Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

DaNi

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: DaNi »

realevil írta:A védelem közepének erősítésére januárban a Madridból érkezhet Pepe.
+
A sampból Andrea Poli (21 éves, középpályás), aki nem mellesleg olasz U21 válogatott volt tavaly.

Pepe nem rossz játékos de a BL-ben nem tudjuk a hasznát venni. Ha védőt igazolunk akkor olyat igazoljunk aki játszhat a BL-ben.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

realevil írta:Én jövő Interének oszlopos tagját látom benne.

Sokan túlajnározzák Santon-t, de még semmit sem bizonyított, legalábbis nálam nem.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Süti írta:
realevil írta:Én jövő Interének oszlopos tagját látom benne.

Sokan túlajnározzák Santon-t, de még semmit sem bizonyított, legalábbis nálam nem.

1,5 - 2éve mikor debütált megmutatta,hogy nagy tehetség.azóta volt az a bizonyos ügye,meg a hosszú játékkihagyás,a sérülése után.mióta a spanyol az edzőnk szinte senki nem teljesít úgy.kiemeljük itt mindig Pandev-e-t,Santon-t,hogy gyengék,de Lució-n és Zanetti-n kívül senki nem hozza a szintet.Mourinho-nál Coutinho,Biabiany,Natalino vagy nem is játszana vagy jobbak lennének.(ezt úgy sem tudjuk meg soha)
Hogy ne legyen teljesen off , én sem adnám el.Olasz és a posztján az egyik legtehetségesebb játékosnak indult.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

realevil írta:A védelem közepének erősítésére januárban a Madridból érkezhet Pepe.

38 meccsből 28-at el van tiltva. :) Életveszély a srác :) :twisted:
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nia írta:

38 meccsből 28-at el van tiltva. :) Életveszély a srác :) :twisted:
Háát... :?
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

A mostani pletykák nagyban változhatnak ha lesz új edzőnk.
Ahogy olvasom mindenkinél kivágta a biztosítékot a brémai játékunk. Játékunk!? Bocs szereplés mert játéknak messze nem lehet nevezni. Moratti, Paolillo, Maicon is megszólalt. Maicon is azt mondta nem a sok sérűlt a hiba. De arra kell koncentrálni hogy ne kövesűnk el több hibát és valahogy elindúljunk fölfelé.
Én egy klub-vb sikert sem érzek garanciának Rafa maradására.
Amúgy szerintem év közbe edzőt váltani sehogy nem jó. De talán január elején a legjobb mert akkor az esetleges új elképzeléshez lehet embert hozni. Bár a keret szerintem megvan.
Így vagy úgy de indúljunk meg felfelé végre!!
Forza Inter! ;)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

A keret megvan, de a padunk rövid. Jöjjön egy Hazard szélre és egy Ranocchia hátra. Ezzel elégedett lennék. Esetleg még Cassano. Biabiany-Pandev-Coutinho hármasból meg kettőt el kell passzolni. Coutinho mehetne kölcsönbe, a másik kettőt felőlem eladhatjuk.
BandInter

Télen Ranocchia nem jön ez egyre biztosabb. Hazard meg... Persze hogy jó lenne de elég irreális az ő érkezését várni. Cassano jön ez kb. 80-90%. A többi meg majd kiderűl. :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

capello-cassano :D
RenciDavid

Ha Capello jön, akkor szerintem Cassano nem fog. Biztosan kikérik a véleményét és mást fog kérni Morattitól.

Inkább angol játékosok érkezését várnám.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

RenciDavid írta:Ha Capello jön, akkor szerintem Cassano nem fog. Biztosan kikérik a véleményét és mást fog kérni Morattitól.

Inkább angol játékosok érkezését várnám.

Hát én nem tudom angol játékos olaszba, meg kire gondoltál Rooney, vagy Defoe :D ? am. meg van 1 olyan érzésem nagyon megbánnánk ha Cassanot, nem hoznánk el....
jdanika

Santon távozhat az Intertől

Olaszországi híresztelések szerint az Internazionale megadta Davide Santonnak az engedélyt, hogy máshol próbáljon szerencsét.

A Tuttosport úgy tudja, Rafael Benítez vezetőedző nem számít a szolgálataira, és pont kapóra jön a Genoa érdeklődése. A genovai alakulat megosztaná az Interrel Santon játékjogát, illetve az ügyletbe belevonnák Andrea Ranocchiát is.

A Genoa másik futballistája, Domenico Criscito közel a távozáshoz, állítólag ezúttal a Bayern München szemelte ki, így Enrico Preziosi elnök Davide Santonban látja a szélsővédő utódját.

forrás:www.Stopli.hu

Remélem nagy kamu hír, mert nagyon nem örülnénk neki szerintem ez ügyben beszélhetek más nevében is, ha eladnánk az egyik legtehetségesebb Olasz fiatalunkat. :evil:
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Csak 2 napos hír. :D
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Én is szeretném,ha Santon maradna de valaki árulja már el,hogy miért is olyan tehetséges?Azt elismerem ,hogy a futógyorsasága megvan,de semmi több!Összjátékba nagyon kevés. Cselezni, beadni nem tud! Forza Inter! :|
Tommy

Azért ez elég erős túlzás.. Egy szélsővédőnek elsősorban jól kell védekezni, utána jöhet a többi, cselezni tényleg nem nagyon szokott, de az nem is az ő dolga.. Beadni meg ugy ad be mint a többi játékos a keretben, gyakorlatilag ha így nézzük senki nem tud beadni.. Főleg ha Maiconhoz hasonlítjuk aki szintén nem tud valami jól beadni, ennél Santon se ad be rosszabbul. Legutóbb a Bréma ellen amugy volt 1 jó beadása ami simán gólt lett volna ha van egy magas jól fejelő csatárunk. Mondjuk a jelenlegi keretünkben nem is nagyon van kinek beadni. Milito, Eto'o, Pandev, Biabiany, Coutinho, Sneijder egyik se a fejeseiről híres.. Főleg az utolsó 4 de Milito meg Eto'o se sok fejes gólt szerzett eddig.. Szögleteknél meg szabadrugásoknál van csak esélyünk gyakorlatilag fejesgólt szereznünk, mikor előrehúzódik Samuel, Lúcio vagy Motta. Összjátékban pedig sztem nem rossz, bár most ő se nagyon van formában, de egy nagyon hosszú sérülésen van túl, tavaly gyakorlatilag az egész szezont kihagyta, és Benitez se nagyon bízik benne, alig szerepelt idén kezdőként, így nehéz bizonyítani.. És 2 éve mikor berobbant akkor azt hiszem megmutatta mit tud ő igazából, és az nem véletlen 5 jó meccs volt.. C. Ronaldot és Beckamet leradírozta a pályáról, nem kérdés hogy nagy tehetség.
Süti

Tommy írta:Egy szélsővédőnek elsősorban jól kell védekezni

És védekezni azt tud?

Abban se valami meggyőző.
Tommy

Nem, semmit nem tud, egy béna fasz. :D

Ne a mostani formájából induljatak már ki.. Ennyi erővel a csapat 90% semmit nem tud jelenleg. Kapjon zsinórban 5-10 meccset, legalább annyit amennyit Chivu, és aztán lehet véleményezni. Azt bebizonyította már, hogy tehetséges, ezért semmiképp nem szabadna elherdálni, és ugye nem mellesleg saját nevelés és olasz, na meg 19 éves, még rengeteget tud fejlődni.
hvmetal

Vieri és Crespo óta nincs igazi "fejünk" elől.Ők azért fénykorukban klasszisok voltak ebben(is).Mostani keretben Cordoba,Samuel,Materazzi esetleg Lucio,Stankovic és Motta aki jól tud fejelni így annyira nem is lényegesek a beadások.
Capitano-nak is csak egyetlen hibája van,a beadás. Nálam ő cselez(ett) a legjobban utóbbi években Ibra mellett.Idén annyira Zanetti sem vállalja fel.De a labdavezetése világszínvonalú.
Santon-nal meg hatalmas mindenki elvárása,2éve megmutatta mit tud,például C.Ronaldoval szemben.Sérült volt,Benitez az edzője aki alig játszatja. Én senkit nem minősítenék úgy,hogy "ennyit tud" míg a spanyol tenor az edzőnk. Eto'o-n,Lució-n kívül mindenki gyengébb.Cambiasso,Maicon,Milito visszaesése sokkal látványosabb,mint Santon-é. Mégis sokan Santon-t és Biabiany-t hibáztatja.(nálam a francia is ügyes és idővel még jobb lesz). Macedón Ronaldo-t azért elküldeném,a Mancini,Suazo,Muntari 3massal a Holdra aranyat mosni
Tommy

Mondjuk a jelenlegi csapatunkba nem is hiányzik olyan "fej" előre, mert teljesen más stílust játszunk.. Bár mondjuk egy magas jól fejelő Cruz féle cserecsatár talán jó lenne, akit belehet küldeni ha szarul állunk, és akkor lehet rá ívelgetni.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Zigicet vagy Cardozot el lehetne hozni. Csak az a kérdés hogy beválalnák-e a padozást
Süti

Tommy írta: Azt bebizonyította már, hogy tehetséges, ezért semmiképp nem szabadna elherdálni,

Nekem semmi bajom nincsen Santon-nal, de az hogy sokatok szerint a jövő Intere is ráépül majd, azt megelőlegezett bizalomnak gondolom, ami nem feltétlenül megalapozatlan.

Várjuk ki hogy mi lesz vele. ;)
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Tommy írta:Mondjuk a jelenlegi csapatunkba nem is hiányzik olyan "fej" előre, mert teljesen más stílust játszunk.. Bár mondjuk egy magas jól fejelő Cruz féle cserecsatár talán jó lenne, akit belehet küldeni ha szarul állunk, és akkor lehet rá ívelgetni.

Santa Cruz sztem nem lenne rossz és nem kéne sokat fizetni érte.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Rossz nem lenne, de jó sem (szerintem) :oops:
Ha marad Milito, én visszahoznám Destrot és fokozatosan beépíteném a csapatba (nyilván ahhoz először kell csapat -és nem ilyen romhalmaz, ami most van-, amibe beépítsük)
jdanika

Haggyuk már, az ilyen Zigiceket, én is szóvá szoktam tenni, ha valaki "kisebb" nevet hoz fel mint lehetséges Inter játékos, de azért Zigic ? :D Háááááát..... :D
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Nem tudom mi újság Schweinsteiger ügyben a nálunk, de a ManUtd. elkezdett tárgyalni vele. 18 milliót adnának érte fontban. Bár a Bayern nagyon ragaszkodna hozzá, £140.000re emelnék a heti fizuját.

Ha anno az ideigazolásával kapcsolatban felröppent pletykáknak volt valaha igazságtartalma, lehet rá kéne mennünk nekünk is, mielőtt késő lesz. De lehet, hogy már lefutott a dolog a mi szemszögünkből -mert nem akar ide jönni vagy nem is biztos, hogy kell nekünk-, de nem vagyok képben vele teljesen. :roll:

Vélemény?
R9.

hát rá kéne menni, de kérdés az új edző kit akar?
Tommy

Most hosszabított 2016-ig.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Igen, már több oldalon is írják.
Pedig egy Schweini-Sneijder-Cambiasso középpálya nem lett volna rossz....
Mostanában Di Vaioról írnak, mint aki jöhet kiegészítő csatárnak, már 2 napja írnak róla az internwes.it-en
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

PellerG írta:Igen, már több oldalon is írják.
Pedig egy Schweini-Sneijder-Cambiasso középpálya nem lett volna rossz....
Mostanában Di Vaioról írnak, mint aki jöhet kiegészítő csatárnak, már 2 napja írnak róla az internwes.it-en

Miért nem egyből Di Caniot rehabilitáljuk?
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Egy újabb kis pletyka http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=14907
A cikk kb arról szol hogy, a city megfelelő ajánlat esetén elengedné tevezt, de ez 40m körüli összeg. Amit moratti valószínűleg nem adna ki, bár tény ahogy a cikk végén is írják, félelmetes lenne egy tevez-eto-milito támadó hármas.
RenciDavid

Tevez írásban kérte az átadólistára tételét amit egyenlőre a City elutasított.
Ilyen játékosnak viszont kizárt, hogy 40 milla legyen az ára. Azért ha ő minden áron menni akar az bőven levon az árból.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

RenciDavid írta:Tevez írásban kérte az átadólistára tételét amit egyenlőre a City elutasított.
Ilyen játékosnak viszont kizárt, hogy 40 milla legyen az ára. Azért ha ő minden áron menni akar az bőven levon az árból.

Nem lenne ellenemre, ha Moratti erőfeszítéseket tenne érte. 40 millát nagyon sajnálnám érte, főleg ha fontban értendő ez az összeg. De szerintem 25-30 körül megérné elhozni.
R9.

én nem sajnálnám érte az 50-t se
nem az enyém :D
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Hogy miért fontos frissíteni a keretet? (Miért kellett volna igazolni a nyáron?):

A milan 3:0-ra vezet, gólszerzők: Boateng, Robinho, ibra.

És, hogy ez mennyire nem pénz kérdés, azt tudjuk mindannyian. Mennyibe is került a milannak ez a három játékos?
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Nerazzurri írta:Hogy miért fontos frissíteni a keretet? (Miért kellett volna igazolni a nyáron?):

A milan 3:0-ra vezet, gólszerzők: Boateng, Robinho, ibra.

És, hogy ez mennyire nem pénz kérdés, azt tudjuk mindannyian. Mennyibe is került a milannak ez a három játékos?

Robinhot megvették, 11,5 milla asszem. a többi kölcsönben van, de Ibránál mélyen zsebbe kell nyúlnia Berlu papának (24 millió) ha meg akarják tartani.
szocske11

Hozzászólás Szerző: szocske11 »

A Chelsea, Arsenal és a Tottenham is meg akarja szerezni Santont akinek 10 millio euro körül van az ára. Nem boldog az Internél az ügynöke szerint, amit nem is csodálok.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Én továbbra is azt remélem, hogy Santon több lehetőséget kap a megfelelő poszton és bizonyítja tehetségét, rátermettségét. Sajnálnám, ha eladnánk.

FORZA INTER!!!
Tommy

szocske11 írta:A Chelsea, Arsenal és a Tottenham is meg akarja szerezni Santont akinek 10 millio euro körül van az ára. Nem boldog az Internél az ügynöke szerint, amit nem is csodálok.

Köcsög spanyol tehet erről is, szánalom mennyire nem bízik benne.. Pedig most lehetne játszatni, előtte meg a rémgyenge chivut erőltette és ahelyett, hogy berakta davidét a csapatba. Elmegy a picsába ő is meg a vezetőség is ha eladja az egyik legnagyobb tehetséget a csapatból, aki még ráadásul gyerekkora óta nerazzurro is és saját nevelés!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Szerintem is kamu és remélem Benítez miatt nem herdáljuk el.Nagyon jó játékos,de Benítez képtelen ezt kihasználni...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Szerintem kamu, csak az ügynöke kavar.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Szerintem Tevezért felesleges lenne annyi pénzt áldozni, hogyha ingyen, vagy egy sörért elhozhatjuk Cassanot télen, akit egyébként többre is tartok :)

Antonionak nagyon örülnék, valószínű Tevezzel nem nagyon férnének meg együtt.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

RenciDavid írta:Tevez írásban kérte az átadólistára tételét amit egyenlőre a City elutasított.

ennyi pénzből Pastoret akarok, meg egy kisrész Hazardot :)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Mai pletykák:

"Az Inter a Benfica spanyol játékosával, Javi Garcíával erősítene.
Rafa Benítez, a Nerazzurri vezetőedzője a hírek szerint a portugálok sokoldalú középpályását nézte ki magának a januári holtidényre.

A korábbi Real Madrid-játékost 2014-ig köti szerződés a lisszaboni Sasokhoz.
A védőként is bevethető García értékét 10 millió euróban határozta meg a Benfica."

"Az A Bola gyakorlatilag tényként közli, hogy az Internazionale januárban szerződtetni fogja a portugál harmadosztályban szereplő Louletano szélsőjét.

Joao Reis iránt a Liga Sagresből is érdeklődnek nagycsapatok, és egyesek szerint a 18 esztendős futballista játékstílusa hasonlít a luzitánok legendájáéhoz, Luís Figóéhoz, aki egyébként éppen a Nerazzurrinál fejezte be a pályafutását."

Vélemények??????
R9.

ilyen noname szarokat ne vegyünk már könyörgöm
ide tevez, cassano, ranocchia, meg vmi középpályás kéne mert ugye schweinsteigerre bszott rá menni moratti
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Inter: új középhátvédet akar szerződtetni a télen a milánói csapat

Az Internazionale labdarúgócsapatának technikai igazgatója, az átigazolásokért (is) felelős Marco Branca bejelentette, hogy a milánói együttes középhátvédet akar szerződtetni a téli átigazolási időszakban.

„Bízunk a játékoskeretben, de januárban megpróbálunk megoldást találni a Samuel kiesése okozta problémára, tehát egy középhátvéd érkezhet. Úgy vélem, hogy ha nem sújt minket sérüléshullám, a keretünk remek – erre az egy posztra keresünk embert" – nyilatkozta Branca.

nso
R9.

ő lesz ranocchia :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Minden vezetőnk azt fújja most, h csak egyetlen egy igazolás kell, egy beélső védő januárban.
De pont oda nem kéne pénzt kiadni. Használjuk már Chivut, végre hasznos lehetne! Nem is értem....
Még Ranocchiáért is azt írták pénzt kéne adnunk, ha a nyár előtt hoznánk el. Meg amúgy is csak padozna, Cordoba Benítez kedvence.
Egy szélső kéne mindenképp, és esetleg egy támadó középpályás. Mondjuk A.Sanchez és Kaka. Aztán a nyáron lehetne bővíteni a kört....
Tommy

Ranocchia és Cassano kell télen más nem, a többi ráér nyárig.
BandInter

Cassano ügyében miért van kavarodás?? Nem tudom jól értelmezem-e!? De nekem az jön le hogy a Samp kavar. És Ranocchia ügye is elég bonyolúlt. Naponta változik. Ma asszem közelebb kerűltünk ahhoz hogy most jöjjön.
Joao Reis az "új Figo" sokak szerint tehetséges és ha úgy érzik beválik akkor vegyék meg. De ha fiatalokkal állunk ki akkor nem kell csodálkozni ha Rafa elbukik. Amúgy Oriali nyáron mondta hogy az Inter mostanába a jövőt fogja felépíteni és fiatalokkal fog "erősíteni".
Ilyen címen igazoljuk le a kis Madin Mohammedet: http://www.youtube.com/watch?v=V0oNNt7d1gY :)
hvmetal

Tommy írta:Ranocchia és Cassano kell télen más nem, a többi ráér nyárig.

hát kb. és még drága sem lenne,mert Mariga-t átlehetne passzolni ,legalább játszana a kenyai.inkább,mint Destro-t teljesen odaadni vagy Santon-t opciósan.
Még beszélnek Moretti-ről(ő az ex juvés,ex valenciás( ha jól emlékszem ott volt a Mestalla-ban amikor aláztuk őket)
Ruis az Espanol-ból,Lamela a River-ből,Cassano és az a fura fejű kölyök a Feyenoord-ból,az a Castaignos vagy valami ilyesmi.Na meg Ranocchia.
szerintem is elég lenne Ranocchia és Cassano,keret tényleg a legerősebb olaszban.csak a sérülések kerülhetnék már a csapatot
Válasz küldése