A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Francesco

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Nos Moratti nyilatkozata alapján töretlen a bizalom Benitez irányában. "Lassan felépülnek a sérültek és erősebb lesz a csapat. Rafa minden tudását beleadja, jó munkát végez, aminek meg lesz a gyümölcse." A terv az, hogy júniusban megszerezzünk Guardiolát és Bojant. Ugyanakkor, ha nem nyerjük meg a Twente elleni meccset akkor addig is Simeone, vagy Leonardo vehetné át a csapatot. (ennek nem tudom mi értelme van, mondjuk Leonardo esetében, hogy megint időlegesen edző...)
Valamint említést tesz arról, hogy 2012 után Messi ideigazolhat, most pedig megpróbáljuk leigazolni vagy Bastian, vagy Cesc urat. Illetve Bojannal kapcsolatban is érdeklődünk ő, majd a spanyol trénerrel jöhet... A cél továbbra is a fiatalítás és a következő két átigazolási időszak erről szólhat:
-Fabregas, Andreolli, Ranocchia, Viviano, Criscito, Bojan, Messi (2012 után)
Szóval akár így is kinézhet a csapat, mondjuk 2012-ben:
---------------Viviano--------------
Santon-Ranocchia-Faraoni-Criscito
--------Fabregas-Cambiasso-------
---------------Sneijder--------------
Bojan--------------------------Messi
----------------Eto'o----------------
:)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

• Egy ingatlan ügynök szerint Cassano kibérelt egy lakást Milánóba júniusig

• Capello, Spaletti és Guardiola mellett felmerült Marcelo Bielsa neve is

• Moratti és Enrico Preziosi együtt vacsoráztak, a nevek akik felmerülhettek: Ranocchia, Sculli, Criscito... illetve Santon és Biabiany mehet kölcsönbe hozzájuk
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

R9. írta:• Egy ingatlan ügynök szerint Cassano kibérelt egy lakást Milánóba júniusig

Megmondom őszintén, nem tartottam reálisnak és szükségszerűnek, hogy Cassano-t leigazoljuk, de most, hogy Eto'o is kiesett 1 hónapra benne van a pakliban.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tommy írta:Az hogy elvesztettük-e a dominanciánkat majd a szezon végén derül ki.. Én még nem temetem a csapatot, 9 pont nem sok, ennél sokkal többet is adtak már le a Serie A-ban, ráadásul pont mi Inter szurkolók tudhatjuk ennyi forduló után még nem jelent semmit 10-15 pontal vezetni..
És pont mi Inter szurkolók tudjuk, semmire nem mentek vele azzal, hogy ledolgoztak az ekkora előny, mert mindig mi lettünk a bajnokok, mert maradt egy kicsi előny. :D Természetesen a remény hal meg utoljára, de már korábban is írtam, ha 10+ hátrányba fordulunk rá a tavaszra, akkor már nem mi nyerhetünk, hanem ők veszthetnek. Főleg most hogy Eto'o is kiszállt a buliból, jelenleg Milito is sérült (igaz nem tudom hogy a felépülése hol tart) belegondolni is rossz hogy a csatársorunk a Pandev, Biabiany, Alibec, Suazo négyesre épül. Pandev, Biabiany rém gyenge. Alibec tapasztalatlan. Suazot meg már az X-aktákban kell keresni.
Alapvetően erre a kérdésre januárban, féltávnál kell visszatérni és mérlegelni hol is tartunk, mik azok a célok amik elérhetőek az idei szezonban, ami a bajnokságot illeti.
R9.

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=239477

vki letudja fordítani h mit mondott José?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Francesco írta: A terv az, hogy júniusban megszerezzünk Guardiolát és Bojant.
:)

Ha ez igaz, Moratti mit lát Guardiolába? Azzal a barcával még a Csank János is az élmezőnybe lenne, ráadásul elég makacs és nehéz természet. Na meg Ő is a Benítez által próbálgatott labdatartós, feltolt védelmes foci híve amivel megint jól rácseszhetünk. :? Ő is ide jönne és ezzel a kerettel ugyanazt akarná játszatni mint most a barcánál...azt is tudjuk, hogy Eto'o-val milyen "jóba" vannak, szóval akkor borítékolható lenne valami bomba üzlet, mondjuk pl Eto'o - Amauri csere + fizetnénk 30 milliót. :D
na jó ha Messi jönne vele még meggondolandó :) ;)
R9.

"This can be the first of many winning games for us, that is how I see tomorrow. I am positive." Beni
:D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Komax írta:belegondolni is rossz hogy a csatársorunk a Pandev, Biabiany, Alibec, Suazo négyesre épül.

Tudom nem kellene megint előhozakodnom ezzel, de ennyit számít egy átaludt mercatto.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

R9!
José: jó barátokat hagyott hátra, így hiányzik neki a csapat, de ez normális.
Kaka nem igazol el sehova januárban, marad náluk, és nagy erősítés lesz nekik
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Szerintem még ha nyerünk is holnap, a twente ellen akkor is elkel küldeni benitezt. Egyszerűen már nem tudok benne hinni, talán elehetne hozni capellot, az angoloktól eléggé kifelé áll a szénája. Szólnak is róla cikkek, szerintem megkel próbálni, ő egy győztes edző akit tisztelne mindenki. Nem tudom mi lesz itt de az nem megoldás hogy, most nyerünk de jó rafa maradhat, nyerünk a bajnokságba is, minden jó aztán jönnek a komolyabb csapatok és végünk. Nem tudom elhinni hogy rafaval sikerülhet, idén bármit is elérni, mindig úgy voltam vele majd most bizonyít, de mindig csak rosszabb lesz.
Francesco

Ismét több portálon lehet olvasni, hogy a Chelsea mellett az Inter is szeretné megszerezni nyáron Pep Guardiola-t a Barcelona trénerét, aki vélhetően elhagyja a gránátvörös-kék együttest. 2012-ig van szerződése a klubbal, de akár már 2011 nyarán távozhat a csapat éléről.
Ilyen közegben ne várjunk semmi kiemelkedőt Beniteztől. Azért ő nem egy Leonardo, Mihajlovic, Simeone, akit átmeneti megoldásként alkalmaznak. Ha és amennyiben ez a hír igaz, akkor nem sokat fejlődött Moratti 10 év alatt. Akkor még kirúgta volna Benitezt, most viszont szezon közben az utódját keresi. Így ki tud szívvel lélekkel dolgozni? Remélem csak pletyka. Még akkor is meredek az egész, ha 2012-ben szeretné megszerezni a spanyolt, hiszen Beniteznek akkor jár le a szerződése, így ismét csak, mint átmeneti megoldás az Internél. Nyilván ha nem jönnek az eredmények, váltani kell, de ennyire idejekorán nem szabad ezekkel foglalkozni. Bízom benne, hogy ez csak pletyka és majd megcáfolja Moratti a híreket. Örülnék Guardiolának, de most még nem ő az edzőnk, így Benitez sikerességéért szorítok. Forza Inter!
R9.

PellerG
köszi

hát guardiolába annyi jó lenne h hozhatná messit :D
Süti

Francesco írta:Ha és amennyiben ez a hír igaz, akkor nem sokat fejlődött Moratti 10 év alatt.

Miért hova kellene Moratti-nak fejlődnie? :)

Mindig a legjobbat keresi a csapatnak, és már ő is megtalálta a maga "Herreraját", csak elveszítette.

Most keres egy újat. ;)

Az szerintem érdekesebb, hogy Guardiola pár éven belül távozhat Barcelona-ból, ott is milyen nagy harc mehet a vezetőedzői posztért.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

R9. írta: hát guardiolába annyi jó lenne h hozhatná messit :D

Kb ennyi, de én egy Krkic-nek is örülnék ;)
Guardiola nem kell olaszba, itt meghalna a tudománya.
Francesco

Megint az edzőkeringőről cikkeznek Itáliában. Nehéz a jelenlegi helyzet, mert nem nagyon akad olyan, aki fél évre vállalná a csapatot. Maximum Zenga, vagy Simeone, de őket nem tartják jó megoldásnak. Leonardo már inkább hosszabb távon gondolkodna. Capello jelenleg mozdíthatatlan és egyelőre Spalletti is letette a voksát az oroszokhoz. Szóval nem elképzelhetetlen, hogy nyárig marad Benitez, hiszen Moratti fő elképzelése Guardiola volt még pár nappal ezelőtt, aki szintén nem mozdítható jelen pillanatban. Nyáron a legesélyesebbnek Spallettit tartja a média, azonban tekintve az orosz bajnokság lebonyolítási szisztémáját, ott akkor lesznek idény közben a csapatok. Persze ez inkább pénz kérdés, mint erkölcsi, a mai futballban. Az Il Giornale a végére hozzáteszi azt is, hogy egy névről nem szabad megfeledkeznünk és ő José Mourinho. Megbízható források állítják ugyanis, hogy folyamatosan tartja Moratti a kapcsolatot a Portugál trénerrel, akit -mint írják- megbabonázott a Mister is és maga a közeg úgyszintén, így nem lenne túl nagy meglepetés, ha júniusban visszatérne az Interhez. Mint írják, Mourinho az első évben folyton azt hangoztatta mennyire nem az ő világa az olasz futball és Angliában mennyivel jobb, majd a második évben minden megváltozott. . . Hiányzik neki az Inter. Te meg nekünk José! :)
Mondhatjuk, hogy nem kellett volna elmennie, de mindenki máshogy gondolkodik. Őszintén szólva felesleges találgatni, hogy erre menyi esély van, mármint, hogy visszajön, de szerintem van. Szóval ha nem mi akkor a Madrid nyerje a BL-t, hátha akkor realizálódik a történet.
Forza Inter!
Süti

Francesco írta:a Madrid nyerje a BL-t, hátha akkor realizálódik a történet.
Forza Inter!

Inkább ne, hátha akkor "elzavarják" Madrid-ból. :)

Érdekes lenne, ha José visszatérne, azért ő jó alaposan előkészítette a távozását, és nagyot kockáztatna vele.

Szerintem nagyon utálta az olasz foci közegét.
R9.

Capello miért mozdíthatatlan? Ha jól tudom egy edző lehet egyszerre válogatott és klub csapat edzője is

Mourinhot meg hol olvastad? :o
interfan

Állítólag moratti első számú jelöltje az capello, és már most januárban megpróbálja őt elhozni. Olasz újságok és szakértők szerint, nem is annyira mozdíthatatlan ő. Valószínűleg vele nem fél évre terveznénk, kivéve akkor ha, nem hagyja ott az angol kispadot. Ha őt nem sikerülne, akkor ugyanazok a nevek maradtak nyárig, zenga, leonardo, simeone. Nyáron pedig akkor jöhetne guardiola vagy mourinho bár mourinhora nem tudom mennyi az esély. Spalletti pedig most rá elég kicsi az esély, az újságok szerint. De ami jó az egészbe, hogy moratti is nem benitezel képzeli el a jövőt, és egy olyan edző mint pl capello, szerintem megfelelő lenne a jövőre nézve.
R9.

ha capello jönne egyből rátennék egy 10est a scudettora :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

megkapja a Real a Lyon-t,kapnak egy 3-mast az El Clasicon(legyen 8-1 az összesítés) és úgy rúgják ki,mint macskát ....
szerintem,ha visszatér nem most fog.Sokan a MU-val képzelik el,de szerintem a Liverpool-al fog nyerni újra bajnokságot,meg portugál szövetségi kapitány...aztán lehet jövőre már Marco-val(mint segítője) a kispadon fognak bugizni Berlusconi maszkban egy Milán alázás után.ez lenne az álom,de nem tűnik reálisnak.
Szerintem simán mozdítható lenne Capello egy nemzetközileg is erős játékosállománnyal és anyagi háttérral rendelkező olasz klubnak ami nem az Inter.nekünk nehezebb lesz,de nem olyan erős már az a kispad sem számára.
én rühellem,de ő lenne a legjobb megoldás talán.
R9.

milyen liverpool? :D hagyjuk már
Internek van a legerősebb kerete és anyagi háttere, miről beszélsz????
hvmetal

R9. írta:milyen liverpool? :D hagyjuk már
Internek van a legerősebb kerete és anyagi háttere, miről beszélsz????

pár éve az Inter Bl győzelemmel is ilyen cinikusak voltak páran ;)
arról beszélek,hogy Capello hamarabb elvállalná a melót a Juve,Milan,Roma 3asnál ilyen feltételek mellett.szerintem mindenkinek nyilvánvaló,hogy mi állunk legjobban ilyen téren olaszban
mike

R9. írta:ha capello jönne egyből rátennék egy 10est a scudettora :D

Én kb. így lennék Hiddink esetében :D
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Spaletti, haggyuk már a kis kopasz Rómait az oroszoknál.....Capellot sokkal jobb edzőnek tartom, még ha be is "égett" az angolokkal, vagy Hiddink, de ilyen Leonardokkal szerintem nem megyünk többre. :?
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Spalletti az egyik legjobb olasz edző, abból a gyenge riomából kihozta a maximumot, és most a Zenitnél is jó munkát végez.
szocske11

Hozzászólás Szerző: szocske11 »

Spaletti egy játékrendszert eröltetett a Romával, abszolut nem tudott megújulni amikor kiismerték, sőt utána vergödtek csak. Ha azóta fejlödött ezen a téren akkor rendben, de ahogy én emlékszek rá úgy nem mondanám , hogy az egyik legjobb edző .
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Ha valaki tud olaszul, megköszönném, ha lefordítaná...a webfordítók nem adnak pontos fordítást, és itt minden rag számítana :oops: :? :shock:
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=33598
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Arról írnak, hogy ott lesz Abu Dhabiban, és találgatnak hogy miért lesz ott valyon, azért mert ő lesz a következő edző, vagy csak meccseket nézi meg.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Tommy írta:Arról írnak, hogy ott lesz Abu Dhabiban, és találgatnak hogy miért lesz ott valyon, azért mert ő lesz a következő edző, vagy csak meccseket nézi meg.

Köszönöm!
Mekkora lenne, ha egyik félidőben még Benitez lenne az edző, a másikban meg már Capello jönne ki az öltözőből és a sírból nyerné meg a kupát :lol: :lol: :lol:
-habár a bírói lap miatt ez nem kivitelezhető :?: :? -
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Benítezt félidőben kirúgná Moratti, Capello pedig telefonról adná az utasításokat a másodedzőnek. :D
interfan

Hát igen, capello ott lesz abu dhabiban, nem hinném hogy véletlenül. Most csak úgy nem utazik el, meg azok után hogy írták, ő moratti első számú jelöltje. Remélem már vele térünk vissza, és benitez pedig megy innen. Olasz újságokban megjelent hogy, capello is mozdítható lehet, utána hogy ő moratti első számú jelöltje, most meg hogy ottlesz ő is. már nem hiszem hogy csak pletyka.
Süti

interfan írta:capello ott lesz abu dhabiban, nem hinném hogy véletlenül.

Nem vagyok oda az ötlettől, hogy ő legyen az edzőnk, amilyen fantáziátlan játékot játszat az angolokkal az nem semmi.
R9.

Süti írta:

Nem vagyok oda az ötlettől, hogy ő legyen az edzőnk

remélem ezt nem gondoltad komolyan :D
világ top3 edzőjében benne van
fos angol válogatott meg kit érdekel, selejtezőkön kurva jók voltak végig, vb-n leégtek ahogy szoktak
capellonak klub csapat kell nem válogatott
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

R9. írta:
Süti írta:

Nem vagyok oda az ötlettől, hogy ő legyen az edzőnk

remélem ezt nem gondoltad komolyan :D
világ top3 edzőjében benne van
fos angol válogatott meg kit érdekel, selejtezőkön kurva jók voltak végig, vb-n leégtek ahogy szoktak
capellonak klub csapat kell nem válogatott

és ha a bíró nem basz ki velük... de ezt most hagyjuk.

Capello egy azon edzők közül aki tud lendíteni a mostani csapaton. én még Hiddinknek örülnék, de ő esélytelen.
viszont én mondok egy nevet, amiért lehet hülyének néztek, de én Pellegrininek is örülnék és szerintem ő is nagyon jó edző ez kiderült a tavalyi Madridnál, és érdemtelenül rúgták ki onnan.
hvmetal

Pellegrini jó edző.Pár napja nekem is eszembe jutott.Utána is néztem,hogy van e csapata,elvileg a Malaga edzője.
Ilyen szezonkezdéssel viszont kockázatos lenne próbálkozni vele.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én a nyáron Capellora szavaztam. De valahogy a VB óta nagyon unszimpatikus lett nekem. Több ügye is volt a válogatottnál, ami nem tetszett. Ellenünk is olyan stílusban "működött" közre, nagyon irritált. Lekezelő volt, oda sem ment a végén kezet fogni, de Egervári kézfogását is épphogy csak fogadta.
Szép játék nála nincs, eredmény annál inkább várható. Csak akkor az idegeink továbbra sem nyugszanak majd meg.... :-)
Én egy fiatalabb, talán energikusabb edzőre szavaznék, mivel bejött a csapatnak(nál) a José féle elképzelés, tovább vinném ezt a vonalat a Portós André Villas Boassal. Kb ugyanazok az elképzelések-egyelőre úgy néz ki-eredményességgel párosítva.
Ha most jönne Capello, 2 évig tutti maradna, viszont nálam a portugál a nr.1, hosszú távra, mondjuk 5 szezon erejéig :-)
mike

PellerG írta:Én a nyáron Capellora szavaztam. De valahogy a VB óta nagyon unszimpatikus lett nekem.

Capello nekem világéletében unszimpi volt, ugye egy milan,roma,juve után ez talán nem is csoda...
Nagy edző ez nem kérdés, nem lenne rossz kezekben a csapat nála.
Viszont a riválisoknál túl sokáig volt ahhoz hogy bármikor is meg tudjam kedvelni...beninél bárki jobb lenne mostmár...
hvmetal

hát vagy majdnem 300 meccset lefocizott a Roma,Milán,Juve 3masban.Juventusban a legtöbbet.6év Milán edző,5 Roma és 2 Juve. Nem vagyunk szerintem a szíve csücske,gondolom több pénzért is jönne ide,mint a 3 csúfhoz,de ha nem olyan elánnal dolgozik,mint Lippi és a munkájára koncentrál jól járnánk vele.Világ életemben utáltam,de megmenthetné ezt a szezont,meg a jövő évet,idényt is ledolgozhatná.aztán,ha addigra feltud komolyabb dolgot is mutatni,mint 1 Porto-val portugál liga tényleg meglehetne próbálni Villas Boas-t. ez a Guardiola,Barca szerű foci szerintem olaszban halálra van ítélve,ha nincs elől Messi,Sneijder mellett egy Iniesta stílusú játékos.nekem amúgy sem tetszik a Barcelona játéka.mintha Fifa 98ban irányítanám az Intert amatőr módban. :D hangulat kell hozzá.
szerettem a tavalyi focinkat,10emberrel védekezni a Camp Nou-ban és csak 1 gólt kapni,ezzel tovább jutni azért ez többet ad,mint egy 2-0 egy Róma ellen.Milán elleni 4-0 vagy 2-0 javunkra azért a best.
Mindenesetre én nem vagyok benne 100%ig biztos,hogy Capello jönni is fog.De Benitez takarodó már 1 szép ajándék lenne a Jézustól
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Viszont ha jön capello akkor nem vagyok benne biztos hogy jönn Cassano, nem felhőtlen a viszonyuk :?
hvmetal

DaNi írta:Viszont ha jön capello akkor nem vagyok benne biztos hogy jönn Cassano, nem felhőtlen a viszonyuk :?

azért bízok benne,hogy Moratti,Branca dönt erről.ingyen kihagyni..
mindenesetre még Benitez az edző és Cassano is rejtély számunkra.
Süti

DSanton39 írta:mondok egy nevet, Pellegrininek is örülnék

Miért a Madrid-tól kit nem érdemtelenül rúgtak ki az elmúlt években?? :)

Valahogy nem szimpatikus nekem Capello, és a mostani produkciója alapján nálam eléggé leírta magát, de lehet hogy Olaszországban ismét szárnyakat kapna.

Pellegrini neve már jobban tetszik, kérdés, hogy mennyire gyorsan tudná a Serie A ritmusát felvenni.
interfan

Pellegrini neve még fel sem merült, így őt szerintem elfelejthetjük. Morattinak mindenképpen elkelett már döntenie hogy, rafaval képzeli el a jövőt vagy nélküle. Mert annak semmi értelme hogy, megvárjuk hogy alakul a klub vb. Ha rafa nélkül akarjuk folytani akkor, már morattinak tárgyalnia kell az utódal. De egy dolog semmikép sem lenne jó, hogy megnyerjük a klub vb-t, marad rafa, és marad a semmi játék a bajnokságban, és harcolunk a 3-4 ik helyért.
interfan

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=14881
Ezen cikk alapján, az angol szövetség sem lenne nagy akadály, capello azt mondta lehetséges utódjaként redknapp és allardyce mondta.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy nem 1-2 napig hagyják melegen a Capello storyt. :D Kaká ügy most szinte fel sem merül, pedig egyre közelebb van január. :)
R9.

hvmetal

hát még 1 jó BL szereplés kellene neki,hogy tényleg,mint Mourinho-hoz lehessen hasonlítani.
Mancino-val európai rekordot állítottunk fel,17 győzelem egymás után kb,meg harminc valahány meccsen mi sem kaptunk ki.(ez nem rekord,Perugia vagy a Bologna lehúzott egy szezont vereség nélkül ezer éve.)
aztán Mancini-ból is lett egy jó,de nem klasszis edző.
R9.

hát benitez bl-t nyer és mancini még is sokkal jobb edző nála :D
hvmetal

R9. írta:hát benitez bl-t nyer és mancini még is sokkal jobb edző nála :D

ennyi erővel Lippi-nél is jobb,mert ő is szar volt nálunk. Benitez 2szeres bajnok a Valenciával(real,barca bajnokságban) uefa kupa győztes volt velük,2szer BL döntős a Pool-al(egyiket meg is nyerte) + UEFA szuperkupa,FA,Ligakupa és angol szuperkupa győztes.Mancini nyert 3bajnokságot ahol nem volt ellenfél,meg pár kupát. Man city-vel sem tud nagyot produkálni holott kerete megvan. egyik sem való az Interhez.Benitez taktikája,személyisége nem való egy olasz top csapathoz,Mancini meg játékosnak sokkal jobb volt.
egyik sem egy Mourinho,Capello,Hiddink, de Benitez azért több dolgot elért.Remélem januártól se Benitezt sem Mancini féléket nem kell csodálnunk a kispadon
R9.

hát azok után h lippi lebőgette az olaszokat... :D
hvmetal

R9. írta:hát azok után h lippi lebőgette az olaszokat... :D

jó,hát ennél még Robival is jobbak lennénk az igaz
az olaszokat meg lippi juve "cidálása" bőgette le.
Válasz küldése