Csak próbáltam olcsó megoldást mondani.
Simeone akkor..
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Nem kell itt semmifele "olcso" megoldas.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 09:21Csak próbáltam olcsó megoldást mondani.
Simeone akkor..De ő inkább 20+
Én is reménykedem még ebben a forgatókönyvben. Bár az én kívánságom az out oldalon inkább Dzeko lenne, viszont a két sérülékeny argentin cserének kockázatos. Képesek lennének egyszerre lesérülni.interfan írta: ↑2022.07.09. 09:25Nem kell itt semmifele "olcso" megoldas.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 09:21Csak próbáltam olcsó megoldást mondani.
Simeone akkor..De ő inkább 20+
Correat kellene valahogy elpasszolni, es johet is Dybala ingyen, ettol olcsobb megoldas nincsen.
Gazzetta szerint meg mindig remenykedik az Interbe, es hogy sikerul Sanchezen kivul meg egy tamadot eladni az Internel, igy erkezhet.
Correa out
Dybala in
Lukaku, Martinez, Dybala, Dzeko
Kesz is a 4 tamado, amennyi lesz ahogy azt Inzaghi elmondta.
Én nem tudom ti mit láttatok, de Inzaghi átvett egy meggyengült csapatot, és csinált egy sokkal támadóbb, sokkal élvezhetőbb futballt. Végig harcban voltunk a scudettoért, megnyertük az olasz kupát, és a szuper kupát. Jól nyomtuk a BL-ben, simán továbbmentünk a csoportból, megvertük a Liverpoolt az Anfielden.
Azért azt ne felejtsd el, hogy ez a tavalyi bajnokság messze a leggyengébb volt évek óta. És így is, ezzel a gyengült kerettel amit kapott is meg kellett volna nyernünk. Igazolásai, rossz cseréi, egysíkú taktikája. Ez mind hozzá járult a 2. helyhez.mike írta: ↑2022.07.09. 09:33Én nem tudom ti mit láttatok, de Inzaghi átvett egy meggyengült csapatot, és csinált egy sokkal támadóbb, sokkal élvezhetőbb futballt. Végig harcban voltunk a scudettoért, megnyertük az olasz kupát, és a szuper kupát. Jól nyomtuk a BL-ben, simán továbbmentünk a csoportból, megvertük a Liverpoolt az Anfielden.
A statok alapján messze nekünk kellett volna megnyerni a bajnokságot is, ennyit jelentett Lukaku elvesztése....meg a legrosszabb sorsolásunk is nekünk volt, ráadasul éppen a legrosszabbkor.
Persze vannak hülyesegei, de melyik edzőnek nincsenek?
Engedd el. Szokásos interfan baromság. Ő találta ki azt is h Inzaghi szerelmes Dzekoba. Persze ezt is leírta 90 milliószor. Nyilvan Inzaghi is jatszatta volna inkabb Lukakut és akkor belé “szerelmes” de ennek anyagi korlátai voltak. Mindenesetre ez az Inzaghi köpködés elég korlátolt agyműködésre vall, ezen vádak alapján.mike írta: ↑2022.07.09. 09:33Én nem tudom ti mit láttatok, de Inzaghi átvett egy meggyengült csapatot, és csinált egy sokkal támadóbb, sokkal élvezhetőbb futballt. Végig harcban voltunk a scudettoért, megnyertük az olasz kupát, és a szuper kupát. Jól nyomtuk a BL-ben, simán továbbmentünk a csoportból, megvertük a Liverpoolt az Anfielden.
A statok alapján messze nekünk kellett volna megnyerni a bajnokságot is, ennyit jelentett Lukaku elvesztése....meg a legrosszabb sorsolásunk is nekünk volt, ráadasul éppen a legrosszabbkor.
Valoban ez lenne az igazi "alom".
Kikapott Piolitól akinek gyengébb csapata volt , mint nekünk . Nem tudta kihasználni az Allegri meglepetést . Bologna ellent el tudta volna felejtetni mekkora előnyt adtunk le . Radu mögé lehet bújni . Azt a meccset azzal a hibával is nyerni kellett volna . Én is remélem , hogy nagy edző lehet , mert képes jó focira . Jelenleg úgy gondolom , ő egy Mancini kategória és nem egy Allegri , Ancelotti .mike írta: ↑2022.07.09. 09:33Én nem tudom ti mit láttatok, de Inzaghi átvett egy meggyengült csapatot, és csinált egy sokkal támadóbb, sokkal élvezhetőbb futballt. Végig harcban voltunk a scudettoért, megnyertük az olasz kupát, és a szuper kupát. Jól nyomtuk a BL-ben, simán továbbmentünk a csoportból, megvertük a Liverpoolt az Anfielden.
Csak az a baj vele, hogy neki is kellene fizetést adni, ami gondolom nem lenne kevés. Szerintem több fizetést kérne mint amit most Skriniar-nak fizetünk, így ott sem spórolnánk. Csatárok mögé ott van Calha meg Miki ha szükség lenne rá.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 18:26 Vissza térve, hogy 65m-t már elfogadnánk Skriniarért, akkor már a 60+Draxlert is el lehetne. Nehogy már 5m-t ne érjen. Igazi posztja 352ben nem igazán van, de ez eddig sem volt baj (lásd Correa). Még az is lehet, hogy középpályára vagy Gosens mögé be lehetne rakni. Ne adj Isten 3412be a csatárok mögé, ha meccs közben váltani merészelne Inzaghi.
Oké, ebben igazad van, erre nem gondoltam.matrix23 írta: ↑2022.07.09. 18:43Csak az a baj vele, hogy neki is kellene fizetést adni, ami gondolom nem lenne kevés. Szerintem több fizetést kérne mint amit most Skriniar-nak fizetünk, így ott sem spórolnánk. Csatárok mögé ott van Calha meg Miki ha szükség lenne rá.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 18:26 Vissza térve, hogy 65m-t már elfogadnánk Skriniarért, akkor már a 60+Draxlert is el lehetne. Nehogy már 5m-t ne érjen. Igazi posztja 352ben nem igazán van, de ez eddig sem volt baj (lásd Correa). Még az is lehet, hogy középpályára vagy Gosens mögé be lehetne rakni. Ne adj Isten 3412be a csatárok mögé, ha meccs közben váltani merészelne Inzaghi.
Igen, 10-0 lett.Portiere32 írta: ↑2022.07.09. 21:36 A mai edzőmeccsen Inzaghi a 3-4-1-2-es felállást tesztelte. Correa játszott Lautaro és Lukaku mögött.
Dybalára várva jeligével....
Il Biscione Ungheria facebook csoport.
Tényleg történt ma ilyen?![]()
Szerintem ez nem olyan rossz ötlet.Perisicről Conte kijelentette 2019 nyarán,hogy alkalmatlan Wingbacknek és elküldte a Bayernbe.Aztán visszaérkezve mivel nem tudtuk eladni mégis megtanulta ezt a posztot és a bajnokcsapat hasznos tagja lett majd idén eldöntötte az olasz kupadöntőt illetve a bajnokság egyik legjobbja lett.Ez alapján egy támadó kp mint Draxler is képes lehet rá.Más kérdés,hogy mennyi idő lenne rá beépíteni a csapatba amikor agusztus elejétől 3 naponta jönnek a meccsek.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 18:26 Vissza térve, hogy 65m-t már elfogadnánk Skriniarért, akkor már a 60+Draxlert is el lehetne. Nehogy már 5m-t ne érjen. Igazi posztja 352ben nem igazán van, de ez eddig sem volt baj (lásd Correa). Még az is lehet, hogy középpályára vagy Gosens mögé be lehetne rakni. Ne adj Isten 3412be a csatárok mögé, ha meccs közben váltani merészelne Inzaghi.
+ ország világ tudja milyen szar anyagi helyzetben vagyunk és ezt igyekeznek a partnereink kihasználni.P-Inter írta: ↑2022.07.09. 10:47 Én nem lepődök meg azon, hogy nem tudunk eladni. Amit én erről gondolok:
-kevés olyan játékosunk van, aki a mi pénzügyi keretünkhöz képest értelmezhető értéket képvisel és van rá kereslet, ja hoppá, Pinamonti
-sok olyan játékos a keret tagja, akik talán egyszer befutja Pinamonti karrierjét, vagy többre is viheti, Vanhausden, Agoume, Esposito, de hát ez idő, addig is marad a kölcsön...
-a correa, vidal típusú igazolások pedig pocsék szerződéssel vannak/voltak itt, ők lényegében eladhatatlanok.
Azért ez így nem könnyű helyzet.
Di María 1 éves szerződéssel van a juvénál. Remélem, vezetőink ízlelgetik. Rutin, profizmus, öreg, 1 év...
Na akkor Dybala már nem is kell ha ennyi gólt lövünk... (gondolom egy megye 2es csapatnakCsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 21:40Igen, 10-0 lett.Portiere32 írta: ↑2022.07.09. 21:36 A mai edzőmeccsen Inzaghi a 3-4-1-2-es felállást tesztelte. Correa játszott Lautaro és Lukaku mögött.
Fc MilanesePortiere32 írta: ↑2022.07.09. 23:30Na akkor Dybala már nem is kell ha ennyi gólt lövünk... (gondolom egy megye 2es csapatnakCsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 21:40Igen, 10-0 lett.Portiere32 írta: ↑2022.07.09. 21:36 A mai edzőmeccsen Inzaghi a 3-4-1-2-es felállást tesztelte. Correa játszott Lautaro és Lukaku mögött.
)
Huh... na így meredek...CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.10. 00:11Fc MilanesePortiere32 írta: ↑2022.07.09. 23:30Na akkor Dybala már nem is kell ha ennyi gólt lövünk... (gondolom egy megye 2es csapatnak)
Még Lazaro is gólt lőtt…
Correa, Lautaro, Lukaku, Asslani, Fontanarosa, Sangallo, Pinamonti, Lazaro, Curatolo ebben a sorrendben.
a méltán híres "ebben a sorrendben" srác... hát nem ismered?
Bocsánat, Lautaro dupla volt Lukaku után!
Szegény párizsi trógereknek nincs elég pénzük. Én elküldeném őket a francba, és hosszabbítanék Skrinivel 3 évet.
Képzeljétek magatok Skriniar helyébe.
Azert nagy "sakkjatekosok" Napolyban is.
Mi is azok vagyunk, rohadt hosszú szappanopera ez már.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.10. 21:57 Bremer kezd türelmetlen lenni Cairo miatt, mivel ő és az Inter is szeretné az átigazolást lezárni.
Gondolom a PSG-nél sem hülyék....tudják nekünk kell a pénz mert addig nem tudunk hozni mást helyette....életben nem fognak így 60-nál többet adni sajnos....BL győzelem bonusszal meg ne számoljunk.interfan írta: ↑2022.07.11. 08:41 Gazzetta szerint 60m + bonuszok az ar amit kerunk Skrinaiert.
65m lehet a vege, ha az osszes bonusz teljesul.
(PSG BL gyozelem is)
Viszont a PSG ajanlata meg mindig nem erkezett meg.
Ameddig Skriniar nem megy el, addig nem tudunk lepni Bremer ugyben.
Az Inter korabban megegyezett Bremerrel, de szeretne elkerulni a fordulatot, hogy az idohuzas miatt Bremer megunja a dolgot.
Ezert csokkentettuk Skriniar arat.
Ahogy Skriniar eladasa lezarul, utanna tudjuk a Bremer uzletet is lezarni.
Het folyaman remeljuk mindket ugy lezarul.
De csak azert ne szamoljunk a +5m BL gyozelmi bonusszal, mert nem Conte lett az edzojuk.Cupi írta: ↑2022.07.11. 09:16Gondolom a PSG-nél sem hülyék....tudják nekünk kell a pénz mert addig nem tudunk hozni mást helyette....életben nem fognak így 60-nál többet adni sajnos....BL győzelem bonusszal meg ne számoljunk.interfan írta: ↑2022.07.11. 08:41 Gazzetta szerint 60m + bonuszok az ar amit kerunk Skrinaiert.
65m lehet a vege, ha az osszes bonusz teljesul.
(PSG BL gyozelem is)
Viszont a PSG ajanlata meg mindig nem erkezett meg.
Ameddig Skriniar nem megy el, addig nem tudunk lepni Bremer ugyben.
Az Inter korabban megegyezett Bremerrel, de szeretne elkerulni a fordulatot, hogy az idohuzas miatt Bremer megunja a dolgot.
Ezert csokkentettuk Skriniar arat.
Ahogy Skriniar eladasa lezarul, utanna tudjuk a Bremer uzletet is lezarni.
Het folyaman remeljuk mindket ugy lezarul.
![]()
Vagy csak mindenki fél attól, hogy többet lesz sérült, mint egészséges. Nem gondolnám, pont emiatt is, hogy Angliába igazolna. Szerintem inkább lejjebb fogja adni az igényét és ha mi esetleg nem is, egy Nápolyt azért el tudok elképzelni, a BL miatt. Őket tartom most a legesélyesebbnek. Aztán bízok benne, hogy vagy Dzeko vagy Correa valamilyen csoda folytán még is el lesz adva és bezsákoljuk Dybalát, de erre elég kevés esélyt látok jelenleg.interfan írta: ↑2022.07.11. 14:58 DiMarzio:
"
Furcsa helyzet ez, es egyben hihetetlen is, hogy egy olyan jatekos mint Dybala csapat nelkul van.
Dybala ugy gondolta, hogy ingyen igazolhato jatekoskent 50%-al tobbet fog keresni, erre most 50%-al kevesebbet kereshet majd.
Valami megvaltozott ezen a mercaton.
Egy forradalom zajlik, mert korabban az olyan jatekosok mint Dybala, mar februarban alairtak uj csapatukhoz.
"
https://www.fcinter1908.it/copertina/di ... ala-inter/
Valami gond lehet a küszöbökkel, vagy a címekkel, mert 2 hónapja rakosgatják rá a végső ajánlatokat, de mi nem találjukCsaSzi9294 írta: ↑2022.07.11. 11:13 GdS szerint küszöbön a végső ajánlat Skriniarért.
Ahogy megtörtént a transzfer Bremer érkezése is egyre biztosabb.
Én is unom már minden nap olvasni. Ma már volt olyan CdS hír is, hogy Skriniart megtarthatjuk és Bremert pluszba hozzuk. Komolyan, ha ilyen lehetséges lenne, akkor Bremernek már rég az Inter sálas képe lenne a facebookos profilképe.mike írta: ↑2022.07.11. 15:08Valami gond lehet a küszöbökkel, vagy a címekkel, mert 2 hónapja rakosgatják rá a végső ajánlatokat, de mi nem találjukCsaSzi9294 írta: ↑2022.07.11. 11:13 GdS szerint küszöbön a végső ajánlat Skriniarért.
Ahogy megtörtént a transzfer Bremer érkezése is egyre biztosabb.
Ha Bremer zsákban, az megnyugtató.
Di Marzion meg jót fogok nevetni, mikor Dybala aláír hozzánk:)
Szerintem ez nem a sérülékenysége miatt van. Azt egy orvosi úgyis kideríti van e valami komolyabb gondja. Itt valami más lehet a háttérben....ingyen megszerezhető, nem hinném, hogy azért nem mer neki senki szerződést adni mert mondjuk 2x 1 hónapot majd sérült lesz....ráadásul a fizuja sem vállalhatatlan, 5-6 millió körül már szerintem simán menne több klubhoz is.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.11. 15:07
Vagy csak mindenki fél attól, hogy többet lesz sérült, mint egészséges. Nem gondolnám, pont emiatt is, hogy Angliába igazolna. Szerintem inkább lejjebb fogja adni az igényét és ha mi esetleg nem is, egy Nápolyt azért el tudok elképzelni, a BL miatt. Őket tartom most a legesélyesebbnek. Aztán bízok benne, hogy vagy Dzeko vagy Correa valamilyen csoda folytán még is el lesz adva és bezsákoljuk Dybalát, de erre elég kevés esélyt látok jelenleg.
Viszont tényleg érdekes, hogy egy ilyen kvalitású játékos, miért nem talál csapatot. A Juve se véletlenül nem hosszabbított vele...
Az a baj, hogy ezek a "komoly orvosik" se ernek sokat.Cupi írta: ↑2022.07.11. 15:48Szerintem ez nem a sérülékenysége miatt van. Azt egy orvosi úgyis kideríti van e valami komolyabb gondja. Itt valami más lehet a háttérben....ingyen megszerezhető, nem hinném, hogy azért nem mer neki senki szerződést adni mert mondjuk 2x 1 hónapot majd sérült lesz....ráadásul a fizuja sem vállalhatatlan, 5-6 millió körül már szerintem simán menne több klubhoz is.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.11. 15:07
Vagy csak mindenki fél attól, hogy többet lesz sérült, mint egészséges. Nem gondolnám, pont emiatt is, hogy Angliába igazolna. Szerintem inkább lejjebb fogja adni az igényét és ha mi esetleg nem is, egy Nápolyt azért el tudok elképzelni, a BL miatt. Őket tartom most a legesélyesebbnek. Aztán bízok benne, hogy vagy Dzeko vagy Correa valamilyen csoda folytán még is el lesz adva és bezsákoljuk Dybalát, de erre elég kevés esélyt látok jelenleg.
Viszont tényleg érdekes, hogy egy ilyen kvalitású játékos, miért nem talál csapatot. A Juve se véletlenül nem hosszabbított vele...
Ebből talán a török srác aki említhető.