Cupi írta: ↑2022.07.14. 08:31
interfan írta: ↑2022.07.14. 07:42
Szoval en nem tartok attol jelenleg, hogy Bremer ne erkezne.
Ne felejtsd egy hónapja még Dybalaról is ezt mondtad, ahogy én is.

Sajnos bármi lehet. Juve letesz egy 45 milliót + a játékosnak ad egy 6 milliós fizut és el van döntve.

Én sem ezt szeretném, de sajnos benne van ez is.
Nem kis hátrány, hogy mi nem csak, hogy 30-nál többet nem tudunk fizetni mi még ezt a 30-at is ahhoz kötjük ha elmegy végre Skriniar....merda meg felhívja Cairot ha tényleg őt akarja és leteszi a pénzt....mi ezekkel a baszakodásokkal sajna nem kis hátrányban vagyunk.
Teljesen jogos es igaz amit irsz.
Ezzel a szarakodassal valoban nagyon nagy hatranyban vagyunk, es tenyleg roppant nehez.
De en ugy gondolom, hogy Bremer meglesz.
Azert az nagyon nagy arconcsapas lenne, ha jo esellyel Dybala bukta utan, o sem lenne meg.
Dybalat Lukaku utan nem akartuk mar igazan, ellenben Bremer mindvegig abszolult number 1 celpont volt Skriniar utodnak.
Nagyon nagy melyutes lenne, ha elvinne elolunk a Juve, nekunk meg maradna valami senki a Skriniar utod posztra.
Ezt nem engedhetjuk meg magunknak, es ezzel szerintem pontosan tisztaban vannak a vezetoink.
Persze az en almom meg mindig az, hogy Skriniar marad, es akkor nem kell Bremer.
Ez lenne az igazi "alom".
Dehat ezt az almot valoszinu muszaj elengedni.
Bremer pedig ezek utan kotelezo.
Egyebkent a Chelsea 55m-t fizetne Koulibaly utan Kimpembeert.
Ez talan vegleg lezarhatja a Skriniar-PSG uzletet is, ezaltal mi is kitudjuk fizetni a 30m + Casadei ajanlatot Bremeert.