Nincs új a nap alatt.
Majd kedden leírják, hogy csütörtökön:D
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Sajnos ameddig az egyiket nem tudjuk lezarni, addig nem fogjuk a masikat.
De miért nem? Mi történne ha Bremert 1 héttel előbb megvennénk mint ahogy Skriniart eladnánk?? Könyvelésileg nem mind1 az az egy hét? Mérlegbe az egész szezon számít, nem tök mindegy, hogy a kiadás oldal 1 héttel előbb kerül be? Legalább tuti meglenne Bremer és nem csúsznánk le róla.
Nem a konkret penzmozgast kell nezni, mert az lenyegtelen.Cupi írta: ↑2022.07.17. 11:08De miért nem? Mi történne ha Bremert 1 héttel előbb megvennénk mint ahogy Skriniart eladnánk?? Könyvelésileg nem mind1 az az egy hét? Mérlegbe az egész szezon számít, nem tök mindegy, hogy a kiadás oldal 1 héttel előbb kerül be? Legalább tuti meglenne Bremer és nem csúsznánk le róla.
Az egy hülyeség, hogy azért nem mert nincs rá pénz. Ha eladjuk a szlovákot akkor Bremer másnap jön de azt sem a PSG által küldött pénzből tesszük mert egy ilyen tranzakcióknál lehetnek hetek is mire megkapjuk a zsetont.....igen számolhatunk már biztosan azzal a bevétellel de mi másnap nem abból vesszük meg Bremert....az a pénz még egy ideig nem lesz nálunk, ez tuti.![]()
Én örülnék ha odaigazolni, ez azt is jelentheti, hogy a Roma kerete kezd felzárkózni az első 4-hez, ami szerintem jót tenne a bajnokságnak.interfan írta: ↑2022.07.17. 15:21 DiMarzio:
Dybalanak dontenie kell, Roma vagy Napoli.
Ez a ket csapat maradt, es ez a ket csapat tett most neki hivatalos ajanlatot.
Napoli magasabb fizetest ajanlott, de Romaban komolyabb projekt lehet.
Kovetkezo 2-3 napban le is zarulhat hivatalosan is az uzlet.
Gazzetta, Corriere, Corsera, TS, Republica, Sportmediaset is megerositi, Mourinho telefonon beszelt Dybalaval a Romai projektrol es a szereperol ami Dybalanak nagyon meggyozo volt.
Nagyon rovid idon belul akar orvosi majd hivatalos bejelentes is johet.
Rohadtul le kell zárni, mert amoda De Ligt hivatalos, és gyakorlatilag nincs értékelhető belső védőjük.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.17. 20:52 A piaci újságíró, Niccolò Ceccarini szerint, hétfő este várható a végső tárgyalás a Torinóval. Vagyis holnap jó eséllyel lezárásra kerülhet a transzfer!
Azért ez most a másik véglet. Torino vezetősége sem hülye. Juventus teljesen más feltételekkel kapja meg a játékost, mint mi.interfan írta: ↑2022.07.18. 06:13 Hirtelen minden megvaltozhat Bremer ugyben.
A Juve tobb mint 80m-ert eladta DeLigtet, 70-75m fix + 10-15m bonusz.
Ahogy DiMarzio is leirta, ha ma az Inter nem tud megegyezni a Torinoval, a Juve megveheti Bremert.
Bremer es a Torino sem var mar tovabb.
Gazzetta szerint nagyon komoly es nehez Inter vs Juve meccs lesz Bremerert.
Schira szerint a Juve mar tegnap felvette a kapcsolatot Bremer ugynokevel, es 4,5m euros eves fizetest ajanlottak neki, az Inter 3m fizetesevel szemben.
TS szerint nem csak az Interel talalkozik a Torino vezetes, hanem a Juveval is.
Corriere szerint pedig kesz a Juve ajanlat 40m + bonuszok, es a mai napon ulnek le a Juve vezetoi a Torinoval es Bremererel is.
Corriere baratunk mar arrol ir, a Juve elviszi az Inter elol Bremert.
Dybala pedig egyontetu hirek szerint egy lepesre a Romatol.
Ezt megerositi Romano, DiMarzio, Schira, Pedulla, Sky, Sportmediaset, Gazzetta, SportItalia, TS, Corriere, Corsera, Republica, IlGiorno, Telelombardia, Il Messaggero.
A targyalasok nagyon jol haladtak, es nagy a bizakodas az ugyben hogy mar a napokban hivatalos is lesz.
Juventus így is bukóval adja tovább.
Nekem ez meg mindig dobbenetes.
Szerintem maradni fog Skriniarinterfan írta: ↑2022.07.18. 06:55Nekem ez meg mindig dobbenetes.
DeLigt 80-85m.
Lisandro Martinez 58m + 10m ossz 68m.
Aguerd 36m.
Erre Skriniar 60m??
Vicc de tenyleg...
Tovabba a logikat sem ertem, vegyuk azt Bremer meglesz, mert szerintem jonni fog.
De megvesszuk kb 40m-ert, mikozben eladjuk Skriniart 60m-ert?
+20m-t nyerunk osszvissz, ez kinek eri meg??
En ertem amit Marotta mondott, hogy "iden is nagy pluszban kell zarjuk a mercatot".
Ez ok...
De konyorgom +20m akkora "pluszt" jelent.
Mikozben elveszitjuk az Inter "szivet lelket", az Inter vedelem egyetlen igazi vezeret mar hosszu evek ota, es egy olyan jatekost aki a legmagasabb szinten is bizonyitott mar, nem csak kozepcsapatokba...
Nekem ez erthetetlen es logikatlan.
Arrol meg ne is beszeljunk, hogy Dybala utan esetleg Bremert is bukjuk, mert az az igazi remalom kategoria.
Es ennyire amator es kretenek nem lehetnek a tulajdonosaink, hogy ezt hagyjak.
Szoval Bremer meglesz, de megeri ezzel a +20m-val?
Szerintem nem...
Es akkor Bremer-Juve?Tombi1986 írta: ↑2022.07.18. 06:59Szerintem maradni fog Skriniarinterfan írta: ↑2022.07.18. 06:55Nekem ez meg mindig dobbenetes.
DeLigt 80-85m.
Aguerd 36m.
Erre Skriniar 60m??
Vicc de tenyleg...
Tovabba a logikat sem ertem, vegyuk azt Bremer meglesz, mert szerintem jonni fog.
En ertem amit Marotta mondott, hogy "iden is nagy pluszban kell zarjuk a mercatot".
Ez ok...
Mikozben elveszitjuk az Inter "szivet lelket", az Inter vedelem egyetlen igazi vezeret mar hosszu evek ota, es egy olyan jatekost aki a legmagasabb szinten is bizonyitott mar, nem csak kozepcsapatokba...
Arrol meg ne is beszeljunk, hogy Dybala utan esetleg Bremert is bukjuk, mert az az igazi remalom kategoria.
Szerintem nem...![]()
Én nem érzem irreálisnak ezt a forgatókönyvet szerintem nem jön Bremer és marad Skrinarinterfan írta: ↑2022.07.18. 07:02Es akkor Bremer-Juve?Tombi1986 írta: ↑2022.07.18. 06:59Szerintem maradni fog Skriniarinterfan írta: ↑2022.07.18. 06:55 Nekem ez meg mindig dobbenetes.
DeLigt 80-85m.
Aguerd 36m.
Erre Skriniar 60m??
Vicc de tenyleg...
Ez ok...
Szerintem nem...![]()
Vagy jon o is?![]()
De akkor hogy lesz meg a Marotta altal is elmondott " iden is nagy pluszban kell zarjuk a mercatot".
Komolyra forditva, legyen igazad, es maradjon Skriniar, nem kell ide Bremer.
De sajnos ez mar eleg irrealis forgatokonyv.
De akkor hogy lesz meg az "iden is nagy pluszban kell zarjuk a mercatot"?INTER-1908 írta: ↑2022.07.18. 07:22Én nem érzem irreálisnak ezt a forgatókönyvet szerintem nem jön Bremer és marad Skrinar
Minket ismerve meg a reális forgatókönyv az, hogy bukjuk Bremert, eladjuk Skriniart és jön valami low cost. Én szerintem ahogy tegnap este is leírtam innen sajnos Bremert bukjuk. Amúgy az valahol elkeserítő, hogy a Juve meg a Bayern pár nap alatt lezárja a középszer De ligtet mi meg 2 hónapja szarakodunk Skriniaron. Amikor véleményem szerint a psg tavaly is rajtunk spórolt, mert szerintem hakimi többet ért, többet ki lehetett volna hozni. Amúgy meg van abban igenis valami, hogy eladni nem nagyon tudunk, mert minden játékos aki 2 egyeneset tud rúgni a labdába repkednek érte a milliók a PSG álltal is. Skriniar már többször bizonyította klasszisát és mégis megy a huzavona. Bár ebben az is benne van, hogy nyíltan kijelentjük, hogy lesz áldozat ami szerintem nagyon looser dolog plusz, hogy 1 év maradt hátra a szerződésből. (Ami megint csak nagyon looser dolog.)INTER-1908 írta: ↑2022.07.18. 07:22Én nem érzem irreálisnak ezt a forgatókönyvet szerintem nem jön Bremer és marad Skrinar
Szerintem meg jön Bremer, és megy Skriniar.
Frissitve:interfan írta: ↑2022.07.18. 06:13 Hirtelen minden megvaltozhat Bremer ugyben.
A Juve tobb mint 80m-ert eladta DeLigtet, 70-75m fix + 10-15m bonusz.
Ahogy DiMarzio is leirta, ha ma az Inter nem tud megegyezni a Torinoval, a Juve megveheti Bremert.
Bremer es a Torino sem var mar tovabb.
Gazzetta szerint nagyon komoly es nehez Inter vs Juve meccs lesz Bremerert.
Schira szerint a Juve mar tegnap felvette a kapcsolatot Bremer ugynokevel, es 4,5m euros eves fizetest ajanlottak neki, az Inter 3m fizetesevel szemben.
TS szerint nem csak az Interel talalkozik a Torino vezetes, hanem a Juveval is.
Corriere szerint pedig kesz a Juve ajanlat 40m + bonuszok, es a mai napon ulnek le a Juve vezetoi a Torinoval es Bremererel is.
Corriere baratunk mar arrol ir, a Juve elviszi az Inter elol Bremert.
Dybala pedig egyontetu hirek szerint egy lepesre a Romatol.
Ezt megerositi Romano, DiMarzio, Schira, Pedulla, Sky, Sportmediaset, Gazzetta, SportItalia, TS, Corriere, Corsera, Republica, IlGiorno, Telelombardia, Il Messaggero.
A targyalasok nagyon jol haladtak, es nagy a bizakodas az ugyben hogy mar a napokban hivatalos is lesz.
Bremer már ma kiderül(het).
Én örülök ennek a hírnek. Hozzánk már egy jó ideje esélytelen volt, így szerintem a Róma lesz a legjobb hely neki.
Itt továbbra sem a lényeget ragadod meg.
Az a baj ezzel a hosszabbitassal, hogy telljesen mas helyzet volt pl Varane.PellerG írta: ↑2022.07.18. 09:04Itt továbbra sem a lényeget ragadod meg.
Jövőre lejáró szerződés, ez ennyit jelent.
Varane, a világbajnok és többszörös BL-győztes védő 40 mio.-ért váltott tavaly ugyanezen ok miatt.
Itt egy hibás fél van, a vezetőség, akik szerintem rosszul pozícionálták a szlovákot, és vele kellett volna már az első körben (Barella és Lautaro előtt) hosszabbítani, és CSK-nak kinevezni.
Mindezek után a 60 mio. a jelenlegi állapotok szerint jó pénz érte.
Ez van.
En nagyon sajnalom Dybalat.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 09:03Én örülök ennek a hírnek. Hozzánk már egy jó ideje esélytelen volt, így szerintem a Róma lesz a legjobb hely neki.
Mou hozza csak fel őket az első 4be.
Skriniar marad, Bremer jön, de Vrij távozik.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 08:47Bremer már ma kiderül(het).
Szerintem nem fogjuk megvárni Skriniar eladását a Juve miatt. Ma lezárjuk Bremert és a héten, hét végén Skriniart.
A GdS úgy tudja a héten újra össze ül Campos és Marotta, ahol újra részletezik az átigazolásról szóló összeget. Viszont a lap azt is írja, az a bizonyos pezsgő, még a hűtőben maradhat.
https://www.fcinternews.it/focus/i-gds- ... tta-900667
Okés, akkor innentől számunkra teljesen irreleváns Dybala neve. Tudomásul vettük hogy Romás lett, jobb mintha bilanos, felejtsük el
Remeljuk Bremerel nem jarunk igy...
Sanchezt en biztos nem engednem el.Festa írta: ↑2022.07.18. 10:12 Elengedjük Dybalát miután sok újságíró tényként kezelte,hogy hozzánk jön.
Viszont akkor úgy kirúgni Sánchezt,hogy nincsen helyettese nagy baromság lenne.
Ugyanazt a pénzt fizetjük neki ha itt marad és akkor is ha kirúgjuk így nincs értelme elküldeni.
Annak idején Brozovicot a reptérről hoztuk vissza.
Dzeko formáját látjuk +Correa bármikor kidőlhet hetekre.Abból kell főzni ami van.
Most már akkor is elégedett lennék ha senki nem távozna.
Egyáltalán nem más a helyzeteinterfan írta: ↑2022.07.18. 09:08Az a baj ezzel a hosszabbitassal, hogy telljesen mas helyzet volt pl Varane.PellerG írta: ↑2022.07.18. 09:04Itt továbbra sem a lényeget ragadod meg.
Varane, a világbajnok és többszörös BL-győztes védő 40 mio.-ért váltott tavaly ugyanezen ok miatt.
Itt egy hibás fél van, a vezetőség, akik szerintem rosszul pozícionálták a szlovákot, és vele kellett volna már az első körben (Barella és Lautaro előtt) hosszabbítani, és CSK-nak kinevezni.
Ez van.
O tavozni akart, esze agaban nem volt hosszabbitani.
Ellenben Skriniar nem egyszer elmondta, mennyire jol erzi magat, maradni akar, hosszabbitani, es bar olyan lehetne az Internel, mint Hamsik a Napoliban.
Szoval a helyzet teljes egeszeben mas.
Hosszabbitani kellett volna ezer eve.PellerG írta: ↑2022.07.18. 10:24Egyáltalán nem más a helyzeteinterfan írta: ↑2022.07.18. 09:08Az a baj ezzel a hosszabbitassal, hogy telljesen mas helyzet volt pl Varane.PellerG írta: ↑2022.07.18. 09:04
Itt továbbra sem a lényeget ragadod meg.
Ez van.
O tavozni akart, esze agaban nem volt hosszabbitani.
Ellenben Skriniar nem egyszer elmondta, mennyire jol erzi magat, maradni akar, hosszabbitani, es bar olyan lehetne az Internel, mint Hamsik a Napoliban.
Szoval a helyzet teljes egeszeben mas.
Teljesen mindegy, hogy menni vagy maradni szeretne-e valaki.
Attól még a jogi papíroktól függ a jövője.
1 év múlva lejáró szerződés egyértelműen lejjebb nyomja az árat, rosszabb alkupozícióba helyezi az eladót.
Nem lehet érte 80-t kérni, ahogy írtad többször, sőt, még a 60 is igen jó árnak számít ennek fényében.
Nem véletlen megy egy hónapja a huzavona és nem akar fizetni a PSG.
Én is ezt írtam többször is....ha Dybala nem jön akkor Sanchezt ne küldjük el. Főleg ne úgy, hogy még fizetünk is neki egy raklap pénzt....oké, hogy Inzaghi nem szereti de ez a 4 csatár nagyon kevés lesz....majd kíváncsi leszek mit nyilatkozik Inzaghi amikor a heti 2 meccsek miatt Correa egy izomsérülés miatt 4 hétre off és a 37 éves lassú és körülményes Dzeko lesz egyedül támadó poszton a padon.....gondolom akkor már ős is imádkzni fog velünk együtt, hogy a Lukaku - Martinez kettős bírja és ne sérüljön le és ne is fáradjon el.....Festa írta: ↑2022.07.18. 10:12 Elengedjük Dybalát miután sok újságíró tényként kezelte,hogy hozzánk jön.
Viszont akkor úgy kirúgni Sánchezt,hogy nincsen helyettese nagy baromság lenne.
Ugyanazt a pénzt fizetjük neki ha itt marad és akkor is ha kirúgjuk így nincs értelme elküldeni.
Annak idején Brozovicot a reptérről hoztuk vissza.
Dzeko formáját látjuk +Correa bármikor kidőlhet hetekre.Abból kell főzni ami van.
Most már akkor is elégedett lennék ha senki nem távozna.
Én majd csak akkor hiszem el, hogy oda megy, ha sállal a nyakába fotózkodik.segogabor írta: ↑2022.07.18. 10:58 Sajnos,ha igazak a hírek Bremer megy a Juventusba, ők szereztek előbb pénzt DeLigtből. Eladni is tudni kell,ez Nekünk úgy néz ki nagyon nem megy ebben az évben se. Pénz nélkül nem lehet jól mercatozni, hiába Marotta . El kell kezdeni egy picit egy évnél tovább gondolkozni, mert ezek a vészmegoldások se segítenek a dologba , mint Vidal,Kolarov,Dzeko vagy vehetjük most Mkhytaran ...
Szép a hétfő két név ,amit fél éve írnak elbukjuk. Nagyon szomorú vagyok , mert Skriniart így is úgy is el fogják adni ....
Abszolút jogos amit írsz,főleg az után hogy a scudetto elvesztésének egyik fő kifogása az volt részéről hogy a Pool elleni oda-vissza sokat kivett a csapatból
Bremer simán lehet hogy hozzánk jön.