Passz
Bremer szerintem jönni fog. Úgy gondolom a Juventusba nem akar igazolni.
Pár nap múlva okosabbak leszünk.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Passz
Nekem ez a pluszos mercato dolog elég fura vagyis büzlik..Ha annyira kellene a pluszos mercato nagyon kellene a pénz akkor Skriniar-ral nem szarozunk ha nem már oda adtuk volna 50m-ért is a PSG nek
Talán azért megy a szarakodás, hogy minél jobban lehúzzuk a PSGt. Viszont ők meg szerintem 50-55nél többet nem fognak érte adni a lejáró szerződése és a kényszer helyzetünk miatt. Úgy vannak vele, ha akarjuk Bremert (már pedig akarjuk, főleg a Juve előtt, és mert fiatal, kevesebb fizuja, mint a szlováknak lenne új szerződéssel) elfogadjuk ezt is. És szerintem el is fogjuk. Nem fogunk érte kapni 70et, ez nyilvánvaló. De még a 60at se hiszem lassan. Max bónuszokkal.tomika431 írta: ↑2022.07.18. 12:42Nekem ez a pluszos mercato dolog elég fura vagyis büzlik..Ha annyira kellene a pluszos mercato nagyon kellene a pénz akkor Skriniar-ral nem szarozunk ha nem már oda adtuk volna 50m-ért is a PSG nek
Az a baj, hogy mindegy mit ajánlunk, ezek fölénk licitálnak majd.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 12:37 Egyébként simán lehet az is, hogy mi is letesszük a 40m körülit. 30-32+Casadei-el már konkrétan ott is vagyunk. Ezen felül a már említett 10%-os esetleges továbbadási pénz is a Toroé lenne. Akkor lesz poleban a Juve, ha a mai sorsdöntő Inter-Toro találkozón nem közelítjük meg a 40et, amit a merda adna. Bízom Marottában, főleg, hogy egy igazi tökönrúgás és blama lenne, ha a Juve elvinné előle Bremert.
Ezt biztos nem fogja hagyni. Főleg Dybala offolása után. Már pedig ha Bremer mégis mordorba menne, nem tudom Marottát mi tudná itt tartani a jövőben, mert ennek biztos következménye lenne. Se pénz, se Dybala, se Bremer... ellenben Skriniar megy, míg cserébe ilyen Acerbi, Dzeko, Correa lenne..
Én bízom Marottában, Bremer meg lesz![]()
Igen,egyetértek.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 12:46Talán azért megy a szarakodás, hogy minél jobban lehúzzuk a PSGt. Viszont ők meg szerintem 50-55nél többet nem fognak érte adni a lejáró szerződése és a kényszer helyzetünk miatt. Úgy vannak vele, ha akarjuk Bremert (már pedig akarjuk, főleg a Juve előtt, és mert fiatal, kevesebb fizuja, mint a szlováknak lenne új szerződéssel) elfogadjuk ezt is. És szerintem el is fogjuk. Nem fogunk érte kapni 70et, ez nyilvánvaló. De még a 60at se hiszem lassan. Max bónuszokkal.
Ez jogos. Bremeren múlik kb a dolog.Anonym alkesz írta: ↑2022.07.18. 12:51Az a baj, hogy mindegy mit ajánlunk, ezek fölénk licitálnak majd.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 12:37 Egyébként simán lehet az is, hogy mi is letesszük a 40m körülit. 30-32+Casadei-el már konkrétan ott is vagyunk. Ezen felül a már említett 10%-os esetleges továbbadási pénz is a Toroé lenne. Akkor lesz poleban a Juve, ha a mai sorsdöntő Inter-Toro találkozón nem közelítjük meg a 40et, amit a merda adna. Bízom Marottában, főleg, hogy egy igazi tökönrúgás és blama lenne, ha a Juve elvinné előle Bremert.
Ezt biztos nem fogja hagyni. Főleg Dybala offolása után. Már pedig ha Bremer mégis mordorba menne, nem tudom Marottát mi tudná itt tartani a jövőben, mert ennek biztos következménye lenne. Se pénz, se Dybala, se Bremer... ellenben Skriniar megy, míg cserébe ilyen Acerbi, Dzeko, Correa lenne..
Én bízom Marottában, Bremer meg lesz![]()
Most eldől mennyire hűséges hozzánk. Persze kérdés, hogy mennyivel nagyobb lesz a fizuajánlata.Tombi1986 írta: ↑2022.07.18. 12:42Passzszerintem sem fogjuk eladni ebben az esetben Skriniart. Hosszabbítunk vele.
Bremer szerintem jönni fog. Úgy gondolom a Juventusba nem akar igazolni.
Pár nap múlva okosabbak leszünk.
Meg hát azért ha Cairo a nagy riválisnak oda adja legjobbját, 2-3m különbség miatt akkor ő is elmehet a picsába..Anonym alkesz írta: ↑2022.07.18. 12:53Most eldől mennyire hűséges hozzánk. Persze kérdés, hogy mennyivel nagyobb lesz a fizuajánlata.
Cairoba feleslegesen bizol.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 12:59Meg hát azért ha Cairo a nagy riválisnak oda adja legjobbját, 2-3m különbség miatt akkor ő is elmehet a picsába..Anonym alkesz írta: ↑2022.07.18. 12:53Most eldől mennyire hűséges hozzánk. Persze kérdés, hogy mennyivel nagyobb lesz a fizuajánlata.
Szerintem 55+bónuszba fogjuk eladni Skriniart. Bremer pedig hozzán jön. Nekem ez a tippem.interfan írta: ↑2022.07.18. 13:01Cairoba feleslegesen bizol.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 12:59Meg hát azért ha Cairo a nagy riválisnak oda adja legjobbját, 2-3m különbség miatt akkor ő is elmehet a picsába..Anonym alkesz írta: ↑2022.07.18. 12:53
Most eldől mennyire hűséges hozzánk. Persze kérdés, hogy mennyivel nagyobb lesz a fizuajánlata.
Egy nev, Ogbonna.
O oda fogja adni, ahol tobbet fizetnek.
Itt Bremerben bizhatunk senki masban.
De ha nincs fix PSG ajanlat, akkor nem tudunk meg csak ajanlatot sem tenni Bremerert.
De akkor mi értelme van a cserének? Kapunk Skriniar-ért 60-at nagyon max és megvesszük Bremert 35-ért....25 millió +ért megy ez az egész és adjuk el az egyik legjobb játékosunkat aki már bizonyított is és kb. meghal a pályán a csapatért?CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 12:46 Viszont ők meg szerintem 50-55nél többet nem fognak érte adni a lejáró szerződése és a kényszer helyzetünk miatt. Úgy vannak vele, ha akarjuk Bremert (már pedig akarjuk, főleg a Juve előtt, és mert fiatal, kevesebb fizuja, mint a szlováknak lenne új szerződéssel) elfogadjuk ezt is. És szerintem el is fogjuk. Nem fogunk érte kapni 70et, ez nyilvánvaló. De még a 60at se hiszem lassan. Max bónuszokkal.
Mert Bremer fiatalabb, a fizuja 3,5m lenne hosszú távra, míg Skriniarnak asszem 5-t adnánk egy új szerződéskor. Plusz 25m bejön.Cupi írta: ↑2022.07.18. 13:08De akkor mi értelme van a cserének? Kapunk Skriniar-ért 60-at nagyon max és megvesszük Bremert 35-ért....25 millió +ért megy ez az egész és adjuk el az egyik legjobb játékosunkat aki már bizonyított is és kb. meghal a pályán a csapatért?CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 12:46 Viszont ők meg szerintem 50-55nél többet nem fognak érte adni a lejáró szerződése és a kényszer helyzetünk miatt. Úgy vannak vele, ha akarjuk Bremert (már pedig akarjuk, főleg a Juve előtt, és mert fiatal, kevesebb fizuja, mint a szlováknak lenne új szerződéssel) elfogadjuk ezt is. És szerintem el is fogjuk. Nem fogunk érte kapni 70et, ez nyilvánvaló. De még a 60at se hiszem lassan. Max bónuszokkal.![]()
Nem tudom...nem az a megérős üzlet ez nekem. Ha Bremer Rano helyett jönne és szépen De Vrij-t szorítaná ki na az lenne a megérős dolog.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 13:10
Mert Bremer fiatalabb, a fizuja 3,5m lenne hosszú távra, míg Skriniarnak asszem 5-t adnánk egy új szerződéskor. Plusz 25m bejön.
Azt se felejtsd el, hogy a fizucsökkentés is elég fontos az idei mercatoban, szóval, ha +25-et zárnánk a Skrinar out-Bremer in üzletet, akkor az nem +25, hanem +32 a fizuk miatt. Nyilván ez csak kb és feltételezés.Cupi írta: ↑2022.07.18. 13:14Nem tudom...nem az a megérős üzlet ez nekem. Ha Bremer Rano helyett jönne és szépen De Vrij-t szorítaná ki na az lenne a megérős dolog.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 13:10
Mert Bremer fiatalabb, a fizuja 3,5m lenne hosszú távra, míg Skriniarnak asszem 5-t adnánk egy új szerződéskor. Plusz 25m bejön.Főleg úgy hözépső védő az igazi posztja.
Ez így szerintem nem állja meg a helyét.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 13:10Mert Bremer fiatalabb, a fizuja 3,5m lenne hosszú távra, míg Skriniarnak asszem 5-t adnánk egy új szerződéskor. Plusz 25m bejön.Cupi írta: ↑2022.07.18. 13:08De akkor mi értelme van a cserének? Kapunk Skriniar-ért 60-at nagyon max és megvesszük Bremert 35-ért....25 millió +ért megy ez az egész és adjuk el az egyik legjobb játékosunkat aki már bizonyított is és kb. meghal a pályán a csapatért?CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 12:46 Viszont ők meg szerintem 50-55nél többet nem fognak érte adni a lejáró szerződése és a kényszer helyzetünk miatt. Úgy vannak vele, ha akarjuk Bremert (már pedig akarjuk, főleg a Juve előtt, és mert fiatal, kevesebb fizuja, mint a szlováknak lenne új szerződéssel) elfogadjuk ezt is. És szerintem el is fogjuk. Nem fogunk érte kapni 70et, ez nyilvánvaló. De még a 60at se hiszem lassan. Max bónuszokkal.![]()
Skriniar 3m-t keres, Bremer 3,5m.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 13:10Mert Bremer fiatalabb, a fizuja 3,5m lenne hosszú távra, míg Skriniarnak asszem 5-t adnánk egy új szerződéskor. Plusz 25m bejön.Cupi írta: ↑2022.07.18. 13:08De akkor mi értelme van a cserének? Kapunk Skriniar-ért 60-at nagyon max és megvesszük Bremert 35-ért....25 millió +ért megy ez az egész és adjuk el az egyik legjobb játékosunkat aki már bizonyított is és kb. meghal a pályán a csapatért?CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 12:46 Viszont ők meg szerintem 50-55nél többet nem fognak érte adni a lejáró szerződése és a kényszer helyzetünk miatt. Úgy vannak vele, ha akarjuk Bremert (már pedig akarjuk, főleg a Juve előtt, és mert fiatal, kevesebb fizuja, mint a szlováknak lenne új szerződéssel) elfogadjuk ezt is. És szerintem el is fogjuk. Nem fogunk érte kapni 70et, ez nyilvánvaló. De még a 60at se hiszem lassan. Max bónuszokkal.![]()
És az új szerződése szerint mennyit keresne, ha még is maradna?interfan írta: ↑2022.07.18. 13:19Skriniar 3m-t keres, Bremer 3,5m.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 13:10Mert Bremer fiatalabb, a fizuja 3,5m lenne hosszú távra, míg Skriniarnak asszem 5-t adnánk egy új szerződéskor. Plusz 25m bejön.
2 ev egy KH-nal semmit nem szamit...
Raadasul az egyik bizonyitott a legmagasabb szinten, masik meg egy kozepcsapatba.
Nonszensz az egesz uzlet...
4m-t ajanlottunk.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 13:20És az új szerződése szerint mennyit keresne, ha még is maradna?interfan írta: ↑2022.07.18. 13:19Skriniar 3m-t keres, Bremer 3,5m.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 13:10
Mert Bremer fiatalabb, a fizuja 3,5m lenne hosszú távra, míg Skriniarnak asszem 5-t adnánk egy új szerződéskor. Plusz 25m bejön.
2 ev egy KH-nal semmit nem szamit...
Raadasul az egyik bizonyitott a legmagasabb szinten, masik meg egy kozepcsapatba.
Nonszensz az egesz uzlet...
"Raadasul az egyik bizonyitott a legmagasabb szinten, masik meg egy kozepcsapatba."
Világosa mit írsz, de sajnos ez van...
Érdemes elolvasni Cairo mit nyilatkozott Casadeiről. Nem is ismeri a játékost.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 12:59Meg hát azért ha Cairo a nagy riválisnak oda adja legjobbját, 2-3m különbség miatt akkor ő is elmehet a picsába..Anonym alkesz írta: ↑2022.07.18. 12:53Most eldől mennyire hűséges hozzánk. Persze kérdés, hogy mennyivel nagyobb lesz a fizuajánlata.
Ez volt a realitás.A 3-5-2-ben LuLa duó kezd majd.Dybala kedvéért pedig nem fog hadrendet váltani.brecsinho írta: ↑2022.07.18. 10:15 Számomra irreveláns Maguire,Varane vagy Aguerd neve is,mégis naponta megjelennek itt![]()
Mindenki örült volna Dybalanak ingyen,de Lukaku visszatérése óta a neki beígért "projekt arca" szerep már nem volt többé reális. Padra vagy első számú cserének lehet ő sem akart annyira jönni,ettől függetlenül sajnálom,megnéztem volna agnelli fejet, ahogy a csalok ellen elsül a balos neki...
Állítólag Bremer szóban már megállapodott velünk. Ha ezt nem tartja, akkor nem ide való. Akkor inkább menjen a csalókhoz...CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 14:20 Di Marzio szerint az Inter nem fog licitháborúba kezdeni, 30m+ bónusz az ajánlat (Casadeiről nem írnak, de gondolom ő is része lenne). Ha a Toro elfogadja, Bremer az Interbe jön, ha nem, akkor a Juvéba.
https://www.fcinter1908.it/copertina/di ... uole-aste/
Valamint szintén DM, ha Skriniar marad és Bremer Juve, abban az esetben Milenkovic érkezhet.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ar-difesa/
Igazából nem rajta múlik elsősorban. Ha mi nem tudunk fizetni, hiába akar ide jönni, a sötét oldalra kényszerül.cuchu11 írta: ↑2022.07.18. 14:25Állítólag Bremer szóban már megállapodott velünk. Ha ezt nem tartja, akkor nem ide való. Akkor inkább menjen a csalókhoz...CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 14:20 Di Marzio szerint az Inter nem fog licitháborúba kezdeni, 30m+ bónusz az ajánlat (Casadeiről nem írnak, de gondolom ő is része lenne). Ha a Toro elfogadja, Bremer az Interbe jön, ha nem, akkor a Juvéba.
Valamint szintén DM, ha Skriniar marad és Bremer Juve, abban az esetben Milenkovic érkezhet.
Ha igaz a 15 millás januári kivásárlási ár, akkor itt most minden Bremeren múlik. Ő választhat csapatot. Szóbeli megállapodás állítólag megvolt. Ha ezt nem tartja be, akkor a csalóknál a helye!CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 14:28Igazából nem rajta múlik elsősorban. Ha mi nem tudunk fizetni, hiába akar ide jönni, a sötét oldalra kényszerül.cuchu11 írta: ↑2022.07.18. 14:25Állítólag Bremer szóban már megállapodott velünk. Ha ezt nem tartja, akkor nem ide való. Akkor inkább menjen a csalókhoz...CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 14:20 Di Marzio szerint az Inter nem fog licitháborúba kezdeni, 30m+ bónusz az ajánlat (Casadeiről nem írnak, de gondolom ő is része lenne). Ha a Toro elfogadja, Bremer az Interbe jön, ha nem, akkor a Juvéba.
Nem hangzik jol, ha nem sikerul es a Juveba megy...CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 14:38 SportMediaset szerint, ha Bremer nem jön össze (mi továbbra is a 30m+Casadei ajánlatot tesszük) és a Juvéba megy, akkor megszakítjuk a tárgyalásokat a PSG-vel és Skriniar maradni fog.
Ezután új nagy név kerülhet képbe, a pluszos mercato miatt (hogy ki lenne az, arról nem írnak).
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... suna-asta/
Részemről ez is nagyon oké lenne.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 14:20 Valamint szintén DM, ha Skriniar marad és Bremer Juve, abban az esetben Milenkovic érkezhet.
Ez ok, csak kit?
+60m meg ugysem jon ki, mivel jelenleg kb -20m a merleg, ez a +60m teljesen irrealis.brecsinho írta: ↑2022.07.18. 16:23 Csak úgy jön ki a matek, ha Skriniart+Pinamontit eladjuk 80m felett és 15m hozzuk Milenkovicot..
Bremer ha elmegy a csalókhoz, akkor nálam leírta magát, reméljük azért nincs még ez lefutva.
Mondjuk ez, hogy Dybala és Bremer is heteket vár ránk, mi meg bebukjuk mindkettőt egy nap alatt azért elég nagy saller lenne![]()
Pedig szerintem ez van. Bremerrel állítólag már télen megyegyezett Marotta...Dybala szintúgy nagy álma volt /erről nyilatkozott is többször korábban/....
Meg azert Bremert ne irjuk le.Cupi írta: ↑2022.07.18. 16:34Pedig szerintem ez van. Bremerrel állítólag már télen megyegyezett Marotta...Dybala szintúgy nagy álma volt /erről nyilatkozott is többször korábban/....
Valahol elég fájdalmas, hogy egy ingyen igazolható klasszissal nem tudutuk mélyíteni a keretet és Bremerre sincs már sok esély....
Persze ha maradna Skriniar és mást sem adnánk el akkor azért annyire nem lennék csalódott....de ugye ez kizárt.![]()
Elég fájdalmas lesz, hogy 50 körül ekszórakozzuk a jövő kapitányát és hozzuk helyére Milenkovicot.....
Acerbi + Milenkovic.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 16:37Most nehogy eladjuk Skriniart egyik reggel, este meg Acerbi pózol Malpensán.
Azt hiszem tökön szúrnám magam.
Hallod..rettegek ettől az embertől. A szerbet még elfogadom (padra), de ezt a milanista csövesképűt ha ide hozzák nyílt levelet írok.interfan írta: ↑2022.07.18. 16:39Acerbi + Milenkovic.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.18. 16:37Most nehogy eladjuk Skriniart egyik reggel, este meg Acerbi pózol Malpensán.
Azt hiszem tökön szúrnám magam.![]()
Atyauristen...
Inkabb ezen csak nevessunk annyira rossz vicc.
Ezt is ugyanazok a marhák híresztelik, mint azt hogy Dybala és Bremer csakis Inter, és tuti deal mindkettő meg ilyenek.
Az valami Corrieres vagy Republicas agymenes volt, engedjuk is el.