Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Komax írta:„Bízunk a játékoskeretben, de januárban megpróbálunk megoldást találni a Samuel kiesése okozta problémára, tehát egy középhátvéd érkezhet. Úgy vélem, hogy ha nem sújt minket sérüléshullám, a keretünk remek – erre az egy posztra keresünk embert" – nyilatkozta Branca.[/i]
nso

Ez is ilyen hivatalos maszlag csak, tuti, hogy a személyes véleménye Brancának sem ez. Sajnos nem úgy tünik, hogy nem sújt minket sérüléshullám , és lesznek is még jövőre is biztos (remélem ennyi azért nem), na meg sokan totál motiválatlanok is, vannak akik meg egyszerűen gyenge játékosok ezen a szinten. Nem kell sok játékos, de Ranocchia és Cassano-n kívül még egy vérbeli támadó középpályást nézhetnénk mert ha Sneijder sérült (vagy épp gyenge és cserélni kell meccs közben) akkor nincs senki a helyére.
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

Davide Faraoni-val mivan? őt nem lehetne felhozni a primaveraból?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kajla 2021.03.08. 22:21-kor.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Kajla írta:Davide Faraoni-val mivan? őt nem lehetne felhozni a primaveraból? lehet őt is ki lehetne próbálni, ha akkora nagy tehetség.

A középső védő nem feltétlen az a poszt ahol 19 éves játékosokat kellene próbálgatni. Játszon csak a Primaveraban és fejlődjön még.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

A primaveraban kezdő mint jobbhátvéd.
Nyáron úgy bezengték, azt hittem kb felnőttben lesz első számú csere.
Ahhoz képest még nem is edz velük, mint mondjuk Natalino.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Kód: Egész kijelölése

Benítez: "Tévez? Egy ilyen mérkőzés előtt ne beszéljünk más játékosokról. Erről kell most szót ejteni, egyébként is: elégedett vagyok a játékosaimmal."

"Nyugodt és elégedett vagyok, mert Milito (Diego) gyarkan eredményes a tréningeken, és nagyon erős.

Ja azt látjuk Milito formáján milyen bomba formába van.....
Reméljük Moratti, karácsonyra megveszi nekünk :D :D :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Ja és rámozdultunk Alexis Sanchezre, végre egy normális cél :D
Jöhetne Cassanoval együtt, nagyon nagy erősítés lenne ez a 2 ember.

http://www.youtube.com/watch?v=GFWCAtX0B2w

nem sokan szopatják zanettit ennyire mint ő :D
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Állítólag Cassano kicsúszott a kezünből, a kuzinok viszik és ezért startolunk Alexisre. -bár nem tuti h helyesen fordított a webfordító-
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-i ... _de_-43567

Én ennek örülök, h egy nagy tehetséget végre mi vittünk el mások elől:)
R9.

jövőhéten dől el hogy most jön vagy pedig 2012-ben mert úgy érzi h nem készült még fel az Interre, de mi meg azonnal szeretnénk
remélem most jön
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

A calciomercato szerint 99% hogy Cassano a milané.. Ha ez igaz, akkor húzzanak a picsába brancáék basszameg.. Itt van ingyen egy kurvajó olasz csatár, aki a taktikána is illene, erre átengedika a városi riválisnak, minek is nekünk csatár, főleg ha olasz.. vergogna
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Én bízom Morattiékban. Szerintem megvan a terv a fejükben, hogy hogyan akarják átalakítani a csapatot. Nyertünk zsinórban 5 bajnoki címet. A keret kicsit elfáradt és páran lassan kiöregednek. Már nyáron is a fiatalítás volt célként kitűzve. Nem kell ide Cassano. Végre nincs egy dilettáns játékosunk sem (najó talán Muntarin kívül). A taktikába pedig annyira nem látom hogy illene be, mert a védekezés finoman szólva sem tartozik az erősségei közé. Nem egy Samp meccset láttam és, ha nincs kedve nem fut, nem csinál semmit. Remek játékos, de hosszútávon a Milan nem fog nyerni vele semmit. Tipikus örök ígéret. Ide olyan játékosok kellenek, mint az a Holland gyerek, továbbá Sanchez, Pastore, Ranocchia, Ivanovic, Criscito, Bojan, Poli. Ők a jövő. Lehet, hogy Moratti most úgy van vele, hogy feláldoz egy két szezont, hogy utána a mi csapatunk legyen a legerősebb ismét és hosszú távon lehessen hozni a sikereket. Ha az imént említett játékosok úgy fejlődnek és olyan szintet érnek el, amilyenre mindenki gondol, akkor két év múlva ütős csapatunk lehetne teli fiatalokkal (hisz most is ütős, csak idősebb). Szóval lehet ebbe az irányba szeretnének elmenni. Majd most kiderül, hiszen jön a január és meglátjuk, hogyan igazolunk. . .
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Tommy írta:A calciomercato szerint 99% hogy Cassano a milané.. Ha ez igaz, akkor húzzanak a picsába brancáék basszameg.. Itt van ingyen egy kurvajó olasz csatár, aki a taktikána is illene, erre átengedika a városi riválisnak, minek is nekünk csatár, főleg ha olasz.. vergogna

Hát az idei Scudetto-hoz ezzel közelebb nem kerültünk, az biztos. De bízom benne, hogy Morattiék tudják, hogy mit csinálnak.
PellerG

Így van! Eddig nem győztük kivárni h végre mennie kelljen Balo-nak, a viselkedése miatt. Már Ibránál is nehezményeztük, hogy ha van kedve fut, ha nem a többiekkel veszekszik, és így árt a közösségnek! Most akkor minek ragaszkodjunk ennyire Cassanóhoz, ő biztos, hogy nem fog védekezni. Ellenünk is, 2 hónapja, 1x sem ment vissza besegíteni, próbált elől cselezgetni, elvesztette, bedurcált, és ott maradt állva. Nekem ez nem hiányzik. Csapatjátékos kell, aki sokat fut, így valamennyire elől + hátul is hozzá tud tenni. Cassano eddig sehol sem bírta ki balhé nélkül, mindenhonnan elzavarták, Roma, Real, most Samp.
Bár ma azt olvastam, hogy januártól visszaveszik, de fele fizetéssel, de azóta már jött ez a Milan hír. Ő ilyen, nem változott meg, és nem is fog, hogy kell nekünk? Olaszországban zseni, de előbb utóbb lesznek gondok vele....
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

csak nálam fura a fórum? :? amit írok nem látom,amit írtok meg nem idősorrendben rendezi.
szerintem legalább félévre el kellene hozni.mit vesztünk rajta?maximum a fizetését.Olasz,klasszis,ilyen lehetőség nem sokszor lesz.Lazán eltudom képzelni,hogy a Milánba egy darabig a játékkal koncentrál és akkor sokat nyernek rajta. annál a holland gyereknél meg mindenképp hasznosabb lenne jelenhelyzetben.az is lehet egy nagy lufi,mint Huntelaar. azért nem 50millió E-ért vesszük,bármikor ki lehet tenni a csapatból,csak nyerhetünk rajta
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

én csak azt nem értem Cassanoval kapcsolatban, hogy ha a bíróság azt a határozatot hozta, hogy nem lehet felbontani a szerződését akkor, hogy lehetne elhozni ingyen?mert ebben a milános hírben az van, hogy nem kölcsönbe vennék.ergo akkor fizetni kéne!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Baggio85 írta:
Tommy írta:A calciomercato szerint 99% hogy Cassano a milané.. Ha ez igaz, akkor húzzanak a picsába brancáék basszameg.. Itt van ingyen egy kurvajó olasz csatár, aki a taktikána is illene, erre átengedika a városi riválisnak, minek is nekünk csatár, főleg ha olasz.. vergogna

Hát az idei Scudetto-hoz ezzel közelebb nem kerültünk, az biztos. De bízom benne, hogy Morattiék tudják, hogy mit csinálnak.

Sztem a Milan sem, Cassa,Ibra,Robi,Roni pfu , eddig is nagy volt az ego elöl náluk.
Sztem ezek kinyírják egymást :mrgreen: - remélem így lesz.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ja idegesítő, simán megért volna egy próbát, főleg ingyen.... :? Mondjuk mostanában azt olvastam kellene érte fizetni. Állítólag a sampnak kéne a madridnak 5 milliót ha a szerződés lejárta előtt eladják, de ők nem akarnak fizetni mert ugye nem eladásról van szó, nem látnak érte pénzt ezért átterhelnék ezt a költséget a milanra, akiknek viszont eszükbe sincs pénzt adni érte, ingyen szeretnék :)
g.e.r.a

Cassanoért fizet a Milan.....már megegyeztek a Sampdoriával éppen ezért nem akarják átvállalni még azt a +5milliót!
Ezen megy a huzavona! De, h ezek mostanában mindenkin surmoskodnak és mégis bejön nekik...
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

És nem tudni, hogy mi áll a hátérben.

Nem igazán értem, hogy Moratti-ék miért nem lépnek?

Most nem kifejezetten Cassano-ra godolok. Azért az elég szembetűnő, hogy 2006 után az Inter volt a labdarúgók elsőszámú célpontja, és most már a Milan-t, Juve-t szívesebben választják.
hvmetal

kikre gondolsz?("....szívesebben választják..")
Milán akik eszembe jutnak:Boateng,Robinho,Ibra,Ronaldinho,Favalli :lol: Vieri,Amelia,Kalác
Juve:Rinaudo,Krasic,Bonucci,C.Zanetti,Grosso,Pepe,Aquilani,Quagliarella,Amauri
Inter:Lució,Eto'o,Milito,Motta,Sneijder,Castelazzi stb.
szerintem inkább sokszor csak pletyka,hogy érdeklődünk mondjuk Robinho,Ronaldinho,Ibra,Cassano után.
Olaszországban nem,de Európában azért a Juventus valamennyire presztizsét vesztette.
Calcio Poli,na meg az,hogy a XXI. század legjobb olasz csapata az Inter 8-)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Süti írta:És nem tudni, hogy mi áll a hátérben.

Nem igazán értem, hogy Moratti-ék miért nem lépnek?

Most nem kifejezetten Cassano-ra godolok. Azért az elég szembetűnő, hogy 2006 után az Inter volt a labdarúgók elsőszámú célpontja, és most már a Milan-t, Juve-t szívesebben választják.

De mi az elmúlt 2-3 évben alig fizetünk játékosért. A Juve pedig 20-25 milliókat fizet 1-1 emberért. A Milan pedig inkább azokat gyűjtötte be akik nem kellenek senkinek. Legalábbis nálam Ronaldinho és Robinho ez a kategória és jelenleg Cassano is ez. Ibra már más, de ő nem is a Miláné...
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Cassano esetében az is közrejátszik, hogy ha lelép a klubjától a szerződése lejártának vége előtt, akkor a vásárló klubnak 5 millió eurót a Real Madridnak kell átutalnia.
hvmetal

Fan Gusto írta:Cassano esetében az is közrejátszik, hogy ha lelép a klubjától a szerződése lejártának vége előtt, akkor a vásárló klubnak 5 millió eurót a Real Madridnak kell átutalnia.

ez az 5millió euró manapság már nevetséges összeg egy ilyen játékosért. 5millió euróból veszel lassan egy dedikált posztert Messi-ről(/től). Meg ennyi pénzért is megérné,ha 9meccs után elkezdene arcoskodni,de addig lőne 5gólt.
ha így haladnak az árak,lassan 5millió nem lesz elég egy Filkor Attisra(persze magánéletben ez akkora összeg,hogy jó pár mázsa búzára telne belőle)
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

viszont alighanem, nem mindegy a jó öreg Massimonak, hogy ingyen vesz egy balhés játékost, vagy 5 millióért... azért ha rúg 5 gólt 9 meccsen és utána balhét szít, akkor nem hozza vissza az árát.
hvmetal

Fan Gusto írta:viszont alighanem, nem mindegy a jó öreg Massimonak, hogy ingyen vesz egy balhés játékost, vagy 5 millióért... azért ha rúg 5 gólt 9 meccsen és utána balhét szít, akkor nem hozza vissza az árát.

ha így nézzük akkor nem éri meg.Én félévet azért adnék neki,5millió akkor sem sok a foci világában.Most szükség lenne a tudására elől ha beválik marad és dörzsölheti Moratti a kezét megint mekkora üzletet csinált.(Eto'o,Lució,Cambiasso stb) Ha nem válna be, a neve miatt akkor is ellehet adni legalább 5millióért,illetve a kis csapatok egyből kapnának érte és bele lehetne vonni egy üzletbe.Ha nálam lenne a döntés megszerezném és maximum belevonnám egy nyári nagyobb üzletbe( Lavezzi,Pastore,Montolivo)
Tartok tőle,hogy egy ideig mindenképp erősítés lesz a Milán számára,pedig nekünk nagyobb szükség lenne most rá.
Kis-Kis

Hozzászólás Szerző: Kis-Kis »

R9. írta:Ja és rámozdultunk Alexis Sanchezre, végre egy normális cél :D

Nem olyan nagy szám ez a gyerek. A játékstílusa hasonlít Quaresma-éra. Szerintem hasonlót érne el ő is. Amúgy meg Lucio mellett én is elmennék 100-ból minimum egyszer, szóval ez nem jelent semmit.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Kis-Kis írta:

Nem olyan nagy szám ez a gyerek. A játékstílusa hasonlít Quaresma-éra. Szerintem hasonlót érne el ő is. Amúgy meg Lucio mellett én is elmennék 100-ból minimum egyszer, szóval ez nem jelent semmit.

Talán annyira hasonlít Quaresmára, hogy jobb szélen játszik... Olaszországban van régóta, ismeri a bajnokságot, jól cselez, egy az egyben félelmetes, gyors, azért a vb-n is jól játszott, szerintem kiváló igazolás lenne. Amúgy a MU nézegett CR pótlására!!! Csak helyette Valenciát vették meg...
hvmetal

Cinege1986 írta:Néha azért el tudnám sírni magam, h a BL győztes csapat átigazolási pletyik fórumában milyen nevek nem hangzanak el... röhej! Amig a szomszéd meg tud szerezni Robinhot, Ibrát (hülye, de lövi a gólokat), addig mi ilyenen nevenincs nevekkel dobálózunk??? HAHÓÓÓ Moratti!!!!!! Cassano, Bastos, Hamsik legyen az alap!!! ((főleg, hogy szombat óta már "hivatalosan" is a világ legjobb klubjáról beszélünk...))

baggio,ronaldo,adriano,vieri,cannavaro,Zamorano,Javier Zanetti,Figo,Sneijder,Maicon,ibrahimovic és hadd ne soroljam.Sanchez minőségi igazolás és inkább legyen 1-2 szűkösebb mercato,mint sem a Fair Play szarsággal bajba kerüljünk.Keret nálunk a legerősebb,Sanchez,Ranocchia +még egy Cassano kaliberű pali aztán nyárig szavunk nem lehet. nem a Real Madrid vagy a Barcelona vagyunk,nem fog minden sztár ide jönni,de az igazolásokra nagy panasz nem lehet.Nyáron kimaradt,de ha belegondolok,hogy ilyen Javi Garciák futkosnának a pályán..
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Néha azért el tudnám sírni magam, h a BL győztes csapat átigazolási pletyik fórumában milyen nevek nem hangzanak el... röhej! Amig a szomszéd meg tud szerezni Robinhot, Ibrát (hülye, de lövi a gólokat), addig mi ilyenen nevenincs nevekkel dobálózunk??? HAHÓÓÓ Moratti!!!!!! Cassano, Bastos, Hamsik legyen az alap!!! ((főleg, hogy szombat óta már "hivatalosan" is a világ legjobb klubjáról beszélünk...))
PellerG

Persze, én is ezt mondom. Jön itt azzal Benítez, h ha nyáron igazolhatott volna....
Na most állítom, h Mascherano lett volna az egyetlen, aki még tényleg a csapat hasznára lehetett volna. Biztos vagyok benne h 1, vagy inkább 2 'lehet belőle valaki' spanyolt hozott volna, melléjük még Lucas, Cahill, Kuyt....
Sokkal előrébb lennénk, látva a mostani terveit is, Reina, Ruíz....
Az Inter egysége pont az, h a mag most már 3-4-5 éve együtt van. Ide hozta volna a kedvenceit, még klikkesedés is lehetett volna/lehetne(mivel még ő az edző), látjuk h már Materazzival és Stankoviccal is akad afférja, és korábban Cuchuval is. Stankovic az egész szezonban küzdött mint egy állat, 1-2 meccsen is az ő góljai tartották itt Rafát, erre kihagyja most a kezdőből a döntőn, úgy h nincs Sneijder. És inkább Chivu kezd balbekkben....
R9.

Kis-Kis írta:

????????? ez a 3. szezonja olaszországban, hihetetlen gyors és jól cselez, erős testalkata van akaratos pont bele illik az olasz fociba... nem hiába akarta az mu c.roni pótlására
R9.

már az is elég lenne ha olyan lendületet vinne a játékba mint anno recoba mikor beállt csereként
pont ez hiányzik a csapatból hogy megy a passzolgatás de semmi lendület
Dirtylt

R9. írta:már az is elég lenne ha olyan lendületet vinne a játékba mint anno recoba mikor beállt csereként
pont ez hiányzik a csapatból hogy megy a passzolgatás de semmi lendület

Igen megy a passzolgatás, csak mostanában nem előre. És Alexis pont jó lenne arra, hogy ha túljut egy játékoson, létszámfölényt és helyet csináljon a többieknek. Amikor még játszott Coutinho, akkor láttam ezt a csapaton. Nekem a szezon elején kifejezetten tetszett a játékstílus, gyors passzok, sok kényszerítő. Viszont a sok sérülés nem lehet véletlen... Csak Beni és a stáb hibája lehet. De ő a hírek szerint már nem inter alkalmazott, úgyhogy HAJRÁ SPALETTI! Remélem nem csak év végi humor a lagazettától :D
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Az edzőkérdés közben úgy néz ki,hogy Cassano is a Milané lesz...én jobban örültem volna neki,ha kék-feketében látom.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

interlaci írta:Az edzőkérdés közben úgy néz ki,hogy Cassano is a Milané lesz...én jobban örültem volna neki,ha kék-feketében látom.

Túl sok dudás van ott már egy csárdában,és túl sok ebből a nagy arc.Vagy a legnagyobbat visszadobják ? :)
Amúgy sem csípem.A 3. a köcsögranglistán...
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

Sztem Quaresmat ne hasonlitsuk össze Sanchez-el, mert amig RQ portugálban bizonyitott, addig Sanchez hétről hétre a Serie-a-ban bizonyitja tehetségét. Ráadásul sokkal fiatalabb mint a portugál. Sztem egy próbát megérne a leigazolása.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nia írta:A 3. a köcsögranglistán...
:lol: :lol: :lol:
És hogy van nálad a további rangsorolás?
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tottival és Ibrahimovic-csal kezdődik és Adrianoval és Balotelli folytatódik.De biztos lenne belőlük egy kezdő 11 :)
Na de a viccet félretéve.Egyébként annak ellenére,hogy nem kedvelem,jó focista és hogyha nem tahóskodik egész jó góllövő.Nem azt mondom,hogy a legjobb akit meg lehetne szerezni(bár télen...).
Lehet Moratti titkon valami nagy halra vadászik,csak fél,hogy megneszelik Milánó másik felén és arra is lecsapnak :)Berlutól kitelik sok minden.Meg ugye azt se jó ha konkrétan kimondja,hogy pl.Torresre megyünk mert még a végén a 30 millából 45 lesz.
De ki tudja lehet még nincs lefutva az ügy :) A sajtó sokszor ír sok mindent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.12.20. 17:01-kor.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Stankov írta:
Nia írta:A 3. a köcsögranglistán...
:lol: :lol: :lol:
És hogy van nálad a további rangsorolás?

Én csak a második helyezettet nem ismerem Niánál... az első Trotttyi...... a roma(i) far kasok (farba túrók) vezére! :lol: :lol: :lol:
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

A Pastore-Alexis duóból ha egyet megszereznénk, már boldog lennék.
Plusz mindenképp jöjjön Ranocchia. Cassa meg... remélem azért csak lecsapunk rá, nagyon jó húzás lenne, és egyébként én is Recobának azt a lendületét, technikáját hiányolom sokszor a csapatból, ami akkor nagyon felpörgette az eseményeket, hihetetlen mikre volt képes...

Kell mindenképp Etó és Diego mellé előre egy szélsőcsatár, plusz a védelem közepére Ranocchia.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

g.e.r.a írta:Mi miért nem tudunk bagóért játékosokat venni?? Ezt a surmó vásárlási módot miért csak a Milan tudja eljátszani a Fester bácsival?

Pandev :D
g.e.r.a

A hírek szerint a Samp elnöke, Riccardo Garrone elfogadta a milánóiak javaslatát: a két klub és a játékos közösen fizeti ki a Real Madridnak az esedékes járandóságot (a Samp és a királyi gárda közötti megegyezés szerint 5 millió euró körüli összeg illeti a madridiakat, ha Cassano szerződése lejárta előtt távozik a genovai csapattól). A Milan összesen 1,7 millió euróért veszi meg a játékost.

A kiszivárgott hírek szerint Cassano 3 évre ír alá a Serie A éllovasához.

Kommentárok megjegyzik, hogy a Milan elnöke, Silvio Berlusconi karrierje egyik legjobbnak tűnő futballüzletét köti, 1,7 milliót fizet egy játékosért, akit a transfermarkt.de 18,5 millió euróra becsül. A Sampdoria elnöke, Riccardo Garrone viszont csaknem 15 millió eurót bukik Cassanón azzal, hogy még újabb 1,7 millió eurót fizet, hogy elvigyék tőle. (2007 nyarán 5,5 millió euróért vette kölcsön a Real Madridtól a támadót és állt 4,2 milliós éves fizetéséből 1,2-t. 2008 nyarán véglegesen átigazolta a klasszist, a Real több pénzt nem kért, de Cassano évi 2,8 milliós gázsiért írt alá. Ennyit kapott az előző két szezonra, vagyis 5,6 milliót. Az őszi félszezonért csak 700 ezer jár neki, mert egy olasz döntőbíróság megfelezte a fizetését.)

Mi miért nem tudunk bagóért játékosokat venni?? Ezt a surmó vásárlási módot miért csak a Milan tudja eljátszani a Fester bácsival?Cassanot ennyiből nyugodtan ellehetett volna halászni, ha balhézott volna, ha nem ennyi pénzt biztos vissza hozott volna....
Van egy olyan érzésem, h a cassa egy ideig tényleg csukva itt télen sem fog érkezni semmi komolyabb játékos...
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Ha igaz a hír nem értem, Cassano miért választotta a Milant, ha tudomásom szerint Interfan ő is. Vagy nem ajánlottunk neki szerződést vagy nem értem. Én már Robinhonál is mondtam, hogy el kell hozni, most jobb neki hogy a Milanba padozik?? nem értem néha Brancaék "játékospolitikáját".
g.e.r.a

Massimo Moratti már letett Antonio Cassano leszerződtetéséről és már Giuseppe Rossira, a spanyol Villarreal gólgyárosára hajt. A 23 éves játékos célja mindig is az volt, hogy a Serie A-ba igazolhasson, s sztárcsapatban focizhasson. Most úgy látszik, hogy létre fog jönni az álma. Moratti minden pénzt megadna Rossi megszerzéséért.

Így már teljes mértékben érteném az egészet, ha csak nem kacsa az egész:D
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

...akkor hát jöjjön Rossi de gyorsan .
...és megnyerjük a bajnokságot ! :D

FORZA INTER !!!
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Na Preziosi (Genoa elnöke) bekeményíett.....

Csak akkor engedi el Ranocchia-t az interbe, ha kifizetünk neki 12 millió eurót!!!!!!!

Ellenkező esetben marad jelenlegi csapatánál és majd jövő júniusban a borítékos módszerrel eldől, kié is lesz a játékos!

NEM KELLENE ELSZÚRNI ŐT IS! Ha nem is 12 milliót, de Suazot és Mancinit odaadhatnánk érte.... (mindenki jól járna...... mi kapnánk egy fiatal olasz tehetséges védőt HIÁNY POSZTRA, ők meg kapnának 2 olaszországban sztárnak nevezett játékost, akik talán magukra találhatnak és legalább lehetne játéklehetőségük is a bordó kékeknél!)

Amúgy még azt is rebesgetik, hogy Khrin, Biraghi és Destro is belekeveredhet a Ranocchiás üzletbe...

NA ÉN EZT SEM SZERETNÉM!!! MInd a 3 játékosunk nagyon jó színvonalra tornázhatja fel magát... NE ADJUK EL ŐKET!!!

Más...

Valaki tujda, hogy Khrin hogy teljesít csapatában??? (nem tudom biztosan már, hogy hova adtuk kölcsön... talán Bologna???)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Sehogy, alig játszik.

Preziosi meg nem hülye, ilyen suazo meg mancini féle kiégett nullák nem kellenek neki.
Dirtylt

Kb. 14 éve szurkolok az Internek, de még mindig nem értem az átigazolási politikát. Van egyszer Morattinak egy kívánságlistája, Brancának meglátásai, van egy aktuális edző aki szeretne bizonyos játékosokat. Eddig szinte csak Mourinho-nál éreztem azt, hogy mondta, hogy milyen posztra kell igazolni, kit tart érdemesnek rá, a kívánságait konkrétan nem teljesítették (Carvalho, Deco), de a posztra igazoltak (Lúcio, Sneijder). Namármost Beninél ez miért nem működik? Ő megmondja, hogy kell Agger, mi megvesszük Ranocchiát, kell neki Kuyt, mi megvesszük Sánchezt v. Rossit, kell neki Mascherano, mi megvesszük Polit. Egyszerű is, jó is és mindenki boldog, az elnök is, az edző is és legfőképp mi szurkolók!
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Dirtylt írta:Kb. 14 éve szurkolok az Internek, de még mindig nem értem az átigazolási politikát. Van egyszer Morattinak egy kívánságlistája, Brancának meglátásai, van egy aktuális edző aki szeretne bizonyos játékosokat. Eddig szinte csak Mourinho-nál éreztem azt, hogy mondta, hogy milyen posztra kell igazolni, kit tart érdemesnek rá, a kívánságait konkrétan nem teljesítették (Carvalho, Deco), de a posztra igazoltak (Lúcio, Sneijder). Namármost Beninél ez miért nem működik? Ő megmondja, hogy kell Agger, mi megvesszük Ranocchiát, kell neki Kuyt, mi megvesszük Sánchezt v. Rossit, kell neki Mascherano, mi megvesszük Polit. Egyszerű is, jó is és mindenki boldog, az elnök is, az edző is és legfőképp mi szurkolók!

az elnök nem akart pénzt költeni idén, egy mindent megnyerő csapatra, gondolta hogy egy évig még jók leszünk így. (ha Benitez nem ekkora balfasz, most simán ott lennénk 4-5 pontos hátrányban a Milan mögött, 13 helyett)
nem véletlen ment Balotelli jó pénzért és nem jött senki, mert adósságokat kellett törleszteni. van belőle bőven a csapatnak.
hvmetal

g.e.r.a ez a Rossi-s dolog honnan ered?
jó lenne ha igaz volna az biztos
Válasz küldése