A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: R9. »

mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Remélem nem kacsa :D

"A Gazzetta szerint menesztik Benítezt
Az újság szerint az Inter szakmai munkájának irányítását Luciano Spalletti, a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenit vezetőedzője veszi át"

Spalletti nem lenne rossz, bár Beni sem tűnt annak...
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

R9. írta:http://www.calciomercato.com/inter/bentez-addio-vicino-inter-arriva-leonardo-223659

hát egyre több helyen lehet olvasni hogy állitólag kirúgták benitezt :D
már ideje volt...
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Azért én valahol sajnálom Benit sokkal jobb edző ő ennél mit amit itt csinált eddig.Nem akarom védeni de azért nagyon könnyű 1emberre ráhúzni a kialakult helyzetet.A tavalyi triplázáshoz is több minden kellett hogy összejöjjön és ahhoz is ahol most (nem)tartunk.Ő vezető edző övé a felelősség de nem 100%ig minden Rafa hibája.Azért az érdekes h Moratti egy nyilatkozat miatt rúgja ki és nem a "teljesítménye" miatt :!:
Én örülnék Spalletinek is Capellonak is.Leonardo meg inkább egy milan játékosnak jelent plusz motivációt mintsem egy Interesnek
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

mike írta:Remélem nem kacsa :D

Az újság szerint az Inter szakmai munkájának irányítását Luciano Spalletti, a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenit vezetőedzője veszi át"

Bár úgy lenne ahogy a Gazzetta írja.
Nekem Spalletti nagyon szimpatikus figura, már nyáron érkezett volna, ha rajtam múlik. A Rómával -számomra- rendkívül tetszetős focit játszatott. Csak örülni tudnék, ha igaz lenne ez a hír!!! :twisted:
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Stankov írta:Azért én valahol sajnálom Benit sokkal jobb edző ő ennél mit amit itt csinált eddig.Nem akarom védeni de azért nagyon könnyű 1emberre ráhúzni a kialakult helyzetet.A tavalyi triplázáshoz is több minden kellett hogy összejöjjön és ahhoz is ahol most (nem)tartunk.Ő vezető edző övé a felelősség de nem 100%ig minden Rafa hibája.Azért az érdekes h Moratti egy nyilatkozat miatt rúgja ki és nem a "teljesítménye" miatt :!:
Én örülnék Spalletinek is Capellonak is.Leonardo meg inkább egy milan játékosnak jelent plusz motivációt mintsem egy Interesnek

Moratti még nem erősítette meg, hogy kirúgták. Szerintem köze nincs a nyilatkozatnak az esetleges menesztéshez, max olaj volt az amúgy sem kicsi tűzre...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Szinte már lassan minden jelentős sajtó lehozta hogy Rafa lapátra kerül(t). A lehetséges utódokat nézzük én Spallettire tenném a voksomat. A bajnokságot kell menteni, ahogy lehet. A bl ahogy esik úgy puffan. Az nem történhet meg hogy az el-ben bohóckodunk jövőre.

Kösz Rafa, elmondatod hogy nyertél két presztízs kupát. Leépült és belesérült egy csapat az edzésmunkádba.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Szerintem Benitez tudta, hogy menni fog, azért az ilyenek nem maradnak titokban már Moratti biztos tárgyalt utódokról, meg Capello végig ott volt a klubVB-n... Benitez pedig gondolta, hogy odamond egy nagyot ha már mennie kell.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Örülök ha lelép, de azt jegyezzük meg nem csak Benítez volt a hibás a kialakult helyzetben. Könnyű 1 emberre ráhúzni mindent, de igazságtalan lenne. Az pl nem az Ő hibája, hogy bár kért, senkit nem kapott a nyáron, az se, hogy Moratti feledvén Mourinhot egy 2 éve megszokott játékstílust eldobva homlokegyenest mást kért, lásd labdatartós támadó foci. Sérülésekről biztos tehet Ő is, de régóta van a szakmában, nehezen hiszem, hogy ne értene az edzésekhez, persze valamit mégis elcseszett. Nem védeni akarom, mondom jobb ha lelép mert taktikai hibákat is vétett, játékosokat se tudta igazán motiválni, de ne gondoljuk, hogy ha elhúz minden sokkal jobb lesz és azzal minden probléma megoldódik. ;)
Spalletti meg jó edző, szép focit játszat, de valamiért kicsit tartok tőle. Na de mind1, lehet nem is ő lesz az új edzőnk.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Spalletti jó edző, de veszélyes lehet. Egyrészt annak a Zenit-nek az élő szerződéssel rendelkező edzője, ahol érdekelt a Gazprom, vagyis drága lenne kivásárolni. Nyilván Benitez kap 10 milliót, mert menesztjük (hacsak nem tér vissza a Liverpoolhoz és meg nem egyezünk). Spalletti igényei sem lennének csekélyek hiszen Oroszországban az alapfizetése, minden prémium nélkül 4 millió euró. Ezt minimum kérné itt is, de inkább többet, hiszen ez mégis csak húzósabb bajnokság és helyzet. Otthagyni a biztosat egy bizonytalanért. Ergo, ha ő jön, akkor felejtsük el a Mourinho, Guardiola, Hiddink, Capello, Boas féle ötösfogat bármelyik tagját, hiszen az olasz nem félmegoldás lenne, hanem hosszútávú. Ügyes volt a Roma edzőjeként, de győzni valahogy sosem tudott. Nemzetközi tapasztalata sem olyan eget verő és főleg nem üti meg még Benitez abbéli szintjét sem. Szóval nem tudom, hogy hosszútávra ő jó megoldás lenne e. Fél évre tuti nem jön ide onnan, ahol most kiskirály lehet. Én inkább Leonardo-t preferálnám. A Milannal elérte amit lehetett. Tudta ösztönözni a játékosokat. Pont egy ilyen edző kell most ide. A maradék időben nem szépen kell játszanunk, hanem nagyon eredményesen. Valamint ő még nem tett le annyit az asztalra, hogy ne lehessen átmeneti megoldás. Nyáron aztán jöhetne Guardiola kézen fogva Bojannal, vagy ha beválik lenne egy fiatal agilis edzőnk. Meg persze fricska lenne a Milannak is. . .
Forza Inter! Köszönjük Benitez a munkádat, sok sikert máshol!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ugyanezt gondolom! Spalletti tudott szép játékot elérni, de eredményes nem volt. Azért a Zenitet nem kevés pénzből erősítették meg erre a szezonra, ezzel a kerettel illet is megnyernie a Ligát!
Nemzetközi szinten sincs még eredménye. Csak a manchesteri tapasztalat, 1-7.
És ha ő jön, az tényleg hosszú távú terv.
Én sokkal inkább örülnék egy féléves megoldásnak, mondjuk Zenga+Baresi, vagy Leonardo+Baresi, és aztán a nyáron esetleg lenne lehetőségünk rutinosabb nevekre is. Alakulhat még úgy is, bár nem hiszem, h Mou-t kiteszi a Real, ha semmit nem nyernek majd végül, vagy Guardiola sem biztos h hosszabbít, de lehet, h Villas Boas-t el tudnánk majd hozni, mert szezon közben, bajnoki címmel már félig a zsebében nem fog most eljönni. De ő is ismeri már a csapatot, érdemes lenne rá várni, eddig úgy tűnik
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Francesco írta:Spalletti jó edző, de veszélyes lehet. ... Ügyes volt a Roma edzőjeként, de győzni valahogy sosem tudott. Nemzetközi tapasztalata sem olyan eget verő és főleg nem üti meg még Benitez abbéli szintjét sem. ... Én inkább Leonardo-t preferálnám. A Milannal elérte amit lehetett. Tudta ösztönözni a játékosokat. Pont egy ilyen edző kell most ide.
Benítez meg pont hogy tud eredményt felmutatni, azt mire megy/ment vele? Leonardonak van 1éves edzői tapasztalata szerintem Őt hagyjuk. Felesleges a eddigi eredményeket felsorolni edzőknél, most kár menteni kell. Spallettit kell idehozni az elérhető edzők közül. Olasz és tapasztalt.
mike

realevil írta:
mike írta:Remélem nem kacsa :D

Bár úgy lenne ahogy a Gazzetta írja.
Nekem Spalletti nagyon szimpatikus figura, már nyáron érkezett volna, ha rajtam múlik. A Rómával -számomra- rendkívül tetszetős focit játszatott. Csak örülni tudnék, ha igaz lenne ez a hír!!! :twisted:

Sztem innen nincs visszaút Rafának, bízom benne hogy nem kacsa az infó.
Spalletti tényleg szimpi figura, és igazi támadófocit játszat, és izzik a kispadon, ilyen ember kell a jelenlegi kissé alulmotivált játékosainknak.
Leonardonak megalszik a tej a szájában, meg milanos - kuka.
Spalletti vagy Simeone sztem :)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Spalletti az egyik legjobb olasz edző..

Udinését blt érő 4. helyre vitte be.. Rómával 2 olasz kupát nyert, és a bl-ben is kihozta belőlük a maxot. Most komolyanan vicces, hogy itt azt írjátok nem volt eredményes, mégis mit kellett volna még nyernie? Scudetto és a Bl azzal a rómával irreális elvárás volt, már az is szép volt, hogy ennyire mögöttünk tudtak végig lenni.. És azért ő nem egyszer megszívatott minket a rómával.. A zenitnél is bizonyított most. Kihozta mindhárom klubjából a maximumot.

Leonardo? Vicc, egy milanista ide ne jöjjön, akkor már inkább egy interista edzőt nevezzünk ki Baresi vagy Zenga, nem hinném hogy ők tehetségtelenebbek lennének.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Számomra nagyon különös cikkeket olvastam, egyikben az állt hogy morati és capello ugyanabban a szállodában voltak abu dhabiban, kérdem én ez is véletlen?
Egy másik cikk pedig ez http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=15301
Ebben az áll hogy capello milánoban van de nem az interért. Most vagy tényleg ennyi véletlen van, kezde hogy capello ott volt a klub vb-n, beszélgetek morattival, egy szállodában voltak, és most meg nem az inter miatt jött milánoba. Vagy pedig már közel a megállapodás vele.
RenciDavid

Nekem Spallettivel csak az a bajom, hogy voltak nagyon nagy vereségei is. Nem szeretném ha BL-ben eljátszaná, hogy öngyilkos módon kitámad a Barca ellen és kapunk 6-ot.
Persze lehet, hogy már tanult ebből és rájött, hogy nem lehet minden csapat ellen nyíltan menni előre.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Persze Benítez jó edző tudta bizonyítani,de van,hogy valakinek nem való gyerek...neki meg az Inter és azt hiszem Olaszország sem :)
Spalletit utálom,utálok majdnem mindenkit akinek köze volt van lesz a Rómához...De ennél rosszabb már csak nem lehet ő sem... :)
Aztán majd vissza ne sírjátok Beni papát :)
Vásároljuk vissza a number one-t a looser Madridtól:)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Tommy írta:Leonardo? Vicc, egy milanista ide ne jöjjön,

Vagy inkább már akkor Maldini. :D
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

„Azt hittem, Benítez megköszöni majd, hogy megnyertem neki ezt a trófeát" – idézi az Il Corriere dello Sport Mourinhót.

„Kérdezzék meg az Inter szurkolóit és megtudhatják, mit gondolnak rólam, illetve, mit gondolnak Benítezről" – tette hozzá Mourinho.

:lol: :lol: :lol:
Süti

José az ehhez hasonló nyilatkozataival nem sokat segít a csapatnak. :?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Háát nem! Meg ez azért is rossz, mert írják a lapok, h visszatérhet, és ezzel még inkább ezt lelkesíti bennünk. De nem fog. A Chelseatől távozásakor ugyanez zajlott le, visszaudvarolgatott nekik sokáig, a szurkolók máig imádják, a lapok is többször megírják mikor nem megy a Cselszkinek h visszatérhet, de nem hiszem h fog.
Az viszont kőkemény lenne, ha az elmúlt 2 nap után Benítez végül maradna! :-) Én totál ki lennék, már nem viselném el a búráját a padunkon! Az tutti. Amúgy sem tudtam abszolút megkedvelni, de így meg....Pedig még erősen benne van a pakliban, most is azt olvasom tőle, h ő anno mikor felvázolta a terveit Morattinak, full egyetértés volt köztük. És h ma többen is felhívták őt, h most akkor tényleg ki lett e rúgva? De mondja h nem, ez újdonság neki, most elment pihenőre, aztán folytatja a munkát....
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Na.Spalletivel is "kint vagyunk a vizből"! ;)
Cupi

Leonardo-t hagyjuk szerintem is. Az se mellette szól, hogy milanista, de szakmailag meg totál tapasztalatlan. Ha ilyen szintű edzőt keresünk akkor tényleg jöhet Zenga vagy Baresi is vagy bármilyen régi nagy interista.
Na meg az ok, hogy kihozta a maxot a milanból, de sokszor nyúlt bele rosszul a meccsekbe, hülyén cserélt, sokszor szidták a milánosok is a fórumokon.
Írtátok páran, hogy nyáron meg jöhetne Guardiola. Miért szeretnétek őt? :? Szerintem rossz döntés lenne.
RenciDavid

Guardiola a napokban jelentette ki, hogy ha elhagyja a Barcát ami nem kizárt, akkor a PL-be fog menni, de ezt is évek múlva tervezi.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

nem tudom mi ez a nagy Guardiola szerelem.
Benitez labdatartós,sok passzos focija egy még gyengébb edzőtől? vagy majd hozzuk a fél Barcelona-t?
ezerszer inkább Beppe vagy Zenga,mint sem egy jelenlegi barca siker "edző"
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Én azok közé tartoztam akik sokáig bíztak Benítezben, de a Milan elleni rangadón nálam is betelt a pohár. Sokan nagyon várják Spalettit ahogy a hsz.-ekből érzékeltem, nekem nem nagyon tartozik a kedvenc edzőim közé, de ha kihúz minket a kakiból emelem kalapom előtte.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Én azt hiszem, igazából mindenki alábecsüli és félreérti Rafát. Valójában egy előre felépített terv szerint halad minden. A terhet is simán leveszi a játékosokról, hiszen a sajtó állandóan őt macerálja. Komolyan, jobb, mint Jose! :D A bajnokságban is csak azért adtuk eddig az előnyt a többieknek, hogy izgalmasabb legyen és majd most kezd el igazán játszani a csapat. Szóval minden rendben, csak így tovább... :twisted:

FORZA INTER!!!
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Capello milánóban járt és együtt ebédelt Morattival.

Szeretném ha a következő meccsen Capello ülne a padon.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Amúgy csak egy kérdés úgy általában! Ha Moratti labdatartós támadó játékot akar látni a csapattól minek hozná ide Capellot?
Vagy rájött ő is ez idő alatt, h ez eléggé elvetélt ötlet?:D
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

sorger=giallo írta:Én azt hiszem, igazából mindenki alábecsüli és félreérti Rafát. Valójában egy előre felépített terv szerint halad minden. A terhet is simán leveszi a játékosokról, hiszen a sajtó állandóan őt macerálja. Komolyan, jobb, mint Jose! :D A bajnokságban is csak azért adtuk eddig az előnyt a többieknek, hogy izgalmasabb legyen és majd most kezd el igazán játszani a csapat. Szóval minden rendben, csak így tovább... :twisted:

FORZA INTER!!!

:lol: :lol:
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Spalettit és Leonardot nem szeretném az Interben látni.Akkor már inkább jöjjön Simeone.Jól megértetné magát a csapattal lévén hogy argentin, ilyen fiatalon volt már az év edzője Argentínában és azt olvastam róla hogy született edző.Zanetti lehetne a segítője!
hvmetal

azt mondták a következő 3napon fog kiderülni mi lesz Benitezzel.Eddig 1,5nap eltelt ,nagyon kusza az egész.
Nagy beleélés után még sem menne..jó nagy pofára esés lenne.
Spaletti-vel nem tudom mi a baja sokaknak.Játékosként nem volt semmi köze a Rómához,meg jó,hogy elfogadta az ajánlatukat Udinese után. Prandelli mellett az egyik legjobb olasz edző.Jobb,mint Mancini.
Írogatják megint,hogy Moratti Joséval vacsorázott.álomszerű lenne ha otthagyná a nagy reált,de esélytelen.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Spallettivel tényleg az lenne a gond, hogy ő sem bagóért jönne és ő tényleg egyféle szisztémát képes játszatni a csapatával.
Ha az nálunk becsődöl, megint ott vagyunk, hogy új edző, eredmények sehol és rúghatjuk ki baromisok pénzért és kereshetünk valakit megint...

Leonardo talán annyival lenne szimpatikusabb megoldás, hogy ő még tényleg szinte pályakezdő lenne, egész biztosan olyan taktikát próbálna megvalósítani a csapattal, amire a csapatot képesnek tartja.

szvsz
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

tuttosport szerint leonardo érkezik
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Most olvasom a hírt.Hát vegyes érzelmeket vált ki bennem erősen a dolog.Valaki valami hivatalosat tud?
mike

R9. írta:tuttosport szerint leonardo érkezik

No Comment :cry:
Morattinál elmentek otthonról ....
Tommy

Menjen a picsába a vezetőség ha idehozza ezt a milanistát.

Nem nézek Inter meccset ha ő lesz az edzőnk, tiszta szégyen lenne.. Akkor már inkább Zenga, Baresi vagy Simeone, nem hinném hogy ők tehetségtelenebbek lennének, és ők legalább interisták.
Cupi

R9. írta:tuttosport szerint leonardo érkezik

Akkor már miért nem Maldini-t? :) Én nem hiszem el, ennyire nem hülye Moratti sem.... :? Szerintem meggyugodhattok mert kamu, ha mégis így lesz akkor hatalmas tüntetések lesznek kint.
Süti

Tommy írta:Nem nézek Inter meccset ha ő lesz az edzőnk, tiszta szégyen lenne

Ez komoly?? :)

Leonardo-nál azért vannak jobb jelöltek, én most sem igazán értem a vezetőséget.

Megint nem lesz itt semmi évekig.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Leonardo 2012 júniig ír alá. Tuttomercato szerint...
Ha vele jók leszünk, jöjjön!
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Ha már Benitez menesztéséről döntés született, én most Baresinek adnék bizalmat! ;)
Capello és főleg Spaletti élő szerződéséből való kivásárlása igen költséges dolog lenne ,nem is beszélve az urak fizetési és egyéb igényeiről. Baresi ugyan tudtommal vezető edzőként még nem dolgozott,de hosszú évek óta ott van az INTER vezetőedzői mellett. Ha esze van tanulhatott José módszereiből és sikerének titkából, és közelről láthatta Rafa gyors és látványos bukását is. Én mindenképpen jobb megoldásnak gondolom őt ,mint a szintén nyeretlen egyéves és Milan lelkű Leonardo szerződtetését. :evil:
Süti

Mazzola írta:én most Baresinek adnék bizalmat!

Nem lenne nagyobb rizikó mint Leonardo, és azért egy ex Milan-ost én sem szívesen látnék a padon, kapnánk is az osztást ezért sokfelöl.
RenciDavid

Gazzetta egy szót sem ír Leonardoról.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

a tutto egy szarkavaró torinói lap, nem adnék sokat a szavukra.

a calciomercato azt írja hogy a Zenit nem engedi el Spallettit, így az Internek két lehetősége marad, Leonardo vagy Zenga.
hát egyértelmű hogy Zengát kell elhozni ebben az esetben 8-)
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Az igaz hogy a Gazzetta talán a leghitelesebb lap.
Lehet nem igaz a Leonardos dolog de egy biztos. Rafa szerintem nem jár Pinetinába. Max a kiskönyvéért. :) ezt már annyi helyen lehozták hogy ez több mint valószínű.
Tommy

DSanton39 írta:a tutto egy szarkavaró torinói lap, nem adnék sokat a szavukra.

a calciomercato azt írja hogy a Zenit nem engedi el Spallettit, így az Internek két lehetősége marad, Leonardo vagy Zenga.

Nagyon szánalmas és gerinctelen dolog lenne ha a vezetőség a milanista Leonardo mellett döntene Zenga helyett... Azt hiszem akkor Moratti leírná magát nálam.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Tommy írta:
DSanton39 írta:a tutto egy szarkavaró torinói lap, nem adnék sokat a szavukra.

Nagyon szánalmas és gerinctelen dolog lenne ha a vezetőség a milanista Leonardo mellett döntene Zenga helyett... Azt hiszem akkor Moratti leírná magát nálam.

Pedig nagyon úgy néz ki, hogy ha Benitez megy, akkor Leonardo jön. Biztos, hogy menjen Benitez? :D
Egyébként nem értem, hogy Leonardo mitől lenne jobb Zengánál vagy akár Mihajlovic-nál (ő vele elég jóban voltak a játékosok, és szerintem kivásárolni sem lenne drága).
Tommy

Akkor én egy jó darabig nem megyek ki meccsre, és nem is fogok egy meccset sem megnézni ameddig a brazil lesz az edző, márha kinevezik..
hvmetal

még hivatalosan el sem küldték,de már Leonardo aláírt. szerintem kacsa
Ha Capello,Spaletti nem jön akkor remélem Zenga+Baresi vagy Figo+Baresi.
kint úgy látszik nagyobb a megosztottság,van aki bírja Rafát.Ha egy milanista jön helyette az durva lesz.
Zenga 99-től edző.sokkal tapasztaltabb,mint a brazil. 700-800 meccs szól Baresi+Zenga mellett.Jó kis duó lenne
Forza Inter!
Válasz küldése