Kezdő 11, irány a pálya (Taktikai elképzelések)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

kiscivis

Re: Kezdő 11, irány a pálya (Taktikai elképzelések)

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

realevil írta:nagyon rossz előérzetem van, a lehetséges kezdő 11et látva... lehet én vagyok szellemileg alultáplált, de Santon mit keres a támadó szekcióban :?: :?

Múltkor játszott már ott. Nem túl sok sikerrel.
zanetti88, Téged pedig arra kérlek, h az érzékenyebb lelkületű fórumozók miatt hanyagold az "f" betűs szót. Ajánlom a helyette: hülye, barom, idióta szavakat.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Szerintem ez elsősorban nem érzékenység, sokkal inkább kulturáltság kérdése, de feltétlenül helyes, hogy felléptél ellene.

Egyébként szerintem jogos, hogy Beni a VB-re tartalékol, ettől függetlenül, vagy talán éppen ezért nagyon nehéz meccs lesz és tényleg jó lenne elcsípni az első helyezést a csoportban!

FORZA INTER!!!
kiscivis

Nem kell sem értékelned a helyzetet, sem a munkámat méltatni, csak hagyd figyelmen kívül.
sorger=giallo

Egyszerű megállapítást tettem.

FORZA INTER!!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Szerdán a Seongnam ellen?:

Julio Cesar-Maicon,Lucio,Cordoba,Zanetti-Stankovic,Cambiasso-Sneijder-Pandev,Milito,Eto'o

Maicon és Milito már egy ideje a többiekkel készül, szerintem ők játszhatnak. Biabiany külön edz pár napja, és én még Juliot sem kockáztatnám meg, Castellazzi bizonyított. Pandevnél meg nincs jobb jobbszélre.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Leszámítva, hogy Samuel helyett Cordóba játszik, Motta helyett pedig Stankovic, (na meg nincs Chivu) ez a BL győztes csapat... Csak a sima győzelmet tartom elfogadhatónak.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

de ha nyerünk marad rafa......
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

R9. írta:de ha nyerünk marad rafa......
Moratti egy szentimentális faszi. Így vagy úgy de meg akarja nyerni a klub vb-t. Megakarja csinálni amit a faterja, megnyerni a bl-t és a klubvb-t. Új edzővel nem akart nekivágni ennek a tornának, ha elbukunk szvsz páros lábbal rúgja ki Rafat. Ha nyerünk, az egy másik történet.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nem baj, nyerjünk csak, kell az a plecsni a mezre a klub vb győzelemért :)
Benítez úgyse húzza sokáig, inkább úgy rúgják ki, hogy legalább nyertünk valamit ebben a szezonban is. ;) Másra nem sok esélyünk van sajna, legalább ezt nyerjük meg, főleg ilyen ellenfelekkel szemben.
Kíváncsi vagyok Milito kezd e, és ha igen visszatér e a régi Diego. Jó lenne.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Szerintem nem véletlen, hogy Capello is ott van és Moratti is ott lesz. Így elkerülhető a pletyka hiszen rangos(?) eseményen vannak kint. Ha és amennyiben úgy adódik, akkor tudnak tárgyalni. Mégis stílusosabb, mint Angliába, vagy Olaszországba utazni. . . Ugyanakkor én jobban örülnék egy Leonardonak. Ez a szezon már úgyis elúszott, vagy legalábbis nem csak rajtunk múlnak a dolgok. A brazil fiatal edző már bizonyított. Egy rendkívül öreg, enervált és frissítésre szoruló Milant tudott tűzben tartani. Oda vissza verte a Real-t. Fel tudta valamelyest pörgetni Ronaldinho-t. Pont egy ilyen edzőre lenne szükségünk. Amennyiben pedig nem válna be, akkor nyáron rá lehetne mozdulni Guardiolára, vagy bárki másra. Capello-t azért sem szeretném, mert nagyon unszimpatikus nekem. Azzal a fajta taktikával és játékkal amit ő képvisel nem nagyon tudok azonosulni. Csapatai alig lőnek gólt. Igaz sikeresek, de a védekező stílust csak Mou-tól tudom elfogadni, mert ő mellette hozza a kisugárzását is. . . Érdekes lesz. Szerintem tisztában van vele Moratti, hogy Rafa nem megoldás és hiába nyerjük meg a trófeát a bajnokságban nem lesz elég, amit ő tud nyújtani. Nem rossz edző, csak nem ő való a kispadra. Persze lehet úgy van vele Moratti, hogy ha már úgyis úszott a szezon, akkor had fejezze be és utána kivágja. Kevesebbet kellene fizetni neki és új edzővel tiszta lappal indulhatna a csapat...
R9.

de én nem akarom jövőre el-ben látni a csapatot úgy hogy takarodjon rafa még vasárnap
R9.

Milito is back: "I would give everything to win again."

Benitez: "I'm relaxed, happy and am confident. I watched Milito score in training and I thought to myself: we are strong."

http://www.interpersempre.com/638s.jpg

Lehet ez a meleg jót tett a lelküknek és 2 nagyarányú győzelem után felspannolva jönnének vissza
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Abszolút egyetértek Francescóval, szinte minden pontban!
Pedig sokszor egészen más véleményt olvasok Tőled, mint amit én gondolok :-)

Leonardóval csak annyi a bajom, h Milan szíve van, ezt azért nehezen viselném. De valahogy nekem is szimpatikus, és a munkája is tetszett, pont azok miatt amit leírtál!
Capellót akartam volna nyáron, de azóta nagyon unszimpatikus lett! És én is úgy érzem, h egy lendületes edző kell nekünk, szemben mondjuk az ő habitusával.
Azt aláírnám, hogy most megnyerjük a Klub VB-t, aztán a következő Serie A körben csak ikszelünk, és megy Benítez. De nekem az is teljesen oké, hogy ezt a szezont végig csinálhatja, de nyáron mindenképpen megy. Jó lenne Moratti fejébe látni, de remélem, hogy a nyártól ő sem vele tervez.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Tommy írta:
R9. írta:de én nem akarom jövőre el-ben látni a csapatot úgy hogy takarodjon rafa még vasárnap

Pár héttel tovább marad akkor, de elébb-utóbb ugyis elzavarják.. Számomra elfogadhatatlan hogy valaki azért drukkol, hogy ne nyerjük meg ezt a kupát, ha egy szimpla bajnoki meccs lenne még megérteném.. Amugy lehet nincs nagy szakmai értéke, de ez a klubnak és a szurkolóknak egy igenis nagyon fontos kupa, akárki akármi mond, és kötelező megnyerni! Pláne ilyen ellenfelekkel szemben, mekkora égés lenne már elbukni ilyen csapatok ellen. :? Meg jár a kupáért 5 millio euro ami nagyon nagy pénz 2 meccsért, és ugye a presztízs.. Azért az elég jól hangzik, hogy a klub világbajnok az Inter...

Egyértelmű. Forza Inter!!!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

R9. írta:de én nem akarom jövőre el-ben látni a csapatot úgy hogy takarodjon rafa még vasárnap

szilveszteri bulin tőlem még ott maradhat,de utána tényleg menjen.engem sem érdekel egy ilyen torna,ilyen koreai,ghánai ellenfelekkel,de kint úgy tűnik más a helyzet,bekéne húzni,hátha visszajön egy kis tavalyi lélek a csapatba és egy új edzővel bedarálni a bajnokságot,vagy legalább megpróbálni.
Ki hol nézi a meccset,mert én sehol,tud valaki valami linket?
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Pár héttel tovább marad akkor, de elébb-utóbb ugyis elzavarják.. Számomra elfogadhatatlan hogy valaki azért drukkol, hogy ne nyerjük meg ezt a kupát, ha egy szimpla bajnoki meccs lenne még megérteném.. Amugy lehet nincs nagy szakmai értéke, de ez a klubnak és a szurkolóknak egy igenis nagyon fontos kupa, akárki akármi mond, és kötelező megnyerni! Pláne ilyen ellenfelekkel szemben, mekkora égés lenne már elbukni ilyen csapatok ellen. :? Meg jár a kupáért 5 millio euro ami nagyon nagy pénz 2 meccsért, és ugye a presztízs.. Azért az elég jól hangzik, hogy a klub világbajnok az Inter...
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

''Kétség nem fér hozzá, hogy az Inter sora nem megy a legjobban. A jelenleg "elvonókúrán lévő szurkolók" (by Mourinho) egyre nehezebben bocsátják meg Beniteznek a csapat vesszőfutását, és változásokat követelnek.
Olasz lapinformációk szerint az Inter elnöke már elő is készített egy kerek összegre kiállított csekket, és a klubvébé eredményétől függetlenül Abu Dhabiból hazatérve felmond Beniteznek.
A spanyol szakembernek ezzel együtt nem kell búsulnia, az említett kerek összeg ugyanis 10 millió euró.''

a 10millió kicsit sok,de megéri
Capelloban én se vagyok biztos mer ő 4-4-2-t játszat csapataival, a mi keretünk meg nem arra jó....
Leonardot szerintem felejtsük el: 1.mer milános 2.gyengébb mint benitez
jobban örülnék 1interistának: Zenga,Simeone
szocske11

Hozzászólás Szerző: szocske11 »

Szerintem meg nem kell ahhoz Interista edző, hogy ebből a csapatból kijöjjenek azok az eredmények amikre képesek. Sőt Zenga vagy Simeone esetében biztos vagyok, hogy Zola is jobb lenne náluk! És még tudnék nevet mondani.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Cupi írta:

Nem baj, nyerjünk csak, kell az a plecsni a mezre a klub vb győzelemért :)
Benítez úgyse húzza sokáig, inkább úgy rúgják ki, hogy legalább nyertünk valamit ebben a szezonban is. ;) Másra nem sok esélyünk van sajna, legalább ezt nyerjük meg, főleg ilyen ellenfelekkel szemben.
Kíváncsi vagyok Milito kezd e, és ha igen visszatér e a régi Diego. Jó lenne.

Nyertünk már egy olasz szuperkupát is ám.
hvmetal

tud valaki már várható kezdőt?
4-3-3-ról olvastam( Eto'o,Pandev,Biabiany) és,hogy Maicon már kész játszani. Hiányzik is ő nagyon
Forza Inter!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

INTER :: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Cordoba, Zanetti; Cambiasso, Thiago Motta; Pandev, Stankovic, Eto'o; Milito

Én meg ilyet olvastam.És ez nagyon nem tűnik rossznak :)
hvmetal

Nia írta:INTER :: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Cordoba, Zanetti; Cambiasso, Thiago Motta; Pandev, Stankovic, Eto'o; Milito

Pandev kilóg a sorból,de ez már egy erős Inter! Stanko bombát,Milito,Maicon találatot várok és ha beáll félpályás "skorpió rúgásból" született csoda román gólt
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Nia írta:INTER :: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Cordoba, Zanetti; Cambiasso, Thiago Motta; Pandev, Stankovic, Eto'o; Milito

Ez már majdnem a tavaszi sikercsapat, innentől nincs több kifogás.....
R9.

sztem már többet nem ül le az inter kispadjára, nagyon mondják spallettit
R9.

Kép
hvmetal

kemény,hogy ha Sneijder nincs,nincs támadó középpályásunk.
az,hogy Cordoba nem jobbszélső már jó dolog.a románnak meg besegíthetne valaki azért.jó csapat a Nápoly,de verhető. nagy változások -ha lesznek egyáltalán az évben- úgysem várhatóak már most,de abban reménykedem,hogy Maicon-t Leonardo tudja annyira motiválni,mint a fogast a Milánnál és nyerő ember lehet.
támadó 3masuk jobb nekik,gondolom Ranocchia-t nem akarják egyből a mély vízbe dobni.
ha nyerünk egy mákos góllal és nem azt játszuk,hogy passzolgatunk a 16os előtt és félóránként kettőt rá is rúgunk már boldog leszek
nyerni kell így is
mike

Nálam Cordoba helyett Santon játszana inkább, mert így Chivuval megint nem lesz baloldalunk :(

Ez a Napoli féle Hamsik-Lavezzi-Cavani hármas nagyon erős - nagyon észnél kell lenni hátul.
Nyáron meg Lavezzit elhozzuk remélem :)
Nia

Hagyjuk már Chivu-t.Mert Santonnal aztán jobb volt minden,mi?
Majd ha Santon telejsen ok. lesz,Chivu mehet középre esetleg.Addig meg inkább ő,nálam.Van esélye még egy!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nem hagyjuk mert katasztrófa eddig idén, kritikán aluli a teljesítménye.. Igaz, hogy Santon se nyújtott klasszis teljesítményt, de a románnal azért jobb volt.. Az eszem-faszom megáll ha Leonardo is a baloldalon fogja erőltetni az oláh románt... Más csapatba már rég nem lenne kezdő ilyen teljesítmény után.
mike

Chivu középhátvéd, nem is rossz, de balbekknek botrányosan gyenge...ez nem az ő hibája,
egyszerűen nem kéne ott játszatni.
Nia

Tommy írta:Nem hagyjuk mert katasztrófa eddig idén, kritikán aluli a teljesítménye.. Igaz, hogy Santon se nyújtott klasszis teljesítményt, de a románnal azért jobb volt.. Az eszem-faszom megáll ha Leonardo is a baloldalon fogja erőltetni az oláh románt... Más csapatba már rég nem lenne kezdő ilyen teljesítmény után.

Hát igen végül is csak 4 vereség(jó persze nem kenem rá nyugi,csak tény).Tényleg jobb.De ezen nem fogunk vitatkozni.Santon még egy kis idő,addig nálam a Román.de ahogy már oly sokszor mondtam én is és mindenki:inkább középre.Részemről lezárva este eldől.
R9.

de chivu nem fog középen játszani mert nem mer ütközni a feje miatt
szóval adjuk oda a milannak gyengítse őket inkább :D
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

R9 ezt hol olvastad? :D
Idén azt hiszem kétszer láttam, hogy nem vállalta be a fejpárbajt... a válogatottjában középhátvéd poszton játszodt már azóta... vicceket azért ne mondj :D
Chivu ellenes vagy, oké el van fogadva...de nem kell köretet csinálni a dolgoknak :?
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Tommy írta:Nem hagyjuk mert katasztrófa eddig idén, kritikán aluli a teljesítménye.. Igaz, hogy Santon se nyújtott klasszis teljesítményt, de a románnal azért jobb volt.. Az eszem-faszom megáll ha Leonardo is a baloldalon fogja erőltetni az oláh románt... Más csapatba már rég nem lenne kezdő ilyen teljesítmény után.

Nem értek egyet veled több helyen.

Először is Benitez zseniális taktikai húzásainak következtében, az ellenfelek rengetegszer egy az egyben vezethették a szélső hátvédjeinkre a labdákat, senki nem segített be a védekezésbe nekik.

Mert akkor mit monjunk Maicon-ra, akit szintén nem engedett fel a támadásoknál a spanyol!? :roll: Detto...

Emlékszem az egyik bajnokinkon ezt Chivu szóvá is tette, kiszólt a kispadra Rafa-nak. Legalább neki volt ennyi vér az "oláh román" pucájában.

Santon meg először bizonyítson hátrafele is, mert sokkal gyengébb védekezésre képes, mint Chivu.

Elismerem nem a legjobb szélső hátvéd a klub történetében, de egyesek túllőnek a célon, izléstelenek is vele szemben.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Süti írta:

Nem értek egyet veled több helyen.

Először is Benitez zseniális taktikai húzásainak következtében, az ellenfelek rengetegszer egy az egyben vezethették a szélső hátvédjeinkre a labdákat, senki nem segített be a védekezésbe nekik.

Mert akkor mit monjunk Maicon-ra, akit szintén nem engedett fel a támadásoknál a spanyol!? :roll: Detto...

Emlékszem az egyik bajnokinkon ezt Chivu szóvá is tette, kiszólt a kispadra Rafa-nak. Legalább neki volt ennyi vér az "oláh román" pucájában.

Santon meg először bizonyítson hátrafele is, mert sokkal gyengébb védekezésre képes, mint Chivu.

Elismerem nem a legjobb szélső hátvéd a klub történetében, de egyesek túllőnek a célon, izléstelenek is vele szemben.

Osztom a véleményed
kiscivis

Csak azt felejtitek el, h nem csak idén, hanem már tavaly is magasan a leggyengébb volt a csapatban Chivu. Pedig ott kapott rendesen támogatást védekezésben. Szerencséje, h ott van Pandev,aki még róla is el tudja terelni a figyelmet.
sorger=giallo

internaZIOnaLe írta:
Süti írta:Elismerem nem a legjobb szélső hátvéd a klub történetében, de egyesek túllőnek a célon, izléstelenek is vele szemben.

Osztom a véleményed

Egyetértek. Igaz, hogy Chivu a szélen jelentősen gyengébben teljesít, mint eredeti posztján. középső védőként, de én sem őt érzem a leggyengébb láncszemnek a jelenlegi, vagy a tavalyi keretben.

FORZA INTER!!!
Süti

kiscivis írta:Csak azt felejtitek el, h nem csak idén, hanem már tavaly is magasan a leggyengébb volt a csapatban Chivu.

Leggyengébbek között volt csak ti meg azt felejtitek el, hogy Scudetto-t, Kupát és BL-t nyert a csapattal.

Szerintem Benitez után Chivu és mások megérdemlik, hogy amnesztiát kapjanak az elmúlt fél évre.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

kiscivis írta:Csak azt felejtitek el, h nem csak idén, hanem már tavaly is magasan a leggyengébb volt a csapatban Chivu. Pedig ott kapott rendesen támogatást védekezésben. Szerencséje, h ott van Pandev,aki még róla is el tudja terelni a figyelmet.

Talán ki kéne próbálni Militot 4-4-2-ben szélső középpályásként... meglehet, hogy neki sem menne :D

Könyörgöm...nem tudom, ki volt az a beteg aki kitalálta, hogy Chivu bekk legyen...örök életében középső védő volt, a válogatottban meg a Cambiasso szerepét is betöltötte néha...
Chivu egy klasszis focista, ha a saját posztján játszhat (bár tény, hogy a fejsérülése óta nem olyan vakmerő, ezért a klasszis mivolt lehet ha felejtendő). Az, hogy szélen kell kínlódnia az Brancaek baromsága...nem látnak vagy mivan?
A Lucio-Samuel (Ranocchia) duónak lenne egy megbízható cseréje, ha nem unnák a fejesek elhozni Criscitot, vagy akár Schelottot ha már annyira sporolunk...

És ne mondja senki, hogy gyenge játékos, középen egy Cordobat levágott lábbal ver jelen pillanatban....
kiscivis

Sztem elég egyértelmű voltam, h nem csak utóbbi fél évvel van bajom, de leírom mégegyszer ha kell.
A címekről meg annyit, h Quaresma is triplázott, mégse tett hozzá semmit a csapat sikereihez. Chivu helyzete annyiban más, h ő kb végig kezdő volt, így nagyobb szelet az övé, de ettől függetlenül akezdő közeli játékosok közül nagyon kilógott lefelé. Ha nem kapják le időben a Bl döntőben akkor Robben mág többször csinál belőle hülyét mint azelőtt. Simán elmehetett volna azon a poszton a Bl. sZerencsére nme így lett, de kell egy normális balbekk.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 27 Pandev, 22 Milito.
A disposizione: 21 Orlandoni, 11 Muntari, 15 Ranocchia, 17 Mariga, 23 Materazzi, 39 Santon, 88 Biabiany.
Allenatore: Leonardo.

Napoli: 26 De Sanctis; 14 Campagnaro, 28 Cannavaro, 6 Aronica; 11 Maggio, 23 Gargano, 5 Pazienza, 8 Dossena; 17 Hamsik, 22 Lavezzi; 7 Cavani.
A disposizone: 1 Iezzo, 2 Grava, 12 Dumitru, 13 Santacroce, 18 Zuniga, 21 Yebda, 77 Sosa.
Allenatore: Walter Mazzarri.

Arbitro: Gianluca Rocchi di Firenze
mike

Süti írta:
kiscivis írta:Csak azt felejtitek el, h nem csak idén, hanem már tavaly is magasan a leggyengébb volt a csapatban Chivu.

Leggyengébbek között volt csak ti meg azt felejtitek el, hogy Scudetto-t, Kupát és BL-t nyert a csapattal.

Szerintem Benitez után Chivu és mások megérdemlik, hogy amnesztiát kapjanak az elmúlt fél évre.

Rendben nyert néhány címet velünk, más dolog hogy nem túl sok köze volt hozzá...
Én azok között voltam akik örültek neki mikor elhoztuk a Romától, emlékeztem a hatalmas szabadrúgásgóljaira, meg hogy remek kettős voltak Samuval korábban.
Csak az a baj hogy a három év alatt amióta itt van, alig volt értékelhető meccse a csapatunkban, kb 4-5 meccsre emlékszem amin legalább átlagosan játszott, a meccsek nagy részén szenvedett.... asszem szabadrúgásgólja sem volt, sajna a felét sem hozza annak amit korábban a Romában mutatott :(
Süti

mike írta:Rendben nyert néhány címet velünk, más dolog hogy nem túl sok köze volt hozzá...

És ezt komolyan is gondoljátok, hogy az évek óta stabil kezdő bal hátvédünknek "nem túl sok köze volt" a megnyert címekhez??? :o

Akkor legközelebb ne nevezzük, és álljunk ki 10 emberrel. De most komolyan...

Mit vártok el tőle, hogy döntse el a mérkőzéseket??
kiscivis

Ó Süti tekintsd már lezártnak ezt a vitát. Az évek során kiderült, h neked bármit is mond az ember akkor sincs úgy. Meggyőzhetetlen vagy (sok esetben én is). Emlékszel, h vétted Balotellit is? Persze ez más helyzet, de csak azért mondom, mert felesleges tovább vitázni. Ez olyan mintha R9-nek azt mondanám, h a brazilok szarok. Évekig nem állna le. :D
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Amúgy ez a vita remélhetőleg megoldódik, mihelyst visszajön Sneijder. Zanetti visszamegy bal hátvédnek, és akkor Leo vagy betolja Chivut középre vagy leülteti a padra. Egy biztos Zanetti jobb bal bekknek Chivunál és Santonnál is.
Csak remélni tudom hogy nem Mottát v Stankot teszi padra mert nem csak a tegnapi meccs alapján, de amikor ők 2en pályán vannak (nagy ritkaság tudom) akkor iszonyat jól érzik egymást. Szerintem jelenleg a legerősebb kezdőnk:
--------Castellazzi/JC--------
Maicon--Lucio--Chivu--Zanetti
-----------Cambiasso-------
----Stanko----------Motta----
-----------Sneijder----------
-------Eto'o------Milito-----
hvmetal

kiscivis írta:Ó Süti tekintsd már lezártnak ezt a vitát. Az évek során kiderült, h neked bármit is mond az ember akkor sincs úgy. Meggyőzhetetlen vagy (sok esetben én is). Emlékszel, h vétted Balotellit is? Persze ez más helyzet, de csak azért mondom, mert felesleges tovább vitázni. Ez olyan mintha R9-nek azt mondanám, h a brazilok szarok. Évekig nem állna le. :D

pedig azok ;)
R9.

hvmetal írta:
kiscivis írta:Ó Süti tekintsd már lezártnak ezt a vitát. Az évek során kiderült, h neked bármit is mond az ember akkor sincs úgy. Meggyőzhetetlen vagy (sok esetben én is). Emlékszel, h vétted Balotellit is? Persze ez más helyzet, de csak azért mondom, mert felesleges tovább vitázni. Ez olyan mintha R9-nek azt mondanám, h a brazilok szarok. Évekig nem állna le. :D

pedig azok ;)

jaja azért 5x világbajnokok, meg minden korosztályból kerülne ki jobbnál jobb játékosok te kacsintómaki
hvmetal

:D
Süti

kiscivis írta:Ó Süti tekintsd már lezártnak ezt a vitát.

Ne is haragudj, de ez egy fórum és voltak hsz-ek a témában, amihez azt hiszem nyugodtan hozzászolhatok még ha akarok.

Vagy ez nincs így? De döntöd el hogy mikpor van vége??
Válasz küldése