Lukaku legkorabban a Salernitana ellen oktober 16.
Brozovic legkorabban november 6. Juventus-Inter.
De eselyes, hogy a VB miatt nem kockazatat, ezert csak januar 4 Inter-Napoli.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
En a nyartol tovabb biztosan nem is tartanam itt.
Nem értek egyet azzal hogy Inzaghi out...interfan írta: ↑2022.10.05. 12:02En a nyartol tovabb biztosan nem is tartanam itt.
Az azert bebizonyitotta tavaly is, es iden is, hogy o komolyabb celokert keves.
Tulsagosan erosek es nagyok a korlatai, o egy szintre eleg ha eppen megy amit tud, de tobbre sajnos nem.
Persze ha nincsenek komoly celjaink, csak a BL hely, arra jo.
Viszont ha egy uj tulajdonossal komoly celokert akarunk kuzdeni, es el is erni oket, ahhoz nalam Inzaghi keves.
En nyaron biztosan valtanek, es feljebb lepnek egy polcal.
Mint irtam, Nyartol!!! nem tartanam itt.INTER-1908 írta: ↑2022.10.05. 12:15Nem értek egyet azzal hogy Inzaghi out...interfan írta: ↑2022.10.05. 12:02En a nyartol tovabb biztosan nem is tartanam itt.
Tulsagosan erosek es nagyok a korlatai, o egy szintre eleg ha eppen megy amit tud, de tobbre sajnos nem.
Viszont ha egy uj tulajdonossal komoly celokert akarunk kuzdeni, es el is erni oket, ahhoz nalam Inzaghi keves.
Nem tartom top edzőnek de nincs pénz top edzőre....
És szerintem igazságtalan a jelenlegi helyzet...
Nézzük meg a poolt a bajnokságban vergodnek...
Mégsem akarják elküldeni Kloppot...
De ott van a Nápoly... Spallettit is hagyják dolgozni és a legjobb formában lévő olasz csapat...
Azt meg hagyjuk H edző miatt nem lesznek bajnokok
Pioli is megcafolt mindenkit...
Maradjon Inzaghi építsen csapatot...
Jó lesz ez csak még erre a szezonra nem álltunk össze... Lehet nem leszünk bajnokok de szerintem előbbre járunk mint Conteval...
Értem de ez lesz a második nyár mikor "jön az új tulaj..."interfan írta: ↑2022.10.05. 12:31Mint irtam, Nyartol!!! nem tartanam itt.INTER-1908 írta: ↑2022.10.05. 12:15Nem értek egyet azzal hogy Inzaghi out...interfan írta: ↑2022.10.05. 12:02 En a nyartol tovabb biztosan nem is tartanam itt.
De ott van a Nápoly... Spallettit is hagyják dolgozni és a legjobb formában lévő olasz csapat...
Jó lesz ez csak még erre a szezonra nem álltunk össze... Lehet nem leszünk bajnokok de szerintem előbbre járunk mint Conteval...
Jelenlegi teljesen KO fizeteskeptelen, csodbement tulajdonosi helyzettel valoban nincs penz "jobb" edzore.
De ismetlem Nyartol!!! ez a helyzet konnyen valtozhat.
Jojjon vegre az uj tulajdonos, mert ez az ami mindentol fontosabb.
Utana pedig lehet tervezgetni mik a celok, mire/kire van lehetoseg.
Ha valaki en utaltam Contet, es soha 1 napra nem akarom tobbet itt latni.
De azert Inzaghit tobbre tartani mint Contet az nalam eros.
Akarmennyire is utaltam, Conte az egyik legjobb Olasz edzo, Inzaghi pedig ettol meg nagyon messze van.
A hitelt egyszer el kell kezdeni visszafizetni...INTER-1908 írta: ↑2022.10.05. 12:42Értem de ez lesz a második nyár mikor "jön az új tulaj..."interfan írta: ↑2022.10.05. 12:31Mint irtam, Nyartol!!! nem tartanam itt.INTER-1908 írta: ↑2022.10.05. 12:15
Nem értek egyet azzal hogy Inzaghi out...
Jelenlegi teljesen KO fizeteskeptelen, csodbement tulajdonosi helyzettel valoban nincs penz "jobb" edzore.
De ismetlem Nyartol!!! ez a helyzet konnyen valtozhat.
Jojjon vegre az uj tulajdonos, mert ez az ami mindentol fontosabb.
Utana pedig lehet tervezgetni mik a celok, mire/kire van lehetoseg.
Ha valaki en utaltam Contet, es soha 1 napra nem akarom tobbet itt latni.
De azert Inzaghit tobbre tartani mint Contet az nalam eros.
Akarmennyire is utaltam, Conte az egyik legjobb Olasz edzo, Inzaghi pedig ettol meg nagyon messze van.
Conteval kapcsolatban én nem látom mitől olyan nagy edző.... Egy olyan csoportból ahol bőven tovább lehetett volna jutni tök utolsóként zugtunk ki... Illetve egyszer 3. ként...
Aztán nyert egy scudettot úgy hogy heti 1 meccse volt...
Nálam Conte kicsit túl van hypolva...
De nem kell mindenben egyetertenunk![]()
Sok szurkolo mar csak ilyen, ugymond "Olaszos".CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 12:52 Egyébként ha már az olasz lapok és maguk az olaszok olyanok, hogy vereségek esetén elküldenék az edzőt, majd egy győzelem után Isten lesz, ugyan ez elmondható ránk (magyar) szurkolókra. Tegnap ilyenkor még Inzaghiout volt, most meg maradjon, mint ha el lenne felejtve az elmúlt két hónap vergődése.![]()
Tényleg szép volt a tegnapi meccs, mert mind csapatszinten, mind küzdés és eredményképpen le a kalappal...de nem felejtsük el azt sem, hogy eléggé jogosnak tűnt a végén a tizenegyes Dumfiesnél, vagy épp a szerencsétlenül járt Barca játékos, akinek Onana a kezére ütötte a labdát és elvették a góljukat is mázlival nem lett érvényes, mert annyira azért nem befolyásolta a labda útját, anélkül is eljutott volna a labda a gólhelyzetig. Simán 1-1-el vagy 1-2-vel is lejöhettünk volna a pályáról és most nem elvenni akarom a győzelmet, ahogy írtam is tetszett, amit láttam, csak volt szerencsénk rendesen, ami azért néha kell is persze, de attól még nem szabad elmenni a szituációk mellett.
Én még nem emelek szobrot az edző előtt, nézzük meg a Sass meccset, és ha Onana véd meg Skriniar a kapitány, akkor fogok elkezdeni bizakodni Inzaghiban, mert azzal megérett arra, hogy akarjon is változtatni.
Ha Onana véd, minimum 1-1, de az 1-0 is esélyes lehetett volna a Róma ellen, mert Dybala lövését biztos vagyok benne, hogy kiütötte volna, de az is biztos, hogySmalling fejese előtt kirepült voln, hogy elboxolja a labdát (mint ahogy tegnap is nem egyszer).interfan írta: ↑2022.10.05. 12:58Sok szurkolo mar csak ilyen, ugymond "Olaszos".CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 12:52 Egyébként ha már az olasz lapok és maguk az olaszok olyanok, hogy vereségek esetén elküldenék az edzőt, majd egy győzelem után Isten lesz, ugyan ez elmondható ránk (magyar) szurkolókra. Tegnap ilyenkor még Inzaghiout volt, most meg maradjon, mint ha el lenne felejtve az elmúlt két hónap vergődése.![]()
Tényleg szép volt a tegnapi meccs, mert mind csapatszinten, mind küzdés és eredményképpen le a kalappal...de nem felejtsük el azt sem, hogy eléggé jogosnak tűnt a végén a tizenegyes Dumfiesnél, vagy épp a szerencsétlenül járt Barca játékos, akinek Onana a kezére ütötte a labdát és elvették a góljukat is mázlival nem lett érvényes, mert annyira azért nem befolyásolta a labda útját, anélkül is eljutott volna a labda a gólhelyzetig. Simán 1-1-el vagy 1-2-vel is lejöhettünk volna a pályáról és most nem elvenni akarom a győzelmet, ahogy írtam is tetszett, amit láttam, csak volt szerencsénk rendesen, ami azért néha kell is persze, de attól még nem szabad elmenni a szituációk mellett.
Én még nem emelek szobrot az edző előtt, nézzük meg a Sass meccset, és ha Onana véd meg Skriniar a kapitány, akkor fogok elkezdeni bizakodni Inzaghiban, mert azzal megérett arra, hogy akarjon is változtatni.
Sokaknal nem letezik "kozeput".
Csak a menny vagy a pokol, dehat ez van.
Maga Inzaghi is elmondta, semmi nem valtozott, ugyanazt latta mint a Roma ellen, csak most nem jottek a hibak.
Persze az is vilagos, a szerencse, es a biro nagyon velunk volt, kar lenne tagadni.
De a Roma ellen meg nem volt szerencsenk, szoval a sors visszaadta amit ott elvett.
Utolag irtam, ezert elnezest, de ahogy valaki irta, pont a tegnapi gyozelem erosithette meg Inzaghit abban, hogy jok az elvei, jo az ut, es minden rendben.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 13:05Ha Onana véd, minimum 1-1, de az 1-0 is esélyes lehetett volna a Róma ellen, mert biztos kirepült volna (mint ahogy tegnap is nem egyszer), Smalling fejese előtt.interfan írta: ↑2022.10.05. 12:58Sok szurkolo mar csak ilyen, ugymond "Olaszos".CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 12:52 Egyébként ha már az olasz lapok és maguk az olaszok olyanok, hogy vereségek esetén elküldenék az edzőt, majd egy győzelem után Isten lesz, ugyan ez elmondható ránk (magyar) szurkolókra. Tegnap ilyenkor még Inzaghiout volt, most meg maradjon, mint ha el lenne felejtve az elmúlt két hónap vergődése.![]()
Maga Inzaghi is elmondta, semmi nem valtozott, ugyanazt latta mint a Roma ellen, csak most nem jottek a hibak.
Persze az is vilagos, a szerencse, es a biro nagyon velunk volt, kar lenne tagadni.
De a Roma ellen meg nem volt szerencsenk, szoval a sors visszaadta amit ott elvett.
Ezt lenne már jó ha levetkőzné Inzaghi, hogy nem csak a rutin létezik, hanem más játékosok is ülnek a padon. Sőt Onanár még csak azt sem lehet mondani, hogy rutintalan lenne. Hátha most beismeri végre, hogy hülye volt és elkezdi játszatni végre bajnokikon is. Ha nem, és hétvégén is a szlovén véd, akkor tényleg elfogyott minden reményem felé.
Akkor bukjon meg!interfan írta: ↑2022.10.05. 13:07Utolag irtam, ezert elnezest, de ahogy valaki irta, pont a tegnapi gyozelem erosithette meg Inzaghit abban, hogy jok az elvei, jo az ut, es minden rendben.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 13:05Ha Onana véd, minimum 1-1, de az 1-0 is esélyes lehetett volna a Róma ellen, mert biztos kirepült volna (mint ahogy tegnap is nem egyszer), Smalling fejese előtt.interfan írta: ↑2022.10.05. 12:58
Sok szurkolo mar csak ilyen, ugymond "Olaszos".
Ezt lenne már jó ha levetkőzné Inzaghi, hogy nem csak a rutin létezik, hanem más játékosok is ülnek a padon. Sőt Onanár még csak azt sem lehet mondani, hogy rutintalan lenne. Hátha most beismeri végre, hogy hülye volt és elkezdi játszatni végre bajnokikon is. Ha nem, és hétvégén is a szlovén véd, akkor tényleg elfogyott minden reményem felé.
Pont ezert nem fog valtani.
Ahogy azt a meccs utan is elmondta a kapuskerdesrol...
Nyugi, most verni fogjuk a Sassuolot, utana meg Salernitana, Fiorentina, Sampdoria, szoval 4/3 gyozelem min jonni fog, es ott leszunk ujra az elmezonyben.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 13:08Akkor bukjon meg!interfan írta: ↑2022.10.05. 13:07Utolag irtam, ezert elnezest, de ahogy valaki irta, pont a tegnapi gyozelem erosithette meg Inzaghit abban, hogy jok az elvei, jo az ut, es minden rendben.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 13:05
Ha Onana véd, minimum 1-1, de az 1-0 is esélyes lehetett volna a Róma ellen, mert biztos kirepült volna (mint ahogy tegnap is nem egyszer), Smalling fejese előtt.
Pont ezert nem fog valtani.
Ahogy azt a meccs utan is elmondta a kapuskerdesrol...
Majd kiderül, de ha Handa lesz a kapitány, úgy nem vagyok biztos benne.interfan írta: ↑2022.10.05. 13:10Nyugi, most verni fogjuk a Sassuolot, utana meg Salernitana, Fiorentina, Sampdoria, szoval 4/3 gyozelem min jonni fog, es ott leszunk ujra az elmezonyben.![]()
Par nap es kiderul.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 13:12Majd kiderül, de ha Handa lesz a kapitány, úgy nem vagyok biztos benne.
A tegnapi győztes meccshez Skriniar kapitánnyá kinevezése volt a kulcs. Amikor védett Onana mindig oda ment megveregette a hátát, egy-egy szerelés után lepacsizott a társakkal, bíztatta a társait. Ez az a plusz, amit hiányoltam Conte óta. Ő vissza hozta ezt tegnap, győztünk is, még ha volt benne szerencse is. Lehetne ebből a tegnapiból erőt meríteni (lásd mint tavaly Napoli után), hogy vissza térjünk a jó útra, de ha jönnek a hülyeségei a Misternek és Handanovic újra beáll kapitánynak, akkor az a tegnapi plusz könnyen oda lehet a meccsen. Ebben biztos vagyok. Skriniarnak kell lennie a CSK-nak. Ez egyértelmű.interfan írta: ↑2022.10.05. 13:14Par nap es kiderul.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 13:12Majd kiderül, de ha Handa lesz a kapitány, úgy nem vagyok biztos benne.![]()
A magyaroknak lőtt gólja után megtáltosodott, biztos úgy érzi ő lett a világ ura.interfan írta: ↑2022.10.05. 13:19 Egyebkent az is milyen erdekes, hogy a sokat szidott, lenezett, semmibe vett Dimarco volt megint a legjobbunk.
Sajat posztjara kerult, es mindket valogatott meccsen is az Olaszok legjobbja volt, nalunk meg a Roma ellen es tegnap is kiemelkedott hozott mint bal WB.
Sosem lesz egy Hakimi vagy Cancelo, de Dumfries sem, megis tud es ugynezki Dimarco is tud egy atlagon feluli szintet, es nem csak az Interben, hanem a valogatottban.
Skriniar azert volt CSK mert o volt a kezdoben aki legregebb ota Inter jatekos.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 13:21A tegnapi győztes meccshez Skriniar kapitánnyá kinevezése volt a kulcs. Amikor védett Onana mindig oda ment megveregette a hátát, egy-egy szerelés után lepacsizott a társakkal, bíztatta a társait. Ez az a plusz, amit hiányoltam Conte óta. Ő vissza hozta ezt tegnap, győztünk is, még ha volt benne szerencse is. Lehetne ebből a tegnapiból erőt meríteni (lásd mint tavaly Napoli után), hogy vissza térjünk a jó útra, de ha jönnek a hülyeségei a Misternek és Handanovic újra beáll kapitánynak, akkor az a tegnapi plusz könnyen oda lehet a meccsen. Ebben biztos vagyok. Skriniarnak kell lennie a CSK-nak. Ez egyértelmű.interfan írta: ↑2022.10.05. 13:14Par nap es kiderul.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 13:12
Majd kiderül, de ha Handa lesz a kapitány, úgy nem vagyok biztos benne.![]()
Nagyon sajnalatos volt az a gol, de ha mar okozott ekkora rosszat, legalabb az Interben torleszt.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 13:22A magyaroknak lőtt gólja után megtáltosodott, biztos úgy érzi ő lett a világ ura.interfan írta: ↑2022.10.05. 13:19 Egyebkent az is milyen erdekes, hogy a sokat szidott, lenezett, semmibe vett Dimarco volt megint a legjobbunk.
Sajat posztjara kerult, es mindket valogatott meccsen is az Olaszok legjobbja volt, nalunk meg a Roma ellen es tegnap is kiemelkedott hozott mint bal WB.
Sosem lesz egy Hakimi vagy Cancelo, de Dumfries sem, megis tud es ugynezki Dimarco is tud egy atlagon feluli szintet, es nem csak az Interben, hanem a valogatottban.![]()
Tudom, de ettől függetlenül Zanetti óta ő volt az egyetlen kapitány, aki biztatással, feltüzeléssel és dicsérő szavakkal szaladt oda a társaihoz. Nekem se Barella, se Brozo se DD nem kapitány alkat, hiába az Inter szív. Handa meg aztán végképp nem. És szerintem nem ártana olyan kapitányt választani, aki annak is való.interfan írta: ↑2022.10.05. 13:23Skriniar azert volt CSK mert o volt a kezdoben aki legregebb ota Inter jatekos.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 13:21A tegnapi győztes meccshez Skriniar kapitánnyá kinevezése volt a kulcs. Amikor védett Onana mindig oda ment megveregette a hátát, egy-egy szerelés után lepacsizott a társakkal, bíztatta a társait. Ez az a plusz, amit hiányoltam Conte óta. Ő vissza hozta ezt tegnap, győztünk is, még ha volt benne szerencse is. Lehetne ebből a tegnapiból erőt meríteni (lásd mint tavaly Napoli után), hogy vissza térjünk a jó útra, de ha jönnek a hülyeségei a Misternek és Handanovic újra beáll kapitánynak, akkor az a tegnapi plusz könnyen oda lehet a meccsen. Ebben biztos vagyok. Skriniarnak kell lennie a CSK-nak. Ez egyértelmű.
Ezert volt par meccse D'Ambrosio is, es ezert a Vice Captain Brozovic.
Ez az Inter elve CSK ugyben.
Ezert is lesz rettento szomoru, ha januarban mar a PSG jatekosa lesz...CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 13:30Tudom, de ettől függetlenül Zanetti óta ő volt az egyetlen kapitány, aki biztatással, feltüzeléssel és dicsérő szavakkal szaladt oda a társaihoz. Nekem se Barella, se Brozo se DD nem kapitány alkat, hiába az Inter szív. Handa meg aztán végképp nem. És szerintem nem ártana olyan kapitányt választani, aki annak is való.interfan írta: ↑2022.10.05. 13:23Skriniar azert volt CSK mert o volt a kezdoben aki legregebb ota Inter jatekos.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.05. 13:21
A tegnapi győztes meccshez Skriniar kapitánnyá kinevezése volt a kulcs. Amikor védett Onana mindig oda ment megveregette a hátát, egy-egy szerelés után lepacsizott a társakkal, bíztatta a társait. Ez az a plusz, amit hiányoltam Conte óta. Ő vissza hozta ezt tegnap, győztünk is, még ha volt benne szerencse is. Lehetne ebből a tegnapiból erőt meríteni (lásd mint tavaly Napoli után), hogy vissza térjünk a jó útra, de ha jönnek a hülyeségei a Misternek és Handanovic újra beáll kapitánynak, akkor az a tegnapi plusz könnyen oda lehet a meccsen. Ebben biztos vagyok. Skriniarnak kell lennie a CSK-nak. Ez egyértelmű.
Ezert volt par meccse D'Ambrosio is, es ezert a Vice Captain Brozovic.
Ez az Inter elve CSK ugyben.
KIrály....Sass ellen még Lukaku sem lesz így nem lesz csere csatár a padon.
Annak a nevet "aldod" akit most Olaszorszag eltet a tegnapi gyozelem miatt.Cupi írta: ↑2022.10.05. 14:45KIrály....Sass ellen még Lukaku sem lesz így nem lesz csere csatár a padon.Martinez meg ki van zsigerelve teljesen, Dzeko meg alapból nem bírja már az erőltetett menetet.
Ó, hogy áldom annak a nevét aki elzavarta Sanchezt.....4 csatár.... persze elég lesz 3 naponta meccshez...![]()
Kíváncsi lennék ilyenkor Inzaghi fejére.....nem gondol arra lehet mégis jó lett volna Sanchez ha marad??
Szerintem eszebe sem jut ilyen, barmibe lefogadom o hibatlan dontesnek tartja, hogy Sanchezt kitettuk.Cupi írta: ↑2022.10.05. 15:04Kíváncsi lennék ilyenkor Inzaghi fejére.....nem gondol arra lehet mégis jó lett volna Sanchez ha marad??![]()
Egyébként azért bosszantó mert nem kell nagy koponyának lenni, hogy ez már nyáron látható volt, hogy heti 2 meccset nem lehet majd lenyomni egy sérülékeny Correa-val, 37 éves Dzekoval....Martinez meg szerencsére bírja de ő meg jól szét van hajtva....Lukaku az egyetlen akinél azt hittem én is, hogy többet bír majd.![]()
Én ezt máshogy látom. Tudom hogy tavaly is csak legvégső esetben használta Sanchezt, de ha nem kellett volna spórolunk a fizetéseken (még ha nem is sikerült akkora mértékben), akkor még mindig itt lenne. Szerintem nem Inzaghi találta ki, hogy minden posztra két játékosa legyen. Dzeko és Lukaku nyilván más karakterek mint a chilei, ezért fix hogy maradtak. Martinez az Martinez, Correa meg csak az ő embere, így maradt Sanchez, akinek a fizetése az egyik legmagasabb volt a keretben.interfan írta: ↑2022.10.05. 15:08Szerintem eszebe sem jut ilyen, barmibe lefogadom o hibatlan dontesnek tartja, hogy Sanchezt kitettuk.Cupi írta: ↑2022.10.05. 15:04Kíváncsi lennék ilyenkor Inzaghi fejére.....nem gondol arra lehet mégis jó lett volna Sanchez ha marad??![]()
Egyébként azért bosszantó mert nem kell nagy koponyának lenni, hogy ez már nyáron látható volt, hogy heti 2 meccset nem lehet majd lenyomni egy sérülékeny Correa-val, 37 éves Dzekoval....Martinez meg szerencsére bírja de ő meg jól szét van hajtva....Lukaku az egyetlen akinél azt hittem én is, hogy többet bír majd.![]()
Szerencsetlen meg az Inter jatekosa volt, mar akkor is ugy beszelt Inzaghi, hogy neki micsoda 4db tamadoja van, Dzeko, Lukaku, Martinez, Correa, es mindegyiket 10 sorban dicserte.
Sanchezt meg sem emlitette...
Jaa meg azt is elmondta, hogy neki 4db csatar kell, akik meg is vannak.
Szoval en biztos vagyok benne, egy pillanatra nem banta meg hogy kitettuk.
De meg csak nem is kitettuk, fizettunk neki 5m-t csak hogy eltunjon innen, 5m eurot...
Ezzel csak az a baj, hogy gyakorlatilag 2m eurot "sporoltunk" azzal hogy Sanchez ki lett teve.matrix23 írta: ↑2022.10.05. 15:52Én ezt máshogy látom. Tudom hogy tavaly is csak legvégső esetben használta Sanchezt, de ha nem kellett volna spórolunk a fizetéseken (még ha nem is sikerült akkora mértékben), akkor még mindig itt lenne. Szerintem nem Inzaghi találta ki, hogy minden posztra két játékosa legyen. Dzeko és Lukaku nyilván más karakterek mint a chilei, ezért fix hogy maradtak. Martinez az Martinez, Correa meg csak az ő embere, így maradt Sanchez, akinek a fizetése az egyik legmagasabb volt a keretben.interfan írta: ↑2022.10.05. 15:08Szerintem eszebe sem jut ilyen, barmibe lefogadom o hibatlan dontesnek tartja, hogy Sanchezt kitettuk.Cupi írta: ↑2022.10.05. 15:04
Kíváncsi lennék ilyenkor Inzaghi fejére.....nem gondol arra lehet mégis jó lett volna Sanchez ha marad??![]()
Szerencsetlen meg az Inter jatekosa volt, mar akkor is ugy beszelt Inzaghi, hogy neki micsoda 4db tamadoja van, Dzeko, Lukaku, Martinez, Correa, es mindegyiket 10 sorban dicserte.
Sanchezt meg sem emlitette...
Jaa meg azt is elmondta, hogy neki 4db csatar kell, akik meg is vannak.
Szoval en biztos vagyok benne, egy pillanatra nem banta meg hogy kitettuk.
De meg csak nem is kitettuk, fizettunk neki 5m-t csak hogy eltunjon innen, 5m eurot...
Hát pont ez az. Meg tudtuk emelni úgy az edző bérét, hogy nem változott a fizetési keret.interfan írta: ↑2022.10.05. 15:57 Ezzel csak az a baj, hogy gyakorlatilag 2m eurot "sporoltunk" azzal hogy Sanchez ki lett teve.
2m eurot ahhoz kepest, hogy ha marad.
Ne mondja mar azt nekem senki, hogy az 2m euron mulott barmi, mikozben Inzaghi hosszabbitasa emelet fizuval ugyanugy 2m-ba kerult, egyes jatekosok fizujat hagyjuk is.
Igen. Ez a mester 3.főbűne (Onana ės Correa mellett).interfan írta: ↑2022.10.05. 15:57 Arra sem meltatta, hogy beszeljen rola, mikozben meg Inter jatekos volt, mert hat neki 4 micsods csatara van akikrol odakat zengett, Sanchezt meg sem emlitette, mikozben meg boven-boven Inter jatekos volt.
Sampdoria ellen hamarabb hozta be Caicedot, ezzel szerintem mindent elmondtam.
Igy akkor mar mindjart megerte, hogy szegeny szerencsetlen Kinai kap penzt tolunk, amit legalabb a vegrehajto es a behajto nem tud zarolni.matrix23 írta: ↑2022.10.05. 16:06Hát pont ez az. Meg tudtuk emelni úgy az edző bérét, hogy nem változott a fizetési keret.interfan írta: ↑2022.10.05. 15:57 Ezzel csak az a baj, hogy gyakorlatilag 2m eurot "sporoltunk" azzal hogy Sanchez ki lett teve.
2m eurot ahhoz kepest, hogy ha marad.
Ne mondja mar azt nekem senki, hogy az 2m euron mulott barmi, mikozben Inzaghi hosszabbitasa emelet fizuval ugyanugy 2m-ba kerult, egyes jatekosok fizujat hagyjuk is.
Amúgy szerintem Inzaghi az emelt fizuból csenget vissza Zhang-nak. Így Zhang burkoltan mégis kap fizetést![]()
Ez van, sajnos el kell fogadjuk.cuchu11 írta: ↑2022.10.05. 16:10Igen. Ez a mester 3.főbűne (Onana ės Correa mellett).interfan írta: ↑2022.10.05. 15:57 Arra sem meltatta, hogy beszeljen rola, mikozben meg Inter jatekos volt, mert hat neki 4 micsods csatara van akikrol odakat zengett, Sanchezt meg sem emlitette, mikozben meg boven-boven Inter jatekos volt.
Sampdoria ellen hamarabb hozta be Caicedot, ezzel szerintem mindent elmondtam.
Igen. Nagyon.
Jobbulast Festa!
Köszi mindenkinek!!!
Én is mielőbbi gyógyulást kívánok Festa!Festa írta: ↑2022.10.08. 09:06Köszi mindenkinek!!!
Mondhatjuk az volt .Egy trombozis+ tüdőembólia kombó.
Két hét után viszont végre most már itthon nézhetem a Sassulo meccset.
A Barca elleni győzelem sokat segített az állapatomon.A mai 3 pont is segítene.
Lautaro spkat melózott,de most mrá gólt is rúghatna végre.
Huh. Én is jobbulást kívánok! Vigyázz magadra!Festa írta: ↑2022.10.08. 09:06Köszi mindenkinek!!!
A Barca elleni győzelem sokat segített az állapotomon.A mai 3 pont is segítene.
Lautaro sokat melózott,de most már gólt is rúghatna végre.
Jobbulást!Festa írta: ↑2022.10.08. 09:06Köszi mindenkinek!!!
Örülök, hogy jobban vagy! Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok, sok Inter győzelemmel!Festa írta: ↑2022.10.08. 09:06Köszi mindenkinek!!!