A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Tommy
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Nevetséges ha valaki a milanista leonardot szívesebben látná a padon mint zengát...
Leonardo taktikailag nulla, semmi tekintélye nem lenne az öltözőbe még annyi se mint beniteznek, és semmit nem bizonyított még, ráadásul szurkolók többsége rühelli.. Behozta a milant a 3. helyre, az sztem bárkinek sikerült volna, mivel 3-4 hely volt reális, tehát hozta a minimumot, emellett taktikailag nem egy edző megette.. Zengát legalább tisztelnék mivel Inter legenda, és azért nem olyan rossz edző, ahogy Francesco beállította.
A bilanista leonardonál biztos nem rosszabb, kb egyszint a 2 edző, ha pedig választani kell nem kérdés, hogy ki jöjjön! Egyébként én sem azt mondom, hogy Zenga lenne a legmegfelelőbb ember a padra, de jelenleg ő és Leonardo maradt, nálam pedig nem kérdés (és a kintiek között sem) ki legyen az edző.
Leonardo taktikailag nulla, semmi tekintélye nem lenne az öltözőbe még annyi se mint beniteznek, és semmit nem bizonyított még, ráadásul szurkolók többsége rühelli.. Behozta a milant a 3. helyre, az sztem bárkinek sikerült volna, mivel 3-4 hely volt reális, tehát hozta a minimumot, emellett taktikailag nem egy edző megette.. Zengát legalább tisztelnék mivel Inter legenda, és azért nem olyan rossz edző, ahogy Francesco beállította.
A bilanista leonardonál biztos nem rosszabb, kb egyszint a 2 edző, ha pedig választani kell nem kérdés, hogy ki jöjjön! Egyébként én sem azt mondom, hogy Zenga lenne a legmegfelelőbb ember a padra, de jelenleg ő és Leonardo maradt, nálam pedig nem kérdés (és a kintiek között sem) ki legyen az edző.
- Tommy
Dris írta:Zengát konkrétan kirúgták.
akit az arab bajnokságból is menesztenek ne legyen már az Inter edzője könyörgöm....
Ha idejön hozzánk edzőnek, akkor azért rúgták ki.
-
R9.
leonardo legalább tudna intézni brazilokat, már fel is reppent luis fabiano, kaka neve
esetleg ha egy neymart is ide tudna csábítani... jó lenne
zenga még várjon, mivel sajna mindenhol megbukott.. inkább jöjjön segéd edzőnek
csapat szempontjából leonardo lenne a jobb, szurkolók szempontjából zenga
de mivel a szurkolók a csapatnak drukkolnak ezért inkább leo
esetleg ha egy neymart is ide tudna csábítani... jó lenne
zenga még várjon, mivel sajna mindenhol megbukott.. inkább jöjjön segéd edzőnek
csapat szempontjából leonardo lenne a jobb, szurkolók szempontjából zenga
de mivel a szurkolók a csapatnak drukkolnak ezért inkább leo
- Tommy
Semmilyen észérv nincs Leonardo mellet, mondjuk Zenga se mellett sok.
Egyébként meg nem bukott meg mindenhol.. Cataniával jól szerepelt, nyert szerb, román bajnokságot meg szerb kupát is.. Palermoban megbukott, de ott mindenki megbukott az elmult 10 évben gyakorlatilag.. Az hogy ilyen al-nassr meg hasonló szintű csapatokból mit hozott ki, sztem nem számít.. Amugy meg ő legalább szigorú, keménykezű edző, ellenben leonardoval, akinek sztem semmi tekintélye nem lenne az öltözőben, ráadásul óriási nyomás lenne a szurkolók miatt rajta, és semmivel sem tett le többet az asztalra mint Zenga. Na meg ő aztán nagy sztárokat tudna idecsábítani, idehozni a kiégett kakát max.
Egyébként meg nem bukott meg mindenhol.. Cataniával jól szerepelt, nyert szerb, román bajnokságot meg szerb kupát is.. Palermoban megbukott, de ott mindenki megbukott az elmult 10 évben gyakorlatilag.. Az hogy ilyen al-nassr meg hasonló szintű csapatokból mit hozott ki, sztem nem számít.. Amugy meg ő legalább szigorú, keménykezű edző, ellenben leonardoval, akinek sztem semmi tekintélye nem lenne az öltözőben, ráadásul óriási nyomás lenne a szurkolók miatt rajta, és semmivel sem tett le többet az asztalra mint Zenga. Na meg ő aztán nagy sztárokat tudna idecsábítani, idehozni a kiégett kakát max.
-
Francesco
Egyébként Tommy nem a kisujjamból szoptam Leonardoról alkotott véleményemet, hanem egy milánói ismerősöm mondta még ősszel, aki Milános mellesleg. Elhiszem, hogy gyűlölöd a Milan-t de ahogy olvasom az olasz oldalakat nem sokan elleneznék Leonardo-t, ami azóta, hogy a nord a végletekig kitartott Beni mellett nem is olyan meglepő. Szerintem nincsenek egy szinten, mert ahhoz még sok sok helyen meg kell buknia Leonardonak. Zenga nem Inter szint. Hiába volt ikon játékosként, edzőként csak középszerű. Hiba lenne idehozni. Leoról az az átlagos vélekedés, hogy nagyon nagy taktikai repertoárja van, még ha ez neked nem is egyértelmű. A tisztelete meglenne neki olvasd csak el Zanetti nyilatkozatát. Zenga semmivel nem lenne jobban tisztelve, mert hiába Inter legenda a többség a csapatban profi és nem a szívével gondolkodik, mint a régi idők focijában. Hiddink kéne ide, azzal mind a ketten kiegyeznénk. De e kettő közül hiba lenne egy olyan edzőt választani, aki 10 év alatt szinte semmit nem tett le az asztalra. Azért ne feledjük, hogy ez az Inter nem meg a Spata Praha. Előbb alkosson nagyot Olaszországban egy csapattal és utána jöhet. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Leo alkotott, hanem hogy sokkal több érv szól mellette, mint Zenga mellett. Ám úgyis a vezetőség dönt.
-
RenciDavid
Szerintem se Leonardo se Zenga mellett nem szól 1 érv se 
Az hogy nagy a taktikai repertoárja meg teljesen megalapozatlan. Bizonyítékot erre nem láttam az előző évben.
Mind2 edző csak max nyárig maradjon ha kettőjük közül jön az egyik. Nem valók ők ide.
Az hogy nagy a taktikai repertoárja meg teljesen megalapozatlan. Bizonyítékot erre nem láttam az előző évben.
Mind2 edző csak max nyárig maradjon ha kettőjük közül jön az egyik. Nem valók ők ide.
- PellerG
Épp azért favorizálnám Leonardot, mert Zenga eddig "itthon" nem alkotott nagyot, még bizalmat sem nagyon érdemelt ki, nem tudom elképzelni, h nemzetközi szinten bármit is nyújtana, ki tudna találni valamit a Bayern ellen, mondjuk catenaccion kívül.
Leonardo meg az eddigi egy éve alatt is igazolta, h lesz belőle valaki. Van benne lehetőség, még nem bizonyított sokat, de meg van az adottsága. És mivel a csapat fele dél-amerikai, szerintem egy hullámhosszon lennének, nem hinném, h az öltözőben ne lenne tekintélye. Ronaldinhot is rendbe tette, pedig akkor már mindenki leírta őt.
Szerintem nem nevetséges, ha valaki őt favorizálná Zengával szemben. Mindenki tudja h ma már egyedül a pénz beszél. Már rég másodlagosak az érzelmek. És most azért nem fogok Walterre szavazni, h egy ex-interes legyen az edzőnk, de majd 2 hónap után ugyan úgy kikezdjük itt mint most Benítezt! Mikor már 18 ponttal vezet majd a Milan, és a Bayern kiütött minket a BL-ből. Akkor aztán majd boldogok lehetünk h ő lett az edzőnk. De bárki is jön, fél évre szabadna csak hozni.
Leonardo meg az eddigi egy éve alatt is igazolta, h lesz belőle valaki. Van benne lehetőség, még nem bizonyított sokat, de meg van az adottsága. És mivel a csapat fele dél-amerikai, szerintem egy hullámhosszon lennének, nem hinném, h az öltözőben ne lenne tekintélye. Ronaldinhot is rendbe tette, pedig akkor már mindenki leírta őt.
Szerintem nem nevetséges, ha valaki őt favorizálná Zengával szemben. Mindenki tudja h ma már egyedül a pénz beszél. Már rég másodlagosak az érzelmek. És most azért nem fogok Walterre szavazni, h egy ex-interes legyen az edzőnk, de majd 2 hónap után ugyan úgy kikezdjük itt mint most Benítezt! Mikor már 18 ponttal vezet majd a Milan, és a Bayern kiütött minket a BL-ből. Akkor aztán majd boldogok lehetünk h ő lett az edzőnk. De bárki is jön, fél évre szabadna csak hozni.
- Tommy
Francesco írta:Egyébként Tommy nem a kisujjamból szoptam Leonardoról alkotott véleményemet, hanem egy milánói ismerősöm mondta még ősszel, aki Milános mellesleg. Elhiszem, hogy gyűlölöd a Milan-t de ahogy olvasom az olasz oldalakat nem sokan elleneznék Leonardo-t, ami azóta, hogy a nord a végletekig kitartott Beni mellett nem is olyan meglepő. Szerintem nincsenek egy szinten, mert ahhoz még sok sok helyen meg kell buknia Leonardonak. Zenga nem Inter szint. Hiába volt ikon játékosként, edzőként csak középszerű. Hiba lenne idehozni. Leoról az az átlagos vélekedés, hogy nagyon nagy taktikai repertoárja van, még ha ez neked nem is egyértelmű. A tisztelete meglenne neki olvasd csak el Zanetti nyilatkozatát. Zenga semmivel nem lenne jobban tisztelve, mert hiába Inter legenda a többség a csapatban profi és nem a szívével gondolkodik, mint a régi idők focijában. Hiddink kéne ide, azzal mind a ketten kiegyeznénk. De e kettő közül hiba lenne egy olyan edzőt választani, aki 10 év alatt szinte semmit nem tett le az asztalra. Azért ne feledjük, hogy ez az Inter nem meg a Spata Praha. Előbb alkosson nagyot Olaszországban egy csapattal és utána jöhet. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Leo alkotott, hanem hogy sokkal több érv szól mellette, mint Zenga mellett. Ám úgyis a vezetőség dönt.
Hát a 2 derbin csúnyán megbukott taktikailag tavaly.. Én ahogy olvasom a milanistákat, van aki szereti és azt írja tehetséges jó edző, van aki pedig azt, hogy gyenge edző akinek nincs tekintélye.. Szóval eléggé vegyes a megítélése még a milan drukkereknél is.
Zenga valóban sok csapatnál volt, de nem hinném hogy az számít, hogy ilyen New England, Al-iin, all nassr csapatoknál mit alkotott, ide csak a sok pénzért ment edzőnek..
Ami alapján meglehet ítélni elsősorban a catania és a palermonál eltöltött időszak, még talán a Cvezda és a Steaua időszak, és így már teljesen más az összkép, szerintem nem rossz edző.. Kb egy szint leonardoval, ezért is írom ha választani kéne akkor nálam egyértelműen Zenga. Amugy én is inkább egy tapasztalt, rutinos edzőt látnék szívesen a padon.. Egyébként ha Leonardo nem egyből a milannál kezd, ha nem bejárja azt az utat amit Zenga, nem hinném hogy ő több sikereket ért volna el..
- hvmetal
mikor van egy szabad(vagy nem?) Gasperini miért kell Leonardo-ról vagy Zenga-ról beszélni?
Zenga nyilván mindenki szívéhez közelebb áll. De eddig egyik sem bizonyított.Leonardonak is milyen taktikai izéje van?Hogy felsült minden tapasztaltabb edző ellen? egyik sem Inter szint.nem olyan edző kellene akiben lehet valami,hanem akiben van valami.Gasperini meg szerintem tökéletes lenne addig,míg nem megy haza José vagy nem jön egy nagy név.BL győzelem után azon veszekedni,hogy kell e egy exmilános,onnan kirúgott edző vagy sem..
Zenga nyilván mindenki szívéhez közelebb áll. De eddig egyik sem bizonyított.Leonardonak is milyen taktikai izéje van?Hogy felsült minden tapasztaltabb edző ellen? egyik sem Inter szint.nem olyan edző kellene akiben lehet valami,hanem akiben van valami.Gasperini meg szerintem tökéletes lenne addig,míg nem megy haza José vagy nem jön egy nagy név.BL győzelem után azon veszekedni,hogy kell e egy exmilános,onnan kirúgott edző vagy sem..
- Gabosska
- Kapcsolat:
Mivel senkit nem érdekel, a rahát oláh liga, ahogy mondtad, a Steauat hagyd ki a sorból
Amennyiben igaz az, hogy Zanettivel fogja X/Y vezetni a csapatot, az már félsiker...lesz egy játékosedzőnk, aki aztán átveheti a csapatot...
Amennyiben igaz az, hogy Zanettivel fogja X/Y vezetni a csapatot, az már félsiker...lesz egy játékosedzőnk, aki aztán átveheti a csapatot...
- Gabosska
- Kapcsolat:
hvmetal írta:mikor van egy szabad(vagy nem?) Gasperini miért kell Leonardo-ról vagy Zenga-ról beszélni?
Guardiola is ugyanilyen tapasztalatlan legenda volt és nem építette le a csapatot...
Sir Alex a második szezonjában szinte kiesett (ha jól tudom), de megbíztak benne és lám: mit épített...
Ha Leo/Zenga jön, kell adni nekik minimum 3-4 évet és jók lesznek (szerintem)
- Tommy
PellerG írta:Épp azért favorizálnám Leonardot, mert Zenga eddig "itthon" nem alkotott nagyot, még bizalmat sem nagyon érdemelt ki, nem tudom elképzelni, h nemzetközi szinten bármit is nyújtana, ki tudna találni valamit a Bayern ellen, mondjuk catenaccion kívül.
Mert Leonardo mit alkotott? Behozta a milant a 3. helyre, ami alapból az elvárás volt.. A derbit meg oda-vissza csúnyán elbukta taktikailag.. Semmi extrát nem alkotott ő se olaszországban. Zenga pedig volt edző cataniánál ahol nem vallott szégyent. Másfél hónapos munkával benttartotta őket az első osztályban, aztán még valamilyen pontrekordot is elért velük, ott egyáltalán nem végzett rossz munkát, vagy inkább ugy fogalmaznék nem végzett rosszabb munkát mint Leonardo a milannál. Azt hogy valami nagy taktikát kitalál valamelyik a bayern ellen én egyikről sem tudom elképzelni igazából jelenleg, nem csak zengáról de leorol se. De nem védem tovább a jó öreg waltert, csak nem tetszik ahogy pár ember lekezeli őt, és a milanista leonardot aki semmivel sem tett le többet az asztralra, néhányan az egekbe magasztalják.. Szerintem egyik se érett meg ahoz, hogy az Inter edzője legyen, egyszinten vannak kb, de nem rájuk van szükségük, de ha választani kell akkor Zenga!
- Tommy
Gabosska írta:Mivel senkit nem érdekel, a rahát oláh liga, ahogy mondtad, a Steauat hagyd ki a sorból![]()
![]()
Csak azért raktam be mert nyert velük 1 bajnokságot, de hozzá is tettem ami legjobban számít az amit olaszországban bizonyítot. Amugy tényleg nem sokat ér az a bajnoki cím abban az agyonbundázott oláh ligában.
-
Francesco
Szerintem nem vitatkozunk csak beszélgetünk. 
Szerintem nyáron hozni fognak egy olyan trénert, aki képes a csapatot visszavezetni az útra és ezért nem hozzák Gasperini-t. Vele nem lehetne eljátszani, hogy fél évig maradsz és szerintem ezért fogják végül Zenga-t választani. Szerintem Zengának is mérlegelnie kéne, hogy most még nem, de talán egyszer huzamosabb ideig, vagy most fél évig és többet valszeg nem. Érdekes karácsony alakulgat. . .
Szerintem nyáron hozni fognak egy olyan trénert, aki képes a csapatot visszavezetni az útra és ezért nem hozzák Gasperini-t. Vele nem lehetne eljátszani, hogy fél évig maradsz és szerintem ezért fogják végül Zenga-t választani. Szerintem Zengának is mérlegelnie kéne, hogy most még nem, de talán egyszer huzamosabb ideig, vagy most fél évig és többet valszeg nem. Érdekes karácsony alakulgat. . .
- hvmetal
Francesco írta:Szerintem nem vitatkozunk csak beszélgetünk.
de az sem biztos,hogy valaha szóba kerül még.Ő sem tud nagyot alkotni egy bizonyos anyagi háttér és játékos állomány nélkül.Zenga is megérdemelné az esélyt.Én úgy gondolom,hogy ha van pár elképzelésed,szisztémád,taktikád azt a legeredményesebben egy Inter kaliberű csapattal tudott megcsinálni és nem egy bukarestivel. lehet elmegy a szezon,vagy már elment.de akkor legalább ez a fél év úgy menjen el,hogy mondjuk a Baresi+Zenga esetleg+ Capitano keze alatt.ugyanúgy szar lesz,ha még a dobogó sem jönne össze(meglesz lazán
Forza Inter és Moratti remélem jól dönt
-
Francesco
Értem amit mondasz, de mint írtam ilyen alapon bárki lehetne az Inter edzője, aki valaha ott focizott. Lothar, Klinsmann, Bergkamp, Berti, Baggio. Egyiknek sem örülnék, pedig az Inter miatt mindegyiket szeretem. Nyilván Lehet, hogy sikeres lehetne, mint ahogy László Csaba is, aki ellen az szól, hogy nem volt Interes. Továbbra is azt mondom, hogy az Interbe már bizonyított edzőt kell hozni, nem edző nevelő központ vagyunk, ahol bizonyíthatnak az érintettek. Leonardo mellett az szól, hogy fiatal és van neve a szakmában, tud bánni a játékosokkal és a sztárokkal. Zenga keze alatt sosem dolgoztak sztárok, nincs nemzetközi tapasztalata, nem tudna igai nagy nevet hozni még egy kiégett Kaká-t sem és eddigi eredményei alapján sem ültetném le a padra. Engem nem érdekel, hogy Leo Milános volt én bíznék benne, mint ahogy Zengában is, ha itt köt ki, csak szerintem rövidtávon Leo lenne a jobb, hosszú távon szintén. Több benne a fantázia.
- DSanton39
lehet Zenga nem a világ legjobb edzője, de Leonardotól egy év milánozás után jó páran el vannak ájulva. de kérdezem én miért? semmi extrát nem nyújtott, igaz nem is égett be.
viszont azt olvasni komolyan fáj, hogy Zenga aki 12 évet töltött el nálunk játékosként, nem érdemli meg hogy az Inter edzője legyen.
ellenben egy milános egy év munkatapasztalattal igen????
hát gondolkozzatok már
Gasperini lenne a legjobb megoldás de róla sehol nem tesznek említést vmiért, Simeone is ott van mint lehetőség, és róla is nagyon hallgatnak, fura ez nekem.
komolyan mondom ha Leonardot kinevezik visszasírom Benítezt. ő legalább már letett vmit az asztalra a világ futballjában, még ha a mi csapatunkkal nem is illik össze.
viszont azt olvasni komolyan fáj, hogy Zenga aki 12 évet töltött el nálunk játékosként, nem érdemli meg hogy az Inter edzője legyen.
hát gondolkozzatok már
Gasperini lenne a legjobb megoldás de róla sehol nem tesznek említést vmiért, Simeone is ott van mint lehetőség, és róla is nagyon hallgatnak, fura ez nekem.
komolyan mondom ha Leonardot kinevezik visszasírom Benítezt. ő legalább már letett vmit az asztalra a világ futballjában, még ha a mi csapatunkkal nem is illik össze.
- kiscivis
A két ünnep közt bemutathatják Leo-t, és a gazzetta szerint 2012ig ír alá, évi 2,5 millióért.
- Festa
kiscivis írta:A két ünnep közt bemutathatják Leo-t, és a gazzetta szerint 2012ig ír alá, évi 2,5 millióért.
Szerintem ezen a kérdésen nm kell már filózni.
Leonardo lesz és kész.
Abban biztos vagyok,hogy Beniteznél jobb lesz mondjuk az nem nehéz.
Inter: a Gazzetta szerint karácsony után bejelentik Leonardo érkezését
Mint ismeretes, az Inter labdarúgócsapata csütörtökön menesztette Rafa Benítez vezetőedzőt, akit a La Gazetta dello Sport értesülései szerint Leonardo követ.
A La Gazetta dello Sport szerint a brazil Leonardo lesz az Inter új vezetőedzője. A lap szerint a korábban a Milannál is dolgozó szakember december 26-án vagy 27-én találkozik személyesen az Inter elnökével, Massimo Morattival, és ekkor írja alá 2012-ig szóló, idényenként 2.5 millió eurót garantáló szerződését.
Hirdetés
A Benítez menesztéséről is elsőként beszámoló lap szerint a szerződéskötés már csak részletkérdés, Leonardo érkezése biztosra vehető, de a hivatalos bejelentésre jövő hétig várni kell.
Leonardo mellett korábban az olasz sajtóban Walter Zenga neve vetődött fel Benítez lehetséges utódjaként.
-
szocske11
Az a lényeg nekem, hogy nem Zenga vagy Simeone lesz az edző! De kár, hogy nem Zola!
- Süti
DSanton39 írta:Zenga aki 12 évet töltött el nálunk játékosként, nem érdemli meg hogy az Inter edzője legyen.ellenben egy milános egy év munkatapasztalattal igen????
![]()
hát gondolkozzatok már![]()
És még akkor finom voltál!
Ne értem Leonardo-ban mit látnak sokan, én például semmit sem.
Moratti-nak rengeteg jó döntése volt az elmúlt években, de sok hibát is elkövetett a közelmúltban.
Kellemes ünnepeket!
- BandInter
A Leonardos hírt szeretném annyival kiegészíteni, hogy amikor nyilatkozta, nem tud semmit az érkezésével kapcsolatos hírekről, akkor ezt megkoronázta egy mosollyal, amivel -a riporter állítása szerint- "elárult" mindent. Ezt olasz oldalakon olvastam. Nem olyan nagy dolog de gondoltam megosztom veletek.
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek!!
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek!!
- BandInter
Most vettem észre én is.
Én akartam az első lenni!
Kemény lesz bizonyítania!
Kemény lesz bizonyítania!
- bazsi
na az lett amit megírtak. leonadro lett az új edző 2012 júniusáig. nagy öröm..

- Nia
-
R9.
annál szebb lesz az öröm mikor milant megverjük vele 
nézzük a jó oldalát, lesznek brazil igazolások
nézzük a jó oldalát, lesznek brazil igazolások
- DSanton39
ahogy vmelyik olasz oldalon láttam: Buon Nataleo 
- Inter101
Sok sikert neki az Inter csapatánál! Forza INTER!!
- Komax
Megmondom őszintén nem vagyok borúlátó. Szerintem Leoval jön Kaká is, de akkor a milanosok magukhoz nyúlnak. 
- Audipower
bazsi írta:na az lett amit megírtak. leonadro lett az új edző 2012 júniusáig. nagy öröm..![]()
Na ez jó hír. Zengától azért mégiscsak jobb edző sztem. Meg hátha jönne Kaká. Akár Maicon-nal egy az egyben elcserélhetnénk úgyis elég gyenge a jobbhátvédünk. Legalább Santon kezdhetne végre. Bocs a kis off-ért.
Na de a lényeg, hogy én bízok Leonardo-ban, a nyugdíjas Milan-t is felrázta és csak azért jött el, mert Fester bácsi meg Berlu mindenbe belepofáztak. Beníteztől csak jobb lehet.
A spanyolt már a 'Pool-os időszakában rühelltem, de nem is tudom hogy miért, Leonardo valahogy szimpatikus csóka.
Én úgy vagyok vele, hogy lehet Milan-os vagy akámilyen, ha sikeres lesz vele a csapat, akkor ez engem hidegen hagy.
Forza Inter!!!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Fan Gusto
Üdvözletem Leonardonak! Sok sikert neki a klubnál, kíváncsian és bizalommal állok a "közös" vállalkozás elébe;)
- interlaci
Nah hát akkor Leonardo,Isten hozott!:) Reméljük sikeres lesz az Inter-rel,jó lenne,ha megoldódna az edzőkérdés egy jó darabig:) FORZA INTER!!
- interfan
Akkor hivatalosan is leonardo az edzőnk, bízzunk benne hátha képes lesz rendbe szedni a csapatot, és sikereket ér el itt. Pár minőségi igazolás is kell még ehhez, de morattiék csak tudják mit csinálnák.
Békés boldog karácsonyt mindenkinek.
Békés boldog karácsonyt mindenkinek.
- PellerG
Én örülök neki, megbízom benne! Ettől függetlenül lehet, h fél év múlva majd páros lábbal küldeném majd el. De abban biztos vagyok, h szakmailag rosszabbul semmiképpen sem járunk, mint ha Zenga jött volna.
Én úgy érzem, lesz stílusa a csapatnak. Én szurkolok neki. De a legnagyobb karácsonyi ajándék, ha a fa alá nem is férne be, az az h Benítez elment
Én úgy érzem, lesz stílusa a csapatnak. Én szurkolok neki. De a legnagyobb karácsonyi ajándék, ha a fa alá nem is férne be, az az h Benítez elment
-
hazafi
Azért adott tavaly egy kis stílust a Milannak. Ancellottiéhoz képest a játékuk másabb lett, de elég sok volt már az öre3gebb játékosuk, de így is maximumot hozta ki belőlük. Ja és szerintem jobban járunk vele mint esetleg Zengával jártunk volna.
-
R9.
legalább sok pénzt lehet nyerni bayern tovább jutáson 
- BandInter
R9. írta:legalább sok pénzt lehet nyerni bayern tovább jutáson
-
R9.
én bayern szurkoló vagyok
- 20recoba
Nem tetszik nekem, hogy sokan "elküldenétek" Maicont...
- csak is inter
Leonardo szerintem is jobb választás volt...
Remélem egy két brazil játékost is el tud csábítani majd hozzánk... Kaka-Luis Fabiano-Bastos.....de mint olvasható a Goal.com-on Ricardo Montolivo neve is...
Sok sikert Leo
Üdv Milano szebbik felében
Remélem egy két brazil játékost is el tud csábítani majd hozzánk... Kaka-Luis Fabiano-Bastos.....de mint olvasható a Goal.com-on Ricardo Montolivo neve is...
Sok sikert Leo
Üdv Milano szebbik felében
- Komax
BandInter írta:R9. írta:legalább sok pénzt lehet nyerni bayern tovább jutáson
Te Inter szúrkoló vagy???
R9. írta:én bayern szurkoló vagyok
De csak a brazilok miatt!
- Komax
Volt egy kis időm most délelőtt és beleolvastam 1-2 fórumba, hogy mik a reakciók Leo kinevezésével kapcsolatban. Háát a milanosok nagy része gyakorlatilag kiborult a helyzeten. A normálisabbja megjegyzi hogy 13év után elég becstelenül küldték el a milantól. Mi Interisták inkább várakozó álláspontra helyezkedünk, hogy milyen eredményekkel fog szolgálni az új edző.
Ha az edzés módszereibe nem sérül bele egy komplett csapat, akkor már előre lépésről beszélhetünk. Bennem egy egészséges optimizmus van, ha belegondolok a tavalyi öreg, enervált, nevéből élő merda milanból olykor igen látványosan játszó csapatot csinált, akkor az bizakodásra adhat okot. Én leszarom a milanos múltját 21. században élünk, szép hogy vannak érzelmek, de ma már minden kőkemény üzlet.
Ha az edzés módszereibe nem sérül bele egy komplett csapat, akkor már előre lépésről beszélhetünk. Bennem egy egészséges optimizmus van, ha belegondolok a tavalyi öreg, enervált, nevéből élő merda milanból olykor igen látványosan játszó csapatot csinált, akkor az bizakodásra adhat okot. Én leszarom a milanos múltját 21. században élünk, szép hogy vannak érzelmek, de ma már minden kőkemény üzlet.
- Süti
Komax írta:Megmondom őszintén nem vagyok borúlátó. Szerintem Leoval jön Kaká is, de akkor a milanosok magukhoz nyúlnak.
Az lenne a hab a tortán, nagyobbat szólna mint Ibra Milan-ba szerződése.
Szvsz Moratti nagyot hibázott Leonardo szerződtetésével, és ebben az évben nagy bukta lesz.
- g.e.r.a
Azért az számomra hihetetlen, h el se kezdte a munkát, de egyesek már most nem bíznak benne! Ennyire pesszimistának nem is értem, h lehet lenni....
Legalább az esélyt adjátok meg neki hátha teljes mértékben beválik.
Mondjuk szeretem az ilyen embereket akik már most a sötét jövőt látják, de ha egy kisebb fajta csodát művelne a csapattal akkor az eszébe se jut, h mennyire ború látó volt vele kapcsolatba.
Nekem most egyelőre az is megteszi, h számomra egy szimpatikus ember fog ülni a kispadon az öltönybe öltöztetett rozmár helyett akinek a kétségbeesés már a meccs előtt leolvasható volt a pofáján.
Isten hozott Leo sok sikert kívánok neked Milánó szebbik felén:)
Forza Inter!!!
Legalább az esélyt adjátok meg neki hátha teljes mértékben beválik.
Mondjuk szeretem az ilyen embereket akik már most a sötét jövőt látják, de ha egy kisebb fajta csodát művelne a csapattal akkor az eszébe se jut, h mennyire ború látó volt vele kapcsolatba.
Nekem most egyelőre az is megteszi, h számomra egy szimpatikus ember fog ülni a kispadon az öltönybe öltöztetett rozmár helyett akinek a kétségbeesés már a meccs előtt leolvasható volt a pofáján.
Isten hozott Leo sok sikert kívánok neked Milánó szebbik felén:)
Forza Inter!!!
- Lombardini
Az tény, hogy nem estem hanyatt ettől a választástól, de nem hinném, hogy már most temetni kellene a csapatot. Semmit sem lehet tudni, hogy mi lesz. Beniteznél jobbat várok Leonardotól és szerintem jobb is lesz. Nagyon rossz dolognak tartom a tavalyi Milannál eltöltött időszakát alapul venni, mert ott sok más tényező is volt ami megnehezítette a dolgát, mindamellett azért volt fantázia a tavalyi Milan játékában. Az meg, hogy Milan játékos volt valaha? Kit érdekel? Engem ugyan nem. Ha jól fog dolgozni higgyétek el már mást sem fog érdekelni.
- Süti
g.e.r.a írta:Legalább az esélyt adjátok meg neki
egy kisebb fajta csodát művelne a csapattal akkor az eszébe se jut, h mennyire ború látó volt vele kapcsolatba.
Nekem most egyelőre az is megteszi, h számomra egy szimpatikus ember fog ülni a kispadon!
Nincs más választásunk.
Én emlékezni fogok arra, hogy nem rajongtam érte, sőt arra is emlékszem hogy Benitez-t a legjobb José utáni pótlásnak gondoltam a leigazolásakor.
Szimpatikus?? Szerintem visszavonulása után hozzuk ide edzőnek Del Piero-t, Camoranesi-t, esetleg Gattuso-t.
Moratti lehetett volna egy kicsit okosabb, ez a döntés meg fogja osztani a szurkolókat, és most erre lett volna a legkisebb szükség.
- hvmetal
- realevil
Süti írta:g.e.r.a írta:Legalább az esélyt adjátok meg neki
egy kisebb fajta csodát művelne a csapattal akkor az eszébe se jut, h mennyire ború látó volt vele kapcsolatba.
Nekem most egyelőre az is megteszi, h számomra egy szimpatikus ember fog ülni a kispadon!
Nincs más választásunk.![]()
Én emlékezni fogok arra, hogy nem rajongtam érte, sőt arra is emlékszem hogy Benitez-t a legjobb José utáni pótlásnak gondoltam a leigazolásakor.
Szimpatikus?? Szerintem visszavonulása után hozzuk ide edzőnek Del Piero-t, Camoranesi-t, esetleg Gattuso-t.
Moratti lehetett volna egy kicsit okosabb, ez a döntés meg fogja osztani a szurkolókat, és most erre lett volna a legkisebb szükség.
De, ha azt nézzük, sokkal szarabb már nem nagyon lehet a helyzet Leonardo irányításával. Még ha esetlegesen nem is reális elvárás vele szemben az, hogy a scudettot idén is vigyük el attól még a BLt érő helyekre odaérhetünk vele. Viszont Benitezzel már kezdtek kétségeim lenni efelől...
- Cupi
Én nem örülök neki és az okokat már leírtam,hogy miért nem de ha bizonyít és elfogadtatja magát akkor ebben örömmel tévedek.
Azért arra kiváncsi leszek, hogy kint milyen fogadtatást fog kapni.
Tudom, hogy manapság a pénz beszél, de ez akkoris kemény, majdnem olyan mintha 4-5 év múlva Zanettit neveznék ki a milan edzőjének.....
Tudom, hogy manapság a pénz beszél, de ez akkoris kemény, majdnem olyan mintha 4-5 év múlva Zanettit neveznék ki a milan edzőjének.....
-
Francesco
Süti írta:Moratti lehetett volna egy kicsit okosabb, ez a döntés meg fogja osztani a szurkolókat, és most erre lett volna a legkisebb szükség.
Nos az Inter szurkolók 31%-a Guardioal mellett döntött volna, mikor még nem volt edzőnk, 30% pedig Leonardo mellett. . . Ez magáért beszél. A többiek mind kevesebb szavazatot kaptak. Mármint Zenga, Baresi és a bárki más is
A mostani szavazáson amelyet a legnagyobb olasz Inter szurkolói honlap indított a következő kérdést tették fel:
Mit gondolsz Leonardo szerződtetéséről?
Helyes döntés - 76%
Rossz döntés, még tapasztalatlan - 24%
Ez nyilván változni fog még lefelé, de szerintem nincsenek nagyon Leo ellen, ha pedig beválik és elkezdünk feljönni a Milánra, akkor erőteljes növekedésbe fog átcsapni a kérdésre adott pozitív válaszok száma. Én bízom Leonardoban és engem sem érdekel, hogy hol játszott és edzősködött annak előtte. Most a mi edzőnk és ő is tisztában van vele, hogy ettől fogva Interista. Azt meg nem szabad elfelejteni, hogy ugyan csak egy évet edzősködött, de előtte több évig volt Ancelotti mellett. . .
Valamint akit az zavar, hogy Milános volt annak ajánlom figyelmébe a csapat történetét. Persze más az összkép, de lesarkítva mi a Milánból váltunk ki és lettünk Interesek. Reméljük Leo-val is ez fog történni. Szerintem Mourinho sem gondolta volna, hogy így megszereti a csapatot.
Oriali-t pedig állítólag visszahozzuk, legalábbis ez az össznépi akarat.
Forza Inter, Forza Leonardo!