A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Inter101

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Milyen bizalomról beszélgetünk?? És ha nem bízunk akkor mi van? Elárulom semmi!! Meglátjuk hogy jó avagy rossz döntés volt-e a kinevezése. Mindig mondom, de csak ismételni tudom magamat. Én Morattiban bízom!! Tudom hogy a csapat érdekeit nézi az alapján dönt, és bizony ő rakja be az euromillákat nem én vagy ti! Lehet hogy néha téved, de melyikünkkel nem történt meg ugyanez(persze kisebb szinten)? Én személy szerint annak örülök hogy Benitezt elküldték, méghozzá nagyon, mert véleményem szerint ez volt az első lépés annak érdekében hogy talpra állhasson kedvenc csapatom! Az hogy Leo jött nem véleményezem, mert egyelőre nincs miért! Az meg hogy nem Zenga jött? Nem mi döntöttünk. Gasperini? Biztos vannak olyan dolgok a háttérben amelyekről nem tudunk, lehet hogy Moratti ki nem állhatja, ki tudja? Leo lutri ez tény, kb akkora mint mindenki más lett volna! Egy biztos hogy ambiciozus, és meg akarja mutatni, ami akár óriási előny is lehet. Fel kell rázni a csapatot! Ha képes erre akkor jönnek majd az eredmények! Forza INTER!!
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Véleményem szerint :
Kritizáltuk de rengeteget Rafat és most itt van Leo. Bumm! Ez van . Nem a mi döntésünk. Viszont az 100%, hogy Moratti Úr jót akar a csapatnak ! Ezt mindenki tudja !
Zenga ? Ha nem, hát nem ! Nem kell ezért keseregni.
Bizakodjunk Leoban. Ő lett csapatunk edzője és kész !Kritika még nem érheti. Még nem !! Milanos múlt ? Szerintem az új feladatára fog koncentrálni !
Adjunk bizalmat Leonak ! ;)
...s ha nem jönnek az eredmények akkor :evil:
FORZA INTER !!!
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

R9. írta:maldini is érkezhet igazgatónak ASD:SAD:

most olvastam én is, mindjart rosszul leszek :D
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

realevil írta:

mi jöhet még? nyáron átnevezik a csapatot Milan B-re, vagy esetleg újraegyesítés következik? :twisted:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

realevil írta:

Ezt hol olvastátok? :shock: Tuti kamu, ilyen biztos nem lesz. :D
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

a Gazzetta hozta le, goal.com-on angolul is olvasható a hír. Leonardo asszisztensnek akarja őt.
Inter101

Ha igaz a hír, azt hiszem ez nem ránk nézve tragédia hanem a Milanra!! Gondolom nem véletlen vágyodnak hozzánk a volt ikonok! :D Szerintem ez jó nagy kacsa különben!
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Haggyuk már ezt a Gazettát, Maldinit takarítónak nem venném fel az Interhez, mennyen csak a Milanba okoskodni úgyis akkora ikon ott... :evil: :evil: :evil:
rszabolcs85

Hozzászólás Szerző: rszabolcs85 »

A következő igazolás meg Berlusconi lesz....
jdanika

rszabolcs85 írta:A következő igazolás meg Berlusconi lesz....

Őt csak pályakarbantartónak akarjuk. :D
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DSanton39 írta:a Gazzetta hozta le, goal.com-on angolul is olvasható a hír. Leonardo asszisztensnek akarja őt.

Ja tényleg, most olvasom... :o Ez lehetetlen, ilyen nem lesz, ez azért már durva lenne.... :)
Lehet Ibra nagy arca miatt jönnének át ennyien, vagy félnek, hogy mindenkit hátba rúg. ;)
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

DSanton39 írta:a Gazzetta hozta le, goal.com-on angolul is olvasható a hír. Leonardo asszisztensnek akarja őt.

Maldinit a búcsúján kifütyülte saját közönsége. Anno ez még engem is felháborított. Ezt nem felejtette el a nagy veterán és tán ezért (is!)! ;)
jönne hozzánk ...bár tényleg fura .
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

intertomega írta:

Maldinit a búcsúján kifütyülte saját közönsége. Anno ez még engem is felháborított. Ezt nem felejtette el a nagy veterán és tán ezért (is!)! ;)
jönne hozzánk ...bár tényleg fura .

nagyon remélem,hogy ez inkább egy "zrika" Leonardo miatt mindkét fél részére. Meg a fia is már ott van a kicsik között a Milánban.Nem csak a saját,az apja és a fia nevét is bemocskolná,az már tényleg árulás lenne a javából.
Maldini az Internél,ott már tüntetések lennének.Elég lesz a brazilt is megszokni(vagy elviselni)
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Ma 12:30-kor egy sajtótájékoztató keretében fogják bemutatni az Inter új edzőjét Leonardot az Angelo Moratti Sport Központban, majd utána az Inter Channel-nek fog riportot adni. Az első edzése a csapattal 15:00-kor fog kezdődni, amely a szurkolók által is megtekinthető.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

intertomega írta:Maldinit a búcsúján kifütyülte saját közönsége.

Pontosabban a szurkolók egy csoportja a SUD-ban a korábbi megjegyzéseiért, amivel az ultrákat bírálta.

Egy hatalmas Baresi mezt és egy olyan tarnszparenst feszítettek ki, amiben közölték vele, hogy csak egy kapitány van Milano-ban: Baresi.

A többség viszont szépen búcsúzott tőle.

http://www.pixter.hu/video?id=12335
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Lombardini írta:Ma 12:30-kor egy sajtótájékoztató keretében fogják bemutatni az Inter új edzőjét Leonardot az Angelo Moratti Sport Központban, majd utána az Inter Channel-nek fog riportot adni. Az első edzése a csapattal 15:00-kor fog kezdődni, amely a szurkolók által is megtekinthető.
Ha lesz valami infó, hogy miket mondott, azt írjátok. Kösz.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Kép
Süti

Kép

Leonardo.

Alig van hely a mezen. :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nekem szimpatikus az, hogy azt mondta Leo, úgy érezte nem jöhet senki úgy ide az Interhez edzőnek, hogy előtte ne beszélne Mourinhoval, aki a csapat történelmének része lett, és ismeri az egész klubot, mint a tenyerét.

Jó, tudom hogy miért, de akkor sem értem Rafával kapcsolatban, hogy ezt miért nem tette meg. Tudom hogy Anglia óta utálják egymást. De a csapatunkat José emelte Európa csúcsára. Ezzel szemben Bení mikor megjött már tudtuk hogy homlokegyenest mást akart csinálni, és máshogy mint elődje. Olvastam azt is hírekben, játékostól is, hogy az öltözőben leszedette a José-s képeket, a kapcsolódó újságcikkeket, és mindent máshogy akart csinálni, mint ő anno.

Tetszett, hogy Leo már tegnap bejárta az edzőközpontot, beszélt játékosokkal is, körbenézett. Nem csak úgy beesett, azt "prezentésön" és csók.
Én szurkolok a csapatnak. Remélem sikeresek leszünk, újra!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

PellerG írta:Nekem szimpatikus az, hogy azt mondta Leo, úgy érezte nem jöhet senki úgy ide az Interhez edzőnek, hogy előtte ne beszélne Mourinhoval, aki a csapat történelmének része lett, és ismeri az egész klubot, mint a tenyerét.

Igen, neki biztosan kisebb arca lesz mint a dagadéknak, aki fikázta José edzésmódszereit, annak ellenére hogy mindent megnyertünk vele :lol:
Remélem Baresi marad, és Leo kikéri majd Zanetti,Mátrix,Cambi véleményét is.
Ők a csapat szellemi vezérei, fontos a véleményük :)

Így utánagondolva lehet hogy José után eleve egy kisebb múltú tehetséges edzőt kellett volna idehozni, akinek kisebb az egoja, és nem szégyelli megtartani amit José már kitalált.
A legnagyobb baromság volt hogy taktikát váltottunk, dehát ugye a nagy Beni nem akarta a kis Josét másolni...
Mellesleg nem is tudná ........ :mrgreen:
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Nekem vannak fenntartásaim Leonardoval szemben. Viszont amit és ahogy tett ebben a 2-3 napban az elég szimpatikus. Ugye kezdődött úgy hogy 28-án váratlanúl betoppant Appianoba. Körűlszaglászott együtt ebédelt Baresivel. Tegnap bemutatás és az a bizonyos Mourinhos telefonbeszélgetés.
Lehet nincs múltja de látszik hogy elszánt. Persze majd pár meccs után kiderűl valóban jó választás volt-e.
Forza Inter
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

mike írta:A legnagyobb baromság volt hogy taktikát váltottunk, dehát ugye a nagy Beni nem akarta a kis Josét másolni...
Mellesleg nem is tudná ........ :mrgreen:

Moratti kérte Benitezt h mást játszunk,ő szerette volna a látványos támadó focit,ezért igazolt spanyol edzőt.
Az meg h rosszba vannak mármint José és Beni érdekes..... nekem más emlékeim vannak
Süti

Stankov írta:Az meg h rosszba vannak mármint José és Beni érdekes..... nekem más emlékeim vannak

Én is úgy tudom, hogy nem volt köztük feszültség.

Benitez-t el kellett küldeni, de ha megkapta volna a nyáron az igazolásait, talán nem ennyit képes kihozni a csapatból.

Ezen most már kár filózni, Leonardo-n a sor.
hvmetal

Süti írta:
Stankov írta:Az meg h rosszba vannak mármint José és Beni érdekes..... nekem más emlékeim vannak

Én is úgy tudom, hogy nem volt köztük feszültség.

Benitez-t el kellett küldeni, de ha megkapta volna a nyáron az igazolásait, talán nem ennyit képes kihozni a csapatból.

Ezen most már kár filózni, Leonardo-n a sor.

inkább örüljünk,hogy nem engedték igazolni,most 13pont a hátrány elmaradt meccsekkel.de ha belegondolunk,hogy idehozott volna minden féle spanyolt meg Lucast hát komolyan leépülhetett volna a csapat.amekkora fallosz volt,hogy "mindent máshogy,mint José" simán eltudom képzelni,hogy ilyen Ruiz-ok,Lucas-ok elvették volna a helyett a tavalyi csapat kezdőitől. Vezetőség helyében nem lenne bűntudatom az igazolás miatt.Lenne megint a 2000es évek eleji igazolás politikánk,sok szart feleslegesen aztán meg nyakunkon marad,mint Muntari.Talán Macherano volt normális név Rafa közzétett listájának.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ugyanezt írtam én is. Megelőztük azt, hogy Bení belekezdhessen a szokásos igazolásaiba, kiszorítva a csapatból kedvenceinket. Ha rajta múlt volna, köv. nyáron már Reina, Lucas, Ruiz, Cahill, Kuyt mind a kezdőben lennének.
Az meg hogy jó kapcsolata volt Mouval, az híresen nem igaz, már angliában is voltak vitáik, a BL párharcok után főleg, de Mou már nem egyszer kritizálta őt hogy ismer nála sokkal jobb edzőket....
Mikor nyáron kinevezték, egyből lenyilatkozta José hogy szerinte nem megfelelő a posztra.
És az meg nem csak büszkeségből történt, hogy Rafa átrendezte az öltözőt, és nyíltan Mou ellenes volt.
Rafa nem tette félre a büszkeségét és dacosságát, és ez a vesztének egyik legfőbb oka.
Aminek én viszont nagyon örülök!
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Jorge Mendes szerint nincs kizárva, hogy Mou ismét visszaül az Inter kispadjára nyártól.
jdanika

Én már csak azért is örülök most Leonardonak, mert ő RB.-vel ellentétbe már több ízben is belekóstolt az Olasz futballba, míg Rb. csak az Angol, és Spanyol futballal "foglalkozott". Ez nagyon nagy előny Leonardonak, bízunk benne, nem akar Barca focit játszatni, mert se a keret, se a bajnokság nem ahhoz való. Mikor felmerült Leo neve nem nagyon támogattam az ötletet, most kezdek vele megbarátkozni, igaz még semmit se mutatott de remélem Morattinak meghálálja a bizalmát!!

Forza Inter!!!!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nem szeretem leonardot, és finoman fogalmaztam akkor, de amit elmult pár napban "csinált" az tényleg szimpi volt. Felhívta josét, visszatér a labdás edzésekhez, ahogy látom Baresi lesz a másodedző újra, már csak a José féle taktikához kell visszatérni és akkor olyan nagy gond nem lehet, mert azt a taktikát minden játékos fújja kívülről a keretben.
hvmetal

majd kiderül,hogy áll a csapathoz,meg a csapat vele. ez alap,marketing fogás,csak nem kezd el rögtön köcsög nerazzurrizni.Nem kedvelem,de talán még az a milános volt aki,ha nem ott van még szimpatikus játékos is lehetett volna.
Oriali-ról valami újdonság van már?
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Szerintem Leonardoval mindenkinek csak egy komoly baja lehetett.Az,hogy milános.
Viszont a Milánosok sem utálkoztak Pirlora,Seedorfra,Ronaldora vagy akár Ibrahimovicsra pusztán csak azért mert nálunk is játszottak.

Nekem Leo nyilatkozatai eddig nagyon szimpatikusak.

A fc internews szavazásában többségében egyetértenek a döntéssel.

http://www.fcinternews.it/?action=sonda ... ndaggio=90

RISULTATI SONDAGGIO
L'Inter ha scelto Leonardo, cosa ne pensate?
E' la decisione giusta, ci riporterà in alto 79,88 %
E' la decisione sbagliata, non ha esperienza 20,12 %
R9.

moratti átakarja adni a csapatot a fiának
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

R9. írta:moratti átakarja adni a csapatot a fiának
A céljait már elérte az Interrel, megcsinálta amit a fater is. Jöhetnek a gyerekek. Csak úgy halkan, ez azért várható volt valamikor, pedig nem úgy néz ki az öreg, mint aki már nem bírná a strapát. :D
hvmetal

R9. írta:moratti átakarja adni a csapatot a fiának

már megijedtem.azt hittem a FIA-nak.
ideje lassan,apja is sikeres volt,ő is,reméljük a fia is mindent megtesz majd a klubbért.Jobb,mint ha az arabok vagy az oroszok lennének a következő tulaj.jó ez a Moratti dinasztia
Inter101

Van valakinek infoja hogy a fia is legalább annyira szereti az Intert mint a család felmenői? Jo lenne valóban igy, csak maradjanak még jo pár évtizedig!
Süti

Inter101 írta:Van valakinek infoja hogy a fia is legalább annyira szereti az Intert mint a család felmenői?

Angelomario Moratti jelenleg a klub egyik alelnöke Rhinaldo Ghelfi mellett, gondolom nem véletlenül vállal szerepet a klub életében, vannak tervei.

Én bízok a Moratti családban, remélem még sokáig a klubbal maradnak.
Inter101

Köszi az infot. Mondjuk sejtettem, de igy kerek. Én is remélem hogy még jó sokáig marad a Moratti érdekeltségében az Inter! BUÉK Mindenkinek!
Tommy

A fia mindig ott ül mellette a meccseken, az egész Moratti család gyakorlatilag nagy Inter drukker. :)

Ugy van vele az öreg most jöjjön a fiú, csinálja meg ő azt amit ő elért és az apja. A tulajdonos ettől M. Moratti marad.
Süti

Tommy írta:Ugy van vele az öreg most jöjjön a fiú, csinálja meg ő azt amit ő elért és az apja. A tulajdonos ettől M. Moratti marad.

Erről van valami konkrétum, hogy Moratti átadja az elnöki széket?
Stankov

Moratti azt nyilatkozta h már nyáron Leot akarták :)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Állítólag Leo a gyémánt alakzatot akarja nyomatni a középpályán! :roll:
Stankov

internaZIOnaLe írta:Állítólag Leo a gyémánt alakzatot akarja nyomatni a középpályán! :roll:

Ez a rombusz más néven?
Ennek örülnék,mert Etoo és Milito simán eljátszanak egymás mellett, de akkor nem kell szélső csatár így Sanchez se....
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

Stankov írta:
internaZIOnaLe írta:Állítólag Leo a gyémánt alakzatot akarja nyomatni a középpályán! :roll:

Ez a rombusz más néven?
Ennek örülnék,mert Etoo és Milito simán eljátszanak egymás mellett, de akkor nem kell szélső csatár így Sanchez se....

hát a jelenlegi keretből lehet jobb lenne a rombusz...
Maicon,Ranocchia,Lucio,Zanetti-Cambiasso-Stankovic,Motta-Sneijder-Milito,Eto'o
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

zanetti88 írta:
Stankov írta:

Ez a rombusz más néven?

hát a jelenlegi keretből lehet jobb lenne a rombusz...
Maicon,Ranocchia,Lucio,Zanetti-Cambiasso-Stankovic,Motta-Sneijder-Milito,Eto'o

a rombusszal olaszországon belül Mancininek sem volt gondja, de elnézve a tavaly mindent besöprő Intert és akár más csapatokat is, úgy tűnik, hogy luxus két csatárral játszanim mert a védekezésben gondok akadhatnak akkor :D
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Branca ma lett 46 éves!
R9.

kiscivis írta:Branca ma lett 46 éves!

én 13 nap múlva leszek 22 !
:D
kiscivis

R9. írta:

Beszélj vele, h csináljatok közös szülinapi bulit. :)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

kiscivis írta:
R9. írta:

Beszélj vele, h csináljatok közös szülinapi bulit. :)

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiscivis

Köszönöm az építőjellegű hozzászólást! :D
Tommy

R9. írta:

Én meg 148 nap mulva 22! :D
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Nem kéne ezt azért kifigurázni ennyire, ez itt így szokás és ha úgy érzi valaki, hogy megemlít valamit akkor szerintem ahhoz megvan a joga és nem kéne ilyen jó kis hozzászólásokkal piszkálgatni.:) szerintem. de persze, ahogy érzitek srácok:D
Válasz küldése