Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- bazsi
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=35045
a chievo sportigazgatója elárulta hogy 2 játékossal kapcsolatban is tárgyalnak az interrel. konkrétan nem mondta ki hogy kikről van szó de az fcinternews szerint adreoli és junior tallo ez a két játékos. tudtok valamit erről a junior akárkiről?
a chievo sportigazgatója elárulta hogy 2 játékossal kapcsolatban is tárgyalnak az interrel. konkrétan nem mondta ki hogy kikről van szó de az fcinternews szerint adreoli és junior tallo ez a két játékos. tudtok valamit erről a junior akárkiről?
- Gabosska
- Kapcsolat:
Constantot is írogatják 
- 20recoba
áá Crisetig még csak 17 éves , azért még kicsit korai lenne akárcsak a padra is tenni szerintem.kiscivis írta:Gabosska írta:Na és Crisetig? Nem érett még, hogy bár padra csüccsenjen többször?
Lehet, h megérett, de azon a poszton túl sok játékosunk van ahhoz, h ő is odaférjen.
- DaNi
bazsi írta:tudtok valamit erről a junior akárkiről?
Annyit hogy támadó játékos.
De ha Andreollit is leigazoljuk akkor vki szerintem megy
- realevil
Zaccardoért érdeklődünk és az üzletbe bevonnánk Santont is. 
- hvmetal
realevil írta:Zaccardoért érdeklődünk és az üzletbe bevonnánk Santont is.
ja:D mert Zaccardo milyen drága lehet és mennyire szükségünk lenne rá. szerintem kamu,Zaccardo nem is az a szint akiért érdemes lenne egy tehetséget belevonni az üzletbe
- mike
Santon már most jobb mint Zaccardo.
Remélem csak kacsa
Mindenesetre üdítő hogy olaszok iránt is érdeklődünk
- Cupi
2006-os világbajnok olasz válogatott leggyengébb játékosa volt.
- Nia
Na ne vicceljünk,nem április 1-je van...pfuuu.
- Stankov
Ha Ranocchia-ért nem adtuk oda akkor egy Zaccardo-ért sem fogjuk(remélem)
- realevil
hát ez van... nekem sem lenne ínyemre, remélem csak kacsa. de ha mégsem, hátha meghiúsul azért mert zaccardoért kérnek vagy 60 csilliót

- PellerG
Az MU-s Machedát nagyon írják most, hogy kölcsönbe hazatér. Minket is emlegetnek. Szerintem nem lenne rossz biznisz. Igaz, hogy még nem "kész" játékos, de nagyon ügyes, és a MU-n is csereként szokott! segíteni.
Cserének szerintem pont tökéletes lenne Milito mögé, úgyis vannak idén csatárgondjaink, így hogy Balotelli nincs, és nem hoztunk a helyére mást. Ha Milito kidőlt, Eto'o került középre, de akkor meg a szélen voltunk karcsúk.
Cserének szerintem pont tökéletes lenne Milito mögé, úgyis vannak idén csatárgondjaink, így hogy Balotelli nincs, és nem hoztunk a helyére mást. Ha Milito kidőlt, Eto'o került középre, de akkor meg a szélen voltunk karcsúk.
- 20recoba
Machedának én is örülnék, nagyon tehetséges csatár, Sir Alex pedig MÉG nem nagyon számít rá, az első csapatban. Szerintem egy kisebb csapatba fog eljönni kölcsönbe
- Marco
Én azt olvastam h a Genoa ajánlatát már el is fogadták
- jdanika
Marco írta:Én azt olvastam h a Genoa ajánlatát már el is fogadták
Nekem is rémlik valami.
- DaNi
Obinna lehet visszajön a télen. Hát inkább ő játszon mint Pandev 
- realevil
DaNi írta:Obinna lehet visszajön a télen. Hát inkább ő játszon mint Pandev
Én meg pont azt olvastam, hogy inkabb maradna a West Hamnél.
- Tommy
Hagyjuk már ezt az obinnát, elég nagy szégyen lenne ha őt hoznánk vissza a támadónak.. Nem Inter szint, kb Chievo volt a szintje. Mit csinált nálunk? Volt egy jó lövése az szerencséjére pont a roma ellen volt, így utána megkapta a lehetőséget de egy nagy nulla volt mindig, kb mint Biabiany talán még nála is rosszabb volt, még cserének is gyenge volt.. Az ilyen zs kategóriás játékosokat elkell felejteni! Pandevet mostanában sokan fikázzak, talán jogosan mert tényleg nagyon nincs formában, de szerintem akkor is egy jó játékos, nem klasszis, de egy obinnanál fél lábbal is jobb.. Azért mikor leigazoltuk megmutatta mit tud (és nem 1-2 meccsen) és akkor nem vallott szégyent, vele a legnagyobb probléma, hogy ő nem szélső hanem amolyan visszavont támadó, ott tud igazán jól játszani, sok poszton bevethető de ott tud legjobban játszani, itt is játszott általában amikor jól teljesített. Olyan mint Stanko (akit szintén sokat szidtak mikor Mancini irányítóként játszatta) sok poszton bevethető de 1 poszton tud jó teljesítményt hozni, a többin meg egy közepes átlagot (azért messze nem olyan rossz ő ahogy beállítják egyesek, biabianyél többet csinált azért), az már más kérdés, hogy az a poszt ahol ő jó tudna lenni, oda nem fér be mert vannak nála jobbak. Azért mourinhonál ha nem is játszott olyan jól mint az első hónapban (januárban) nem volt rossz, nem lőtt gólokat, de azt amit José kért tőle azt tökéletesen megcsinálta ott a szélen, és arra a taktikára egy ilyen Pandev féle játékos kellett oda a szélre. Nem a kedvencem nekem se a macedón, nem is mondom azt, hogy klasszis játékos mert nem az, de azért sokan túloznak az ő teljesítményével kapcsolatban, cserének BŐVEN elfér.
- kiscivis
Hát Tomikám, sztem egyáltalán nem vagyunk túl kritikusak Pandevvel, csak reálisak. közel 1 év alatt 3-4 jó meccs nem túl fényes, lehet akkor szívott vmit, de bárki bármit mond, a vak is látja, h borzasztóan gyengén teljesít, és nem ebbe a csapatba való.
- PellerG
Pandevvel én is így vagyok, hogy a padra tökély. Balszélre beküldeni néha, vagy föl csatárnak. Viszont Obinnát lehet visszahívnám, nekem tetszett nyáron. Lendületes volt, volt 2 USA meccse amin kimondottan hasznos volt. Jó persze nem BL meccsek voltak, de szerintem néha segíthetne.
- Tommy
Az idei évben valóban borzasztó gyenge, bár az utóbbi meccseken már kezdett valami mutatni.. De tavaly az 1 hónapban nagyon jó volt, utána jelentősen visszaesett, de hozott egy közepes átlagot, és teljesítette azt amit José kért tőle. Az más kérdés, hogy az nem volt éppen látványos, és a támadás rovására is ment nála.
Ha értékelni kéne tavalyi félévét egy 10-es skálán, akkor nálam egy 6-os volt kb, mondjuk az idei éve már kb fele lenne csak.
De azért tartom, hogy nem egy rossz, ügyetlen játékos, egy biabianyínál, obinnánál jóval jobban teljesített azért, és tudásban is lényegesen jobb játékos, cserének mindenképpen elfér szerintem.
Ha értékelni kéne tavalyi félévét egy 10-es skálán, akkor nálam egy 6-os volt kb, mondjuk az idei éve már kb fele lenne csak.
- PellerG
Én tavaly vhogy úgy éreztem, hogy védekezésben használhatóbb volt, pl Barca vagy Chelsea ellen (már nem emlékszem, lehet mind2 ellen játszott otthon) jól lezárta a balszélt, tényleg. José ezt kérte tőle, segített is hátul. Viszont nem balszélső, beadást még nem láttam tőle, inkább helyben szöszmötöl mindig, és kicsiben továbbteszi
- kiscivis
PellerG írta: inkább helyben szöszmötöl mindig, és kicsiben továbbteszi
Már ha képes megcsinálni egy sima passzt, ami nála nem feltétlen biztos.
- hvmetal
Benitez focija alatt 3játékos játszott úgy ahogy tud.Stanko,Lúció,Zanetti
szerintem meg kell adni Pandevnek is az esélyt,hátha a milános taktikája fekszik majd neki.Ha az őszt nézzük Milito,Sneijder,Maicon stb. nem Inter SZINT! A macedón klasszisokkal jobb,mint az Obinna,West Ham-ben sem alkot valami nagyot.Pandev Martins féle Primavera csapatban volt 1-2évet na meg aki a Lazioban is nézte az nem mondja,hogy gyenge játékos.Erénye volt,hogy a nagy csapatoknak is tudott gólt rúgni.Azért rúgott ő már olyan gólokat,hogy ne egy nigériai senkihez hasonlítsuk. Juve elleni gólja gyönyörű! Egy jó formában lévő Pandev hasznára lenne a csapatnak.
Amúgy Boldog Új Évet és aki teheti még igyon!
szerintem meg kell adni Pandevnek is az esélyt,hátha a milános taktikája fekszik majd neki.Ha az őszt nézzük Milito,Sneijder,Maicon stb. nem Inter SZINT! A macedón klasszisokkal jobb,mint az Obinna,West Ham-ben sem alkot valami nagyot.Pandev Martins féle Primavera csapatban volt 1-2évet na meg aki a Lazioban is nézte az nem mondja,hogy gyenge játékos.Erénye volt,hogy a nagy csapatoknak is tudott gólt rúgni.Azért rúgott ő már olyan gólokat,hogy ne egy nigériai senkihez hasonlítsuk. Juve elleni gólja gyönyörű! Egy jó formában lévő Pandev hasznára lenne a csapatnak.
Amúgy Boldog Új Évet és aki teheti még igyon!
-
R9.
- hvmetal
R9. írta:etoo?
ágyas miatt kimaradt
- DaNi
Suazot vinné a Mallorca és a Hércules
2 millo eurot kérnénk érte. Ideje lenne már őt is eladni.
- Tommy
Év végén lejár a szerződése neki, szóval már nem sokáig lesz itt.
- bazsi
DaNi írta:Suazot vinné a Mallorca és a Hércules2 millo eurot kérnénk érte. Ideje lenne már őt is eladni.
1 zsák télálló rúzsa burgonyáért is érdemes lenne odaadni. többet úgyse ér.
- patyi65
Hivatalos: két tizennyolc éves tálentum is az Inter Primavera csapatában folytatja pályafutását a hétfői naptól. A Livorno kapusa, Francesco Bardi és a Siena balbekkje, Federico Mannini is a fekete-kékeket választotta. Mindketten tagjai Daniele Zoratto U19-es válogatottjának.
-
R9.
felröppentek a pletykák gansoval és neymarral kapcsolatban is
ugye legfeljebb csak az egyikük jöhet, én neymarra voksolok
ugye legfeljebb csak az egyikük jöhet, én neymarra voksolok
- interista23
Ronaldinho szerződtetéséről szóló pletyka http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=35413
- internaZIOnaLe
A nevek a kalapban: Ganso, Neymar, Sanchez (ő nagyon jönni szeretne hozzánk már januárban), Castaignos (vele talán hamarosan meg lesz az egyezség), Kaka!
Nyárra elvileg akar egy nagy dobást Moratti... ez valószínű, hogy TEVEZ LESZ!!!!
Messire akar ráhajtani az öreg, de ő is tisztában van vele, hogy még nem reális a kis argentín elhozatala, ezért startol az "Apacsra".
Tevez lehet, hogy már januárban mozfítható lesz... de legkésőbb nyáron tuti.... elvileg jó pozícióból indulunk érte, mert Zanetti nagyon nagy barátja és felnéz rá!
Más:
Minden évben megírják, de most talán tényleg komolyan is gondolják egy új stadion építését, ami kb 50-55000 férőhelyes lenne és az Allianz aréna sémájára épülhetne meg várhatóan 2014-re.
Bocsi a kis off-ért!
Nyárra elvileg akar egy nagy dobást Moratti... ez valószínű, hogy TEVEZ LESZ!!!!
Messire akar ráhajtani az öreg, de ő is tisztában van vele, hogy még nem reális a kis argentín elhozatala, ezért startol az "Apacsra".
Tevez lehet, hogy már januárban mozfítható lesz... de legkésőbb nyáron tuti.... elvileg jó pozícióból indulunk érte, mert Zanetti nagyon nagy barátja és felnéz rá!
Más:
Minden évben megírják, de most talán tényleg komolyan is gondolják egy új stadion építését, ami kb 50-55000 férőhelyes lenne és az Allianz aréna sémájára épülhetne meg várhatóan 2014-re.
Bocsi a kis off-ért!
-
zanetti88
internaZIOnaLe írta:Minden évben megírják, de most talán tényleg komolyan is gondolják egy új stadion építését, ami kb 50-55000 férőhelyes lenne és az Allianz aréna sémájára épülhetne meg várhatóan 2014-re.
Bocsi a kis off-ért!
hát tényleg jó lenne 1új saját stadion
bár nekem a Meazza még mindig a legszebb
egyébként erről hol olvastál?
-
zanetti88
Tommy írta:Hát én kapásból tudok vagy 5 játékost, akit gyűlölök, de van több is.
annyit én is tudok
Cordoba,Chivu,Mancini,Muntari,Rivas,Suazo
de mivel Interesek ezér nem gyűlölöm őket hanem csak nem tetszik a játékuk
Cordoba meg tényleg már 11. éve itt van,megérdemli,hogy innen vonuljon vissza, cserének tökéletes
- hvmetal
Ganso jó lenne,de Neymar..ennyi erővel Balotelli is maradhatott volna,mert Neymar is azon a szinten van, amit hallani róla.mindkettő egy hülye kis b.zi,remélem nem igazoljuk le,akármekkora tehetség. Lamela-val mi van?úgy volt leigazoljuk,pár videót találtam róla,ügyes gyerek.Meg valaki írta Rossi-t is.Én azóta sem találtam semmi hírt erről,szerintem kacsa az is.kár
Az az 55ezer férőhely nem kevés?
- internaZIOnaLe
zanetti88 írta:internaZIOnaLe írta:Minden évben megírják, de most talán tényleg komolyan is gondolják egy új stadion építését, ami kb 50-55000 férőhelyes lenne és az Allianz aréna sémájára épülhetne meg várhatóan 2014-re.
Bocsi a kis off-ért!
hát tényleg jó lenne 1új saját stadion
bár nekem a Meazza még mindig a legszebb
egyébként erről hol olvastál?
fcinternews.it
De ez már itt off...
- Komax
Ha minden igaz, az áll a szerződésében, hogy olasz klubnak nem lehet eladni. Különben is teljesen felesleges lenne Ő ide.interista23 írta:Ronaldinho szerződtetéséről szóló pletyka http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=35413
- internaZIOnaLe
hvmetal írta:Ganso jó lenne,de Neymar..ennyi erővel Balotelli is maradhatott volna,mert Neymar is azon a szinten van, amit hallani róla.mindkettő egy hülye kis b.zi,remélem nem igazoljuk le,akármekkora tehetség. Lamela-val mi van?úgy volt leigazoljuk,pár videót találtam róla,ügyes gyerek.Meg valaki írta Rossi-t is.Én azóta sem találtam semmi hírt erről,szerintem kacsa az is.kár
Én is inkább Gansot preferálom!
Neymartól én nem vagyok elájulva. Akkor inkább már hozzuk el Jo-t a City-től... vagy Adebojááárt. (bár őt nem csípem)
Nekem is furcsa volt, hogy "csak" 55.000-t terveznek, de tudva, hogy csökkennek a néző számok a ligában.. lehet hogy reális terv.....
Mondjuk én egy min.65.000-s stadiont csak szeretenék... (már ha lehet ilyet kérni).... de ezt a stadion témát tényleg ne itt boncolgassuk! (kár volt ITT megemlítenem...
- Gabosska
- Kapcsolat:
Tevez is, Rossi is kacsa... egy pár cikkben hozták le őket (míg a Sanchez kategóriát vagy 30ban).
Neymar helyett Jo-t vagy Adebayort? Te centert akarsz igazolni vagy szélső támadót? A 3 játékosnak semmi köze egymáshoz
Neymar helyett Jo-t vagy Adebayort? Te centert akarsz igazolni vagy szélső támadót? A 3 játékosnak semmi köze egymáshoz
- vaskalap
Ade valószinű a gyuvéba megy,Tevez neve nem tudom honnan került a képbe,ez most nem időszerü,és nem a csapat formájára gondolok. 
-
R9.
neymar helyett jo?
ekkora fszságot rég hallottam 
- internaZIOnaLe
R9. írta:neymar helyett jo?ekkora fszságot rég hallottam
Már többször is szemet szúrt nekem, hogy te akkora egy alpári ember vagy... hogy hihetetlen! Az egyik legnívótlanabb kommentelő a fórumon! Mi az, hogy fszság???? Nem tudsz találni más szót helyette???
Amúgy nem konkértan Neymar HELYETT gondoltam, hanem úgy, hogy ha már támadót akarunk igazolni (függetlenül attól, hogyszélső vagy pl. center), akkor inkább Jo.. vagy Adebayor... mint ez a problémás fiatal agyon sztárolt (de tényleg tehetséges) kisfiú!
Légyszíves a színvonalra ügyelj máskor!
- Tommy
Az a Jo egy vicc. Adebayor meg egy igazi féreg majom, menjen csak a juvéba.
Neymar amugy tényleg egy kis nagyarcú buzigyerek, aki azt hiszi mindent lehet neki, kb olyan mint Balotelli, remélem nem jön ide, nem kell még egy problémás brazil, inkább Sanchez.
Neymar amugy tényleg egy kis nagyarcú buzigyerek, aki azt hiszi mindent lehet neki, kb olyan mint Balotelli, remélem nem jön ide, nem kell még egy problémás brazil, inkább Sanchez.
- kiscivis
Mindenkit megintek!
A személyeskedést hanyagoljuk legyetek kedvesek, és kettőtök közül csak az egyik személyeskedett.
A másik "alpári embernek" pedig, Matyi ajánlom a baromság szót. Hátha nem kelt felháborodást!
A személyeskedést hanyagoljuk legyetek kedvesek, és kettőtök közül csak az egyik személyeskedett.
A másik "alpári embernek" pedig, Matyi ajánlom a baromság szót. Hátha nem kelt felháborodást!
- internaZIOnaLe
kiscivis írta:Mindenkit megintek!![]()
Igazad van Pepe! Elnézést!
R9 (Matyi) tőled is elnézést!
- Gabosska
- Kapcsolat:
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=35449
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=35454
Olaszul tudók: szépen megkérlek, fordítsatok... csak nyáron jön? Nem jön? Jöhet télen is?
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=35454
Olaszul tudók: szépen megkérlek, fordítsatok... csak nyáron jön? Nem jön? Jöhet télen is?
- interista23
Eléggé nyers és idétlen fordítás de a lényeget megérted ha használod http://translate.google.hu/#
- Gabosska
- Kapcsolat:
Én is ezt használom, de nem sikerült kibogoznom, hogy mi van vele
De azért köszi
De azért köszi
- internaZIOnaLe
Gabosska írta:Én is ezt használom, de nem sikerült kibogoznom, hogy mi van vele![]()
De azért köszi
Az van, hogy tapogatózik Branca, de elő kell készíteni az igazolást és tisztázni kell azt is, hogy a játékos mit szeretne.... így valószínű, hogy télen nem érkezik.
Na meg Branca is megmondta Ranocchia bemutatásán, hogy a mercato részünkről lezárult...... (a téli)
Mondjuk ez lehet nagyban nép butítás is..... majd kiderül!
Amúgy ha felépül Coutinho és a többiek is elkapják a fonalat... nem feltétlenül kell már ide más játékos... Tudom... sok a "ha".