vaskalap írta: ↑2023.03.18. 17:55
Én a jelent elég negatívnak látom,hitellel működő klub,eljárás alatt álló tulaj,játékos eladási kényszer stb.Így egészségesen klubot működtetni nem lehet.De.A BL sorsolás folytán egy nagy lehetőséget kaptunk arra,hogy döntőt játszunk,amivel jó lenne élni,hiszen reális esély van rá.Forza Inter
Klub hattere es helyzete masik tema, de remenykedni kell benne, hogy a BL miatt valaki felkapja a fejet, es lat lehetoseget ebben az Interben.
Tobbivel maximalisan egyetertek amit irtal, realis esely van, rajtunk mulik elunk e vele.
tomika431 írta: ↑2023.03.18. 17:46
Néhányan itt a fórumon szánalmasan negatívak..Ti az élet minden területén ilyenek vagytok? Akinek nem inge ne vegye magára!
De ha így beleálltál ebbe a dologba, konkrétan kikre gondoltál, pontosan kiket szánsz annyira? A magam részéről inkább realista vagyok, nem negatív, ami szerintem maximálisan indokolt is a jelenlegi helyzetet tekintve. A Napoli kivételével elég kusza az idei erősorrend például a bajnokságban, bárki képes bárki ellenében pontokat veszíteni, vagy akik talán egy kicsit kevésbé, azokat szívatja a szövetség.
Hát az is egy lehetőség hogy ha sokáig jutunk abból annyi bevétel származik hogy sosem szabadulunk meg Zhang ektol! Jövőre a Bl sokat fog hozni!!!
Én személy szerint azzal egyetértek hogy álom sorsolás, viszont azzal meg még inkább hogy a többi csapatnak is és bizony az idei Inter egyáltalán nem tűnik olyan csapatnak amely akár a Benfica akár a másik 2 olasz ellen egyértelmű esélyes lenne!
Az esély viszont valóban megvan egy BL döntőre(ott meg már bármi lehet!) de nagyon remélem hogy a játékosok mindig a következő meccsre fókuszálnak különben az esély megmarad annak....... Egyébként ahogy mostanában játszunk nagyon komoly csoda lenne ha akár a Benficat kivernénk!
Eddigi életemben a 3. legnagyobb öröm (2 gyerek születése után) a BL győzelem volt. Jöhetne egy újabb hasonló élmény!
tomika431 írta: ↑2023.03.18. 17:46
Néhányan itt a fórumon szánalmasan negatívak..Ti az élet minden területén ilyenek vagytok? Akinek nem inge ne vegye magára!
Klub történelmi múltját nézzük akkor természetesen nem nagy durranás a legjobb 8 a BL-ben.
Amennyiben 2010 után új korszak kezdődött az egyesület életében, akkor bármennyire nem örülünk neki az elmúlt pár év siker korszak.
2011-2021 között mennyi trófeát nyertünk? Legtöbb évben még a BL-be sem tudtuk magunkat kvalifikálni. Abban az időszakban Gagliardiani minőségű játékosok voltak a kezdők.
Sok a hiba idén, keret idős, rengeteg meccsen buktunk pontot - ez így van. Sokakkal ellentétben a keret messze nem olyan minőség, amit egyesek belelátnak.
Bízok benne, hogy ma győzni fogunk. Kell a rangadói siker.
Egész jó podcast:
CsaSzi9294 írta: ↑2023.03.18. 20:55
Bravo Udine!!! Csak így tovább!
Ezt irtam neked 3 napja, ez a fos Milan ugysem fog nyerni Udineben.
Hat be is jott...
Lazio-Roma erosen X gyanus.
Persze jo lenne verni a Juvet, es beerni oket pontszamban a palyan, de ha X lesz ma sem tortenik tragedia.
Annyira gyengek a rivalisok a BL helyert, hogy hiaba van 8 veresegunk, es kitudja meg mennyi lesz, egesz egyszeruen nem tudunk annyi pontot vesziteni, hogy ilyen Milan-Roma szintek megelozenek.
Lényegében a Napoli ugyan azt csinálja, amit tavaly a Milan, csak jobban. A piros feketék sem lettek rosszabbak, csak a varázs tűnt el, meg a mítosz, amit felépítettek maguk köré. Jöttek az eredmények és egy idő után elhitték, hogy nem lehet őket megverni és mindig egyel szerették volna növelni ezen meccsek számát. Amikor gödörbe kerültek, akkor mi sem tudunk úgy teljesíteni és mi tovább maradtunk a gödör alján így elveszítettük a bajnokságot. A Napoli most nem bízza a véletlenre. Ebben az évben minden összeállt és nagyon megérdemlik a bajnoki címet. Én nagyon nem szeretem, de Spal is. Egy jól összerakott gépezet a Napoli, egy-két kimagasló játékossal. Rájöttek, hogy ezt a nulla színvonalú bajnokságot, hogyan lehet megnyerni és meg is nyerik. Ugyanakkor mi sem vagyunk rosszabbak, csak hosszú távon nem tudunk teljesíteni. Rövid távon viszont benne van, hogy ha bejutunk az elődöntőbe ott kiverjük őket.
hvmetal írta: ↑2023.03.19. 07:08
Történelmi siker ???
Csőd szélén áll a klub . Seholsincs olasz bajnokságban sem megy .
Pár meccs a Bl-ben már történelmi siker egy Internek ?
Igy igaz, szar minden, szar is volt minden, es szar is lesz minden.
Mióta olvasok Inter híreket , az egyik legjobb tájékoztatást te adod Interfan .
Ezért sem értem mi a f.sznak fektetsz ennyi energiát ezekbe az új arculatokba, minek ugrasz és forgatsz ki véleményeket.
Rajtad pont "látni", hogy szar a klub helyzete .
Forza Inter !
El kéne kezdeni focizni, mert lassan 0-2 és egyenlőre csak a hiszti meg a pofázás megy.
Rettenet szarok vagyunk ma is, akár csak az elmúlt két meccsen.
Hátha Inzaghi kitalál valamit…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.03.19. 21:18-kor.
vaskalap írta: ↑2023.03.19. 21:17
Sajnos mindenki feszült,és nem motivált.
Mikor kell motiváltnak lenni, ha nem egy derby d’Italián, amit hazain játszunk 79 ezer Inter drukker előtt?
Ettől függetlenül igazad van, csak nem merem mondani, hogy ez szerintem kinek a hibája, mert le leszel b*szva.
mindenki ideges, mindenki mélyen a tudása alatt...
egy jó ideje ez megy már. Barellat meg be kellene nyugtatozni minden meccs előtt. Juvet meg 0-1-rol megverni... hát...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alwin91 2023.03.19. 21:21-kor.
Barella-t simán felrúgták a 16-os előtt és ment tovább a játék, mintha mi sem történt volna.
Amúgy nagyon gyenge eddig mindenki, sajnos.
Juventus sem acélos, de ha nem lesz foci akkor vereség lesz vége.
Amúgy félelmetes, hogy Inzaghi mennyire nem tudja használni Lukaku-t. A belga biztos nem ennyire impotens mégis folyton háttal áll a kapunak és egy feladata van, lekészíteni a labdát. Ennél azért ő tudna többet is.
Tombi1986 írta: ↑2023.03.19. 21:20
Barella-t simán felrúgták a 16-os előtt és ment tovább a játék, mintha mi sem történt volna.
Most nagyon úgy néz ki, a Napoli-Juve kettős után Lazio/Inter/Róma/Milán négyes fog 2 helyért küzdeni. Amilyen gyászos a csatársorunk meccsek óta, nagyon nem vagyok biztos a 3-4 helyben. Közünk sincs ahhoz, hogy gólhelyzetbe kerüljünk.
Francesco írta: ↑2023.03.19. 21:23
Amúgy félelmetes, hogy Inzaghi mennyire nem tudja használni Lukaku-t. A belga biztos nem ennyire impotens mégis folyton háttal áll a kapunak és egy feladata van, lekészíteni a labdát. Ennél azért ő tudna többet is.
Állítólag ő is akarta a nyáron. Miért is?
Ritka gyengén játszik a belga, de nem csak Ő tehet róla.
Nagyon gyengén játszik a csapat. Inzaghi alkalmatlan a heti kettő meccsre.
Lazioval is akkor bukta el a bajnoki címet Covidkor, amikor a leállás miatt heti több meccs volt.
Jövőben nem változtat és nem akar fejlődni, soha nem lesz TOP edző.
Francesco írta: ↑2023.03.19. 21:23
Így gondolom én is. Túl sokat van szidva a belga, nem mondom, hogy tejesen jogtalanul, de azért nem ennyire szar ő, mint amit látunk. És ez Inzaghi hibája, fogalma sincs, hogy hogy kellene helyzetbe hozza őt.
Inzaghi egy kókler, nem tud ő semmit, csak a 352t meg a beívelgetést. Mi meg BL döntőről álmodunk… a Benfica meg majd hagyja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.03.19. 21:29-kor.
Tombi1986 írta: ↑2023.03.19. 21:20
Most nagyon úgy néz ki, a Napoli-Juve kettős után Lazio/Inter/Róma/Milán négyes fog 2 helyért küzdeni. Amilyen gyászos a csatársorunk meccsek óta, nagyon nem vagyok biztos a 3-4 helyben. Közünk sincs ahhoz, hogy gólhelyzetbe kerüljünk.
Inzaghi és a csapat is úgy gondolkodik, hogy miért kéne az első négyben végezni, úgyis megnyerjük a BL-t.
Mai meccsre meg már megvan a kifogás. Ha Barella berúgta volna, minden máshogy alakul, mert egyébként nagyszerű volt a csapat és amúgy is nyertem olasz kupát, szuperkupákat, valamint továbbjutottam a BL-ben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Francesco 2023.03.19. 21:31-kor.
Inzaghi a héten miért kap fizetést?
Akkor nulla volt az első 45 perc, mint a ház.
Meg kellene szakadni a pályán, kb. mindenki leszarja, hogy mi lesz…
Pszichésen, fejben nagy gondok vannak a csapattal, mintha senkinek nincs kedve a pályán lenni. A szurkolók pedig fogadják el, mert…
Hát ha össze akarnám foglalni akkor azt mondanám hogy a kommentátor éppcsak nem skandálja hogy hajrá juve, a játékvezető egy féreg, a juve az juve, mi meg szarok vagyunk és az utolsó percben hátrányban is hátrafelé passzolunk. Jó meccs elrettentő példának..
Tombi1986 írta: ↑2023.03.19. 21:39
Pszichésen, fejben nagy gondok vannak a csapattal, mintha senkinek nincs kedve a pályán lenni. A szurkolók pedig fogadják el, mert…
Tudom utáljuk Contét meg minden, de nála egyszer sem volt gond a motivációval. Inzgahinál meg 80%ban olyan meccseket játszunk, hogy látszik a játékosokon, hogy fejben nincsenek felpörögve az adott meccsre. Épp emiatt szopunk ki a kiscsapatok ellen.
El sem tudom mondani, mennyire szeretnék már egy új edzőt. Persze új tulajjal együtt, de most kifejezetten az edzőre gondolok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.03.19. 21:44-kor.
Rangadóhoz méltatlan teljesítmény,gyenge játék.Ívelgetjük be a labdát,de az 5 védőre ketten vannak bent.Esélytelen.LaLu páros 2 éve sziporkázott,most mintha ott se lennének.Mintha mindenkit felemésztett volna a kialakult gazdasági helyzet,és most nincs olyan edző a kispadon,aki kirángatná a csapatot ebből a szituból.
Az a probléma, hogy otthon játszunk, 2 nappal többet pihentünk, a Juve-ban ifisták játszanak és mégis az történik a pályán, amit ők akarnak, úgy, hogy egyébként nekünk ez egy fontos meccs, mert hetek óta sz*rul játszunk.
Minden más egyébként rendben van...
Tombi1986 írta: ↑2023.03.19. 21:39
Tudom utáljuk Contét meg minden, de nála egyszer sem volt gond a motivációval. Inzgahinál meg 80%ban olyan meccseket játszunk, hogy látszik a játékosokon, hogy fejben nincsenek felpörögve az adott meccsre. Épp emiatt szopunk ki a kiscsapatok ellen.
El sem tudom mondani, mennyire szeretnék már egy új edzőt. Persze új tulajjal együtt, de most kifejezetten az edzőre gondolok.
Benitez szabad.
Hallod bármikor aláírnám.
Legalább Fontanarosa, Zanotti, Asllani és Carboni is kapna esélyt a játékra. Nem beszélve a 4 védős felállásról.
Baggio85 írta: ↑2023.03.19. 21:44
Az a probléma, hogy otthon játszunk, 2 nappal többet pihentünk, a Juve-ban ifisták játszanak és mégis az történik a pályán, amit ők akarnak, úgy, hogy egyébként nekünk ez egy fontos meccs, mert hetek óta sz*rul játszunk.
Minden más egyébként rendben van...
Nekünk is meg kellene próbálni végre játszatni a fiatalokat!
Ez a csapat két év alatt elveszítette minden erősségét. A letámadást, a stabil védekezést,,a remek kondíciót,a fegyelmezettséget,a gyorsaságot és a szenvedélyt a játék iránt . Elbukott két bajnokság ,Nála gyengébb keretű csapatoktól , de nyert olyan címeket ami a kiscsapatoknak jelent valamit . Ma a Rube 3 fiatallal a kezdőben vezet ellenünk .... El kène gondolkodni a vezetőknek ...
segogabor írta: ↑2023.03.19. 21:54
Ez a csapat két év alatt elveszítette minden erősségét. A letámadást, a stabil védekezést,,a remek kondíciót,a fegyelmezettséget,a gyorsaságot és a szenvedélyt a játék iránt . Elbukott két bajnokság ,Nála gyengébb keretű csapatoktól , de nyert olyan címeket ami a kiscsapatoknak jelent valamit . Ma a Rube 3 fiatallal a kezdőben vezet ellenünk .... El kène gondolkodni a vezetőknek ...
Inzaghi nem így gondolja.
Épp történelmet írunk.
Mai meccs végén már a BL negyeddöntőt is hozzásorolja majd a bizonyítványához...
segogabor írta: ↑2023.03.19. 21:54
Persze, el fognak. Már írják a mailt a 769. válság értekezletről, mert fosnak, hogy nem lesz meg a BL, és ezt 769-jére is el kell majd mondani Inzaghinak. Aztán minden rendben lesz.