CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.01. 08:48
interfan írta: ↑2023.04.01. 08:08
CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.01. 08:04
Továbbra is tartom, szerintem nem Lukaku az egyedüli hibás a góltalanságában. Aki 2 meccs alatt 4 gólt lő és nem ilyen Málta szinteknek, az nem felejtett el focizni. Inzgahi balfsz, fogalma sincs hogy kellene használni így Lukaku ma is hurka lesz, nincs aki megjátssza, Correa ráadásul nem épp Martinez, még annyi labdát sem fog kapni a belga, mint eddig.
1-2 jo meccs barmikor barkinek kijohet, sajat borunkon is ateltuk ezt hanyszor...
Nem mindenert Inzaghi a hibas, akarmennyire is nem szimpatikus valakinek.
Kezdjen el szepen jol jatszani Correaval egyutt, megfelelo eronleti es fizikai allapotba kerulni, es golokat loni, hogy segitse a csapatot.
Ahogy Ausillio elmondta jopar honapja, rengeteggel tartozik Lukaku az Internek, itt az ideje torleszteni valamit.
Ma ezt is el is kezdheti vegre, egy jo jatekkal, golokkal, Correaval egyutt.
Nyerni kell.
Értem a pozitív hozzáállásod a mai meccsel kapcsolatban, de ha a sérüléseket nem vesszük figyelembe Lukaku képtelen jól teljesíteni Inzaghi taktikájában. És ehhez nincs köze ahhoz, hogy Inzaghit klubon kívül akarom látni, egyszerűen nem tudja használni! Így ne is várj tőle ma se sokat.
Bírom egyébként ezt, hogy ha valaki valamit mond, akkor azt hetekig, hónapokig leírod.
Inzaghi is amit rendszeresen elmond meccsek után, az kibszott nagy baromság, mi ezt tudjuk, ezért sem hisszük el amit mond. Ausilionak meg Marottának persze mindent, mert ők az Istenek. Ausiliora vagy Marotta mégis mit mondana Lukakuról? Hogy jó így? Nem, nem jó, mindenki tudja… de az se jó, ahogy használva van, azt bezzeg senki nem mondja ki.
Persze nem 1-2 jó meccsről van szó, de látszott rajta, hogy felszabadultan játszott, gólokat is szerzett, mert nem volt ideges, hogy “ma sem fog gólt szerezni” ebben csodás taktikában.
Én szeretem Lukakut, de szinte biztos vagyok benne, hogy se Correa se Rom nem fog ma gólt szerezni.
Maradjunk annyiban, hogy palyafutasa alatt nem Inzaghi az 1. edzo aki "nem tudja hasznalni".
Sot tovabbmegyek, tobb edzo "nem tudta hasznalni", mint aki tudta.
Talan ez esetben nem csak az edzovel van a baj.
Mint ahogy a tulsulyrol es gyenge eronleti, fizikai, izomzati allapotrol sem csak az edzo tehet.
En nyaron nagyon orultem neki, es le is irtam nem is 1x, hogy lehet a PL-be bukik, de a Seria A mas szinvonal, es itt biztosan hozni fogja amit korabban.
Masok leirtak, hogy nem biztos az a Lukaku lesz ez aki anno elment.
Hat sajnos nekik lett igazuk, es en tevedtem.
Ertem en hogy te imadod Lukakut, es utalod Inzaghit, de ez a story nem a "jo vs gonosz" story.
Akarmennyire is utalod Inzaghit, ez az egesz nem csak az o hibaja, mivel hany meg hany edzo volt, akinel ugyanugy "nem tudtak hasznalni".
Ha golokat lo, akkor Lukaku Isten (utannad szabadon, ha mar allitolag en Istenezem Marottat es Ausiliot), es micsoda jatekos.
Ha meg szar, akkor arrol csakis az edzo tehet, azaz Inzaghi, meg akkor meg 5 edzo aki szinten nem "tudta hasznalni" a jatekost.
Azert ettol bonyolultabb a helyzet...
Legalabb ugyannyira benne van maga a jatekos is.
Engem nem is erdekel kulonosen a hatter, a teljesitmeny erdekel, es az, hogy ezzel a csapatot segitse.
Ha ez megvan, es kepes valaki folyamatos jo jatekra, akkor az egy nagyon jo dolog, es epiteni kell ra.
Ha viszont nincs meg, akkor annak meg kell koszonni, es elvallni tole, foleg ha meg egy rakat penzbe is kerul, sot az egesz Seria A legjobban fizetett jatekosa.
En bizok abban, hogy ma nyerunk, es mind Lukaku, mind Correa betalal.
Legfontosabb a gyozelem, a Correa golok meg jol johetnek egy nyari eladasnal, hatha valaki.
Lukaku meg mutasson vegre valamit azert a 20m euroert amennyibe 1db evre kerult nekunk.
Forza Inter!
Forza Lukaku!
Forza Correa!