Francesco írta: ↑2023.04.01. 20:01 A Bayernnél rájöttek, hogy ha váltanak, akkor még jó is kisüthet a szezonból. Mi más esetből sem tanulunk soha. Inzaghi-val már a Benfica ellen sem jutunk tovább és a top4 sem hiszem, hogy meglesz, ha a Juve visszakapja a 15 pontját. Egy edzőváltás adhatna annyi plusz löketet, hogy ezek meglegyenek, de persze Inzaghi marad.
És persze nem Inzaghi hagyja ki a helyzetet, de ő készíti fel a csapatot mentálisan is. És folyamatosan kikapunk, ez nem véletlen. 10!!! vereség.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- Dan-i-nter
Nem tudtam nézni a meccset, de amint megláttam, hogy Lukaku-Correa a duonk elől, elgondolkoztam, hogy megrakom az X2-t. Aztán végül úgy voltam vele, elég sz*r ez a Fio, hogy ne érje meg.
A meccs kihagyását nem, a fogadást azt bánom
A meccs kihagyását nem, a fogadást azt bánom
- interfan
6XCsaSzi9294 írta: ↑2023.04.01. 20:01 Interfan, Te biztos tudod a 10 vereségből Lukaku hányszor lépett pályára?
10/6
- CsaSzi9294
Tudtam, hogy te tudod.interfan írta: ↑2023.04.01. 20:056XCsaSzi9294 írta: ↑2023.04.01. 20:01 Interfan, Te biztos tudod a 10 vereségből Lukaku hányszor lépett pályára?
10/6
Azt már nem merem kérni, hogy ebből a 6 meccsből összesen hány percet kapott. Igazából mindegy is, csak arra akartam kilyukadni, hogy a 10 vereséget akárhonnan is nézzük, Inzaghi nyakába lehet varrni…
-
Interfan1000
És általában kezdőként játszott ezeken a 150 kilós benga állat. 
- brecsinho
Ezt a meccset azért művészet volt elbukni,ráadásul nulla rúgott góllal,tényleg kabaré volt miket hagytunk ki..azt meg valaki magyarázza meg,hogy 3x megismétlik,ahogy Lautaro mezét meghúzzák és ki se hívják a bírót..a focit persze még mindig gólra játszák,ez láthatóan nekünk nagyon nem megy,az egyetlen reményünk,hogy ennél szarabb helyzetkihasználasunk többet már csak nem lehet 
- interfan
Meglehetosen sokat.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.01. 20:07Tudtam, hogy te tudod.interfan írta: ↑2023.04.01. 20:056XCsaSzi9294 írta: ↑2023.04.01. 20:01 Interfan, Te biztos tudod a 10 vereségből Lukaku hányszor lépett pályára?
10/6![]()
![]()
Azt már nem merem kérni, hogy ebből a 6 meccsből összesen hány percet kapott. Igazából mindegy is, csak arra akartam kilyukadni, hogy a 10 vereséget akárhonnan is nézzük, Inzaghi nyakába lehet varrni…
6/5X kezdo volt.
-
vivainter
Zsinórban 3 vereség a nagyon komoly spezia Bologna fiorentina triótól... nem is tudom mikor volt ilyen utoljára.. teljesen leépült a játék csak a vak nem látja.. lukaku és dumphries meg már önmaga paródiája, főleg az utóbbi buta nézésével..
Inzaghi te meg nyugodtan lenyilatkozhatod ma is hogy nem volt szerencsénk, de győzelmet érdemeltünk volna, és mind3 fronton ott vagyunk! Na szóval húzzon ez is a ku. annyába most már de tényleg!
Oda jut már mindenki lassan hogy már meccseket se fog nézni mert vicc , szánalmas az egész.
Egyébként meg simán kizughatunk a 4ből is, kíváncsi lennék mit nyilatkozna akkor ez a gyökér..
Inzaghi te meg nyugodtan lenyilatkozhatod ma is hogy nem volt szerencsénk, de győzelmet érdemeltünk volna, és mind3 fronton ott vagyunk! Na szóval húzzon ez is a ku. annyába most már de tényleg!
Oda jut már mindenki lassan hogy már meccseket se fog nézni mert vicc , szánalmas az egész.
Egyébként meg simán kizughatunk a 4ből is, kíváncsi lennék mit nyilatkozna akkor ez a gyökér..
- interfan
Sajnos en naiv voltam, vartam hogy hatha, hatha 100/1X sikerul mindket csodanak elol.Dan-i-nter írta: ↑2023.04.01. 20:05 Nem tudtam nézni a meccset, de amint megláttam, hogy Lukaku-Correa a duonk elől, elgondolkoztam, hogy megrakom az X2-t. Aztán végül úgy voltam vele, elég sz*r ez a Fio, hogy ne érje meg.
A meccs kihagyását nem, a fogadást azt bánom![]()
Hat nem sikerult, kihagytuk a kihagyhatatlant is.
Ahelyett hogy sima 2-0 mentunk volna szunetre, kikaptunk.
Gratulalok...
Pedig ez a Fiorentina sem erdemelt gyozelmet, dehat a helyzeteket be kell loni, es a focit golra jatszak.
Ahogy valaki irtak, ettol szarabb helyzetkihasznalasunk mar nem lehet...
- vaskalap
Annyira látszik az összhang hiánya,és ez jelen esetben a döntő.Tudás alapján meglenne a top 4,de a fejekben nagy a káosz.
- interfan
- CsaSzi9294
Ez a csapat mentálisan teljesen szét van esve. Amennyiben nem lesz Inzaghi elküldve (úgy se lesz), abban az esetben se BL továbbjutás se top4 nem lesz. Lehet szidni bárkit a játékosok közül, ez a csapat meg van zuhanva meccsek, hetek óta és ebből az állapotból Inzaghi nem képes kihúzni a csapatot, mi mégis várjuk a csodát. Elpicsáz minket az is aki nem akar, de persze jön majd a csodaszép nyilatkozat perceken belül..
A másik, hogy elég gyerekes és gyökérség (főleg 10 perc alatt 5x, úgy hogy a kutya nem reagál rá) egy játékost kivenni és ócsárolni, mikor ez egy csapatjáték, nem beszélve arról, hogy ha valaki ennyire gyenge (pl Lukaku, Dumfries), hogy a vak is látja, az önbizalma a béka segge alatt van, miért nem lehet lehozni? Na mindegy…
A másik, hogy elég gyerekes és gyökérség (főleg 10 perc alatt 5x, úgy hogy a kutya nem reagál rá) egy játékost kivenni és ócsárolni, mikor ez egy csapatjáték, nem beszélve arról, hogy ha valaki ennyire gyenge (pl Lukaku, Dumfries), hogy a vak is látja, az önbizalma a béka segge alatt van, miért nem lehet lehozni? Na mindegy…
- CsaSzi9294
Hallod, nem lenne gond, hogy kit adjunk el, menne mindegyik magától.
-
Interfan1000
Ha gyökérség meg gyerekes, akkor elsőnek söprögess a saját portád előtt, mert ugyanezt csinálod Dumfries-szel (aki ma szerintem nem is volt rossz), meg Gagliardini-vel, még pályára lépés előtt is!
- lucky0
Lukaku mióta visszajött sztem most játszott a legjobban. Sajnos mindent kihagyott. Ilyen van. Őt nem venném ma elő! A legnagyobb baj sztem Inzaghi! A pályára lépő játékosok 90%-a formán kívül van. Ez az ő és a stábja sara. Szerdán derby, sok jóra nem számítok. Benfica oda vissza verni fog minket efelől kétségeim nincsenek! Ha jó formában lennénk akkor is 50/50, de így sajnos garantált a buci, ne legyen igazam. Úgy érzem amíg ez a töketlen idióta az edzőnk addig itt nem lesz semmiféle fejlődés! Ez egy kókler!
- CsaSzi9294
Édes Istenem… elengedem, nem megyek bele..Interfan1000 írta: ↑2023.04.01. 20:22 Ha gyökérség meg gyerekes, akkor elsőnek söprögess a saját portád előtt, mert ugyanezt csinálod Dumfries-szel (aki ma szerintem nem is volt rossz), meg Gagliardini-vel, még pályára lépés előtt is!
- interfan
Az biztos, ahogy valaki irta, le kene mondani egyes jatekosoknak a fizurol, hat 5 perc beszelgetes Bieslaval, vagy 2 perc Bielsa edzes, es szerintem a keretunk fele le is mondana az eves fizujarol.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.01. 20:20Hallod, nem lenne gond, hogy kit adjunk el, menne mindegyik magától.![]()
-
Interfan1000
Engedd is el….szerintem te még nagyon gyerek vagy hozzám képest!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Interfan1000 2023.04.01. 20:25-kor.
- CsaSzi9294
Így van, ugyan úgy meg van zuhanva, mint Dumfries, akin látszik, hogy zavarja a sok hiba.lucky0 írta: ↑2023.04.01. 20:22 Lukaku mióta visszajött sztem most játszott a legjobban. Sajnos mindent kihagyott. Ilyen van. Őt nem venném ma elő! A legnagyobb baj sztem Inzaghi! A pályára lépő játékosok 90%-a formán kívül van. Ez az ő és a stábja sara. Szerdán derby, sok jóra nem számítok. Benfica oda vissza verni fog minket efelől kétségeim nincsenek! Ha jó formában lennénk akkor is 50/50, de így sajnos garantált a buci, ne legyen igazam. Úgy érzem amíg ez a töketlen idióta az edzőnk addig itt nem lesz semmiféle fejlődés! Ez egy kókler!
Egyértelmű az edző a gond, aki nem tudja kezelni ezt a helyzetet.
- CsaSzi9294
Bielsat én támogatnám.interfan írta: ↑2023.04.01. 20:23Az biztos, ahogy valaki irta, le kene mondani egyes jatekosoknak a fizurol, hat 5 perc beszelgetes Bieslaval, vagy 2 perc Bielsa edzes, es szerintem a keretunk fele le is mondana az eves fizujarol.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.01. 20:20Hallod, nem lenne gond, hogy kit adjunk el, menne mindegyik magától.![]()
![]()
A szezon végéig...
- Inter101
Már látom jövő héten jön a válság értekezlet, az idényben 10szer.....,.....
Inzaghi meg történelmi sikerről fog nyilatkozni......
Reméljük már csak 1 év és egy kicsi!!
Forza INTER!!
Inzaghi meg történelmi sikerről fog nyilatkozni......
Reméljük már csak 1 év és egy kicsi!!
Forza INTER!!
- lucky0
Barátom, nem rosszból. De a Lordot felhozni példaként! Finoman szólva is Mission Impossible!Interfan1000 írta: ↑2023.04.01. 20:22 Ha gyökérség meg gyerekes, akkor elsőnek söprögess a saját portád előtt, mert ugyanezt csinálod Dumfries-szel (aki ma szerintem nem is volt rossz), meg Gagliardini-vel, még pályára lépés előtt is!
Az a pali védhetetlen!
- CsaSzi9294
Hagyd, ezért IS mondtam neki, hogy elengedtem.lucky0 írta: ↑2023.04.01. 20:26Barátom, nem rosszból. De a Lordot felhozni példaként! Finoman szólva is Mission Impossible!Interfan1000 írta: ↑2023.04.01. 20:22 Ha gyökérség meg gyerekes, akkor elsőnek söprögess a saját portád előtt, mert ugyanezt csinálod Dumfries-szel (aki ma szerintem nem is volt rossz), meg Gagliardini-vel, még pályára lépés előtt is!![]()
-
Interfan1000
Én se mondtam, hogy jól játszik Gagliardini, de hogy nem ő tehet arról, hogy finoman szólva is szarok vagyunk, mikor szökő évente játszik az tény!
Csak mindenkinek megvan itt a maga kis kedvence, akit akkor se lehet baszogatni, mikor egyszerűen hulladék teljesítményt nyújt, meg megvannak azok, akik rendszeresen a bűnbakok, szerintem ez szánalmas! Szar az egész csapat, maradjunk ennyiben…edzőstől kezdve…
Csak mindenkinek megvan itt a maga kis kedvence, akit akkor se lehet baszogatni, mikor egyszerűen hulladék teljesítményt nyújt, meg megvannak azok, akik rendszeresen a bűnbakok, szerintem ez szánalmas! Szar az egész csapat, maradjunk ennyiben…edzőstől kezdve…
- interfan
Ertekelesek:
- Calciomercato.com:
Acerbi 6
DeVrij 6
Brozovic 6
Dumfries 6
Mkhitaryan 6
Onana 5,5
Barella 5,5
Gosens 5,5
Bastoni 5
Darmian 5
Correa 4,5
Lukaku 4
- Tuttomercatoweb:
Onana 6,5
Acerbi 6
DeVrij 6
Barella 6
Brozovic 6
Darmian 5,5
Mkhitaryan 5,5
Martinez 5,5
Bastoni 5
Dumfries 5
Gosens 5
Correa 4,5
Lukaku 4
- Calciomercato.com:
Acerbi 6
DeVrij 6
Brozovic 6
Dumfries 6
Mkhitaryan 6
Onana 5,5
Barella 5,5
Gosens 5,5
Bastoni 5
Darmian 5
Correa 4,5
Lukaku 4
- Tuttomercatoweb:
Onana 6,5
Acerbi 6
DeVrij 6
Barella 6
Brozovic 6
Darmian 5,5
Mkhitaryan 5,5
Martinez 5,5
Bastoni 5
Dumfries 5
Gosens 5
Correa 4,5
Lukaku 4
- CsaSzi9294
Egyébként Onanát nagy hiba lenne eladni. Rendszeresen a jók között van, a mai gólról sem tehetett. Vicariot jó kapusnak tartom, ugyanakkor nemzetközi rutinja 0. Mondjuk ha így folytatjuk nem is lesz az nagy gond..interfan írta: ↑2023.04.01. 20:30 Ertekelesek:
- Calciomercato.com:
Acerbi 6
DeVrij 6
Brozovic 6
Dumfries 6
Mkhitaryan 6
Onana 5,5
Barella 5,5
Gosens 5,5
Bastoni 5
Darmian 5
Correa 4,5
Lukaku 4
- Tuttomercatoweb:
Onana 6,5
Acerbi 6
DeVrij 6
Barella 6
Brozovic 6
Darmian 5,5
Mkhitaryan 5,5
Martinez 5,5
Bastoni 5
Dumfries 5
Gosens 5
Correa 4,5
Lukaku 4
-
Interfan1000
Darmian, Acerbi meg Onana egész kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a szezonban. A többiek rendkívül rapszodikusak sajnos, meg van aki szinte mindig gyenge…
- interfan
Inzaghi:
A hozzaallasunk rendben volt, de nagyobb koncetraciora van szukseg a kapu elott.
Az eredmeny elszomorit minket, mindenkinek tobbet kell dolgozni, nekem is.
Nehez meccsek varnak rank, kemeny honap jon, sokat kell dolgozni.
Amit az elmult meccseken hoztunk az nem lesz eleg.
2023-ban kevesebb golt szerzunk, ezen valtoztatni kell.
Ki kell hasznalni a helyzeteket, dolgozni kell ezen.
Nem beszelek balszerencserol, a futball ilyen, kemenyen kell dolgozni, es nagyobb koncentracio kell a helyzeteinknel.
A mai teljesitmenyunk mas eredmenyt erdemelt volna, de a vereseg miatt elnezest kerek a szurkoloktol.
A jatekosok mindent megtettek, de ki kell hasznalni a helyzeteket.
Mas eredmenyt erdemeltunk volna, de most ezt el kell felejteni, es a Juve elleni Kupameccsre koncentralni.
-
Francesco
Ez korrekt nyilatkozat.
- Baggio85
Csak abban lehet bízni, hogy Marotta marad nyáron, de tanul a hibáiból, amikből talán még sosem volt annyi, mint idén.
Át kell gondolni a lehetőségeket, a reális célokat, az edző kérdést, a kölcsönjátékosok arányát a keretben meg a lejáró szerződéssel rendelkező játékosok helyzetét.
Mert sok egyéb mellett, én azt látom a legnagyobb problémának, hogy a keret nagy részét (és az edzőt!!!) az nem motiválja, hogy az Inter BL helyen végezzen, főleg úgy, hogy tudják, sejtik, hogy jövőre már nem lesznek itt.
Át kell gondolni a lehetőségeket, a reális célokat, az edző kérdést, a kölcsönjátékosok arányát a keretben meg a lejáró szerződéssel rendelkező játékosok helyzetét.
Mert sok egyéb mellett, én azt látom a legnagyobb problémának, hogy a keret nagy részét (és az edzőt!!!) az nem motiválja, hogy az Inter BL helyen végezzen, főleg úgy, hogy tudják, sejtik, hogy jövőre már nem lesznek itt.
- brecsinho
Huh gyerekek,ezt a Lukaku 2m üres kaput csak most láttam, lehet pont akkor voltam pissenteni,ez azért eléggé szilveszteri wattsba való volt..
Mondjuk én tuti beraknam most a juve ellen is a kezdőbe,nem lehet,hogy végre egyszer ne pattanjon már befele róla...
Mondjuk én tuti beraknam most a juve ellen is a kezdőbe,nem lehet,hogy végre egyszer ne pattanjon már befele róla...
- Festa
Lukaku 2 válogatott meccsen 4 gòlt rúg itt meg az üres kapuba nem tud betalálni.
Milyen hangulat lehet az öltözőben??
Az már korábban kiderült,hogy Inzaghit nem tisztelik,de most már nem is hisznek benne.
Korábban legalább a tamadòjáték rendben volt most meg 4 meccs òta nem rúgunk akciò gòlt.
Ennél talán még az is jobb lenne ha Inzaghi helyett Chivu venné át a csapott az idény végéig,
Nagyon mély gödörben vagyunk aminek nem látjuk a végét.A pénz miatt viszont abban biztos vagyok,hogy jò ideig nem fogjak kirúgni Inzaghit.
Milyen hangulat lehet az öltözőben??
Az már korábban kiderült,hogy Inzaghit nem tisztelik,de most már nem is hisznek benne.
Korábban legalább a tamadòjáték rendben volt most meg 4 meccs òta nem rúgunk akciò gòlt.
Ennél talán még az is jobb lenne ha Inzaghi helyett Chivu venné át a csapott az idény végéig,
Nagyon mély gödörben vagyunk aminek nem látjuk a végét.A pénz miatt viszont abban biztos vagyok,hogy jò ideig nem fogjak kirúgni Inzaghit.
- Festa
Az a baj,hogy akik gòlokat szerezhetnének egy sincs aki stabïl teljesítményt nyújtana.Interfan1000 írta: ↑2023.04.01. 20:39 Darmian, Acerbi meg Onana egész kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a szezonban. A többiek rendkívül rapszodikusak sajnos, meg van aki szinte mindig gyenge…
Egy Fio ellen is beleférne egy kapott gòl ha tudnánk fordítani és legalább rúgtunk volna kettőt.
- interfan
Egy az egybe lehozta a VB ureskapujat.
Gyotrelmes volt...
Dobbenetes latni ezeket a kepsorokat, az ember el sem tudja hinni, hogy ilyen letezik.
Valoban sokkolo...
https://m.nemzetisport.hu/olasz_labdaru ... eo-2949087
Inzaghi legtobbszor elkepeszto kretensegeket beszel, de most igaza volt, a helyzeteket be kell rugni, es azok megvoltak.
Csak hat ha az ureskapu sem megy, ugy nehez.
Na de remeljuk a Juve ellen mas lesz.
Mondjuk akik Inzaghi elkuldeset szeretnek, azok most szurkolhatnak egy Juve gyozelemert.
- CsaSzi9294
Nem igazán kell szurkolni szerintem (és burkoltan célozgatnod sem!), mivel a Juve fejben fényévekkel előttünk jár, nem sok közünk lesz ahhoz a meccshez, ráadásul a raboknak az olasz kupa az egyetlen, amiért küzdhetnek, mivel a 15 pont jó eséllyel vissza kerül, így a BL szinte zsebben.
A mi játékosaink mentálisan padlón vannak, ezért vannak a kihagyott helyzetek is, még ha azok 100%-osak is. Persze nem az edző hagyja ki ezeket, de ahhoz az ő “munkája” kell, hogy ilyen szintre kerüljön valaki fejben. Mindenkit zavar, hidd el, biztos vagyok benne, hogy Lukakut is, vagy épp Mikit, aki önző volt és nem adta le a labdát, vagy épp Dumfriest, aki pl luftot rúgott a kapussal szemben.
Hagyjuk már abba ezt a fikázást, ha nem lesz meg a top 4, az nem a tegnap hibázó játékosokon múlik majd, hanem Inzaghin, aki 10+ vereséggel fogja zárni a szezont, és azt nem igazán kell magyarázni vagy másra hárítani. Rohadtul gáz ez, mivel már októberben el kellett volna küldeni, akkor hátra volt még a bajnokság 90%a, de így most már simán rá mehet a bajnokság és Inzaghival úgy gondolom rá is fog!
Ide új impulzusok kellenek és azt csakis egy új edzővel tudjuk elérni még ha csak tűzoltásra is kell, legyen az Chivu vagy bárki.
- interfan
Maradjunk annyiban, hogy ha 0-0 a 3 meteres ureskapu bemegy, teljesen mas meccs lehetett volna.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.02. 07:48Nem igazán kell szurkolni szerintem (és burkoltan célozgatnod sem!), mivel a Juve fejben fényévekkel előttünk jár, nem sok közünk lesz ahhoz a meccshez, ráadásul a raboknak az olasz kupa az egyetlen, amiért küzdhetnek, mivel a 15 pont jó eséllyel vissza kerül, így a BL szinte zsebben.
A mi játékosaink mentálisan padlón vannak, ezért vannak a kihagyott helyzetek is, még ha azok 100%-osak is. Persze nem az edző hagyja ki ezeket, de ahhoz az ő “munkája” kell, hogy ilyen szintre kerüljön valaki fejben. Mindenkit zavar, hidd el, biztos vagyok benne, hogy Lukakut is, vagy épp Mikit, aki önző volt és nem adta le a labdát, vagy épp Dumfriest, aki pl luftot rúgott a kapussal szemben.
Hagyjuk már abba ezt a fikázást, ha nem lesz meg a top 4, az nem a tegnap hibázó játékosokon múlik majd, hanem Inzaghin, aki 10+ vereséggel fogja zárni a szezont, és azt nem igazán kell magyarázni vagy másra hárítani. Rohadtul gáz ez, mivel már októberben el kellett volna küldeni, akkor hátra volt még a bajnokság 90%a, de így most már simán rá mehet a bajnokság és Inzaghival úgy gondolom rá is fog!
Ide új impulzusok kellenek és azt csakis egy új edzővel tudjuk elérni.
(Es ez nem csak az Interbe fordult elo, hanem lehetne sorolni a valogatottbol, de a Chelsea-MU-bol is a peldakat)
Azert nem arrol van szo, hogy a Fiorentina lefocizozz minket, nagyon nem, 3 ziccerunk is volt, a Fiorentina gol elott, ebbol az egyik egy 3 meteres konkret ureskapu, de a focit golra jatszak, es ha az ureskapu sem megy be, ugy nehez lesz...
Persze ertem hogy te ez gondolod, hogy a Juve "fenyevekkel elottunk van", es "nem sok kozunk lesz a meccshez".
Ez ok, de azert nem all toled tavol ez a fajta gondolkozas, aztan megis hanyszor kiderul, hogy azert az a vizionalt "totalis szeteses" megsincs, es megsem lesz 8.hely.
Oktoberbe jo lett volna e elkuldeni Inzaghit?
Hat erre nehez valaszolni...
Egy, kit hoztunk volna?
Ketto, ezt a Napolit igysem ugysem fogtuk volna meg.
Harom, aki jott volna NoName edzo, azzal nem lett volna realis kockazat a "totalis szeteses es 8.hely"?
- CsaSzi9294
Mint mondtam, az edző munkájának IS köszönhető a sok kihagyott helyzet, mivel gyengék a játékosok mentálisan. Te itt Lukakura vagy ki hegyezve, ha Martinez hagyta volna ki őt nem fikáznád ennyire… Bastonit is lehetne szidni, miért nem figyelt jobban Bonaventurára?interfan írta: ↑2023.04.02. 07:59Maradjunk annyiban, hogy ha 0-0 a 3 meteres ureskapu bemegy, teljesen mas meccs lehetett volna.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.02. 07:48Nem igazán kell szurkolni szerintem (és burkoltan célozgatnod sem!), mivel a Juve fejben fényévekkel előttünk jár, nem sok közünk lesz ahhoz a meccshez, ráadásul a raboknak az olasz kupa az egyetlen, amiért küzdhetnek, mivel a 15 pont jó eséllyel vissza kerül, így a BL szinte zsebben.
(Es ez nem csak az Interbe fordult elo, hanem lehetne sorolni a valogatottbol, de a Chelsea-MU-bol is a peldakat)
Azert nem arrol van szo, hogy a Fiorentina lefocizozz minket, de a focit golra jatszak, es ha az ureskapu sem megy be, ugy nehez lesz...
Persze ertem hogy te ez gondolod, hogy a Juve "fenyevekkel elottunk van", es "nem sok kozunk lesz a meccshez".
Ez ok, de azert nem all toled tavol ez a fajta gondolkozas, aztan megis hanyszor kiderul, hogy azert az a vizionalt "totalis szeteses" megsincs, es megsem lesz 8.hely.
Egy, kit hoztunk volna?
A másik meg, hogy ha mindenki tudja (Inzaghi is), hogy szar a belga (amit meccs előtt is mondtam, hogy az lesz, pedig nem vagyok varázsló) vagy épp Correa, minek játszatja őket, főleg együtt kezdőként?
Tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy az Inter-Juve meccsnek az Inter az esélyese! Nyilván nem mi vagyunk, mert Allegri jobb edző, mint Inzaghi, és a csapata is sokkal jobb formában van mind játékban és mind fejben is.
Nincs totális szétesés???? Ezt komolyan leírtad?
- interfan
Persze ez oke, minek teszi be.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.02. 08:07Mint mondtam, az edző munkájának is köszönhető a sok kihagyott helyzet, mivel gyengék a játékosok. Te itt Lukakura vagy ki hegyezve, ha Martinez hagyta volna ki őt nem fikáznád ennyire… Bastonit is lehetne szidni, miért nem figyelt jobban Bonaventurára?interfan írta: ↑2023.04.02. 07:59Maradjunk annyiban, hogy ha 0-0 a 3 meteres ureskapu bemegy, teljesen mas meccs lehetett volna.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.02. 07:48
Nem igazán kell szurkolni szerintem (és burkoltan célozgatnod sem!), mivel a Juve fejben fényévekkel előttünk jár, nem sok közünk lesz ahhoz a meccshez, ráadásul a raboknak az olasz kupa az egyetlen, amiért küzdhetnek, mivel a 15 pont jó eséllyel vissza kerül, így a BL szinte zsebben.
Azert nem arrol van szo, hogy a Fiorentina lefocizozz minket, de a focit golra jatszak, es ha az ureskapu sem megy be, ugy nehez lesz...
Egy, kit hoztunk volna?
A másik meg, hogy ha mindenki tudja (Inzaghi is), hogy szar a belga (amit meccs előtt is mondtam, hogy az lesz, pedig nem vagyok varázsló) vagy épp Correa, minek játszatja őket, főleg együtt kezdőként?
Tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy az Inter-Juve meccsnek az Inter az esélyese! Nyilván nem mi vagyunk, mert Allegri jobb edző, mint Inzaghi, és a csapata is sokkal jobb formában van mind játékban és mind fejben is.
Nincs totális szétesés???? Ezt komolyan leírtad?
De kit tegyen be?
Dzeko felig serult volt.
Inzaghi meg fiatalt nem fog hasznalni, ezt mindenki tudja, es mindenki tudta amikor idehoztuk.
O azt hozza ami a Lazioba volt 110%-ig, semmi, de semmi mast.
Sajnos Lukakunal ez a helyzetkihasznalas tobbszor is elofordult mar, mas csapatoknal, mas edzonel, sajnos tobbszor fordul ez elo, mint hogy ontja a golokat.
Allegri jobb edzo mint Inzaghi, ez tisztasor, de keves jobb Olasz edzot lehetne mondani mint Allegri, talan Ancelotti, es ennyi.
De...
Azert mert XY jobb edzo, nem jelenti azt, hogy "kozunk sem lesz a meccshez".
Barca is jobb csapat, akkor is mindenki Inzaghi elkuldeset kerte, veled az elen, erre megis vertuk oket.
Egyszoval ezert nem gondolom, hogy "kozunk sem lesz a meccshez".
Totalis szeteses nincsen, az megvolt anno Piolival, DeBoeral, Mancinivel, Mazzarrival, Ranierivel, Stramaccionival.
Ettol fenyevekre vagyunk (utannad szabadon).
"Totalis szetesesrol" az en szemembe akkor beszelhetunk, ha most a Juve bedaral minket, mint ahogy a Benfica is, es a Salernitanat sem sikerul verni.
De En egyaltalan nem gondolom hogy ez lesz, ahogy ezt fentebb is leirtam.
- CsaSzi9294
Az, hogy 3 pontot szereztünk 5 bajnoki meccs alatt, összesen 3 gólt szereztünk és 5öt kaptunk, az a szétesés egyik része. A 10. vereség a másik, a játékosok állapota a 3. A pár hétre ezelőtti derbi d’Italián ha a Juve 3-0ra nyer egy szavunk se lehetett volna, ergo ott nem volt túl sok közünk a meccshez és ugyan ezt várom a kupában is, csak a merda még motiváltabb lesz, mert meg adhatja a kegyelem döfést a csapatnak.interfan írta: ↑2023.04.02. 08:13Persze ez oke, minek teszi be.
De kit tegyen be?
Dzeko felig serult volt.
Inzaghi meg fiatalt nem fog hasznalni, ezt mindenki tudja.
Sajnos Lukakunal ez a helyzetkihasznalas tobbszor is elofordult mar, mas csapatoknal, mas edzonel, sajnos tobbszor fordul ez elo, mint hogy ontja a golokat.
Allegri jobb edzo mint Inzaghi, ez tisztasor, de keves jobb Olasz edzot lehetne mondani mint Allegri, talan Ancelotti, es ennyi.
De...
Barca is jobb csapat, akkor is mindenki Inzaghi elkuldeset kerte, erre megis vertuk oket.
Totalis szeteses nincsen, az megvolt anno Piolival, DeBoeral, Mancinivel, Mazzarrival, Ranierivel, Stramaccionival.
"Totalis szetesesrol" az en szemembe akkor beszelhetunk, ha most a Juve bedaral minket, mint ahogy a Benfica is, es a Salernitanat sem sikerul verni.
Ha kikapunk a Juve ellen és kiesünk a kupából nem kell “megvárnod” a Saler vagy a Benfica meccseket, mert AKKOR remélhetőleg elköszönünk tőle.
Az meg, hogy kit tegyen be, az is az ő fszsága, mert volt egy Sanchezünk, akit sikeresen elzavart, vagy van egy argentín keretbe behívót kapó Carbonink a padon, aki esélyt sem kap.
Miért nem látod be, hogy Inzaghinak mennie kell?
-
Interfan1000
Miért lenne Inzaghi hibás a mentális szétesésért?
Azért mert már kb 10 fordulóval ezelőtt lenyilatkozta a játékosok többsége, hogy a Napoli megnyerte a bajnokságot? Látszik is, hogy feladták az egészet és annyira nem is érdekli őket, pláne úgy, hogy a Juventustól levontak még 15 pontot és úgy álltak hozzá innentől, hogy a 4. hely sétagalopp lesz negyed gőzzel is!
Lukaku széteséséről miért Inzaghi tehet? Hát még annak ellenére is megkapja állandóan a bizalmat, hogy egy nulla! Akkor már inkább Marotta tehet róla, aki megmondta, hogy visszaküldjük a Chelsea-be, mert nem a régi Lukaku, el van hízva, rájár a hűtőre és nem kell ide!
Azért mert már kb 10 fordulóval ezelőtt lenyilatkozta a játékosok többsége, hogy a Napoli megnyerte a bajnokságot? Látszik is, hogy feladták az egészet és annyira nem is érdekli őket, pláne úgy, hogy a Juventustól levontak még 15 pontot és úgy álltak hozzá innentől, hogy a 4. hely sétagalopp lesz negyed gőzzel is!
Lukaku széteséséről miért Inzaghi tehet? Hát még annak ellenére is megkapja állandóan a bizalmat, hogy egy nulla! Akkor már inkább Marotta tehet róla, aki megmondta, hogy visszaküldjük a Chelsea-be, mert nem a régi Lukaku, el van hízva, rájár a hűtőre és nem kell ide!
- interfan
Persze oke a Juve igy 3-0 meg ugy, de nezd meg, pl vertuk a Napolit, a Milant 2xegymas utan 1 het kulonbseggel osszesen 4-0-al.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.02. 08:22Az, hogy 3 pontot szereztünk 5 bajnoki meccs alatt, összesen 3 gólt szereztünk és 5öt kaptunk, az a szétesés egyik része. A 10. vereség a másik, a játékosok állapota a 3. A pár hétre ezelőtti derbi d’Italián ha a Juve 3-0ra nyer egy szavunk se lehetett volna, ergo ott nem volt túl sok közünk a meccshez és ugyan ezt várom a kupában is, csak a merda még motiváltabb lesz, mert meg adhatja a kegyelem döfést a csapatnak.interfan írta: ↑2023.04.02. 08:13Persze ez oke, minek teszi be.
De kit tegyen be?
Dzeko felig serult volt.
Inzaghi meg fiatalt nem fog hasznalni, ezt mindenki tudja.
De...
Barca is jobb csapat, akkor is mindenki Inzaghi elkuldeset kerte, erre megis vertuk oket.
Ha kikapunk a Juve ellen és kiesünk a kupából nem kell “megvárnod” a Saler vagy a Benfica meccseket, mert AKKOR remélhetőleg elköszönünk tőle.
Az meg, hogy kit tegyen be, az is az ő fszsága, mert volt egy Sanchezünk, akit sikeresen elzavart, vagy van egy argentín keretbe behívót kapó Carbonink a padon, aki esélyt sem kap.
Miért nem látod be, hogy Inzaghinak mennie kell?
De a Barcat is, es idegenben sem kaptunk ki.
Akarhogyan is, de ott vagyunk a BL 8 kozott, amire tizeneve nem volt pelda, pedig sokkal-sokkal erosebb csapataink voltak akikkel meg a 16 sem sikerult...
Lehet igazad lesz, es a Juvet szetver minket, es "kozunk sem lesz a meccshez".
De ateltuk mar ezt a korszakot iden 1x a Barca meccs elott, aztan lass csodat, megis volt kozunk a meccshez, sot nyertunk is, es tovabbmentunk egy olyan csoportbol amire senki nem szamitott.
Inzaghinak megvannak az elkepesztoen komoly korlatai es rengeteg hulyesege, nagyon sokszor reszleteztem mar...
Ilyen elkepeszto hulyeseg volt Correa es Lukaku is, es Sanchez elkuldese brutalis penzt fizetve neki.
Ez nem vitas, egyertelmu.
Inzaghinak mennie kell e?
Megint egy jo kerdes.
Eloszor is varjuk meg a szezon veget.
(Persze lehet a Juve szetver minket, ahogy te gondolod, es ennyi a story)
Masodszor, latni kell, hogy kit tudunk egyaltalan hozni a helyere ilyen borzalmas hatterrel.
24-ig itt tulajdonosvaltas nem lesz.
Ilyen helyzetben levo csapathoz valamire valo edzo nem fog eljonni, latjuk Motta is inkabb hosszabbit es marad Bolognaba, pedig aztan Motta jelenleg meg csak egy tehetseg, nem hogy komoly edzo.
Szoval nekem megint jon a kerdes ami osszel is, kit hozunk a helyere, aki elvallja ezt az Intert, es aki tuti biztosan tobb mint Inzaghi?
- CsaSzi9294
Interfan, itt tűzoltásra és új impulzusokra van szükség, még a BL meccs előtt! A Porto ellen is csoda volt, hogy tovább mentünk és a Benfica jobb csapat, mi meg azóta csak hullunk szét.interfan írta: ↑2023.04.02. 08:35Persze oke a Juve igy 3-0 meg ugy, de nezd meg, pl vertuk a Napolit, a Milant 2xegymas utan 1 het kulonbseggel osszesen 4-0-al.
Akarhogyan is, de ott vagyunk a BL 8 kozott, amire tizeneve nem volt pelda, pedig sokkal-sokkal erosebb csapataink voltak akikkel meg a 16 sem sikerult...
De ateltuk mar ezt a korszakot iden 1x a Barca meccs elott, aztan lass csodat, megis volt kozunk a meccshez, sot nyertunk is, es tovabbmentunk egy olyan csoportbol amire senki nem szamitott.
Inzaghinak megvannak az elkepesztoen komoly korlatai es rengeteg hulyesege, nagyon sokszor reszleteztem mar...
Ilyen elkepeszto hulyeseg volt Correa es Lukaku is, es Sanchez elkuldese brutalis penzt fizetve neki.
Megint egy jo kerdes.
Masodszor, latni kell, hogy kit tudunk egyaltalan hozni a helyere ilyen borzalmas hatterrel.
Ilyen helyzetben levo csapathoz valamire valo edzo nem fog eljonni, latjuk Motta is inkabb hosszabbit es marad Bolognaba, pedig aztan Motta jelenleg meg csak egy tehetseg, nem hogy komoly edzo.
Szoval nekem megint jon a kerdes ami osszel is, kit hozunk a helyere, aki elvallja ezt az Intert, es aki tuti biztosan tobb mint Inzaghi?
Szerintem teljesen mindegy, hogy Chivu vagy Kondás Elemér lenne a szezon végéig az edző, nyáron majd gondolkodunk tovább, most változás kell!!! Inzaghi megbukott. Nincs mit ezen ragozni. Nem a Juve meccset kellene megvárni, hanem a tegnapi után elköszönni tőle, amellyel elérte a 10. vereséget.
-
Interfan1000
Egyébként volt olyan játékos idén, akiről nem volt még hír, hogy vagy eladjuk és ő lesz az áldozat, vagy nem hosszabbítunk vele, mert nem kell, esetleg kölcsön adjuk, mert gyenge és senkinek nem kell, így nem lehet eladni:
- Onana (most már ő lesz az áldozat)
- Handanovic (vele nem hosszabbítunk)
- Skriniar (megy a PSG-be)
- Bastoni (nem kapja meg a kért fizut, eladjuk)
- De Vrij (megy külföldre, nem hosszabbít)
- Acerbi (nem tudjuk kivásárolni, megy vissza a Lazio-ba, ha nem kapunk kedvezményt)
- D’Ambrosio (nem kap új szerződést)
- Dimarco (na ő rendben van)
- Bellanova (megy vissza a Cagliari-ba)
- Darmian (ő is rendben van)
- Brozovic (elcseréljük vagy eladjuk és áldozat lesz)
- Asllani (nem számít rá Inzaghi, mehet kölcsön)
- Barella (eladjuk és ő lesz az áldozat)
- Calhanoglu (rendben van és elvileg megkapja a szerződést)
- Gagliardini (mehet amerre lát, nem kap szerződést)
- Dumfries (ő lesz az áldozat és eladjuk)
- Gosens (gyenge, eladjuk vagy kölcsön adjuk)
- Mkhitaryan (ő rendben van, marad)
- Correa (mehet kölcsön vagy eladjuk, de nem kell)
- Martinez (ő lesz az áldozat)
- Lukaku (megy vissza a Chelsea-hez, nem kell)
- Dzeko (nem kap új szerződést)
Ilyen egy profi klub könyörgöm? És akkor csoda, hogy szétesik a csapat, mikor kb 4 embernek garantáltan biztos a maradása? De ki kell rúgni az edzőt, mert rá a legkönnyebb fogni mindent…
- Onana (most már ő lesz az áldozat)
- Handanovic (vele nem hosszabbítunk)
- Skriniar (megy a PSG-be)
- Bastoni (nem kapja meg a kért fizut, eladjuk)
- De Vrij (megy külföldre, nem hosszabbít)
- Acerbi (nem tudjuk kivásárolni, megy vissza a Lazio-ba, ha nem kapunk kedvezményt)
- D’Ambrosio (nem kap új szerződést)
- Dimarco (na ő rendben van)
- Bellanova (megy vissza a Cagliari-ba)
- Darmian (ő is rendben van)
- Brozovic (elcseréljük vagy eladjuk és áldozat lesz)
- Asllani (nem számít rá Inzaghi, mehet kölcsön)
- Barella (eladjuk és ő lesz az áldozat)
- Calhanoglu (rendben van és elvileg megkapja a szerződést)
- Gagliardini (mehet amerre lát, nem kap szerződést)
- Dumfries (ő lesz az áldozat és eladjuk)
- Gosens (gyenge, eladjuk vagy kölcsön adjuk)
- Mkhitaryan (ő rendben van, marad)
- Correa (mehet kölcsön vagy eladjuk, de nem kell)
- Martinez (ő lesz az áldozat)
- Lukaku (megy vissza a Chelsea-hez, nem kell)
- Dzeko (nem kap új szerződést)
Ilyen egy profi klub könyörgöm? És akkor csoda, hogy szétesik a csapat, mikor kb 4 embernek garantáltan biztos a maradása? De ki kell rúgni az edzőt, mert rá a legkönnyebb fogni mindent…
- tabi.csaba
Az hogy 0-0-ás állásnál Lukaku nem passzol a jobb helyzetben lévő csapattársának! Az igen csak Inzaghi hibája!!
Rühellem a ballábas játékosokat! Úgy helyezkednek, hogy bal lábra érkezzen a labda! Megye szintű játákosok játszanak a Világ footballjában!! Kifordulnak,hogy a buzi belsővel tudjanak passzolni, lőni! Ez mind időveszteség! Semmi rugótechnika! Szögletet belsővel adják be ! Vicc!!! Ez a mai foci! Sajnos.
Rühellem a ballábas játékosokat! Úgy helyezkednek, hogy bal lábra érkezzen a labda! Megye szintű játákosok játszanak a Világ footballjában!! Kifordulnak,hogy a buzi belsővel tudjanak passzolni, lőni! Ez mind időveszteség! Semmi rugótechnika! Szögletet belsővel adják be ! Vicc!!! Ez a mai foci! Sajnos.
- interfan
De ki olt tuzet?CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.02. 08:42Interfan, itt tűzoltásra és új impulzusokra van szükség, még a BL meccs előtt! A Porto ellen is csoda volt, hogy tovább mentünk és a Benfica jobb csapat, mi meg azóta csak hullunk szét.interfan írta: ↑2023.04.02. 08:35Persze oke a Juve igy 3-0 meg ugy, de nezd meg, pl vertuk a Napolit, a Milant 2xegymas utan 1 het kulonbseggel osszesen 4-0-al.
Megint egy jo kerdes.
Szerintem teljesen mindegy, hogy Chivu vagy Kondás Elemér lenne a szezon végéig az edző, nyáron majd gondolkodunk tovább, most változás kell!!! Inzaghi megbukott. Nincs mit ezen ragozni. Nem a Juve meccset kellene megvárni, hanem a tegnapi után elköszönni tőle, amellyel elérte a 10. vereséget.
Ki az aki kepes erre?
Ki az aki ezt elvallalja?
Ha a Porto ellen sikerult, a csoportkorbol sikerult, pedig aztan azt senki nem varta, akkor miert ne sikerulhetne a Benfica ellen.
En tovabbra is azt mondom, egyaltalan nem gondolom, hogy "kozunk sem lesz a Juve meccshez".
- CsaSzi9294
Írtam. A szezon végéig bárkit!interfan írta: ↑2023.04.02. 08:49De ki olt tuzet?CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.02. 08:42Interfan, itt tűzoltásra és új impulzusokra van szükség, még a BL meccs előtt! A Porto ellen is csoda volt, hogy tovább mentünk és a Benfica jobb csapat, mi meg azóta csak hullunk szét.
Ki az aki kepes erre?
Ha a Porto ellen sikerult, a csoportkorbol sikerult, pedig aztan azt senki nem varta, akkor miert ne sikerulhetne a Benfica ellen.
En tovabbra is azt mondom, egyaltalan nem gondolom, hogy "kozunk sem lesz a Juve meccshez".
Látom nem tudlak meggyőzni, nem is akarlak tovább. De ne lepődj meg, ha “közünk sem lesz” ahhoz a meccshez és ezzel a Juve megadja a kegyelem döfést, mert sajnos ez a realitás jelenleg…
- interfan
De ki az a "barki"?CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.02. 08:57Írtam. A szezon végéig bárkit!interfan írta: ↑2023.04.02. 08:49De ki olt tuzet?CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.02. 08:42
Interfan, itt tűzoltásra és új impulzusokra van szükség, még a BL meccs előtt! A Porto ellen is csoda volt, hogy tovább mentünk és a Benfica jobb csapat, mi meg azóta csak hullunk szét.
Ki az aki kepes erre?
Látom nem tudlak meggyőzni, nem is akarlak tovább. De ne lepődj meg, ha “közünk sem lesz” ahhoz a meccshez és ezzel a Juve megadja a kegyelem döfést, mert sajnos ez a realitás jelenleg…
Persze lehet "kozunk sem lesz a meccshez", ahogy te irod.
De lehet meglepodsz, es megis az lesz ami pl a Barca ellen.
- CsaSzi9294
Chivu! Még Carboni is kapna esélyt.interfan írta: ↑2023.04.02. 08:59De ki az a "barki"?CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.02. 08:57Írtam. A szezon végéig bárkit!interfan írta: ↑2023.04.02. 08:49
De ki olt tuzet?
Ki az aki kepes erre?
- interfan
Oszinten kerdezem, tudunk Chivurol barmit?CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.02. 09:02Chivu! Még Carboni is kapna esélyt.interfan írta: ↑2023.04.02. 08:59De ki az a "barki"?CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.02. 08:57
Írtam. A szezon végéig bárkit!
En megmondom oszinten Nem, ezert utananeztem.
- 1.
Chivut tobbszor akartak az Ifibol iden kirugni, mint Inzaghit a felnott csapatnol
- 2.
Chivu idei Intere a kemeny 10. megegyszer mondom 10.helyen van a bajnoksagban.
6db pontra a kieso helytol
- 3.
Az Ifi BL-ben nagyon csunya bukas es veresegek, 8 kapott gol 2db meccsen a Barca ellen.
Majd egy bizonyos Rukh Liv elleni kieses.
- 4.
Chivu idei merlege 35 meccs = 12 GY 10X 13 vereseg.
- 5.
Bajnoksagba 25 meccs = 8 GY 9X 8 vereseg
- 6.
Szuperkupa vereseg a Fiorentinatol
-
Interfan1000
Egyébként vicces, de több mint 10 éve, mikor még aktív játékos volt Chivu meg Thiago Motta, akkor ők voltak itt a legutáltabb játékosok a fórumon, azok a tipikus bűnbakok, akikre rá lehetett fogni az aktuális vereségeket, ha nem ment a csapatnak! Csak vissza kell olvasni…
Most meg legyen valamelyikük az edző…vajon megélem, hogy megint 10 év múlva azon megy a szurkolás, hogy Gagliardini vagy Dumfries legyen majd a vezetőedző?
Most meg legyen valamelyikük az edző…vajon megélem, hogy megint 10 év múlva azon megy a szurkolás, hogy Gagliardini vagy Dumfries legyen majd a vezetőedző?