Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Gazzetta szerint Thuram kaphatja a 9-es mezt.
Szinten a Gazzetta szerint teljes megegyezes Morata es az Inter kozott, aki az Interbe szeretne igazolni.
Viszont az Atletico tovabbra sem hajlando csokkenteni a 20m arat, es elutasitotta az Inter 15m ajanlatat.
Inzaghi Moratat szeretne, mivel kesz jatekost akar, akinek van Seria A rutinja.
Gazzetta szerint a hetvegeig a Japan turnera leakarjuk zarni Sommer erkezeset.
Probaljuk a Bayern kereset csokkenteni, es egy 4m + bonuszok hivatalos ajanlatot tettunk tegnap.
Cuadrado vizumproblemak miatt kihagyhatja a Japan turnet.
Szinten a Gazzetta szerint teljes megegyezes Morata es az Inter kozott, aki az Interbe szeretne igazolni.
Viszont az Atletico tovabbra sem hajlando csokkenteni a 20m arat, es elutasitotta az Inter 15m ajanlatat.
Inzaghi Moratat szeretne, mivel kesz jatekost akar, akinek van Seria A rutinja.
Gazzetta szerint a hetvegeig a Japan turnera leakarjuk zarni Sommer erkezeset.
Probaljuk a Bayern kereset csokkenteni, es egy 4m + bonuszok hivatalos ajanlatot tettunk tegnap.
Cuadrado vizumproblemak miatt kihagyhatja a Japan turnet.
- CsaSzi9294
- interfan
En inkabb a felso ket nevet tamogatnam.
De valoban Kamada is jo lehetoseg.
Felfogni sem tudom, hogy miert nem merult fel Frattesi erkezese ota, meg csak pletyka szinten sem Sanches, sem Kamada.
Nem ertem...
- CsaSzi9294
Szerintem azért, mert Samardzic fog érkezni. Monrata után megmarad pénz.interfan írta: ↑2023.07.20. 09:35En inkabb a felso ket nevet tamogatnam.
De valoban Kamada is jo lehetoseg.
Felfogni sem tudom, hogy miert nem merult fel Frattesi erkezese ota, meg csak pletyka szinten sem Sanches, sem Kamada.
Nem ertem...
- interfan
Ideadjak kolcson + sima opcioval?CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.20. 09:52 Szerintem azért, mert Samardzic fog érkezni. Monrata után megmarad pénz.
Vagy hogy?
Hogy fer bele a 26m-ba a kovetkezo sor?
- Egy kezdokapus (Sommer 4/6m)
- Egy cserekapus (Trubin 10m, MrX ingyen kolcson)
- Egy Skriniar utod (Demiral ingyen, MrX ingyen kolcson)
- Egy Gagliardini utod (Ingyen kolcson MrX)
- Egy Lukaku utod (Morata 20m, Beto 25-30m)
De ha a bonuszokat is betudjuk szamitatni, akkor max van 36m.
- CsaSzi9294
- Sommert el tudom képzeli, hogy kölcsön+opcióval kibulizzuk. De max 5m-t fogunk érte fizetni.interfan írta: ↑2023.07.20. 09:56Ideadjak kolcson + sima opcioval?CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.20. 09:52 Szerintem azért, mert Samardzic fog érkezni. Monrata után megmarad pénz.
Vagy hogy?
- Egyre inkább úgy gondolom, hogy Trubin nem fog most érkezni, csak Audero kölcsönben.
- Demiral ingyen
- Gag utód Samardzic egy 10m+Fabbian
- Lukaku utód Morata 20m
- 35+ milliónk lett volna Lukakura is, mivel a Chelseavel megegyeztünk.
- interfan
A Fabbian + 10m uzletet hasonlitsuk a Mulattieri + 27m = Frattesi uzlethez.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.20. 10:10- Sommert el tudom képzeli, hogy kölcsön+opcióval kibulizzuk. De max 5m-t fogunk érte fizetni.interfan írta: ↑2023.07.20. 09:56Ideadjak kolcson + sima opcioval?CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.20. 09:52 Szerintem azért, mert Samardzic fog érkezni. Monrata után megmarad pénz.
Vagy hogy?
- Egyre inkább úgy gondolom, hogy Trubin nem fog most érkezni, csak Audero kölcsönben.
- Demiral ingyen
- Gag utód Samardzic egy 10m+Fabbian
- Lukaku utód Morata 20m
- 35+ milliónk lett volna Lukakura is, mivel a Chelseavel megegyeztünk.
Ami papiron ugy nez ki:
Mulattieri 6m bevetel, Frattesi 33m kiadas.
Tehat ez az altalad irt esetben, max ugy nezhetne ki, hogy Fabbian 5m bevetel, Samardziz 20m kiadas.
Fabbianal egy gond van, nem volt a tavalyi BL lista tagja.
Igy az o bevetele nem szamit a BL nevezes szemszogebol.
Tehat ha az altalad irt szamitast kovetem, es ha betudjuk a bonuszokat szamitatni, akkor 36m = :
- Sommer 5m
- Morata 20m
- Kapus, KH ingyen
Ez esetben lenne 6/16m ami meg van meg egy jatekosra...
- Cupi
- mike
- CsaSzi9294
A Lukakunak szánt 9-es mezt Thuram kapta meg.
- Stankov
Faraonit viszi a Napoli 2m ért
Azt hiszem mondanom se kell ki helyett jöhetett volna.
Azt hiszem mondanom se kell ki helyett jöhetett volna.
- Cupi
Azért remélem majd valamikor Lukaku kiad egy közleményt vagy ad egy interjút és úgy őszintén elmondja mi is járt a kis fejébe. Még mindig értetlenül állok a gondolkodása előtt.
Bárhogy is agyalok nem értem meg mit is akart? Elmenni abba a juvéba mondjuk 2-3 millióért többért ahol pár hónapja még összebalhézott a drukkereivel meg játékosaival és utána kb. mindenki le rasszistázott? Oda akarna ő menni? Mindezt, úgy, hogy közbe azt a klubot ahol szeretik, ahol visszafogadták szembe köpi......teljesen logikátlan ez az egész.
Vagy ennyire egysejtű idióta vagy van valami a háttérben amiről nem tudunk.
Bárhogy is agyalok nem értem meg mit is akart? Elmenni abba a juvéba mondjuk 2-3 millióért többért ahol pár hónapja még összebalhézott a drukkereivel meg játékosaival és utána kb. mindenki le rasszistázott? Oda akarna ő menni? Mindezt, úgy, hogy közbe azt a klubot ahol szeretik, ahol visszafogadták szembe köpi......teljesen logikátlan ez az egész.
- interfan
Elnezve emberunk palyafutasat, es hogy mindenhonnan mint a patkany elmenekul, osszebalhezva mindenkivel, haaat az elobbi tippelek az altalad leirt opcio kozul.Cupi írta: ↑2023.07.20. 13:44 Azért remélem majd valamikor Lukaku kiad egy közleményt vagy ad egy interjút és úgy őszintén elmondja mi is járt a kis fejébe. Még mindig értetlenül állok a gondolkodása előtt.![]()
Bárhogy is agyalok nem értem meg mit is akart? Elmenni abba a juvéba mondjuk 2-3 millióért többért ahol pár hónapja még összebalhézott a drukkereivel meg játékosaival és utána kb. mindenki le rasszistázott? Oda akarna ő menni? Mindezt, úgy, hogy közbe azt a klubot ahol szeretik, ahol visszafogadták szembe köpi......teljesen logikátlan ez az egész.![]()
- interfan
Sportmediaset szerrint az Inter 17m-ra novelte az ajanlatot Morataert, varjuk az Atletico valaszat.
Morata az Interbe szeretne igazolni.
Di Marzio es a Sky szerint kozel a megegyezes Sommer kapcsan a Bayernel.
Az Inter 4m-t adna, de legrosszabb esetben kifizeti a 6m-t ami a Bayern ker.
Morata az Interbe szeretne igazolni.
Di Marzio es a Sky szerint kozel a megegyezes Sommer kapcsan a Bayernel.
Az Inter 4m-t adna, de legrosszabb esetben kifizeti a 6m-t ami a Bayern ker.
-
chester0921
Én még azt is el tudom képzelni, hogy abszolút nem gondolta komolyan a Juventust, csak ezzel a színjátékkal szeretett volna tőlünk kicsikarni egy kis pluszt. Nem jött össze.interfan írta: ↑2023.07.20. 14:04Elnezve emberunk palyafutasat, es hogy mindenhonnan mint a patkany elmenekul, osszebalhezva mindenkivel, haaat az elobbi tippelek az altalad leirt opcio kozul.Cupi írta: ↑2023.07.20. 13:44 Azért remélem majd valamikor Lukaku kiad egy közleményt vagy ad egy interjút és úgy őszintén elmondja mi is járt a kis fejébe. Még mindig értetlenül állok a gondolkodása előtt.![]()
Bárhogy is agyalok nem értem meg mit is akart? Elmenni abba a juvéba mondjuk 2-3 millióért többért ahol pár hónapja még összebalhézott a drukkereivel meg játékosaival és utána kb. mindenki le rasszistázott? Oda akarna ő menni? Mindezt, úgy, hogy közbe azt a klubot ahol szeretik, ahol visszafogadták szembe köpi......teljesen logikátlan ez az egész.![]()
- interfan
Undorito fereg az ember, volt egy par mar Inter mezben, haat o a legnagyobb fergek koze kerult.chester0921 írta: ↑2023.07.20. 14:36 Én még azt is el tudom képzelni, hogy abszolút nem gondolta komolyan a Juventust, csak ezzel a színjátékkal szeretett volna tőlünk kicsikarni egy kis pluszt. Nem jött össze.
Szivbol kivanom, hogy igazoljon a Juveba, es akkor amit kapni fog az egesz Olasz kozegtol, az Intertol, es ha nem lovi kettesevel a golokat magatol a Juve szurkoloktol is, na azzal lesz neki vegleg vege, kicsinaljak a legdurvabb modon.
Viszont sajnos szerintem nem lesz a Juve jatekosa.
Es szepen elmegy a Szaudiakhoz, ahol megkapja a nyugalmat, a csillogast, a luxust, es a felfoghatatlan mennyisegu penzt.
Nem ezt erdemli, hanem a Juvet es a szenvedest.
Dehat nem mindenki azt kapja amit valoban erdemel....
-
Fan Gusto
Szerintem egy ember kritizálásának, aki a futballban egy elítélendő lépést tett, igenis vannak határai. Nekem sem tetszik, amit Lukaku csinált, de azért mindennek van határa. Valószínűleg Te sem örülnél, ha akármivel kapcsolatban így beszélnének rólad.interfan írta: ↑2023.07.20. 14:42Undorito fereg az ember, volt egy par mar Inter mezben, haat o a legnagyobb fergek koze kerult.chester0921 írta: ↑2023.07.20. 14:36 Én még azt is el tudom képzelni, hogy abszolút nem gondolta komolyan a Juventust, csak ezzel a színjátékkal szeretett volna tőlünk kicsikarni egy kis pluszt. Nem jött össze.
Szivbol kivanom, hogy igazoljon a Juveba, es akkor amit kapni fog az egesz Olasz kozegtol, az Intertol, es ha nem lovi kettesevel a golokat magatol a Juve szurkoloktol is, na azzal lesz neki vegleg vege, kicsinaljak a legdurvabb modon.
Es szepen elmegy a Szaudiakhoz, ahol megkapja a nyugalmat, a csillogast, a luxust, es a felfoghatatlan mennyisegu penzt.
- interfan
Ajanlom figyelmedbe a szeretve tisztelt Nord kozlemenyet Lukaku kapcsan:
"
Lukaku Te aljas mocskos arulo.
Aki egyszer megcsalt minket, az ujra megteszi, nem azert mert szereti, hanem mert ilyen a termeszete.
Lukaku te elarultal minket, minket akik megvedtunk teged a legrosszabb idoszakodban.
Mi megvedtunk, te meg igy halalod ezt meg, es hatbaszursz minket.
Megcsokoltad a cimert, ami nekunk tobbet er mint az eletunk, es most eladod magad te aljas, mocskos, arulo.
Mielott bajnok lennel ferfiva kell valni, te Nem vagy ferfi, viszlat te Arulo.
"
Ehhez kepest En visszafogott voltam, de kinek milyen a vermerseklete.
Cuadradot napok ota szidjuk itt, pedig o idejott, es nem elmenekult masodjara, mikozben mindent megkapott az Intertol.
-
k.tomi880421
Én kicsit óvatosabban fogalmazva de hasonlóan gondolom mint Interfan. Tekintve Lukaku eddigi csapatainál tett húzásait a legjobban azt kívánom, hogy ezzel az utolsóval a lehető legmesszebb kerüljön a legmagasabb szinttől a fociban. Lehet az akár Szaúd Arábia is csak ők is csökkentsék a neki szánt összeget, jelenleg megtehetik a hírek hallatán nem hiszem, hogy sok profi klub leigazolná az EU-ban.
-
DM22
Én az ilyen szintű rosszindulatúságot és negativitást ami megy egy ingyen Cuadrado és egy amúgy is kérdéses teljesítményű Lukaku miatt, betudom a csekély értelműségnek. Nem (csak) Interfanra gondolok, de azért ennyit picsogni már tényleg kiborító. Alig volt normális, informatív komment az elmúlt időben. Csak a fifamanageres kiket igazoljunk téma - mert hát Marottánál mindenki okosabb - és biztos sokkal jobb minden általunk említett név mint akikkel tárgyalunk. Hát Kamada is szabad.., igaz nincs posztja nálunk , főleg , hogy ott van Calha is, de ez kit érdekelFan Gusto írta: ↑2023.07.20. 15:02Szerintem egy ember kritizálásának, aki a futballban egy elítélendő lépést tett, igenis vannak határai. Nekem sem tetszik, amit Lukaku csinált, de azért mindennek van határa. Valószínűleg Te sem örülnél, ha akármivel kapcsolatban így beszélnének rólad.interfan írta: ↑2023.07.20. 14:42Undorito fereg az ember, volt egy par mar Inter mezben, haat o a legnagyobb fergek koze kerult.chester0921 írta: ↑2023.07.20. 14:36 Én még azt is el tudom képzelni, hogy abszolút nem gondolta komolyan a Juventust, csak ezzel a színjátékkal szeretett volna tőlünk kicsikarni egy kis pluszt. Nem jött össze.
- interfan
Pontosan ez a baj, hogy erdemes megnezni az elmult eveit, es hogy kb mindenhonnan hogyan jott el.k.tomi880421 írta: ↑2023.07.20. 15:14 Én kicsit óvatosabban fogalmazva de hasonlóan gondolom mint Interfan. Tekintve Lukaku eddigi csapatainál tett húzásait a legjobban azt kívánom, hogy ezzel az utolsóval a lehető legmesszebb kerüljön a legmagasabb szinttől a fociban. Lehet az akár Szaúd Arábia is csak ők is csökkentsék a neki szánt összeget, jelenleg megtehetik a hírek hallatán nem hiszem, hogy sok profi klub leigazolná az EU-ban.
Nem az a gond, hogy elmegy masodjara, hanem az, hogy hogyan.
O akkor lenne a legnagyobb szarba, ha a Juveba menne, mert akkor amit kap majd, az brutalis lesz...
Ehhez kepest a Szaudiak neki egy nyugalom szigete, sot elete uzlete.
Senki nem haragudna ra, ha elfogadta volna a Szaudi ajanlatot, penz, penz, mindenki megertene.
De amit a Juveval csinalt Inter jatekoskent, es azok utan amit az Inter tett erte, es mi Inter szurkolok adtunk neki, az a legalja...
-
Fan Gusto
Nyilván neked lesz igazad, mert míg én évente kétszer fogalmazok meg véleményt, addig te minden nap megteszed ezt, de ne felejtsd el, hogy attól még, hogy sokszor elmondasz valamit, nem biztos, hogy úgy is lesz. Ezért üzenetként csak annyit hagyok itt, hogy "a stílus maga az ember".interfan írta: ↑2023.07.20. 15:18Pontosan ez a baj, hogy erdemes megnezni az elmult eveit, es hogy kb mindenhonnan hogyan jott el.k.tomi880421 írta: ↑2023.07.20. 15:14 Én kicsit óvatosabban fogalmazva de hasonlóan gondolom mint Interfan. Tekintve Lukaku eddigi csapatainál tett húzásait a legjobban azt kívánom, hogy ezzel az utolsóval a lehető legmesszebb kerüljön a legmagasabb szinttől a fociban. Lehet az akár Szaúd Arábia is csak ők is csökkentsék a neki szánt összeget, jelenleg megtehetik a hírek hallatán nem hiszem, hogy sok profi klub leigazolná az EU-ban.
O akkor lenne a legnagyobb szarba, ha a Juveba menne, mert akkor amit kap majd, az brutalis lesz...
Senki nem haragudna ra, ha elfogadta volna a Szaudi ajanlatot, penz, penz, mindenki megertene.
De amit a Juveval csinalt Inter jatekoskent, es azok utan amit az Inter tett erte, es mi Inter szurkolok adtunk neki, az a legalja...
-
DM22
+1000000Fan Gusto írta: ↑2023.07.20. 15:23Nyilván neked lesz igazad, mert míg én évente kétszer fogalmazok meg véleményt, addig te minden nap megteszed ezt, de ne felejtsd el, hogy attól még, hogy sokszor elmondasz valamit, nem biztos, hogy úgy is lesz. Ezért üzenetként csak annyit hagyok itt, hogy "a stílus maga az ember".interfan írta: ↑2023.07.20. 15:18Pontosan ez a baj, hogy erdemes megnezni az elmult eveit, es hogy kb mindenhonnan hogyan jott el.k.tomi880421 írta: ↑2023.07.20. 15:14 Én kicsit óvatosabban fogalmazva de hasonlóan gondolom mint Interfan. Tekintve Lukaku eddigi csapatainál tett húzásait a legjobban azt kívánom, hogy ezzel az utolsóval a lehető legmesszebb kerüljön a legmagasabb szinttől a fociban. Lehet az akár Szaúd Arábia is csak ők is csökkentsék a neki szánt összeget, jelenleg megtehetik a hírek hallatán nem hiszem, hogy sok profi klub leigazolná az EU-ban.
- interfan
Erdekes ez egyebkent, Szerintem mindenkinek szive joga, kihez hogyan all, kit hogy szid, kirol mit gondol.
Nyugodtan leirhatja barki szerintem, miert ne irhatna, az mar mas kerdes hogy egyetertunk e.
Viszont a nem sok ember kozul, akik pl Moratara leirtak hogy "ok" en voltam az egyik.
Semmire nem tartom, de Lukaku jobb volt tole az elmult 2 evben?
Nem...
Nem is olyan reg bovebben volt ez tema.
Innentol meg komoly visszalepes nem lehet.
Cuadradot sokan szidjak nagyon durvan, de ez van, minden ember mas, engem pl nem zavar hogy szidjak, ki hogyan eli meg.
(Mennyit szidtunk, szidtak egyes jatekosokat itt evekig, lasd a most tavozott Gagliardini is miket kapott milyen "stilusban", dehat az elet ilyen, nem vagyunk egyformak, es ettol szep is az elet)
En pl nem szidtam Cuadradot, mert o idejon, es nem pedig elmenekul innen, ettol fuggetlenul nem ertem a leigazolasat, de elfogadom, mit tudok tenni.
Bizonyitson, ahogy a Nord irta.
Engem pl az sem zavar, hogy barki leirja Kamada nevet.
Miert zavarna?
Jo otlet, persze FM, dehat pletyakaknak elfer szerintem.
Szerintem az is lehet egy "ertelmes gondolat" ahogy te fogalmaztal, ha valaki bedobja Kamada nevet, vagy leirja o kiket latna jo megoldasnak.
En pl sokat tudok belole tanulni, mert vannak Szerintem jo meglatasok, akar olyan jatekosok akiket en kevesbe ismerek, mas viszont jobban, es ezaltal masokat is megtud ismertetni az adott jatekossal.
- mike
Ez a nap legértékesebb hozzászólása, jah nem.DM22 írta: ↑2023.07.20. 15:15 Én az ilyen szintű rosszindulatúságot és negativitást ami megy egy ingyen Cuadrado és egy amúgy is kérdéses teljesítményű Lukaku miatt, betudom a csekély értelműségnek. Nem (csak) Interfanra gondolok, de azért ennyit picsogni már tényleg kiborító. Alig volt normális, informatív komment az elmúlt időben. Csak a fifamanageres kiket igazoljunk téma - mert hát Marottánál mindenki okosabb - és biztos sokkal jobb minden általunk említett név mint akikkel tárgyalunk. Hát Kamada is szabad.., igaz nincs posztja nálunk , főleg , hogy ott van Calha is, de ez kit érdekelElvek meg kutyafasza.. mintha 1995-ben lennénk. Mindenki szerint szar húzás volt Lukakutól ez a dolog, és senki szerint nem Morata a legideálisabb jelölt.. de ennyi energiát amit a fikázásba ölnek a fórumon , abból akár értelmes gondolatok is születhetnének.
Ezt a véleményt nyugodtan megtarthattad volna magadnak.
Nincs mit tenni, mi már csak ilyen "csekély értelműek" vagyunk, meg szégyellem de elveink vannak.
A fórum nagy része köszöni a kioktatást.
Persze nem kértük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2023.07.20. 15:49-kor.
-
DM22
Igen általában ez az érv, csakhogy ha ömlik a szar nonstop, akkor olyan toxikus lesz a környezet, ami miatt nem csak nekem nincs kedvem már feljárni a fórumra.
Azt is tudom, hogy "pont te vagy az optimista" meg "jön az új tulaj remélhetőleg" stb stb stb.
De ahogy gondolod. Részemről az eszmecsere lezárva, változni úgysem fog semmi.
-
DM22
Igazad van, a folyamatos mocskolódás sokkal jobb. Nem kell a fórum nagyrészére gondolni, de sajnálom ha magadra vetted. Akkor talán van benne igazság nem?mike írta: ↑2023.07.20. 15:48Ez a nap legértékesebb hozzászólása, jah nem.DM22 írta: ↑2023.07.20. 15:15 Én az ilyen szintű rosszindulatúságot és negativitást ami megy egy ingyen Cuadrado és egy amúgy is kérdéses teljesítményű Lukaku miatt, betudom a csekély értelműségnek. Nem (csak) Interfanra gondolok, de azért ennyit picsogni már tényleg kiborító. Alig volt normális, informatív komment az elmúlt időben. Csak a fifamanageres kiket igazoljunk téma - mert hát Marottánál mindenki okosabb - és biztos sokkal jobb minden általunk említett név mint akikkel tárgyalunk. Hát Kamada is szabad.., igaz nincs posztja nálunk , főleg , hogy ott van Calha is, de ez kit érdekelElvek meg kutyafasza.. mintha 1995-ben lennénk. Mindenki szerint szar húzás volt Lukakutól ez a dolog, és senki szerint nem Morata a legideálisabb jelölt.. de ennyi energiát amit a fikázásba ölnek a fórumon , abból akár értelmes gondolatok is születhetnének.
Nincs mit tenni, mi már csak ilyen "csekély értelműek" vagyunk, meg szégyellem de elveink vannak.
Persze nem kértük.
- mike
Abszolút, de ez egy szabad fórum.
Érdekes hogy azt gondolod majd úgy írunk ahogy neked tetszik.
Részemről cuadrado egy patkány, kb ahogy szerinted umtiti egy nagy szar.
Vagy Morata egy megszáradt macskasz.r.
Idézzem tőled ?
Erről ennyit:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2023.07.20. 15:56-kor.
-
Janicsár
Sokminden el volt nézve már a vezetőségnek de van amit nem lehet. Nekem ez a Cuadrado vonal az. Az hogy te hová szeretsz feljárni az a kutyát nem érdekli viszont az biztos hogy a legszánalmasabb amit csak tehetsz hogy egy ilyen beleállás után másokra hárítod hogy felveszi vagy sem a neki szánt sértést. Van egy véleményed le is írtad de akkor illik vállalni is.DM22 írta: ↑2023.07.20. 15:51Igazad van, a folyamatos mocskolódás sokkal jobb. Nem kell a fórum nagyrészére gondolni, de sajnálom ha magadra vetted. Akkor talán van benne igazság nem?mike írta: ↑2023.07.20. 15:48Ez a nap legértékesebb hozzászólása, jah nem.DM22 írta: ↑2023.07.20. 15:15 Én az ilyen szintű rosszindulatúságot és negativitást ami megy egy ingyen Cuadrado és egy amúgy is kérdéses teljesítményű Lukaku miatt, betudom a csekély értelműségnek. Nem (csak) Interfanra gondolok, de azért ennyit picsogni már tényleg kiborító. Alig volt normális, informatív komment az elmúlt időben. Csak a fifamanageres kiket igazoljunk téma - mert hát Marottánál mindenki okosabb - és biztos sokkal jobb minden általunk említett név mint akikkel tárgyalunk. Hát Kamada is szabad.., igaz nincs posztja nálunk , főleg , hogy ott van Calha is, de ez kit érdekelElvek meg kutyafasza.. mintha 1995-ben lennénk. Mindenki szerint szar húzás volt Lukakutól ez a dolog, és senki szerint nem Morata a legideálisabb jelölt.. de ennyi energiát amit a fikázásba ölnek a fórumon , abból akár értelmes gondolatok is születhetnének.
Persze nem kértük.![]()
-
DM22
Látom nem érted. Ez a véleményem igen , amit egyszer leírtam nem pesig 25 x különféle formában. Erről ennyit.
- CsaSzi9294
Engedd el Mike…
-
DM22
Vállalom folyamatosan, épp ez a bajotokJanicsár írta: ↑2023.07.20. 15:56Sokminden el volt nézve már a vezetőségnek de van amit nem lehet. Nekem ez a Cuadrado vonal az. Az hogy te hová szeretsz feljárni az a kutyát nem érdekli viszont az biztos hogy a legszánalmasabb amit csak tehetsz hogy egy ilyen beleállás után másokra hárítod hogy felveszi vagy sem a neki szánt sértést. Van egy véleményed le is írtad de akkor illik vállalni is.
-
Janicsár
A bajunk azzal van hogy azt hiszed te vagy itt a Jani. Pedig nem vagy. De hagyjuk a személyeskedést csak gondoltam jobb ha tisztában vagy vele.DM22 írta: ↑2023.07.20. 16:02Vállalom folyamatosan, épp ez a bajotokJanicsár írta: ↑2023.07.20. 15:56Sokminden el volt nézve már a vezetőségnek de van amit nem lehet. Nekem ez a Cuadrado vonal az. Az hogy te hová szeretsz feljárni az a kutyát nem érdekli viszont az biztos hogy a legszánalmasabb amit csak tehetsz hogy egy ilyen beleállás után másokra hárítod hogy felveszi vagy sem a neki szánt sértést. Van egy véleményed le is írtad de akkor illik vállalni is.![]()
- mike
Megtettem, pedig olyan feldobott labdák vannak a hsz-ek között, hogy bűn nem lecsapni őket
- Cupi
Na megjött Kvádrádó és egymásnak esnek az arcok a fórumon.
Na ezt okozza egy ős juvés leigazolása.
Nyugi srácok ne egymást baszogassátok. Nem éri meg. Vitatkozni kulturált keretek között viszont néha kell is. Tök unalmas lenne ha mindig mindenben egyetértenénk.
Nyugi srácok ne egymást baszogassátok. Nem éri meg. Vitatkozni kulturált keretek között viszont néha kell is. Tök unalmas lenne ha mindig mindenben egyetértenénk.
-
DM22
Annak azért örülök , hogy most én lettem a gonosz a szemetekben. Egy fél órára legalább nem arról szólt a fórum hogy minden szar. Hidd el ha lenne más alternativa a nerazzurri blogon és ezen kívül, mennék oda úgy szétlett kotkodálva sajnos ez a platform már. Tudom tudom menjek a francba akkorJanicsár írta: ↑2023.07.20. 16:06A bajunk azzal van hogy azt hiszed te vagy itt a Jani. Pedig nem vagy. De hagyjuk a személyeskedést csak gondoltam jobb ha tisztában vagy vele.DM22 írta: ↑2023.07.20. 16:02Vállalom folyamatosan, épp ez a bajotokJanicsár írta: ↑2023.07.20. 15:56
Sokminden el volt nézve már a vezetőségnek de van amit nem lehet. Nekem ez a Cuadrado vonal az. Az hogy te hová szeretsz feljárni az a kutyát nem érdekli viszont az biztos hogy a legszánalmasabb amit csak tehetsz hogy egy ilyen beleállás után másokra hárítod hogy felveszi vagy sem a neki szánt sértést. Van egy véleményed le is írtad de akkor illik vállalni is.![]()
-
DM22
- interfan
-
DM22
- interfan
TMW szerint amennyiben a PSG elviszi B.Silvat a Citybol, Barella az elsoszamu nev a City KP-ra.
100m-t ker a City Silvaert, a PSG 30m + jatekosokat adna.
Az Inter tovabbra is 90m-t ker Barellaert ahogy a mercato korabbi szakaszaban.
Ugyis csatart keresunk, egy Barella-Haaland csere, na meg KH is kell, legyen inkabb Dias + Haaland = Barella.
Na jo, dobjak meg hozza Cancelot is, es termeszetesen az o 15m fizujat, es Haaland 30m fizujat is egy az egyben allja a City.
Mondjuk akkor mar ne alljunk meg itt, es vegyenek meg minket, es indulhat az InterCity.

100m-t ker a City Silvaert, a PSG 30m + jatekosokat adna.
Az Inter tovabbra is 90m-t ker Barellaert ahogy a mercato korabbi szakaszaban.
Ugyis csatart keresunk, egy Barella-Haaland csere, na meg KH is kell, legyen inkabb Dias + Haaland = Barella.
Na jo, dobjak meg hozza Cancelot is, es termeszetesen az o 15m fizujat, es Haaland 30m fizujat is egy az egyben allja a City.
Mondjuk akkor mar ne alljunk meg itt, es vegyenek meg minket, es indulhat az InterCity.
- interfan
Oristanio hivatalosan is a Cagliari jatekosa.
Ingyen kolcson + 4m euros sima opcio.
Ingyen kolcson + 4m euros sima opcio.
- interfan
Mar hivatalos is.
- PellerG
Senkit nem védve, de miért kezded el ezt félévente mindig?
Tök jó olvasni, mikor 1-1 csapatot érintő hozzaszólást írsz/hozzászólásra reagálsz.
De pár havonta mindig elkezded ezt a kereket görgetni, sok értelmét nem látom.
És pont mert csak ez az egy fórum van, lenne értelme a fociról és nem egymás stílusának ekézéséről beszélni.
Engem is zavar a napi 5x leírt hír vagy saját vélemény...
Vagy a fenti Lukaku ordenáré pocskondiázás... Ennél jóval többet letett nálunk, hogy ezt kapja.
De mintha élveznéd, hogy időnként nekimehetsz embereknek, random, különösebb ok nélkül is.
A mercato hangulata meg minden évben ilyen.
Pont azért háborgunk, mert egyszer lefelé ível a skálája egyszer meg robbant valakit Marotta.
Semmi gond nincs szerintem azzal, hogy ha épp rossz hírek jönnek annak hangot adunk vagy kompenzálásképp elkezdünk itt FM-mód igazolásokat/keretet tervezni.
Ez pont erről szól, ennek a világon mindenhol ez a kultúrája.
-
DM22
Nekem ez egy építőjellegű hozzászólás volt, és önkritikát gyakorolva igazat is adok.PellerG írta: ↑2023.07.20. 17:22Senkit nem védve, de miért kezded el ezt félévente mindig?
Tök jó olvasni, mikor 1-1 csapatot érintő hozzaszólást írsz/hozzászólásra reagálsz.
De pár havonta mindig elkezded ezt a kereket görgetni, sok értelmét nem látom.
És pont mert csak ez az egy fórum van, lenne értelme a fociról és nem egymás stílusának ekézéséről beszélni.
Engem is zavar a napi 5x leírt hír vagy saját vélemény...
Vagy a fenti Lukaku ordenáré pocskondiázás... Ennél jóval többet letett nálunk, hogy ezt kapja.
De mintha élveznéd, hogy időnként nekimehetsz embereknek, random, különösebb ok nélkül is.
A mercato hangulata meg minden évben ilyen.
Pont azért háborgunk, mert egyszer lefelé ível a skálája egyszer meg robbant valakit Marotta.
Semmi gond nincs szerintem azzal, hogy ha épp rossz hírek jönnek annak hangot adunk vagy kompenzálásképp elkezdünk itt FM-mód igazolásokat/keretet szervezni.
Ez pont erről szól, ennek a világon mindenhol ez a kultúrája.
Válaszolva , hogy miért kezdem el ezt a szélmalomharcot félévente , épp az, hogy szélmalomharc. Nincs semmi értelme, de nem hagy nyugodni a dolog, hogy pár ember AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT szétcseszi az oldalt.
Nem gondolnám, hogy a mercato miatt van ez a különösen pocsék hangulat, mivel folyamatos a gerjesztés.
Nem tudom egyszerűen hovatenni, hogy ennyire igénytelen stílusban, ennyire sokszor és ennyire méltatlan hangulatot teremtve kell olvasnom olyan véleményeket , amik érdekelnek is. Interfan információi jól jönnek, és az energia amit beleöl.. Éjjel írja az utolsó kommentet és hajnali 5kor a legkorábbit azért az nem semmi. És én erről csak elismerően tudok beszélni, ahogy mindenki más véleményében is keresem a jót. De nehéz megtalálni, és mégnehezebb a stílust feldolgozni, ami miatt elértéktelenednek egy idő után a vélemények, és csak egy síró depresszív masszává válik a fórum.
- interfan
TMW szerint egyre bonyolultabb a Sommer-Trubin paros egyuttes megszerzese.
Egyre inkabb felmerul Audero mint 2.szamu kapus Trubin helyett.
Az ara is joval alacsonyabb Trubinhoz kepest, es biztosan elfogadna a 2.szamu posztot is.
Egyre inkabb felmerul Audero mint 2.szamu kapus Trubin helyett.
Az ara is joval alacsonyabb Trubinhoz kepest, es biztosan elfogadna a 2.szamu posztot is.
- brecsinho
Én igenis vállalom, hogy nálam ez a cuadrado szerződtetés qvára kiverte a biztosítékot és továbbra is fikázni fogom
Lehet, hogy valakinek ez csak egy volt juvés ingyen igazolása, de mikor felvette ezt a mezt és ott pózolt a kötsög vigyorával a trófeák előtt, nekem ökölbe fordult a kezem és megrengette az eddigi hitem, bizalmam és a klub iránt érzett közel 30éves rajongásom...lehet, hogy ezek nagy szavak és nyilván egy játékos nem jelenti a klubot, de nálam ez a lépés a szurkolók szemen köpése, az érzelmek és értékek teljes kifordulása és egy mocskos árulás a vezetők részéről
Lehet, hogy valakinek ez csak egy volt juvés ingyen igazolása, de mikor felvette ezt a mezt és ott pózolt a kötsög vigyorával a trófeák előtt, nekem ökölbe fordult a kezem és megrengette az eddigi hitem, bizalmam és a klub iránt érzett közel 30éves rajongásom...lehet, hogy ezek nagy szavak és nyilván egy játékos nem jelenti a klubot, de nálam ez a lépés a szurkolók szemen köpése, az érzelmek és értékek teljes kifordulása és egy mocskos árulás a vezetők részéről
-
DM22
én ezzel teljesen egyetértek, de ha már így alakult, remélem hozzáad valamit a játékhoz. Szerencsére csak 1 éves a szerződés , szóval csak idén kell megtűrni. Viszont ha lő 3-4 gólt és kioszt 5-6 gólpasszt csereként én megköszönöm nekibrecsinho írta: ↑2023.07.20. 18:21 Én igenis vállalom, hogy nálam ez a cuadrado szerződtetés qvára kiverte a biztosítékot és továbbra is fikázni fogom![]()
Lehet, hogy valakinek ez csak egy volt juvés ingyen igazolása, de mikor felvette ezt a mezt és ott pózolt a kötsög vigyorával a trófeák előtt, nekem ökölbe fordult a kezem és megrengette az eddigi hitem, bizalmam és a klub iránt érzett közel 30éves rajongásom...lehet, hogy ezek nagy szavak és nyilván egy játékos nem jelenti a klubot, de nálam ez a lépés a szurkolók szemen köpése, az érzelmek és értékek teljes kifordulása és egy mocskos árulás a vezetők részéről![]()
-
k.tomi880421
Audero amúgy pár éve nagyon jól védett éveken át, aztán ahogy a Samp süllyedt úgy az ő teljesítménye is.
Azt meg csak mellékesen tenném hozzá, hogy ő is volt Juvés, sőt az ő nevelésük
- interfan
Na ha Juves, akkor foleg jojjon.k.tomi880421 írta: ↑2023.07.20. 18:51Audero amúgy pár éve nagyon jól védett éveken át, aztán ahogy a Samp süllyedt úgy az ő teljesítménye is.
Azt meg csak mellékesen tenném hozzá, hogy ő is volt Juvés, sőt az ő nevelésük![]()
![]()
![]()
Komolyra forditva, igazabol 2. szamu posztra elfer, Handanovic is mar olyan volt amilyen.
Nagy visszalepes nem lehetne.
Ha megoldjuk a kaput szinte ingyen, es elore ilyen Morata jon, akkor legalabb a KP-ra remelem hozunk egy 10-15m-s jatekost, vagy valami ertelmes nevet kolcson.
-
k.tomi880421
Közben hivatalos, nem lesz itt semmi Demiral végül Marco Andreolli tért vissza a csapathoz