Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: 2024.01.08. 09:39
alwin91 írta: 2024.01.08. 09:36
Persze, szerintem nyilvános helyen egy show keretében fejezzék le őket ezért :D legalább ekkora hiba volt...
Állítólag Verona főterén lesz kövezés. Várnak oda Verona /meg juve, milan/ drukkereket. ;)
Kövezés után lesz még Inter sál égetés is és közös kiabálás, hogy a történelem legnagyobb csalása. :)
Nagyon sok butasagot mondanak es csinalnak mostanaban, nem is szeretnek idehozni sok ujsagiroi reakciot, viszont ez a Zazzaroni-Biasin beszelgetes tanulsagos:

Zazzaroni:
"
Nem csapat kerdes ez, en nem szurkolok egyik csapatnak sem.
De elkepeszto buncselekmenyt tortent az Inter-Verona meccsen, es a Juves ujsagokat ne emlitsuk akik szerint az Intert segiti a Biroi Szovetseg.
Egy olyan Szovetseg ami naprol napra egyre inkabb osszeomlik.
En nem hinnem hogy az Intert segitik, egesz egyszeruen az Internek ott van Marotta aki 10-0-ra elver barmilyen mas vezetot Olaszorszagban.
"

Biasin:
"
Nem ujdonsag, hogy Marotta egy profi, es mindent profin kezel, sokkal jartasabb mindenkinel mindenben.
Most arra utalsz, hogy az Inter helyezese azert van ott ahol, mert van egy Marotta aki a hatterbol igy mozgatja a dolgokat?
"

Zazzaroni:
"
Hadd tisztazzam.
Marotta kepzetebb, okosabb mint barki mas, igaz ez a kommunikaciora is, tudja hogyan kell kezelni a bonyolult helyzeteket, meg olyan nehez helyzetben mint amiben az Inter van.
Nem azt mondom, hogy az Inter nem erdemli meg az 1.helyet, nem vagyok vak, mindenki latja az Inter a legerosebb csapat.
De ami tortent (Bastoni-Duda) az sokkolo volt szamomra.
En nem beszelek hatalomrol, epp ellenkezoleg, az Internek semmifele hatalma nincs gazdasagi szinten, meg masoknak van.
"

Meglehetosen erdekes szempontok ezek is...
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.01.07. 08:08 Én tartom magam ahhoz (és ez tényleg Inzaghin múlik), ha nem hozunk valakit előre, nem lesz idén Scudetto. Még nyáron mondtam, erre tökéletesen emlékszem, hogy az Arna-Sanchez kettős összesen nem fog 5 gólt rúgni a bajnokságban. És sajnos úgy néz ki tökéletesen igazam lett.
Ez eddig valoban bejott, mert a Sanchez-Arnautovic paros eddig 1 azaz 1db bajnoki golt.

Viszont azert mashol is vannak bajok, lasd legfobb rivalisunknal a Milik-Kean paros ketto azaz 2db bajnoki golt lott.

Persze ettol fuggetlenul mi nem vagyunk kisegitve az Arnautovic-Sanchez parossal az igaz.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Emlékszek én olyan ítéletre is a régmúltból, hogy pl. asszem a Fiorentinának befújtak ellenünk egy büntetőt kezezés miatt, aztán a VAR rászólt s játékvezetőre, hogy szó sincsen kezezésről, ami után kiment a játékvezető és megnézte az esetet videón, és ebben szintén látni lehetett, hogy nem volt kéz, de ennek ellenére helyben hagyta az ítéletet és berúgták ellenünk a büntetőt!

Na most akkor hol volt a közfelháborodás, meg az örökre eltiltás mindenkinek???
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Interfan1000 írta: 2024.01.08. 14:21 Emlékszek én olyan ítéletre is a régmúltból, hogy pl. asszem a Fiorentinának befújtak ellenünk egy büntetőt kezezés miatt, aztán a VAR rászólt s játékvezetőre, hogy szó sincsen kezezésről, ami után kiment a játékvezető és megnézte az esetet videón, és ebben szintén látni lehetett, hogy nem volt kéz, de ennek ellenére helyben hagyta az ítéletet és berúgták ellenünk a büntetőt!

Na most akkor hol volt a közfelháborodás, meg az örökre eltiltás mindenkinek???
Igen, ott érdekes módon nem volt felháborodás, pedig kis híján a BL indulásunkba fájt az az eset. D'Ambro vállát érte a labda és VAR-ozás után befújta a marha.
alwin91

interfan írta: 2024.01.08. 13:19
CsaSzi9294 írta: 2024.01.07. 08:08 Én tartom magam ahhoz (és ez tényleg Inzaghin múlik), ha nem hozunk valakit előre, nem lesz idén Scudetto. Még nyáron mondtam, erre tökéletesen emlékszem, hogy az Arna-Sanchez kettős összesen nem fog 5 gólt rúgni a bajnokságban. És sajnos úgy néz ki tökéletesen igazam lett.
Ez eddig valoban bejott, mert a Sanchez-Arnautovic paros eddig 1 azaz 1db bajnoki golt.

Viszont azert mashol is vannak bajok, lasd legfobb rivalisunknal a Milik-Kean paros ketto azaz 2db bajnoki golt lott.

Persze ettol fuggetlenul mi nem vagyunk kisegitve az Arnautovic-Sanchez parossal az igaz.
Azért arányiban a Juvénak az a 2db bajnoki gól amit szereztek sokkal jobb, és alapvetően szerintem a Kean- Milik páros jobb csereduó, mint az Arna - Sanchez. Szerintem ha ők játszanának nálunk legalább 5-7 gólnál járnának összesen.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Menjenek a p...ába,a Verona gólja elött is volt szabálytalanság(többször megnéztem),arról miért nem ír senki?
interfan

Feltavos statok:

Legtobb kapott tizenegyes, es gol belole:

1. Inter: 7/7
2. Frosinone: 6/6
3. Napoli: 6/4
4. Sassuolo: 5/5
4. Milan: 5/5
6. Roma: 4/3
7. Juventus: 4/2
8. Lazio: 3/3
8. Lecce: 3/3
10. Fiorentina: 3/2
10. Udinese: 3/2
10. Bologna: 3/2
13. Cagliari: 3/1
13. Verona: 3/1
15. Monza: 2/1
16. Empoli: 1/1
16. Genoa: 1/1
16. Salernitana: 1/1
16. Torino 1/1
20. Atalanta: 0

Sofa statok szerinti top 4 kapus:

1. Di Gregorio: 7,52
2. Terracciano: 7,28
3. Maignan: 7,26
4. Falcone: 7,18

Sofa statok szerinti top 4 vedo:

1. Bastoni: 7,41
2. Dimarco: 7,38
3. Danilo: 7,31
4. Di Lorenzo: 7,29

Sofa statok szerinti top 4 KP:

1. Calhanoglu: 7,61
2. Rabiot: 7,38
3. Mkhitaryan: 7,32
4. Bonaventura: 7,30

Sofa statok szerinti top 4 tamado:

1. Martinez: 7,65
2. Dybala: 7,50
3. Berardi: 7,49
4. Gudmundsson: 7,48

TMW atlagok szerint top 5 kapus Olasz bajnoksagban:

1. Di Gregorio: 6,42
2. Falcone: 6,39
3. Consigli: 6,38
4. Terracciano: 6,35
5. Maignan: 6,28

TMW atlagok szerinti top 5 legjobb vedo:

1. Buongiorno: 6,47
2. Dimarco: 6,44
3. Dumfries: 6,29
4. DeVrij: 6,27
5. Calafiori: 6,23

TMW atlagok szerinti top 5 KP:

1. Mkhitaryan: 6,47
2. Calhanoglu: 6,45
2. Barella: 6,45
4. Bonaventura: 6,38
5. Rabiot: 6,32

TMW atlagok szerinti top 5 tamado:

1. Martinez: 6,88
2. Gudmundsson: 6,68
3. Thuram: 6,66
4. Berardi: 6,50
5. Dybala: 6,46
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

vaskalap írta: 2024.01.08. 15:31 Menjenek a p...ába,a Verona gólja elött is volt szabálytalanság(többször megnéztem),arról miért nem ír senki?
Pont ez az. Nem szabad ezt annyiba hagyni,mert az olasz bírók szeretnek kompenzálni és ha így marad meg ez a meccs hogy "csak" Bastoni könyököse volt ami el lett nézve későbbi meccseken ez vissza fog ütni.
Ugyanígy hangoztattni kell hogy a Verona egyenlítője is szabálytalan volt
interfan

Stankov írta: 2024.01.08. 17:17
Pont ez az. Nem szabad ezt annyiba hagyni,mert az olasz bírók szeretnek kompenzálni és ha így marad meg ez a meccs hogy "csak" Bastoni könyököse volt ami el lett nézve későbbi meccseken ez vissza fog ütni.
Ugyanígy hangoztattni kell hogy a Verona egyenlítője is szabálytalan volt
Az a baj vagy, nem baj, hogy semmit nem hangoztatunk, sot el is ismertuk a hibat a Frattesi gol miatt, lasd Inzaghi nyilatkozat, lasd Marotta nyilatkozat.
Kis tulzassal meg mi kerunk elnezest...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.01.08. 17:22
Az a baj vagy, nem baj, hogy semmit nem hangoztatunk, sot el is ismertuk a hibat a Frattesi gol miatt, lasd Inzaghi nyilatkozat, lasd Marotta nyilatkozat.
De nekünk milyen hibát kell elismernünk? Semmi közünk ahhoz, hogy a bíró vagy a VAR szobában ülők elcseszték....
Megadták a gólt? Igen. Marotta vagy Inzaghi adta meg? Nem.

Egyébként erre az egész szar cunamira az lenne a legjobb válasz ha a Monzát jól elvernénk és erőt demonstrálnánk. ;)
Ezt az egészet most a javunkra is tudnánk fordítani mentálisan mert igyanak vért és senkinek ne kegyelmezzünk. :)
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Cupi írta: 2024.01.08. 17:35 [quote=interfan post_id=164755 time=<a href="tel:1704730972">1704730972</a> user_id=327]

De nekünk milyen hibát kell elismernünk? Semmi közünk ahhoz, hogy a bíró vagy a VAR szobában ülők elcseszték....
Megadták a gólt? Igen. Marotta vagy Inzaghi adta meg? Nem.

Egyébként erre az egész szar cunamira az lenne a legjobb válasz ha a Monzát jól elvernénk és erőt demonstrálnánk. ;)
Ezt az egészet most a javunkra is tudnánk fordítani mentálisan mert igyanak vért és senkinek ne kegyelmezzünk. :)
[/quote]

Szerintem túl fáradt a csapat ahhoz, hogy mi nagyon elverjük idegenben a Monzat. Palladino jó edző és nehéz ott nyerni idegenben.
Cupi

Anonym alkesz írta: 2024.01.08. 18:01
Szerintem túl fáradt a csapat ahhoz, hogy mi nagyon elverjük idegenben a Monzat. Palladino jó edző és nehéz ott nyerni idegenben.
Én is azt gondolom nehéz meccs lesz. De attól még jó lenne ha egy sima győzelemmel válaszolnánk ezekre az idióta vádakra. ;)
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Egy valamire jó volt (ha nem is nekünk) ez a VAR-os dolog meg, hogy ennyire felkapták mégpedig arra, hogy minden kétes szitut ellenünk fognak innentől fújni a bírók. Pedig a Juve ugyanúgy megkapta ezeket az a Gatti talpalós dolog a tegnapi meccsen annyira piros mint Bastoni vállazása (mert ott nem ütött hanem vállalt majd utána lendült csak a karja a lendülettől nem a játékosra irányulva és el se érte előtte meg Bastonit cibálta a védő löködte karolta át össze-vissza cibálta). De a Salernitana pirosa se volt jogos. Illetve, az, hogy a Verona egyenlítő gólja előtt a védő átlökte a combján Arnautovic-ot se volt szabályos. Nem akarok összeesküvés elméletes lenni így remélem nem is lesz ezzel kapcsolatban igazam. De valahol azt érzem a híreket olvasva, hogy egyeseknek nagyon nem tetszik ez az Inter vezető pozi.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Összeesik ez a fostalicska Juventus, aztán nem lesz ez többé téma. Juve Merda!
Anonym alkesz

k.tomi880421 írta: 2024.01.08. 20:34 Egy valamire jó volt (ha nem is nekünk) ez a VAR-os dolog meg, hogy ennyire felkapták mégpedig arra, hogy minden kétes szitut ellenünk fognak innentől fújni a bírók. Pedig a Juve ugyanúgy megkapta ezeket az a Gatti talpalós dolog a tegnapi meccsen annyira piros mint Bastoni vállazása (mert ott nem ütött hanem vállalt majd utána lendült csak a karja a lendülettől nem a játékosra irányulva és el se érte előtte meg Bastonit cibálta a védő löködte karolta át össze-vissza cibálta). De a Salernitana pirosa se volt jogos. Illetve, az, hogy a Verona egyenlítő gólja előtt a védő átlökte a combján Arnautovic-ot se volt szabályos. Nem akarok összeesküvés elméletes lenni így remélem nem is lesz ezzel kapcsolatban igazam. De valahol azt érzem a híreket olvasva, hogy egyeseknek nagyon nem tetszik ez az Inter vezető pozi.
Tuti, durva amit a sajtóban és a tv-ben nyomnak. Folyamatosan gyűjtik ki az eseteket, hogy a bírók miben segítenek. Már arról is van kép, hogy a Verona büntetőjét újra kellett volna rúgatnimert Sommer elmozdult a gólvonalról és a VAR ez ellen sem tett semmit. Bár én úgy tudom, hogy ez csak akkor érvényes, ha a kapus kivédi a tizit, de lehet rosszul tudom.
Statisztikák kerülnek elő mindenhol. Például, hogy kiemelkedően a legkevesebb lapot kapjuk a szabálytalanságokhoz tekintve, pedig minden csapat ugyanannyit szabálytalankodik. 24 sárga lapot kaptunk és 0 pirosat. 9 szabálytalanságra jut bármilyen lap, ami az egész ligában kiemelkedő stat.
A kuzinok 41 sárgát kaptak 5 pirosat merda 50 sárga 0 piros nápolyi 42 sárga 4 piros lazio 47 sárga 1 piros roma 47 sárga 2 piros bolognai 47 sárga 1 piros.

Az olasz TV közvetítésékben is ez a téma megy napok óta. A mediaset csatornán amit Berlusconi alapított elnevezték a Serie A-t "Marotta League"nek mert állítólag mindenhol vannak kapcsolatai.
Anonym alkesz

Nem kell ezzel foglalkozni am. Gyozteseke a dicsoseg a vesztesek meg birozzqnak 8-) 8-)
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Anonym alkesz írta: 2024.01.09. 18:19 Nem kell ezzel foglalkozni am. Gyozteseke a dicsoseg a vesztesek meg birozzqnak 8-) 8-)
Egyetértek. :D gyerekkorom egyik fennkölt mondata átdolgozva, Interé az elsőbbség, másoké a dicsőség... :D
Amúgy egyszer olvastam valahol, lehet itt, hogy pl. meccsek után a bírókat is meg lehetne interjúztatni, nemcsak a játékosokat, edzőket. Mert értitek, azt meg lehet kérdezni Inzaghitól meccs végén, hogy amúgy nem tűnt fel, hogy Miki látványosan húzza a belét és használhatatlan a 70. perctől, és Frattesit mégis csak a 85. perctől hozta be, mit gondolt? Vagy pl. Arnától, hogy figyu, milyen érzés 3 db 110%os helyzetet kihagyni?
De az már nem fér bele, hogy hej, Bíró, te és másik öt társad melyik mecset nézte, hogy nem vette észre 8 kameraállásból, hogy Bastoni lekönyökölte az ellent, de egy egész stadion igen?
Nem vagyok híve ennek, de régen egy ilyenért a bírót akár még a játeksok is megverték. :lol:
k.tomi880421

A Monza-Inter kapcsolatról lehet tudni valamit? Elég feltűnő volt az, hogy hiába nyerünk 5-1-re egyes Monza játékosok vigyorral a szájukon mentek az Inter játékosokhoz mezet cserélni, Lautaro is a meccs végén a kapufánál magába "rogyó" 5 gólt kapó Sorrentinóhoz elsőként ment oda felsegíteni és bíztatta, hogy ne keseredjen el. A Monza drukkerek 5-1 után a meccs végén ugyanúgy éljenezték a csapatukat és tapsolták Őket mikor kimentek egyes Monza játékosok a mezüket kidobni nekik. Persze Monza egy kis város de a Serie A-ban már nem kis csapat. Mindenesetre jó volt ezeket a jeleneteket látni.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Hát olyan nagy éljenzés azért nem volt, Gagliardini meg néhányan mentek ki megköszönni a biztatást, Caldriola mezéért sem volt túl nagy dulakodás .

Gondolom mivel közel van Monza meg bőven átfedés a két csapat exeből lehet a nagy barátkozás.

Ami feltűnt hogy Thuramnak majdnem minden csapatban van , láthatóan jó barátja most épp Dany Motanval lehetett ezt látni, aki amúgy nem hírlik egy könnyű embernek.
k.tomi880421

Stankov írta: 2024.01.15. 21:00 Hát olyan nagy éljenzés azért nem volt, Gagliardini meg néhányan mentek ki megköszönni a biztatást, Caldriola mezéért sem volt túl nagy dulakodás .

Gondolom mivel közel van Monza meg bőven átfedés a két csapat exeből lehet a nagy barátkozás.

Ami feltűnt hogy Thuramnak majdnem minden csapatban van , láthatóan jó barátja most épp Dany Motanval lehetett ezt látni, aki amúgy nem hírlik egy könnyű embernek.
Én amit láttam az az volt, hogy a Monza drukkerek maradtak a meccs végén is és tapsoltak.

Thuram egy gyermeklélek kb mindenki imádja. Nyilván megvan a tisztelet azért is mert francia válogatott és Inter játékos meg, hogy Lilian Thuram fia. Neki ilyen háttérrel valószínű könnyebb volt minden az életben mint pl. Dimarconak akit 5-ször kölcsönadtunk 2-szer eladtunk majd visszavettük miközben nálunk nevelkedett és 24 éves korában lett végül tényleg számításba véve nálunk. Utóbbinek ezért respect.
Cupi

Szerintem azért volt ilyen nagy örömködés a Monza drukkerek körében a vereség ellenére is mert még mindig nehezen hiszik el, hogy egy ekkora játékos mint Roberto Gagliardini az ő mezüket öltötte fel. ;) :) Velünk is azért vannak jóban mert még mindig hálásak ezért az ajándékért. :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Cupi írta: 2024.01.16. 08:38 Szerintem azért volt ilyen nagy örömködés a Monza drukkerek körében a vereség ellenére is mert még mindig nehezen hiszik el, hogy egy ekkora játékos mint Roberto Gagliardini az ő mezüket öltötte fel. ;) :) Velünk is azért vannak jóban mert még mindig hálásak ezért az ajándékért. :)
Valaki nagyon jól írta itt a meccs közben, az kellett hozzá, hogy Gagliardini hasznos csapattagunk legyen, hogy a Monza mezében játsszon Inter meccsen.
alwin91

k.tomi880421 írta: 2024.01.15. 22:34
Stankov írta: 2024.01.15. 21:00 Hát olyan nagy éljenzés azért nem volt, Gagliardini meg néhányan mentek ki megköszönni a biztatást, Caldriola mezéért sem volt túl nagy dulakodás .

Én amit láttam az az volt, hogy a Monza drukkerek maradtak a meccs végén is és tapsoltak.

Thuram egy gyermeklélek kb mindenki imádja. Nyilván megvan a tisztelet azért is mert francia válogatott és Inter játékos meg, hogy Lilian Thuram fia. Neki ilyen háttérrel valószínű könnyebb volt minden az életben mint pl. Dimarconak akit 5-ször kölcsönadtunk 2-szer eladtunk majd visszavettük miközben nálunk nevelkedett és 24 éves korában lett végül tényleg számításba véve nálunk. Utóbbinek ezért respect.
Azért Dimarco esetén ez tényleg nem semmi. Az esetek 99%-ban a játékosok ennek áldozatul esnek és nem tudnak fejlődni az állandóság hiánya miatt. 1-2 éve Samuele Longonak egy interjújában olvastam, ahol azt mondta, hogy nagyon bánja, hogy nem harcolta ki , hogy eladják végleg és ehelyett kölcsönadogatták össze-vissza. Nem keveset kell görgetni a transfermarkt oldalán, hogy nyomon lehessen követni merre járt a csávó: https://www.transfermarkt.com/samuele-l ... ler/124560
Cupi

PellerG írta: 2024.01.16. 09:15
Cupi írta: 2024.01.16. 08:38 Szerintem azért volt ilyen nagy örömködés a Monza drukkerek körében a vereség ellenére is mert még mindig nehezen hiszik el, hogy egy ekkora játékos mint Roberto Gagliardini az ő mezüket öltötte fel. ;) :) Velünk is azért vannak jóban mert még mindig hálásak ezért az ajándékért. :)
Valaki nagyon jól írta itt a meccs közben, az kellett hozzá, hogy Gagliardini hasznos csapattagunk legyen, hogy a Monza mezében játsszon Inter meccsen.
Láttam olyan értékelést ahol beírták az Inter játékosok közé és 8-ast kapott azzal a szöveges értékeléssel, hogy végre igazán hasznosan segítette a csapatot. :D
interfan

Irta valaki par napja, hogy bizik a Sassuoloban, hat sokat nem lehetett bennuk, tukorsima 3-0 a Juvenak.

Talan Cupi irta, hogy mennyire rossz ez az elmaradt meccses mizeria, mert a Juve be is elozhet, es igen, szerintem is igaza van.

Juvenak most jon egy Lecce, ha nyernek megeloznek.

22. fordulonak ugy mehetunk neki, hogy a Juve az 1.
(Meg ha nekunk -1 meccs is van)

Es azert 22. fordulo:
Fiorentina-Inter
Juventus-Empoli

Finomam szolva sem nekunk lesz konnyebb dolgunk...

23. fordulo pedig:
Juventus-Inter

Nagyon-nagyon esznel kell lennunk, most akar a bajnoksag is eldolhet ebben a januar-februari bolondokhazaban es rengeteg meccsel.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2024.01.17. 07:11 Irta valaki par napja, hogy bizik a Sassuoloban, hat sokat nem lehetett bennuk, tukorsima 3-0 a Juvenak.

Talan Cupi irta, hogy mennyire rossz ez az elmaradt meccses mizeria, mert a Juve be is elozhet, es igen, szerintem is igaza van.

Es azert 22. fordulo:
Fiorentina-Inter
Juventus-Empoli

Finomam szolva sem nekunk lesz konnyebb dolgunk...

23. fordulo pedig:
Juventus-Inter

Nagyon-nagyon esznel kell lennunk, most akar a bajnoksag is eldolhet ebben a januar-februari bolondokhazaban es rengeteg meccsel.
Szerintem innentől egy új szakasza kezdődik a bajnokságnak, és így, hogy mostanra nem tudtunk egy legalább 5-6 pontos előnyt kiharcolni, a bajnokság legfőbb esélyese a Juventus. Mondhatnak bármit Allegriék, túl nagy előny, hogy nekik minden héten csak a bajnokira kell koncentrálni. Nyilván, ez önmagában kevés lenne, Allegri jól összerakta a Juvét, tudják, hogy mit akarnak játszani és olasz szinten azért bőven van is bennük minőség.
Nekünk ez az elmaradt meccses dolog egyébként sem túl jó ómen, és egyszerűen nem lehet elvárni, hogy ebben az erőltetett januári-márciusi időszakban majd ugyanúgy teljesítsünk, mint egy csapat, aki egész héten át pihen majd.
A hazai Bologna elleni meccset és az idegenbeli Juve meccset sajnálom egy kicsit, mert ott lett volna esélyünk nyerni is, ha kicsit jobban figyelünk és jobban akarunk nyerni, dehát egy ilyen tavasz után egyébként nem lehet egy szavunk sem a csapatra. Ennyi ponttal a Napoli tavaly "már" bajnok volt.
Cupi

interfan írta: 2024.01.17. 07:11

Ami még szarul mutathat, hogy a 22. fordulóban is előttünk lépnek pályára így akár az is lehet 4 pont előnyük lesz akkor....persze nekünk -2 meccs de azért elég szarul fog mutatni. :?
Picit a milan bajnoki címe ugrik be amikor nem tudtak tavasszal hibázni és nekünk 1 hiba is sokba került....biztos voltam benne buknak majd egyet de nem tették meg. Remélem ez most nem így lesz.
Bocsi most pesszimista voltam. :)
Valahogy be kell húzni. ;)
interfan

Inzaghi:

Szuperkupa?

Idei celunk megnyerni a Szuperkupat.
Tavaly es azelott is megnyertuk, mindent megteszunk iden is erte.

Te igazolnal csatart?

En nagyon elegedett vagyok a 4 tamadommal, nagy megnyugvast adnak ok szamomra.

Tudod kezelni a nyomast?

Meg kell tanulni, az Internel mindig oriasi a nyomas, de a Lazional is volt.
Most gondoljunk a Lazio meccsre, nyerjuk meg, utana a dontot is.

Marotta nyulakrol meg vadaszokrol, Allegri meg tolvajokrol es rendorokrol beszel, mit szolsz?

Ez a futball resze, el kell fogadni.
Sok eve vagyok a futballban, tudom hogy zajlik ez.
Nagyszeru verseny lesz az Inter es a Juve kozott, de kerem ne feletjsek el a Milant sem, nehany ponttal vannak csak lemaradva, es kivalo es eros kerettel rendelkeznek.
Szerintem a Milan is ott lesz a Scudettoert.

Lukaku nem rad szavazott mint legjobb edzo? mit szolsz?

Nagyszeru edzok voltak versenyben.
Boldog vagyok hogy koztuk lehettem en is, koszonom hogy elerhettem ezt az eredmenyt.

Hogy erzed itt magad, mit uzensz?

Rengetegen tamogatnak itt minket a Szaudiaknal, koszonjuk ezt nekik, nagyon jo erzes.
Remeljuk mindenkit boldogga teszunk, koszonjuk a rengeteget szeretetet.

Mkhitaryan:

22 trofeat nyertel, mit jelkepez neked a Szuperkupa?

Eloszor jatszhatunk ebben a formatumban, koszonom hogy itt lehetek Szaud-Arabiaban.
Mindent megteszunk hogy megnyerjuk, nagyon sokat szamit ez nekunk.

Nem problema, hogy visszaeshettek a 2.helyre a bajnoksagban a Juve moge?

Nem ez a lenyeg most, hanem a Szuperkupa.
Pozitiv loketet es erot adhat nekunk a Szuperkupa gyozelem a bajnoksagra.

Buchanan?

Kicsit felenk, sokat kell meg tanulnia.
Sokat fogunk neki segiteni, remeljuk sikerul beileszkednie es minosegi erosites lesz.

Arab futball es a Szaudi Liga?

Csodalatos dolog ami ebben a gyonyoru orszagban zajlik a sportert es a futballert, ez mindenki szamara kovetendo.
Oriasi fejleszteseket latok, oriasi elkotelezetsegeket, es itt nem csak a top jatekosok leigazolasara, hanem az elkepeszto merteku infrastruktura es utanpotlas fejlesztes kezdesere is gondolok.
Uj stadionok is epulnek ami szinten nagy elkotelezetseget mutat.
Erdemes lesz rajuk figyelni a kovetkezo evekben is.
Cupi

interfan írta: 2024.01.18. 09:21 Inzaghi:

Te igazolnal csatart?

Nyílván kamu. :D Mi mást is mondhatna ha úgysem jöhet januárban új támadó? Az a mondat elég rosszul mutatna ha azt mondaná hát nézze van 2 klasszis meg 2 középszer akik egy zsák labdát nem érnek de most ez van. :D
interfan

Cupi írta: 2024.01.18. 12:18
interfan írta: 2024.01.18. 09:21 Inzaghi:

Te igazolnal csatart?

Nyílván kamu. :D Mi mást is mondhatna ha úgysem jöhet januárban új támadó? Az a mondat elég rosszul mutatna ha azt mondaná hát nézze van 2 klasszis meg 2 középszer akik egy zsák labdát nem érnek de most ez van. :D
Inzaghit ismerve biztos vagy te ebben hogy kamu? :D
Cupi

interfan írta: 2024.01.18. 12:22
Inzaghit ismerve biztos vagy te ebben hogy kamu? :D
Reménykedem benne mert különben akkor vannak gondok. :)
Lehet valaki nagy Arna drukker de akkor is látnia kell, hogy sajna semmi hasznunkra nincs...pályán biztos nincs, másról nem tudok nyilatkozni.
interfan

Sky szerint egy kerdes van a holnapi kezdot illetoen, Darmian vagy Dumfries, tobbi poszton az Inzaghi alap varhato.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dar/Dum-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
alwin91

interfan írta: 2024.01.18. 15:49 Sky szerint egy kerdes van a holnapi kezdot illetoen, Darmian vagy Dumfries, tobbi poszton az Inzaghi alap varhato.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
Nem értem, hogy egy ilyen meccsen legalább miért nem kezdhet Frattesi vagy Bisseck. De igazából még Alexist is betenném a 60. percig.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Kicsit talán off de en imadom Inzaghi nyilatkozatait szerintem ver profi!
Bekerdeznek az újságírók maximálisan hidegen es céltudatosan reagal!
Pl csatárkérdés (a media elott nem pirit oda vezetonek jatekosnak hanem elmondja hogy minden oke) persze az a beszelgetes biztos nem hangzott el a nyaron hogy figyelj Simone mi legyen hozzuk Halandot vagy jo lesz inkabb Arna +Alexis...
Lukaku esetében ugyanez nem ul fel a kérdésre hanem hibatlanul profin valaszol.
Nekem ez nagyon tetszik benne remélem hogy idén is behuzunk vele ket kupát ;)
interfan

alwin91 írta: 2024.01.19. 08:05
interfan írta: 2024.01.18. 15:49 Sky szerint egy kerdes van a holnapi kezdot illetoen, Darmian vagy Dumfries, tobbi poszton az Inzaghi alap varhato.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
Nem értem, hogy egy ilyen meccsen legalább miért nem kezdhet Frattesi vagy Bisseck. De igazából még Alexist is betenném a 60. percig.
Nalam is kezdene ma Bisseck es Frattesi is.
Valamint elodonto reven valoban akar Sanchez is kaphatna par percet.
interfan

Thuram a nyar igazolasa, elkepeszto a pali.
Eddig nagyon jok vagyunk, kellene rugni gyorsan meg egyet, es utanna pihentethetunk a dontore.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Kifejezetten jól játszunk, Lazionak nem sok köze volt a meccshez eddig. Az egyetlen dolog ami hiányzik az a 2. gól, hogy megnyugodhassunk.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nem számítottam arra,hogy ennyire fölényben leszünk és ennyi ziccerünk lesz már az első félidőben.
Persze az,hogy csak 1-0 az valahol figyelmeztető jel is mert sajnos a Lazio a semmiből is találhat egy gòlt.
Ami nem tetszett az a sok hátraadott labda Sommernek ott pedig elég egy figyelmetlenség és kitörölhetjûk a szép játékkal.

Nagyon remélem ,hogy a meccs érdemi része addig tart majd amí meg nem rùgjuk a másodikat.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Néha jó iramú, de inkább egy közepes tempójú meccs, ahol a sok szép megmozdulás igazán belefér. A Lazio nem is töri magát a 2. gól óta. Kellemes haknizás.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

3-0 viszont lehetett volna ez akár 5-0 vagy 6-0 is.Amikor nálunk van a labda akkor olyan gyorsan jutunk át az ellenfél védelmi vonalán,hogy ott már szinte csak rajtunk meg a kapuson mùlik,hogy gòllal végződik az akciò.
A Lazio a második félidő elején fel is adta fejben bár azért azt,hogy az egész meccsen nem lesz egy normális kapuralövésük azt nem vártam volna,

A Napoli a tegnapi 3-0 ellenére nem lett jobb csapat ezért ha koncentrálunk és még élesebbek a kapu előtt akkor az még akár egy hasonlò sima meccs is lehet.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Jók voltunk,könnyedén jutottunk a döntőbe.Ezen a meccsen azért több néző volt,érthető,hiszen az Inter játszott!
interfan

Ertekelesek:

-Calciomercato.com:

Barella 8
Dimarco 7,5
Frattesi 7,5
Bastoni 7
Acerbi 7
Pavard 7
Darmian 7
Calhanoglu 7
Mkhitaryan 7
Thuram 7
Martinez 7
Sommer 6
DeVrij 6

-Corriere Della Sera:

Bastoni 7,5
Dimarco 7,5
Barella 7,5
Mkhitaryan 7,5
Pavard 7
Calhanoglu 7
Frattesi 7
Thuram 7
Martinez 7
Acerbi 6,5
Darmian 6,5
Sanchez 6,5
Sommer 6
DeVrij 6

Inzaghi:
Nagyon jol erezzuk itt magunkat Riyadhban, szeretem a varost, koszonjuk a sok itteni Inter szurkolo tamogatasat es bizalmat, hetfon egy ujabb Kupaval akarjuk megajandekozni oket.
Nagyszeruen jatszottunk, hibatlan meccs volt, az egyetlen hiba az volt, hogy csak 1-0 zartuk az elso felidot.
Mostantol viszont a hetfore koncentralunk, amikor minden eronkkel azon leszunk, hogy ujra mienk legyen a Szuperkupa.
Azert jottunk hogy megvedjuk a cimunket.
Mindig kerdezik ez a legerosebb Interem?
Sokszor elmondtam mar, erre nem lehet jelenleg valaszt adni.
Elso evemben is 2 Trofeat nyertem, tavaly szinten 2 Trofea es BL donto, ezek hatalmas eredmenyek, es nem tudom iden mit fogunk elerni, csak az ido adhat erre valaszt.
Amikor megjottem a 4.hely volt a cel a csapat anyagi helyzete miatt, majd 3 honap utan mar kotelezove lett szamomra teve a Scudetto, dehat ez igy mukodik, ez a futball, elfogadom.
Gratulalok a jatekosaimnak, ennyire jo es szep meccset nem gyakran jatszunk, es nem konnyu ilyen jatekot mutatni.
Nagyon boldog es elegedett vagyok, de igazan boldog akkor leszek, ha hetfon magasba emeljuk a Szuperkupat.

Marotta:
Ez egy nagyon fontos esemeny szamunkra, es a teljes Olasz futball szamara.
Koszonjuk hogy itt lehetunk, koszonjuk a tamogatast, megakarjuk nyerni a Szuperkupat.

Allegri szavai?

Fantaziadus, es ironikus Allegri, semmi tiszteletnseg nincs a reszerol, tiszteli az Intert.
Ezek a vicces szoparbajok a futball reszei.
Az idei bajnoksag nagyon bizonytalan, meglatjuk mi lesz a vege.
Szeretem ezeket a pikans vicceket es anekodokat Allegrivel, nagy tisztelettel beszelunk mindig egymasrol.
Tovabbra is egyetlen fo celunk van, a 2.csillagot elerni a szezon vegen.
interfan

Tuttosport arrol pletykalt, hogy Calhanoglu tegnap izomserulest szenvedett.

Ezt azota megcafolta a Tuttomercatoweb sajat forrasi, FcInter1908 sajat forrasai, FcInternews sajat forrasai, Calhanoglu nem serult meg, elerheto lesz a Napoli ellen is.
interfan

Inzaghi:

Mennyit nott az Inter nepszerusege itt a Szaudiaknal?

Rengeteget.
Evrol evre novekszik az Inter nepszerusege, a futball es a sport nepszerusege pedig foleg.
Orulok hogy ennyi rajongok van itt Szaud-Arabiaban, koszonjuk nekik a szeretet es a tamogatast.

Mik a buktatok holnap? A Napoli tobbet pihent, es meg erositettek is a piacon.

Ez egy donto, a dontok mindig aprosagokon mulnak.
Kivaloan jatszottunk az elodontobe, most be kell fejezni az utat, es megverni a bajnokokat a Szuperkupa gyozelemert.

Fogsz valtoztatni a Lazio meccshez kepest? Fontos a rotacio.

Ertekelni fogok mindenkit, es mindig a helyes dontest hozom.

Erdekel hogy Szuperkupa rekorder lehetsz?

Persze nagyon is.
Szamomra es az Internek is fontos lenne, megerdemlenek a jatekosok is akik rengeteget dolgoznak nyar ota.

Lehet ez egy uzenet a bajnoksagot nezve?

Most csak a dontore koncentralunk, lesz egy telthazas gyonyoru meccsunk holnap, es megakarjuk nyerni.

Ismered a loversenyeket, milyen lo az Inter?

Nem ismerem a loversenyeket, az Intert ismerem es a futballt.

Martinez:
Nem gondolok sem a Juventusra, sem a szerzodesemre.
Csakis a holnapi meccsre gondolok, es csakis a Szuperkupa gyozelemre.
Probalok fejlodni, es segiteni a csapaton, nagyszeru meccset jatszottunk a Lazio ellen, most meg kell nyernunk a dontot.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Darmian-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Bastoni kisebb sérülés miatt nem játszik holnap, így De Vrij játszik közepén, Acerbi meg a védelem bal oldalán.

Sommer
Pavard-De Vrij-Acerbi
Thuram-Lautaro

Érdekes Fríz jegelése.
Tavaly év elején ugyanígy padoztatta, igaz akkor VB utáni kiégése volt.
A 34 éves Darmiannal 3 nap alatt két meccset tolni, azért érdekes.
alwin91

PellerG írta: 2024.01.21. 21:07 Bastoni kisebb sérülés miatt nem játszik holnap, így De Vrij játszik közepén, Acerbi meg a védelem bal oldalán.

Sommer
Pavard-De Vrij-Acerbi
Thuram-Lautaro

Érdekes Fríz jegelése.
Tavaly év elején ugyanígy padoztatta, igaz akkor VB utáni kiégése volt.
A 34 éves Darmiannal 3 nap alatt két meccset tolni, azért érdekes.
Ez tényleg fura és nagyon nem jó helyzet ilyen vontatott menetben. Lehet, hogy akár még a télen eladjuk?
interfan

Milyen erdekes, hogy Zhang baratunk amiota itt van, sosem hagyott ki olyan meccset, amin a vegen Trofea unneples volt a lehetoseg.
Most nem ismert okok miatt nem tud jelen lenni, es emiatt ha nyerunk, nem tud pozolni a Trofeaval mint a "siker arca".
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Sziasztok! Látva a kezdőt a mesternek továbbra sem megy a rotálás. Félek hogy egy-két hónap múlva a kezdő csapat el fog készülni az erejével és az állandó cserék illetve akik néha kapnak csak lehetőséget teljesen le fognak épülni és amikor szükség lenne rájuk addigra formán kívül lesznek. De ne legyen igazam.

Na koncentráljunk a mai meccsre! Forza Inter!
interfan

Sok helyen irtak, hogy az Inter gyakorlatilag "hazai palyan" jatszik annyira mindenki a helyiek kozul az Internek szurkol.
Nem semmi nepszerusegunk van arra.
Egyebkent jo latni az Olasz futball kremjet es Legendait.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Rengeteg a hiba. Akadozik a gépezet. Fáradtnak tűnnek a srácok, de ezen nem lehet csodálkozni hiszen 72 óra sem telt el a pénteki meccs óta. Remélem azért valahogy behúzzuk. Lökést adhatna a bajnokságra is.
Válasz küldése