Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Marco
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
A mindössze 18 éves Christoph Knasmüllerrel erősítette meg keretét az Inter csütörtökön, miután megegyezett a Bayern Münchennel.
Az osztrák U20-as válogatott középpályás hétfőn utazik Milánóba orvosi vizsgálatokra, majd írja alá 2014-ig szóló szerződését.
Vki tud vmit erről az ügyről, vagy a srácról?
Az osztrák U20-as válogatott középpályás hétfőn utazik Milánóba orvosi vizsgálatokra, majd írja alá 2014-ig szóló szerződését.
Vki tud vmit erről az ügyről, vagy a srácról?
- Tommy
Szó van Muturól is.
Állítólag biabianyt adnánk érte ugy megérné, de amugy se hinném, hogy sokat kérne érte a Fiorentina.
Szerintem egy próbát megérne, balhézni nem hinném hogy merne, ez lenne neki az utolsó esélye, és azért ő elég jó játékos, pandev, biabiany kettősnél klasszisokkal jobb.. Csereként ő szerintem tudná hozni azt a 10 gólt amit korábban Balotelli. Bár már nem fiatal ő sem, de ugysem hosszútávra jönne már.
Állítólag biabianyt adnánk érte ugy megérné, de amugy se hinném, hogy sokat kérne érte a Fiorentina.
Szerintem egy próbát megérne, balhézni nem hinném hogy merne, ez lenne neki az utolsó esélye, és azért ő elég jó játékos, pandev, biabiany kettősnél klasszisokkal jobb.. Csereként ő szerintem tudná hozni azt a 10 gólt amit korábban Balotelli. Bár már nem fiatal ő sem, de ugysem hosszútávra jönne már.
- kiscivis
Isten ments attól a senkiházi, drogos romántól. Ez a pletyka még viccnek is rossz.
- Cupi
Tommy írta:Szó van Muturól is.![]()
Igazad van, hogy Biabiany Pandev kettősnél jobb, meg valóban van benne egy kb 8-10 gól, de valami eszméletlen gáz a csávó....igazi román paraszt.
- Tommy
Nem hinném, hogy itt egy uj közegben merne balhézni, ez lenne kb utolsó esélye, biabianyért cserébe meg a hülyének is megérné, de még pár millioért is.. Az igaz, hogy tényleg egy igazi román paraszt, de kurva jó játékos. Chivuval megértenék egymást. 
- kiscivis
Ha a Chelsea után nme tért észhez akkor sose fog. Ott elég nagyot koppant, nem volt elég neki. Firenzében istenként tisztelték egy időben, de nem hiába jutott el oda ahova. Egy agyatlan drogos barom. Az ilyenek messziről kerüljék el az Intert!
- kiscivis
Branca pedig állítólag igyekszik felgyorsítani a tárgyalásokat Castaignos ügyében, h lehetőleg most érkezzen.
- hvmetal
kiscivis írta:Branca pedig állítólag igyekszik felgyorsítani a tárgyalásokat Castaignos ügyében, h lehetőleg most érkezzen.
tehát nem igazolunk rutinos,megbízható csatárt,hanem bízunk egy tehetséges kölyökben.
háát majd elválik.
Mutu-t én sem bírom,ugye román,meg a mentalitása sem a legjobb,de lecsúsztunk Cassano-ról,félévet eljátszhatna nálunk.erősítés lenne,belőve is jobb,mint a Biabiany.cél szentesíti az eszközt,most pedig erősítésre szükség van.
hátha a második Interes korszaka emlékezetesebb lesz.aztán majd ledobjuk valamelyik bukaresti csapatnak,vagy törököknek jó pénzért
- Nia
kiscivis írta:Ha a Chelsea után nme tért észhez akkor sose fog. Ott elég nagyot koppant, nem volt elég neki. Firenzében istenként tisztelték egy időben, de nem hiába jutott el oda ahova. Egy agyatlan drogos barom. Az ilyenek messziről kerüljék el az Intert!
Ezt lájkolom
- hvmetal
úgy néz ki minket is érdekel Klose.
akkor remélem megvesszük a komplett német válogatottat,mert ott képes is gólt rúgni.7millióért..
3év alatt sikerült összehoznia talán 30gólt,bayern ligában a legjobb csapattal(idén is ők a legerősebbek)
Miccoli,Sculli,Tavano,Cassano,Di Natale,Acquafresca,Matri és lehetne sorolni.Olaszok,bár van közte drágább,de szerintem mindegyik többet tudna nyújtani,mint ez a lengyel-német egykori focista
akkor remélem megvesszük a komplett német válogatottat,mert ott képes is gólt rúgni.7millióért..
3év alatt sikerült összehoznia talán 30gólt,bayern ligában a legjobb csapattal(idén is ők a legerősebbek)
Miccoli,Sculli,Tavano,Cassano,Di Natale,Acquafresca,Matri és lehetne sorolni.Olaszok,bár van közte drágább,de szerintem mindegyik többet tudna nyújtani,mint ez a lengyel-német egykori focista
- interista23
Kedden talán távozik vagy megegyezik Muntari a Sunderland-el. Mutura kitérve hát nem volt ő rossz játékos.Vagy voltak jó meccsei.Hát igen a balhék és inkább a kábszer ami ellene szól.
- kiscivis
Én támogatnám Kloset. Nagyon kevesett játszott az utóbbi időben a bayernben, ezért van a kevés gól, de fejelni még mindig nagyon jól tud, és sztem csereként sokat tudna segíteni.
- Tommy
Első szezonjában mikor tonival együtt kezdő volt a bayernben, akkor azért lőtte a gólokat. Én is örülnék neki, csereként tökéletes lenne. Egy ilyen csatár kell nekünk aki minőségi, tűri a padot, és hasznos is lehet csereként, nem egy fiatal 20 éves zöldfülű abból van elég, klasszis játékos meg padra nem jönne.. Fejjátéka meg nem jönne rosszul, emlékezzetek Cruz csereként mennyi fejesgólt szerzett. 1-2 évre megérné, fizetne nem nagyon kéne érte.
- mike
hvmetal írta:úgy néz ki minket is érdekel Klose.
Jajj ne, ilyen Szaud Arábiának meg ilyen hulladék csapatoknak bezsákolgat 2-3 gólt, de amúgy nem nagy szám, ráadásul fricc, úgy még rosszabb
Kb olyan mint a másik lengyel Podolski ő is 2-4 évente 1-1 vb-re, eb-re összeszedi magát, közben meg szökőévente talál csak gólt.
Max cserének, ha más már végképp nincs.
- DaNi
Azért Klose nem rossz játékos. A német azért elég gólérzékeny játékos még ha a bayernbe nem is megy neki. Igazából ami ellene szól az a magas fizetés és az hogy a BL-ben nem játszhat.
Egy csatárt szerintem mindenképpen igazolni kellne mert a Biabiany Pandev kettős nem igazán acélos.
Egy csatárt szerintem mindenképpen igazolni kellne mert a Biabiany Pandev kettős nem igazán acélos.
- hvmetal
Pandev még nem is rossz játékos,csak ritka gyenge formában van.Ő jó cserének.na de Biabiany 1 cselt nem bír megcsinálni.gyors bakker,akkor már nyúljunk Suazo-hoz ha felépül,ő is gyors,de legalább a Cagliariban rugdosta a gólokat.Milito 30 felett,Eto'o is inkább már 30 mint 20.most kéne melléjük igazolni egy 20-25közötti klasszist akire a következő csapat akár épülhet. egy Adriano,Martins,Recoba,Balotelli szerű fiatalabb játékos kellene,aki tényleg tud lendületet hozni ha beáll. nem ilyen 32éves Kloseban kellene gondolkodni.
dőzsölhettünk a jobbnál jobb támadókban az elmúlt 10évben.Ronaldo,Vieri,Baggio,Zamorano,Adriano,Recoba,Ibra,Cruz,Crespo.
Adriano,Recoba,Vieri,Martins vagy Ibra,Crespo,Adriano,Cruz. a Baggio,Zamorano,Ronaldo, trióról meg ne is beszéljünk. most van egy Eto'o,Milito,egy gyengélkedő Pandev meg egy futóbolondunk aki még a Kallon,Ventola szintet sem képes hozni.ez a vezetőség hibája.ez a Castaignos vagy kicsoda,na remélem nem egy 18-19éves holland ligában sem bizonyított MÉG ,gyerektől várjuk a megváltást.
legalább a Milán kapna ki,hogy jobb egyen ez a nap
dőzsölhettünk a jobbnál jobb támadókban az elmúlt 10évben.Ronaldo,Vieri,Baggio,Zamorano,Adriano,Recoba,Ibra,Cruz,Crespo.
Adriano,Recoba,Vieri,Martins vagy Ibra,Crespo,Adriano,Cruz. a Baggio,Zamorano,Ronaldo, trióról meg ne is beszéljünk. most van egy Eto'o,Milito,egy gyengélkedő Pandev meg egy futóbolondunk aki még a Kallon,Ventola szintet sem képes hozni.ez a vezetőség hibája.ez a Castaignos vagy kicsoda,na remélem nem egy 18-19éves holland ligában sem bizonyított MÉG ,gyerektől várjuk a megváltást.
legalább a Milán kapna ki,hogy jobb egyen ez a nap
-
R9.
fszom morattiba h neki nem kellett cassano, milanba akkora labdákat ad h nem igaz
jobb lesz már ha átadja a fiának a dolgokat mert kezd megzavarodni az öreg
jobb lesz már ha átadja a fiának a dolgokat mert kezd megzavarodni az öreg
- Tommy
Cassanóról érkezett volna ha Benitez maradt volna az edző, de kirúgták, és az idő alatt míg nem volt edzőnk a bilan meg elvitte előlünk.. Beszoptuk sajnos.
- Festa
Olyasmit olvastam,hogy Branca nyilatkozott,hogy még is igazolunk januárban.
Vagy Sanchezt vagy Gansot vagy mind 2 vagy a kis hollandot.
G.Rossi most rúgott 2 gólt a Real Sociedadnak.Ő olasz fiatal és még nyilatkozta is,hogy szívesen jönne vissza csizmaországba.
Szerintem nem is lenne 20-nál több.
Amúgy Zarate is jöhetne mert ő is technikás még ha nehéz ember is.
Ebben az idényben nem csillog de láttuk ellenünk is,hogy igen jól keveri a zsugát.
Vagy Sanchezt vagy Gansot vagy mind 2 vagy a kis hollandot.
G.Rossi most rúgott 2 gólt a Real Sociedadnak.Ő olasz fiatal és még nyilatkozta is,hogy szívesen jönne vissza csizmaországba.
Szerintem nem is lenne 20-nál több.
Amúgy Zarate is jöhetne mert ő is technikás még ha nehéz ember is.
Ebben az idényben nem csillog de láttuk ellenünk is,hogy igen jól keveri a zsugát.
-
hazafi
Sanchezzel nem biztos, hogy nyerünk, mert teljesen más rendszerbe játszanak Udinében. Ott inkább a földön van a labda és kicsiben játszanak, mint régen a Rijkaardos barca. Biztos kellene idő mire beépül. Nekünk nincs időnk, ezért Rossi kellene sztem is inkább. A védelembe meg egyre sürgetőbb a fiatalítás, mert sajnos nem rendelkezik mindenki Capitano génjeivel. Subotic jó lenne nekünk nyáron a védelem közepébe, mert lássuk be Lucio és Samuel már a 33-at tapossa. Ranocchia pedig a kupa meccsen nagyon darabosnak, és lassúnak tünt legalábbis nekem.
Az ősember úgy néz ki Sunderland-hez igazol.

Az ősember úgy néz ki Sunderland-hez igazol.
- mike
Azért az mekkora már hogy lassan 3 hónapja itt mindenki egyetért abban hogy kellene
legalább 1 csatár, de a klubnál nem nagyon strapálják magukat ezügyben.
A teljesség igénye nélkül felkerült itt már Sanchez,Rossi,Lavezzi,Cassano,Klose,Tavano,Mutu,,Sculli,Neymar stb kb 50 név,
de sajnos sztem nem jön senki sem, és ez a scudettóba fog kerülni attól félek
legalább 1 csatár, de a klubnál nem nagyon strapálják magukat ezügyben.
A teljesség igénye nélkül felkerült itt már Sanchez,Rossi,Lavezzi,Cassano,Klose,Tavano,Mutu,,Sculli,Neymar stb kb 50 név,
de sajnos sztem nem jön senki sem, és ez a scudettóba fog kerülni attól félek
- interista23
Most újabb neveket adott Branca a Gazzetta dello sportnak többek között Amauri, Caracciolo (Brescia akar 7 millió) az olasz bajnokságban, Elmander, Forlán és Trezeguet és a befutó Luis Fabiano lenne. Mindenki döntse el hogy mi van emögött 
Forrás: http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=17089
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interista23 2011.01.24. 10:09-kor.
- Nia
Ha a selejt Amaurit idehozzuk...pfuu .Csatárként évek óta nem lő gólt
Még focizni sem tud.Nehogy már a Juve falábú focistái kelljenek nekünk.
Trezeguet meg a vicc kategória.Biztos Branca is csak viccelt ezekkel.Ahogy azzal is ezek szerint,hogy már nem igazolunk senkit
Amúgy meg szerintem egyik se.Ne mondjuk ki konkrétan mert az egekbe szökik az ára,ha megtudják
Trezeguet meg a vicc kategória.Biztos Branca is csak viccelt ezekkel.Ahogy azzal is ezek szerint,hogy már nem igazolunk senkit
Amúgy meg szerintem egyik se.Ne mondjuk ki konkrétan mert az egekbe szökik az ára,ha megtudják
- hvmetal
azt a francia patkányt nem szeretném Inter mezben látni.ahogy Amaurit sem.még akkor sem,ha a Palermo szintet hozná.Caracciolo,Elmander még elmennek, Pandev szint,sőt szerintem a macedón jobb náluk,ha elkezdene megint focizni.Forlant megvesszük 20millióért 30felett? vagy ha van esze a kisebbik sevillai csapatnak a brazilért elkérnek 20-25öt,aki mindjárt 30 és elég balhés.
ezek közül nálam Caracciolo,Forlan aki szóba jöhetne.
cseréljük el Crespo-t fél évre Bia,Rivas,Suazo trióra
- internaZIOnaLe
Nem tudom Suarez-t miért nem akarjuk elhozni???? Igaz, nem játszhatna a Bl-ben, de a bajnokságban jól jönne, hogy leveszi a terhet mások válláról!
A pool állítólag 15 misit már adna érte, de az ajax 25-öt szeretne! Akkor már ha Sanchezt nem tudjuk megvenni, akkor adjuk meg érte mi a 25-öt és jöjjön a kis uru!
Nagy játékos lehetne belőle és nagyon fiatal. Csatárt is tud játszani, szélsőt is! TÖKÉLETES LENNE!
Láttátok amúgy ezt a kis osztrák gyereket, akit igazoltunk a Bayerntől??? Mint valami kis ratyi.. olyan a szemöldöke!!!
:D:D:D:D:D:D
Tuti 100, hogy jön még valaki előre!
Még annyit, hogy elvileg a Villareal a 30 misis kivásárlási ára ellenére Rossit elengedné 16 millió körül!
Talán ő még jobb választás lenne mitn a fent említett 2 emberke! Játszthat a BL-ben, olasz és fiatal is!
Lépjünk már a farncba is. CSAPJUNK LE RÁ!!! Meg jöjjön Ganso is!
Na pár nap és kiderül minden! 31-ig tart az átigazolási piac???
A pool állítólag 15 misit már adna érte, de az ajax 25-öt szeretne! Akkor már ha Sanchezt nem tudjuk megvenni, akkor adjuk meg érte mi a 25-öt és jöjjön a kis uru!
Nagy játékos lehetne belőle és nagyon fiatal. Csatárt is tud játszani, szélsőt is! TÖKÉLETES LENNE!
Láttátok amúgy ezt a kis osztrák gyereket, akit igazoltunk a Bayerntől??? Mint valami kis ratyi.. olyan a szemöldöke!!!
Tuti 100, hogy jön még valaki előre!
Még annyit, hogy elvileg a Villareal a 30 misis kivásárlási ára ellenére Rossit elengedné 16 millió körül!
Talán ő még jobb választás lenne mitn a fent említett 2 emberke! Játszthat a BL-ben, olasz és fiatal is!
Lépjünk már a farncba is. CSAPJUNK LE RÁ!!! Meg jöjjön Ganso is!
Na pár nap és kiderül minden! 31-ig tart az átigazolási piac???
- Tommy
Forlán vagy Fabiano jó lenne, de már mindkettő 30 felett van, de ők legalább klasszisok.. A többi név remélem csak sajtó kitalációi, ezeknél még Pandev is jobb.
- Festa
hvmetal írta:azt a francia patkányt nem szeretném Inter mezben látni.ahogy Amaurit sem.még akkor sem,ha a Palermo szintet hozná.Caracciolo,Elmander még elmennek, Pandev szint,sőt szerintem a macedón jobb náluk,ha elkezdene megint focizni.Forlant megvesszük 20millióért 30felett? vagy ha van esze a kisebbik sevillai csapatnak a brazilért elkérnek 20-25öt,aki mindjárt 30 és elég balhés.
Crespo milyen szép is lenne.Kell is a nosztalgia.Recoba is még csak 35 éves.Simán elférne.
Ő volt az a játékos aki életébennem rúgott kis gólt.
http://www.youtube.com/watch?v=rTa39zRN7sQ
A felsorolt nevekből nekem még mindig L.Fabiano tűnik a legértelmsebbnek.
Szerintem azért észbe kaptak Brancaék ,csak a kérdés ,hogy nem késői ez az időpont.
- 20recoba
Erre a fél évre még Crespo is jó megoldás lenne, Parmában egész jól játszik asszem 7-8 gólt már össszekapart
Én Forlánnak örülnék a legjobban, bár elfogult vagyok vele, mert az egyik kedvenc játékosom, de most télen úgysem tudunk olyan embert szerezni aki hoszú távon jelent megoldás a csatár gondokra. Erre a fél évre pedig tökéletes lenne akár Forlán is.
Én Forlánnak örülnék a legjobban, bár elfogult vagyok vele, mert az egyik kedvenc játékosom, de most télen úgysem tudunk olyan embert szerezni aki hoszú távon jelent megoldás a csatár gondokra. Erre a fél évre pedig tökéletes lenne akár Forlán is.
- interista23
Ez tényleg érdekes hogy igazából Rossi neve fel sem merül.Vagy mi nem tudunk róla.Olvastam hogy valamelyik premier league klubnak fele annyiért is odaadnák.Mondjuk ki tudja mi van a háttérben nem hiszem hogy annyira meg akarnak tőle szabadulni.Forlan jó játékos jó támadó és jó labdákat is tud adni illetve meg is tarja, és ki is alakítja magának a helyzeteket.De szerintem horrorisztikus ára lehet.
- hvmetal
nyilván Fabiano aki elméletileg a legjobban megérné.nekem annyi bajom van vele,hogy drága lesz(ennyiből futná akár Suarez,Rossi valamelyikére), na meg,hogy eléggé k.csög,emlékszem mikor összeverekedett a Zaragoza elleni meccsen a kopasz uruguayival.ide most ilyen nem kéne. na meg ő tuti nem padozna
amúgy jó lett volna megtartani egy öreget,Recoba,Cruz most is tudnának annyit,mint Pandevék...sőt
hírtelen adtunk el sok jó csatárt aztán maradt 2
Pizzaro neve is felmerült.csak olvassák a fórumot
amúgy jó lett volna megtartani egy öreget,Recoba,Cruz most is tudnának annyit,mint Pandevék...sőt
hírtelen adtunk el sok jó csatárt aztán maradt 2
Pizzaro neve is felmerült.csak olvassák a fórumot
- Nia
Forlan jó csatár(most írhatnék egy pikírt megjegyzést rá,,de az nem vall rám
).De tavaly még le"öregeztétek" mikor felvetettem.Egyébként 32 éves lesz "csak" és nagyon nem megy az Atleticonak idén
Szóval van rá esély.20-25 milla körül lehet.Luis Fabiano csak másfél évvel fiatalabb nála.Most kezd belelendülni ő is,hétvégén mesterhármast lőtt .Ő 15 milla körül forog szerintem.Csak kérdés,hogy pontosan szerintetek hova kell ember előre?
Cruz és Crespo is simán tudna annyit,mint Pandev,nem kérdés.Nem értem mi van a Macedónnal egy nagy 0 lett.
Cruz és Crespo is simán tudna annyit,mint Pandev,nem kérdés.Nem értem mi van a Macedónnal egy nagy 0 lett.
- Cupi
Amauri....te jó ég...még poénnak is rossz
Forlan tényleg jó lenne, csak kérdés mennyit kérnek érte, kora miatt 20-25-öt már nem nagyon kéne érte adni. 15 + Biabiany és mindenki jól járt, illetve Ők nem annyira.
Fiatalok közül Lavezzi, Rossi, Suarez, Sanchez mind jó lenne, de sajna szerintem ilyen kaliberű fiatal tehetség max nyáron fog érkezni.
Vezetőségnek el kellene döntenie, hogy harcolni szeretnénk a bajnoki címért és belenyúlnak a zsebükbe, vagy jó lesz ez a keret és menjünk a 4. helyért....remélem előbbit válsztják.
Ahogy írtátok többen is minden évben több jó csatárunk is volt, most meg van 2 klasszis, de abból az egyik sokat sérült és egyébként sincs formában igazán.
Forlan tényleg jó lenne, csak kérdés mennyit kérnek érte, kora miatt 20-25-öt már nem nagyon kéne érte adni. 15 + Biabiany és mindenki jól járt, illetve Ők nem annyira.
Fiatalok közül Lavezzi, Rossi, Suarez, Sanchez mind jó lenne, de sajna szerintem ilyen kaliberű fiatal tehetség max nyáron fog érkezni.
Vezetőségnek el kellene döntenie, hogy harcolni szeretnénk a bajnoki címért és belenyúlnak a zsebükbe, vagy jó lesz ez a keret és menjünk a 4. helyért....remélem előbbit válsztják.
Ahogy írtátok többen is minden évben több jó csatárunk is volt, most meg van 2 klasszis, de abból az egyik sokat sérült és egyébként sincs formában igazán.
- mike
Forlan fantasztikus játékos, jól hangzik
Csak nem igazán tud a széleken játszani, Eto'o és Milito mellett meg szerintem már nem fér el több center a pályán.
Mindenetre nagyon örülnék egy ilyen szintű focistának
Amauri,Treze ha ingyen van akkor sem kell...
Csak nem igazán tud a széleken játszani, Eto'o és Milito mellett meg szerintem már nem fér el több center a pályán.
Mindenetre nagyon örülnék egy ilyen szintű focistának
Amauri,Treze ha ingyen van akkor sem kell...
- Komax
Kik ezek?.... istenem. Fabiano az egyetlen értelmes a felsoroltak közül. Forlan kicsit olyan Milito feelinges, volt egy kimagasló éve, az ennyi.interista23 írta:Amauri, Caracciolo (Brescia akar 7 millió) az olasz bajnokságban, Elmander, Forlán és Trezeguet és a befutó Luis Fabiano lenne.
- DSanton39
a kényszer nagy úr, de azért ne essünk már át a ló túloldalára, mindenféle fos csatárt ne akarjatok már idehozni. mert aztán úgy járunk vele mint Suazoval, meg a többi hulladékkal aki még itt van feleslegesen.
csak egy csatárt kell hozni, de az legyen minőségi, különben ne hozzunk senkit. valószínű a vezetőség is így gondolkodik, és ezért nem jött még senki mert csak fosok elérhetőek, és olyat nem akarnak elhozni.
csak egy csatárt kell hozni, de az legyen minőségi, különben ne hozzunk senkit. valószínű a vezetőség is így gondolkodik, és ezért nem jött még senki mert csak fosok elérhetőek, és olyat nem akarnak elhozni.
- Nia
DSanton39 írta:mindenféle fos csatárt ne akarjatok már idehozni. mert aztán úgy járunk vele mint Suazoval, meg a többi hulladékkal aki még itt van feleslegesen.
Szerintem senki nem akar semmilyen fos csatárt idehozni.Mármint azok alapján amiket írtak
- Stankov
Na ezért nehéz igazolni januárba!Nálam csak Suarez,Sanchez,Rossi 3as jöhetne szóba de hát a klubjuk mit kapkodjon?szezon közbe hogy pótolnák őket?sehogy.
Valakit ki kell nézni aki jó és nem nagyon játszik csapatába,fél évre kölcsön+ kivásárlás ha nagyon bejön
Bojan,Santa Cruz,stb.nyáron meg lehet majd szakítani valami nagyobb nevet
Valakit ki kell nézni aki jó és nem nagyon játszik csapatába,fél évre kölcsön+ kivásárlás ha nagyon bejön
Bojan,Santa Cruz,stb.nyáron meg lehet majd szakítani valami nagyobb nevet
-
Francesco
Az is érdekes azért ahogy a Milan igazol(t). Az utóbbi években szinte senkit nem vettek. Egy-egy játékos érkezett hozzájuk, azok is inkább fiatal tehetségek voltak. Valamiért nem igazoltak nagyobb összegért játékosokat. Erre ebben a szezonban: Yepes, Robinho, Ibrahimovic, Boateng, Cassano, Emanuelsson, (MvB) és nagyon írják Criscitot és/vagy Zieglert. Hirtelen hogy lett ennyi pénzük igazolni? Értem én, hogy olcsóbban szerezték meg ezeket a játékosokat, de akkor is érdekes, főleg, hogy az utóbbi években rendre gyengék voltak, alig nyertek valamit és a nézőcsúcsokat sem döntögették.
Emellett pedig szerintem elrontották, de majd az idő eldönti. Szép fokozatosan kellett volna fiatalítani nem ilyen villámtempóban egyik évről a másikra. Persze eddig őket igazolják a dolgok, de ehhez kellett egy őszi Inter és egy rém gyenge Roma, Juve.
Ezért kár, hogy nem igazoltunk nyáron senkit. Szépen fokozatosan 2 év alatt ki lehetett volna cserélni a csapat azon részét, akik nem úgy teljesítenek ahogy kell. A kezdőnk valóban nekünk a legerősebb, de jelenleg sérült Sneijder, Samuel, Cesar és Milito is. Ez négy kulcsjátékos. Ami pedig rosszabb, hogy egyiknek sincs megfelelő helyettese, talán csak Cesarnak.
A kispadunk pedig pár éve így nézett ki: Toldo, Materazzi, Chivu, Figo, Stankovic, Cruz, Crespo, Balotelli,
Most meg (ha nem lenne sérült): Castellazzi, Cordoba, Materazzi, Santon, Mariga, Biabiany, Coutinho,
Eddig sajnos sem Coutinho, sem Biabiany, sem Mariga nem vált be igazán, Santonról nem is beszélve.
Szerintem Mutu fog érkezni csatárnak, mert ő olcsó és gólerős, valamint tapasztalt futballista. A többiek vagy nem tapasztaltak, vagy drágák. Én anno elleneztem Cassano-t, de csak azért, mert azt hittem megvesszük Sanchezt. Remélem legalább Mutu-t megvesszük, vagy veszünk valakit még télen, mert kellene erősítés. Sneijder is felépülhetne, talán az a védekező középpályásokra is hatással lenne és tudnának a feladatukra koncentrálni.
Emellett pedig szerintem elrontották, de majd az idő eldönti. Szép fokozatosan kellett volna fiatalítani nem ilyen villámtempóban egyik évről a másikra. Persze eddig őket igazolják a dolgok, de ehhez kellett egy őszi Inter és egy rém gyenge Roma, Juve.
Ezért kár, hogy nem igazoltunk nyáron senkit. Szépen fokozatosan 2 év alatt ki lehetett volna cserélni a csapat azon részét, akik nem úgy teljesítenek ahogy kell. A kezdőnk valóban nekünk a legerősebb, de jelenleg sérült Sneijder, Samuel, Cesar és Milito is. Ez négy kulcsjátékos. Ami pedig rosszabb, hogy egyiknek sincs megfelelő helyettese, talán csak Cesarnak.
A kispadunk pedig pár éve így nézett ki: Toldo, Materazzi, Chivu, Figo, Stankovic, Cruz, Crespo, Balotelli,
Most meg (ha nem lenne sérült): Castellazzi, Cordoba, Materazzi, Santon, Mariga, Biabiany, Coutinho,
Eddig sajnos sem Coutinho, sem Biabiany, sem Mariga nem vált be igazán, Santonról nem is beszélve.
Szerintem Mutu fog érkezni csatárnak, mert ő olcsó és gólerős, valamint tapasztalt futballista. A többiek vagy nem tapasztaltak, vagy drágák. Én anno elleneztem Cassano-t, de csak azért, mert azt hittem megvesszük Sanchezt. Remélem legalább Mutu-t megvesszük, vagy veszünk valakit még télen, mert kellene erősítés. Sneijder is felépülhetne, talán az a védekező középpályásokra is hatással lenne és tudnának a feladatukra koncentrálni.
- DaNi
interista23 írta:Most újabb neveket adott Branca a Gazzetta dello sportnak többek között Amauri, Caracciolo (Brescia akar 7 millió) az olasz bajnokságban, Elmander, Forlán és Trezeguet és a befutó Luis Fabiano lenne. Mindenki döntse el hogy mi van emögött
Ezek a nevek közül csak Caracciolot tudnám elképzelni. Egész jó játékos, leülne a padra is és olcsón el lehetne hozni főleg ha adnánk érte játékost. A többiek szerintem nem reálisak. Esetleg Elmander és Forlán de ők nem valószinű hogy a télen csapatot váltanak és elég borsos lenne az áruk és már nem fiatalok.
- Baggio85
Francesco írta:Az is érdekes azért ahogy a Milan igazol(t). Az utóbbi években szinte senkit nem vettek. Egy-egy játékos érkezett hozzájuk, azok is inkább fiatal tehetségek voltak. Valamiért nem igazoltak nagyobb összegért játékosokat. Erre ebben a szezonban: Yepes, Robinho, Ibrahimovic, Boateng, Cassano, Emanuelsson, (MvB) és nagyon írják Criscitot és/vagy Zieglert. Hirtelen hogy lett ennyi pénzük igazolni?
Szerintem Mutu fog érkezni csatárnak, mert ő olcsó és gólerős.
1. Szerintem semmi különös nincs abban , hogy a Milan most elkezdett igazolni, mert egyrészt tényleg nem kellett az említett játékosokra sokat költeni (pl. Ibra kölcsön, Cassano ingyen), másrészt ahogy mondtad "spóroltak" néhány évig, ráadásul új szponzor is van.
2. Coutinhot azért ne ítéljük meg egy ősz alatt, pláne úgy nem, hogy én úgy gondolom, hogy Ő benne hatalmas lehetőség van, nekem nagyon tetszett a játéka, mikor tudott játszani. Persze, rutin és néhány kiló izom kell rá, de őt pl. semmiképpen nem adnám kölcsön. Mariga kiegészítő embernek jó, plána ha Muntari elmegy. Bibiany az, aki szerintem sem Inter szint. Vagy úgy mondanám, hogy Ő nem az aki a különbséget tudja jelenteni, akkor mikor bajban van a csapat. Gyors, ha kontrára játszunk akkor lehetne játszatni, csak eddig kb. mikor beállt mindig felállt védelem ellen kellett volna mutatnia valamit.
Santon esete is érdekes, de azért azt nem szabad elfelejteni, hogy ő még csak 19 éves. Nagy igazság, hogy az a játékos, amelyik nem játszik, az nincs formában és úgy néz ki, hogy nagyon ragaszkodunk Chivuhoz a bal szélen, szóval Santonra azt tudom mondani, hogy neki lehet, hogy jót tenne egy fél-egy év kölcsön valahol. (Bár mondjuk én az Udinese ellen mikor égtünk inkább feljebb toltam volna Maicont és Santont behoztam volna a helyére. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy azért neki még így is lehetne találni helyet a csapatban.)
3. Mutut ne! Akkor inkább Biabiany! Vagy senki!
- Wesley10
Csak hogy Mutu tudna gólt is rúgni,Bia meg nem hinném h. betalál...Lehet h. problémás a román de mindenképpen minőségi javulást hozhatna előre.Ráadásul úgy gondolom h. előre 1 ember nem is lenne elég,én legalább 2 csatárt hoznék,egy ember érkezése esetén is kevesen vagyunk elől sztem(már ami ami a minőséget illeti)az egyik Mutu lenne...a második meg lehetne a Rossi, Alexis kettős vmelyike
Tudom h. sokan ellenzik a románt de jelenleg ő tudna lendíteni az előre játékban,gólerős és emellett jól is lát a pályán,tehát előkészítésben is jól jönne nekünk.Olcsó lenne és így maradna pénz a másik csatárra is.
- graziejosé
Forlán jaj de jó lenne, meg max Fabiano ezekből a nevekből.
- PellerG
Amauri, Trezeguet?! Ez gyenge poén!
Ha nem veszem a múltjukat, és hogy rendesen zebra viselkedésűek voltak az évek alatt, akkor is azt mondom, hogy egyik sérülékenyebb mint a másik! Sérülteket helyettesítenénk, akkor ne olyat vegyünk már, aki a 3. meccsén kidől majd 3 hónapra. Lásd Toni<->Juve. Nem is értettem....
Forlán sajnos (már) hasonlóan sérülékeny, és drága is. Mutut én bírtam, jó játékos, de a tavalyi év és a legújabb balhéja már betett nálam is.
Erről a listáról nálam: 1.Fabiano, 2.Klose, 3.Caracciolo.
Én Machedát hoztam volna! Valamiért úgy éreztem pontosan passzolna hozzánk cserecsatárnak. De hát ugye már Sampos....
Ha nem veszem a múltjukat, és hogy rendesen zebra viselkedésűek voltak az évek alatt, akkor is azt mondom, hogy egyik sérülékenyebb mint a másik! Sérülteket helyettesítenénk, akkor ne olyat vegyünk már, aki a 3. meccsén kidől majd 3 hónapra. Lásd Toni<->Juve. Nem is értettem....
Forlán sajnos (már) hasonlóan sérülékeny, és drága is. Mutut én bírtam, jó játékos, de a tavalyi év és a legújabb balhéja már betett nálam is.
Erről a listáról nálam: 1.Fabiano, 2.Klose, 3.Caracciolo.
Én Machedát hoztam volna! Valamiért úgy éreztem pontosan passzolna hozzánk cserecsatárnak. De hát ugye már Sampos....
- jdanika
Jajj istenem ezek a kiégett, Klose, Amauri, féle hulladékokat haggyuk már, még jó, hogy megvette a Juve Tonit mert tuti elhoztuk volna, 2 meccsig bírta is....minőségi játékos kell, értem én, hogy télen nehéz de azzal nem érünk semmit, hogy veszünk 7 misiért még 1 Suazot aztán meg évekig rontja a levegőt...
Mutu játékát én kedveltem, persze "elítélem" a balhéi miatt, de én még mindig jobban örülnék neki mint 1 Klosenak.....ja és már nyáron megemlítettem Di Natalét sokan azt mondták kiégett, láttuk tegnap mennyire...de lehet igaza lenne a kommentátornak, 1 "kisebb" csapatba megy neki ahol királyként kezeil.
Az én álmom még mindig Agüero, vagy G. Rossi lenne előre de az előbbit támogatnám ink.
Na de ez is csak egy vélemény a sok közül.
Mutu játékát én kedveltem, persze "elítélem" a balhéi miatt, de én még mindig jobban örülnék neki mint 1 Klosenak.....ja és már nyáron megemlítettem Di Natalét sokan azt mondták kiégett, láttuk tegnap mennyire...de lehet igaza lenne a kommentátornak, 1 "kisebb" csapatba megy neki ahol királyként kezeil.
Az én álmom még mindig Agüero, vagy G. Rossi lenne előre de az előbbit támogatnám ink.
Na de ez is csak egy vélemény a sok közül.
- Komax
Ha nincs más, jó lesz Mutu. Csak ne engedjék patika közelébe, mert felszívja a c-vitamint is 
- kiscivis
Komax írta:Ha nincs más, jó lesz Mutu. Csak ne engedjék patika közelébe, mert felszívja a c-vitamint is
Elég baj az ha pálya közelébe engedik, mert az oldalvonal elég hosszú és fehér. Négykézláb nem sok hasznát venné a csapat...
- mike
Komax írta:Kik ezek?.... istenem. Fabiano az egyetlen értelmes a felsoroltak közül. Forlan kicsit olyan Milito feelinges, volt egy kimagasló éve, az ennyi.interista23 írta:Amauri, Caracciolo (Brescia akar 7 millió) az olasz bajnokságban, Elmander, Forlán és Trezeguet és a befutó Luis Fabiano lenne.
Hát sem Forlán sem Milito abszolút nem egyidényes futballista.
Milito minden idényében 20 feletti gólt termelt, Forlan is többszörös gólkirály.
Csak egyik sem sztárcsapatban játszott, úgy nehezebb kitűnni.
Csak úgy érdekességképp megnéztem Militot 2004 óta(Genoa,Zaragoza,Inter) 233 mecccsen 130 gólt termelt, ez nem kis dolog asszem
Én Lavezzinek vagy Rossinak örülnék a leginkább, de Bastos sem lenne rossz.
-
R9.
kiscivis írta:Komax írta:Ha nincs más, jó lesz Mutu. Csak ne engedjék patika közelébe, mert felszívja a c-vitamint is
Elég baj az ha pálya közelébe engedik, mert az oldalvonal elég hosszú és fehér. Négykézláb nem sok hasznát venné a csapat...
miért, 90 percig pörögne
- Tommy
R9. írta:kiscivis írta:Komax írta:Ha nincs más, jó lesz Mutu. Csak ne engedjék patika közelébe, mert felszívja a c-vitamint is
miért, 90 percig pörögne
A nordal jóba lenne, kapná tőlük az anyagot ingyen.
- kiscivis
Már tényként közlik sok helyen, h Muntari a Sunderland játékosának mondható. Szinte mindenben megegyeztek, már csak a formaságok vannak hátra.