Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: R9. »

15m + biabiany = 10m :D
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

:D Mondjuk így nézve még jobb az ajánlat... :D
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Matrit ha kéne elemezni, mit mondanátok? Nekem annyi maradt meg belőle, hogy jókor jó helyen van...technikailag nem kiemelkedő... Jobb lesz Pandevnél? :?
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Matri szerintem nagyon jó játékos, technikás, fiatal és olasz, és tud szélen, középen játszani.

Tavaly 38 meccsen 13 gól 7 gólpassz, idén pedig már 9 gólnál jár, örülnék neki is, de inkább Pazzini.
Tommy

Crespo írta:
Tommy írta: Khajrát meg én is rühellem, mert elbaszta az ünneplésünket, és majdnem elvett tőlünk egy scudettot, de amugy nem rossz játékos, és ne feledjétek ő Muntari helyére jönne, tehát kiegészítő embernek, azt pedig ő is bőven tudja amit a ghánai, és talán nem is rinyálna és csinálnia annyi akart, azon az évi 10-15 meccsen mint a Muntari

Hogyan baszta el az ünneplésünket, és hogyan vett el tőlünk scudettot? Nem emlékszem ezekre. :oops:

Scudettot nem vette el tőlünk, csak ünneplésünket baszta el.

07/08-as szezonban utolsó előtt hazai meccsünk volt a Siena ellen, ha nyerünk akkor már meglett volna a bajnokság, és hazai pályán ünnepelhettünk volna, de a Siena mindig kiegyenlített, 2-1-nél pedig Kharja rugta a gólt, amivel 2-2 lett a meccs, és elmaradt az ünneplés. Aztán parmában ugye zingaro góljával meg 2-0-ra nyertünk.. Ja és akkor hibázott még 2-2-nél Mátrix tizenegyest. :? Pedig már minden elővolt készítve a hazai ünneplésre, teltház is volt, hát beleköptek a levesünkbe akkor nem kicsit. :evil:
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Egyre több helyen írják Pazzinit, és ugye a Samp nemrégiben érdeklődött Biabiany iránt, remélem összejön a transzfer. :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

az a baj már tényként kezelték sanchezt is meg cassanot is aztán sehol semmi
én már addig nem hiszek ezekben amíg kék fekete mezben nem látom őket
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Kharja tökéletes Muntari pótlására annyit simán hoz mint a ghánai ,sőt támadójátékban többet hozzátud tenni mint Muntari.

Pazzini jó lenne :!: de nem vagyok benne biztos ,hogy eladnák mivel Cassano is távozott.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Sztem meg pontosan most kellene olaszosítani nem ilyen Harcsákat ide hozni.mondjuk kapásból ott van a Samp-ban Poli,de biztos h lenne 4-5 olyan fiatalabb olasz aki hozza Muntari szintjét!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Én csak azt nem értem, hogy még a real is tud kölcsönvenni játékosokat..nekünk se kell feltétlen ilyen hulladékokba pénzt ölni...vegyünk kölcsön és ha nem válik be mehet isten hírével...meg igazából azt sem értem hogy most milyen játékrendszerben akarunk játszani..mert ugye sokáig Sanchez volt a téma..aki a 4-2-3-1-ben lenne jó most meg folyamatosan centerekről meg befejező csatárokról van szó a sajtóban...így nem világos mit akarunk...mert az h Eto'o - Milito-Fabiano 3as nem fog kezdeni nyakamat teszem rá..se Pazzini...vagy most csak a padra akarunk igazolni? Kicsit úgy érzem mintha minden mind1 alapon csak jöjjön 1 csatár lenne a koncepció. Ha viszont így van legalább technikailag képzettebb emberkét kellene keresni hogy esetleges játékrendszer váltás után is használható legyen, és ne járjunk úgy mint Mancini-Q kettőssel...Most egyelőre bejön a 2 csatáros rendszer, de láttuk hogy tavaly is a BL-ben több támadó szellemű játékosra van szükség.
Na mindenesetre napokon belül úgyis eldől minden...remélem jól választ a vezetőség!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Stankov írta:Sztem meg pontosan most kellene olaszosítani nem ilyen Harcsákat ide hozni.mondjuk kapásból ott van a Samp-ban Poli,de biztos h lenne 4-5 olyan fiatalabb olasz aki hozza Muntari szintjét!

Abszolút egyetértek, én sem értem minek ide Kharja, csak azért hogy még egy nemzetiség képviselve legyen nálunk ?
Külön örülnék pl Matri leigazolásának, olasz, jó korban van, kiegészítő embernek tökéletes.
Középre is lehetne nyugodtan 1-2 olaszt hozni.

Injoc: Jó dolog a kölcsönvétel is, a kölcsönvett játékos hajtja magát a jó szerződésért, ha meg nem válik be akkor sem bukunk sokat.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Tommy írta:
07/08-as szezonban utolsó előtt hazai meccsünk volt a Siena ellen, ha nyerünk akkor már meglett volna a bajnokság, és hazai pályán ünnepelhettünk volna, de a Siena mindig kiegyenlített, 2-1-nél pedig Kharja rugta a gólt, amivel 2-2 lett a meccs, és elmaradt az ünneplés. Aztán parmában ugye zingaro góljával meg 2-0-ra nyertünk.. Ja és akkor hibázott még 2-2-nél Mátrix tizenegyest. :? Pedig már minden elővolt készítve a hazai ünneplésre, teltház is volt, hát beleköptek a levesünkbe akkor nem kicsit. :evil:

Basszus erre így emlékszem. Csak hirtelen Khedirával kevertem össze. :mrgreen:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:Ja és akkor hibázott még 2-2-nél Mátrix tizenegyest. :?

És ha jól emlékszem,(de javíts ki ha tévedek)nem is neki kellett volna lőnie de erősködött.Mancini meg,hogy tombolt...Durva volt. :)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Na, Kerlon is lapátra került végre... Megvette a Paraná. Mehet vissza fejelgetni...
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

2-3millió eurón megy állítólag a vita.(persze ha egyáltalán van vita)
15milliót kérne a Samp mi pedig 10milliót és tán Biabiany-t adnánk.az úgy kb 14millió lehet.na,ha képesek vagyunk lecsúszni róla 2millió euróért akkor vessünk magunkra. 2009ben hivatalosan 120milló e körüli tartozásunk volt.azóta jött Eto'o+ a zsebpénz Ibráért,BL győzelem.persze voltak kiadások bőven és ki tudja mennyi volt akkor és most a tényleges tartozás,de szerintem 50millió eurón belül lehetünk jobb esetben. Ha még 100millió e maradt volna akkor is nevetséges,mert mondjuk a MU-nak van vagy 600-700millió ,vagy Barca,Real kettős.Majd biztos ki lesznek zárva pont ők.. nem mondom,hogy dőzsöljünk ész nélkül,de nem kéne abba a hibába beleesni,mint anno a Milán a BL győzelem után.Remélem ilyenről szó sem lesz. Matri-t jobban favorizálom,de jó lenne Pazzini is.Majd az edző megoldja a dolgot.
Kharja viszont egyre valószínűbb.Méltó utódja lehet Sulley-nek
Vitya

Hozzászólás Szerző: Vitya »

Na pár óra és aláír Pazzini!
Állítólag 12 misi+Bia....

Szeintem jobb mint Matri lett volna . :)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Vitya írta:Na pár óra és aláír Pazzini!

Az igaz, hogy sérülten vesszük? Valahol olvastam, hogy 3-4 hétre kidőlt.... :? Persze nem 1 hónapra jön, szóval attól még kell és örülök az érkezésének, de a jelenlegi csatár gondokat nem oldja meg ha tényleg annyi időre sérült le. :shock:
De ez az ajánlat tökéletes, megszabadulunk a futógéptól is és az ár is korrekt. ;)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Vitya írta:Na pár óra és aláír Pazzini!
26! éves olasz válogatott csatárért bagó lenne.
Tommy

Beszarás amugy az öreg milyen sóher lett.. Elvileg van lé most dögivel, és nem is saját vagyonát kéne most költenie, de 2-3 milliokon alkudozik, tiszta gajjáni lesz már lassan Moratti is, bár akkora zsidónak nehéz lesz lennie. :lol: Muntarit anno 15 millioért igazoltuk.. :shock: :? :lol: Vicc lenne azért ha a Pazzini üzlet emiatt a pár millio miatt lenne a bukó.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Inter's Move For Sampdoria Striker Giampaolo Pazzini Blocked By €5 Million Valuation Gap - Report (goal.com) ugy néz ki megadtak a tárgyalások,legalábis igy veszem ki a szövegből...15 misit akar a sampdoria + Biabianyt...remélem Moratti nem adja fel és megpróbálnak megegyezni..
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Olyat is olvasni, hogy a Pazzini projekt, csak egy elterelő hadművelet és a színfalak mögött Sanchez-el egyeztetünk most is... :P
Crespo

Bazz megőrülök, ezt az üzletet már nem cseszhetjük el...
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

15-20 percenként ahogy tudok nézek fel egymás után minden külföldi oldalra, és ide a fórumra.
Elég érdekes lenne, ha Sanchez jönne, de valahogy én is úgy érzem, hogy ő fog
Tavaly már Ledesma+ meg egy másik irányító biztos érkezéséről cikkeztek, a háttérben mégis megegyeztünk az utolsó pillanatban Snejderrel.
mike

Tőlem a Pazzini/Sanchez + Matri is jöhetne, akkor jól meglennénk elöl is végre :)
Bár nem hiszem hogy ez megtörténik.
tomika431

Agent Of Genoa Midfielder Houssine Kharja Claims Inter Deal Is Close...(goal.com).ugy veszem ki a szövegből,hogy ma lezárják Kharja leigazolását!..Remélem Pazzini jön,mert 15 misiért + Bia nem hiszem hogy tudnánk hozni más hasonló szintü támadót.......igaz ezt csak Moratti tudja. (esetleg Matri,más nem jut eszembe)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

mike írta:Tőlem a Pazzini/Sanchez + Matri is jöhetne, akkor jól meglennénk elöl is végre :)
Bár nem hiszem hogy ez megtörténik.

Pazzini és Sanhez nyugodtan jöhetne egyszere ;) Oké ez lenne kb. 35 milló, és? mindketten fiatalok, hosszú években gondolkodhat a klub velük. Egyes klubok (köztük régebben mi is) 1 játékosért is kiadnak ennyit, akkor igenis férjen bele 2 olyan játékos aki most megoldás lehetne a támadó gondokra. Pazzini jól fejel, jó kis középcsatár, Sanchez meg tökéletes lenne a szélre.
Vagy ha ez egyszerre olyan sok pénz akkor az egyiket vegyük meg a másikat meg nyárig vegyük kölcsön vásárlási opcióval. Ez most úgyis nagy divat. :)
tomika431

Bár igy lenne ahogy irjátok,de kétlem hogy most Moratti kiadna ennyi misit a duóért.Még igy is spekulál a 15 misin Pazziniért,ugy hogy ne várjunk drága igazolásokat..de ez csak az én véleményem.
Tommy

Megőrülök ha elbasszuk pazzinit..
hvmetal

na ja.vándor cigány Vieri-ért 50milliót sem sajnált.nem tudom mivel magyarázni,hogy miért engedik,hogy a calcio poli utáni előnyünk teljesen elvesszen.BL győztes,triplázó a csapat.legalább meg kéne próbálni a csúcson maradni.5éven belül egy BL győzelem meg egy döntő,pár scudetto-val és nem csak titkos esélyesek lennénk 1 BL-hez. Berlusconi 10-20éve jól csinálta.jött,nem sokkal a totó botrányuk után már BL győztest csinált belőlük és 10év alatt jó párat megnyertek.ezekért a majdnem 20éves sikerekért is kedveltebb csapat játékosok szempontjából a bilán. mi meg most kezdünk el csöveskedni mikor minden adott,hogy egy nagyon sikeres 10-20éve legyen a csapatnak. azért nem a Porto vagyunk.Olaszország 2.legsikeresebb,21.század legsikeresebb olasz csapata azt nem építkezünk tovább. nem hiszek ebben a fair play szarban.Minden tiszteletem az öregé,na meg vágom,hogy pont neki nincs szüksége hogy kivegyen a csapatból,de azért én már nyáron is csalódtam.most meg,hogy nem tudunk 5millióval többet lepakolni Sanchezért vagy Pazziniért és a csapat egyben tartásával jönnek,mikor az átlagéletkor majdnem 30..
bocs
Forza Inter!
Tommy

internaZIOnaLe írta:Olyat is olvasni, hogy a Pazzini projekt, csak egy elterelő hadművelet és a színfalak mögött Sanchez-el egyeztetünk most is... :P

Ez baromság.. Ha elterelő projekt lenne, akkor nem tárgyalnának milánóban a sampdoria elnökével..

Nem hiszem el, hogy 3 million megy a vita.. Van pénz dögivel, erre Moratti pár million cigánykodik, magához térhetne már igazán az öreg, ha emiatt bukjuk el pazzinit nagyon ideges leszek.
tomika431

Még ilyen közel sosem voltunk Pazzini leigazolásához,nem kéne Morattinak zsugoriskodni vagy tul sok neki a 15 misi..Ha ennyit nem akar érte adni,akkor hogy akarja majd megvenni nyáron Sanchezt mert az több lesz mint 15 misi...Ne spekuláljon sokat a vezetőség,mert a végén befut érte egy jobb ajánlat és hoppon maradunk:(
hvmetal

most kapcsolok,hogy nem 20. hanem 27.van
meddig tart pontosan a Mercato?
Sanchez ügy szerintem lezárva.biztos valami seggnek olvasottabb az újsága
Tommy

A gazzetta meg azt írja, nagyon közel van Pazzini az interhez, és jelenleg is tárgyalnak a felek milánóban.

14:33 kor azt írták már a szerződését készítik elő..

Ezt az oldalt érdemes nézni: http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomer ... 9813.shtml

Ha van valami fejlemény azonnal frissítik a cikket minden átigazolással kapcsolatban.
tomika431

fejlemény Pazzini ügyben:
Inter President Massimo Moratti Dodges Questions Over Giampoalo Pazzini Transfer Reports
Massimo Moratti has played down reports Inter are on the verge of landing Giampaolo Pazzini...

Find the best odds and bet on Serie A.
Inter president Massimo Moratti neither confirmed nor denied reports claiming Sampdoria's Giampaolo Pazzini is close to joining the club.

Il Corriere dello Sport had suggested the deal between the clubs had come unstuck over a €15 million transfer fee - viewed as excessive by the Nerazzurri.

However, Moratti has watered-down the idea. He insists there is no plan regarding Pazzini, despite ongoing claims Marco Branca is wheeling and dealing in Milan.

"Pazzini? I don't know anything. I have other things to do now," he told the press.

(goal.com)
Nia

Én is olvasgatok már amennyire időm engedi.Pedig úgy néz ki,hogy 3 millión vitatkoznak.De még mára ígérik sok helyen.Sőt van olyan adatlap,ahol Pazzinit már,mint Inter játékost tüntetik fel.
Matriról is tárgyal Moratti.Szóval ez lehet 3 igazolás lesz.De lehet csak Kharja marad :)

ui.:Materazzit is kérdezték Pazziniről.Ő azt mondta,hogy már tavaly is Interes volt.(Gondolt a Samp Rómára ahol is az ő két góljával verték a fővárosiakat,visszaadva nekünk az első helyet ) :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.01.27. 16:45-kor.
Tommy

tomika431 írta:fejlemény Pazzini ügyben:
Inter President Massimo Moratti Dodges Questions Over Giampoalo Pazzini Transfer Reports
Massimo Moratti has played down reports Inter are on the verge of landing Giampaolo Pazzini...

Inter president Massimo Moratti neither confirmed nor denied reports claiming Sampdoria's Giampaolo Pazzini is close to joining the club.

Il Corriere dello Sport had suggested the deal between the clubs had come unstuck over a €15 million transfer fee - viewed as excessive by the Nerazzurri.

However, Moratti has watered-down the idea. He insists there is no plan regarding Pazzini, despite ongoing claims Marco Branca is wheeling and dealing in Milan.

"Pazzini? I don't know anything. I have other things to do now," he told the press.

(goal.com)

Tipikus Moratti nyilatkozatt, elmondta a semmit gyakorlatilag.
tomika431

Szerintem megegyeztünk Pazziniről,olyasmit olvasok itt a linken amit Tommy irt:)
Tommy

tomika431 írta:Szerintem megegyeztünk Pazziniről,olyasmit olvasok itt a linken amit Tommy irt:)

Igen.
16:38: A felek állítólag megegyeztek 12 milliot fizetünk a sampnak+Biabiany és Caldirola játékjoga, már csak Pazzo aláírása hiányzik azt írják.. Gyere Pazzoooooo!!
tomika431

Il lungo vertice iniziato alle 11 tra tra Inter e Samp sta volgendo al termine: siamo ormai alle firme. Pazzini in nerazzurro in cambio di 12 milioni, l'attaccante Biabiany e il difensore Caldirola.
leforditva:
A hosszú csúcstalálkozó kezdődik a 11 között az Inter és a Sampdoria is végéhez közeledik, most az aláírások. Pazzini Inter cserébe 12 millió, a támadó és a védő Biabiany Caldirola.a google fordito..
szerintem ma meglesz Pazzi!!!!!!!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Tommy írta:
tomika431 írta:Szerintem megegyeztünk Pazziniről,olyasmit olvasok itt a linken amit Tommy irt:)

Igen.
16:38: A felek állítólag megegyeztek 12 milliot fizetünk a sampnak+Biabiany és Caldirola játékjoga, már csak Pazzo aláírása hiányzik azt írják.. Gyere Pazzoooooo!!

Ha tényleg igaz akkor nagyon nagy üzletet csinálunk...
mike

Tommy írta:Igen.

Bár igaz lenne, ez ha így lesz akkor nagy deal-t köt az öreg :D
Pazzini mint írtam korábban nem a legszimpibb arc, de nagyon jó támadó,olasz , és még Bia is elhúz innen :mrgreen:
Nia

Szép hasznot húzna azért rajta a Samp.Csak lője is a gólokat,ha jön :)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Pazzini-val is csak az a "baj", hogy a labdát valahogy hozzá is el kell juttatni, mert ő sem az a típus aki végig cselezi a védelmet, és hát lehet szidni Pandevet, de mostanában ha magának valahogy nem cselezi össze, akkor nagyon őt sem hozzák helyzetbe a társak. Egy jó formában lévő Sneijderre és Coutinho-ra (vagy hozzájuk hasonló játékosra) szerintem nagyobb szükség lenne.
Crespo

Baggio85 írta:Pazzini-val is csak az a "baj", hogy a labdát valahogy hozzá is el kell juttatni, mert ő sem az a típus aki végig cselezi a védelmet, és hát lehet szidni Pandevet, de mostanában ha magának valahogy nem cselezi össze, akkor nagyon őt sem hozzá helyzetbe a társak. Egy jó formában lévő Sneijderre és Coutinho-ra (vagy hozzájuk hasonló játékosra) szerintem nagyobb szükség lenne.

Na de ők már itt vannak, őket már nem kell megvenni, csak megvárni míg felépülnek. :)
tomika431

MEGVAN PAZZINI!!!!!!!!!!
BREAKING NEWS: Inter Close To Signing Sampdoria's Giampaolo Pazzini - Report
Pazzini is on his way to the San Siro, according to the latest reports
By Adam Scime

According to Sky Italia, Inter will sign Giampaolo Pazzini for €10 million plus striker Jonathan Biabiany and a youth team player.

The Sampdoria star's arrival is expected to be officially announced in the near future and he will sign a four and a half year contract until June 2015.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Baggio85 írta:Pazzini-val is csak az a "baj", hogy a labdát valahogy hozzá is el kell juttatni, mert ő sem az a típus aki végig cselezi a védelmet

Igen, ő befejező csatár, és én nem vagyok oda az érkezésétől, de remélem bizonyít.
mike

tomika431 írta:Inter will sign Giampaolo Pazzini for €10 million plus striker Jonathan Biabiany

Ennyiért óriási üzlet ;)
Nia

Süti írta:
Baggio85 írta:Pazzini-val is csak az a "baj", hogy a labdát valahogy hozzá is el kell juttatni, mert ő sem az a típus aki végig cselezi a védelmet

Igen, ő befejező csatár, és én nem vagyok oda az érkezésétől, de remélem bizonyít.

Ezt szerintem mind csak remélni tudjuk.De az biztos a Samp nem csinált rossz üzletet.
tomika431

ha jól veszem ki a forditásból a szöveget,akkor már Pazzini úton van Milanóba:)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

hvmetal írta:vándor cigány Vieri
Azért, amikor idekerült, egy ideig termelte a gólokat szépen és a csapat egyik húzóembere volt. Tény, hogy elég sűrűn váltott csapatot, de azért nem kellene elfelejteni, hogy sokat tett az Interért és ezért tisztelet jár neki. Még akkor is, ha volt néhány piszok húzása az eligazolása óta.

FORZA INTER!!!
Válasz küldése