sorger=giallo írta:Azért, amikor idekerült, egy ideig termelte a gólokat szépen és a csapat egyik húzóembere volt.
Vannak, akik hamar felejtenek.
190 mérkőzésen 123 gólt lőtt.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
sorger=giallo írta:Azért, amikor idekerült, egy ideig termelte a gólokat szépen és a csapat egyik húzóembere volt.
Nia írta:Süti írta:Baggio85 írta:Pazzini-val is csak az a "baj", hogy a labdát valahogy hozzá is el kell juttatni, mert ő sem az a típus aki végig cselezi a védelmet
Igen, ő befejező csatár, és én nem vagyok oda az érkezésétől, de remélem bizonyít.
Ezt szerintem mind csak remélni tudjuk.De az biztos a Samp nem csinált rossz üzletet.
hvmetal írta:vándor cigány Vieri-ért
R9. írta:hvmetal írta:vándor cigány Vieri-ért
te nem vagy normális, ha ő nem lett volna lehet középcsapat lettünk volna
kitűnt a csapatból de még se ment el hanem itt maradt mikor csúcsformába volt
neki tisztelet jár attól függetlenül h mit csinált utána
R9. írta:hvmetal írta:vándor cigány Vieri-ért
Nia írta:Pazzinivel siethetnénk.Hétvégén már jól jönne.Az a hír járja,hogy nem lesz még Milito és Cesar sem.Meg Sneijderről sem jönnek jó hírek.Chivu,Stanko,Corodba -.6 ember,akik amúgy kezdők lennének.És a Palermo...pfu nehéz lesz.
Cupi írta:Ott még biztos nem fog játszani. Juve ellen bokasérülés miatt cserélték le és több helyen is azt olvastam, hogy 2-3 hetet kell kihagynia.![]()
Ha tényleg 10 + Bia volt az ára akkor az nagy királyság.![]()
Próbálkozni lehet, különösen, ha csak kölcsönvesszük, de szerintem ezzel az erővel Obit is megpróbálhatnánk beépíteni a csapatba.g.e.r.a írta:Kharja ügynöke bejelentette, h ügyfele nálunk folytatja kölcsönben és az idény végén opciós jogunk lesz rá!
Az inter.it-n akarom látni.Youme írta:Most a SKY-on mondták, hogy 12+Biabiany és pont. Mást nem vettünk bele az üzletbe.
hvmetal írta:R9. írta:hvmetal írta:vándor cigány Vieri-ért
kedvenc játékosom volt,anno én is ő miatta szerettem meg az Intert és mikor szar formában volt( rövid Adriano jó forma) szurkoltam neki. Vándor cigányt nem rossz indulatból írtam.most gondolom jobb,ha azt írom,hogy olyan,mint a cirkusz. nem felejtettem el mit tett a klubbért(inkább magáért),de nálam már a milános,köcsög fallosz maradt aki elég durva dolgokat művelt miután elment.
fejelt,lőtt rendesen gólokat,de nem egy Zanetti
Pazzini akkor már biztos?
csak is inter írta:hvmetal írta:R9. írta:te nem vagy normális, ha ő nem lett volna lehet középcsapat lettünk volna
kedvenc játékosom volt,anno én is ő miatta szerettem meg az Intert és mikor szar formában volt( rövid Adriano jó forma) szurkoltam neki. Vándor cigányt nem rossz indulatból írtam.most gondolom jobb,ha azt írom,hogy olyan,mint a cirkusz. nem felejtettem el mit tett a klubbért(inkább magáért),de nálam már a milános,köcsög fallosz maradt aki elég durva dolgokat művelt miután elment.
fejelt,lőtt rendesen gólokat,de nem egy Zanetti
Pazzini akkor már biztos?
Vieri miatt lettem én is INTER szurkoló...
Atosz írta:Hát, szerintem ezzel vagyunk így egy páran.
Stankov írta:Pazzini? ennyiért ajándék.
1 problémám van a dologgal h ezzel aláírtuk Milito "halálos ítéletét"
hvmetal írta:Pazzini-t mikor mutatják be?
R9. írta:de akkor hogy játszik vasárnap?
mert állítólag a sérülése csak kamu volt
Tommy írta:Nyáron lejárt volna a szerződése, a Bayern hossszabítani akart vele, de ő nem akart, így hozzánk igazolt.
tomika431 írta:Bemutatták Pazzinit a 7 es számú mezt fogja viselni..ezt vettem ki a tuttomercato.web oldalábol:)
interista23 írta:Unalmamban Pazziniről nézegetek videokat.Hát csatlakozok azokhoz akik mondták hogy jó labdákat kap akkor gólerős lesz.De itt felmerült bennem kis csalódottság...úristen Cassano milyen labdákat tolt neki
RenciDavid írta:Én nagyon örülök Pazzini érkezésének. Azt se bánnám, ha Militot a padra tudná szorítani, mert ez azt jelentené, hogy rúgja a gólokat