Kezdő 11, irány a pálya (Taktikai elképzelések)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- sorger=giallo
Re: Kezdő 11, irány a pálya (Taktikai elképzelések)
Teljesen egyetértek veled, mindössze annyit fűznék hozzá, hogy a rizikó ellenére én kezdetném mindkét fiatalt, Capitano felügyeletével. Szokniuk kell a gyűrődést és a Cesena feltétlenül verhető ellenfél, mondom ezt úgy, hogy természetesen hiba lenne lebecsülni őket.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Nia
Ez egy bajnoki,úgyhogy semmiképpen sem elhanyagolható.A kötelező győzelmek a legnehezebbek általában...
Nálam : Castellazzi-Maicon,Cordoba,Ranocchia,Chivu-Zanetti,Cambiasso,Pandev-Stankovic-Milito,Eto'o.
Lúciot pihentetném ráférne már egy kicsit.
Egyébként meg olvastam valahol,hogy Cordoba és Stankovic is pihenőt kap a mai meccsre,mármint padon kezdenek.
Azért vegyük komolyan 3 pont az 3 pont...
Nálam : Castellazzi-Maicon,Cordoba,Ranocchia,Chivu-Zanetti,Cambiasso,Pandev-Stankovic-Milito,Eto'o.
Lúciot pihentetném ráférne már egy kicsit.
Egyébként meg olvastam valahol,hogy Cordoba és Stankovic is pihenőt kap a mai meccsre,mármint padon kezdenek.
Azért vegyük komolyan 3 pont az 3 pont...
- Cupi
Cambiasso-ra is ráférne a pihi, még a kupa meccsen is játszott és embertelen sokat melózik a középpályán.
Udinese ellen idegenben fontos, hogy játsszon, inkább ma pihentetném.
Mariga is kezdhetne a helyén. Egyre jobb lesz.
Biztos nem lesz könnyű meccs és nem szabad lebecsülni őket, de az újoncot hazai pályán egy kupa csapattal is vernünk kell.
Mariga is kezdhetne a helyén. Egyre jobb lesz.
Biztos nem lesz könnyű meccs és nem szabad lebecsülni őket, de az újoncot hazai pályán egy kupa csapattal is vernünk kell.
- Cinege1986
Castellazzi
Maicon, Lucio, Ranoccia, Santon
Zanetti, Cambiasso, Mariga
Stanko
Eto'o, Milito
A többi felejtős vagy sérült... talán a legvégén 4-0-nál beugorhatna a szélre Leo is....
Maicon, Lucio, Ranoccia, Santon
Zanetti, Cambiasso, Mariga
Stanko
Eto'o, Milito
A többi felejtős vagy sérült... talán a legvégén 4-0-nál beugorhatna a szélre Leo is....
- hvmetal
Lució az idényt végig melózta.nem tudom,hogy a csapat idén a bajnokságért beáldozná e a BL.t,de ha nem akkor pihentetni kellesz,mert előbb utóbb megsérül.
Santon-nal lehet próbálkozni balhátvédként,de azt ne felejtsük el mikor 0 beadásért basztatja mindenki,hogy ő jobb lábas.Maicon posztján lesz majd az igazi.
középpályánk elég védekező,bár most lövik a gólokat.Sneijder jöhetne lassan
Coutinho?
Santon-nal lehet próbálkozni balhátvédként,de azt ne felejtsük el mikor 0 beadásért basztatja mindenki,hogy ő jobb lábas.Maicon posztján lesz majd az igazi.
középpályánk elég védekező,bár most lövik a gólokat.Sneijder jöhetne lassan
Coutinho?
- Tommy
Santon legalább előremerészkedik és részt vesz az összjátékban.. Beadásai még nem jók, de még nagyon sokat fejlődhet ebben a tekintetben, chivunál nem ad be rosszabbul.. Kupameccsen nagyon jól játszott, a gazzettától is 7-et kapott.. A román még egyszer sem kapott ilyen magas osztályzatot idén. Őt kéne már pihentetni, ha lehet örökre, köze nincs a balhátvéd poszthoz.
- Nia
Ahhoz nem,de zsinórban 3. edző játszatja ott...
Jelenleg Santonnak sem.Nálam nem az igazi még a fiú.Jó lenne ha összekapná már magát...
Jó meccsnézést mindenkinek.
Forza Inter
Jelenleg Santonnak sem.Nálam nem az igazi még a fiú.Jó lenne ha összekapná már magát...
Forza Inter
- DSanton39
Nia írta:Ahhoz nem,de zsinórban 3. edző játszatja ott...
Forza Inter
meccsenként 5-10 perccel nem fogja összekapni magát. ahhoz folyamatos lehetőséget kéne kapnia.
bár nickemből is látszik hogy a kedvencem, de én most jelen helyzetet látva kölcsönadnám egy olasz középcsapatnak hogy fejlődhessen, főleg a saját posztján jobb hátvédként.
aztán tőlem vehetünk Vargasokat padozni Chivuka mögé
- sorger=giallo
Ilyet nem is írt senki.Nia írta:Ez egy bajnoki,úgyhogy semmiképpen sem elhanyagolható.
FORZA INTER!!!
- Nia
Hát nem tudom...nem igazán adnám kölcsön a fiúcskát.Nagy tehetség.Valami még nincs rendben nála.Attól tartok veszendőbe menne ő is egy kölcsönbeadás után.Chivu középen nagyon jó lenne,amíg csak Lúcio a biztos pont ott.Nem a kedvencem (Chivu),de jelenleg jobbnak látom ott,mint mást.
De az mindenképpen elgondolkodtató,hogy miért nem alapkezdő most sem,ahogy Mou-nál sem és Beníteznél sem volt...na mindegy.
Nem is írtam senkinek,csak a pihentetésekkel kapcsolatosan,amit lehetett olvasni
De az mindenképpen elgondolkodtató,hogy miért nem alapkezdő most sem,ahogy Mou-nál sem és Beníteznél sem volt...na mindegy.
sorger=giallo írta:Ilyet nem is írt senki.Nia írta:Ez egy bajnoki,úgyhogy semmiképpen sem elhanyagolható.
FORZA INTER!!!
Nem is írtam senkinek,csak a pihentetésekkel kapcsolatosan,amit lehetett olvasni
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.01.19. 17:24-kor.
- realevil
Ma estére várható felállás a következő:
INTER (4-3-1-2):
Castellazzi, Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu, Zanetti, Cambiasso, Mariga, Stankovic, Milito, Eto'o.
Substitutions: Orlandoni, Cordoba, Materazzi, Santon, Muntari, Pandev, Biabiany .
Coach: Leonardo
INTER (4-3-1-2):
Castellazzi, Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu, Zanetti, Cambiasso, Mariga, Stankovic, Milito, Eto'o.
Substitutions: Orlandoni, Cordoba, Materazzi, Santon, Muntari, Pandev, Biabiany .
Coach: Leonardo
- DSanton39
Nia írta:Hát nem tudom...nem igazán adnám kölcsön a fiúcskát.Nagy tehetség.Valami még nincs rendben nála.Attól tartok veszendőbe menne ő is egy kölcsönbeadás után.Chivu középen nagyon jó lenne,amíg csak Lúcio a biztos pont ott.Nem a kedvencem (Chivu),de jelenleg jobbnak látom ott,mint mást.
hát az. nem tudom mi lehet a háttérben. viszont Maxwellt kiszorította abban az évben a kezdőből, ezért (is) ment el. csak aztán volt a spicliskedés, meg a sérülés és Chivu előtérbe került azon a poszton, ott ragadt.
- Tommy
Mondjuk abból a spicliskedésből nem lehet tudni mi volt az igaz, az biztos hogy a Nord abban az időben kiállt mellette.
Maxwellt kiszorította, és azért a brazil chivunál jóval jobb teljesítményt nyújtott szerintem..
Maxwellt kiszorította, és azért a brazil chivunál jóval jobb teljesítményt nyújtott szerintem..
- sorger=giallo
Én nagyon sajnálom, hogy Maxwellt annak idején eladtuk, még akkor is, ha ez a transzfer kimondva-kimondatlanul előfutára és alapja volt az Eto'o-Ibrahimovic cserének.
Santon pedig remélem, hogy mielőbb formába lendül és a védelem erőssége lesz!
FORZA INTER!!!
Santon pedig remélem, hogy mielőbb formába lendül és a védelem erőssége lesz!
FORZA INTER!!!
- kiscivis
Pedig Maxwell igencsak rászolgált a védekezésével arra, h minél messzebb kerüljön a csapattól. Ettől függetlenül bírtam én is.
- Süti
Tommy írta:a brazil chivunál jóval jobb teljesítményt nyújtott szerintem..
Te tényleg nagyon utálod Chivu-t.
- PellerG
Udine-Inter:
Castellazzi-Maicon,Lucio,Cordoba,Chivu-Zanetti,Cambiasso,Motta-Stankovic-Pandev,Eto'o
Biabianyval most nem vállalnám be a 4-2-3-1-et elől
Castellazzi-Maicon,Lucio,Cordoba,Chivu-Zanetti,Cambiasso,Motta-Stankovic-Pandev,Eto'o
Biabianyval most nem vállalnám be a 4-2-3-1-et elől
- Audipower
Nálam a holnapi kezdő:
Udine-Inter:
Castellazzi-Maicon,Lucio,Cordoba,Zanetti(Santon)-Mariga(Zanetti),Cambiasso,Motta-Stankovic-Pandev,Eto'o
Chivu sztem túl lassú és mellesleg balfék is. Isla szivatni fogja rendesen, ha ő kezd.
Plussz van egy olyan sejtésem, hogy ha a román kezd, akkor Sanchez is ki fog húzódni Chivu szélére, abból meg sok jó nem sül ki. A Capitano-ból is bohócot csinált a tavalyi meccsen a kis chilei és azért ezt nem sokan mondhatják el magukról.
Forza Inter!!!
Udine-Inter:
Castellazzi-Maicon,Lucio,Cordoba,Zanetti(Santon)-Mariga(Zanetti),Cambiasso,Motta-Stankovic-Pandev,Eto'o
Chivu sztem túl lassú és mellesleg balfék is. Isla szivatni fogja rendesen, ha ő kezd.
Plussz van egy olyan sejtésem, hogy ha a román kezd, akkor Sanchez is ki fog húzódni Chivu szélére, abból meg sok jó nem sül ki. A Capitano-ból is bohócot csinált a tavalyi meccsen a kis chilei és azért ezt nem sokan mondhatják el magukról.
Forza Inter!!!
- Nia
Nem gyakran álmodom meccsekről,de az éjjel igen
2-3 egy utolsó perces Stankovic góllal
Na érdekes lenne,hajrá.(Lehet a tippemet is át kellene javítani)
Castellazzi-Maicon,Lúcio,Cordoba,Chivu(Santon)-Zanetti,Cambiasso,Motta-Stankovic-Eto'o,Pandev
Ha Maicon még beteg akkor Zanetti hátra és Obi a csapatba.múltkor nem volt rossz csere...
Castellazzi-Maicon,Lúcio,Cordoba,Chivu(Santon)-Zanetti,Cambiasso,Motta-Stankovic-Eto'o,Pandev
Ha Maicon még beteg akkor Zanetti hátra és Obi a csapatba.múltkor nem volt rossz csere...
- Nia
Ezt most olvastam(persze még változhat sok minden).Érdekes lesz a vasárnap
A cikk szerint Pazzininek kificamodott a bokája,de ott lesz a padon.Kharja meg eszerint a kezdőben
Ja és Stankovicra 30-40 napot írnak már.Szóval szerintem felejtős még a Bayern ellen is.
Inter (4-3-1-2): Castellazzi; Maicon, Lucio, Ranocchia, Zanetti; Cambiasso, Thiago Motta, Obi; Kharja; Pandev, Eto’o.
A disposizione: Orlandoni, Santon, Materazzi, Nwankwo, Coutinho, Pazzini. All.: Leonardo
Squalificati: Stankovic (1), Chivu (1), Cordoba (1)
Indisponibili: Sneijder, Julio Cesar, Milito, Samuel, Stankovic, Cordoba, Mariga
Inter (4-3-1-2): Castellazzi; Maicon, Lucio, Ranocchia, Zanetti; Cambiasso, Thiago Motta, Obi; Kharja; Pandev, Eto’o.
A disposizione: Orlandoni, Santon, Materazzi, Nwankwo, Coutinho, Pazzini. All.: Leonardo
Squalificati: Stankovic (1), Chivu (1), Cordoba (1)
Indisponibili: Sneijder, Julio Cesar, Milito, Samuel, Stankovic, Cordoba, Mariga
- PellerG
Nálam a Palermo elleni kezdő:
Castellazzi-Maicon,Lucio,Ranocchia,Santon-Zanetti,Cambiasso,Obi-T.Motta-Pandev,Eto'o
Én Mottát tolnám előrébb, Deki helyére, nagyon jó labdái vannak, és időnként jól mozgatja a csapatot
Castellazzi-Maicon,Lucio,Ranocchia,Santon-Zanetti,Cambiasso,Obi-T.Motta-Pandev,Eto'o
Én Mottát tolnám előrébb, Deki helyére, nagyon jó labdái vannak, és időnként jól mozgatja a csapatot
-
Injoc
PellerG írta:Nálam a Palermo elleni kezdő:
Nálam is ugyan ez lenne a csapat összetétele, de én inkább 4-4-2-ben játszatnám a fiúkat..Zanetti és Obi széleken, Motta és Cambi pedig középen irányítgatna és védekezne..
- Tommy
gazzetta szerint ez lesz a kezdő:

5 olasz a kezdőben.

5 olasz a kezdőben.
- kiscivis
Ha Mottat olasznak számolod. 
- Tommy
Hát annak vallja magát, és már behívta multkor Prandelli is, szal nyugodtan lehet annak számítani szerintem.
- realevil
Tommy írta:Hát annak vallja magát, és már behívta multkor Prandelli is, szal nyugodtan lehet annak számítani szerintem.
Így van, nyilatkozta is, hogy ha hívták volna a Selecaoba akkor se ment volna, mert az olasz válogatottság a célja. Remélem a Gazzetta téved és Pandev helyet Coutinho kezd. Nagyon kellemes meglepetés lenne! Pazziniről a hír hogy sérülten vettük ezek szerint kacsa volt?
- sorger=giallo
Akkor most Julio Cesar kerettag, vagy sem? Az itteni főoldal szerint igen.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Nia
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;
Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philppe Coutinho;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;
Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philppe Coutinho;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
- Komax
Pazzinit és Kharjat lehet is a mélyvízbe dobni. Wesleynél bejött. 
-
R9.
remélem coutinho kezd irányítóként és nem pandev....
- Nia
J.Cesar-Maicon,Lucio,Ranocchia,Zanetti-Cambiasso,Motta,Kharja-Pandev-Pazzini,Eto’o.
Várom már a meccset.Hazain nem szabadna pontot veszíteni.Ahogy februárban sem szabadna 2-3nál többet.A Milán szerintem 4-5 körül fog.
Várom már a meccset.Hazain nem szabadna pontot veszíteni.Ahogy februárban sem szabadna 2-3nál többet.A Milán szerintem 4-5 körül fog.
- DaNi
én is remélem hogy coutinho kezd pandev helyett
és remélem a két új szerzemény is bemutatkozik majd.
-
R9.
ezt a kharjat minek akarja mindenki kezdőbe? ide jött kiegészítő embernek azt egyből legyen kezdő...
- mike
Nálam ez:
JC
Maicon,Lucio,Ranocchia,Santon
Zanetti,Cambiasso,Motta
Coutinho
Etoo,Pazzini
JC
Zanetti,Cambiasso,Motta
Coutinho
Etoo,Pazzini
-
R9.
mike írta:Nálam ez:
JC
Zanetti,Cambiasso,Motta
Coutinho
Etoo,Pazzini
hát ez lenne az ideális
- DSanton39
R9. írta:ezt a kharjat minek akarja mindenki kezdőbe? ide jött kiegészítő embernek azt egyből legyen kezdő...
én se értem, még Obi se nagyon kapott szerepet, Harcsa meg kezdjen, aki tán még egy edzésen se vett részt a csapattal
- Nia
DSanton39 írta: Harcsa meg kezdjen, aki tán még egy edzésen se vett részt a csapattal
A legtöbb internetes oldal a kezdőbe teszi őt(de egyébként annyira nem sz.r a gyerek).Én speckó szívesebben látnám Obi-t.De nem látok rá sok esélyt,aztán ki tudja.Ahogy Pazzinire sem.Inkább Militora látok sanszot.
- hvmetal
én is Coutinhot kezdetném nem pedig Pandevet.a macedón kapott elég bizonyítási lehetőséget,nkább pihenjen és szedje össze magát. Coutinhot meg elhoztuk fiatalon,akkor legalább kapjon lehetőséget,hátha év végére vagy a következő évre belerázódik. van 2világklasszis jelölt fiatalunk,játszanak csak. remélem Santon ma beverekszi magát a kezdőbe meg a kis májkü nájt is játszhat és mutat szép dolgokat.
-
R9.
hvmetal írta:májkü nájt is játszhat és mutat szép dolgokat.
- PellerG
Sky szerint:
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Ranocchia,Santon-Zanetti,Cambiasso,Motta-Coutinho-Milito,Eto'o
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Ranocchia,Santon-Zanetti,Cambiasso,Motta-Coutinho-Milito,Eto'o
-
R9.
adná az ég
!!!!
nagyon várom már coutinhot, jobban mint sneijdert
nagyon várom már coutinhot, jobban mint sneijdert
- Nia
1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 29 Coutinho; 22 Milito, 9 Eto'o.
A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 14 Kharja, 20 Obi, 23 Materazzi, 27 Pandev, 57 Natalino.
Inter.it
Azért jobban mutat a kispad is
A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 14 Kharja, 20 Obi, 23 Materazzi, 27 Pandev, 57 Natalino.
Inter.it
Azért jobban mutat a kispad is
-
R9.
na ennek nagyon örülök
főleg hogy a győzelem még 20.000-t hoz is 
- Marco
Sztem R9 te vagy Coutinho legnagyobb rajongója
Rem mutat is vmit a kis brazil
- Grimax
Véleményem szerint ez a legerősebb kezdő, amivel jelenleg kiállhatunk. Ha Sneijder felépül akkor ő jön Coutinho helyére és más változás nem is nagyon kell. A cserepadon Pazzini-vel és Coutinho-val pedig lesz elég lehetőségünk a támadójátékon változtatni mérkőzések közben.
Castellazzival mi van, hogy még csak csere sem lett?
Castellazzival mi van, hogy még csak csere sem lett?
-
R9.
Marco írta:Sztem R9 te vagy Coutinho legnagyobb rajongójaRem mutat is vmit a kis brazil
lehet
- mike
Én meg Santonnak örülök hogy a kezdőben van.
Nem a legnagyobb kedvencem vagy ilyesmi, de Inter nevelés, nem kéne hagyni elkallódni
Nem a legnagyobb kedvencem vagy ilyesmi, de Inter nevelés, nem kéne hagyni elkallódni
-
R9.
hát ez santon gólja volt
- interlaci
Holnap egy ilyet tudnék elképzelni: Cesár-Maicón-Ranocchia-Cambiasso-Chivu-Zanetti-Motta-Kharja-Sneijder-Pazzini-Eto'o. Sztem elég ütős kezdő lenne,megnézném már végre együtt a Sneijder-Pazzini-Eto'o támadótriót.Cambiasso simán játszhatna középhátvédet,ő lenen a legjobb megoldás szvsz.Nah de majd Leo kitalálja.A lényeg h muszáj nyerni!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- hvmetal
hát a Werder ellen elég gyenge volt Cambiasso hátul.A bari meg inkább a sok passzos,gyorsabb foci híve,legalább is 2meccs alapján ez jött le nekem.
nálam inkább jobb középen Zanetti,középen hátul Motta,bal oldalt meg Cambiasso,elől Sneijder/ Coutinho
Hátul Maicon-Ranocchia-Benedetti-Nagamoto vagy tomo és Cesar. Elől pedig Pazzini-Milito,hagy pihenjen a csoki,ha kell szerintem ő is nagy lendületet tudna hozni,sőt. amúgy tuti nem lesz ilyen felállás,de ha Fifáznék most kipróbálnám
nálam inkább jobb középen Zanetti,középen hátul Motta,bal oldalt meg Cambiasso,elől Sneijder/ Coutinho
Hátul Maicon-Ranocchia-Benedetti-Nagamoto vagy tomo és Cesar. Elől pedig Pazzini-Milito,hagy pihenjen a csoki,ha kell szerintem ő is nagy lendületet tudna hozni,sőt. amúgy tuti nem lesz ilyen felállás,de ha Fifáznék most kipróbálnám