Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

sorger=giallo

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Muntari a tavaszi szezont a Sunderland játékosaként nyomja le. Remélem, hogy a nyár folyamán véglegesítik a szerződését az angoloknál!

FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

sorger=giallo írta:Muntari a tavaszi szezont a Sunderland játékosaként nyomja le. Remélem, hogy a nyár folyamán véglegesítik a szerződését az angoloknál!

FORZA INTER!!!

Ez a január egyik legjobb híre!!!! Már régóta vártuk,hogy megszabaduljunk ettől a tuskótól. :lol:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Festa írta:
sorger=giallo írta:Muntari a tavaszi szezont a Sunderland játékosaként nyomja le. Remélem, hogy a nyár folyamán véglegesítik a szerződését az angoloknál!

FORZA INTER!!!

Ez a január egyik legjobb híre!!!! Már régóta vártuk,hogy megszabaduljunk ettől a tuskótól. :lol:

:mrgreen:
Éljen, elhúzott a favágó patkány végre, ne is lássam többet a csapat környékén sem.
Szuper hír ez is :D
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Kép
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tombolán lehet nyerni egy Muntarit. :D
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Muntari elment ??? ohhhhh :cry: :cry: :cry:
szóval ez szuper . Pazzini is jó hír , már mint , hogy érkezett de nem is annyira régen alaposan felbosszantotta a szurkolóinkat és kapott rendesen . Szóval azóta sok víz lefolyt a Dráván és most nálunk. Hát csak rugdossa a gólokat
és akkor elfelejtik azt a bizonyos meccset. ;)
FORZA INTER !!!
Komax

http://azzurri.blog.hu/2011/01/29/inter ... vucinicrol

Nekem ez új, hogy Baleért 40 millió fontot ajánlottunk :!:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nem volt rossz ez a mercato, igaz én Sanchezt mindenképpen szerettem volna a jobb oldalra.
De megszabadultunk 2 "kedvenctől", Muntari és Mancini is léptek!! :-)
Még Rivast és Suazot kell kipaterolni, aztán egész jól lomtalanítottunk.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Az internews.it szerint elképzelhető, hogy holnap, az utsó mercatós napon érkezik még egy balhátvéd!
Egyetértek a másik topicban írt Tommy hozzászólással, így nincs értelme itt tartani Santont, hogy nincs játékban. Játszania kéne, sokat, érdeklődők meg vannak. Adjuk kölcsön fél évre, hátha valahol több esélye lesz, mert ez, hogy 20 éves, de a padon ül évi 8 meccsel, ez így nem a jövőt szolgálja.
Igaz, hogy írjátok sokan, hogy nem az eredeti posztján játszik, de amikor ott volt(Chievo-Inter), abszolút ötlettelen, és "támadásképtelen" volt. Semmi fantázia. A védekezése meg többek közt ma is minimum kárcsú volt. Egyértelmű, hogy nagy lehetőség van benne(azért C.Ronit szépen eltűntette 2 éve), csak hát ahhoz most játszatni kéne.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

PellerG írta:Az internews.it szerint elképzelhető, hogy holnap, az utsó mercatós napon érkezik még egy balhátvéd!

Ez jó lenne, mert hiányposzt.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Azon az oldalon elnézegetném Criscito-t... :) Egyébként róla van szó, valamint a Cesena 24 éves japán védőjéről. Utóbbi kicsit furcsa lenne, már-már ütné a Milan-Nicola üzletet.
Mindenesetre elmondhatnánk, hogy vettünk három olasz válogatott játékost a télen.
---------------Cesar--------------
Maicon-Lúció--Ranocchia-Criscito
------------Cambiasso------------
---Zanetti----------------Motta---
--------------Sneijder-------------
----------Pazzini---Eto'o----------
Nyáron még a középpályát kell megerősíteni, kell még egy támadó és egy középső védő. Pl:
Hummels, Fabregas, Sanchez
Ahhoz képest, hogy pár éve még sok ellentmondásos játékosunk volt, most nagyon tetszik a helyzet. Főleg, hogy lassan globálisan fogják tahó csapatnak tartani a Milan-t. :)
Gattuso, Ambrosini, MvB, Ibrahimovic, Cassano, Robinho, (ha majd megy) Balotelli, esetleg még egy De Jong. :) Amennyire sok szimpi játékosuk volt, annyira lesüllyedtek ilyen téren. Ami meg Morattiék terve azt preferálom és tetszik. Fiatalítás minőségi játékosokkal. . .
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Vagy Bochettit visszahozhatnánk bal védőnek a Kazanyból, nem hiszem, hogy 1 évnél tovább húzza ott...
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Én azt olvastam vhol h a Cesena japánja nyártól a Barcáé, szal ha igaz maradna Crisito, ha jönne tényleg hát én nem is tudom mit csinálnék örömömben :D
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Azt lehet tudni különben, hogy ez egy új felfogás, hogy a "kiöregedő" külföldiek helyett, fiatal olaszokat veszünk és szépen olaszosítjuk a csapatot, vagy csak így jött most ki, hogy olaszok jöttek?
Nagyon örülnék ha tényleg olaszosítanánk és olyan szintű játékosokkal, akik eddig jöttek(Béka, Pazzini)
Azért valljuk be hiába Internazionale a nevünk, az, hogy 1 vagy 0 olasz játszott rendszeresen kezdőként azért elég cinkes... :)
Francesco

Mondjuk én pont örülök, hogy nincs sok olaszunk, mert a fetrengős focit nem nagyon szeretem, de persze egy-két játékos, főleg ilyen szinten elfér. Nézegettem videókat Nagatomo-ról. A Barca egyelőre csak le akarja igazolni és nem véletlenül. Gyors, technikás, ügyes védő, aki a támadásokba is rendre kiveszi a részét. Szóval, ha ő jönne az sem lenne rossz dolog. Ugyanakkor most felvetődött Ziegler neve is, de én meglepődnék, ha bárkit is igazolnánk még a tél folyamán. Szeretnék meglepődni. :)
Itt egy videó a japán fiúról:
http://www.youtube.com/watch?v=EaE5n1KkjJA
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

azért nem csak az olaszokra jellemző.spanyolok,portugálok ez az új német metroszexuális vonal.ez a Kansmüller is úgy néz ki,mint valami buzi :lol: Hummels meg,mint valami nyálas nem tudom milyen Brothers tag(vmi szar zene) lekvár. Criscito amúgy nem lenne rossz. Fabregas-ért nem rajongok.minek ide?spanyol,Barca úgyis elviszi majd ha Xavi lelép nekünk meg itt van Sneijder,Coutinho,ha ügyes az öreg akár jöhet Montolivo vagy Ganso.
Én örülnék ha olaszosodnánk,utoljára Cúper idején volt "sok" olasz. Vieri,Coco,Di Biaggio,Toldo,Adani,Ventola,Zanetti meg még.figyelni kell,mert bármikor behozhatják,hogy mennyi saját nemzetiségűnek kell lenni egy csapatban.illetve szigoríthatják.
szerintem nem jön már ide senki
Komax

Portiere32 írta:Azt lehet tudni különben, hogy ez egy új felfogás, hogy a "kiöregedő" külföldiek helyett, fiatal olaszokat.
Moratti elérte célját amit kitűzött, nyert bajnokok ligáját. Ennek alárendelt gyakorlatilag mindent. Tavaly nyáron lehetett olyan hangokat hallani, hogy fokozatosan fiatal olaszosítás kezdődik.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Komax írta:
Portiere32 írta:Azt lehet tudni különben, hogy ez egy új felfogás, hogy a "kiöregedő" külföldiek helyett, fiatal olaszokat.
Moratti elérte célját amit kitűzött, nyert bajnokok ligáját. Ennek alárendelt gyakorlatilag mindent. Tavaly nyáron lehetett olyan hangokat hallani, hogy fokozatosan fiatal olaszosítás kezdődik.

nah ez nagyon jól hangzik... ;)
Akkor ide nekünk Criscito-t is!!!!! :)
kiscivis

Én is preferáltam/om az olasz játékosok érkezését, de vigyázzunk nehogy átessünk a ló túl oldalára. Nem szeretném ha a jövőben csak azért igazolnánk hazai játékost egy jobb külföldi helyett, mert olasz. Jelenleg ez a helyzet nem áll fenn, reméljük nem is fog.
mike

Portiere32 írta: Akkor ide nekünk Criscito-t is!!!!! :)

Most kéne megszerezni, mert nyáron kevesebb sanszunk lesz rá.
Santon és Chivu tényleg sokaz bakizik balbekkben, Zanetti meg még mindig nagyon hasznos a középpályán, jó lenne elhozni Criscitot.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Remélem egy villám Criscito igazolás még belefér a klubunknak éjfélig :D
kiscivis

realevil írta:Remélem egy villám Criscito igazolás még belefér a klubunknak éjfélig :D

A lapok szerint sokkal nagyobb az esélye Nagatomo érkezésének. Állítólag már tárgyalnak is a klubok képviselői, és a Cesena 10 milliót kér érte.
hvmetal

Nem tudom van e annyira hülye a Genoa,hogy 1tél alatt megváljanak a legjobb közép és a legjobb szélső hátvédjüktől. Mondjuk megint dobáltak ki,meg hoztak újakat,de ez még egy Madridtól is sok lenne.
Destroról írtak valamit az internewson.olvasta valaki? lefordítottam,de az eredeti olasz érthetőbb.
Nem sok Cesena meccset láttam,sárgákban annyira nem bízok,de ha tényleg akkor játékos lesz akkor jöjjön.
bezzeg az a kis tehetséges,interista támadó szóba sem jön :evil:
kiscivis

Minek kellene most még neked támadó?
realevil

kiscivis írta:
realevil írta:Remélem egy villám Criscito igazolás még belefér a klubunknak éjfélig :D

A lapok szerint sokkal nagyobb az esélye Nagatomo érkezésének. Állítólag már tárgyalnak is a klubok képviselői, és a Cesena 10 milliót kér érte.

Én ezt nem értem akkor. Azt olvastam, hogy a Genoa is ugyanennyit kér Criscitoért. És azért a Genoaval jó viszonyt is ápolunk.
kiscivis

Jó azért midnenki tudja, h nem kell készpénznek venni amit a lapok írnak, szóval sztem tuti, h az olaszt ennyiért nem engednék el, a japánra meg sokallom, mégha friss Ázsia kupa győztes is. Senki sem tud biztosat, csak akik ott tárgyalnak. Mi meg csak reméljük a legjobbakat.
hvmetal

kiscivis írta:Minek kellene most még neked támadó?

van 3+1 csatárunk,az nem sok.nem most kéne,nyártól :D
realevil

kiscivis írta:Jó azért midnenki tudja, h nem kell készpénznek venni amit a lapok írnak, szóval sztem tuti, h az olaszt ennyiért nem engednék el, a japánra meg sokallom, mégha friss Ázsia kupa győztes is. Senki sem tud biztosat, csak akik ott tárgyalnak. Mi meg csak reméljük a legjobbakat.

Nyilván! De én Domeniconak jobban szurkolok, ha más döntő okot nem is tudnék felsorolni, max az állampolgársága miatt.
Francesco

Mi itt nagyban spekulálunk, adunk veszünk játékosokat, persze csak virtuálisan és tanakodunk ki lenne a legjobb megoldás és éppen kivel hogy áll a tárgyalás. Közben az is lehet, hogy Branca épp az imént fordult át egyik oldaláról a másikra és esze ágába sincs felkelni, nemhogy játékost hozni. :)

Egyébként nagyon erőteljesen írják Montolivo-t is, hogy nyáron érkezik. Azért Ranocchia, Criscito, Montolivo, Motta, Pazzini elég jól hangzik. Öt olasz válogatott játékos lenne a stabil kezdőben. Az utóbbi éveket figyelembe véve ez nem lenne semmi, viszont bőven elég lenne. :)

Remélem Pazzini így fogja folytatni, jó lenne ráakasztani egy bizonyos becenevet...
Giampaolo Boom-Boom Pazzini :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

jó azért nem kell olyan sok olaszt venni, montolivo helyett inkább ganso kéne
kiscivis

R9. írta:jó azért nem kell olyan sok olaszt venni, montolivo helyett inkább ganso kéne

Ganso sztem a Milanban fog kikötni, ott nagyon írogatnak,a kopasz meg nagyon rá van gerjedve.
Francesco

Ganso egyrészt irányító másrészt még Coutinho is kb 30 kilóval nehezebb nála. Menjen csak a Milánba.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Ganso tehetséges, jó játékos, de arra a posztra Coutinho személyében nekünk már megvan a brazil "csodagyerekünk". Felesleges egy 3 irányító is a csapatba, főleg hogy Stanko is elég jól helyettesítette west és Kharja is tud irányítót játszani.
Francesco

Egyelőre úgy fest Santon akadályozhatja meg Criscito érkezését. A felek elvileg megegyeztek, de Santon nem akar Genoaba szerződni. Őszintén szólva nem értem. Itt alig játszik, pedig most az lenne a legfontosabb neki. Ott nyilván stabil kezdő lenne... Remélem jobb belátásra tudjuk téríteni, mert mind a két fél érdeke ez a "csere". Mi kapnánk egy kiforrottabb és jobb játékost, ők meg egy tehetséget, aki még akár olyan is lehet, mint Criscito. Emelett pedig Santon is játékba lendülhetne és így fejlődhetne, képbe kerülhetne a válogatottnál és más csapatoknál is...
Egyébként, persze ez az amiből semmi nem lesz, mert még csak pletyka sem volt, elcserélném némi pénz és Suazora Matrit...
kiscivis

Csak Santon Inter drukker, pont ez az amiért nagyon sokan szeretjük. Ha nekem bejelentenék most, h mivel nem megy a játék hoznának helyettem valakit, de ahhoz az kell, h én menjek helyette, nem hiszem, h könnyen rábólintanék.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

A japán srácot, Zieglert és Crist írogatják...én mindháromnak örülnék... kinek jobban? nem tudom eldönteni :D
kiscivis

Suazo pedig felvetődött a Cagliarinál, hiszen Matrit lehet eladják a juvenak.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Gabosska írta:A japán srácot, Zieglert és Crist írogatják...én mindháromnak örülnék... kinek jobban? nem tudom eldönteni :D

Mindegy csak vki jöjjön balhátvédenek mind a hárman jók. :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Ahogy nézem Nwankwo meg lepasszolva a Parmanak.

Criscito-t nem tartom annyira valószínűnek.Állítólag Santon nem akar menni.De aztán,7-ig van idő.
Most ezért a Japán harcművészért 10 milliót adnánk+ Santon-t kölcsönbe?Vagy rosszul értelmezek valamit,az amúgy közepes nyelvtudásaimmal ?:)
kiscivis

Nia írta:Ahogy nézem Nwankwo meg lepasszolva a Parmanak.

Criscito-t nem tartom annyira valószínűnek.Állítólag Santon nem akar menni.De aztán,7-ig van idő.
Most ezért a Japán harcművészért 10 milliót adnánk+ Santon-t kölcsönbe?Vagy rosszul értelmezek valamit,az amúgy közepes nyelvtudásaimmal ?:)

Kb ez a helyzet. De most már annyi baromságot írkálnak, h nem lehet tudni az ajánlatokat. A legutóbbi eszelős hülyeség szerint adnánk, Obit meg Marigát, Santont kölcsönbe, meg pénzt. Persze 2 vkp-t csak simán lepasszolnánk. :D

Közben a primavera csapatba leigazoltuk a spanyol Serrano Gonzalezt, az "új Maicont". :)
Nia

kiscivis írta:Suazo pedig felvetődött a Cagliarinál, hiszen Matrit lehet eladják a juvenak.

Off.Nem örülnék ha Matri odamenne.
Más Amauri-t meg nyomkodnák vissza Palermoba,persze ott se elleneznék.Nem is értem... :)off vége
Nia

kiscivis írta:
Nia írta:Ahogy nézem Nwankwo meg lepasszolva a Parmanak.

Kb ez a helyzet. De most már annyi baromságot írkálnak, h nem lehet tudni az ajánlatokat. A legutóbbi eszelős hülyeség szerint adnánk, Obit meg Marigát, Santont kölcsönbe, meg pénzt. Persze 2 vkp-t csak simán lepasszolnánk. :D

Közben a primavera csapatba leigazoltuk a spanyol Serrano Gonzalezt, az "új Maicont". :)

10 milliót még ezeken felül?Azért ne hülyüljünk meg. :) Az a Japán gyerek nem nagyon rémlik nekem :)
kiscivis

Nem 10 milliót, hanem valamennyit, gondolom jóval kevesebbet. De ennyit nem ér. Egy Cesenaból nehogymár 10 misi felett igazoljunk.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

a goal.com szerint Criscito lett a befutó.Őt igazoltuk le:Inter Close In On Genoa's Domenico Criscito, But Davide Santon Resistance Slows Deal - Report
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

kiscivis írta:Nem 10 milliót, hanem valamennyit, gondolom jóval kevesebbet. De ennyit nem ér. Egy Cesenaból nehogymár 10 misi felett igazoljunk.

Szerintem olyan 4-5 millio körül lehet az ára. Remélem belevonjuk az üzletbe Suazot és Rivast is.
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

tomika431 írta:a goal.com szerint Criscito lett a befutó.Őt igazoltuk le:Inter Close In On Genoa's Domenico Criscito, But Davide Santon Resistance Slows Deal - Report

Én nem tlálom ezt a hírt a Goal-on, de máshol sem. Bár így lenne, de én inkább a japánt érkezését tartom elképzelhetőnek. Egyébként egyre jobbak a japán játékosok (számtalan példa van rá az utóbbi időben Honda, Kagawa, Morimoto) és nem lehet véletlen, ha a Barcát is emlegetik vele kapcsolatban. bár 10 misi szerintem is nagyon sok!!!
Van még idő én reménykedek
Grimax

Hozzászólás Szerző: Grimax »

tomika431 írta:a goal.com szerint Criscito lett a befutó.Őt igazoltuk le:Inter Close In On Genoa's Domenico Criscito, But Davide Santon Resistance Slows Deal - Report

Aazért az nagyon durva lenne, ha 3 olasz válogatott játékost igazolnánk egy hónap alatt :D
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Bocsesz nem akartam 2 szer küldeni, csak a netem elég lassú lett
mike

tomika431 írta:a goal.com szerint Criscito lett a befutó.

De jó lenne :)
Erről a japánról nem is hallottam még, szvsz nem is kéne, jobb lenne Criscito.
Akkor bravúros mercatot zárnánk :D

Ahogyan Kiscivis is írta, Santon saját nevelés, igazi Interes, talán ezért látjuk itt sokan jobbnak mint amilyen valójában ...
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Azért engem felhúz, hogy eddig Chivu volt a fostalicska és egy gyengébbecske meccs után az eddig istenített Santon lett a fogyatékos itt sokak szemében.... :roll:

Mike csak mert nem nézel más Serie A-s meccseket, nem kell leírni...nagyon ügyes a srác...ha 10 alatt hozhatnánk, simán őt kéne, de ha az ára 10 körül van, akkor már inkább Crist (legalább a juvésok orra alá dörgölünk vele).
Én Schelottot is eltudnám viselni azon a poszton :roll:
Válasz küldése