Tombi1986 írta: ↑2025.06.11. 18:01
Baggio85 írta: ↑2025.06.11. 11:18
CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.11. 11:08
A csapatot mindenképpen top 4-be várom, ha most kellene, akkor Napoli, Inter, Juve, Róma négyest mondanám, mint 1-4 helyezett. De mint mondtam messze még a vége a mercatonak is...
Igen, azért várjuk még meg azt a Milant Allegrivel. Nyilván most ott elmegy 1-2 jó játékos, de ők abból a pénzből biztos, hogy fognak még erősíteni. Roma nekem kérdőjel Gasperinivel.
Szerintem Allegri bukni fog. BL nélkül nem nagyon tudnak igazolni és a focija is elavult. Conte idő előtt kiszáll a BL-ből akkor kapja majd a pofonokat, mert a költségeket ott tudja kompenzálni, Seria A alkalmatlan erre.
Chivu-val meglepetést fogunk okozni a szezonban
Varjunk meg ezzel, hogy mindenki megbukik, ellenben nalunk minden fantasztikus es az is lesz...
Allegri focija annyira "elavult", hogy a Sarri Scudetto gyoztes Juventus (2019-20) ota Allegri erte el a Juventus legtobb pontjat es legjobb bajnoki helyezeset.
Napolit nem fogja erdekelni a BL, ok BL nelkul is nyereseges mukodest csinalnak folyamatosan.
Legutolso BL szezonban is kiestek a 16 kozott, 10.bajnoki helyzessel, megis 63m euros nyereseget termeltek.
A most zarult szezonban pedig 0 euro UEFA penzel is szinten oriasi nyereseg varhato.
Na es azert Conte kap 150m-t igazolni (eladasokon felul) nem rossz penz, abbol lehet minosegben erositeni.
Sokkal erosebbek lesznek mint voltak tavaly a bajnoki cimes evben.
Na meg a Milan se 1db Modricot fog igazolni ebben kb biztosak lehetunk.
Es hat a Juventus se fog mindig vakon elkotelni 150m eurot, ahogy tettek ezt tavaly, nem fog mindig mindenki ott bukni.
Mivan ha egyszer a 150m igazolasok bevallnak.