Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- kiscivis
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Én egyedül a sérülékenysége miatt nem igazolnám le sose. Korához képest egy roncs.
- Festa
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ter-in-the
Carlos Tevez Set To Leave Manchester City For Inter In The Summer – Report
Örülnék neki ha igaz lenne.A pénz mellé pedig még + adhatnánk érte Chivut is.)
A Sok argentin cimbije mellett csaknem lenne már akkora honvágya.
Carlos Tevez Set To Leave Manchester City For Inter In The Summer – Report
Örülnék neki ha igaz lenne.A pénz mellé pedig még + adhatnánk érte Chivut is.)
A Sok argentin cimbije mellett csaknem lenne már akkora honvágya.
- realevil
Mancini ugyis vitte volna Chivut tavaly nyáron. Idén meg akár bele is kerülhetne a transferba. Egyébként ez a 'hír' egy nagy pletyka semmi más. Hol van még a nyár!! Még csak most zárult a téli átigazolási időszak... 
-
RenciDavid
Logikusan végiggondolva:
Azt tudjuk, hogy Tevez menni akar.
Hol érezné jól magát ha nem itt az Argentín haverjaival? Mi vagyunk neki a legjobb állomás, kétlem, hogy ne akarna hozzánk jönni, a kérdés, hogy akarjuk-e és meg tudunk-e egyezni a Cityvel.
Azt tudjuk, hogy Tevez menni akar.
Hol érezné jól magát ha nem itt az Argentín haverjaival? Mi vagyunk neki a legjobb állomás, kétlem, hogy ne akarna hozzánk jönni, a kérdés, hogy akarjuk-e és meg tudunk-e egyezni a Cityvel.
- Crespo
De ez egyben azt is jelenti, hogy Militonak csáó.
- DSanton39
25 millió fontért, Agüerot is elhozhatjuk, benne több potenciál van.
- Nia
DSanton39 írta:25 millió fontért, Agüerot is elhozhatjuk, benne több potenciál van.
25-ért?Szerintem kizárt.A Real 28 + Negredo játékjogát adná(persze előbb élnie kell a jogaival a Sevilla felé).Bár most(szerződéshosszabbítás 2014ig) lejjebb vitték Aguero kivásárlásának árát,de 25-ért nem hiszem.
Tevez meg egy önző f...kalap.
- DSanton39
de a Realé 28 m. euró, 25 m. font az 29,6 m. euró, és állítólag mi is adnánk játékost még Tevezért, ugyanezt meg lehetne tenni Agüeronál is.
- Nia
Pont ezt akartam helyesbíteni.De az akkor is egy 36-37 millió euró-s ajánlat(Negredoval együtt,szerintem ő van egy 7-8 milliós,sőt még több is).Szerintem 40 alatt nem igen adják oda.
De ne értsd félre.Nekem Tevez nem kellene.Ha ingyen adnák pár millióval,akkor elgondolkodnék
Aguero sem olyan kimagasló mostanában,bár igaz ebben az Atleticoban nincs is sok
Na jó meccs nézést estére .totti és mexes sem lesz valószínű.Ennyi görénnyel kevesebb.Forza Inter
De ne értsd félre.Nekem Tevez nem kellene.Ha ingyen adnák pár millióval,akkor elgondolkodnék
Aguero sem olyan kimagasló mostanában,bár igaz ebben az Atleticoban nincs is sok
Na jó meccs nézést estére .totti és mexes sem lesz valószínű.Ennyi görénnyel kevesebb.Forza Inter
-
Injoc
Nem tartom Agüerot olyan jó játékosnak mint Tevezt. Tény h a fejlődés lehetősége megvan benne, mert fiatalabb, de Tevez harcossága jobban feküdne a Seria A-ban. Másfelől viszont Tevez időzített bomba is lehet ha nincs kedve játszani...de perpill sokkal inkább Tevez mint Agüero.
Eto'o---Pazzini---Tevez...kenterbe verné a milan csatársort
Eto'o---Pazzini---Tevez...kenterbe verné a milan csatársort
- Inter101
Tevez sokkal jobb játékos! Azt hiszem ez nem kérdés. A másik hogy én mostanában nem láttam tőle olyat hogy ne tette volna oda magát! Hát egy Tevez, Eto'o, Milito/Pazzini csatársor nagyon ütös lenne nem csak az olasz bajnokságban. Nem tudom amugy mennyi a valóságtartalma, mert nagyon mélyen a zsebbe kénye nyulnia Morattinak és mostanában nem annyira jellemző rá. Égre földre dícséri Platini költség megtakarítási képződményét, igaz nem lehet tudni mennyire gondolja komolyan.
-
R9.
Tevez ezerszer jobb játékos mint aguero... aki ezt nem látja...
- Nia
Inter101 írta:Tevez sokkal jobb játékos! Azt hiszem ez nem kérdés. A másik hogy én mostanában nem láttam tőle olyat hogy ne tette volna oda magát! Hát egy Tevez, Eto'o, Milito/Pazzini csatársor nagyon ütös lenne nem csak az olasz bajnokságban. Nem tudom amugy mennyi a valóságtartalma, mert nagyon mélyen a zsebbe kénye nyulnia Morattinak és mostanában nem annyira jellemző rá. Égre földre dícséri Platini költség megtakarítási képződményét, igaz nem lehet tudni mennyire gondolja komolyan.
Ha csak azt nézzük,hogy nyárra jósolj(t)ák Sanchez-t,Bale-t
- graziejosé
Nia írta:Inter101 írta:Tevez sokkal jobb játékos! Azt hiszem ez nem kérdés. A másik hogy én mostanában nem láttam tőle olyat hogy ne tette volna oda magát! Hát egy Tevez, Eto'o, Milito/Pazzini csatársor nagyon ütös lenne nem csak az olasz bajnokságban. Nem tudom amugy mennyi a valóságtartalma, mert nagyon mélyen a zsebbe kénye nyulnia Morattinak és mostanában nem annyira jellemző rá. Égre földre dícséri Platini költség megtakarítási képződményét, igaz nem lehet tudni mennyire gondolja komolyan.
Ha csak azt nézzük,hogy nyárra jósolj(t)ák Sanchez-t,Bale-tés még Tevez is pletyka.Újságíró agyszülemény az egész.Ez a 3 van vagy 100 millió
Nem hinném,hogy majd csatárra költenénk sokat.
Meg Moratti úgyis Messire gyűjt
- Tommy
Nia írta:DSanton39 írta:25 millió fontért, Agüerot is elhozhatjuk, benne több potenciál van.
25-ért?Szerintem kizárt.A Real 28 + Negredo játékjogát adná(persze előbb élnie kell a jogaival a Sevilla felé).Bár most(szerződéshosszabbítás 2014ig) lejjebb vitték Aguero kivásárlásának árát,de 25-ért nem hiszem.
Tevez meg egy önző f...kalap.
Ja csak éppen az atleticónak a Real a legnagyob riválisa, így nekik jóval drágábban adnák minden játékosukat, és ha már el kell engedni legjobb játékosukat, akkor próbálják minél jobban lehúzni őket. Külföldre jóval olcsóbban is eladnák.
Tevez nekem nem kéne, önző, balhés, egyik héten játszani akar másik héten visszavonulni, semmi szükség rá.
Fogjuk még látni a régi militot, és a Pazzo, Eto'o, Milito hármas akkor nagyon brutál lesz.
-
hazafi
A nagy Agüero fanoknak Carlitos ideji méglegét http://transfermarkt.de/de/carlos-tevez ... _4276.html
Nézzétek csak mennyi meccset hozott idén a Citynek. Szóval Agüero sztem sehol sincs hozzá, ja és a Citynél meg nem valami jó a hangulat ezt mindenki tudja.
Nézzétek csak mennyi meccset hozott idén a Citynek. Szóval Agüero sztem sehol sincs hozzá, ja és a Citynél meg nem valami jó a hangulat ezt mindenki tudja.
- Nia
hazafi írta:A nagy Agüero fanoknak Carlitos ideji méglegét http://transfermarkt.de/de/carlos-tevez ... _4276.html
Igazán ahogy mondtam.Egyiket sem támogatom.Meg nem is hiszem,hogy nyáron milliókat fogunk költeni MÉG1 csatárra.Nagyon nincs is szükség rá.
Aguero meg egy ilyen szar Atleticoban nem lesz csodákra képes.Bár nem nagyon nézek már Interen kívül mást,de mintha sokat lett volna sérült is.
A Milánnál is látjuk milyen sok gólt termel a bő csatársoruk
- interista23
tevez gyors agresszív jól fedezi a labdát erősen és jól lő de óvatosan kell vele bánni mint egy "kutyával" mert ha gyenge az edző akkor megvadul.Elnézést a hasonlatért.Igazából én is úgy gondolom hogy jó lenne neki a serie a.
a milannak most egy erőssége van.cassano labdái és ibra.ennyi a milan.
a milannak most egy erőssége van.cassano labdái és ibra.ennyi a milan.
- Festa
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=38341
Castaignos győztes gólt rúgott a vitesse ellen.
Nem tudom,hogy leigazoltuk-e vagy csak "komolyak" a szándékaink,de valóban tehetséges a srác.
Nem tudom,hogy leigazoltuk-e vagy csak "komolyak" a szándékaink,de valóban tehetséges a srác.
- kiscivis
Festa írta:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=38341
Nyáron már csatlakozik a kerethez.
- Inter101
Festa írta:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=38341
Győztest biztos nem, mert döntetlent játszottak. Mondjuk attól még biztos nagy fegyvertény hogy golt lött. Én párszor láttam és enyhén szolva sem gyözött meg! De ne legyen igazam!
- Festa
Inter101 írta:Festa írta:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=38341
Győztest biztos nem, mert döntetlent játszottak. Mondjuk attól még biztos nagy fegyvertény hogy golt lött. Én párszor láttam és enyhén szolva sem gyözött meg! De ne legyen igazam!
Jogos ,tényleg csak pontot ért a gólja.Azért 18 évesen csak húzó ember a Feyenordban.
Mondjuk volt már buktánk egy Twentéból érkező ifjú csatár tehetséggel.
Mi is volt a neve?Ja megvan Arnautovics
- Gabosska
- Kapcsolat:
Arna nem tehetett róla, hogy Mou nem a rotáció híve, és hogy nem ad esélyt a kishalaknak...
Mindenki feszült idegekkel várta, hogy pályára álljon és mindenki dicsérte a fórumon minden egyes labdábaérését. Nem kell leírni. Nem mutathatta meg, hogy mit tud
Mindenki feszült idegekkel várta, hogy pályára álljon és mindenki dicsérte a fórumon minden egyes labdábaérését. Nem kell leírni. Nem mutathatta meg, hogy mit tud
- Festa
Gabosska írta:Arna nem tehetett róla, hogy Mou nem a rotáció híve, és hogy nem ad esélyt a kishalaknak...
Sok igazság van abban amit írsz,de én mégis csak átigazolási buktának mondanám Arnának.
Mondjuk talán ő akit Mourinho tévedésének lehet nevezni.
- jdanika
Festa írta:Gabosska írta:Arna nem tehetett róla, hogy Mou nem a rotáció híve, és hogy nem ad esélyt a kishalaknak...
Sok igazság van abban amit írsz,de én mégis csak átigazolási buktának mondanám Arnának.
Én nagyon vártam anno Arna-t, de Mourinho nem nagyon adott neki lehetőséget, de ennek az okát csak ő tudja, de aki látott mostanába Werder meccset kicsit elgondolkodhat...
- Tommy
Ott sem váltotta meg eddig a világot.. 2 gólt rugott ha jól láttam, az édeskevés egy csatártól.
José elvileg azért nem játszatta, mert teljesen komolytalan volt a srác, elviccelte az edzéseket, és nem hajtott eléggé, ezt nyilatkozta José. Mondjuk az látszott rajta, hogy nem egy komoly srác.. Balotelli volt a legjobb barátja.
José elvileg azért nem játszatta, mert teljesen komolytalan volt a srác, elviccelte az edzéseket, és nem hajtott eléggé, ezt nyilatkozta José. Mondjuk az látszott rajta, hogy nem egy komoly srác.. Balotelli volt a legjobb barátja.
-
R9.
és quaresma meg mancini?Festa írta:Gabosska írta:Arna nem tehetett róla, hogy Mou nem a rotáció híve, és hogy nem ad esélyt a kishalaknak...
na meg muntari?
mourinhonak szinte csak hibás ötleleti voltak ilyen téren .. bár carvalho nem hiszem h rosszabb lett volna mint luci
- hvmetal
Mourinho szinte csak később "nem bevált" játékosokat igazolt. nem tudom,hogy Eto'o-t,Luciót,Sneijdert,Militot,Mottat ő akarta e,de ez a Kverezsma,Muntari,Mancini trió vitte a pálmát. még,jó,hogy a hollandot és nem az ezeréves Decot hoztuk el. nem az igazolásaiért szeretjük szerintem.
Arna meg szerintem egy túl sztárolt hülye gyerek.mostanában tipikus holland liga gólkirály vagy gólkirályt jelölt.
Kezman,az a brazil srác tán Alves,Huntelaar. Nem Inter szint. Werderben sem alkot nagyot. azért sztár,mert hasonló mozdulatokat tud,mint Ibra,persze negyed olyan jó sincs
Arna meg szerintem egy túl sztárolt hülye gyerek.mostanában tipikus holland liga gólkirály vagy gólkirályt jelölt.
Kezman,az a brazil srác tán Alves,Huntelaar. Nem Inter szint. Werderben sem alkot nagyot. azért sztár,mert hasonló mozdulatokat tud,mint Ibra,persze negyed olyan jó sincs
- Ipa
Jó hírek azoknak, akik tisztítani akarják a keretünket:
- Muntari jól érzi magát a PL-ben (http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... he-premier)
- Pandevet a Bayern szemelte ki (http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... dev-report)
- Muntari jól érzi magát a PL-ben (http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... he-premier)
- Pandevet a Bayern szemelte ki (http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... dev-report)
- Süti
hvmetal írta:Mourinho
nem az igazolásaiért szeretjük szerintem.
Én úgy látom, hogy a Chelsea-ben preferált 4-3-3-as taktikája bukott meg, és emiatt váltak páran használhatatlanná, bár anno többször felvetettem, hogy Mancini-RQ-nak kitalálhatott volna valami más szerepkört a pályán.
- Komax
Már lerágtuk sokszor. Mancini hülye a futballhoz. Quaresma képtelen felvenni a topligák ritmusát.Süti írta:hvmetal írta:Mourinho
nem az igazolásaiért szeretjük szerintem.
Én úgy látom, hogy a Chelsea-ben preferált 4-3-3-as taktikája bukott meg, és emiatt váltak páran használhatatlanná, bár anno többször felvetettem, hogy Mancini-RQ-nak kitalálhatott volna valami más szerepkört a pályán.
- graziejosé
La Gazzetta dello Sport szerint Pirlo iránt a Juventus, az Internazionale, a Real Madrid és az FC Barcelona is érdeklődik. 
- mike
graziejosé írta:La Gazzetta dello Sport szerint Pirlo iránt a Juventus, az Internazionale, a Real Madrid és az FC Barcelona is érdeklődik.
Totál kiégett játékos, max padra jöhetne Sneijder mögé.
Inkább jöjjön Montolivo a szezon után.
- Cupi
mike írta:Inkább jöjjön Montolivo a szezon után.
Már nyáron is felmerült a neve, de miért? Tegnap is néztem a válogatottba, hát elég gyenge volt. Valamint a Fioba se mutat semmi különöset....
Szerintem Ő is ilyen örök ígéret.
-
BlueSky
Pirlo? Még mit nem,judás szarok ide nem kellenek! Juvéban a helye.
Montolivo meg idén... ö sem kell. olasz középpályások egyre gagyibbak. DeRossiban láttam még anno vlmt. Ja meg a kedvencemben Aquillaniban!!! Basszus,marhára sajnálom a csávot. Kb mint egy reménybeli Inter nevelést: Acqua.,Bolzoni,Andreoli,Bonucci,Pirlo,Siligardi(vele nem tom mi van) csak Santon ne kavarodjon el. Sokat sérült amitöl nem fejlödik.
Pedig nem lenne rossz egyszer:
Viviano Santon(Natalino) Ranocchia Benedetti Criscito védösor.
Ez a Destro gyerek jo játékos?
Montolivo meg idén... ö sem kell. olasz középpályások egyre gagyibbak. DeRossiban láttam még anno vlmt. Ja meg a kedvencemben Aquillaniban!!! Basszus,marhára sajnálom a csávot. Kb mint egy reménybeli Inter nevelést: Acqua.,Bolzoni,Andreoli,Bonucci,Pirlo,Siligardi(vele nem tom mi van) csak Santon ne kavarodjon el. Sokat sérült amitöl nem fejlödik.
Pedig nem lenne rossz egyszer:
Viviano Santon(Natalino) Ranocchia Benedetti Criscito védösor.
Ez a Destro gyerek jo játékos?
- Ipa
graziejosé írta:La Gazzetta dello Sport szerint Pirlo iránt a Juventus, az Internazionale, a Real Madrid és az FC Barcelona is érdeklődik.
A forrás Pirlo ügynöke, hogy még normális fizetést kapjon Andrea a Milannál, nagyon gagyi hír
- hvmetal
szerintem ez a hatalmas f..ság.egyből Seedorfot vesszük meg nem? 
amúgy Montolivo tudom,hogy mióta Sinisa az edző nem villog,de tehetséges,jó kis olasz játékos.Illene neki már nagyobb klubhoz váltani,mert eléggé beleszürkült.szerintem az olaszok között a legjobbak közé tartozik.Jó lenne azért,válogatott meg nem is lenne egyből kezdő.Támadóbb szellemű játékos,de gondolom egy Interben védekezni is hajlandó lenne. na meg a kezdő középpályásaink sem épp tinik.kell a fiatalítás 1-2 Coutinho korú és 1-2 25év körüli arccal.így meg lenne az egyensúly.még jó lenne Rossi is,de tartom,hogy őt soha nem fogjuk Inter mezbe látni.védelembe lesz egy Santon,Ranocchia.jó esetben majd Benedetti,Natalino,olyan hű,de sok jó olasz hátvéd meg most nincsen,oda inkább egy Lució klónt vennék.még vennék 2 rekesz Rákóczi-t,hogy azér Platiniék se durcázzanak be.
amúgy Montolivo tudom,hogy mióta Sinisa az edző nem villog,de tehetséges,jó kis olasz játékos.Illene neki már nagyobb klubhoz váltani,mert eléggé beleszürkült.szerintem az olaszok között a legjobbak közé tartozik.Jó lenne azért,válogatott meg nem is lenne egyből kezdő.Támadóbb szellemű játékos,de gondolom egy Interben védekezni is hajlandó lenne. na meg a kezdő középpályásaink sem épp tinik.kell a fiatalítás 1-2 Coutinho korú és 1-2 25év körüli arccal.így meg lenne az egyensúly.még jó lenne Rossi is,de tartom,hogy őt soha nem fogjuk Inter mezbe látni.védelembe lesz egy Santon,Ranocchia.jó esetben majd Benedetti,Natalino,olyan hű,de sok jó olasz hátvéd meg most nincsen,oda inkább egy Lució klónt vennék.még vennék 2 rekesz Rákóczi-t,hogy azér Platiniék se durcázzanak be.
- tomika431
M.Bastos-t nyáron a Juve akarja leigazolni.14 misit ajánlanak a zebrák,de a franciák 18 at kérnek,szóval megtudnának egyezni..Szivesen elnézném a csapatba,de ez csak Morattitól függ...Simán kitudnánk ütni a Juve ajánlatát szerintem.
- DaNi
Pandevet vinné a Bayern
A Fiortól hoznánk Montolivot és Vargast
- jdanika
DaNi írta:Pandevet vinné a Bayern
Pandev rém gyenge, kicsit le kéne húzkodni a Bayernt
- sorger=giallo
Vigye nyugodtan.DaNi írta:Pandevet vinné a Bayern
Szerintem reálisan maximum a felét éri, de valószínűleg még annyit sem adnának érte.jdanika írta:le kéne húzkodni a BayerntDaNi írta:legalább 15 misivel
FORZA INTER!!!
- Inter101
Szerintem Pandevet oda kell adni bárkinek, bármennyiért. Ha jól tudom ingyen jött! Nem tudom menny igazság van ezekben a hírekben ilyentájt. Nyárig még annyi idö van, lehet edzöváltás a kiszemelt csapatnál, sérülés, formahanyatlás(na ez vicc volt, ennél lejjebb még lehetséges? Bocs hogy bántom, de igazán nem a szívem csücske) stb. Örüljünk ha valaki kifizeti a fizuját.
-
R9.
menezt szeretnénk sneijder mellé leigazolni
neki kurvára örülnék nagyon nagy lehetőség van benne, nálunk nagy játékos lehetne belőle és állítólag 12m euró csak
neki kurvára örülnék nagyon nagy lehetőség van benne, nálunk nagy játékos lehetne belőle és állítólag 12m euró csak
- Cupi
jdanika írta:Pandev rém gyenge, kicsit le kéne húzkodni a Bayerntlegalább 15 misivel
15 millió?
- DaNi
sorger=giallo írta:Szerintem reálisan maximum a felét éri, de valószínűleg még annyit sem adnának érte.
7-8 millio euróról volt szó
- Stankov
R9. írta:menezt szeretnénk sneijder mellé leigazolni
Mondjuk én nem vagyok oda érte,sztem nagyon hullámzó a teljesítménye és nem csak meccsről meccsre hanem 1 mérkőzés alatt is.Az tény h nagy tehetség,Pandev már annyira elásta magát nálam is h helyette simán jó lenne,csak ha tényleg 12 guriga az ára tuti h nem csak mi fogunk rástartolni
- realevil
az ecuadori Cristian Andres Onat akarjuk megszerezni. Azt írják, játékában nagyon hasonlít Hamsikéra. Meg a szokásos, hogy nagyon nagy tehetség...
-
Injoc
Stankov írta:R9. írta:menezt szeretnénk sneijder mellé leigazolni
Mondjuk én nem vagyok oda érte,sztem nagyon hullámzó a teljesítménye és nem csak meccsről meccsre hanem 1 mérkőzés alatt is.Az tény h nagy tehetség,Pandev már annyira elásta magát nálam is h helyette simán jó lenne,csak ha tényleg 12 guriga az ára tuti h nem csak mi fogunk rástartolni
Egyáltalán nincs rá szükség..jobban mondva nem rá van szükség, mert gyanítom jön majd erősítés előre a nyáron, de jó lenne olyan embert szerezni aki nem csak cselezéshez hanem a gólokhoz is ért (pl: Sanchez). Ahogy olvasom a wikit Menez nem nagyon muzsikált eddig ebben a tekintetben a romában (sem) (71/7).
- hvmetal
ellenszenves gyerek az biztos,de amúgy tényleg nagy tehetség.Sancheznek meg úgy elfog nyárig ugrani az ára,hogy szerintem 35alatt el nem hozzuk. ismerősöm mondta,hogy olvasta: előszerződést kötöttünk vele,vagy valami olyasmi,hogy ha megadjuk az árát nekünk adják el.
jó lenne,bár én nem bírom a chileit,de az le van szarva,ha beválna.
jó lenne,bár én nem bírom a chileit,de az le van szarva,ha beválna.
- realevil
50 milliós ajánlatot tervezünk tenni nyáron az Arsenalnak VanPersie, Arshavin duóért. szvsz nagyon remélem ez csak valami vicc