Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Francesco
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Akkor Pio remek sokat fog játszani, meg Bonny is…
- interfan
Calciomercato.com sajat forrasai szerint ha az Atalanta nemet mond a 40m euros ajanlatra, akkor az Inter egy 25m + Asllani ajanlatot tehet.
Szinten ezen forrasok szerint nem szukseges eladas elolrol, ha az Inter mas taktikaban gondolkozik, mivel Frattesi es Asllani eladasa mar majdnem fedezne Lookman 40m euros arat.
Ezen kivul az Inter remenykedik, hogy valamennyi penzt osszetud gyujteni a Stankovic, Esposito, Buchanan, Palacios, Taremi sorbol is.
Valamint Bisseck esetleges tavozasa, es De Winter erkezese is penz megtakaritashoz vezethetne.
Szinten ezen forrasok szerint nem szukseges eladas elolrol, ha az Inter mas taktikaban gondolkozik, mivel Frattesi es Asllani eladasa mar majdnem fedezne Lookman 40m euros arat.
Ezen kivul az Inter remenykedik, hogy valamennyi penzt osszetud gyujteni a Stankovic, Esposito, Buchanan, Palacios, Taremi sorbol is.
Valamint Bisseck esetleges tavozasa, es De Winter erkezese is penz megtakaritashoz vezethetne.
- CsaSzi9294
Ha igazak a hírek Lookmannal kapcsolatban, akkor fix, hogy ebből 3421 vagy 343 lesz.interfan írta: ↑2025.07.16. 19:38 Calciomercato.com sajat forrasai szerint ha az Atalanta nemet mond a 40m euros ajanlatra, akkor az Inter egy 25m + Asllani ajanlatot tehet.
Na de ha eladjuk Frattesit is, mert tegyük fel kell a bizniszbe, akkor szerintem Henrique nem Dumfries cserének menne, hanem előre.
Tegyük fel:
Lookman-Thuram—Martinez
Henrique-Bonny—Pio
De persze azért arra is lenne esély, hogy elfogadnak egy 25-30m+ Asllani ajánlatot, és akkor Frattesi is marad.
Amennyiben jön a nigériai, ebből formáció váltás lesz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.07.16. 19:45-kor.
- interfan
Ha megprobalnank egy 3-4-2-1-et akkor nem feltetlenul.
Ugye azt irjak Calhanoglu marad, de most bedobtak, hogy ha jonne Lookman es uj taktika, akkor Frattesit eladnank.
Na most elmeletben ez kinezhetne igy:
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Dimarco
Lookman-Thuram
Martinez
Henrique-Sucic-Mkhitaryan-Augusto/Zalewski
Bonny-Zalewski
Esposito
-
MLK
Ha formációt váltunk (3421), akkor lesz dolga a vezetőségnek. Darabra sincs meg a támadó szekció. Thuram, Lautaro, Bonny, Pio, Taremi. Ez csak öt fő, bár remélem Taremi lép, és akkor csak négy fő. Egy poszt/két fő elvvel hat főre lenne szükség.
Frattesit most műtötték, így ebben az időszakban nem hiszem, hogy menne az értékesítése. A következőig így kipróbálnám a támadó sorban.
Pio egy center, és szerintem ebben a rendszerben működne igazán jól. Hülyeség lenne eladni, lehet, hogy egy új Haalandot pazarolnánk el, ha elengednénk. Nálam most maradnának mind a ketten. Ha Piót eladnák, akkor pedig még a helyére is kellene igazolni.
Erre a formációra a jelenlegi keretből nálam a kezdő csatársor: Thuram - Pio - Lautaro lenne.
Cserék: Bonny - Taremi - Frattesi/Zalevski/Henrique.
Pl. Lookman igazolásával, így néznénk ki: Thuram - Lautaro - Lookman
(cseresor: Bonny - Pio - Frattesi/Zalevski/Henrique).
Asensio ezért jönne jól, mert ebbe a rendszerbe való.
Középső középpályásokra alapvetően csak négy főre lenne szükség, így ha Hakan megy, darabra még mindig bőven megvagyunk, de minőségre nem. Zielinskivel nem lehet számolni, Mikhy pedig ide már kevés lesz. Barella mellé marad, az új fiú Sucic, aki vagy beválik, vagy nem. Asllani pedig (elvileg) eladósorba került.
Frattesit most műtötték, így ebben az időszakban nem hiszem, hogy menne az értékesítése. A következőig így kipróbálnám a támadó sorban.
Pio egy center, és szerintem ebben a rendszerben működne igazán jól. Hülyeség lenne eladni, lehet, hogy egy új Haalandot pazarolnánk el, ha elengednénk. Nálam most maradnának mind a ketten. Ha Piót eladnák, akkor pedig még a helyére is kellene igazolni.
Erre a formációra a jelenlegi keretből nálam a kezdő csatársor: Thuram - Pio - Lautaro lenne.
Cserék: Bonny - Taremi - Frattesi/Zalevski/Henrique.
Pl. Lookman igazolásával, így néznénk ki: Thuram - Lautaro - Lookman
(cseresor: Bonny - Pio - Frattesi/Zalevski/Henrique).
Asensio ezért jönne jól, mert ebbe a rendszerbe való.
Középső középpályásokra alapvetően csak négy főre lenne szükség, így ha Hakan megy, darabra még mindig bőven megvagyunk, de minőségre nem. Zielinskivel nem lehet számolni, Mikhy pedig ide már kevés lesz. Barella mellé marad, az új fiú Sucic, aki vagy beválik, vagy nem. Asllani pedig (elvileg) eladósorba került.
-
HerfortBalazs
Lookman hatalmasat szolna, liga szinten ő egy kiemelkedő jatekos.
Kicsit meg is lepett hogy ennyire komoly a dolog.
Kicsit meg is lepett hogy ennyire komoly a dolog.
- PellerG
Ha van 40 milliónk, biztos, hogy Lookman kell nekünk belőle?
Nekem nála azért ott az Atalanta-feeling, előtte nagy bukta volt a Lipcsénél.
Nekem nála azért ott az Atalanta-feeling, előtte nagy bukta volt a Lipcsénél.
- interfan
Na igen, jo lenne mar az Atalantabol valakit kifogni, mert eddig nagy buktak voltak...
(Bastonit hagyjuk, nem volt 200 perce se Atalanta mezben)
Gosens: 27,4m
Gagliardini: 22,5m
Schelotto: 5,3m
-
k.tomi880421
Lookmannak 2 év van a szerződéséből vissza. Ráadásul úgy, hogy tavaly már elakarta hagyni az Atalantát egy bizonyos Gasperini nyilatkozat miatt. Nem engedték el és Ő erre profi módon reagált és ugyanúgy beletette magát a fociba az Atá-ért. Szerintem ezek után az Atalanta is tartozik neki annyival, hogy elengedje, hogy egy magasabb szinre lépjen és ne tartsa vissza az irreális pénzügyi elvárásaival. A 40m így tök reális is lehet.interfan írta: ↑2025.07.16. 18:53Na igen, ezen is elehetne gondolkozni, hogy pl egy Frattesi 25m + Calhanoglu 15m = 40m.Stankov írta: ↑2025.07.16. 18:49Amúgy szerintem a tavalyi rangadós mérleg is azért is lett olyan amilyen mert már kiismerték a taktikáját Inzaghinak és akinek meg volt hozzá a kerete az tudott mit lépni rá.
Ezért is lenne jó egy felállás váltás.
Lehet nem leszek népszerű de én akár egy Frattesi Lookman cserét is alírnék
40m = Lookman.
Nem biztos, hogy rosszul jarnank ezzel.
Én nagyon remélem, hogy sikerül Őt leigazolni mert azzal a saját top játékosainknak is plusz motivációt adnánk azzal, hogy ilyen játékost igazolunk és valóban építjük a keretet.
Plusz ha jönne én Chivu helyében nagyon elgondolkoznék a 3-4-2-1-es formáció kipróbálásán.
Lau mehetne az eredeti helyére ami a leginkább illik hozzá, Thuram pedig szerintem sokkal hasznosabb lenne visszavont csatárként a gyorsaságát és a kreativitását tekintve mint sima csatárként. Nem is értettem tavaly miért Lau lépett vissza többet és lett Thuram inkább a fix csatár.
------Lautaro
Thuram-Lookman
Ebben benne lehetne a kreativitás lehetősége.
- PellerG
És más csapatoknál is megfigyelhető az Atalantatól vett játékosok földbe állása.
Tavaly pl Koopmeiners 60 misiért a Juvéhoz...
Hojlund-MU, bár őt még nem írnám le, igen fiatal még.
-
Francesco
A legszebb az lenne, ha végül maradna a középpálya ahogy van mínusz Asllani és a támadósorban Taremi menne és lenne egy: Lautaro, Thuram, Lookman, Asensio, Bonny, Pio sorunk. Ehhez még Frattesi eladását sem sajnálnám. Rendszerváltással a középpályán is meglenne a csapat. Egy a kérdés, hogy ez a rendkívül össze-vissza védelem milyen támogatást tudna kapni ahhoz, hogy ne legyünk átjáróház.
- brecsinho
Jol hangzik ez a 3támadó,de ki fog védekezni?
Dumfries és DiMarco is inkább előrefelé hatékonyak,nagyon össze kéne rakni a csapatjátekot Chivunak hogy ez működjön.Vagy az lesz az új taktika hogy több gólt rúgjunk,mint kapjunk? 
- interfan
Egyebkent ez egy nagyon erdekes tema, es utannezve azert valahol ijeszto is ez az Atalanta faktor, Atalanta kor, Atalanta betegseg, hivjuk is barhogyan...PellerG írta: ↑2025.07.16. 20:36És más csapatoknál is megfigyelhető az Atalantatól vett játékosok földbe állása.
Tavaly pl Koopmeiners 60 misiért a Juvéhoz...
Hojlund-MU, bár őt még nem írnám le, igen fiatal még.
Azokat nezve akik tenylegesen jatszottak minimum fel szezonokat az Atalantaba top eladasaik:
1. Hojlund: 80m
2. Koopmeiners: 60m
3. Romero: 52m
4. Kessie: 32m
5. Cristante: 31m
6. Gosens: 27,4m
7. Mancini: 24m
8. Conti: 24m
9. Gagliardini: 22,5m
10. Castagne: 21m
11. Diallo: 21m
12. Caldara: 19m
Azert ez szedito, hogy a 12 legdragabban eladott jatekosbol, hat minimum 7-8 totalis bukas lett.
Majdnem 70% bukasai arany, ez durva.
En ezt nem gondoltam volna, hogy ez ennyire letezik, mert persze sokan sokszor leirtatok ezt az "Atalanta betegseget/faktort", de hogy ez a valosagban is ennyire erosen ott van, az azert kemeny.
- PellerG
Igen.
Ehhez Mkhitaryan kevés lesz, az fix.
De igazán Calhanoglu sem passzolna a rendszerbe szerintem.
Barella OK, aztán mellé vagy Sucic vagy kéne egy nagyon melós valaki.
-
k.tomi880421
Nem tudom.interfan írta: ↑2025.07.16. 21:07Egyebkent ez egy nagyon erdekes tema, es utannezve azert valahol ijeszto is ez az Atalanta faktor, Atalanta kor, Atalanta betegseg, hivjuk is barhogyan...
Azokat nezve akik tenylegesen jatszottak minimum fel szezonokat az Atalantaba top eladasaik:
Azert ez szedito, hogy a 12 legdragabban eladott jatekosbol, hat minimum 7-8 totalis bukas lett.
En ezt nem gondoltam volna, hogy ez ennyire letezik, mert persze sokan sokszor leirtatok ezt az "Atalanta betegseget/faktort", de hogy ez a valosagban is ennyire erosen ott van, az azert kemeny.
1.: Romero 52m-ért szerződtette a Spurs volt 65m is az értéke sokáig jelenleg is 50m-t ér. Nem bukás.
2.: Kessié 32m-ért szerződtette a Milan 55m is volt az értéke míg a Serie A-ban játszott és nagyon jól. Nem bukás.
3.: Cristanténak kellett egy kis idő mire megtalálta magát de Rómában jól játszik ő sem bukás.
4.: Mancini ugyanúgy Róma és szerintem nem egy rossz spíler, sőt nem egyszer megkeserítette az életünket csereként bevállalnám hozzánk még most is. Nem bukás.
5.: Castagnet 13m-ért szerződtette a Fulham volt 25m az értéke most 13m újra teljesen okés. Nem bukás.
6.: Diallot 21m-ért szerződtette a MU jelenleg 45m a piaci ára ez hol bukás?
Ebből a 12 névből Caldara, Conti, Gosens és Gagliardini volt a biztos bukás.
Lookman azért szerintem egy más sztori.
- PellerG
Az utolsó mondatodnál lehagytál két szót a végéről: "is lehet".k.tomi880421 írta: ↑2025.07.16. 21:27Nem tudom.interfan írta: ↑2025.07.16. 21:07Egyebkent ez egy nagyon erdekes tema, es utannezve azert valahol ijeszto is ez az Atalanta faktor, Atalanta kor, Atalanta betegseg, hivjuk is barhogyan...
1.: Romero 52m-ért szerződtette a Spurs volt 65m is az értéke sokáig jelenleg is 50m-t ér. Nem bukás.
2.: Kessié 32m-ért szerződtette a Milan 55m is volt az értéke míg a Serie A-ban játszott és nagyon jól. Nem bukás.
3.: Cristanténak kellett egy kis idő mire megtalálta magát de Rómában jól játszik ő sem bukás.
4.: Mancini ugyanúgy Róma és szerintem nem egy rossz spíler, sőt nem egyszer megkeserítette az életünket csereként bevállalnám hozzánk még most is. Nem bukás.
5.: Castagnet 13m-ért szerződtette a Fulham volt 25m az értéke most 13m újra teljesen okés. Nem bukás.
Így helyes szerintem.
- interfan
En azt gondolom, hogy ebbol a 12 nevbol 7-8 siman bukta.k.tomi880421 írta: ↑2025.07.16. 21:27Nem tudom.interfan írta: ↑2025.07.16. 21:07Egyebkent ez egy nagyon erdekes tema, es utannezve azert valahol ijeszto is ez az Atalanta faktor, Atalanta kor, Atalanta betegseg, hivjuk is barhogyan...
Most a Romero, Kessie, Mancini, Diallo sort hagyjuk.
De Hojlund hatalmas bukta, ahogy Koopmeiners is, nalunk szinten sajnos az lett a Gosens-Gagliardini paros.
Caldara-Conti szinten oriasi homalyok.
Ez alaphangon 6 nev a 12-bol.
Es akkor ott van Cristante is, aki azert szinten nem egy sikersztori, Castagne is hat minimum kerdeses.
Egyszoval akarhonnan nezem, ez az Atalanta betegseg letezik.
En nem gondoltam, hogy ez ennyire ott van, mert persze irtak sokan, de gondoltam bukik 10/2 jatekos kb, erre jobban ranezve van az 50-70% is...
- CsaSzi9294
Na nehogy már azt mondjátok, hogy a Lord meg Cselottó flop volt. Lobonc még egy Madonninát is x-re mentett.
- interfan
En azon is meglepodtem, hogy ennyi helyen jatszott mar.
Everton, Lipcse, Fulham, Leicester.
Valahogy mindenhol bukdacsolt csak, aztan az Atalantaba egy uj jatekos lett.
En abban biznek, hogy nem az Atalanta, es az Atalanta kozeg miatt lett ez, hanem a Serie A miatt.
Mert lehet gyenge valaki a PL-ben, a Bundesben, de a Serie A-ban ettol meg lehet kiemelkedo.
Egyszoval en ebben biznek, hogy neki az olasz kozeg es bajnoksag az ami illik, es ahol tud ervenyesulni, es nem az emlegetett Atalanta faktor ez.
- CsaSzi9294
Bejött neki az olasz liga. Ennyire egyszerű!interfan írta: ↑2025.07.16. 21:46En azon is meglepodtem, hogy ennyi helyen jatszott mar.
Everton, Lipcse, Fulham, Leicester.
Valahogy mindenhol bukdacsolt csak, aztan az Atalantaba egy uj jatekos lett.
En abban biznek, hogy nem az Atalanta, es az Atalanta kozeg miatt lett ez, hanem a Serie A miatt.
Mert lehet gyenge valaki a PL-ben, a Bundesben, de a Serie A-ban ettol meg lehet kiemelkedo.
Egyszoval en ebben biznek, hogy neki az olasz kozeg es bajnoksag az ami illik, es ahol tud ervenyesulni, es nem az emlegetett Atalanta faktor ez.
- interfan
Sky szerint igy nezhet ki az uj Inter:
Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Thuram-MrX
Martinez
MrX: Lookman, Asensio, Sancho, Nico Gonzalez, Nkunku, Enciso
Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Thuram-MrX
Martinez
MrX: Lookman, Asensio, Sancho, Nico Gonzalez, Nkunku, Enciso
- CsaSzi9294
A gond az, hogy Frattesinek is kulcs szerepet akar szánni Chivu, ahogy Calhának is. Túl sokan lennénk a kp-ra. Barella, Calha, Frattesi, Sucic, Asllani, Zielinski, Miki. Csak 4 “kell” középre, de legyen 5 ha esetleg menet közben 352re állunk. Frattesi szerintem maradni fog, most műtötték, nem gondolom, hogy lesz aki elviszi, na meg Chivu számít rá. Nálam Calha és Asllani a két távozó ebből a középpályáról.
Lookman és Asensio in Calha, Asllani, out.
Dumfries-Barella-Sucic-Dimarco
Lookman-Thuram
Martinez
Henrique-Zielinski-Frattesi/Miki-Zalewski
Asensio-Bonny
Pio
Őszinte leszek, nekem ez tetszene.
- PellerG
Ha Frattesi marad és tényleg szerkezetet váltunk, szerintem ő a csatár mögötti poszton fog játszani.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.16. 22:13A gond az, hogy Frattesinek is kulcs szerepet akar szánni Chivu, ahogy Calhának is. Túl sokan lennénk a kp-ra. Barella, Calha, Frattesi, Sucic, Asllani, Zielinski, Miki. Csak 4 “kell” középre, de legyen 5 ha esetleg menet közben 352re állunk. Frattesi szerintem maradni fog, most műtötték, nem gondolom, hogy lesz aki elviszi, na meg Chivu számít rá. Nálam Calha és Asllani a két távozó ebből a középpályáról.
Lookman-Thuram
Martinez
Asensio-Bonny
Pio
A melós KP-poszt nagyon nem feküdt neki nálunk.
- Stankov
Azt el tudom képzelni hogy Frattesire mint tkp számít ha eredményt kell tartani vagy óvatosabb felállást választ Chivu akkor a csatár mögötti egyik tkp posztot kapja Frattesi amit szerintem jobban is feküdne neki
- CsaSzi9294
Igazad lehet, erre nem is gondoltam. Akkor csak Lookman jöjjön.PellerG írta: ↑2025.07.16. 22:17Ha Frattesi marad és tényleg szerkezetet váltunk, szerintem ő a csatár mögötti poszton fog játszani.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.16. 22:13A gond az, hogy Frattesinek is kulcs szerepet akar szánni Chivu, ahogy Calhának is. Túl sokan lennénk a kp-ra. Barella, Calha, Frattesi, Sucic, Asllani, Zielinski, Miki. Csak 4 “kell” középre, de legyen 5 ha esetleg menet közben 352re állunk. Frattesi szerintem maradni fog, most műtötték, nem gondolom, hogy lesz aki elviszi, na meg Chivu számít rá. Nálam Calha és Asllani a két távozó ebből a középpályáról.
Lookman-Thuram
Martinez
Asensio-Bonny
Pio
A melós KP-poszt nagyon nem feküdt neki nálunk.
- brecsinho
Ez az új Inter a Skynál? Eddig is így nézett ki,csak Miki volt MrX,micsoda változasok
Viccet félretéve,ha tényleg 2belső kp lesz,nekem inkább Ederson kéne az Atalantaból,Barellaval párban komoly boxtobox kettős lehetnének. Sucic egyből kezdő szerintem nem lesz, Mikinek elég megterhelő lenne ez a poszt, max padrol tudna hozzátenni,Frattesi meg inkább előrébb lenne hasznos,ha marad. Calha és Asslani árából meg kis apróból jöhetne Ederson
- CsaSzi9294
Az Atalanta nagy érdeklődést mutat Kristjan Asllani iránt, aki része lehet a Lookman üzletnek.
@ Pasquale Guarro
Fb/ Il B.U.
Na még a végén tényleg lesz ebből valami.
@ Pasquale Guarro
Fb/ Il B.U.
Na még a végén tényleg lesz ebből valami.
- brecsinho
Hozzuk el Lookmant és Edersont párban,deal?CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.16. 23:12 Az Atalanta nagy érdeklődést mutat Kristjan Asllani iránt, aki része lehet a Lookman üzletnek.
@ Pasquale Guarro
Fb/ Il B.U.
Na még a végén tényleg lesz ebből valami.![]()
- Atosz
IGEN!brecsinho írta: ↑2025.07.16. 23:15Hozzuk el Lookmant és Edersont párban,deal?CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.16. 23:12 Az Atalanta nagy érdeklődést mutat Kristjan Asllani iránt, aki része lehet a Lookman üzletnek.
@ Pasquale Guarro
Fb/ Il B.U.
![]()
- Atosz
A Barella-Ederson kombó valami iszonyatkurvajó lenne! Szívesen megnézném, és azzal a kezdőben is lenne egy egészséges vérfrissítés; főleg ha a védelembe is érkezne valaki, akiben komoly potenciál rejlik, és ezt meg is mutatja kék-feketében.
- CsaSzi9294
Az utóbbi évek fos mercatoit tekintve, már egymaga Lookman is hatalmas dolog lenne. Nem kell pluszos vagy 0-s mercato, nem kell eladni meghatározó játékosokat, hoztunk egy horvát ígéretet, Pio is maradni látszik, építünk a fiatalokra. Ne legyünk telhetetlenek, de amúgy én is adnám Edersont is ha meg lehet oldani…brecsinho írta: ↑2025.07.16. 23:15Hozzuk el Lookmant és Edersont párban,deal?CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.16. 23:12 Az Atalanta nagy érdeklődést mutat Kristjan Asllani iránt, aki része lehet a Lookman üzletnek.
@ Pasquale Guarro
Fb/ Il B.U.
![]()
- CsaSzi9294
A kettő együtt egy laza 100as lenne alsó hangon.
Ahhoz minimum Thuramnak mennie kellene.
Bár a Calha, Asllani, Thuram hármas kb ki is adná, és akkor még Asensio is beeshetne. Na azért ez már FM-ezés…
- interfan
Sky kiemeli, az Internel Lookman az elsoszamu valasztas, de az Inter nem fog sokaig varni.
A 40m ajanlat az asztalon, ez az ajanlat nem alkukepes, az Inter ezen nem fog emelni.
Az Atalanta vagy ennyiert elengedi Lookmant, vagy nincs uzlet.
Sky es Di Marzio szerint a B terv Nico Gonzalez, aki kapcsan szinten megtortentek az elso kapcsolatfelvetelek a Juventussal.
Gazzetta szerint az Atalanta egyelore nem akar 50m euro ala menni, az Inter pedig nem tud 40m euro fele.
Igy hiaba a megegyezes a jatekossal, (aki 2030-ig szerzodest, es evi 4m euros fizetest fogadot el az Intertol) egyelore a ket klub nem tudott megegyezni.
Az Atletico erdeklodese van meg Lookman kapcsan, a Gazzetta szerint ez lehet a donto az ugyben, hogy az Atletico tud e 40m-nal tobbet fizetni.
Lookmanek ma edzesre kell jelentkezni az Atalantanal.
Pedulla es a SportItalia szerint egyelore nem eleg, hogy az Inter megallapodott Lookmanel, az Atalantaval is szukseges.
Ha az Atletico leteszi az 50m eurot, holnap mar Lookman az o jatekosuk.
Az Inter Lookmanel kepzeli el elsokorben a tamadoszekciot, de csakis esszeru ajanlatig hajlando elmenni, ami 40m euro.
Az Inter Asllanit es S.Espositot is ajanlana az Atalantanak, es kb 20m eurot, de egyelore az Atalanta az 50m eurot szeretne.
A 40m ajanlat az asztalon, ez az ajanlat nem alkukepes, az Inter ezen nem fog emelni.
Sky es Di Marzio szerint a B terv Nico Gonzalez, aki kapcsan szinten megtortentek az elso kapcsolatfelvetelek a Juventussal.
Gazzetta szerint az Atalanta egyelore nem akar 50m euro ala menni, az Inter pedig nem tud 40m euro fele.
Igy hiaba a megegyezes a jatekossal, (aki 2030-ig szerzodest, es evi 4m euros fizetest fogadot el az Intertol) egyelore a ket klub nem tudott megegyezni.
Az Atletico erdeklodese van meg Lookman kapcsan, a Gazzetta szerint ez lehet a donto az ugyben, hogy az Atletico tud e 40m-nal tobbet fizetni.
Pedulla es a SportItalia szerint egyelore nem eleg, hogy az Inter megallapodott Lookmanel, az Atalantaval is szukseges.
Az Inter Lookmanel kepzeli el elsokorben a tamadoszekciot, de csakis esszeru ajanlatig hajlando elmenni, ami 40m euro.
Az Inter Asllanit es S.Espositot is ajanlana az Atalantanak, es kb 20m eurot, de egyelore az Atalanta az 50m eurot szeretne.
- interfan
Szerintem azert lenne fontos az o erkezese, mert valahogy az alternativak szamomra nem meggyozoek.
Lasd Di Marzio es a Sky arrol ir, hogy nem varunk sokat, es ha Lookman nem, akkor a Juventusbol Nico Gonzalez erkezhet.
Na most, erte is biztosan fizetnenk vagy 30-35m eurot, mikozben azert nem lett egy sikerstory a Juventusban.
En valahogy ot nem szivesen latnam nalunk, es nem latok benne akkora csodat, hogy 30-40m-ert igazoljuk le.
- interfan
- mike
Lookman nyilván remek, de 40 milliót csak úgy lenne értelme költeni rá, ha Lautarot vagy Thuramot fél éven belül eladjuk.
Fura nekem hogy Bonny 25 milliója után van 40 milliónk még egy csatárra. De meg tudnám szokni
Fura nekem hogy Bonny 25 milliója után van 40 milliónk még egy csatárra. De meg tudnám szokni
-
möszi
Miként azt is könnyen meg lehet(ne) szokni, hogy Correa, Arna és Taremi után, Bonny, Lookman és Pio Esposito lennének az alternatívák előre…
- interfan
Gazzetta is megerositi, az Atalanta egyelore nem hajlando engedni, csakis 50m feletti ajanlat eseten adjak el Lookmant, es a 40m keves.interfan írta: ↑2025.07.17. 06:04 Sky kiemeli, az Internel Lookman az elsoszamu valasztas, de az Inter nem fog sokaig varni.
Lookman ahogy tavaly is, iden is tavozni akar, de az Atalanta a Gazzetta szerint semmifele zsarolasnak nem enged a jatekos reszerol.
Szinten megerositi a Gazzetta, az Atletico jelenletet is, amire szinten nyitott Lookman, ha az Atalanta oda adja el magasabb osszeggel.
Az Inter nem fog licithaboruba belemenni, ha az Atalanta nem fogadja el a 40m eurot, akkor az Inter hamar uj lehetoseg utan nez.
Nem akarja az Inter az idot huzni, es sokaig varni a Lookman ugy vegere.
Az Inter maximum 40m eurot aldoz erre a posztra, es ez az osszeg ha Lookmanre nem, Nico Gonzalezre eleg lehet a Juventussal valo targyalas soran.
Corriere szerint is jelentosnek nez ki ez a 10m euros kulonbseg.
Az Inter optimista, mivel Lookman csatlakozna az Interhez, de az Atalanta kereseit nem akarja csokkenteni.
Az Inter a kovetkezo 1-2 napban leakarja zarni az ugyet, mivel ha Lookman nem, akkor mas tamado utan neznek, mivel a jovoheten kezdodo felkeszulesre szeretnek ha az uj tamado ott lenne.
A Juventusos Nico Gonzalezen kivul, a Corriere szerint jelolt meg Ben Seghir, Openda, Nkunku, valamint egy ujabb "MrX" felbukkanasara is van esely.
40m eurot koltene maximum az Inter.
Corriere szerint Thuram tavozasa nem latszik az uj erkezo miatt, de a helyzet valtozhat is ez ugyben.
-
HerfortBalazs
Ez a Nico Gonzalez ritka ellenszenves csavo nekem. Mint jatekos semmi extra, Lookman fenyevekkel jobb nala. Openda is remek igazolas lenne szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HerfortBalazs 2025.07.17. 10:00-kor.
- PellerG
Detto.HerfortBalazs írta: ↑2025.07.17. 09:01 Ez a Nico Gonzalez ritka ellenszenves csavo nekem. Mint jatekos semmi extra, Lookman fenyevekkel jobb nala. Openda is remel igazolas lenne szerintem.
Ausilio már a Fiorentinából is akarta őt, csak a Juve többet ajánlott érte.
Semmi extrát nem látok benne, szerintem egy teljesen átlagos játékos, ezt a Juvénál is bizonyította.
Remélem nem leszünk olyan marhák, hogy megmentjük a Juvét az elhozásával...
Továbbra is azt mondom, ha van 40 milliónk, el lehetne azt okosabban is költeni, nem csak ligán belül nézegetve...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.07.17. 09:55-kor.
-
MLK
Ha valóban van 40 milliónk még erre a posztra, akkor azért nem csak ennek a pár névnek kellene terítéken lennie...
Én Asensióval is teljesen elégedett lennék, mert ha Taremi lép, akkor kettő támadót kellene igazolni. Oda is kell pénz. De lehet, hogy Zalevski és Frattesi is ide van egyelőre számolva, és akkor idén "csak" egy, jobb játékos lesz vásárolva.
Én Asensióval is teljesen elégedett lennék, mert ha Taremi lép, akkor kettő támadót kellene igazolni. Oda is kell pénz. De lehet, hogy Zalevski és Frattesi is ide van egyelőre számolva, és akkor idén "csak" egy, jobb játékos lesz vásárolva.
- PellerG
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... ni-2125386
Jókat nevetek ezeken a Taremis cikkeken.
Ha ebből a 33 éves, teljesen vége van játékosból ilyen szezon után mi még pénzt látunk, az maga lesz a csoda.
Hogy írhatja le egy újság, hogy 10 mio.
Óriási komolyan.
Pastorello (az ügynöke) amúgy is mestere a végkielégítéses szerződésbontásoknak, megspórolva ezzel a klubok felé a még fennálló több éves fizetéseket.
Ahhggrr.
Ha ebből a 33 éves, teljesen vége van játékosból ilyen szezon után mi még pénzt látunk, az maga lesz a csoda.
Óriási komolyan.
Pastorello (az ügynöke) amúgy is mestere a végkielégítéses szerződésbontásoknak, megspórolva ezzel a klubok felé a még fennálló több éves fizetéseket.
Ahhggrr.
- CsaSzi9294
Én azt mondom 40m+Asllani és ez mindenkinek jó.
-
MLK
Egy ilyen év után amit maga mögött hagyott, a játékosnak is érdeke lenne, ha egy olyan csapat tagja lehetne, ahol talán újra felépíti magát. Ez itt kétlem, hogy menne neki, hiába jött új edző.PellerG írta: ↑2025.07.17. 10:00 https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... ni-2125386
Óriási komolyan.
Ahhggrr.
Ennyi idősen, lehet ebben már nem is gondolkodik...
Remélem valami arab klub bejelentkezik érte. Ingyen jött, ingyen is mehetne, csak a fizetése maradjon itt.
- Festa
Eposito,Bonny,Lookman és még valaki ez egész jò cserecsatársornak hangzik

-
Janicsár
Sztem nincs 40 millionk. Max 20+ játékosok. Azért ilyen korlátozott a dolog.MLK írta: ↑2025.07.17. 09:52 Ha valóban van 40 milliónk még erre a posztra, akkor azért nem csak ennek a pár névnek kellene terítéken lennie...
- CsaSzi9294
Az Inter egyre közelebb Leoni szerződtetéséhez. 30 millió eurót ajánlottak + Sebastiano Espositot.
La Gazzetta dello Sport
Fb
La Gazzetta dello Sport
Fb
- Baggio85
Én azt mondom, hogy ha a mostani mercaton Lookman mellé még Leonit is sikerül megszereznünk, akkor egy szavunk nem lehet (persze, ha cserébe nem kell majd beáldozni valakit a kezdőből).
Most azt nem tudom, hogy ezt a pénzt lehetne e jobban elkölteni, mert azon én is gondolkoztam, hogy nem lett volna-e jobb a sok érkező helyett, inkább 2-3 igazán nagy igazolással erősíteni a csapatot, de főleg Lookman igazolása szerintem sokat jelentene.
Most azt nem tudom, hogy ezt a pénzt lehetne e jobban elkölteni, mert azon én is gondolkoztam, hogy nem lett volna-e jobb a sok érkező helyett, inkább 2-3 igazán nagy igazolással erősíteni a csapatot, de főleg Lookman igazolása szerintem sokat jelentene.
- interfan
Bergamoi forrasok szerint az Inter ajanlata 25m + Asllani volt Lookman kapcsan, de ezt az Atalanta visszautasitotta.
Asllani 15m ertekben lett volna az uzlet resze, az Inter nem tud 40m fele menni, az Atalantanak pedig ez nem targyalasi alap.
Az Internel emiatt egyre inkabb az alternativa, azaz Nico Gonzalez kerul elo.
Sportmediaset is megerositi, az Inter maximum ajanlata 40m ossz osszeg.
Akar 25m + Asllani 15m ertekben, akar 40m csak penz.
Az Inter ezen az ajanlaton nem tud emelni, az Atalanta ezt vagy elfogadja, vagy az Inter mas jatekos utan nez.
Nyilvan a forrast kezeljuk a helyen, mert Republica es La Stampa, de ezen forrasok szerint mivel az Internek Lookman nem sikerul, ezert elorehaladott targyalasokat folytat a Juventussal Nico Gonzalez ugyeben.
Ezen forrasok szerint az Inter ajanlata Frattesi + penz = Gonzalez.
Belga forrasok ujra megerositik, De Winter kapcsan kesz a megallapodas az Interrel, viszont hogy az Inter jatekosa legyen, az Interbol tavoznia kell Bissecknek, aki kapcsan egyelore nincs ajanlat.
Asllani 15m ertekben lett volna az uzlet resze, az Inter nem tud 40m fele menni, az Atalantanak pedig ez nem targyalasi alap.
Az Internel emiatt egyre inkabb az alternativa, azaz Nico Gonzalez kerul elo.
Sportmediaset is megerositi, az Inter maximum ajanlata 40m ossz osszeg.
Akar 25m + Asllani 15m ertekben, akar 40m csak penz.
Az Inter ezen az ajanlaton nem tud emelni, az Atalanta ezt vagy elfogadja, vagy az Inter mas jatekos utan nez.
Nyilvan a forrast kezeljuk a helyen, mert Republica es La Stampa, de ezen forrasok szerint mivel az Internek Lookman nem sikerul, ezert elorehaladott targyalasokat folytat a Juventussal Nico Gonzalez ugyeben.
Ezen forrasok szerint az Inter ajanlata Frattesi + penz = Gonzalez.
Belga forrasok ujra megerositik, De Winter kapcsan kesz a megallapodas az Interrel, viszont hogy az Inter jatekosa legyen, az Interbol tavoznia kell Bissecknek, aki kapcsan egyelore nincs ajanlat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.07.17. 13:37-kor.
- CsaSzi9294
Akkor miert nem Asensio? Olcsóbb is. Nico Gonzalez…