Lehet a valasz az amit PellerG irt:
"Ausilio már a Fiorentinából is akarta őt, csak a Juve többet ajánlott érte."
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Lehet a valasz az amit PellerG irt:
Tudom, csak cikkek, és pletyik, de azért ami ide le lett írva ki a fene veszi, venné komolyan?interfan írta: ↑2025.07.17. 13:05 Bergamoi forrasok szerint az Inter ajanlata 25m + Asllani volt Lookman kapcsan, de ezt az Atalanta visszautasitotta.
Asllani 15m ertekben lett volna az uzlet resze, az Inter nem tud 40m fele menni, az Atalantanak pedig ez nem targyalasi alap.
Az Internel emiatt egyre inkabb az alternativa, azaz Nico Gonzalez kerul elo.
Nyilvan a forrast kezeljuk a helyen, mert Republica es La Stampa, de ezen forrasok szerint mivel az Internek Lookman nem sikerul, ezert elorehaladott targyalasokat folytat a Juventussal Nico Gonzalez ugyeben.
Ezen forrasok szerint az Inter ajanlata Frattesi + penz = Gonzalez.
Belga forrasok ujra megerositik, De Winter kapcsan kesz a megallapodas az Interrel, viszont hogy az Inter jatekosa legyen, az Interbol tavoznia kell Bissecknek, aki kapcsan egyelore nincs ajanlat.
Maradjunk annyiban, hogy rohej...MLK írta: ↑2025.07.17. 13:45Tudom, csak cikkek, és pletyik, de azért ami ide le lett írva ki a fene veszi, venné komolyan?interfan írta: ↑2025.07.17. 13:05 Bergamoi forrasok szerint az Inter ajanlata 25m + Asllani volt Lookman kapcsan, de ezt az Atalanta visszautasitotta.
Asllani 15m ertekben lett volna az uzlet resze, az Inter nem tud 40m fele menni, az Atalantanak pedig ez nem targyalasi alap.
Nyilvan a forrast kezeljuk a helyen, mert Republica es La Stampa, de ezen forrasok szerint mivel az Internek Lookman nem sikerul, ezert elorehaladott targyalasokat folytat a Juventussal Nico Gonzalez ugyeben.
Ezen forrasok szerint az Inter ajanlata Frattesi + penz = Gonzalez.
Belga forrasok ujra megerositik, De Winter kapcsan kesz a megallapodas az Interrel, viszont hogy az Inter jatekosa legyen, az Interbol tavoznia kell Bissecknek, aki kapcsan egyelore nincs ajanlat.
Juvénak adjuk Frattesit és pénzt Gonzalesért??? Nekik kellene erre az üzletre pluszban fizetni, nem nekünk...
Frattesi azon a poszton, annyi játékperc alatt jóval több gólt lőne.
A De Winteres dolgot sem értem. Bisseckért minimum annyit kellene kapjunk, mint amennyiért Leonit emlegetik. Akkor azt mondom érdemes lenne. Ha nem így van, akkor nincs értelme, egy kipróbált fiatalt egy másikra cserélni, ha hasonló pénzek mozognának, ide is oda is.
Lookmant értéke TM szerint 60m és meredeken emelkedik. Miért adnák oda 50m alatt?interfan írta: ↑2025.07.17. 13:05 Bergamoi forrasok szerint az Inter ajanlata 25m + Asllani volt Lookman kapcsan, de ezt az Atalanta visszautasitotta.
Sportmediaset is megerositi, az Inter maximum ajanlata 40m ossz osszeg.
Akar 25m + Asllani 15m ertekben, akar 40m csak penz.
Az Inter ezen az ajanlaton nem tud emelni, az Atalanta ezt vagy elfogadja, vagy az Inter mas jatekos utan nez.
Nézzük csak az idei igazolásokat:interfan írta: ↑2025.07.17. 13:49 Maradjunk annyiban, hogy rohej...
Talan Cuchu11 forumtarsunk hozza mindig a Transfermarkt ertekeket.
Na most ez alapjan:
Frattesi: 35m
Gonzalez: 24m
Meg nagyobb rohej meg a Bisseck resz:
Bisseck: 35m
De Winter: 22m
Leoni: 18m
Es akkor mi 30m-ert elengednenk Bissecket, egy Parma meg 40-45m-t ker egy Leoni kapcsan?
Rohej...
Nyilvan ez igy van.cuchu11 írta: ↑2025.07.17. 14:06Nézzük csak az idei igazolásokat:interfan írta: ↑2025.07.17. 13:49 Maradjunk annyiban, hogy rohej...
Na most ez alapjan:
Es akkor mi 30m-ert elengednenk Bissecket, egy Parma meg 40-45m-t ker egy Leoni kapcsan?
Rohej...
Sucic TM 14m - vétel 14m
Henrique TM 25m - vétel 23m
Bonny TM 20m - vétel 23m.
Ezek alapján Transfermarkt értéket azért továbbra is tekinthetjük irányadónak.
Egyetértek.interfan írta: ↑2025.07.17. 14:09 Pont ezert irtam hogy mar a feltelezes is rohej, hogy Frattesi-Gonzalez "csere", mikozben van a ket jatekos TM erteke kozott 10m, es nem az argentin baratunk javara...
Az meg a legnagyobb vicc, hogy mikozben Bisseck 30m (TM ertek 35m), egy Leoni meg 40m (TM ertek 18m).
Az, hogy Bissecket elengednénk 30ért, csak egy fikció, ne tegyünk úgy, mintha a hátára írtuk volna ezt a számot, és ennyiért lehet vinni.interfan írta: ↑2025.07.17. 14:09Nyilvan ez igy van.cuchu11 írta: ↑2025.07.17. 14:06Nézzük csak az idei igazolásokat:interfan írta: ↑2025.07.17. 13:49 Maradjunk annyiban, hogy rohej...
Na most ez alapjan:
Rohej...
Sucic TM 14m - vétel 14m
Henrique TM 25m - vétel 23m
Bonny TM 20m - vétel 23m.
Ezek alapján Transfermarkt értéket azért továbbra is tekinthetjük irányadónak.
(persze kivetel erositi a szabalyt, lasd Palacios ertek 0,5m, es vettuk 6,5m-ert)
Pont ezert irtam hogy mar a feltelezes is rohej, hogy Frattesi-Gonzalez "csere", mikozben van a ket jatekos TM erteke kozott 10m, es nem az argentin baratunk javara...
Az meg a legnagyobb vicc, hogy mikozben Bisseck 30m (TM ertek 35m), egy Leoni meg 40m (TM ertek 18m).
Igy legyen, legyenek is esznel a vezetok.cuchu11 írta: ↑2025.07.17. 14:25Egyetértek.interfan írta: ↑2025.07.17. 14:09 Pont ezert irtam hogy mar a feltelezes is rohej, hogy Frattesi-Gonzalez "csere", mikozben van a ket jatekos TM erteke kozott 10m, es nem az argentin baratunk javara...
Pont ezért nem fognak megvalósulni ezek az átigazolások.
Biasin is megerositi az Inter 40m euros ajanlatat, ezen az Inter nem tud emelni, az Atalanta szamara ez keves, legalabb 50m eurot kernek.
Az o eladasuk fuggetlen a Lookman tematol.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.17. 21:08 Ha elmegy Stanko, Asllani és Esposito, rádurrantjuk az 50et Lookmanre.
Persze, de most még kell 10m. Eddig független volt de az a Stankovicért kapott pénz összege. Szerintem meg lesz a nigériai, ő is jönni akar.interfan írta: ↑2025.07.17. 21:11Az o eladasuk fuggetlen a Lookman tematol.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.17. 21:08 Ha elmegy Stanko, Asllani és Esposito, rádurrantjuk az 50et Lookmanre.
Jo ideje aruljuk oket, es eladasuk nem befolyasolja a Lookman ugyet a hirek alapjan.
Várjunk meg ezzel, mert játékos jön majd hogy kapja be az Atalanta…amúgy egy szarházi brigád. Megígértek szerencsétlennek valamit tavaly, erre most módosítják…interfan írta: ↑2025.07.18. 06:03 Romano is megerositi, az Atalanta semmifele kedvezmenyt nem ad Lookman kapcsan, elutasitottak az Inter 40m euros ajanlatat, es nem targyalnak az Interrel.
Di Marzio es a Sky szerint az Internek ez a 40m euro volt az elso, es egyben utolso ajanlata is Lookman kapcsan.
Ez a maximum osszeg, es semmilyen formaban nem lephetik tul, es nem lesz tobb ajanlat.
Az Interrol errol tajekoztatta az Atalantat, az Atalanta pedig jelezte az Internek, ez az ajanlat nem eleg, es a targyalasok igy a vegehez ertek.
Sky es Di Marzio szerint az Inter a B terv fele veheti az iranyt, aki Nico Gonzalez a Juventusbol.
Di Marzio szerint szinte fele ennyibe kerulne Gonzalez, kb 25m euro eleg lehet a leigazolasahoz.
A Juventus szabadulni akar tole, Gonzalez valtani akar, igy ez az uzlet akar rovid idon belul is lezarhato.
Nezd, mi sem adtuk el Calhanoglut 10-15m-ert, pedig allitolag o is menni akart.Tombi1986 írta: ↑2025.07.18. 06:08Várjunk meg ezzel, mert játékos jön majd hogy kapja be az Atalanta…amúgy egy szarházi brigád. Megígértek szerencsétlennek valamit tavaly, erre most módosítják…interfan írta: ↑2025.07.18. 06:03 Romano is megerositi, az Atalanta semmifele kedvezmenyt nem ad Lookman kapcsan, elutasitottak az Inter 40m euros ajanlatat, es nem targyalnak az Interrel.
Di Marzio es a Sky szerint az Internek ez a 40m euro volt az elso, es egyben utolso ajanlata is Lookman kapcsan.
Ez a maximum osszeg, es semmilyen formaban nem lephetik tul, es nem lesz tobb ajanlat.
Az Interrol errol tajekoztatta az Atalantat, az Atalanta pedig jelezte az Internek, ez az ajanlat nem eleg, es a targyalasok igy a vegehez ertek.
Sky es Di Marzio szerint az Inter a B terv fele veheti az iranyt, aki Nico Gonzalez a Juventusbol.
Di Marzio szerint szinte fele ennyibe kerulne Gonzalez, kb 25m euro eleg lehet a leigazolasahoz.
A Juventus szabadulni akar tole, Gonzalez valtani akar, igy ez az uzlet akar rovid idon belul is lezarhato.
Gonzalez vonalat pedig inkább hagyjuk, ne mi hozzuk el selejtet Torinoból…
Még...Bármi lehet még vele kapcsolatban is. Főleg ha pont az az összeg hiányzik Lookmanhoz és Calha pótlása is meglenne Sucic révén. Én nem hiszem egy percig sem, hogy González nem csak ilyesztgetés, engedjük mér el. Nekem eddig úgy tűnik okosan igazolunk, nem fogjuk szétcseszni ilyen középszerű merdás játékosokkal.interfan írta: ↑2025.07.18. 06:15Nezd, mi sem adtuk el Calhanoglut 10-15m-ert, pedig allitolag o is menni akart.Tombi1986 írta: ↑2025.07.18. 06:08Várjunk meg ezzel, mert játékos jön majd hogy kapja be az Atalanta…amúgy egy szarházi brigád. Megígértek szerencsétlennek valamit tavaly, erre most módosítják…interfan írta: ↑2025.07.18. 06:03 Romano is megerositi, az Atalanta semmifele kedvezmenyt nem ad Lookman kapcsan, elutasitottak az Inter 40m euros ajanlatat, es nem targyalnak az Interrel.
Gonzalez vonalat pedig inkább hagyjuk, ne mi hozzuk el selejtet Torinoból…
Attol fugg honnan nezem.
Ez egy jo kerdes, amire nehez valaszt adni, nekemCsaSzi9294 írta: ↑2025.07.18. 07:00Még...Bármi lehet még vele kapcsolatban is. Főleg ha pont az az összeg hiányzik Lookmanhoz és Calha pótlása is meglenne Sucic révén. Én nem hiszem egy percig sem, hogy González nem csak ilyesztgetés, engedjük mér el. Nekem eddig úgy tűnik okosan igazolunk, nem fogjuk szétcseszni ilyen középszerű merdás játékosokkal.
Én úgy gondolom a Lookman biznisz össze fog jönni, de nem olyan gyorsan. El kell adni a sallangot és lesz cash.
Körbe persze, de már az is csoda lesz, ha 3421 és nem a röghöz kötött 352 lesz, hát még olyat igazolni, aki nem ismeri a ligát.interfan írta: ↑2025.07.18. 07:05Ez egy jo kerdes, amire nehez valaszt adni, nekemCsaSzi9294 írta: ↑2025.07.18. 07:00Még...Bármi lehet még vele kapcsolatban is. Főleg ha pont az az összeg hiányzik Lookmanhoz és Calha pótlása is meglenne Sucic révén. Én nem hiszem egy percig sem, hogy González nem csak ilyesztgetés, engedjük mér el. Nekem eddig úgy tűnik okosan igazolunk, nem fogjuk szétcseszni ilyen középszerű merdás játékosokkal.
Én úgy gondolom a Lookman biznisz össze fog jönni, de nem olyan gyorsan. El kell adni a sallangot és lesz cash.
pl fogalmam sincs mi lesz.
Hirek alapjan a felkeszules kezdetere (jovohet) szeretnek a tavozokat, es az esetleges erkezoket is lezarni.
Ha ez igaz, akkor sajnos, vagy nem sajnos, de realis lehet ez a Gonzalez vonal.
A max 40m ajanlat a hirek alapjan nem azert volt, mert most ennyi penzunk volt, es majd ha lesz eladas, mas lesz, hanem azert mert az esetleges eladasokat is beleszamolva ez volt a maximum osszeg ami belefer.
Na most ez vilagos, hogy az Atalanta visszadobta.
Nekem nem is ez a problemam, mert nem Lookman letezik egyedul a vilagon.
Ha o erte ezt elutasitottak, ez van, nincs tragedia.
Irta itt valaki, hogy ennyi penzbol korbelehetne nezni nem csak ligan belul.
Ugyanezt gondolom en is, erdemes lenne kicsit jobban korbenezni.
En abbol a szempontbol ertem meg azokat a hireket, hogy Leoni nem, es Lookman kapcsan nincs tobb ajanlat, es jon a B terv, hogy nem jon ki a matek.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.18. 07:14Körbe persze, de már az is csoda lesz, ha 3421 és nem a röghöz kötött 352 lesz, hát még olyat igazolni, aki nem ismeri a ligát.interfan írta: ↑2025.07.18. 07:05 Ez egy jo kerdes, amire nehez valaszt adni, nekem
pl fogalmam sincs mi lesz.
Hirek alapjan a felkeszules kezdetere (jovohet) szeretnek a tavozokat, es az esetleges erkezoket is lezarni.
Ha ez igaz, akkor sajnos, vagy nem sajnos, de realis lehet ez a Gonzalez vonal.
A max 40m ajanlat a hirek alapjan nem azert volt, mert most ennyi penzunk volt, es majd ha lesz eladas, mas lesz, hanem azert mert az esetleges eladasokat is beleszamolva ez volt a maximum osszeg ami belefer.
Na most ez vilagos, hogy az Atalanta visszadobta.
Nekem nem is ez a problemam, mert nem Lookman letezik egyedul a vilagon.
Ha o erte ezt elutasitottak, ez van, nincs tragedia.
Irta itt valaki, hogy ennyi penzbol korbelehetne nezni nem csak ligan belul.
Ugyanezt gondolom en is, erdemes lenne kicsit jobban korbenezni.
Én személy szerint 2 érkezőt és 3 távozót várok a meghatározóbbak közül. Érkezni fog Leoni és Lookman, távozni Calha, Bisseck és Asllani.
Oaktree valoban fedezi a dolgokat, a hatalmas UEFA bevetelek miatt allitolag mehetunk ez a sokat emlegetett -40/50m-ig.Francesco írta: ↑2025.07.18. 07:50 Amúgy az nem lehet, hogy nem kell senkit eladnunk és az Oaktree fedezi a dolgokat? Valahol olvastam egy ilyet. A senkit a sztárokra és Bisseck-re értem, nyilván az Asllani, Stanko, SebEsp sor menni fog.
Mellesleg egy dolog nemnhangziknel Gonzalez kapcsán, hogy az elmúlt 2 vagy 3 szezonban hány meccsen játszott a bajnokságban. Nekem sérülékenynek rémlik, vagy csak képzelem?
Én úgy gondolom, hogy jövőre is Scudetto plusz a lehető legmesszebbre való eljutás a BL-ben a fő cél, mert ezek nagy összegeket hoznak. És ehhez muszáj igazolni, hogy megvalósuljon. Vagyis az OT-nek egy kicsit mínuszosabb mercato kvázi egy befektetés lenne.interfan írta: ↑2025.07.18. 07:33En abbol a szempontbol ertem meg azokat a hireket, hogy Leoni nem, es Lookman kapcsan nincs tobb ajanlat, es jon a B terv, hogy nem jon ki a matek.
Miert is?
Lookman min 50-55m
Leoni min 40-45m (vicc osszeg).
Alapbol allunk kb -65m-val.
Ha ehhez hozzavennek az altalad irt ket jatekost, az mar majdnem -160m.
Az altalad irt tavozok:
- Bisseck 30-35m
- Calhanoglu 15m
- Asllani 10-15m
- Esposito, Stankovic, Buchanan, Palacios, Taremi: 25m (jo esetben, rosszabb esetben 15m)
Na most ez minimum egy -70/80/90m mercato egyenleg.
Persze irtak itt mar -150m, -100m, -70m mercato egyenlegekrol, de azert a legtobbet emlegetett az a bizonyos -40 vagy -50m koruli volt.
Tehat mar itt hiany lenne ez alapjan, ami akar nem is keves lenne.
Nem beszelve arrol, hogy ha Calhanoglu menne + meg Asllani is, en valahogy nem nezem azt ki, hogy semmilyen KP nem jonne.
Ahogy irtak itt joparan: "ki fog vedekezni"?
Es hat igen...
Sucic azert meg minden, csak nem egy kiemelkedo, bizonyitott jatekos.
Mkhitaryan 100 eves, hogy o meg tobbet dolgozzon a KP-n az kizart.
Zielinskit hagyjuk...
Frattesi meg finomam szolva se a vedekezo munkajarol hires.
En ezert nem gondolom, hogy ez a forgatokonyv lenne ebbol amit te vazoltal.
Persze benne van, es a totalis ellenkezoje is, de valahogy a realis ervek nekem nem ezt mutatajak.
Hat igen, csak ennel a kerdes ugyanaz amit irtak itt joparan "ki fog vedekezni"?CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.18. 07:58 Barella-Miki kettőssel lehet nekiugrani, majd idővel a horvát átveheti a helyét pár hónapra rá.
Ne felejtsük el Zielinski is a keretben van. Nem hiszem, hogy elfejeltett volna játszani, 2 éve a liga egyik legjobb kp-ja volt. Inzaghinál ugyan olyan perembemer volt, mint Frattesi, a motivációja pont olyan szar lehet, mint a forint itthon. Én még nem írnám le a lengyelt.interfan írta: ↑2025.07.18. 08:04Hat igen, csak ennel a kerdes ugyanaz amit irtak itt joparan "ki fog vedekezni"?CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.18. 07:58 Barella-Miki kettőssel lehet nekiugrani, majd idővel a horvát átveheti a helyét pár hónapra rá.
Egy Barella-Mkhitaryan (37 eves lesz), KP-val vegunk, lehetetlen ezt vedekezesbe megoldani.
(Sucical detto)
Nyilvan lehet tevedek, de ha valamiert megis menne Calhanoglu, en egyszeruen nem nezem azt ki, hogy ne erkezzen senki, foleg ha Asllani is megy.
Na ha valakit en ot hagynek, extrem serulekeny is...CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.18. 08:07Ne felejtsük el Zielinski is a keretben van. Nem hiszem, hogy elfejeltett volna játszani, 2 éve a liga egyik legjobb kp-ja volt. Inzaghinál ugyan olyan perembemer volt, mint Frattesi, a motivációja pont olyan szar lehet, mint a forint itthon. Én még nem írnám le a lengyelt.interfan írta: ↑2025.07.18. 08:04Hat igen, csak ennel a kerdes ugyanaz amit irtak itt joparan "ki fog vedekezni"?CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.18. 07:58 Barella-Miki kettőssel lehet nekiugrani, majd idővel a horvát átveheti a helyét pár hónapra rá.
Egy Barella-Mkhitaryan (37 eves lesz), KP-val vegunk, lehetetlen ezt vedekezesbe megoldani.
(Sucical detto)
Nyilvan lehet tevedek, de ha valamiert megis menne Calhanoglu, en egyszeruen nem nezem azt ki, hogy ne erkezzen senki, foleg ha Asllani is megy.
Vagy ahogy Gyökér Viktor is csinálta.
Persze. Ezért mondom, ő jönni fog. Minket akar, tavaly kapott is egy ígéretet. Gondolom Juric pattogott, hogy ezt nem mondták amikor ide jött és most nyomják a gombot nekünk erről az 50ről. Ez a sérülés is inkább jelzés értékű szerintem. Bevonatják majd Asllanit, kapnak egy 35milliót mellé és kb meg is vagyunk.Festa írta: ↑2025.07.18. 08:14Vagy ahogy Gyökér Viktor is csinálta.
Kapott egy ígéretet erről a 40 milliòròl így szerintem fejben ő már nálunk van.![]()
De ez nekunk akkor is 50m kiadasnak minosul.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.18. 08:18 Bevonatják majd Asllanit, kapnak egy 35milliót mellé és kb meg is vagyunk.
Tudom. De mint írtam is a piac vége még messze van (Bisseck, Stnako, stb., netán Thuram). És amúgy se tudja senki mennyit enged pontosan az OT mínuszba?interfan írta: ↑2025.07.18. 08:27De ez nekunk akkor is 50m kiadasnak minosul.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.18. 08:18 Bevonatják majd Asllanit, kapnak egy 35milliót mellé és kb meg is vagyunk.
Mivel Asllanit aruljuk 15m-ert.
Tehat egy Asllani + 35m, az ugyanaz mintha Asllanit eladnank pl a Fiorentinaba 15m-ert, es fizetnek Lookman kapcsan 50m eurot.
Persze barmi lehet, az is hogy Barella megy 80m-ert.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.18. 08:32Tudom. De mint írtam is a piac vége még messze van (Bisseck, Stnako, stb., netán Thuram). És amúgy se tudja senki mennyit enged pontosan az OT mínuszba?interfan írta: ↑2025.07.18. 08:27De ez nekunk akkor is 50m kiadasnak minosul.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.18. 08:18 Bevonatják majd Asllanit, kapnak egy 35milliót mellé és kb meg is vagyunk.
Mivel Asllanit aruljuk 15m-ert.
Tehat egy Asllani + 35m, az ugyanaz mintha Asllanit eladnank pl a Fiorentinaba 15m-ert, es fizetnek Lookman kapcsan 50m eurot.
Lehet, hogy csak az árát akarják így feljebb verni.interfan írta: ↑2025.07.18. 08:46 Gazzetta szerint Chivu biztositotta Calhanoglut, hogy kore epiti az Inter kozeppalyat.
Calhanoglu marad az Interben, a Gazzetta szerint is vegleg lezarultak a targyalasok a Galataval.
Szerdan erkeznek a jatekosok Appianoba es kezdik meg a felkeszulest, koztuk Calhanoglu is.
Gazzetta kiemeli, uj edzo, de Calhanoglu vezer szerepe ugyanaz marad az Inter kozeppalyan.