Milan sem panaszkodhat. Örülök, hogy tegnap nem álltunk le, tavaly lett volna a meccsből 2:1-s izgis győzelem…interfan írta: ↑2025.08.26. 05:33Igy van.MLK írta: ↑2025.08.25. 23:39 Azokkal értek egyet, akik szerint nagyon gyenge volt az ellenfél.
Messzemenő következtetést ebből a meccsből nem kell levonni. Ettől függetlenül nagyon fontos győzelem volt, önbizalom növelés szempontjából és Chivunak is ez volt a bemutatkozó meccse.
Sucic jól mutatkozott be, remélem ilyen lövőkedve marad, és azt is hogy több akad be legközelebb. Bonny pedig felüdülés volt a tavalyi cserecsatárainkhoz képest.
A sorsolas barati, hetvege ugyanugy hazain Udinese, szinten hozhato.
Egy uj helyzetben a rajt donto lehet, lattuk ezt mar korabban uj edzokkel.
Elso komoly meccs a Juventus lesz, de ha oda megfelelo onbizalommal megyunk, es fejben is ott leszunk, akkor nem lehet problema.
Elso lepes jo, remeljuk a tovabbiak is jok lesznek.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Tombi1986
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- interfan
Az max Conteval.Tombi1986 írta: ↑2025.08.26. 07:05Milan sem panaszkodhat. Örülök, hogy tegnap nem álltunk le, tavaly lett volna a meccsből 2:1-s izgis győzelem…interfan írta: ↑2025.08.26. 05:33Igy van.MLK írta: ↑2025.08.25. 23:39 Azokkal értek egyet, akik szerint nagyon gyenge volt az ellenfél.
Messzemenő következtetést ebből a meccsből nem kell levonni. Ettől függetlenül nagyon fontos győzelem volt, önbizalom növelés szempontjából és Chivunak is ez volt a bemutatkozó meccse.
Sucic jól mutatkozott be, remélem ilyen lövőkedve marad, és azt is hogy több akad be legközelebb. Bonny pedig felüdülés volt a tavalyi cserecsatárainkhoz képest.
A sorsolas barati, hetvege ugyanugy hazain Udinese, szinten hozhato.
Egy uj helyzetben a rajt donto lehet, lattuk ezt mar korabban uj edzokkel.
Elso komoly meccs a Juventus lesz, de ha oda megfelelo onbizalommal megyunk, es fejben is ott leszunk, akkor nem lehet problema.
Elso lepes jo, remeljuk a tovabbiak is jok lesznek.
- hvmetal
3-0-ig láttam . Diouf annyira gáz volt ? Írta valaki, hogy mintha egy szurkoló állt volna be .
Szép kezdés . Még Inzgahi Intere , gyenge Torino , de azért csak ad egy kicsit Chivunak az , hogy nem sokan kezdtek így .
Szép kezdés . Még Inzgahi Intere , gyenge Torino , de azért csak ad egy kicsit Chivunak az , hogy nem sokan kezdtek így .
- interfan
Az volt szegeny...
7 labdaerintes
4 labdavesztes
4 passz ebbol 2 pontos (50%)
1 loveshez vezeto hiba
De nezzuk a jo oldalat, ettol csak jobb lehet.
Eleteben eloszor jatszott a San Siroban ennyi nezo elott.
Fogjuk a lampalazra, hatha csak ez volt a gond.
- hvmetal
Jó , hogy nem egy ki-ki meccsen ugrott be akkor .
Ez gáz .
Ez gáz .
-
FEKA84
Hihetetlen hogy kb 2 edzés után gyenge volt Diouf.
Szerintem még az összes csapattárs nevét sem tudja ennyi idő alatt, mit vártunk ennyi idő után?
Szerintem még az összes csapattárs nevét sem tudja ennyi idő alatt, mit vártunk ennyi idő után?
- interfan
-
Francesco
Tényleg nézzük a jó oldalát, ennél csak jobb lehet. Nyilván senkit nem ismer, a rendszert végképp nem és edzett 3-at a csapattal. Engem a labdaeladásainál jobban zavart, hogy utána meg sem próbálta visszaszerezni csak kocogott tovább. De biztos van benne valami, ha ennyit fizettünk érte.
- Cupi
Én azok közt vagyok akik nem értik minek jött ez a Diouf gyerek de ettől függetlenül ne írjuk le kb. 15 perc után....pár napja van itt és minden új neki. Nagyon kevesen hoztak volna ilyen szituban kiemelkedő teljesítményt.
Sucic nagyon jó volt de ő a klub VB-t is végigtolta nálunk.
Majd ha november körül több közös edzés és játékperc után is gyenge akkor jogosan szidhatjuk.
Sucic nagyon jó volt de ő a klub VB-t is végigtolta nálunk.
Majd ha november körül több közös edzés és játékperc után is gyenge akkor jogosan szidhatjuk.
-
MLK
Olyan volt amilyen. Épp, hogy köszönni volt ideje a többieknek. Majd pár hónap múlva lehet értékelni, hogy mit látunk bele.Francesco írta: ↑2025.08.26. 08:24Tényleg nézzük a jó oldalát, ennél csak jobb lehet. Nyilván senkit nem ismer, a rendszert végképp nem és edzett 3-at a csapattal. Engem a labdaeladásainál jobban zavart, hogy utána meg sem próbálta visszaszerezni csak kocogott tovább. De biztos van benne valami, ha ennyit fizettünk érte.
A lényeg, hogy minden új játékost beküldött Chivu.
Sucic egyből kezdő és végig pályán volt. Ráadásul Thuramot nem hagyta, hogy a harmadik góljára hajtson, hanem közel fél órát adott inkább Bonnynak, ami az edző részéről jelzés értékű, (és remélem ez így is lesz a továbbiakban is). A srác pedig ezt ki is használta, és így nagyon jól sikerült az ő debütálása is. 21 éves (!), ha meglesz neki (is) a bizalom, és a gólokat is hozza, hosszú évekig nem lesz csatárkérdés a csapatnál.
Sucic pedig berúgta az ajtót! Gyenge ellenfél ellen, de akkor is!
- Cupi
Bonny góljának is örülök. Azért ez nagy lökést adhat neki is. Új helyen vagy és ráadásul egy olyan klubnál ahol van némi nyomás és győzelmi kényszer majd rögtön a hazai drukkerek előtt góllal mutatkozol be.
Taremi pont az ellenkezőjét futotta be....ősszel még küzdött harcolt de semmi nem ment be neki és szerintem elhitte nem is fog....ő mentálisan is összezuhant ettől. Nem gondolom, hogy egy klasszis játékos volt de ennél többet is tud. Fejbe szétesett a csávó.
Taremi pont az ellenkezőjét futotta be....ősszel még küzdött harcolt de semmi nem ment be neki és szerintem elhitte nem is fog....ő mentálisan is összezuhant ettől. Nem gondolom, hogy egy klasszis játékos volt de ennél többet is tud. Fejbe szétesett a csávó.
- CsaSzi9294
Sajnálom, hogy Pio nem lehetett a pályán, megnéztem volna őt is egy ilyen gála meccsen. Na majd az Udine ellen.
- interfan
Remelem kicsit belenyulunk a kezdobe, ideje lenne, ha mar taktikailag nem.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.26. 09:40 Sajnálom, hogy Pio nem lehetett a pályán, megnéztem volna őt is egy ilyen gála meccsen. Na majd az Udine ellen.
-
P-Inter
Utolsó 20 percet láttam, pont Bonny gólja előtt szálltam be.
Amik tetszettek: Örömfoci, a srácok nagyon élvezték, úgy néz ki, jó a morál. A cserék (oké, a Torino nem volt ellenfél) rendben szálltak be. Egyedül Diouf volt nagyon testidegen (de ahogy a többieket se magasztalom fel, őt se húzom le).
Ami nekem építő (20 perc alatt is átjött), hogy az újak/reaktiváltak (Torino, ide vagy oda), tudtak felmutatni vmit.
(Szerintem viszont Sucic és Bonny is bazi nagy fogás).
Amik tetszettek: Örömfoci, a srácok nagyon élvezték, úgy néz ki, jó a morál. A cserék (oké, a Torino nem volt ellenfél) rendben szálltak be. Egyedül Diouf volt nagyon testidegen (de ahogy a többieket se magasztalom fel, őt se húzom le).
Ami nekem építő (20 perc alatt is átjött), hogy az újak/reaktiváltak (Torino, ide vagy oda), tudtak felmutatni vmit.
(Szerintem viszont Sucic és Bonny is bazi nagy fogás).
- Cupi
Mikhy is jó volt tegnap de azt ne felejtsük el ő tavaly is tavaszra lett teljesen tropa mert Inzaghinal szinte akkoris kezdett ha már lépni nem bírt. Remélem Chivu őt is megfelelően pihenteti mert látható, hogy milyen hasznos ha fizikailag bírja. 
- internaZIOnaLe
Diouffal kapcsolatban elmondta Chivu hogy egy olyan posztra tette be olyan feladatokkal amit életében nem játszott a srác. Majd ha az eredeti szerepköreiben használja más lesz minden.
- hvmetal
Ez például szimpatikus Chivutól.
Inzaghitól ilyet , még felkészülésin sem nagyon láthattunk.
Maicon óta igazoltunk mi jól Franciaországból ?
Inzaghitól ilyet , még felkészülésin sem nagyon láthattunk.
Maicon óta igazoltunk mi jól Franciaországból ?
- interfan
Neki amugy mi az eredeti posztja?internaZIOnaLe írta: ↑2025.08.26. 11:02 Diouffal kapcsolatban elmondta Chivu hogy egy olyan posztra tette be olyan feladatokkal amit életében nem játszott a srác. Majd ha az eredeti szerepköreiben használja más lesz minden.
Mert Sucic kapcsan tudtuk, hogy egy box to box, nalunk is ott jatszott a klub VB-n, a felkeszules alatt, es ugye tegnap is.
De Diouf akkor nem box to box ha odatettuk, es nem az az eredeti posztja?
Mert eddig arrol volt szo, hogy o is box to box?
Na meg a kovetkezo, akkor Barella lesz a "Vice Calhanoglu"?
Mert eddig barmikor amikor a torok nem volt, akkor Barella volt a regista, na meg ugye Asllani amig itt volt.
- mike
- CsaSzi9294
Én úgy gondolom, hogy ki fog forrni egy Barella-Calha-Sucic kezdő középen. Diouf szerintem a kezdő közelébe nem sokszor fog kerülni, Miki meg eléggé öregszik.
Sucicra visszatérve, szerintem tökmindegy, hogy hol játszik a kp-n, jó lesz.
- Atosz
Igen, b-t-b Diouf, de nem oda rakta be Chivu, hanem Bonny mögé Zielinskivel AMF-be. A formációváltás után, mikor átálltunk 3-4-2-1re, egy box középpályával.interfan írta: ↑2025.08.26. 12:05Neki amugy mi az eredeti posztja?internaZIOnaLe írta: ↑2025.08.26. 11:02 Diouffal kapcsolatban elmondta Chivu hogy egy olyan posztra tette be olyan feladatokkal amit életében nem játszott a srác. Majd ha az eredeti szerepköreiben használja más lesz minden.
Mert Sucic kapcsan tudtuk, hogy egy box to box, nalunk is ott jatszott a klub VB-n, a felkeszules alatt, es ugye tegnap is.
Mert eddig barmikor amikor a torok nem volt, akkor Barella volt a regista, na meg ugye Asllani amig itt volt.
- interfan
En azt azert remelem, hogy ezt a 4 belso KP a palyan van, mikozben csak 1db csatar taktikat tobbet nem latjuk.Atosz írta: ↑2025.08.26. 14:20Igen, b-t-b Diouf, de nem oda rakta be Chivu, hanem Bonny mögé Zielinskivel AMF-be. A formációváltás után, mikor átálltunk 3-4-2-1re, egy box középpályával.interfan írta: ↑2025.08.26. 12:05Neki amugy mi az eredeti posztja?internaZIOnaLe írta: ↑2025.08.26. 11:02 Diouffal kapcsolatban elmondta Chivu hogy egy olyan posztra tette be olyan feladatokkal amit életében nem játszott a srác. Majd ha az eredeti szerepköreiben használja más lesz minden.
Persze 5-0-nal, 80.percben edesmindegy volt eleve mar, de nekem ez Mazzarri fele 3-6-1 sotet idoket idez...
-
FEKA84
Egy 5-0-ás győzelem után legalább 1 napot örülj már, és ne a negatív hangulatot nyomassad. Hihetetlen hogy mindenbe belekötsz.
-
DM22
-
Tombi1986
Nem kellene összehasonlítani Mazzarri féle Inter játékos állományt a mostanival.interfan írta: ↑2025.08.26. 20:03En azt azert remelem, hogy ezt a 4 belso KP a palyan van, mikozben csak 1db csatar taktikat tobbet nem latjuk.Atosz írta: ↑2025.08.26. 14:20Igen, b-t-b Diouf, de nem oda rakta be Chivu, hanem Bonny mögé Zielinskivel AMF-be. A formációváltás után, mikor átálltunk 3-4-2-1re, egy box középpályával.interfan írta: ↑2025.08.26. 12:05
Neki amugy mi az eredeti posztja?
Persze 5-0-nal, 80.percben edesmindegy volt eleve mar, de nekem ez Mazzarri fele 3-6-1 sotet idoket idez...
Nyugodt vagyok, remek kezdés volt, magabiztos győzelem.
Gyenge volt a Torino? Igen! Ne mondja senki, hogy Cremonese világverő egyesület? Milan mire ment ellenük..l
Igenis is fontos volt a győzelem, és miért ne válhatna be Chivu? Bizok az Öregben…
- interfan
Jo kezdes, leirtam en is nagyon sokszor, csak igy tovabb.Tombi1986 írta: ↑2025.08.27. 05:27Nem kellene összehasonlítani Mazzarri féle Inter játékos állományt a mostanival.
Nyugodt vagyok, remek kezdés volt, magabiztos győzelem.
Gyenge volt a Torino? Igen! Ne mondja senki, hogy Cremonese világverő egyesület? Milan mire ment ellenük..l
Igenis is fontos volt a győzelem, és miért ne válhatna be Chivu? Bizok az Öregben…
Nem is hasonlitom ossze, csak azert hoztam fel, mert akkor volt utoljara 4 belso KP egyszerre a palyan.
Ettol fuggetlenul le is irtam, 5-0-nal, 80.percben eleve edesmindegy volt mar, viszont en nem szeretnem ezt latni 10 percre sem, ennyi, semmi tobb.
Verjuk az Udineset, ujabb hazai, es akkor 2/2-vel mehetunk a ket hetes szunetre.
Nagyon fontos egy jo kezdes es az onbizalom.
Utana pedig johet a Juventus-Inter, ahol szinten megmutathatjuk.
- interfan
En az Udinese ellen kicsit belenyulnek a kezdobe.
Nalam Sucic pl kezdo lenne, hiaba lesz mar Calhanoglu.
Valamint Bissecket is kezdetnem, megneznem kozepen, es Espositot is kaphatna lehetoseget.
Ha csak 3-5-2-ben gondolkozunk, akkor nalam az Udinese ellen:
Sommer
Pavard-Bisseck-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Sucic-Dimarco
Esposito-Martinez
Persze Thuram 2 golt rugott, egyik kedvencem is, de egy kis rotacio belefer az Udinese ellen.
Nalam Sucic pl kezdo lenne, hiaba lesz mar Calhanoglu.
Valamint Bissecket is kezdetnem, megneznem kozepen, es Espositot is kaphatna lehetoseget.
Ha csak 3-5-2-ben gondolkozunk, akkor nalam az Udinese ellen:
Sommer
Pavard-Bisseck-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Sucic-Dimarco
Esposito-Martinez
Persze Thuram 2 golt rugott, egyik kedvencem is, de egy kis rotacio belefer az Udinese ellen.
- Baggio85
https://www.gazzetta.it/static_images/i ... ns-uno.png
Első kalap vagy sem, azért brutál 8 meccs is összejöhet. Nyilván órási balszerencse kell hozzá, de ha 4. kalapból a Newcastle, Bilbao kettőst kapjuk, a 3.ból pl. a Sporting, Marseille-t, akkor a maradék 4-el kiegészülve nem unatkoznánk!
Első kalap vagy sem, azért brutál 8 meccs is összejöhet. Nyilván órási balszerencse kell hozzá, de ha 4. kalapból a Newcastle, Bilbao kettőst kapjuk, a 3.ból pl. a Sporting, Marseille-t, akkor a maradék 4-el kiegészülve nem unatkoznánk!
-
cuchu11
Persze, összejöhet egy nehéz sorsolás is.Baggio85 írta: ↑2025.08.27. 13:01 https://www.gazzetta.it/static_images/i ... ns-uno.png
Első kalap vagy sem, azért brutál 8 meccs is összejöhet. Nyilván órási balszerencse kell hozzá, de ha 4. kalapból a Newcastle, Bilbao kettőst kapjuk, a 3.ból pl. a Sporting, Marseille-t, akkor a maradék 4-el kiegészülve nem unatkoznánk!![]()
De az igazi nagyágyúk az 1.kalapban vannak és őket elkerüljük, ez a lényeg.
Zero tituli ide vagy oda,
azért a kalapbeosztás (és BL pénzek) felöl nézve a tavalyi év hatalmas siker volt,
aminek előnyeit még 5 évig élvezhetjük.
- Baggio85
2 csapatot onnan is kapunk! Legalábbis én úgy tudom/emlékszem!cuchu11 írta: ↑2025.08.27. 13:41De az igazi nagyágyúk az 1.kalapban vannak és őket elkerüljük, ez a lényeg.Baggio85 írta: ↑2025.08.27. 13:01 https://www.gazzetta.it/static_images/i ... ns-uno.png
Első kalap vagy sem, azért brutál 8 meccs is összejöhet. Nyilván órási balszerencse kell hozzá, de ha 4. kalapból a Newcastle, Bilbao kettőst kapjuk, a 3.ból pl. a Sporting, Marseille-t, akkor a maradék 4-el kiegészülve nem unatkoznánk!![]()
-
cuchu11
A 2. és 3. és 4. kalapból kapunk 2-2 ellenfelet.Baggio85 írta: ↑2025.08.27. 13:482 csapatot onnan is kapunk! Legalábbis én úgy tudom/emlékszem!cuchu11 írta: ↑2025.08.27. 13:41De az igazi nagyágyúk az 1.kalapban vannak és őket elkerüljük, ez a lényeg.Baggio85 írta: ↑2025.08.27. 13:01 https://www.gazzetta.it/static_images/i ... ns-uno.png
Úgy jön ki a 8 meccs.
A maradék két csapatot az UEFA sorsolás számítógépes programja jelöli ki
a második, harmadik vagy negyedik kalapból.
Ezért az új BL rendszerben is nagyon fontos, hogy a csapatok melyik kalapból várják a sorsolást!
ui. majd interfan kijavít, ha nem így van...
- interfan
Minden kalapbol 2 ellenfelet kapunk, igy volt tavaly is, azota nem tudok rola, hogy ez valtozott volna.cuchu11 írta: ↑2025.08.27. 13:53A 2. és 3. és 4. kalapból kapunk 2-2 ellenfelet.
Ezért az új BL rendszerben is nagyon fontos, hogy a csapatok melyik kalapból várják a sorsolást!
1. kalapbol is 2 csapat ellenfel
2. kalapbol is...
Es igy tovabb 3. es 4. kalap is.
-
cuchu11
Akkor rosszul tudtam, elnézést.interfan írta: ↑2025.08.27. 15:22Minden kalapbol 2 ellenfelet kapunk, igy volt tavaly is, azota nem tudok rola, hogy ez valtozott volna.cuchu11 írta: ↑2025.08.27. 13:53A 2. és 3. és 4. kalapból kapunk 2-2 ellenfelet.
2. kalapbol is...
Mondjuk jópár éven át szívtunk vele, hogy a 3. és 4. kalapból
vártuk a sorsolást.
Mire az 1.kalapba kerültünk, addigra pont semmi hasznunk nem lett belőle.
Ez a mi szerencsénk...
- interfan
Akkora pechunk csak nem lesz, hogy mindenhol a legnehezebb jon.cuchu11 írta: ↑2025.08.27. 15:43Akkor rosszul tudtam, elnézést.interfan írta: ↑2025.08.27. 15:22Minden kalapbol 2 ellenfelet kapunk, igy volt tavaly is, azota nem tudok rola, hogy ez valtozott volna.cuchu11 írta: ↑2025.08.27. 13:53
A 2. és 3. és 4. kalapból kapunk 2-2 ellenfelet.
2. kalapbol is...
Mondjuk jópár éven át szívtunk vele, hogy a 3. és 4. kalapból
vártuk a sorsolást.
Mire az 1.kalapba kerültünk, addigra pont semmi hasznunk nem lett belőle.
Ez a mi szerencsénk...
1. kalapbol a Dortmund is barati, de Chelsea-Real sem annyira ijeszto.
2. kalapbol ha elkeruljuk az Arsenalt nagy gondunk nem lehet.
3. kalapbol gyakorlatilag barki verheto, ha ott lesz talan a Spurst nem lenne annyira kellemes.
4. kalapbol ha Newcastle es Bilbao aki kicsit problemas, tobbiek boven verhetoek.
- Dan-i-nter
Nem tudom, hogy Brugges melyik kalap, de őket azért elkerülném. Utóbbi években stabil BL csapattá nőtték ki magukat, és volt pár skalpjuk nagyok ellen is ha jól emlékszem.
Most 9-1es összesítéssel kvalifikálták magukat, hozzájuk azért nem feltétlen győzni mennek az ellenfelek.
(Persze igazából mind1 hogy kiket kapunk, csak a tovább jutás a fontos, de gondoltam említem, hogy az alsó kalapban lévőket se feltétlen érdemes lenézni).
Most 9-1es összesítéssel kvalifikálták magukat, hozzájuk azért nem feltétlen győzni mennek az ellenfelek.
(Persze igazából mind1 hogy kiket kapunk, csak a tovább jutás a fontos, de gondoltam említem, hogy az alsó kalapban lévőket se feltétlen érdemes lenézni).
- interfan
Ez lett vegul:Dan-i-nter írta: ↑2025.08.28. 00:05 Nem tudom, hogy Brugges melyik kalap, de őket azért elkerülném. Utóbbi években stabil BL csapattá nőtték ki magukat, és volt pár skalpjuk nagyok ellen is ha jól emlékszem.
- 1. kalap:
PSG, City, Real, Bayern, Liverpool, Inter, Barcelona, Chelsea, Dortmund
- 2. kalap:
Arsenal, Leverkusen, Atletico, Benfica, Atalanta, Juventus, Villareal, Frankfurt, Brugge
- 3. kalap:
Tottenham, Napoli, Eindhoven, Ajax, Sporting, Olympiacos, S.Praga, Bodo, Marseille
- 4. kalap:
Newcastle, Galata, Bilbao, Monaco, Copenhagen, S.Gilloise, Qarabag, Pafos, Kairat
Nalam:
Real, Dortmund, Frankfurt, Villareal, Olympiacos, Bodo, Pafos, Kairat
- Baggio85
Én a Villarealt, Bodo-t elkerülném (pláne, ha mennünk kéne oda hozzájuk északra) és Almati is közelebb van Pekinghez, mint Milánóhozinterfan írta: ↑2025.08.28. 08:08Nalam:Dan-i-nter írta: ↑2025.08.28. 00:05 Nem tudom, hogy Brugges melyik kalap, de őket azért elkerülném. Utóbbi években stabil BL csapattá nőtték ki magukat, és volt pár skalpjuk nagyok ellen is ha jól emlékszem.
- Festa
Első kalapbòl igazán csak a Dortmund ami lightosabb ,de csak a többihez képest.interfan írta: ↑2025.08.28. 08:08Ez lett vegul:Dan-i-nter írta: ↑2025.08.28. 00:05 Nem tudom, hogy Brugges melyik kalap, de őket azért elkerülném. Utóbbi években stabil BL csapattá nőtték ki magukat, és volt pár skalpjuk nagyok ellen is ha jól emlékszem.
- 1. kalap:
- 2. kalap:
Arsenal, Leverkusen, Atletico, Benfica, Atalanta, Juventus, Villareal, Frankfurt, Brugge
- 3. kalap:
Tottenham, Napoli, Eindhoven, Ajax, Sporting, Olympiacos, S.Praga, Bodo, Marseille
- 4. kalap:
Newcastle, Galata, Bilbao, Monaco, Copenhagen, S.Gilloise, Qarabag, Pafos, Kairat
Nalam:
Második kalapbòl Atléticot meg az Arsenalt kéne kerülni.
Harmadikban nincs nagy szám viszont Prága nem lenne messze.
4.kalap Sallai Roland miatt lenne jò a Galata.Az ázsiai túrák érdekesek lennének,de a Bilbao meg a Newcastle a korábbi rendszerben simán második kalaposok lettek volna.
Szerintem lesz majd minden Portugáliátòl ,kazahsztánig csak,hogy ne unatkozzunk.
- Dan-i-nter
Chelsea jól belenyúlt, vagy 6 meccsük olyan ami simán előfordulhatna 16-ban párharcban.
Szerk. miénk se piskóta: Pool-Dortmund-Arsenal-Atletico-Praha-Ajax-Kairat??-St Giloise
Szerk. miénk se piskóta: Pool-Dortmund-Arsenal-Atletico-Praha-Ajax-Kairat??-St Giloise
- Baggio85
Utolsó 4et hozni kell, többi 3 esélyes, de 12 ponttal már tovább lehet jutni.Dan-i-nter írta: ↑2025.08.28. 18:34 Chelsea jól belenyúlt, vagy 6 meccsük olyan ami simán előfordulhatna 16-ban párharcban.
- Dan-i-nter
Hát jah, ez az Ajax már nem a régi, de emlékeim szerint Praha ellen pl nem villogtunk az utóbbi években.
- Baggio85
Jobb lett volna otthon a Dortmund, Atleti és idegenben a 2 angol.
- Festa
Na második kalapból csak meg kaptuk az Atlético,Inter párost.Festa írta: ↑2025.08.28. 09:10Első kalapbòl igazán csak a Dortmund ami lightosabb ,de csak a többihez képest.interfan írta: ↑2025.08.28. 08:08Ez lett vegul:Dan-i-nter írta: ↑2025.08.28. 00:05 Nem tudom, hogy Brugges melyik kalap, de őket azért elkerülném. Utóbbi években stabil BL csapattá nőtték ki magukat, és volt pár skalpjuk nagyok ellen is ha jól emlékszem.
- 1. kalap:
- 2. kalap:
- 3. kalap:
- 4. kalap:
Nalam:
Harmadikban nincs nagy szám viszont Prága nem lenne messze.![]()
4.kalap Sallai Roland miatt lenne jò a Galata.Az ázsiai túrák érdekesek lennének,de a Bilbao meg a Newcastle a korábbi rendszerben simán második kalaposok lettek volna.
Szerintem lesz majd minden Portugáliátòl ,kazahsztánig csak,hogy ne unatkozzunk.
A Dortmund az elsőből hiába nem a legerősebb,de idegenben lesz.
Egy piszok kemény sorsolás,de nem lehetelten bekerülni a 8ba.
- Dan-i-nter
Legalább a kazah csapat ellen hazai van, szóval nem kell utazni a világ végére.
Napoli és Juve sorsolás nem tűnt nehéznek, ha Conte idén se jut a 16 közé az elég gáz lesz, főleg hogy mennyit költöttek neki az utóbbi években.
Napoli és Juve sorsolás nem tűnt nehéznek, ha Conte idén se jut a 16 közé az elég gáz lesz, főleg hogy mennyit költöttek neki az utóbbi években.
- Festa
Festa írta: ↑2025.08.28. 19:03Na második kalapból csak meg kaptuk az Atlético,Arsenal párost.Festa írta: ↑2025.08.28. 09:10Első kalapbòl igazán csak a Dortmund ami lightosabb ,de csak a többihez képest.interfan írta: ↑2025.08.28. 08:08
Ez lett vegul:
- 1. kalap:
- 2. kalap:
- 3. kalap:
- 4. kalap:
Nalam:
Harmadikban nincs nagy szám viszont Prága nem lenne messze.![]()
A Dortmund az elsőből hiába nem a legerősebb,de idegenben lesz.
Egy piszok kemény sorsolás,de nem lehetelten bekerülni a 8ba.
- interfan
Nem lett ez sajnos egyszeru, nagyon nem.
1. kalapbol megkaptuk az egyik legerosebbet, a 2. kalapbol a pedig legerosebbet.
Valahogy az elso 8.helyen kellene vegezni.
1. a penz miatt is
2. nagyon nem hianyzik +2 meccs
En abban bizok, Dortmund es Atletico meglenne, a tobbi meg alapbol kotelezo.
Onnantol meg 16-18 pont tavaly is eleg volt egy 6-8.helyre.
1. kalapbol megkaptuk az egyik legerosebbet, a 2. kalapbol a pedig legerosebbet.
1. a penz miatt is
-
möszi
Ne rinyálj interfan, simán továbbmegyünk.interfan írta: ↑2025.08.28. 21:21 Nem lett ez sajnos egyszeru, nagyon nem.
1. a penz miatt is
- interfan
Ebben aztan "rinya" az nem volt.möszi írta: ↑2025.08.28. 21:41Ne rinyálj interfan, simán továbbmegyünk.interfan írta: ↑2025.08.28. 21:21 Nem lett ez sajnos egyszeru, nagyon nem.
1. a penz miatt is
Onnantol meg 16-18 pont tavaly is eleg volt egy 6-8.helyre.![]()
Dortmund-Atletico verheto, kicsik kotelezoek, ez 16-18 pont, az meg tavaly is eleg volt egy 6-8.helyre, ami egyenesagu tovabbjutas.
Ettol fuggetlenul lehetett volna egyszerubb is a sorsolas.
Dehat vezetoinket idezve, mi az Inter vagyunk, mindenhol meg kell ezt mutassuk.
Itt a lehetoseg.
-
cuchu11
Piszok nehéz sorsolás ez. Nem fogadnék nagy tétben, hogy az első nyolcban végzünk. A nyolcaddöntő legyen meg, no meg a Scudetto!interfan írta: ↑2025.08.28. 21:42Ebben aztan "rinya" az nem volt.möszi írta: ↑2025.08.28. 21:41Ne rinyálj interfan, simán továbbmegyünk.interfan írta: ↑2025.08.28. 21:21 Nem lett ez sajnos egyszeru, nagyon nem.
1. a penz miatt is
Onnantol meg 16-18 pont tavaly is eleg volt egy 6-8.helyre.![]()
Dortmund-Atletico verheto, kicsik kotelezoek, ez 16-18 pont, az meg tavaly is eleg volt egy 6-8.helyre, ami egyenesagu tovabbjutas.
Dehat vezetoinket idezve, mi az Inter vagyunk, mindenhol meg kell ezt mutassuk.
- interfan
Igy van, azert szerencsenk igazan nem volt.cuchu11 írta: ↑2025.08.28. 22:00Piszok nehéz sorsolás ez. Nem fogadnék nagy tétben, hogy az első nyolcban végzünk. A nyolcaddöntő legyen meg, no meg a Scudetto!interfan írta: ↑2025.08.28. 21:42Ebben aztan "rinya" az nem volt.
Dehat vezetoinket idezve, mi az Inter vagyunk, mindenhol meg kell ezt mutassuk.![]()
Dehat meg kell mutatni, a lehetoseg adott.
En egy BL 16, es Scudetto kombot barmikor alairnek.