Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Nia

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Nia »

realevil írta:mindenképp tehetséges védőkre van szüksége a csapatnak, aki tudja hozni mondjuk Lucio/Samuel szintjét hosszu távon is. nem pedig a kispadra kéne igazolni.

Azért persze kell a kispadra is ember,de a szélekre nagyon és kezdő jó játékosok.Ha lehet nem 30 körül.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

realevil írta:egyébként szerintem csinálhatnánk egy Maicon-Ramos cserét a nyáron. ahogy hallottam Ramos menni szeretne Madridból.

Maicon sokkal kreatívabb játékos, én nem cserélném el :cry:
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

azt azért nagyon sajnálom, hogy Bonuccit elvitte a juve. meg lett volna oldva a belső védő probléma vagy 6-8 évre.

jdanika írta:
realevil írta:egyébként szerintem csinálhatnánk egy Maicon-Ramos cserét a nyáron. ahogy hallottam Ramos menni szeretne Madridból.

én simán. Ramos se ügyetlen, középen is tud játszani és 6 évvel fiatalabb mint Maicon. szvsz ez az utolsó év amikor még nagy pénzt lehetne leakasztani a brazilért.
Nia

jdanika írta:

Ramos 86-os.Nagyon jó játékos.Felfut a támadásokkal ő is és nagyon jól fejel.Azért rúgott már ő is pár gólt.
Na de ez lényegtelen,nem látok túl nagy esélyt.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Naa! Ramoska egy igazi agyatlan játékos.
Szezononként összeszed 8-10 sárgát, 3-4 pirossal spékelve.
Gusztustalan jelenetei vannak.
Menjen csak a Milanba, ott már szóba került.
Egy ft-ot nem adnék érte.

Előbb hoznék egy Sagnát, Cassanit vagy akár Maggiot is jobb bekkbe.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Baloldalt simán hozná Santon, Nagatomo páros, ha kell ott van még Zanetti is. Chivu nyugodtan léphet. Maicon-saga inkább sok hűhó semmiért, ha akart, elmehetett volna már tavaly nyáron is. Egy 30éves jobb-bekkért 20M-t se fognak adni akárki is Ő. (Hiába ér jóval többet.) Középpályánk teljesen rendben van. Deki az egyetlen 30év feletti játékos ott. Csatár kell kb.2, védelembe is kb. 2 ember kell. Kérdés továbbá, hogy a Man.Utd kivel akarja pótolni Saart. JC nevét folyamatosan lebegtetik a jelöltek közt.
realevil

ha JC elmegy nyáron (amit én nem nagyon hiszek), akkor Castellazzi megfelelően tudná helyettesíteni. szerintem bizonyított párszor mikor JC sérült volt, hogy nem érdemtelenül igazoltuk. plusz, tartalékba elhozzuk Vivianot Bolognabol. :D

szoval én nem lennék kétségbe esve.
Nia

Komax írta:Baloldalt simán hozná Santon, Nagatomo páros, ha kell ott van még Zanetti is. Chivu nyugodtan léphet.

Itt túl sok a HA,mármint Santon nem az igazi,nagyon nem.És nem tudjuk összeszedi e magát.Nagatomo meg írtam.Zanetti 38 lesz idén,bár mondjuk ő 40 évesen is lefut 2 20 évest oda-vissza,úgy,hogy ők váltják egymást. :)
3 hátvéd és 1 csatár...
realevil

mondjuk Tevez, Sanchez egyikét...
Komax

Nia írta:
Komax írta:Baloldalt simán hozná Santon, Nagatomo páros, ha kell ott van még Zanetti is. Chivu nyugodtan léphet.

Itt túl sok a HA,mármint Santon nem az igazi,nagyon nem.És nem tudjuk összeszedi e magát.Nagatomo meg írtam.Zanetti 38 lesz idén,bár mondjuk ő 40 évesen is lefut 2 20 évest oda-vissza,úgy,hogy ők váltják egymást. :)
3 hátvéd és 1 csatár...

Biztos, hogy 2 csatár kell! Pandevet és Suazot el kell távolítani a keretből. Militoval meg el kell fogadtatni hogy ikszedik csatár lesz. 32 éves lesz a nyáron azaz folyamatosan lassul. Olyan Crúzt kéne csinálni belőle.

Santonnal túlságosan bizalmatlan mindenki. Benitez-érát ne vegyük figyelembe, mert a végén már mindenki ellene játszott. Jó játékos Ő.
Nia

Komax írta:
Nia írta:

3 hátvéd és 1 csatár...

Biztos, hogy 2 csatár kell! Pandevet és Suazot el kell távolítani a keretből. Militoval meg el kell fogadtatni hogy ikszedik csatár lesz. 32 éves lesz a nyáron azaz folyamatosan lassul. Olyan Crúzt kéne csinálni belőle.

Santonnal túlságosan bizalmatlan mindenki. Benitez-érát ne vegyük figyelembe, mert a végén már mindenki ellene játszott. Jó játékos Ő.

Santonról írtam is lentebb,hogy legyen,bízom benne,bár nem tudom játszik e most a Cesnaban.
Csatár terén van abban valami amit mondasz,de Milito akkor valószínű megy.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

realevil írta:mondjuk Tevez, Sanchez egyikét...

Vagy mind2-öt.
Arsavin jöhetne is akkor elől nem csak egy klaszisunk lenne mint most.
A gyengébbek kedvéért Eto'o-ra gondolok :lol:

Szerintem ahol még nagy szükség lenne erősítésre az a középpálya támadó akció.
Deki sem lesz gyorsabb .Modricot olvastam,hogy szinét a kiszemeltenik között van.
Szerintem ő ideális lenne csak kicsit drága.A Tottenham nem Real .A sztárjátékosait nem fogja eladni diszkont áron mint a Real.
realevil

Festa írta:

Modricot olvastam,hogy szinét a kiszemeltenik között van.

Ha Coutinho jövö augusztusig felszed vagy 7-8 kg izmot, akkor szvsz Modric nem fog kelleni.
Nia

Festa írta:

Vagy mind2-öt.
Arsavin jöhetne is akkor elől nem csak egy klaszisunk lenne mint most.
A gyengébbek kedvéért Eto'o-ra gondolok :lol:

Biztos mindenkinek Pandev ugrott be először :twisted:
Dekivel semmi gond,idén is az egyik legjobb.Most jött vissza sérülésből,és ritkán vannak rossz meccsei.
Komax

realevil írta:
Festa írta:

Modricot olvastam,hogy szinét a kiszemeltenik között van.

Ha Coutinho jövö augusztusig felszed vagy 7-8 kg izmot, akkor szvsz Modric nem fog kelleni.
Így van! Nem kell Modric, Coutinhot kell kokszolni :D
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

De hogy mért a hátamért nem kap Leonál lehetőséget... nám értemő :?
Amit Pandev hoz, azt ő is hozná...
Nia

Gabosska írta:De hogy mért a hátamért nem kap Leonál lehetőséget... nám értemő :?

Biztos megvan az oka.Mi innen nem látunk bele az edzésmunkába,a kondiba,stb.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Gabosska írta:De hogy mért a hátamért nem kap Leonál lehetőséget... nám értemő :?

Ősszel látszott, hogy a folyamatos játéklehetőséggel nem képes még élni.

Leo-nál is kezdett 1-2-szer, de ez még nem az ő idénye.

Még nagyon fiatal, még akár egy kölcsönadás is beleférhet.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Nia írta:Nagatomo:jelenleg nekem egy kamikaze harcos,aki gyors,de nem tud beadni.Életveszély ahogy mindig elől bóklászik,sokszor nem is ér vissza.Nálam még Chivu szintjét sem hozza eddig.

ezt adom, szerintem is nagyon súlytalan a srác, akkor már inkább Chivu játsszon ott. bár most a hiányzók fényében nincs sok választási lehetőség.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

[/quote]
Román sajtó a következőkkel van tele: Chivu ügynöke nem tartja kizártnak, hogy nyáron Chivu távozik (ami azért nem gyenge...eddig foggal-körömmel kapaszkodtak, hogy alapember a világ legjobb csapatában és kitehetetlen).
Szerintem borítékolható, hogy megy... :D[/quote]

Felőlem aztán mehet isten hírével. Ha annyira nem akar középen játszani, mert félti a fejét, mióta betört, akkor húzzon el, mert szélen katasztrófa, amit művel.
Mind1 lenne, ha Vanczák Vili játszana helyette. :D
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Azért a Dortmundból elnézegetném a Groskreutz, Sahin, Hummels hármast Inter mezben is. Sahin tudná hatékonyan tehermentesíteni Sneijder-t. Groskreutz gyors, jól ad be és elképesztő tehetséges. Hummels pedig nagyon magabiztos, pedig fiatal.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Németeket inkább ne :mrgreen:
realevil

Nuri Şahin török :D
mike

realevil írta:Nuri Şahin török :D

Törököt se : P
Okant de útáltam, hatalmas luzer volt, Hakan sükür sem nagy ász.
Viszont Emre jól tolta nálunk.
jdanika

Pandev-nek valami kamu dumát be kell adni és elpasszolni, vagy akár Sanchez cserébe bevonni, Tevezre csak akkor kéne harcba szállni, ha Milito formája nem változik, bár ezzel szerintem mindenki így van. És a védelemből, Chivu mehet, már nagyon nincs a toppon.....és ha találunk még egy Ranocchia vagy Lúció kaliberű védőt, akár Córdobát is elpasszolhatnánk már, Marco kell a csapat morálhoz :D Na de ez is csak egy vélemény a sok közül.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Azt hiszem egy dolgot megállapithatunk nyáron Branca nem fog unatkozni!! Én a bal oldalt erösiteném de veszettül(Baines az Evertonbol?+valaki a középpályára), ha Maicon marad(vele azért a jobb oldal ugy ahogy rendben van, bár a védekezésével nem nagyon vagyok kibékülve)!! Bizony szükség lenne legalább egy belsö védöre is+Motta hajlamos kidölni és Stankovic sem fiatalodik! Kéne még 1-2 játékos a csatársorba is hogy ki az azért nagyban függne hogy milyen játékrendszerben szeretné játszatni Leo a fiukat!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Inter101 írta:Azt hiszem egy dolgot megállapithatunk nyáron Branca nem fog unatkozni!! Én a bal oldalt erösiteném de veszettül(Baines az Evertonbol?+valaki a középpályára

Bale :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

bastos
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Én
ha nem jönne Bastos lenne a legjobb. a walesi meg menjen a Realba.
Franciaországból jó kis szélsők jönnek el.Maicon,Evra,Bastos
jó lenne nagyon,szerintem a walesi itt befürödne
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Nem mellesleg Bale ára biztos a olyan magas lesz mint az üzemanyag árak kis hazánkban :D (drága)
mike

R9. írta:bastos

Ő nagyon kéne ide, mert a teljes baloldalt be tudja játszani.
Talán könnyebb is megszerezni mint Bale-t.
Remélem elhozzuk.
Gabosska
Kapcsolat:

Én bízok benne, hogy kihasználjuk, hogy Leo brazil és Diego Renant hozzuk...a srác úgy védekezik, mint Zanetti és úgy támad, mint Maicon...
Fiatal, gyors, agresszív, technikás, intelligens, nem 20 kilós, 2 lábas, jobbon és balon bevethető, a támadóközéppályás posztot is megbírja. Csak miatta nézek Cruzeiro meccseket...kiváncsi vagyok, ki viszi hamarabb :roll:
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Ha a 4-3-1-2ben gondolkodunk amit Leonardo elkezdett játszani, akkor ide egy Maicon szerű szélső-hátvéd kell a baloldalra. Én mindenképpen Bale-nek örülnék, mert 4-2-3-1ben meg simán berakható előre szélsőnek is.

Csatárposzton most Pazzini érkezésével szerintem csak a cserepadra kell hozni valakit. Sanchezzel az a baj, hogy ebben a felállásban nem lenne helye a kezdőben. Inkább egy Rossit hoznék el, vagy Tevezt, de Tevez kiszorítaná Pazzinit, akkor az olasz lenne pados.

Ami még nagyon fontos lenne szerintem egy középső középpályás igazolása aki nagyon jó az előrejátékba. Motta mehetne padra, meg Zanetti se lesz sokáig azon a szinten, hogy kezdőbe legyen.
realevil

Zanetti amíg lélegzik a pályán lesz, és ez így van rendben. Ha nem bírja már felvenni a tempót, nem érzi úgy hogy stabil kezdő lehetne a teljesítményével akkor szvsz egyből bejelenti a visszavonulását. Szerintem neki sem az lesz a célja, hogy 40 évesen még padozzon vagy 2 évet.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

RenciDavid írta:Én mindenképpen Bale-nek örülnék, mert 4-2-3-1ben meg simán berakható előre szélsőnek is.
Sanchezzel az a baj, hogy ebben a felállásban nem lenne helye a kezdőben.

Én meg pont fordítva gondolom.

Bale villantott ellenünk, de a gyorsaságán kívül nem tűnik ki semmivel, és ráadásul nagyon sérülékeny, és nem tudom mennyire lenne jó az olasz bajnokikon.

Ha valakit szeretnék Inter mezben látni nyártól, az pont Sanchez.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

én úgy tudtam,hogy már a Miláné,de állítólag még nem és mi is érdeklődünk iránta.Lucas
Lamelaval,Gansoval mivan?semmi? nagyon rájuk voltunk állva,főleg a Lamelara
Sanchez nem lenne rossz,még 1 kreatív támadó felfogású játékos,de aztán lehet nem feküdne a taktika neki.azért nem csak úgy működik,hogy veszel valakit az Udinese széléről,beteszed középre,mert oda tudod vagy szélre de teljesen más feladatokkal és ugyanolyan jó lesz. nálam az első számú célpont a bal oldal és akkor Bastos.sokat tudna lendíteni a játékon
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Ha már a támadószekciónál tartunk, figyeljük a Porto-ból Falcao-t és Hulk-ot(fcinternews.it). Nekik nagyon örülnék, csak az a gond, hogy mind2 ára min. 20-25 M€, szóval emiatt a pénzügyi fair play miatt valószínűleg felejtős.

Azért elég ütős lenne jövőre egy ilyen támadóhármas Sneijderrel:

-Eto'o(Coutinho),Milito(Falcao,Pazzini),Hulk(Alibec)-

-Sneijder(Coutinho)-

Azért Mattia Destro-t is szívesen megnézném, mit mutana az Interben, mert nagyon tehetséges a gyerek. A legolcsóbb megoldás ő lenne Milito pótlására, persze csak akkor lenne rá szükség, ha Diego nem lendülne formába a továbbiakban sem.

Amúgy valaki esetleg nem tudja, hogy Destro-t kölcsönadtuk a Genoa-nak vagy a fele az övék,fele a miénk, vagy teljes egészében eladtuk nekik?

Én Pazzini-ből nem nézek ki sok mindent. Ki kell szolgálni, mert különben nem tud helyzetbe kerülni és az összjátékban is nagyon gyenge. Szóval, ha Milito felépülne és persze megtalálná a régi fomáját sokkal jobb lenne a támadójátékunk, mert ő az összjátékban is nagyon jó.

Bocs a kis off-ért.

Pandev és Suazo pedig mehetnének amerre látnak. :D

Forza Inter!!!
mike

Süti írta: Bale villantott ellenünk, de a gyorsaságán kívül nem tűnik ki semmivel, és ráadásul nagyon sérülékeny, és nem tudom mennyire lenne jó az olasz bajnokikon.

Bastos hasznosabb lenne nálunk sztem, balbekkben is jobban használható, és ő is jól támad.
Baloldali Maicon :)
realevil

Audipower írta:Én Pazzini-ből nem nézek ki sok mindent. Ki kell szolgálni, mert különben nem tud helyzetbe kerülni és az összjátékban is nagyon gyenge.

ki kell szolgálni, mert befejező csatár. 16oson belül ha labdát kap, nagyobb eséllyel gól, mint idén Militonál. a támadás ideén nem úgy megy ahogyan kéne, szvsz Sneijder sincs olyan formában mint tavaly. márpedig az Ő feladata lenne a helyzetek kialakítása, támadások szervezése, ergo ha ez nincs meg, kevesebb lehetőségünk van a gólvágásra is.
bár lehet kissé elfogult vagyok Pazzoval szemben. ;)
jdanika

realevil írta:
Audipower írta:Én Pazzini-ből nem nézek ki sok mindent. Ki kell szolgálni, mert különben nem tud helyzetbe kerülni és az összjátékban is nagyon gyenge.

ki kell szolgálni, mert befejező csatár. 16oson belül ha labdát kap, nagyobb eséllyel gól, mint idén Militonál. a támadás ideén nem úgy megy ahogyan kéne, szvsz Sneijder sincs olyan formában mint tavaly. márpedig az Ő feladata lenne a helyzetek kialakítása, támadások szervezése, ergo ha ez nincs meg, kevesebb lehetőségünk van a gólvágásra is.
bár lehet kissé elfogult vagyok Pazzoval szemben. ;)

Pazzininek igen is helye van a csapatba, remek játékos, persze nem indul el a fél pályától cselezve, mert neki nem ez a feladata ez Sneijderék melója, neki a beadásoknál és a középre belőtt labdák a kenyere amit már bizonyított is, Eto-o annyival jobb, hogy szélről indulva is életveszélyes míg Pazzo ink. csak középen bevethető.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Sánchez-t kell elhozni. Most is 3-at rúgot idegenben a Palermonak egy félidő alatt. (Palermo-Udinese: 0-5)
mike

Nerazzurri írta:Sánchez-t kell elhozni. Most is 3-at rúgot idegenben a Palermonak egy félidő alatt. (Palermo-Udinese: 0-5)

Télen kellett volna, így már horribilis ára lesz, meg gondolom az összes pénzeszsák csapat bejelentkezik majd érte :cry:
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

mike írta:
Nerazzurri írta:Sánchez-t kell elhozni. Most is 3-at rúgot idegenben a Palermonak egy félidő alatt. (Palermo-Udinese: 0-5)

Télen kellett volna, így már horribilis ára lesz, meg gondolom az összes pénzeszsák csapat bejelentkezik majd érte :cry:

Ha jól tudom Olaszba szeretne maradni ezt többször is olvastam,sztem ez már le van zsírozva
Gabosska
Kapcsolat:

Stankov írta:
mike írta:

Ha jól tudom Olaszba szeretne maradni ezt többször is olvastam,sztem ez már le van zsírozva

Én meg azt olvastam, hogy azt nyilatkozta hogy Anglia az álma :?
Komax

mike írta:

Ha eléri az Udinese a bl-t, onnantól lesz érdekes a történet. Jelenleg 1 pontra vannak a bl helytől, ha így robognak simán odaérnek.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

mike írta:

4-et rúgott végülis.Nagy kár,hogy nem hoztuk el még januárban.Még 25 milkát is megért volna.
Szerintem simán a Chelseabe vagy a citybe megy majd,mert nyáron ennél már csak többet fognak kérni érte.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

de ha jól tudom van vele vmilyen előszerződés vagy opciós jog nem?
realevil

R9. írta:de ha jól tudom van vele vmilyen előszerződés vagy opciós jog nem?

ez azért kellemes csalódás lenne nekem :D de ha van ilyen szerződés, akkor mi cserébe mit ajánlottunk fel? mármint gondolom, hogy nem Moratti papa két szép szeméért mentek bele egy ilyenbe. :D
Gabosska
Kapcsolat:

realevil írta:
R9. írta:de ha jól tudom van vele vmilyen előszerződés vagy opciós jog nem?

ez azért kellemes csalódás lenne nekem :D de ha van ilyen szerződés, akkor mi cserébe mit ajánlottunk fel? mármint gondolom, hogy nem Moratti papa két szép szeméért mentek bele egy ilyenbe. :D

Nincs. Hanem nem cikkeznének még ma is, hogy lehet ha a ManU lesz a befutó...
Nia

3 nevet emlegetek mostanában:Alexis Sanchez(25 millió),Della Rocca(900.ezer),őt Cambiasso pótlására állítólag,24 éves,Andrea Poli(10millió).
Válasz küldése