Fiesta (Festa) baratunk keze sajat maga fele hajlik, dehat na, van ilyen.kisnerra88 írta: ↑2025.11.30. 15:36 Latszik tenyleg ki nezte is ki nem. Fiesta is mennyire elvakult es kritikus mindig a masikkal szemben, de ha a mi jatekosunk undorito viselkedest megusznak lap nelkul az nem szamit(Lautaro).
Aki latta az tudja, hogy nem a kezezes miatt nem volt 11es, hanem mert elotte szabalytalansag volt es ezert szabadrugas volt kifele, nem szoglet.
SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
- hvmetal
Akkor sem értem mi szükség van a másikból gúnyt üzni.
Nyomják a Milánt és szar focival is,de nyernek. Szerencsével is. Meg azért,mert (így) tudnak nyerni.
Mi játékunk szerintem is többrehivatott. De nincs szerencsénk ( balfaszok vagyunk a befejezéseknél).
Valóban frusztráló.
Kaptunk már 11est, illetve fújtak be ellenünk is hasonló kategóriában. Mikor megy a Milannak feltűnően nyomják is őket. Nem a tegnapi gondolok, úgy 25 év megfigyelés.
Nyomják a Milánt és szar focival is,de nyernek. Szerencsével is. Meg azért,mert (így) tudnak nyerni.
Mi játékunk szerintem is többrehivatott. De nincs szerencsénk ( balfaszok vagyunk a befejezéseknél).
Valóban frusztráló.
Kaptunk már 11est, illetve fújtak be ellenünk is hasonló kategóriában. Mikor megy a Milannak feltűnően nyomják is őket. Nem a tegnapi gondolok, úgy 25 év megfigyelés.
- Festa
Jòl van Allegrfan értem én a humort:)interfan írta: ↑2025.11.30. 18:23Fiesta (Festa) baratunk keze sajat maga fele hajlik, dehat na, van ilyen.kisnerra88 írta: ↑2025.11.30. 15:36 Latszik tenyleg ki nezte is ki nem. Fiesta is mennyire elvakult es kritikus mindig a masikkal szemben, de ha a mi jatekosunk undorito viselkedest megusznak lap nelkul az nem szamit(Lautaro).
Aki latta az tudja, hogy nem a kezezes miatt nem volt 11es, hanem mert elotte szabalytalansag volt es ezert szabadrugas volt kifele, nem szoglet.
Szerintem érezni kell,hogy mi az ellenfél tisztelte és mi az amikor már sok valaki.
Viszont te azt rendszeresen nem érzed hiába vagy leaktívabb tag.
- Festa
Mi játékosunk undorítò viselkedése lásd Lautaro??kisnerra88 írta: ↑2025.11.30. 15:36 Latszik tenyleg ki nezte is ki nem. Fiesta is mennyire elvakult es kritikus mindig a masikkal szemben, de ha a mi jatekosunk undorito viselkedest megusznak lap nelkul az nem szamit(Lautaro).
Szerintem te inkább a Milán fòrumra kéne járnod és még a minimális tiszteletet sem adod meg,hogy helyesen írd le a nevem.
- interfan
Ez tetszik.Festa írta: ↑2025.11.30. 19:46Jòl van Allegrfan értem én a humort:)interfan írta: ↑2025.11.30. 18:23Fiesta (Festa) baratunk keze sajat maga fele hajlik, dehat na, van ilyen.kisnerra88 írta: ↑2025.11.30. 15:36 Latszik tenyleg ki nezte is ki nem. Fiesta is mennyire elvakult es kritikus mindig a masikkal szemben, de ha a mi jatekosunk undorito viselkedest megusznak lap nelkul az nem szamit(Lautaro).
Mar Allegrifan vagyok, mikozben nyaron megkaptam, hogy le ne merjen irni megegyszer, hogy en mennyire nem akarom itt latni soha Allegrit.
Hat igen.
Ha van rajta sapka az baj, ha nincs rajta akkor meg az a baj.
- interfan
Ennyit szamit a rangados merleg.
Roma maris nem az elso.
Erdemes megnezni ki hany pontos atlaggal all a rangadokon:
1. Allegri: 2,34
2. Conte: 2,25
3. Chivu: 1,2
4. Gasperini: 0,75
Es hat hogy is all jelenleg a Serie A?
1. Milan
2. Napoli
3. Inter
4. Roma
Es akkor koszonjuk meg a Napolinak es a Milannak, hogy azert voltak botlasaik is boven.
Lasd:
- Napoli: Torino, Bologna, Como = 9/2 pont
- Milan: Cremonese, Pisa, Parma = 9/2 pont
Ha ezek nem igy alakulnak, akkor nagyon nem tudnank Scudettorol beszelni jelenleg.
Ebbol a szempontbol is beszedes a 28 pont.
2011/12 bajnoki evig kell visszamenni, hogy 28 pont eleg legyen az 1.helyhez 13 fordulo utan.
Nem most volt, laza 14 eve...
Sot a husz csapatos 22 eves Serie A tortenelem soran mindossze ket alkalommal fordult elo, hogy 28 pont eleg volt az 1.helyhez.
2011/12 es 2025/26.
Nagyon sokszor a 28 pont a 2.helyhez nem volt eleg, sot olyan is volt hogy a 3.helyhez sem.
Es itt el is jutunk oda, hogy ha ma nyer, akkor miert lehet 1db pontra a Scudettotol a Bologna.
Roma maris nem az elso.
Erdemes megnezni ki hany pontos atlaggal all a rangadokon:
1. Allegri: 2,34
2. Conte: 2,25
3. Chivu: 1,2
4. Gasperini: 0,75
Es hat hogy is all jelenleg a Serie A?
1. Milan
2. Napoli
3. Inter
4. Roma
Es akkor koszonjuk meg a Napolinak es a Milannak, hogy azert voltak botlasaik is boven.
Lasd:
- Napoli: Torino, Bologna, Como = 9/2 pont
- Milan: Cremonese, Pisa, Parma = 9/2 pont
Ha ezek nem igy alakulnak, akkor nagyon nem tudnank Scudettorol beszelni jelenleg.
Ebbol a szempontbol is beszedes a 28 pont.
2011/12 bajnoki evig kell visszamenni, hogy 28 pont eleg legyen az 1.helyhez 13 fordulo utan.
Nem most volt, laza 14 eve...
Sot a husz csapatos 22 eves Serie A tortenelem soran mindossze ket alkalommal fordult elo, hogy 28 pont eleg volt az 1.helyhez.
2011/12 es 2025/26.
Nagyon sokszor a 28 pont a 2.helyhez nem volt eleg, sot olyan is volt hogy a 3.helyhez sem.
Es itt el is jutunk oda, hogy ha ma nyer, akkor miert lehet 1db pontra a Scudettotol a Bologna.
-
P-Inter
Valaki tud magyarázatot adni a Fior botrányos eddigi idényére? Nem követem őket, a keretet se ismerem (van benne néhány ismerős kiöregedő arc…), de a null győzelem és a csont utolsó hely… hát. Mikor indultak meg a lejtőn? Mivel, miért? Veszélyben lehet a serie a tagságuk?
- interfan
Tether elnoke es vezerigazgatoja bejelentette, megakarjak venni a Juventust, es hivatalos ajanlatot tettek az Exornak a 65% megvasarlasara.
Ezen felul megvasarlas eseten azonnal 1 millard eurot fektetnenek a kluba, es tisztan a Juventus erositesere.
A Tether 11%-os tulajdonos, ezzel 76% tulajdonos lehetne, azaz tobbsegi, es az Exor tavozna.
Az Exor kozlemenyt adott ki, nem targyalnak a Juventus eladasarol.
Ezen felul megvasarlas eseten azonnal 1 millard eurot fektetnenek a kluba, es tisztan a Juventus erositesere.
A Tether 11%-os tulajdonos, ezzel 76% tulajdonos lehetne, azaz tobbsegi, es az Exor tavozna.
Az Exor kozlemenyt adott ki, nem targyalnak a Juventus eladasarol.
- vaskalap
Milan x,yeeeaah
- interfan
- interfan
Nezve a Napoli meccset, nekem tovabbra is felfoghatatlan, hogy tavaly ez a Napoli bajnok lehetett, es es iden ezzel a "jatekkal" ott vannak az 1. hely kornyeken.
Konkretan nincs kaput eltalo lovesuk, mindezt nem 5 perc utan, hanem 55 perc utan.
Helyzetuk nincs, de meg csak lehetoseguk sem.
Golt szerez teljesen megerdemelten az Udinese, erre persze hogy elveszik.
Konkretan nincs kaput eltalo lovesuk, mindezt nem 5 perc utan, hanem 55 perc utan.
- interfan
Egesz hihetetlen, hogy ket Udinese golt is elvettek toluk.interfan írta: ↑2025.12.14. 16:15 Nezve a Napoli meccset, nekem tovabbra is felfoghatatlan, hogy tavaly ez a Napoli bajnok lehetett, es es iden ezzel a "jatekkal" ott vannak az 1. hely kornyeken.
Csodak csodajara a 3. Udinese golt mar nem sikerult elvenniuk.
80 perc telt el ugy, hogy Grande Antonio fele Napolinak 0 db kaput eltalo lovese volt.
- Dan-i-nter
Nem láttam a meccsüket, szóval nem tudom, hogy jogos-e, de azért irónikus Conte bírós monológja után.. Meg is érdemlik az utóbbi pár mecsük eredményét, várom már mikor hisztizik megint (kérdés most mit mond, talán "Marotta liga miatt megadtak egy Udinese gólt").
szerk: megnéztem az összefoglalóját, hát csak egyszer mutatták, de az alapján a 2. gól elvétele full kamu volt a VAR részéről. Természetesen megint ez a Souza f*sz a reflektorfényben, csodálom hogy még vezethet az 1. osztályban.
- vaskalap
Füllkrug a milanba tart.
- vaskalap
Na úgy néz ki idén nem lesz OiOi
- interfan
Tenyleg azzal a vegtelenul "szereny, alazatos, visszafogott, szimpatikus", jo emberrel Conceicao baratunkkal mi lett azota?
Tobbszor felmerrult mar, hogy milyen is a Milan keret, milyen is a minoseg.
Nyari mercatot latva, en azt irtam, lehet gyengultek, de osszesegeben erosodtek, mert jo nevek erkeztek.
Na eddig ez a totalis ellenkezoje:
- Nkunku eddig oriasi homaly
- Estupinan legalabb ugyanekkora 0
- De Winter szintugy
- Ricci sem valtja meg a vilagot egyelore, es akkor finom voltam
- Egyedul a 40 eves Modric, es Rabiot az aki hozzatud tenni
Szoval eddig meglehetosen bukta, es sokkal inkabb gyengult a keret minosege a nyari mercaton, mert hat voltak igen komoly tavozok.
Ellenben a Napoli eddig ugynezki, hogy komolyan erosodott a nyari mercaton:
- Hojlund azert szerzi a golokat
- Milinkovic stabil a kapuban
- Beukema nem nagy csoda, de nem is rossz
- DeBruyne minoseg minden teren, csakhat a serulese
- Ez a Lang, Gutierez paros egyelore nem vilagmegvalto, dehat sokat nem is jatszanak
- Ez a Lucca tunik eleg nagy homalynak
Itt meg az uj jatekosokkal sokkal inkabb erosodtek, es minosegben jobb lett a keret.
Ne felejtsuk azt sem, hogy minosegi jatekos nem is tavozott a nyaron a Napolitol, ellenben a Milannal.
Szamomra kisebb fajta "csoda", hogy ez a Milan, ezzel a kerettel ennyire elol tud lenni.
Tavaly egy erosebb kerettel a kemeny 8.helyen vegeztek, most meg 1db pontra vannak az 1.helytol.
Abszolult tulteljesites ez toluk, hiaba a heti 1 meccs.
- interfan
Roma is tokeletes pelda arra, hogy ha a "nagy" meccseken nem ersz el eredmenyt, akkor eselyed sincs.
Gyonyoru hogy 100%-osak, es vertek a Como, Cremonese, Udinese, Parma, Sassuolo, Fiorentina, Verona, Pisa, Bologna sort.
Ez 9/9 gyozelem, es 27/27 pont.
Ez gyonyoru.
Dehat ott a Juventus, Napoli, Milan, Inter sor, ahol meg 4/4 vereseg, es 12/0 pont.
(Gasperini egyebkent valoban nem X-elt meg Roma padon tetmeccsen, Chivunak ellenben van egy dontetenje, mivel a Klub VB-n X-el debutalt a Monterrey ellen 1-1.)
Juventus atesett mar minden, edzovaltas, minden volt mar.
Erre latjuk gyakorlatilag beertek a Romat, es jelenleg a Scudettotol is 4 pontra vannak, ami kis tulzassal 1db meccs.
Igaz a Napolitol kikaptak, de a legutolso 7 meccsukbol 6 megnyertek.
Es azert vertek a Romat, vertek a Bolognat.
Ha Spallettivel osszeall ez, akkor kitudja, lehet meg a Juventus is erosen beleszolhat a bajnoki cimert.
Latjuk, jelenleg 4db pontra vannak az elso helytol.
Gyonyoru hogy 100%-osak, es vertek a Como, Cremonese, Udinese, Parma, Sassuolo, Fiorentina, Verona, Pisa, Bologna sort.
Ez 9/9 gyozelem, es 27/27 pont.
Ez gyonyoru.
Dehat ott a Juventus, Napoli, Milan, Inter sor, ahol meg 4/4 vereseg, es 12/0 pont.
(Gasperini egyebkent valoban nem X-elt meg Roma padon tetmeccsen, Chivunak ellenben van egy dontetenje, mivel a Klub VB-n X-el debutalt a Monterrey ellen 1-1.)
Juventus atesett mar minden, edzovaltas, minden volt mar.
Erre latjuk gyakorlatilag beertek a Romat, es jelenleg a Scudettotol is 4 pontra vannak, ami kis tulzassal 1db meccs.
Igaz a Napolitol kikaptak, de a legutolso 7 meccsukbol 6 megnyertek.
Es azert vertek a Romat, vertek a Bolognat.
Ha Spallettivel osszeall ez, akkor kitudja, lehet meg a Juventus is erosen beleszolhat a bajnoki cimert.
Latjuk, jelenleg 4db pontra vannak az elso helytol.
-
R9.
azert tegyuk hozza, hogy egy meccsel kevesebb van.
ha azt megnyerjuk, mar 7 pont az elony, ami azt jelenti, hogy nekunk ketszer kellene kikapni, mikozben a juve ketszer nyer – es meg akkor is egy pont lesz a kulonbseg - ez mar egy teljesen mas forgatokonyv.
igy teljes a kep.
- interfan
Igy legyen, csak hat eddig a "nagy" meccseken finomam szolva is kiabrandito az eredmeny.R9. írta: ↑2025.12.21. 08:36azert tegyuk hozza, hogy egy meccsel kevesebb van.
ha azt megnyerjuk, mar 7 pont az elony, ami azt jelenti, hogy nekunk ketszer kellene kikapni, mikozben a juve ketszer nyer – es meg akkor is egy pont lesz a kulonbseg - ez mar egy teljesen mas forgatokonyv.
igy teljes a kep.
Jelenleg 4 pont a kulonbseg a tabellan az Inter es a Juventus kozott.
Nekunk a kovetkezo 6 meccsunk:
Atalanta-Inter
Inter-Bologna
Parma-Inter
Inter-Napoli
Inter-Lecce
Udinese-Inter
Juventus kovetkezo 5 meccse:
Pisa-Juventus
Juventus-Lecce
Sassuolo-Juventus
Juventus-Cremonese
Cagliari-Juventus
Ha Spalletti osszeszedi oket, (utolso 7 meccs 6 gyozelem), es mi nem kezdunk el nyerni peldaul Atalanta, Napoli, Bolognak ellen, haat akkor konnyen beerhetnek minket.
Amit meg leirni sem szabad, latva ez a Juventus iden mar mit elt at, es tortent mar veluk minden.
-
R9.
vegtelenul kellemetlen es ciki lenne ha juve beerne minket
jobb ilyenbe nem belegondolni
jobb ilyenbe nem belegondolni
-
P-Inter
Conte behúzta… milyen volt előtte a milan? Valaki nézte egyáltalán a szuperkupát? 
- vaskalap
-
R9.
- interfan
De Rossi:
A vilag ket valaha volt legjobb edzoje Guardiola es Luis Enrique.
Spalletti zsenialis volt, es most is az.
O volt az egyike azoknak az edzoknek, akik mindig elmondtak nekem mit es miert tesznek.
Talan nem mindig ertettem egyet, de mindig volt oka ra mit es miert tesz.
Conte ugyanez. semmit nem bizott a veletlenre, es mindent azert tett, hogy jobb legyek.
Raniert egyszer azt mondta, jobb egy kozepszeru otlet amit mind a 11 jatekos megtud valositani, mint egy zsenialis otlet amit csak 4 jatekos.
Oriasi igazsag.
A legjobb viszont mindig a ket spanyol klasszis L.Enrique es Guardiola.
L.Enriquevel mar fiatalon volt szerencsem megismerkedni.
Utana kesobb felhivtam, kerdeztem megnezhetem e az edzeseid, mert mindig is lenyugoztel.
L.Enrique azt mondta, azota mar mindent mast csinal.
Na ez volt az a mondat, ami megmutatta mekkora edzo is o, es mennyit tudott fejlodni.
Nem csak taktikailag, hanem emberileg is tole tanultam a legtobbet.
Mindig mindent betartott, mindig mindent elmagyarazott es megertett velem, elkepeszto nagysagu ember.
Eletemet valtoztatta meg L.Enrique.
Voltam a Chelseanel is Marescanal, akiben van valami zsenializmus es Guardiola.
Italiano is nagyon jol teljesit, Fabregas fejlodese pedig evrol evre egyre nagyobb, es mindig fejlodik, mindig csinal uj dolgokat, elismeresem neki is.
Chivu folytatja Inzaghi utjat, de hozzaadott egy kis sajat elkepzelest is.
Allegri iranti tisztelet es elismerem nagyon eros, hiaba jatszat egy masfajta focit mint amit en szeretnek, es hiaba mas a felfogasa a futballrol.
Peldakepem Guardiola, aki a valaha volt legjobb edzo.
Vele is nagyon jo kapcsolatom van, es nem csak taktikailag probaltam tanulni tole, hanem szinten emberileg is.
Egy egyszeru vacsoran is elkepeszto melysegu tudast tole szerezni.
Guardiola olyan a jelenlegi korszakban mint Michelangelo vagy Leonardo Da Vinci a sajat korszakukban.
-
R9.
juve csunyat bukott a lecce ellen
ildiz nelkule nem tudom hol lennenek
ildiz nelkule nem tudom hol lennenek
-
cuchu11
- CsaSzi9294
Róma is botlott, amennyiben nyerünk, szépen szakadnak le rólunk az ellenfelek. Jó lenne ha a Napoli is legalább egy X-et hozna, a Milán meg úgy is ki fog pukkadni előbb vagy utóbb…
- interfan
Roma egyebkent pontosan megmutatja azt, hogy mit er az, ha csak a kis es kozepcsapatokat tudot verni:CsaSzi9294 írta: ↑2026.01.03. 23:14 Róma is botlott, amennyiben nyerünk, szépen szakadnak le rólunk az ellenfelek. Jó lenne ha a Napoli is legalább egy X-et hozna, a Milán meg úgy is ki fog pukkadni előbb vagy utóbb…
Bologna, Pisa, Verona, Fiorentina, Sassuolo, Parma, Udinese, Cremonese, Como, Genoa =
10/10 gyozelem
30/30 pont
Ellenben:
Lazio, Inter, Milan, Napoli, Juventus, Atalanta =
6/1 gyozelem, 6/5 vereseg
18/3 pont
Mi "rangados" mutatonk is gyenge, na de a Romae egyenesen siralmas.
0,5 pont...
Egyedul ezt a harmatgyenge Laziot vertek...
Ezert nem lesz ez a Roma bajnok, mert most lehet jonnek a kis es kozepcsapatok ujra, de amig nagy mecseken konkretan mindig kikapnak, addig eselyuk sem lesz.
Ebben te ennyire biztos vagy?Milán meg úgy is ki fog pukkadni előbb vagy utóbb…
Ezt mondtuk 4 eve a Pioli fele Milanra is...
Ezt mondtuk 3 eve a Spalletti fele Napolira is..
Es ezt mondtuk 1 eve a Conte fele Napolira is...
Nyilvan a Spalletti fele Napolit leszamitva hatalmas roncsderbik voltak, dehat az idei szezon legalabb ekkora roncsderbinek nez ki.
- CsaSzi9294
Igen, mégpedig azért, mert nem Inzaghi van a padon és az akkori bajnoki pont az ő hülyeségein ment el, elég ha csak a Madonninára gondolok, ahol Giroud fordította meg a már megnyert meccset.interfan írta: ↑2026.01.04. 07:23Ebben te ennyire biztos vagy?Milán meg úgy is ki fog pukkadni előbb vagy utóbb…
Nyilvan a Spalletti fele Napolit leszamitva hatalmas roncsderbik voltak, dehat az idei szezon legalabb ekkora roncsderbinek nez ki.
Nem fog kitartani végig ez az “1 góllal nyerő” Allegri varázs, a Milán kerete gyengébb mint a miénk és egyszerűen nem lehet bajnok egy olyan csapat, ahol egy amerikai játékos a legjobb, valamint ahol egy 40 éves játékostól várják a Scudettot. Ilyen Estupinanokról meg Saelamakersekről nem is beszélve. És ez most nem lenéző duma, de az Inter kerete mind a kezdő, mind a pad erősebb. Persze ott van Chivu, mint rutintalan edző, de van olyan gyenge ez az olasz bajnokság, hogy elég lesz az ő “rutinja” és kerete ahhoz, hogy végig ott legyünk, míg a Miláné ki fog pukkadni. Szóval igen, biztos vagyok benne!
- interfan
Nezd, legyen igazad, es legyen igy.CsaSzi9294 írta: ↑2026.01.04. 07:55Igen, mégpedig azért, mert nem Inzaghi van a padon és az akkori bajnoki pont az ő hülyeségein ment el, elég ha csak a Madonninára gondolok, ahol Giroud fordította meg a már megnyert meccset.interfan írta: ↑2026.01.04. 07:23Ebben te ennyire biztos vagy?Milán meg úgy is ki fog pukkadni előbb vagy utóbb…
Nem fog kitartani végig ez az “1 góllal nyerő” Allegri varázs, a Milán kerete gyengébb mint a miénk és egyszerűen nem lehet bajnok egy olyan csapat, ahol egy amerikai játékos a legjobb, valamint ahol egy 40 éves játékostól várják a Scudettot. Ilyen Estupinanokról meg Saelamakersekről nem is beszélve. És ez most nem lenéző duma, de az Inter kerete mind a kezdő, mind a pad erősebb. Persze ott van Chivu, mint rutintalan edző, de van olyan gyenge ez az olasz bajnokság, hogy elég lesz az ő “rutinja” és kerete ahhoz, hogy végig ott legyünk, míg a Miláné ki fog pukkadni. Szóval igen, biztos vagyok benne!
Dehat-dehat....
Az hogy "Nem fog kitartani végig ez az “1 góllal nyerő” Allegri varázs" is miert biztos?
Mi ugyanigy lettunk bajnokok Conteval...
Persze erosebb keret meg minden.
Dehat a tavalyi Napoli kerete erosebb volt?
Mikozben ugyanigy ezekkel a semmi gyozelmekkel lett bajnok a Napoli tavaly.
"valamint ahol egy 40 éves játékostól várják a Scudettot"
Ez szinten megtortent mar, egy bizonyos 41 eves Ibrahimovic, es egy bizonyos 21-22 Pioli fele bajnok Milan.
"Ilyen Estupinanokról meg Saelamakersekről nem is beszélve"
Na igen, dehat...
Pioli fele bajnok Milan:
Messias, Krunic, Tatarusanu, Ballo Toure
Conte fele bajnok Napoli:
Juan Jesus, Spinazzola, Mazzocchi
"És ez most nem lenéző duma, de az Inter kerete mind a kezdő, mind a pad erősebb. van olyan gyenge ez az olasz bajnokság"
Ez nyilvan igy van, es ezt a gyenge bajnoksagot, ezekkel a rivalisokkal szemben valoban illene behuzni, dehat-dehat.
Elofordult mar hanyszor az elmult evekben, hogy elbuktunk...
Es hat hiaba gyenge ez a bajnoksag, hiaba gyengek a rivalisok, megsem tudtuk oket megelozni igazan iden sem egyelore.
Egy szo mint szaz, en "biztosra", nem jelentenem azt ki, hogy "Miláné ki fog pukkadni. Szóval igen, biztos vagyok benne!"
- Cupi
Na akkor a milan sajna bajnok ha te valamiben ennyire biztos vagy akkor sokszor az ellenkezője jön beCsaSzi9294 írta: ↑2026.01.04. 07:55 Persze ott van Chivu, mint rutintalan edző, de van olyan gyenge ez az olasz bajnokság, hogy elég lesz az ő “rutinja” és kerete ahhoz, hogy végig ott legyünk, míg a Miláné ki fog pukkadni. Szóval igen, biztos vagyok benne!
Természetesen legyen igazad de én sem vagyok annyira biztos ebben a kipukkadásban mert heti 1 meccsük van míg mi tavaszra megint eléggé le leszünk fáradva.
- CsaSzi9294
Ez gonosz volt, de sajnos jogos az előítéleted…Cupi írta: ↑2026.01.04. 11:45Na akkor a milan sajna bajnok ha te valamiben ennyire biztos vagy akkor sokszor az ellenkezője jön beCsaSzi9294 írta: ↑2026.01.04. 07:55 Persze ott van Chivu, mint rutintalan edző, de van olyan gyenge ez az olasz bajnokság, hogy elég lesz az ő “rutinja” és kerete ahhoz, hogy végig ott legyünk, míg a Miláné ki fog pukkadni. Szóval igen, biztos vagyok benne!![]()
![]()
- Cupi
Tényleg nagyon szívesen tévedek és alig várom, hogy bajnokok legyünk a milan meg kipukkadjon és leírjam igazad volt.
- vaskalap
Verona pontot rabolt Nápolyból. 
- lucky0
Nem panaszkodhatunk. Mi vagyunk a forduló nyertesei. Nincsen előre lefutott meccs.
Forza Inter!
Forza Inter!
-
matyinter
Édes faszom, ez a Milan meccs. Jó, alapvetően örülhetünk, hogy nem nyertek, de ami itt a végén volt, az vicc. Egyenlítenek, aztán Genoa kihagyott tizi... Lövetik a gyerekkel, aki labdához se ért, biztos voltam benne, hogy kihagyja.
Mindegy, Nápoly, Milan is x-elt, mi nyertünk, ennél jobb forduló nem kell.
Mindegy, Nápoly, Milan is x-elt, mi nyertünk, ennél jobb forduló nem kell.
- interfan
2024 nyari iras ez.
Erdekes ez a Bento is.
Valahogy nem azt hozta amit vartak tole...
Es mar 27 eves lesz.
Olyannyira nem, hogy az Al Nassr ki is tette mar a kezdobol, sot a keretbol is, es szabadulnanak tole.
Genoaba igazolhat ingyen kolcson + 6m euros sima opcioval.
DeRossi meg is erositette az erkezeset.
- interfan
Egyebkent a Como idei szezonban hazai palyan meg nem kapott ki.lucky0 írta: ↑2026.01.14. 23:01Sima hazai lesz brooo!CsaSzi9294 írta: ↑2026.01.14. 22:57 Holnap meg bízzunk a Comoban, hogy legalább 1 pontot otthon tudnak tartani.![]()
Nyilvan a Milannak ossz-vissz 1db veresege van, az is az elso fordulobol, szoval ok sem gyakran kapnak ki.
Elegge X-es meccs, de pont az ideje, hogy az elso fordulo utan, 19 veretlen bajnoki utan, most a 20.forduloban kikapjon a Milan, es meglegyen a 2.vereseguk.
- PetR
- Kapcsolat:
Como lefocizza a milant az első félidőben. Mehetnének már 3-0-ra is, a kuzinok játékában semmi ötlet, lendület... Jó lenne ha így maradna. 
edit: nem szabad írnom, kaptak is egy tizit... a semmiből
edit: nem szabad írnom, kaptak is egy tizit... a semmiből
-
R9.
vicc volt ez a meccs
minimum 2:0-al kellett volna fordulni a felidoben
minimum 2:0-al kellett volna fordulni a felidoben
- interfan
Hogy is mondtuk amikor mi igy lettunk bajnokok?
Micsoda profi erobeosztas, pont annyit adtuk ki amennyit kell, akkor fociztunk amikor kellett, a gyozelmet amugy sem kell magyarazni, es az igazi bajnokok vedjegye ezek a gyozelmek.
- interfan
Tobbedik Como meccset neztem, es le a kalappal elottunk.
Nyilvan ok koltottek a legtobbet, azaz ok tettek a legtobb penzt a mercatoba, ettol fuggetlenul amit Fabregas felepitett, es epit, az elott minden elismeresem.
2 eve meg Serie B csapat voltak, most meg 6.helyen vannak 2db pontra Juventustol, 5 pontra a Romatol, es a cimvedo 3.helyezett Napolitol pedig 6 pontra.
Nagyon szepen jatszanak, egy labdabirtoklasra epulo, sok passzos, teljesen tamadasokra epulo jatekuk van, ami Olaszorszagban egy kuriozum.
- Legmagasabb labdabirtoklas a teljes Serie A-ban
- 2.legtobb passz meccsenkent
- 3.legtobb kaput eltalo loves
- 3.legtobb kapuraloves
- Holtversenyben 2.legkevesebb kapott gol
Mindezt egy 2 eve meg Serie B-ben jatszo Comoval.
Ha igy folytatjak nekem csak egy kerdes lesz, melyik kulfoldi "top csapat" viszi el Fabregast a nyaron.
Teljesseg igenye nelkul Fabregas komoly tema, es komoly jelolt a:
Real, Barcelona, Chelsea, Liverpool, MU
Es akkor most csak a legtetejet neztuk, mert ha mas szintet is nezunk, akkor holnapig lehetne sorolni az erdeklodo klubokat.
Nyilvan ok koltottek a legtobbet, azaz ok tettek a legtobb penzt a mercatoba, ettol fuggetlenul amit Fabregas felepitett, es epit, az elott minden elismeresem.
2 eve meg Serie B csapat voltak, most meg 6.helyen vannak 2db pontra Juventustol, 5 pontra a Romatol, es a cimvedo 3.helyezett Napolitol pedig 6 pontra.
Nagyon szepen jatszanak, egy labdabirtoklasra epulo, sok passzos, teljesen tamadasokra epulo jatekuk van, ami Olaszorszagban egy kuriozum.
- Legmagasabb labdabirtoklas a teljes Serie A-ban
- 2.legtobb passz meccsenkent
- 3.legtobb kaput eltalo loves
- 3.legtobb kapuraloves
- Holtversenyben 2.legkevesebb kapott gol
Mindezt egy 2 eve meg Serie B-ben jatszo Comoval.
Ha igy folytatjak nekem csak egy kerdes lesz, melyik kulfoldi "top csapat" viszi el Fabregast a nyaron.
Teljesseg igenye nelkul Fabregas komoly tema, es komoly jelolt a:
Real, Barcelona, Chelsea, Liverpool, MU
Es akkor most csak a legtetejet neztuk, mert ha mas szintet is nezunk, akkor holnapig lehetne sorolni az erdeklodo klubokat.
- Dan-i-nter
Őszintén nem tudom ki az aki elvállalja a Real padját ezután a Xabi story után. Vmelyik agyonfizetett sztár bedurcizik, és már repülsz is.
- interfan
Como-Torino: 6-0.
Kemeny...
Jelenleg a Como az otodik, elozi a Juventust.
Ezen kivul a Comonak van:
- legnagyobb labdabirtoklas meccsenkent
- 2. legtobb passz meccsenkent
- 2.legtobb kapuraloves
- 2.legtobb kaputeltalo loves
- 2. legtobb rugott golja
- holtversenyben 2.legkevesebb kapott golja
- holtversenyben 2.legkevesebb veresege
Egy kifejezetten ude szinfolt ez a Como, es jo oket nezni, nagyon mas focit jatszatnak amit a Serie A-ban megszokhattunk.
Kemeny...
Jelenleg a Como az otodik, elozi a Juventust.
Ezen kivul a Comonak van:
- legnagyobb labdabirtoklas meccsenkent
- 2. legtobb passz meccsenkent
- 2.legtobb kapuraloves
- 2.legtobb kaputeltalo loves
- 2. legtobb rugott golja
- holtversenyben 2.legkevesebb kapott golja
- holtversenyben 2.legkevesebb veresege
Egy kifejezetten ude szinfolt ez a Como, es jo oket nezni, nagyon mas focit jatszatnak amit a Serie A-ban megszokhattunk.
- interfan
K.Thuram:
Soha nem igazolnek az Interbe, soha.
Almom hogy a Juventussal trofeakat nyerjek, es tortenelmet irjak a Juventus mezeben.
Csak az Inter a Scudetto eselyese?
Nem, mi is itt vagyunk, mindig a gyozelmert jatszik a Juventus, meglatjuk mi lesz a vege.
Marcus a Juventusban?
Jatszottunk mar egyutt Franciaorszagban, eleg volt vele ennyi.
- vaskalap
Maradj is ott bro,sok sikert.....a "trófeákhoz"interfan írta: ↑2026.01.25. 09:21 K.Thuram:
Soha nem igazolnek az Interbe, soha.
Almom hogy a Juventussal trofeakat nyerjek, es tortenelmet irjak a Juventus mezeben.
Csak az Inter a Scudetto eselyese?
Nem, mi is itt vagyunk, mindig a gyozelmert jatszik a Juventus, meglatjuk mi lesz a vege.
Marcus a Juventusban?
Jatszottunk mar egyutt Franciaorszagban, eleg volt vele ennyi.
-
R9.
elobb erjek el a 4. helyet 
- interfan
Conte:
Veszhelyzetben vagyunk, a leheto legnagyobban, ennyi serultel lehetetlen barmit is csinalni.
Nem tudunk elorelepni, 9 nap alatt jatszottunk 4 meccset, ez abszurd, es ez orulet ugy ahogy van.
Folyamatosan ujabb es ujabb serulteink vannak, es senki nem epul fel.
Edzoi palyafutasom alatt eloszor kellett ugy jatszassak egy jatekost, hogy meg soha nem lattam edzesen.
Tenger kozepen vagyunk, oriasi hullamokkal, a leheto legnagyobb viharban.
Elsosorban emberek vagyunk, es csak utanna sportolok.
Ha ma kezdodne a Serie A, akkor mindenki a 8-10.hely koze tenne a Napolit, mert ennyire nehez helyzetben vagyunk.
Chelsea tobb mint 250m eurot koltott a Caicedo-Fernandez parosra, mindenki tudja, hogy Estevao is 60m euroba kerult.
A Real 17 eves jatekosokat igazol egyenkent 70m euroert.
Mi nem tudjuk ezt csinalni, hiaba szeretnek hasonlot, ha lehetosegem lenne en is igazolnek fiatalokat ennyi penzert.
Angol csapatok, Real, Barcelona, Bayern engedhet meg csak ilyeneket.
Legyunk oszintek, az Angol bajnoksag egy mas vilag a mienkhez kepest, ezt mindenki tudja.
Ha ilyen lehetosegeim lennenek, en is epitenek fiatalokkal egy csapatot.
- vaskalap
Hiszti Kriszti,kérsz pzs-t?interfan írta: ↑2026.01.27. 13:33 Conte:
Veszhelyzetben vagyunk, a leheto legnagyobban, ennyi serultel lehetetlen barmit is csinalni.
Nem tudunk elorelepni, 9 nap alatt jatszottunk 4 meccset, ez abszurd, es ez orulet ugy ahogy van.
Folyamatosan ujabb es ujabb serulteink vannak, es senki nem epul fel.
Edzoi palyafutasom alatt eloszor kellett ugy jatszassak egy jatekost, hogy meg soha nem lattam edzesen.
Tenger kozepen vagyunk, oriasi hullamokkal, a leheto legnagyobb viharban.
Elsosorban emberek vagyunk, es csak utanna sportolok.
Ha ma kezdodne a Serie A, akkor mindenki a 8-10.hely koze tenne a Napolit, mert ennyire nehez helyzetben vagyunk.
Chelsea tobb mint 250m eurot koltott a Caicedo-Fernandez parosra, mindenki tudja, hogy Estevao is 60m euroba kerult.
A Real 17 eves jatekosokat igazol egyenkent 70m euroert.
Mi nem tudjuk ezt csinalni, hiaba szeretnek hasonlot, ha lehetosegem lenne en is igazolnek fiatalokat ennyi penzert.
Angol csapatok, Real, Barcelona, Bayern engedhet meg csak ilyeneket.
Legyunk oszintek, az Angol bajnoksag egy mas vilag a mienkhez kepest, ezt mindenki tudja.
Ha ilyen lehetosegeim lennenek, en is epitenek fiatalokkal egy csapatot.
- interfan
Conte azert kezet foghat onmagaval...
Ahelyett, hogy telesirta a sajtot mindennel, inkabb csinalt volna barmit.
36 csapatbol 30. helyen kiesni, kemeny 8 meccs = 8 ponttal.
Es hat maradjunk annyiban, hogy nem eppen a legnehezebb sorsolassal:
City, Sporting, Eindhoven, Frankfurt, Qarabag, Benfica, Koppenhaga, Chelsea.
Ez ellen a 8 csapat ellen kemeny 8 pont...
Dehat tudjuk mindenki hibas, csak o nem, o az aki semmirol nem tehet.
Szanalom...