INTER-1908 írta: ↑2026.01.27. 20:58
Köszi azt hittem sorsolnak en a 8 ra nem látok esélyt szerintem nincs is.
Jó lenne előrébb végezni de azért egy Marseile nem hangzik rosszul... Vagyis jobb mint egy Napoli (feltéve ha bejutnak) vagy azonos nemzet nem jöhet?
Nagyon szivesen.
Barki lehet az ellenfel a playoffoba, meg akar a Dortmund is, hiaba jatszottunk mar ellenuk.
Ma biztosan oriasi valtozasok lesznek, de egy jelenlegi allas szerinti Olympiacos/Bilbao azert jobban nezne ki, mint egy Leverkusen/Marseille.
Es ott van ugye a 16 kozotti meccsek is.
Ha ott vegeznek ahol most vagyunk, akkor egy playoff tovabbjutas eseten a Real/Liverpool varna rank.
Ha mar 1 helyet is hatracsuszunk, akkor meg Arsenal/Bayern.
(Jelen allas szerint)
Ez meg szinten nem nezne ki valami jol...
X vagy vereseg az mara kis tulzassal mindegy is, mert jo esellyel egy nagyon nehez helyzetbe kerulhetunk ezzel.
Ellenben egy gyozelemmel nagyot is lephetunk elore, es ha az egyenesagon tavobbjutas nem is lenne meg, (szerencsevel meg akar az is meglehetne) de egy 9-10.hely akar igen, ami a playoffra is nagy segitseg (23. vagy 24.lenne az ellenfel).
Valamint a 16 kozottre is, mert ez esetben 7. vagy a 8. johetne szembe a 16 kozott, ami jelen allas szerint a Chelsea es a Newcastle.
Nem gyozom elegszer hangsulyozni, ez meg rengeteget valtozhat estere (milyen elkepeszto izgalmas is ez az uj BL formatum, hogy az utolso forduloban meg a tabella 90%-a atrendezodhet), de pl az elejen az Arsenal vagy Bayern nem eshet mar vissza.
Egyszoval ha ma nem nyerunk, ezaltal a 15-18.hely kozott vegzunk, akkor playoff tovabbjutas eseten Arsenal vagy Bayern lenne az ellenfel a 16 kozott.
Ami hat maradjunk annyiban, hogy nem eppen a legjobb, es akkor finoman fogalmaztam...