Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

pazso

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: pazso »

INTER-1908 írta: 2026.02.18. 22:53 Hát sajnos ez eluszott...
Nem hiszem hogy tudunk 3 al nyerni Milánóban 1 el is nehéz lesz ez a Bodo jo csapat beall bekkelni es irdatlan gyorsak kontrabol.
Legalább a Milán nem nyert igy mar 7 pont az előny!
Igen, ez ennyi, kizàrt hogy ezek nem lőnek gólt a visszavàgón, 3 at meg nem fognak kapni.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Ilyen demotivált fost letenni az asztalra…már az árulkodó, hogy 10 (!) km-rel kevesebbet futottunk…az 1 ember mínusz!!!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Egyrészt a legrosszabb eredmény született, mert 4-1-nél màr nem lett volna miről beszélni, 2-1nél meg egy 2 gólos győzelem elég lehetett volna, de ezt a csapatot 3al biztos nem verjük meg, így "jó" esetben lesz egy 120 perces BL meccs is még, ami nem nagyon hiányozna.
Másrészről pont ez a meccs bizonyítja, hogy nem lehet 3 vasat tartani a tűzben idén se, mert nincs 2 minőségi csapatunk.
A körülményekhez jobban alkalmazkodtak, dehát ez várható volt. Lőttek 3 helyzetből 3 gólt, mi meg igazából nem is tudtuk, hogy most ehhez a meccshez hogyan álljunk hozzá.
Lecceben nyerni kell!
FORZA INTER!!!
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Milánóban nem müfü lesz és remélhetőleg a kapufák is befelé pattannak..meccs előtt én is ikszet vártam.meccs kép alapján benne is volt,2kapufa meg volt egy ket perces rövidzárlat..ilyen a foci.

Forza Inter!!
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Szerintem meg le lehet dolgoznia hátrányt. De ahhoz nyilván másképp kell hozzáállni a meccshez!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Mai meccsen latszodott igazan,hogy iden a bajnoki cim a cel. Kezdon es a jatekosok hozzaallasan is ez jott le. Motivacio is latvanyosan nem volt. Tobb jatekos is ugy jatszott mintha fejbe elengedte volna a BL-t. Mikhy es Barella is szarabb iden de még azt a szintet sem hoztak amit egy bajnokin szoktak. Futas teren sem.....
VInter101

Acerbi is nagyon lelassult! Őszintén remélem hogy megköszönjük neki az eddigieket!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

brecsinho írta: 2026.02.18. 22:58 Milánóban nem müfü lesz és remélhetőleg a kapufák is befelé pattannak..meccs előtt én is ikszet vártam.meccs kép alapján benne is volt,2kapufa meg volt egy ket perces rövidzárlat..ilyen a foci.

Forza Inter!!
Műfűn is el kellene gondolkozni, mert aki nem használja rendszeresen annak hátrány a másiknak jogtalan előny. City sem véletlenül kapott ki.
pazso

Hozzászólás Szerző: pazso »

Oda jutottunk hogy Barella nèlkül jobb màr a csapat, bàr nehèz deffiniàlni hogy ezútàn a meccs utàn mi az a jobb csapat.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Egyébként ha Calhanoglu hosszabbítása vagy Barella maradása között kellene dönteni, akkor a szezon végén mehet az olasz Isten hírével.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Borzasztó gyengék voltunk,tudom a körülmények nem voltak ideálisak,az eĺlenfél is roppant kellemetlen volt,de ezt legalább egy x re hozni kellett volna.Elképesztő védelmi hibák,Acerbi meg qrva gyenge.A helyzetek amúgy megvoltak,csak el lettek baltázva.A visszavágón szerintem simán tovább lehet menni,csak venni kell úgy 180 fokot.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Aki focizott valaha az tudja hogy teljesen más játszani műfüvön mint a rendes gyepen. Ez hatalmas előny a norvégoknak.

Másrészt nálam Acerbi helyett De Vrij kezdett volna, Sucic bal középen Miky helyén, jobb középen pedig Diouf. Barellát már említettem, sztem ő lefőtt, nem tud felpörögni fejben és koncentrálni. Legalábbis az Interben. Thuramot becserélik hogy aztán megmutassa a fogsorát, egyfolytában csak vigyorog, engem nagyon idegesít.

Nem tudok elmenni az mellett sem, hogy Martinez két hatalmas ziccert is elbalfaszkodott. Ez nem fér bele a Bl-ben senki ellen, még ez a falusi kiscsapat ellen sem. Ő a legjobb csatárunk, kapitányunk, ezeken a meccseken neki ki kellene használnia az ilyen helyzeteket.

Valószínűleg kiestünk ezzel a vereséggel de nem is baj, mert semmi keresni valónk a legjobb 16 között. Tegyük össze a két kezünket ha bármit is nyerünk idén. Mert hiába a nevek a csapatban az semmit sem ér. A pályán kell bizonyítani.
Baggio85

Meg most képzeljük el, hogy ok, a visszavágón odatesszük magunkat és fordítunk valahogy: City ellen következő körben mennyi esélyünk lesz? És egyébként a Sporting ellen sem sokkal több. Milan x-elt, ott kell még kitartani 3-4 fordulóig.
Őszintén szólva értem, hogy a BL miért fontos, de szerintem lesz itt játékos a nyáron, akivel be lehet tömni a lyukat a bevételeknél, mert lesz kereslet rá és el is lehet engedni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2026.02.18. 23:30-kor.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

De legalább a Como pontot rabolt a kuzinoktól, ez is valami. Meg Pio rekordjának lehet örülni. Essünk nekik a visszavágón, aztán meglátjuk meddig jutunk. :)
Baggio85

Lautaro sérülése elég súlyos állítólag... Akkor még ezt sem sikerült megúszni. Nem is értem, miért nem játszott Bonny az elejétől, aki sokkal frissebb.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Interfan1000 írta: 2026.02.18. 22:54 Amúgy annak ellenére, hogy 7 ponttal vezetünk nálam holnap már nem Chivu lenne az edző.
hat ki?
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

R9. írta: 2026.02.18. 23:38
Interfan1000 írta: 2026.02.18. 22:54 Amúgy annak ellenére, hogy 7 ponttal vezetünk nálam holnap már nem Chivu lenne az edző.
hat ki?
Pep. Ja nem ő is 3-1-re kapott ki. Akkor Simeone. Nem jó, ő ugyan csak 2-1-re de otthon. Hm. Vieira, talán már elvállalja.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Francesco írta: 2026.02.19. 00:35 Pep. Ja nem ő is 3-1-re kapott ki. Akkor Simeone. Nem jó, ő ugyan csak 2-1-re de otthon. Hm. Vieira, talán már elvállalja.
Spalletti, o egy harmast rugva nyert Bodoban.
Esetleg Pocognoli aki 0-1-re nyert.
De megvan a legjobb, a hires Viking csapat edzoi, mert ott ketten vannak:
Morten Jensen es Bjarte Lunde Aarsheim.
Ok nem csak 2-4 nyertek Bodoban, hanem meg a bajnoksagban is megeloztek oket a meltan hires Vikinggel. :D
Szoval Vikingeket ide. :D

Na de forditsuk komolyra, mert sajnos nem vicces a helyzet, inkabb szomoru...
(Mar a sorsolasnal irtam, a Benficanak jobban orultem volna)

Ez valami rettento kinosra sikerult....

Az eredmeny is hatalmas pofon, de hogy ilyen hozzallassal jatszottunk, na az a csucs.
Juventus ellen is latszott, hogy valami nem oke, de ott tudjuk hogy de nyertunk.
(A szerencse mindent visszaadott amit addig elvett)
Egyebkent ott sem nekunk allt a zaszlo, sot...
Egy meccs, ok, na de ez a tegnapi...

Nem baj, a Leccet majd bedaraljuk 3-0-ra es minden ujra csodalatos lesz.
Bajnoksagban egy hatalmas szerencsenk
van, nincs egy eletkepes rivalis, ezert kis tulzassal mar a 25.forduloban "bajnokok" vagyunk.

Irto ciki es eges lesz ha kiesunk, es meg a 16 koze jutas sem lesz meg...
Mind sportszakmailag, mind gazdasgilag elkepeszto bukta lenne, olyan amire gondolni sem szabad, es olyan aminek sulyos kovetkezmenyei lehetnek nyaron penzugyi szempontbol, sot hosszutavon is.
Szoval egy ut van, megforditani, es akkor ez a tegnapi eges kevesbe lesz rohej.

Ertekelesek:

-SI:

Esposito 6,5
Sommer 5,5
Darmian 5,5
Zielinski 5,5
Bonny 5,5
Bastoni 5
Acerbi 5
Akanji 5
Augusto 5
Barella 5
Mkhitaryan 5
Sucic 5
Martinez 5
Thuram 5
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Mert, ha gondolunk rá, egyszer is, onnantól kezdve világ vége. Miből lesz pénz Dioufokra? Ha most kiesünk, irány a C liga.

Otthon kapnak egy 4est és szeva. Ha nem, akkor nekünk.
Forza Inter !
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Csodálatos egy mérkőzés volt mit ne mondjak. Nagyon gyengén játszottunk, mikor megláttam a kezdőt már sejtettem, hogy nem lesz győzelem. Martinez sérülése hab a tortán....
Barellával, Thurammal ideje lenne elbeszélgetni mert amit meccsek óta nyújtanak az elfogadhatatlan, szinte csak alibizgetnek a pályán.
Már amikor a 20. bajnoki címet megnyertük, azutáni szezonban mondtam, hogy a csapat úgy játszott: "mi teljesítettük a kötelességünket, innentől nem érdekel minket semmi".
Pontosan ezt érzem most is, és az a szomorú hogy a vezetőségen is!
Nagyon nagyon össze kell szednie magát a csapatnak, játékosoknak, ha ez a tendencia tovább folytatódik akkor kinéz megint egy nullakupás szezon. Sokan már most elkönyvelték a bajnoki címet, őket arra kérem hogy tattózkodjanak az ilyen kijelentésektől, mert ez korántsem biztos.
Többen írták hogy el kell engedni a BL-t..... Azért naaaaaa, kötelessége ennek a csapatnak helytállni minden sorozatban, nem csak az anyagi vonzata miatt, hanem a presztízs miatt is!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Tombi1986 írta: 2026.02.18. 23:05
brecsinho írta: 2026.02.18. 22:58 Milánóban nem müfü lesz és remélhetőleg a kapufák is befelé pattannak..meccs előtt én is ikszet vártam.meccs kép alapján benne is volt,2kapufa meg volt egy ket perces rövidzárlat..ilyen a foci.

Forza Inter!!
Műfűn is el kellene gondolkozni, mert aki nem használja rendszeresen annak hátrány a másiknak jogtalan előny. City sem véletlenül kapott ki.
Ott a pont!Ezt a meccset nagyon gyorsan el kell felejteni.
Tombi1986

Zamorano1+8 írta: 2026.02.19. 06:32 Csodálatos egy mérkőzés volt mit ne mondjak. Nagyon gyengén játszottunk, mikor megláttam a kezdőt már sejtettem, hogy nem lesz győzelem. Martinez sérülése hab a tortán....
Barellával, Thurammal ideje lenne elbeszélgetni mert amit meccsek óta nyújtanak az elfogadhatatlan, szinte csak alibizgetnek a pályán.
Már amikor a 20. bajnoki címet megnyertük, azutáni szezonban mondtam, hogy a csapat úgy játszott: "mi teljesítettük a kötelességünket, innentől nem érdekel minket semmi".
Nagyon nagyon össze kell szednie magát a csapatnak, játékosoknak, ha ez a tendencia tovább folytatódik akkor kinéz megint egy nullakupás szezon. Sokan már most elkönyvelték a bajnoki címet, őket arra kérem hogy tattózkodjanak az ilyen kijelentésektől, mert ez korántsem biztos.
Többen írták hogy el kell engedni a BL-t..... Azért naaaaaa, kötelessége ennek a csapatnak helytállni minden sorozatban, nem csak az anyagi vonzata miatt, hanem a presztízs miatt is!
Úgy gondolom a kezdő 11 az elmúlt években ki lett pörgetve.
Conte óta a kispad lényegében nem tud hozzátenni. Inzaghi érában az összes fronton többnyire végig majdnem harcban voltunk, ez végett bajnoki címet is buktunk el.
Keret nem lett mélyebb, ráadásul Inzaghi rotálni sem nagyon tud/tudott
Közben voltak olyan finomságok, mint a nyári kupa Amerikában.
Nem védem a játékosokat, csak nem csodálom, hogy Barella elfogyott, cca. 6-7 éve topon van, az idei már jóval gyengébb szezonja, mint a korábbiak. Legfontosabb nem volt normális cseréje, mert Frattesi nem alkalmas rá.
Többet kellene pihenni, és akkor jobb teljesítményre lenne újra képes, ami működött 26-26-27 évesen 30 felett már nem biztos.

Műfűt, ha tetszik hanem betiltanám. Sokkal könnyebben meg is lehet sérülni, mint a hagyományos pályán, illetve aki nem játszik rajta, testidegen felület.

Szerintem a csapat képes továbbjutni, más kérdés, hogy a City ellen mennyi az esély, és meg1kört elbírna úgy a csapat, hogy a bajnoki cím a végén meglegyen.
Ne felejtsétek akik mögöttünk vannak, heti 1 meccset játszanak, Milan az egész évben, lényegében a Napoli is. Nemzetközi kupában a Juventus és a Roma érdekelt.

Sokan előre leírták a norvégokat. Miért?
Legyőzték a BL-ben a City-t és az Atletico Madridot.
Válogatott feltörölte a padlót az olaszokkal. Utánpótlásban náluk valamit nagyon betaláltak, lehet nekünk sem ártana arra is körülnézni, és nemcsak Horvátországban gondolkozni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tombi1986 2026.02.19. 06:47-kor.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

egyebkent en nem aggodok, sztem sima lesz a forditas otthon
nekik rontunk es felidoben mar 2:0 lesz :)
interfan

Tombi1986 írta: 2026.02.19. 06:45
Műfűt, ha tetszik hanem betiltanám. Sokkal könnyebben meg is lehet derülni, mint a hagyományos pályán, illetve aki nem játszik rajta, testidegen felület.

Válogatott feltörölte a padlót az olaszokkal.
Es akkor majd a sima fu nekunk lesz "jogtalan elony", mert a Bodo nem ismeri?
Eleg vicces...

De legalabb a meltan hires Viking 2-4 gyozott a Bodo ellen, es meg a bajnoksagban is megeloztek oket. :D
Spalletti detto nyert Bodoban, es meg a Monaco is nyert Bodoban. :D
Minden eremnek ket oldala van. ;)
Forum osbolcsesegevel elve, ez nem "fekete vagy feher".
interfan

Zamorano1+8 írta: 2026.02.19. 06:32 Csodálatos egy mérkőzés volt mit ne mondjak. Nagyon gyengén játszottunk, mikor megláttam a kezdőt már sejtettem, hogy nem lesz győzelem. Martinez sérülése hab a tortán....
En msr tobbszor irtam, hogy valami nem kerek, hogy egyszerre jopar alapember jatszik folyamatosan forman kivul.
Es most hagyjuk a Sommer-Acerbi-Mkhitaryan negyvenes sort.
Olyan jatekosokrol beszelunk mint Bastoni, Barella, Thuram.
Egyik sincs meg 30 se...
Es hat Dumfries se jatszott elete formajaban a serulseig.

Bajnoksagban nincs ertekelheto rivalis, es ilyen Lecce, Pisa, Sassuolo, Cremonese es tarsaikat siman hozunk, ezert szerintem iden kb eselytelen, hogy "zero tituli" legyen.

Az viszont oriasi szegyen lenne minden szempontbol, ha a 16 koze se jutnank be...
Sportszakmailag mi is rohej targyava valnank, penzugyileg pedig egy katasztrofa lenne, aminek hatasat kitudja meddig ereznenk...
Baggio85

Nekünk a Benfica sem lett volna jobb. Mi ebbe a meccsbe ennyit terveztünk belerakni. Egyébként szerintem annyiból Chivu elővehető, hogy beleestünk a csapdájukba és a taktika lehetett volna jobb. A Dimarco, Bisseck, Zielinski hármas hiánya már jelezte, hogy nekünk nem a tegnapi az idény legfontosabb meccse (hogy így van e, arról mindenki azt gondol, amit akar). Én Lautarot sem kezdettem volna. Vissza kellett volna állni védekezni, az a "legspórolósabb", nem lett volna ennyi terület mögöttünk és nem kaptunk volna (valószínűleg) 3 helyzetből 3 gólt.... Akartunk támadni meg nem is, mentünk előre meg nem is, mintha magunk sem tudtuk volna, hogy pontosan mit akarunk. A középpálya úgy, ahogy van gyenge volt, rengeteg rossz passzal, de ennek nagy rész írható a műfű számlájára.
Nem mondom, hogy az Inter nem tudja a Bodo csapatát 2-0-ra otthon megverni, de azt felejtsük el, hogy majd a sima fű, meg a 70 ezer szurkoló láttán ezek összesz*rják magukat, ez nem az a csapat. Meglátjuk...
Francesco

Felesleges átvenni az olasz mentalitást, hogy egy vereség után minden szar. Öreg csapatunk van, idén messze túlteljesíti az elvárhatót Chivu. Érdemben nem nyúlnak a csapathoz, mindenki csak öregebb.
De nem ezért kaptunk ki. A Bodø egy nagyon jó focit játszik, duzzadnak az energiától es az elmúlt meccsek miatt az önbizalomtól is. Ehhez jön a hideg meg a pálya. Illetve egy jelenleg nem élete formájában játszó felforgatott csapat. Calha, Zielinski, Thuram, Dimarco, Dumfries, Bisseck, vagyis a fél csapat nem játszott. És aztán pedig mégis csak egy Bodø, biztos hogy nem is tudják őket komolyan venni és a motiváció sincs meg. Következő meccsen nekik fogunk menni a kérdés, hogy éppen milyen formában lesznek, hogyan tudják ezt kihasználni gyors kontrákkal. Azért közeledünk vészesen ahhoz a periódushoz ahol általában az elmúlt szezonokban sem a kiegyensúlyozott formánkról voltunk híresek.
Tombi1986

interfan írta: 2026.02.19. 06:49
Műfűt, ha tetszik hanem betiltanám. Sokkal könnyebben meg is lehet derülni, mint a hagyományos pályán, illetve aki nem játszik rajta, testidegen felület.

Es akkor majd a sima fu nekunk lesz "jogtalan elony", mert a Bodo nem ismeri?
Eleg vicces...

De legalabb a meltan hires Viking 2-4 gyozott a Bodo ellen, es meg a bajnoksagban is megeloztek oket. :D
Spalletti detto nyert Bodoban, es meg a Monaco is nyert Bodoban. :D
Minden eremnek ket oldala van. ;)
Forum osbolcsesegevel elve, ez nem "fekete vagy feher".
Mennyi csapat játszik sima fűn és mennyien műfűn?
Mindegy. Szerintem az a baj, hogy itt fórumon sokan lenézik a norvégokat, közben nem értem miért?
Inter pedig messze nem olyan erős kerettel rendelkezik, amit sokan mögé látnak.
Csatársor? Talán Lautaro
Kp? Zielinski, Di Marco
Védelem? Talán itt nincs nagy gond, ha Bastoni, Akanji, Bisseck hármassal kezdünk
interfan

Baggio85 írta: 2026.02.19. 07:02 Nekünk a Benfica sem lett volna jobb. Mi ebbe a meccsbe ennyit terveztünk belerakni. Egyébként szerintem annyiból Chivu elővehető, hogy beleestünk a csapdájukba és a taktika lehetett volna jobb. A Dimarco, Bisseck, Zielinski hármas hiánya már jelezte, hogy nekünk nem a tegnapi az idény legfontosabb meccse (hogy így van e, arról mindenki azt gondol, amit akar). Én Lautarot sem kezdettem volna. Vissza kellett volna állni védekezni, az a "legspórolósabb", nem lett volna ennyi terület mögöttünk és nem kaptunk volna (valószínűleg) 3 helyzetből 3 gólt.... Akartunk támadni meg nem is, mentünk előre meg nem is, mintha magunk sem tudtuk volna, hogy pontosan mit akarunk. A középpálya úgy, ahogy van gyenge volt, rengeteg rossz passzal, de ennek nagy rész írható a műfű számlájára.
Nem mondom, hogy az Inter nem tudja a Bodo csapatát 2-0-ra otthon megverni, de azt felejtsük el, hogy majd a sima fű, meg a 70 ezer szurkoló láttán ezek összesz*rják magukat, ez nem az a csapat. Meglátjuk...
Nem ertek egyet, hogy "ennyit terveztunk".
Nem...
Ennyit tudtunk...
A Juventus ellen is legalabb ennyire voltunk "motivaltak", szoval akkor ott is ennyit terveztunk?
Kizart, egyszeruen ennyit tudtunk.
Baggio85

interfan írta: 2026.02.19. 07:08
Baggio85 írta: 2026.02.19. 07:02 Nekünk a Benfica sem lett volna jobb. Mi ebbe a meccsbe ennyit terveztünk belerakni.
Nem ertek egyet, hogy "ennyit terveztunk".
Nem...
Ennyit tudtunk...
A Juventus ellen is legalabb ennyire voltunk "motivaltak", szoval akkor ott is ennyit terveztunk?
Kizart, egyszeruen ennyit tudtunk.
Szerintem ugyanarról beszélünk, csak máshonnan megközelítve. :) Igen, ezzel a tegnapi kezdővel ennyit tudunk és erre fel is voltunk szerintem készülve. És mint látszik ez (még) a Bodo ellen (is) kevés.
Ezért felesleges 3 frontos versenyről ábrándozni megint, mert ezzel a csapattal még a Como, Lazio, Bologna stb. sor ellen is nagyon nehéz lenne.
interfan

Tombi1986 írta: 2026.02.18. 22:35 VB selejtezős csoportban a norvég válogatott oda-vissza oktatta az olaszt.
Tombi1986 írta: 2026.02.18. 22:55 Norvégok VB selejtezőn oda-vissza lefocizták az olaszokat.
Ugy latom ez nagy kedvenc tema lett.

Nekem csak egy kerdesemkorom van?

Hany Bodo jatekos Norveg valogatott, es hany Bodo jatekos jatszott az "olaszok lefocizasanal"?

Elmondom a valaszt, 1db.
Raadasul az az egy jatekos is csak az egyik olasz meccsen jatszott, masikon pados volt.
Tombi1986

interfan írta: 2026.02.19. 07:24
Tombi1986 írta: 2026.02.18. 22:35 VB selejtezős csoportban a norvég válogatott oda-vissza oktatta az olaszt.
Tombi1986 írta: 2026.02.18. 22:55 Norvégok VB selejtezőn oda-vissza lefocizták az olaszokat.
Ugy latom ez nagy kedvenc tema lett.

Nekem csak egy kerdesemkorom van?

Hany Bodo jatekos Norveg valogatott, es hany Bodo jatekos jatszott az "olaszok lefocizasanal"?

Elmondom a valaszt, 1db.
Raadasul az az egy jatekos is csak az egyik olasz meccsen jatszott, masikon pados volt.
Jó mindegy. Olyat látsz a csapata, ami nincs. Végeredmény is ezt mutatja. Lehet ábrándozni erről, arról. Olasz bajnokság fos, valljuk be a BL-ben egyszer olasz csapatokon keresztül vezetett az út a döntőbe, tavaly pedig szerencsénk volt a Barcelona ellen (bár ne lett volna), mert akkor nincs az 5:0 és bajnokság is talán meg lett volna.
Keret alkalmatlan arra, hogy 3 fronton helytálljon. City elleni dupla meccs könnyen a bajnoki címbe kerülhet.
Szerintem ha el lett engedve a BL, vezetőség részéről komplett döntés volt. Többit a jövő eldönti.
VInter101

Lement az egyik meccs és nem állunk jól. Van ilyen. A csapat képes nyerni 2 vagy 3 góllal. Ehhez jobban is meg motiváltabban is kell játszani! Meglátjuk hogy mi lesz. Majd utána le lehet vonni a konzekvenciákat! Kizárt dolognak tartom hogy elengedték volna a BLt!! Minden játékos álma hogy azt megnyerje!
Forza INTER!
interfan

Tombi1986 írta: 2026.02.19. 06:45 Ne felejtsétek akik mögöttünk vannak, heti 1 meccset játszanak, Milan az egész évben, lényegében a Napoli is. Nemzetközi kupában a Juventus és a Roma érdekelt.
Na de varj, itt van egy ujabb kerdesem.
Hogy lehet az, hogy a Napoli is heti 1 meccset jatszott "lenyegeben"?

Amikor idei meccsszamok:

Inter: 37 meccs
Napoli: 37 meccs

Magyarul eddig konkretan ugyannyi meccse volt az Internek mint a Napolinak.
interfan

VInter101 írta: 2026.02.19. 07:38 Kizárt dolognak tartom hogy elengedték volna a BLt!! Minden játékos álma hogy azt megnyerje!
Forza INTER!
Nyilvan, ez nem is kerdes.
Raadasul vezetosegunk 100X elmondta, a BL a legfontosabb az UEFA penzek miatt.
Nem akarunk ongyilkosak lenni, hogy elengedtuk volna a BL-t, mar a feltelezes is abszurd.
Egyszeruen ennyit tudtunk tegnap, ami valljuk be nem volt szep, es hat a Juventus elleni is nagyon hasonlo volt...
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Csak azért mert már több helyen láttam leírva, nem biztos hogy a City-vel játszanánk ha továbbjutnánk. Vagy az itteni továbbjutó, vagy.a Real - Benfica továbbjutója játszik a City-vel. A másik csapat a Sportinggal játszik.

A tegnapi meccshez még annyit, hogy a Bodo 3 hete erre a meccsre készül. Azóta kezdtek el teljesíteni BL-ben mióta szünetel nekik a bajnokság.
Tombi1986

interfan írta: 2026.02.19. 07:49
Tombi1986 írta: 2026.02.19. 06:45 Ne felejtsétek akik mögöttünk vannak, heti 1 meccset játszanak, Milan az egész évben, lényegében a Napoli is. Nemzetközi kupában a Juventus és a Roma érdekelt.

Amikor idei meccsszamok:

Pályára léptek:
BL-t elengedték, olaszkupából pedig egyből kiestek.
Nem tettek energiát kettő sorozatba
interfan

Tombi1986 írta: 2026.02.19. 07:54
interfan írta: 2026.02.19. 07:49

Amikor idei meccsszamok:

Pályára léptek:
BL-t elengedték, olaszkupából pedig egyből kiestek.
Nem tettek energiát kettő sorozatba
Tartalekos csapat jatszott a BL-ben barmikor?
A valasz nem.

Tehat tettek energiat, csak ennyire volt Grande baratunk.
interfan

matrix23 írta: 2026.02.19. 07:53 Csak azért mert már több helyen láttam leírva, nem biztos hogy a City-vel játszanánk ha továbbjutnánk. Vagy az itteni továbbjutó, vagy.a Real - Benfica továbbjutója játszik a City-vel. A másik csapat a Sportinggal játszik.

A tegnapi meccshez még annyit, hogy a Bodo 3 hete erre a meccsre készül. Azóta kezdtek el teljesíteni BL-ben mióta szünetel nekik a bajnokság.
De ez elony vagy hatrany, hogy november ota a BL-t leszamitva nincs tetmeccsuk?
Nyilvan lehet mondani, hogy csak erre keszultek, stb, de november 30-an befejezodott a bajnoksag, es azota szo szerint Diosgyorrel jatszanak baratsagos meccset.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

interfan írta: 2026.02.19. 08:01
matrix23 írta: 2026.02.19. 07:53 Csak azért mert már több helyen láttam leírva, nem biztos hogy a City-vel játszanánk ha továbbjutnánk. Vagy az itteni továbbjutó, vagy.a Real - Benfica továbbjutója játszik a City-vel. A másik csapat a Sportinggal játszik.

De ez elony vagy hatrany, hogy november ota a BL-t leszamitva nincs tetmeccsuk?
Nyilvan lehet mondani, hogy csak erre keszultek, stb, de november 30-an befejezodott a bajnoksag, es azota szo szerint Diosgyorrel jatszanak baratsagos meccset.
Hát úgy néz ki, hogy nekik előny, mert kb azóta tényezők a BL-ben. Dortmund X, City, Atletico, Inter győzelem.
interfan

hvmetal írta: 2026.02.19. 06:28 Mert, ha gondolunk rá, egyszer is, onnantól kezdve világ vége. Miből lesz pénz Dioufokra? Ha most kiesünk, irány a C liga.

Otthon kapnak egy 4est és szeva. Ha nem, akkor nekünk.
Forza Inter !
Persze lehet ezt egyszeruen is leirni es nezni.
Csak hat hanyan irjatok, oreg a keret, nyaron mennyi valtozas kell, stb-stb.

Ezeket a valtozasokat penz nelkul meg lehetetlen, BL nelkul meg penzunk az nincs.
Marotta pont most beszelt arrol, nem varhatjuk a tulajdonostol penzt adjon, nekunk kell eredmenyeket elerni, es garantalni a mukodest.

Nyilvan megint lehet a "forman kivul jatszo" alapembereket elovenni:
Thuram, Barella, Bastoni, es hat Dumfries se volt a seruleseig egy csoda, es akkor adjuk el valamelyiket.
Dehat Bastonit leszamitva igazan nagy osszeg egyikbol sem lenne, raadasul barmelyik is tavozik, potolni is kell, es akkor meg maradjon is penz mas posztokra.
Hat eleg elkepzelhetetlen...
Cupi

Ne legyen már ilyen gyászos a hangulat. Majd ha a milan ellen zsinórban 8. alkalommal sem sikerül nyerni akkor lehet. ;)
Kikaptunk, B csapattal mentünk ki, voltak helyzeteink, 2 kapufánk is de az tény szarul védekeztünk és több játékos is igen gyenge volt. Ennek ellenére 2-2 is lehetett volna és akkor meg most arról beszélnénk otthon simán meglesz. Így is meglehet, nyerünk a szezonban meccseket 2-3 góllal....
Ha meg nem lesz meg akkor ez van. Majd a bajnoki címmel megvigasztalnak. Engem megfognak így remélem arra tényleg ráfekszünk és nem lesz semmi alibizés. :)
interfan

Cupi írta: 2026.02.19. 08:22 Ha meg nem lesz meg akkor ez van. Majd a bajnoki címmel megvigasztalnak. Engem megfognak így remélem arra tényleg ráfekszünk és nem lesz semmi alibizés. :)
Ez jo, hogy a Scudetto vigasztal, mert az nyilvan meglesz.

De ha kiesunk a BL-bol es nem lesz penzunk, ezert nyaron nem hogy epitekezni, hanem csak rombolni tudunk, es majd kell megint a pluszos mercato, akkor is "vigasztal" majd minket a Scudetto?

Azert a "B" csapat is eros tulzas.
Ki jatszhatott volna az "A" csapatbol aki egeszseges?
Dimarco es Bisseck.
Francesco

Egyébként Chivu ha hibázott valamiben akkor abban, hogy egy gyors pályára, alapból műfű és még fagyott is -akár fűtik akár nem- betette a veteránokat.
Mindenesetre egy adat elemzésénél lennék légy az öltöző falán, mikor Chivu kielemzi. A teljes meccsre vetítve a norvég csapat 8.4 kilóméterrel futott többet, mint az Inter.

Bodo 131.2 km
Inter 122.8 km

Azért ez játékstílus ide, vagy oda brutális különbség a BL-ben pl. idén a legnagyobb. A visszavágó emiatt az intenzitás miatt lehet nehéz, ott össze kell álljanak a dolgok, ha tovább akarunk menni.
Cupi

interfan írta: 2026.02.19. 08:27

De ha kiesunk a BL-bol es nem lesz penzunk, ezert nyaron nem hogy epitekezni, hanem csak rombolni tudunk, es majd kell megint a pluszos mercato, akkor is "vigasztal" majd minket a Scudetto?

Te írtad nem minden fekete vagy fehér. Ha kiesünk akkor mi lesz? Megszűnik a klub? Ellenben ha megyünk még 1 kört és a City ellen esünk ki akkor meg jön a kánaán és igazolunk a sok öreg helyett? Na ni viccelj már. Na meg azt is elképzelem ahogy a bajnoki címet síró drukkerek duzzogva fogadják mert kiestünk a BL-ből. ;)
interfan

Cupi írta: 2026.02.19. 08:46
interfan írta: 2026.02.19. 08:27

Te írtad nem minden fekete vagy fehér. Ha kiesünk akkor mi lesz? Megszűnik a klub? Ellenben ha megyünk még 1 kört és a City ellen esünk ki akkor meg jön a kánaán és igazolunk a sok öreg helyett? Na ni viccelj már. Na meg azt is elképzelem ahogy a bajnoki címet síró drukkerek duzzogva fogadják mert kiestünk a BL-ből. ;)
Pontosan, ez nem fekete vagy feher, ezert nem egy legyintes, hogy kiesunk nem baj, majd a Scudetto vigasztal.

Ahogy fent is irtam:

Persze lehet ezt egyszeruen is leirni es nezni.
Csak hat hanyan irjatok, oreg a keret, nyaron mennyi valtozas kell, stb-stb.

Ezeket a valtozasokat penz nelkul meg lehetetlen, BL nelkul meg penzunk az nincs.
Marotta pont most beszelt arrol, nem varhatjuk a tulajdonostol penzt adjon, nekunk kell eredmenyeket elerni, es garantalni a mukodest.

Nyilvan megint lehet a "forman kivul jatszo" alapembereket elovenni:
Thuram, Barella, Bastoni, es hat Dumfries se volt a seruleseig egy csoda, es akkor adjuk el valamelyiket.
Dehat Bastonit leszamitva igazan nagy osszeg egyikbol sem lenne, raadasul barmelyik is tavozik, potolni is kell, es akkor meg maradjon is penz mas posztokra.
Hat eleg elkepzelhetetlen...

Ne essunk ki, nagyon fontos a BL, vezetoink 200X elmondtak ebbol van a penzunk.
Igenis +1 kor szamunkra aranyat er, itt 15-20m eurokrol van szo egyetlen egy kor kapcsan.

20m euro pedig a mi helyzetunkben ne reszletezzuk
mennyire fontos.
Cupi

interfan írta: 2026.02.19. 08:55

Igenis +1 kor szamunkra aranyat er, itt 15-20m eurokrol van szo egyetlen egy kor kapcsan.

mennyire fontos.
Nem írtam essünk ki. Ne forgasd ki a szavaimat. Pont azt írtam nyertünk már otthon 2-3 góllal így meglehet a továbbjutás. Én annyit írtam ha mégse lesz meg de a scudetto igen akkor engem kárpótolnak. ;) Én örülni fogok neki és nem siratom még májusban is a BL kiesést.
Sajnálom ha te egy Bodo elleni esetleges kiesés után a bajnoki címnek sem tudsz majd örülni. De ez legyen a te bajod. ;)
interfan

Cupi írta: 2026.02.19. 09:01
interfan írta: 2026.02.19. 08:55

mennyire fontos.
Nem írtam essünk ki. Ne forgasd ki a szavaimat. Pont azt írtam nyertünk már otthon 2-3 góllal így meglehet a továbbjutás. Én annyit írtam ha mégse lesz meg de a scudetto igen akkor engem kárpótolnak. ;) Én örülni fogok neki és nem siratom még májusban is a BL kiesést.
Sajnálom ha te egy Bodo elleni esetleges kiesés után a bajnoki címnek sem tudsz majd örülni. De ez legyen a te bajod. ;)
En nem a Scudettorol beszelek, pont en kapom meg hetente, hogy ne oruljek meg a Scudettonak, mert majd XY csapat megnyeri az osszes meccset es -100 pontrol feljonnek.

En semmi masrol nem beszelek, csakis arrol, ha szamunkra nem csak sportszakmailag lenne ultrakinos egy kieses most a Bodo ellen, hanem penzugyileg is, es nem tudok erre legyinteni, hogy nem baj majd karpotol mas.
Mert hat ismerjuk a tortentetet, az a bizonyos penz-mercato-nyar-keret storyt, lasd feljebb.

Jussunk tovabb, hatha sorsolasnal is lesz egy kis szerencsenk, es akkor meglehet a kimondott celunk a BL-ben, a negyeddonto.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Nem lehetetlen a tovabbjutas de nem reális!
A bodot az idei Bl ben 1 csapat verte meg olyan eredménnyel ami nekünk se lenne rossz...
Galata vs Bodo 3-1 (talán meg októberben)
Mi pedig azok kozul akik bejutottak a playoffba 3 góllal senkit nem győztünk le...
Lehet itt mufuvezni de sajnos Barella semmilyen füvön se játszik jól... (meg kéne próbálni a salakot vagy betont...)
Es senki ne gondolja hogy a norvegok majd jönnek Milánóba es megijednek 70 ezer embertől...
Sajnos ide mar csoda kell
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Az.eredmény csalódás,de nem éreztem őket jobbnak, csak rosszul jöttünk ki néhány szituból. Azért nem tűnik lehetetlen küldetésnek megnyerni két félidőt otthon..persze ha megint minden helyzetből gólt kapunk,akkor nehezebb lesz :roll:

Ha Lautaro kidőlt pár hétre,akkor most Thuramnak mutatnia kéne valamit és Barella is rápihnehet egy hetet, nekik kéne szintet lépni,meg DiMarconak kétszer betenni Pio fejére és bezúzzuk őket.

Amiben még bízhatunk,hogy megyek a visszavagóra:a szezonban eddig 5-0 es 4-0 meccseken voltam, a sorminta szerint 3-0 jön 8-)

Forza Inter!!
Válasz küldése