Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Jelenleg igy allunk:
1. Inter: 69 pont
2. Milan: 63 pont
3. Napoli: 62 pont
4. Como: 57 pont
"Talan" a Comot kivehetjuk.
Maradek 3 csapat meccsei a kovetkezo 8 forduloban (nekunk lesz + 1 Kupa meccsunk a Como ellen)
Inter:
Inter-Roma
Como-Inter
Inter-Cagliari
Torino-Inter
Inter-Parma
Lazio-Inter
Inter-Verona
Bologna-Inter
Milan:
Napoli-Milan
Milan-Udinese
Verona-Milan
Milan-Juventus
Sassuolo-Milan
Milan-Atalanta
Genoa-Milan
Milan-Cagliari
Napoli:
Napoli-Milan
Parma-Napoli
Napoli-Lazio
Napoli-Cremonese
Como-Napoli
Napoli-Bologna
Pisa-Napoli
Napoli-Udinese
Az azert valoszinusitheto, hogy 8/8 egyik rivalis sem fog hozni, de jo esellyel 8/7-et sem.
Egyszoval egy 82-83 pont mar eleg lehet a Scudettora.
Nekunk ehhez kb 13-14 pontot kell gyujteni a 24-bol.
Azaz 8 meccs = 4 gyozelem 2X, vagy 5 gyozelem 3 vereseg is eleg lehet a bajnoki cimre.
1. Inter: 69 pont
2. Milan: 63 pont
3. Napoli: 62 pont
4. Como: 57 pont
"Talan" a Comot kivehetjuk.
Maradek 3 csapat meccsei a kovetkezo 8 forduloban (nekunk lesz + 1 Kupa meccsunk a Como ellen)
Inter:
Inter-Roma
Como-Inter
Inter-Cagliari
Torino-Inter
Inter-Parma
Lazio-Inter
Inter-Verona
Bologna-Inter
Milan:
Napoli-Milan
Milan-Udinese
Verona-Milan
Milan-Juventus
Sassuolo-Milan
Milan-Atalanta
Genoa-Milan
Milan-Cagliari
Napoli:
Napoli-Milan
Parma-Napoli
Napoli-Lazio
Napoli-Cremonese
Como-Napoli
Napoli-Bologna
Pisa-Napoli
Napoli-Udinese
Az azert valoszinusitheto, hogy 8/8 egyik rivalis sem fog hozni, de jo esellyel 8/7-et sem.
Egyszoval egy 82-83 pont mar eleg lehet a Scudettora.
Nekunk ehhez kb 13-14 pontot kell gyujteni a 24-bol.
Azaz 8 meccs = 4 gyozelem 2X, vagy 5 gyozelem 3 vereseg is eleg lehet a bajnoki cimre.
- Cupi
Én bajnoki cím esetén is kirúgnám a románt ha lenne lehetőségünk nála jobb edzőre.
Ha ilyen Viera, Tudor, Juric szintek merülnének fel akkor természetesen maradjon Chivu inkább.

Ha ilyen Viera, Tudor, Juric szintek merülnének fel akkor természetesen maradjon Chivu inkább.
- vaskalap
Szerintem Chivu nem lesz kirúgva,azon egyszerű okból,hogy ennyi pénzért nincs más,ráadásul indok sincs rá.Maradni fog.Én sem vagyok elájulva tőle,de ez van.
- Festa
Olasz földön Italiano és jobb eredményeket hozna mint Chivu ,de mivel vagy kupát vagy bajnokságot nyerni fogunk ezért maradni fog....Ez van.Oaktree inter azaz ne álmodjunk nagyot most.
Motta is lehet határozottabb lenne mint a halkszavú román.
- lucky0
Én sem rúgnám ki a románt, csak akkor ha valami komolyabb mester jönne a helyére. De mivel pénzünk nagyon nincsen, ezért kizártnak tartom hogy leváltsák, szerintem akkor sem rúgják ki, ha végül nem nyerjük meg a bajnokságot. Mondjuk akkor agyfaszt kapok.
-
HerfortBalazs
Inzaghinak adtak volna 10 milliot is, akkor hogy müködik ez?
- sorger=giallo
Én arra adom a (teljes mértékben hipotetikus) voksom, hogy Chivu töltse ki a szerződését, de az idény végén legyen egy radikális tisztogatás, fiatalítás. És akkor a következő szezonban nem trófeáért megy majd a csapat, hanem egy újjáépülésért és talán egy új kezdetért, egy új Interért. Annak idején a zebrák túlélték a visszasorolást, nekünk mindössze "csak" építkeznünk kellene.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- hvmetal
Csak akkor még jó volt a Juve márka. Mi a mostaninál is gyengébbek vagyunk. Olasz gazdaság gatya, szponzor,befektető rá sem néz. Interre végképp. Jelenleg racionálisabb a stagnálás, lassú süllyedés. De ez az egész Serie A-ra érvényes. Ha nem változnak a dolgok a holland bajnokság lesz a mérce. Az utánpótlás nyújthatna valamit, q kinevelt játékosok eladása. Nem bonyolult a matek. Azt a 200-300 millió hiánnyal nem lehet versenyezni.
Ami probléma, hogy Moratti utáni időszakot egy Covid, Ukrán háború, majd az iráni jellemzi. Bűnöző kínai tulajjal. (Bár velük sokkal inkább tünt profinak a vezetőség)
Ami probléma, hogy Moratti utáni időszakot egy Covid, Ukrán háború, majd az iráni jellemzi. Bűnöző kínai tulajjal. (Bár velük sokkal inkább tünt profinak a vezetőség)
- Festa
Ebben sok igazság van,de mondjuk akkor játszhatna Kamate Lh helyett vagy Topalovics Frattesi helyett.hvmetal írta: ↑2026.03.24. 11:29 Csak akkor még jó volt a Juve márka. Mi a mostaninál is gyengébbek vagyunk. Olasz gazdaság gatya, szponzor,befektető rá sem néz. Interre végképp. Jelenleg racionálisabb a stagnálás, lassú süllyedés. De ez az egész Serie A-ra érvényes. Ha nem változnak a dolgok a holland bajnokság lesz a mérce. Az utánpótlás nyújthatna valamit, q kinevelt játékosok eladása. Nem bonyolult a matek. Azt a 200-300 millió hiánnyal nem lehet versenyezni.
Máris jobban állnánk anyagilag és a kötödésük is erősebb lenne a játékosoknak.
-
cuchu11
Szerintem zavarjunk el mindenkit jó messzire.Festa írta: ↑2026.03.24. 11:48Ebben sok igazság van,de mondjuk akkor játszhatna Kamate Lh helyett vagy Topalovics Frattesi helyett.hvmetal írta: ↑2026.03.24. 11:29 Csak akkor még jó volt a Juve márka. Mi a mostaninál is gyengébbek vagyunk. Olasz gazdaság gatya, szponzor,befektető rá sem néz. Interre végképp. Jelenleg racionálisabb a stagnálás, lassú süllyedés. De ez az egész Serie A-ra érvényes. Ha nem változnak a dolgok a holland bajnokság lesz a mérce. Az utánpótlás nyújthatna valamit, q kinevelt játékosok eladása. Nem bonyolult a matek. Azt a 200-300 millió hiánnyal nem lehet versenyezni.
Vezetőséget, edzőt, játékosokat.
Aztán játszon az Inter U23.
Az elnök pedig legyen interfan!
- Festa
Ez viccesen hangzik,de elég lett volna 2 ember hozzunk fel Lh és Diouf helyett marad 50 milkánk egyéb játékosra.cuchu11 írta: ↑2026.03.24. 12:05Szerintem zavarjunk el mindenkit jó messzire.Festa írta: ↑2026.03.24. 11:48Ebben sok igazság van,de mondjuk akkor játszhatna Kamate Lh helyett vagy Topalovics Frattesi helyett.hvmetal írta: ↑2026.03.24. 11:29 Csak akkor még jó volt a Juve márka. Mi a mostaninál is gyengébbek vagyunk. Olasz gazdaság gatya, szponzor,befektető rá sem néz. Interre végképp. Jelenleg racionálisabb a stagnálás, lassú süllyedés. De ez az egész Serie A-ra érvényes. Ha nem változnak a dolgok a holland bajnokság lesz a mérce. Az utánpótlás nyújthatna valamit, q kinevelt játékosok eladása. Nem bonyolult a matek. Azt a 200-300 millió hiánnyal nem lehet versenyezni.
Vezetőséget, edzőt, játékosokat.
Aztán játszon az Inter U23.
Az elnök pedig legyen interfan!![]()
Vagy hozzánk senki nem akar jönni?
Voltak pozitívumok is Chivunál,de most a Bodo veresség és Lautaro elvesztése után kisebb krízisben vagyunk.
Amennyiben kitudunk belőle jönni akkor még a"senki által"
Chivu maradni fog igy majd ranagadón ne nagyon fogadjunk az Interre,de ez van.
- Cupi
Ez a Frattesi nekem örök rejtély, hogy mi mit látunk benne még mindig? Tényleg az ifiből lehozná valaki azt amit ő nyom...sőt...teljesen nulla a pali....azon gondolkodtam lehet azért játszik mégis mert el akarjuk adni de ez a logika sem jó mert olyan szar teljesítményt tesz le az asztalra, hogy azzal csak árt az üzletnek ha mutogatja mit "tud".
-
VInter101
Játszhatna! De nem játszik. Az egész olasz labdarúgásnak át kéne alakulnia! Mindenben!
Jelen pillanatban úgy néz ki hogy elkövetik azt a hibát amit a mi labdarúgásunk is elkövetett.
A múltban élnek és azt hiszik jól csinálják a dolgaikat! És emiatt nem is fognak változtatni! Ahhoz hogy változzanak a dolgok ahhoz látni/felismerni kellene a hibát/hibákat. Majd miután megvan a hiba arra kéne törekedni hogy azokat kijavítsák! De ha nincs hiba nincs mit kijavitani! És itt a baj!
- hvmetal
Érdemes lenne reálisan nézni a dolgokat, az elvárásokat. Nagyon messze vagyunk már az elittől.
Új tulaj és baromi nagy pénzpumpa kellene. Na ez nem reális Olaszországban. 1-2 kiugró eredmény lehet hosszútávon BL-ben, mercatoban, de nem ez lesz a jellemző. Pénz beszél.
Új tulaj és baromi nagy pénzpumpa kellene. Na ez nem reális Olaszországban. 1-2 kiugró eredmény lehet hosszútávon BL-ben, mercatoban, de nem ez lesz a jellemző. Pénz beszél.
- interfan
Nyilvan ez is egy ertheto, es vedheto velemeny, hogy hiaba Scudetto, sokan kirugnak Chivut.
(Olaszoknal meg tobb ilyen es ehhez hasonlo velemenyt olvasni)
Ismetlem ertheto, mert vannak olyan problemak amit hiaba Scudetto, latni erdemes.
De...
En megis azon velemenyen vagyok, hogy maradjon.
Nyilvan nem azert mert akkora "zseni", es hiaba adja eg duplazzunk, vannak olyan dolgok amik nem eppen tokeletesek...
Es persze vannak Chivutol sokkal jobb edzok, akik meg akar elerhetoek is, es most ne a "top" vagy akozeli kategoriara gondoljunk.
De itt nem is ezen edzok "fizetese" lenne a problema, mert latjuk Chivunak is mar 4-5m-t akarunk adni, ennyiert azert jopar edzo eljonne.
Itt nem ez lenne a "nagy penz".
Sokkal inkabb ezen edzok rendszere, es az ahhoz valo igazolasok.
Mert idejon egy edzo, akinel nem az egyetlen egy szent es serhetetlen 3-5-2 letezik, akkor penzt kell aldozni azon keret felepitesehez.
Ez pedig nalunk meglehetosen irrealis.
En ezert mondanam, hogy maradjon Chivu, es most azt szamitsuk is le, hogy bajnok edzot nem szokas kirugni.
Maradjon, de meg veletlenul se hosszabbitsunk vele.
Egyertelmuen ebben is van kockazat, hisz ne varhatjuk el minden evben, hogy a rivalisok folyamatosan bukdacsoljanak, ez vilagos is.
Megis en ezt a dontest hoznam.
Nyilvan ha elbukjuk 500 pontos elonyrol a Scudettot, akkor targytalan amit irtam, de ezt inkabb tegyuk is felre.
- Kenji
Biztos jó hangulatban lesznek a srácok vasárnapra.. élükön Pioval és Bastoval..
-
INTER-1908
Hat idén nyáron se kell aggódni hogy olaszok nyerik a Vb-t
Teljesen jól mutatja az olasz foci szintjét! 12 eve nincs vb es a Bl ben se élték tul a márciust...
Ennek fényében amit Inzaghi csinált az óriási bravur volt! Jelenleg az olasz foci sehol sincsen.
Teljesen jól mutatja az olasz foci szintjét! 12 eve nincs vb es a Bl ben se élték tul a márciust...
Ennek fényében amit Inzaghi csinált az óriási bravur volt! Jelenleg az olasz foci sehol sincsen.
- PellerG
A bajnokságban viszont óriási negatív bravúr, hogy csak egyszer tudott nyerni.
-
matyinter
Lautaro lesz már a hétvégén?
- Cupi
- Festa
Akit most látsz Thuram mezben az nem a legendás hátvéd fia hanem Arnautovics TIkus jelmezben.
Viszont Kolumbia ellen lehet az igazi MT9 volt a pályán.
Lautaro kezdeni fog és verni is fogjuk a Romát aztán lehet locsolkodni.
- interfan
Bisseck izomserulest szenvedett, kihagyja a Roma es a Como elleni meccseket.
Sky szerint legkorabban az aprilis 17-en a Cagliari ellen terhet vissza.
Sky szerint legkorabban az aprilis 17-en a Cagliari ellen terhet vissza.
- interfan
Chivu:
Mit varsz a Roma ellen, kepesek vagytok ujra nyerni, veszelyben a Scudetto?
Csak az Inter Olaszorszagban az egyetlen klub ahol egy dontetlen is egy drama.
Elso helyen vagyunk, ezzel megfelelolunk az elvarasoknak, es eddig teljesitettunk a celunkat a bajnoksagban.
Ha az Interrel tortenik valami, akkor az olasz kozosseg pellengere allitja az Intert, es mindenki az Inter tamadja, utcara mennek az emberek es tuntetnek az Inter ellen, jatekosainkat pedig megkovezik.
Ellenben amikor az Inter ellen tortenik valami, akkor mindenki csendben van, es senki nem beszel semmirol.
Olaszorszag leggyuloltebb csapata az Inter.
De mi nagyszeru klub vagyunk, nagyszeru szurkolokkal.
Valogatottert kiesesert sem az Inter jatekosok felelosek.
Hogy vannak az olasz jatekosaid?
Igazi profik, es persze nagy a csalodotsag, de azonnal elore tekintettek, es nagy motivacioval vagtak bele a munkaba.
Megmutattak mar tobbszor, kepesek azonnal reagalni, es igazi profik.
Thuram?
En mindig elmondtam, nagyon fontos jatekos szamomra, a legmagasabb minoseget kepviseli.
Nyugodt vagyok, hogy ilyen szintu tamadora tamaszkodhatok, mindig megnyugvast ad nekem.
Pontosan ismerem az erteket, es a kimagaslo kepessegeit.
Meglepodtel hogy Esposito rugta az elso tizenegyest?
Kerdeztem tole, hogy o kerte e az elso tizenegyest, azt mondta igen, o akarta rugni az elsot.
Ezzel peldat mutat ilyen fiatalon, hogy mekkora felelosseg vallasra kepes, nekem csak ennyi a fontos.
A tizenegyesek kimaradnak nem ez a lenyeg, hanem hogy volt batorsaga, akarta, es felelossege ezt elrugni.
Szamunkra ez egy nagyon jo jel.
- intertomega
MINDENKINEK BÉKÉS, ÁLDOTT HÚSVÉTOT !!
JÉZUS LEGYŐZTE A HALÁLT ! ALLELUJA !!!
A mai meccsünkről:
Nos egy ,,feltámadás szerű" sikeres meccs nagyon jót tenne! Mindenkinek !
1. Remek játékkal 4 : 0 ide. Feledtetve a közelmúlt gyenge teljesítményeit : Tehát, fényes Győzelem !!!
2. Pocsék játék , de győzelem ( 1:0, vagy 2:1)
3. Egy vacak 11-es és győzelem...tehát 3 pont...hú nem érdekel csak : GYŐZZÜNK !
4. Estleg megint ....na olyan nem lesz...
Boccs, de a mester jó mondta; ha döntetlent játszik az INTER összedől a világ ! ?
Kezünkben van a sorsunk. Viszont ekkora szembeszél már rég volt ellenünk.
Amennyiben Basto nem kap pirosat, Espo meg berugja a büntetőt akkor ( talán) nem lenne ekkora ,,közutálat" a kékfeketék felé. Az olasz sajtó idézett néhány hozzászólást a netről. Hmm...hát nincs igaza a háborgóknak.
Barella jól játszott, Dimarco elfogadhatóan, Bastoni sajna piros, Frattesi értékelhetetlen, Pio közel állt a gólszerzéshez 3x is!
Hát Ők a mi kedvenceink az INTER válogatottjai.
Szóval ma kiderül: Egy összeesett Inter vagy egy fanatikus , bajnokságot megnyerni akaró INTER fog pályára lépni ???
Naná, hogy az utóbbi!
S ha nem...ha elvérzünk a Meazzában?
Pocsék lesz, a PSG utáni hangulatunkhoz lesz hasonló
CSAK HOGY ENGEM AKKOR SEM RENDÍT MEG: MARADOK HALÁLOMIG INTERES
FORZA INTER !!!
A mai meccsünkről:
Nos egy ,,feltámadás szerű" sikeres meccs nagyon jót tenne! Mindenkinek !
1. Remek játékkal 4 : 0 ide. Feledtetve a közelmúlt gyenge teljesítményeit : Tehát, fényes Győzelem !!!
2. Pocsék játék , de győzelem ( 1:0, vagy 2:1)
3. Egy vacak 11-es és győzelem...tehát 3 pont...hú nem érdekel csak : GYŐZZÜNK !
4. Estleg megint ....na olyan nem lesz...
Boccs, de a mester jó mondta; ha döntetlent játszik az INTER összedől a világ ! ?
Kezünkben van a sorsunk. Viszont ekkora szembeszél már rég volt ellenünk.
Amennyiben Basto nem kap pirosat, Espo meg berugja a büntetőt akkor ( talán) nem lenne ekkora ,,közutálat" a kékfeketék felé. Az olasz sajtó idézett néhány hozzászólást a netről. Hmm...hát nincs igaza a háborgóknak.
Barella jól játszott, Dimarco elfogadhatóan, Bastoni sajna piros, Frattesi értékelhetetlen, Pio közel állt a gólszerzéshez 3x is!
Hát Ők a mi kedvenceink az INTER válogatottjai.
Szóval ma kiderül: Egy összeesett Inter vagy egy fanatikus , bajnokságot megnyerni akaró INTER fog pályára lépni ???
Naná, hogy az utóbbi!
S ha nem...ha elvérzünk a Meazzában?
Pocsék lesz, a PSG utáni hangulatunkhoz lesz hasonló
CSAK HOGY ENGEM AKKOR SEM RENDÍT MEG: MARADOK HALÁLOMIG INTERES
FORZA INTER !!!
-
cuchu11
Szerintem kicsit túl van tolva ez a "közutálat".intertomega írta: ↑2026.04.05. 09:20 Kezünkben van a sorsunk. Viszont ekkora szembeszél már rég volt ellenünk.
Amennyiben Basto nem kap pirosat, Espo meg berugja a büntetőt akkor ( talán) nem lenne ekkora ,,közutálat" a kékfeketék felé.
Ez a gyűlölet egy helyről származik.
Egy olyan klubtól, amelynek neve mindenkor összeforrt a manipulációval.
Akinek a vezetőjét 2011-ben örökre eltiltották az olasz futballtól.
Majd a következő vezetőjét 2023-ban 2 évre tiltották el az olasz futballtól.
Nem szabad a mártír szerepébe bújni, büszkén ki kell állni, és megmutatni, hogy ki a jobb!
- Abel15
MINDENKINEK BÉKÉS, ÁLDOTT HÚSVÉTOT !!
Ne keverd már bele a vallást!!!Ez nem templom!!!

Ne keverd már bele a vallást!!!Ez nem templom!!!
- PellerG
Én kicsit úgy érzem, Zielinski és Calhanoglu nem néz ki jól egyszerre a kezdőben.
Nálam jelenleg előrébb van a lengyel.
Én így kezdenék ma:
Sommer
Akanji-De Vrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Zielinski-Sucic-Dimarco
Thuram-Lautaro
Nálam jelenleg előrébb van a lengyel.
Én így kezdenék ma:
Sommer
Akanji-De Vrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Zielinski-Sucic-Dimarco
Thuram-Lautaro
-
Francesco
Én most nagyon úgy gondolom hogy nem fogunk ma sem nyerni és egyre nehezebb lesz a csapatnak.
Pedig simán benne van a holnapi mérkőzésben egy döntetlen, tehát egy mai siker majdhogynem garantált bajnoki címet szállítana, viszont egész egyszerűen úgy érzem hogy valami ebből a csapatból elveszett, hiányzik. Remélem nem lesz igazam… Forza Inter!
Pedig simán benne van a holnapi mérkőzésben egy döntetlen, tehát egy mai siker majdhogynem garantált bajnoki címet szállítana, viszont egész egyszerűen úgy érzem hogy valami ebből a csapatból elveszett, hiányzik. Remélem nem lesz igazam… Forza Inter!
- intertomega
- interfan
Nincs meglepetes, a jo ideje beharangozott kezdo a palyan.
Hivatalos kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Zielisnki-Dimarco
Thuram-Martinez
Hivatalos kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Zielisnki-Dimarco
Thuram-Martinez
- sorger=giallo
Acerbi...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- interfan
DeVrij az idei szezonra teljesen ellett felejtve Chivuval, igy sajnos nem sok remeny volt abban, hogy o kezdjen es ne Acerbi.
- Baggio85
A vágyat szeretném ma látni, hogy bajnokok akarunk lenni!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
matyinter
Bisseck amúgy mennyi időre esett ki? Ha jól emlékszem, akkor 2 hét kb, de elsiklottam a hírek felett.
De Vrij tuti menni fog, és sajnálom, hogy ennyire mellőzve van.
Na, de a lényeg, ez egy K... Nagyon fontos meccs, bajnokság szempontból is, és mentálisan is.
Forza Inter.
De Vrij tuti menni fog, és sajnálom, hogy ennyire mellőzve van.
Na, de a lényeg, ez egy K... Nagyon fontos meccs, bajnokság szempontból is, és mentálisan is.
Forza Inter.
-
matyinter
Hot take: Thuram duplával 2-0.
Hangulat az van
Hangulat az van
-
HerfortBalazs
Remelem kiteszik a szivüket ma a palyara. Ha igy lesz es nem sikerül nyerni azt megtudom bocsajtani a lelektelen szart nem.
Dai!
Dai!
-
HerfortBalazs
Ott is van !!!!!
-
matyinter
Na ennyire hiányzott Lautaro!!! De Thuram is szépen csinálta.
- PetR
- Kapcsolat:
Úgy kell Lautaro ennek a csapatnak, mint egy falat kenyér... szép volt! 
De a Fior ellen is hamar jött a gól... ne vegyünk vissza!
De a Fior ellen is hamar jött a gól... ne vegyünk vissza!
-
matyinter
- sorger=giallo
Jó lenne már az első félidőben bekotorni a másodikat.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
matyinter
Oké, jól védekezünk, de a faszért kell magunkra húzni az ellenfelet? Sommer, szép volt
- Atosz
12. perc óta nézem kb, azóta hányadék az egész…
-
Francesco
Thuram katasztrófa. Szép volt a gólpassz, de egy nulla védekezésben is és sajnos támadás építésben is. Mellette pedig baromi lusta.
- Audipower
Most értem haza, bekapcsoltam a TV-t, erre egyből kapunk egy ilyen óvodás gólt.
Már meg sem lepődöm, továbbra is nevetséges a védekezésünk. Szánalmas az egész csapat úgy ahogy van.
Nem igaz, hogy minden meccsünkön ez van mostanában. Lövünk egyet, aztán ráülünk az eredményre és menetrendszerűen gólt kapunk.
Nem érdemel a csapat Scudettot az az igazság!
Már meg sem lepődöm, továbbra is nevetséges a védekezésünk. Szánalmas az egész csapat úgy ahogy van.
Nem igaz, hogy minden meccsünkön ez van mostanában. Lövünk egyet, aztán ráülünk az eredményre és menetrendszerűen gólt kapunk.
Nem érdemel a csapat Scudettot az az igazság!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Audipower 2026.04.05. 21:32-kor.
-
matyinter
5 perc focival, és utána elkényelmesedéssel nehéz meccset nyerni...
- Nerazzurri
Akanji ki a faszomat fogott??
- Atosz
Aztabüdöskurvamindenit…
-
matyinter
Thuram mehet a juvéba nyugodtan, és szerintem jövőre már nem is lesz itt. Kurvára irritáló, amit hónapok óta csinál. Néha van 1-1 megmozdulása és ennyi.
Hakáaaaaáaaaaaaaan
-
matyinter