Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Francesco

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2026.06.10. 09:13
Igazabol mas posztot irsz, mert jobbhatvednek a 4 vedos vedelem jobbszelere ajanlottak oda fel Palestrat.
Ott jelenleg a Citynel Nunes + Lewis van.
Mondjuk egyelore ugynezki igazad van, es hiaba ajanlgatja az 50m Palestrat a Citybe az Atalanta, sok sikerrel nem jartak.
Ez persze valtozhat.
De azert boven vannak ott mas nevek, lasd:
Kounde, Porro, Gusto, Livramento, Acheampong, Read, es meg sorolhatnank.

Nem tudom ez a Cambiaso nekem annyira nem meggyozo.
Dehat Ausilioek biztosan jobban tudjak.
Igen, ezt olvastam én is, de az a baj a négyvédős rendszerrel, ami Dumfries esetében is, hogy nem az a posztja és kiveszed a képességei egy igen nagy részét, ilyen kompromisszumokért pedig láttuk, hogy mekkora fizetési hajlandóság van a klubok részéről pl. a holland esetében.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Francesco írta: 2026.06.10. 09:19
interfan írta: 2026.06.10. 09:13
Igazabol mas posztot irsz, mert jobbhatvednek a 4 vedos vedelem jobbszelere ajanlottak oda fel Palestrat.
Ott jelenleg a Citynel Nunes + Lewis van.
Mondjuk egyelore ugynezki igazad van, es hiaba ajanlgatja az 50m Palestrat a Citybe az Atalanta, sok sikerrel nem jartak.
Ez persze valtozhat.
De azert boven vannak ott mas nevek, lasd:
Kounde, Porro, Gusto, Livramento, Acheampong, Read, es meg sorolhatnank.

Nem tudom ez a Cambiaso nekem annyira nem meggyozo.
Dehat Ausilioek biztosan jobban tudjak.
Igen, ezt olvastam én is, de az a baj a négyvédős rendszerrel, ami Dumfries esetében is, hogy nem az a posztja és kiveszed a képességei egy igen nagy részét, ilyen kompromisszumokért pedig láttuk, hogy mekkora fizetési hajlandóság van a klubok részéről pl. a holland esetében.
Persze, jogos, es ezert is valoszinubb hogy ha a City igazol jobbhatvedet, akkor a Porro, Kounde, Livramento, Gusto, Acheampong, stb sorbol kerul ki, es nem Palestra lesz az.

Nekunk szerintem az a lenyeg, hogy egy jo alternativa meglegyen.
(Mert ez az 50m+ mar kezd vicc lenni)
De a jo alternativa nalam nem Cambiasoval kezdodik.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Nem igaz hogy nincs másik alternatíva Palestra helyett. Ott van pl. Read a Feyenoordból vagy Doue a Strasbourgból. Mindkettőben van potenciál és az áruk sincs az egekben.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Ha Frattesi helyzetét nézzük, és azt, hogy kb senki nem fizet érte, adja magát a Frattesi + pénz - Cambiaso csere.
Ha nem így teszünk félő, hogy vagy a nyakunkon marad, vagy sima kölcsönnel tudjuk csak elpasszolni.
interfan

lucky0 írta: 2026.06.10. 10:16 Nem igaz hogy nincs másik alternatíva Palestra helyett. Ott van pl. Read a Feyenoordból vagy Doue a Strasbourgból. Mindkettőben van potenciál és az áruk sincs az egekben.
Abszolult, es irta itt valaki a neveket, hogy mennyi jo nev volt kulfoldrol.
Nyilvan lehetne hozni a besult neveket is, de megis csak lehet talalni jatekosokat.
Lehetne hozni boven peldakat, azert van a szakmai vezetes, hogy ezeket a neveket megtalalja, es felfedezze.

Desire Doue testvere Guela Doue abszolult biztato, es nagy potencial nev valoban.
Mint ahogy akar Read is.
Mindig minden evben vannak lehetosegek, es nem csak 50-70 millios arral.
Ezeket a lehetosegeket kellene megtalalni, erre kellene a szakmai vezetes.
lucky0

FEKA84 írta: 2026.06.10. 10:39 Ha Frattesi helyzetét nézzük, és azt, hogy kb senki nem fizet érte, adja magát a Frattesi + pénz - Cambiaso csere.
Ha nem így teszünk félő, hogy vagy a nyakunkon marad, vagy sima kölcsönnel tudjuk csak elpasszolni.
Szerintem Olaszon belül azért piacképes Frattesi. Napoli, Roma, Juventus aki tudna érte fizetni és mutat(ott) érdeklődést is iránta. Meglátjuk. Cambiasoval ugyan az a bajom mint Diabyval, mindkettő bal lábas. A mi játékunk beadásokra épül, ebben a rendszerben nem tudom mennyire tudnának érvényesülni RWB poszton ballábas ként.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2026.06.10. 10:56
lucky0 írta: 2026.06.10. 10:16 Nem igaz hogy nincs másik alternatíva Palestra helyett. Ott van pl. Read a Feyenoordból vagy Doue a Strasbourgból. Mindkettőben van potenciál és az áruk sincs az egekben.
Nyilvan lehetne hozni a besult neveket is, de megis csak lehet talalni jatekosokat.
Lehetne hozni boven peldakat, azert van a szakmai vezetes, hogy ezeket a neveket megtalalja, es felfedezze.

Desire Doue testvere Guela Doue abszolult biztato, es nagy potencial nev valoban.
Mint ahogy akar Read is.
Igen, igazából ezzel a Palestra üggyel az a probléma, mint tavaly a Lookmanessel: nem az, hogy esetleg nem jön, hanem, hogy lenne úgy néz ki 40-45 millió eurónk egy játékosra, mégsem költjük el végül senkire vagy elaprózzuk. Pedig ennyi pénzből már bőven találni jó játékost.
interfan

Baggio85 írta: 2026.06.10. 12:09
interfan írta: 2026.06.10. 10:56

Mint ahogy akar Read is.
Igen, igazából ezzel a Palestra üggyel az a probléma, mint tavaly a Lookmanessel: nem az, hogy esetleg nem jön, hanem, hogy lenne úgy néz ki 40-45 millió eurónk egy játékosra, mégsem költjük el végül senkire vagy elaprózzuk. Pedig ennyi pénzből már bőven találni jó játékost.
Egyebkent a fentebb emlitett nevek is lennenek 30m korul.
De latjuk Cambiaso kapcsan is 30m eurot ker a Juventus...

Te milyen neveket mondanal egyebkent ennyi penzbol?
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

lucky0 írta: 2026.06.10. 11:27
Cambiasoval ugyan az a bajom mint Diabyval, mindkettő bal lábas. A mi játékunk beadásokra épül, ebben a rendszerben nem tudom mennyire tudnának érvényesülni RWB poszton ballábas ként.
Cambiaso két lábas játékos (mégha eredetileg a bal lába dominánsabb is), sokat játszott ő jobb oldalon is. Én tartom amit korábban írtam, a mi rendszerünkben nagyon élne, olasz, jó korban lévő válogatott játékos.

Az a pénz amit a Juve kér érte mai piacon nem sok, és ha még ettől a lúzer Frattesitől is meg tudnánk szabadulni vele, akkor az az utobbi évek egyik legkomolyabb sikere lenne transzfereket nézve.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Dan-i-nter írta: 2026.06.10. 13:48
Cambiasoval ugyan az a bajom mint Diabyval, mindkettő bal lábas. A mi játékunk beadásokra épül, ebben a rendszerben nem tudom mennyire tudnának érvényesülni RWB poszton ballábas ként.
Cambiaso két lábas játékos (mégha eredetileg a bal lába dominánsabb is), sokat játszott ő jobb oldalon is. Én tartom amit korábban írtam, a mi rendszerünkben nagyon élne, olasz, jó korban lévő válogatott játékos.

Az a pénz amit a Juve kér érte mai piacon nem sok, és ha még ettől a lúzer Frattesitől is meg tudnánk szabadulni vele, akkor az az utobbi évek egyik legkomolyabb sikere lenne transzfereket nézve.
Visszavágnánk ezzel a Cannavaro-Carini deal miatt? (Uram isten gec, még mindig nehéz feldolgozni, mi folyhatott ott…)
lucky0

Dan-i-nter írta: 2026.06.10. 13:48

Engem meggyőztêl! Cambiaso gyere ránk! 😁 Frattesi out! 🙏😃
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Ha fiatal, olasz, és jobblábas szélső kerestetik, akkor nekem Michael Kayode a listámon lenne. Bár támadóbb felfogásban nem tudom hogy menne neki, viszont bedobásból adhatna pár gólpasszt.

Ha a kor nem számít (nem olyan régen még Perisic is szóba került) akkor Konrad Laimer (29) is a listámon lenne (Contract expires: 30/06/2027). Vállalható áron el lehetne hozni egy évvel a lejáró szerződése előtt, 3 g/ 9a idén.
Vagy Julian Ryerson, 0g/ 15a idén. Ugyancsak a bundesligából.

De ezeket a neveket nem nekünk kellene keresgélni, bedobni, hanem Ausilio csapatának. Ez a bajom, hogy nincs minden bajnokságból legalább 3 név az asztalon, minden egyes posztra. Vagy ha van, akkor miért csak, a ballábas olasz bajnokságban játszó egy szem Cambiaso van alternatívaként? Ha tud jobbal akkor is...

Kapusposzton is világtalanság van. Évek óta olyan kapusunk van, aki a mezőnyben is be tud szállni a játékba és nem csak védeni tud a lábaival. Martinez nem ilyen, mégis leigazolták.

Henriquében én nem látok semmi olyat ami itt előrébb vinné, szóval végül Diouffal redbullt kell itatni és megtanítani védekezni. A kaput tudja merre van és a szándék is megvan benne, hogy oda juttassa a labdát. Maradjon ez az oldal ahogyan van, hátha mégis lesz belőlük valami, és legyen egy jobb kapusunk.
interfan

MLK írta: 2026.06.10. 14:40 Ha fiatal, olasz, és jobblábas szélső kerestetik, akkor nekem Michael Kayode a listámon lenne. Bár támadóbb felfogásban nem tudom hogy menne neki, viszont bedobásból adhatna pár gólpasszt.

Ha a kor nem számít (nem olyan régen még Perisic is szóba került) akkor Konrad Laimer (29) is a listámon lenne (Contract expires: 30/06/2027). Vállalható áron el lehetne hozni egy évvel a lejáró szerződése előtt, 3 g/ 9a idén.
Vagy Julian Ryerson, 0g/ 15a idén. Ugyancsak a bundesligából.

De ezeket a neveket nem nekünk kellene keresgélni, bedobni, hanem Ausilio csapatának. Ez a bajom, hogy nincs minden bajnokságból legalább 3 név az asztalon, minden egyes posztra. Vagy ha van, akkor miért csak, a ballábas olasz bajnokságban játszó egy szem Cambiaso van alternatívaként? Ha tud jobbal akkor is...

Kapusposzton is világtalanság van. Évek óta olyan kapusunk van, aki a mezőnyben is be tud szállni a játékba és nem csak védeni tud a lábaival. Martinez nem ilyen, mégis leigazolták.

Henriquében én nem látok semmi olyat ami itt előrébb vinné, szóval végül Diouffal redbullt kell itatni és megtanítani védekezni. A kaput tudja merre van és a szándék is megvan benne, hogy oda juttassa a labdát. Maradjon ez az oldal ahogyan van, hátha mégis lesz belőlük valami, és legyen egy jobb kapusunk.
Valamiert (biztos jo okuk van ra) szakmai vezetes ugy latja a jobb WB posztra kell igazolni.
Henrique is elado, szabadulnak tole.
Kapuba pedig a szakmai vezetes meggyozte Chivut, hogy lesz a J.Martinez + Provedel paros, es amit oda kiadnank, azt adjuk a jobb WB posztra.
Egyebkent valoszinu Chivut sem kellett annyira gyozkodni, mivel az o jateka teljes egeszeben a beadasokra/szeljatekra epul.

Ausilio elmondta, hogy azokra a posztokra amikre igazolni akarunk, osszesen 3-4 nevet gyujtunk ossze, ezek utan kezdodnek a konkret lepesek.
Hirek alapjan ez:
Palestra, Cambiaso, + ???
Most hogy eleg e 3-4 jatekos akik kozul valasztunk, ezt Ausilio biztosan jobban tudja, vagyis neki kell ezt tudnia.
MLK

Én azt tudom elképzelni, hogy Cambiaso inkább az esetleges Carlos féle igény növekmények / távozás (+Frattesi csere) miatt kerülhetett képbe. A Palestráért mindent meg izzadságszagúnak tűnik, szóval szerintem nem voltak rá felkészülve, hogy bárki is elviszi Denzelt. Így egy név sem volt még egy hónappal ezelőtt abban a bizonyos kalapban. Most meg mehet a kapkodás... Ráadásul Henriquét is el kellene adni, de ezzel az egésszel csak az árát verik lefelé.
interfan

Pisa vezetese ma az Inter szekhazban jart, itt Akinsanmiro volt az egyik tema akire opcios joguk van.
Valamint az Inter felajanlotta a Cocchi-Topalovic parost is megvasarlasra a Pisanak.

Provedel ugynoke szinten az Inter szekhazban jart ma, a jatekos elfogadta az Inter ajanlatat.

Sky szerint Bisseck jovoje bizonytalan, az Inter egy 40m euros ajanlatra nyitott lenne. Bisseck ugynoke is megerkezett az Inter szekhazba ahol a felek megvitatjak a jovot.
MLK

Provedel milyen? Filip Stankovic nem lenne jobb?
Jim

Hozzászólás Szerző: Jim »

MLK írta: 2026.06.10. 18:16 Provedel milyen? Filip Stankovic nem lenne jobb?
32 éves...
nem ő lesz a jövő kapusa

miért nem keresünk fiatal olasz kapust?
ezen a poszton mindig volt 1-2 jó olasz is a ligában
interfan

Calciomercato kiemeli, miutan a Real nemet kapott a 150m euros ajanlat kapcsan a Vitinha, Joao Neves, Kvaratskhelia, Dembele, Doue, Olise, J.Alvarez sor kapcsan, nem tudni merre indulnak tovabb.
Haaland szinten elerhetetlen, mint ahogy Yamal is, ezert benne van, hogy Lautaro Martinez lesz a kovetkezo jelolt.
Ennek meg nagyobb lenne az eselye, ha Martinez golokat rug a VB-n.
Az Inter pedig egy 150m euros ajanlatot biztosa nem utasitana vissza.
Viszont kiemelik, Martinez egyaltalan nem biztos, hogy elhagyna az Intert a Real kedveert.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2026.06.10. 20:46 Calciomercato kiemeli, miutan a Real nemet kapott a 150m euros ajanlat kapcsan a Vitinha, Joao Neves, Kvaratskhelia, Dembele, Doue, Olise, J.Alvarez sor kapcsan, nem tudni merre indulnak tovabb.
Haaland szinten elerhetetlen, mint ahogy Yamal is, ezert benne van, hogy Lautaro Martinez lesz a kovetkezo jelolt.
Ennek meg nagyobb lenne az eselye, ha Martinez golokat rug a VB-n.
Az Inter pedig egy 150m euros ajanlatot biztosa nem utasitana vissza.
Viszont kiemelik, Martinez egyaltalan nem biztos, hogy elhagyna az Intert a Real kedveert.
Lau eddigi cselekedeteiből is nyilatkozataiból az jön le, hogy szerintem nem menne el. Fontos neki a környezet a család és imádja ezeket Milánóban. Azt is elmondta, hogy ha véget ér a focista karrierje akkor többet nem fogjuk Őt látni a foci környezetében. Max Ausilio barátunk intézné el, hogy na akkor taka van. 150m-ból hány flop 20-25m-os játékost tudna már igazolni. :D :D :D

Ezt a Bisseck sztorit se nagyon értem, alig van KH-ünk. 3 posztra cserékkel együtt 6 játékosból egyelőre 2 tűnik fixnek, Akanji és Bastoni. Acerbi megy, de Vrij kitudja Bissecket meg áron alul áruljuk.

50m az értéke erre 40m-ért eladnánk miközben a Milan Thiaw-t 3 nem túl sikeres szezon után 18m-os értékkel 35 millióért eladta a Newcastlenek.

Félreértés ne essék én nem ragaszkodnék Bisseckhez alapvetően csak ebben a helyzetben tűnik kicsit luxusnak szerintem az áron aluli értékesítése.

Persze ha de Vrijt sikerül megtartani csökkentett fizuval, Carlost meg emelt fizuval jön Solet 25m-ért akkor elég plusz egy játékost még vásárolni olyat mint Palaciost akit 500e eurós értékkel sikerült leigazolni 6,4m-ért valamelyik nagy sasszemnek.

Persze nem akarok károgni és a mercato még el sem kezdődött de a nevek és a lehetőségek hasonlítanak a tavalyi zseni mercatora.

Hosszabbítottunk Mkhitaryannal szóval adjuk el Aleksandar Stankot is na.
interfan

Es ha mar Ausilio annyit idezetett mondata, szerintem meg egy indok amiert rettento fontos lenne A.Stankovic megtartasa:

Volt itt egy iras december vegen:

"
19 eves korig bezarolag, legalabb 450 percet lejatszo sajat nevelt jatekos, par nagyobb csapatban:

- U19 sajat nevelt:

1. PSG: 4 jatekos
2. Arsenal: 2 jatekos
2. Barcelona: 2 jatekos
2. Chelsea: 2 jatekos
5. Bayern: 1 jatekos
5. Milan: 1 jatekos
5. MU: 1 jatekos

0 jatekos:
Inter, Juventus, Roma, Napoli, Atalanta, Dortmund, Leverkusen, Lipcse, Real, Atletico, Bilbao, Tottenham, City, Liverpool

23 eves korig bezarolag, legalabb 450 percet lejatszo sajat nevelt jatekos, par nagyobb csapatban:

- U23 sajat nevelt:

1. Barcelona: 6 jatekos
2. PSG: 4 jatekos
2. City: 4 jatekos
2. Bilbao: 4 jatekos
5. Arsenal: 2 jatekos
5. Chelsea: 2 jatekos
5. Bayern: 2 jatekos
5. Real: 2 jatekos
5. Atletico: 2 jatekos
10. Inter: 1 jatekos
10. Milan: 1 jatekos
10. Juventus: 1 jatekos
10. Atalanta: 1 jatekos
10. Liverpool: 1 jatekos
10. MU: 1 jatekos

0 jatekos:
Dortmund, Leverkusen, Lipcse, Roma, Napoli, Tottenham
"

Na most az ilyen U20 vagy U19-es vonalat hagyjunk, de az U23 sajat neveles vonalat nezve, mennyivel jobban nezne ki, hogy lenne 2 jatekosunk is, a 21 eves Esposito, es a 21 eves A.Stankovic.
Mennyivel masabb, jobb uzenet lenne a fiatalok, a gyerekek, az utanpotlas, es ugy minden fele, hogy igenis lehet jovo az Interbe.
Nagyon fontos egy identitast es jovokepet adjon a klub.
Nem kell itt egybol a vilag legjobb utanpotlas es akademia szinteteket, es Barcelona, PSG, City vonalat nezni, de az hogy nalunk is megkapjak a lehetoseget a sajat nevelt fiatalok, mint par Serie A klubnal is, azt igenis lehetne.
Kis lepes persze ez a vilag elit utanpotlasok fele, de megis mondanivalojaban oriasi jelentosege lenne, ha A.Stankovic maradna.
Cserebe legalabb ennyire karos, rossz, es sulyosan artalmas, rombolo uzenete lenne, ha eladnank A.Stankovicot.
MLK

interfan írta: 2026.06.11. 07:21 Mennyivel masabb, jobb uzenet lenne a fiatalok, a gyerekek, az utanpotlas, es ugy minden fele, hogy igenis lehet jovo az Interbe.
EZ teljesen így van. Lenne kötődésük is, nem "zsoldosok". A barca is akkor volt a legjobb, amikor saját játékosokkal álltak fel. A Psg csinál most hasonlót.
Még akár Filip is képben lehetne, 8 millióra ugrott az értéke tavaly óta. Ha egy évet védene egy kisebb Seria A csapatnál kiderülhetne, hogy lesz-e belőle valami.
Suzukinak már 20 m az értéke TM-on. Tuti hogy rekord összeget kellene érte fizetni, hiszen még csak 23 éves.
interfan

MLK írta: 2026.06.11. 08:57
interfan írta: 2026.06.11. 07:21 Mennyivel masabb, jobb uzenet lenne a fiatalok, a gyerekek, az utanpotlas, es ugy minden fele, hogy igenis lehet jovo az Interbe.
EZ teljesen így van. Lenne kötődésük is, nem "zsoldosok". A barca is akkor volt a legjobb, amikor saját játékosokkal álltak fel. A Psg csinál most hasonlót.
Még akár Filip is képben lehetne, 8 millióra ugrott az értéke tavaly óta. Ha egy évet védene egy kisebb Seria A csapatnál kiderülhetne, hogy lesz-e belőle valami.
Suzukinak már 20 m az értéke TM-on. Tuti hogy rekord összeget kellene érte fizetni, hiszen még csak 23 éves.
Na igen valoban ott a kotodes is mint nagyon fontos dolog.

Minden tisztelet, szobor minden Mkhitaryannak is, de 38 eves lesz...
Ha most o marad, es A.Stankovicot meg eladjuk, akkor azert az egy igazan "gyonyoru" tortenet lenne.
En ertem, hogy oltozoi vezer meg a nyavaja, de akkor kapjon szerepet az edzoi stabba, ugyis tele van ex jatekosokkal, es akkor vezenyelhet az oltozobe.

De ott van a Di Gregorio story is, nyugodtan kaphatott volna o is lehetoseget, ahelyett hogy aproert kiszortuk.

Vagy ott van Zanotti.
Nem tud nagy kockazat azt mondani, hogy ingyen annyit tudott volna, mint Henrique baratunk 25m-ert.
(Kiszortuk 2m-ert)

De akar S.Espositot is emlithetjuk, aki ertem, hogy a "szemelyiseg", de egy fiatal valaki, azert van az edzo, a stab, hogy ezen valtoztasson, fejlodjon, stb.
Annyit biztosan tudott volna mint Taremi, Correa barataink...

Es ez csak egy par hirtelen pelda...

Ausilio kiall, es nagy pofaval elmondja, o bizony tavaly Pio Espositot kolcsonadta volna.
Zsenialis vagy Piero...
Eltudom kepzelni, micsoda "nev" erkezett volna helyette, es kitudja milyen szezonunk lett volna.

En nem azt mondom, hogy legyen 3-4 husz alatti sajat nevelt jatekosunk, akik 500+ perceket meg 1000+ perceket kapnak.
Nem lehet a vilag legjobb utanpotlasait, akademiait elerni.
De a szandek legalabb legyen mar meg, annyira hogy az az 1-2 jatekos megkapja a bizalmat.
Itt van A.Stankovic, 21 eves, bizonyitott, boven-boven megerdemli az eselyt, foleg ugy, hogy latjuk milyen "minosegu" kozeppalyasokert fizettunk egy csomo penzt az elmult evekben.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Di Gregorio pont bukta lett viszont, úgy tűnik, most a Besiktashoz igazolhat 15 millió körüli összegért.
A Juve új kezdőkapust keres.
Nagyon elégedetlenek voltak vele mióta náluk van.
interfan

Bergamoi forrasok szerint az Atalanta 60m eurot ker Palestra kapcsan.

Gazzetta kiemeli, semmifele jatekost + penzt nem erdekli az Atalantat, legalabb 55m fix + bonuszok.
Gazzetta szerint a Newcastle visszalepet, tul magasnak talaltak az arat, nem tettek ajanlatot.
A Citynek pedig hiaba ajanlottak a jatekost, aki szivesen menne oda, a City nem tett ajanlatot.
Az Inter az alternativakat merlegeli.

SportItalia szerint Cambiaso neve egyre inkabb kepbe kerul.
Spalletti nem csak Frattesi, hanem C.Augusto irant is erdeklodik.
Legujabb alternativa pedig Dan Ndoye.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2026.06.11. 11:33 Bergamoi forrasok szerint az Atalanta 60m eurot ker Palestra kapcsan.

Gazzetta kiemeli, semmifele jatekost + penzt nem erdekli az Atalantat, legalabb 55m fix + bonuszok.
Gazzetta szerint a Newcastle visszalepet, tul magasnak talaltak az arat, nem tettek ajanlatot.
A Citynek pedig hiaba ajanlottak a jatekost, aki szivesen menne oda, a City nem tett ajanlatot.

Legujabb alternativa pedig Ndoye.

Palestra ügyes gyerek,de kb most kell elengedni.
Lookman Saga új néven.
Ez már a vicc kategória lassan.
60 milkából 2 hasonló képességű játékost tudunk venni.
Egy Ndoye aki a Bolognában is bizonyított már olcsóbb.

Cambiasoban nem látok semmi extrát,de attól még nálunk hasznos lehet.

Jön az ebéd .Megkívántam egy Soletet. :)
interfan

Festa írta: 2026.06.11. 11:48
interfan írta: 2026.06.11. 11:33 Bergamoi forrasok szerint az Atalanta 60m eurot ker Palestra kapcsan.

Legujabb alternativa pedig Ndoye.

Palestra ügyes gyerek,de kb most kell elengedni.
Lookman Saga új néven.
Ez már a vicc kategória lassan.
60 milkából 2 hasonló képességű játékost tudunk venni.
Egy Ndoye aki a Bolognában is bizonyított már olcsóbb.

Cambiasoban nem látok semmi extrát,de attól még nálunk hasznos lehet.

Jön az ebéd .Megkívántam egy Soletet
Uj kedvenc? :D
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Azért a nevetséges kategóriába nem kell elmenni. 60 millió egy első szezonos játékosért, hagyjuk már, Atalantáról nem veszünk senkit ép áron soha.
Sóletet ettem tegnapelőtt, finom volt, de viccet félretéve ő szerintem nem lenne rossz
MLK

interfan írta: 2026.06.11. 11:33 SportItalia szerint Cambiaso neve egyre inkabb kepbe kerul.
Legujabb alternativa pedig Dan Ndoye.
MLK írta: 2026.06.10. 16:14 Én azt tudom elképzelni, hogy Cambiaso inkább az esetleges Carlos féle igény növekmények / távozás (+Frattesi csere) miatt kerülhetett képbe.
Eggyel több olasz lenne a csapatban, csak ne gazdagítsuk a juvét. Velük kell megoldani a Frattesi üzletet.

Dan Ndoye, támadó. Ha ő képben van, akkor ezer másik játékos is képben lehetne, "csak" védekezni kell tanítani. Írnám egyébként, hogy ennyi erővel itt van Diouf is, de vele ilyen szempontból vagy nem számolnak, vagy pénzzé akarják tenni.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

PellerG írta: 2026.06.11. 11:32 Di Gregorio pont bukta lett viszont, úgy tűnik, most a Besiktashoz igazolhat 15 millió körüli összegért.
A Juve új kezdőkapust keres.
Nagyon elégedetlenek voltak vele mióta náluk van.
Állítólag megegyeztek Dibu Martinezzel. Na ő pont oda való, zsák a foltját.
Még tavasszal szóba került nálunk is az Argentin, hát az agyérgörcs kerülgetett
interfan

Marotta nagy baratja a Sassuolo elnoke Carnevali lesz a Juventus uj vezerigazgatoja, jelentette be Romano es Moretto is.
Jelenlegi vezerigazgato Comolli pedig tavozik a Juventustol.

Egy lepessel kozelebb a Frattesi + penz = Cambiaso uzlet?
matyinter

Miért van az az érzésem, hogyha Frattesi elmegy bármelyik másik olasz csapatba (máshová úgysem megy) akkor újra elkezd tudni focizni és megszopat minket pár meccsen?
De amúgy menjen, nem sok haszna van nálunk, de azért nem mondom, hogy rossz játékos lenne, és fiatal is még.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

interfan írta: 2026.06.11. 19:28 Marotta nagy baratja a Sassuolo elnoke Carnevali lesz a Juventus uj vezerigazgatoja, jelentette be Romano es Moretto is.
Jelenlegi vezerigazgato Comolli pedig tavozik a Juventustol.

Egy lepessel kozelebb a Frattesi + penz = Cambiaso uzlet?
Wow, mindenki azt hitte onnan megy nyugdíjba.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2026.06.11. 19:28Frattesi + penz = Cambiaso uzlet?
Nem lenne rossz, főleg Frattesitől megszabadulni, de sokat nem kéne ráfizetni.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Como a Cruzeiroból igazol a védelem szélére, nekünk is érdemes lenne néha a dél amerikaiaktól igazolni....
Olcsóbb is lenne...
interfan

Bernardo Silva meg alairt a Realba, Romano is bejelentette.

Spanyol forrasok szerint evenkenti fizetese 16m + 4m bonusz, es 2 + 1 evre irt ala.
Valamint 20m euro alairasi penzt.

- Atletico 12m fix + 3m bonusz fizetest ajanlott, + 15m alairasi penzt
- Barcelona 10m fix + 2m bonusz, + 10m alairasi penzt
- Inter 8m fix + 2m bonusz, + 15m alairasi penzt
- Juventus 6m fix + 2m bonusz, +10m alairasi penzt

Penzugyileg semmi eselyunk nem volt a Realal versenyezni...
De meg latjuk egy Atleticoval sem.
k.tomi880421

matyinter írta: 2026.06.11. 20:10 Miért van az az érzésem, hogyha Frattesi elmegy bármelyik másik olasz csapatba (máshová úgysem megy) akkor újra elkezd tudni focizni és megszopat minket pár meccsen?
De amúgy menjen, nem sok haszna van nálunk, de azért nem mondom, hogy rossz játékos lenne, és fiatal is még.
Egyértelműen több van benne mint amit nálunk nyújtott viszont nálunk nem működött így tök felesleges lenne vele szívózni. Plusz ha több is van benne annyi viszont nincs, hogy világsztár legyen. Én részemről megköszönnék neki minden csodás pillanatot amit okozott nekünk és sok sikert kívánnék neki a továbbiakban. Szimpatikus volt az tőle, hogy hiába nem játszatta se Inzaghi se Chivu nem hisztizett nem keltette a balhét megérdemli, hogy többet játszon. Ha pedig Cambiasot megkapnánk érte az mégegy plusz. Nyilván lehet nem lesz Dumfries szint de nem véletlen, hogy jelenleg is a Chelsea és a Barcelona is érdeklődik felőle. Benne is van lehetőség nekünk meg kell egy JSZV és a realitások talaján maradva talán még mindig Ő lenne a legmegfelelőbb játékos a posztra főleg úgy, hogy szerintem jobban feküdne neki nálunk a JSZV poszt mint a Juvéban a BHV és JHV poszt.

Ha már nincs pénz elit jobbszélsőre akkor még mindig inkább Cambiaso mint valami no name Ausilio játékos a francia ligából.
lucky0

A Frattesi-Cambiaso csere tipik Win-Win üzletnek tűnik. Frattesi Spalletinél nagyot ment a válogatottban, úgy hogy nálunk csere ember volt. Cambiaso pedig Allegrinél játszott jól RWB poszton. Ezzel a cserével mindenki jól járna valószínűleg. Csak azt nem értem miért kellene ráfizetnünk?! Nálam ez egy az egyben csere inkább.
k.tomi880421

lucky0 írta: 2026.06.11. 21:40 A Frattesi-Cambiaso csere tipik Win-Win üzletnek tűnik. Frattesi Spalletinél nagyot ment a válogatottban, úgy hogy nálunk csere ember volt. Cambiaso pedig Allegrinél játszott jól RWB poszton. Ezzel a cserével mindenki jól járna valószínűleg. Csak azt nem értem miért kellene ráfizetnünk?! Nálam ez egy az egyben csere inkább.
Szerintem logikus sajnos.

Cambiaso a tavalyi szezonban letolt 3609 percet amin rúgott 3 gólt és kiosztott 5 gólpaszt
Frattesi a tavalyi szezonban viszont csak 1130 percet játszott és 3 gólpaszt osztott ki

Cambiaso jobban játékban van míg Frattesiben nagyobb a kockázat + nekünk jobban kell egy játékos Dumfries helyett mint a Juvénak egy kp (ezt jól tudják) így az adott szituban megtehetik, hogy legyen plusz követelésük.
matyinter

Cambiaso szerintem elég jó spíler, én tudnék neki örülni, már a neve is ígéretes :D
Mondjuk a juvet nem értem, miért szabadulnának tőle, de az ő gondjuk, pont leszarom.
Palestra ilyen 55 millióért komolytalan, de hát szokásos Atalanta, hagyni kell a faszba.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2026.06.11. 21:16 Bernardo Silva meg alairt a Realba, Romano is bejelentette.

Spanyol forrasok szerint evenkenti fizetese 16m + 4m bonusz, es 2 + 1 evre irt ala.
Valamint 20m euro alairasi penzt.

- Atletico 12m fix + 3m bonusz fizetest ajanlott, + 15m alairasi penzt
- Barcelona 10m fix + 2m bonusz, + 10m alairasi penzt
- Inter 8m fix + 2m bonusz, + 15m alairasi penzt
- Juventus 6m fix + 2m bonusz, +10m alairasi penzt

Penzugyileg semmi eselyunk nem volt a Realal versenyezni...
De meg latjuk egy Atleticoval sem.
Mourinho szépen leépíti…
interfan

Sky szerint az Inter felaldozza A.Stankovicot, es eladasra kerul ha erkezik legalabb 35m euros ajanlat.

Frattesi kapcsan a Nottinghamel is targyalunk, 20m korul kerunk.
Besiktassal pedig Henrique eladasa kapcsan targyalunk, erte szinten 20m-t kerunk.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2026.06.12. 08:27
Besiktassal pedig Henrique eladasa kapcsan targyalunk, erte szinten 20m-t kerunk.
Kettőjükért bejönne egy 40 millió az szép szép lenne. ;) Max amit várhatunk értük sajna.
interfan

Cupi írta: 2026.06.12. 09:35
interfan írta: 2026.06.12. 08:27
Kettőjükért bejönne egy 40 millió az szép szép lenne. ;) Max amit várhatunk értük sajna.
Kivancsi leszek mennyi jon ossze eladasokbol.
Esposito volt 4m, Dumfries 20m.
Ha bejonne a Frattesi-Henrique parosbol 30-40m, akkor ott jarnank, hogy 60-70m.

A.Stankovicot aruljuk allitolag 35m.

Ha ot is eladnank, akkor ott jarnank, hogy 100m.

Ebbol a 100m-bol ugymond lehetne igazolni, Sky szerint 4 jatekost akarunk:

- Provedel (3-5m)
- Jones (25-30m)
- Solet (20-25m)

+ jobb WB:
Palestra (45-50m)
Diaby (35-40m)
Ndoye (30-35m)
Cambiaso (30m)
MLK

Létezhetetlennek tartom, hogy a Besiktas 20-at tudjon adni Henriqéért... Onnan ha jön is pénz, az nagyon nem ennyi lesz.

Stankovic eladása ellen szavaztam a fcinternews oldalon (másik topicban belinkeltem). Tojok rá, hogy jön-e Jones, vagy bárki más, ha van tehetséges saját nevelésünk. Azt szeretném látni mint Pio-val, hogy a csapatnál tartjuk és kipróbáljuk. Ha eladják egy kis nyereségért, és Calhának szerződést hosszabbítanak, az mindennek a legalja lenne.
Ezt a "csodálatos" felállást is elfogadtam (amihez pont nem találunk RWB-t), de ha már van olyan játékosunk akinél lenne lehetőség beépíteni, szóba sem szabadna kerülnie, hogy eladjuk... "értékeljük a helyzetét"
interfan

Tuttosport a forras, ezert erdemes a helyen kezelni, de a Tuttosport szerint a Real felajanlhatja az Internek a Guler, Endrick, Mastantuono, Cesar Palacios sort.

Marotta is Madridba utazik ahol a Corazón Classic Match rendezik junius 13-an, ahol a ket csapat orefiu csapatai jatszanak.

Spanyol forrasok szerint Mourinho fixen nem szamit a Mastantuono, Fran Garcia, Asensio, Ceballos, Camavinga, Rodryro sorra, mind elado, valamint ertekeli Endrici jovojet is.
Gulerre a spanyol media szerint szamit Mourinho, viszont Mastanuono, Asensio, C.Palacios valoban opcio lehet az Inter kapcsan, es lehetseges Endrick is.

Egyes forrasok szerint tema lehet L.Martinez is, mivel a Real uj tamadot keres, es eddig visszadobta oket mindenki, ezert akar most Martinez fele is fordulhatnak.
MLK

Mbappét senkinek nem tudják eladni. Szóval Mou elküldi edzőterembe, hízó és magasítókúrára, hogy neki megfelelő erőcsatárrá váljon.
Mou gondolom továbbra is 4231-ben gondolkodik:
a védelem előtt Federico Valverde+Aurélien Tchouaméni (verekedős kp....)
előttük Vini+Silva+Rodrygo és Mbappé lehetne csatár poszton.

Így kimaradna az állandó kezdőből pl: Arda és Bellingham (90+130 millió).

Arda statisztikailag elég jó évet zárt, kérdés kinek kellene, és nekik erre a posztra még Paz is jöhetne.
A Comónak így valóban úgy tűnik szerencséje lesz és marad náluk Paz.

Jobb szélső támadójukból van három (Rodrygo, Mastantuono, Brahim Diaz), míg a másik oldalon csak Vini, akinek ebből a sorból lesz valószínűleg egy cseréje. Nem biztos, hogy lesz távozó.
és így tovább...

Garciának, Palaciosnak, Mastantuononak nincs posztja az interben. Endrick 19 éves csatár és arra a posztra nem költünk, ha nem lesz távozónk. Camavingával úgy gondolom, valaki jó vásárt fog csinálni, (holott ő még elférne a keretben, hiszen ő és Aurélien is, akár védőt is játszhatna).

A lényeg, hogy szerintem ez is csak egy újságírói fantazmagória, mert valakik valahol találkozni fognak, és holnap már tuti Paz-ról lesz egyeztetésük és így tovább...
A realból ha valakinek örülnék az Valverde lenne. Camavingában pedig többet, és jó lehetőséget látok. Trent pedig nálunk jól tolná az RWB poszton.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Csak nehogy tényleg Lautaro legyen a beszélgetés tárgya. Bárhogy is van a Real Madid az Real Madrid. Martinez utolsó éve, amikor még eladható jó áron és komolyan számolna/számolhatna vele top csapat. Ha most nem megy el, akkor innen (vagy később a Racingból) megy nyugdíjba.

Ebben az esetben jöhetne képbe a játékos csere/kölcsön/vétel és az alábbi játékosok:
Paz, Endrick, Trent, Camavinga, Arda, Mastantuono

Játsszunk el a gondolattal (én nem adnám el). Martinez ára mondjuk valahol a 120 milliónál állna meg.
Paz és Endrick = Lautaro?
Paz és 40 millió = Lautaro?
Paz és Camavinga = Lautaro?

Inkább azt tudom elképzelni, hogy kukázunk kölcsön esetleg opcióért játékost, de igazán nagy nevet nem hiszem, hogy hozunk. Mondjuk Endrick-et megnézném Bonny helyett, utóbbi mehetne kölcsönbe. A baj az, hogy Paz Arda és Mastantuono is possztalan nálunk.
interfan

Francesco írta: 2026.06.12. 12:36 Csak nehogy tényleg Lautaro legyen a beszélgetés tárgya. Bárhogy is van a Real Madid az Real Madrid. Martinez utolsó éve, amikor még eladható jó áron és komolyan számolna/számolhatna vele top csapat. Ha most nem megy el, akkor innen (vagy később a Racingból) megy nyugdíjba.

Ebben az esetben jöhetne képbe a játékos csere/kölcsön/vétel és az alábbi játékosok:
Paz, Endrick, Trent, Camavinga, Arda, Mastantuono

Játsszunk el a gondolattal (én nem adnám el). Martinez ára mondjuk valahol a 120 milliónál állna meg.
Paz és Endrick = Lautaro?
Paz és 40 millió = Lautaro?
Paz és Camavinga = Lautaro?

Inkább azt tudom elképzelni, hogy kukázunk kölcsön esetleg opcióért játékost, de igazán nagy nevet nem hiszem, hogy hozunk. Mondjuk Endrick-et megnézném Bonny helyett, utóbbi mehetne kölcsönbe. A baj az, hogy Paz Arda és Mastantuono is possztalan nálunk.
Az oke, hogy a Real az Real, de a jelenlegi helyzetbe ki akar odamnenni?
Kb a fel vilag visszadobta oket...

Es en ertem azt is, hogy a penz az penz, es biztosan kaphatna Martinez 20m euros fizetest is ott.
De megis ott vannak a sportszakmai ertekek.
Es jelenleg ez a Real semmiben nem elorelepes sportszakmailag egy Interhez kepest.
Penzugyileg oke, dehat a penz nem minden.

Guler lenne az egyetlen normalis nev, de ot meg pont nem adnak ide.
Mastantuono mint uj Messi, az...
En ertem, hogy a Real egy jatekostemeto, de vannak azert melysegek.

Endrick elferne boven Bonny helyett, dehat ezzel is van par akadaly.
Bonny nem igazan kell senkinek...
Endricket meg ha eladjak kernek vagy 40m-t, mi meg aztan ennyit nem valoszinu hogy fizetnenk.
Ha meg kolcson, akkor folyamatos kezdo kell neki, mi meg ezt nem tudnank garantalni.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Durrogtatod ezt a sportszakmai hülyeséget folyamatosan.
Melyik csapat esélyesebb a következő 5 évben egy BL győzelemre ? Az Inter , vagy a Reál? Attól ,hogy káosz van ott is, mi nagyon más konyhából eszünk...
Nem szeretném, ha Martinez menne. Zanettit szerepét egész szépen betölti. Kérdés elég e neki a scudetto, vagy többet akar kínozni magából, fizetés szempontjából. Jelenleg Chivu az edző, Marotta sem lesz itt sokáig , pénzünk meg nincs. Szeretnék én olyan helyzetet a csapatnak,mint a Reálnak van. ( én sem szeretem őket)
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Nem szeretem a Real Madridot de azért túlzó amiket állítassz.
Szerintem jelenleg sportszakmai szempontból is előrelépés a Madrid. Sajnos előbb nyernek BL- t mint mi. Kb minden évben ott vannak az esélyesek között.
Aztán nem a játékosok utasították vissza őket hanem a klubjaik.
Láthatod hogy ingyen igazolható játékosokból Bernardo Silva és Konaté is látott bennük fantáziàt.
Szóval úgy beszélsz róluk mintha a Sevilláról beszélnél.
Válasz küldése