Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Francesco írta: 2026.06.27. 15:32 Találós kérdés:
105 meccs 65 gól 14 gólpassz
Mindenki is akarta
Milánba ment
Elsülhet így is, bár szerintem remek játékos.
Na jo de azert a Holland bajnoksagban ez nem egy egyedi eset...
Csak par pelda:

- Graziano Pelle:
Feyenoord: 66 meccs 55 gol 15 golpassz.
Majd sem Angliaba, sem a Parmaba nem valtotta meg a vilagot.

- Lozano:
Eindhoven: 74 meccs 40 gol 23 golpassz.
Napoliban nem eppen ezt hozta.

- Ziyech:
Twente: 76 meccs 34 gol 28 golpassz.
Ajax: 165 meccs 49 gol 78 golpassz.
Chelseanel ennek a kozeleben sem volt.

- Milik:
Ajax: 76 meccs 47 gol 21 golpassz.
Lattuk a Napoliban es a Juventusban, hat nem ez a holland bajnoki Milik lett belole.

- Wilfried Bonny:
Vitesse: 77 meccs 58 gol 18 golpassz.
Majd komoly bajnoksagokban neki sem sikerult.

- Boadu:
Alkmaar 18-19 evesen: 77 meccs 35 gol 15 golpassz.
Monacoba ment is vege is lett.

Es akkor volt ilyen 100 millios Antony is, esetleg Bergwijn.

En nem azt mondom, hogy a Holland bajnoksagban csak ilyen van, mert vannak nyilvan ellenpeldak is, de sokkal tobb az olyan aki elkepeszto szamokat hoz ott, majd mashol vege lesz mint a botnak.
Francia bajnoksagban is van nyilvan ilyen, de sokkal-sokkal kevesebb, es ott cserebe pont forditva van, hogy joval tobb a pozitiv pelda mint a negativ.
Kb egy szinten a Spanyol, Olasz bajnoksag pozitiv/negativ aranyaval.
Ellenben a Holland bajnoksagnal nagyon masok az aranyok.
interfan

interfan írta: 2026.06.27. 19:38
VInter101 írta: 2026.06.27. 11:34
segogabor írta: 2026.06.27. 09:22 Ez a átigazolási pletykák rovat címet át kell írni szerintem , fantom átigazolások címre. Idén szerintem már nem igazolunk senkit , és 120 játékost fognak szóba hozni velünk kb. 2 éve ugyanaz a lemez, semmi érdemleges igazolás nem történik, még az a szerencse,hogy mikor Marotta felelt az átigazolásokért ,azzal hosszú időre megalapoztuk a csapatunkat. Ausillo meg a haverja olyan súlytalan mint Quasimodó az iskolabálon. Már nincs ingyen igazolható játékos, már csak ilyen Diufok meg Henrjkik vannak ,akiktől örülnek ,hogy megszabadulnak. Bohózat az egész
Teljesen egyetértek. Amíg nincs új tulaj addig ez van/lesz!
Mindenki garázdálkodhat úgy ahogy nem szégyelli.
Szerintem a gond nem ott kezdodik, hogy valaki hibazik, mert a vilag legjobb szakemberei is hibaznak 10-20-30%-ban, csak hat ugye az aranyok.

Itt ket fontos dolog van:
- Egy:
Ki mennyit hibazik, mert ha az a 20% hiba, mondjuk 60% hiba, az mar nem feltetlenul jo dolog.
- Ketto:
A felelosseg kerdese.
Mert itt sem az a baj, hogy valaki/barki/akarki hibazik 1-2-3X, van ilyen elofordul.
Viszont ha ezek a hibak ujra es ujra elojonnek, akkor egy normalisan mukodo barminel igenis kellene a hibakert egy felelost talalni, azt pedig lecserelni egy olyanra, aki ne adja a jo eg elorelepes lehet.

Az Inter 2019-23 kozott osszesegeben jol mukodott, sot mondhatni kivaloan,0 es boven tobb volt a jo dontes mint a rossz.
Ha meg azt nezzuk, hogy ezt nulla eurobol csinaltuk, ugy meg aztan foleg.
Nezzuk meg akar az idei bajnoki cimet, akar a 20. bajnoki cimet, akar a 2 BL dontot, nagyon nagy reszben olyan jatekosoknak koszonhetjuk akik 2019-23 kozott erkeztek
(Martinez 2018).

En nem tudom hogy mi valtozott meg, nem tudom kinek a nevei jottek 2019-23 kozott, es mi az ami 2024 ota megvaltozott, de ezt nem is nekem kell tudni, hanem az Inter vezetesnek.
Ha pedig ezt az okot megtalaljuk, akkor elso korben ezen kellene valtoztatni.
hvmetal írta: 2026.06.27. 19:57 2023-ig Marotta intézte. Aztán miután elnök lett gyorsan elfelejtett mindent. Sö mivel Piero feladata lett és a társak úgy csodálkoznak rá az igazoltakra,mint a busman srác a kólas üvegre, könnyebb elfedni a pénz rossz felhasználását. Felesleges azt gondolni,hogy a Zhang korszakban profibban igazoltunk, hogy az Oaktree időkben pedig Fiorentina szinteket hozunk csak drágán. Vagy,hogy egy Lookman, Palestra üzletet nem tudunk lezavarni.
Igazából fasza,hogy itt felfedtük,hogy van hiba.
Ennél már csak az lenne faszább,ha ezt bárki a vezetőségben is észrevenné.
(40-et kér a Pool egy perememberért. Az Inter ólint nyom, 35millió+ bónuszok 8-) . Előbb utóbb valaki csak sikerül áron alul .
Ezt hogy ki intezte es meddig, es azota ki intezi ezt az Inter vezetosegnek kell tudnia, ok latjak ezt.
Viszont egyedul az Inter vezetes az ami ezen valtozatni tud.

Ha mar Jones...
Mivel ugynezki az Arsenal lemarad Tonalirol, a B opcio egyes hirek szerint Jones, akiert kifizetnek a Liverpool altal kert 40m eurot.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ha már hajlamosak vagyunk negatívan látni az átigazolásainkat, azért említsük meg az ellenpéldát, Sucicot mondjuk, akit 15 millióért vettünk és már 40et ér. Idén nyáron már rá se sok esélyünk lenne.
interfan

Baggio85 írta: 2026.06.28. 07:55 Ha már hajlamosak vagyunk negatívan látni az átigazolásainkat
Kedvenc osbolcsesseggel elve: "ez nem fekete vagy feher".

2019-23 kozott is voltak rossz igazolasok, es 2023 ota is vannak jok.

Itt mindig az aranyok a kerdesek, semmi mas, errol szol minden, es ez az ami a lenyeges kerdes.
interfan

Romano hirei:

Amikor Wesley kapcsan olvasol barmit az Interrol, tud hogy ebbol semmi nem igaz.
A Roma egy Chelseanek nemet tudott mondani, ez ritksaga, mert letfontossagu jatekos a Roma szempontjabol.

Solet kapcsan minden elakadt es leallt.
Az Inter 10 napja tett egy ajanlatot, ezt elutasitottak, azota az Inter nem tett uj ajanlatot.

Jonest nem nevezem kudarcba full uzletnek, de meg hosszu az ut.
Az Inter 25m + bonuszokat ajanlott, a Liverpool hatarozottan elutasitotta ezt, es 40m eurot ker.
Nem tudni, hogy egy 30-33m + bonuszok mire lesz eleg, egyelore a Liverpool kitart a 40m euro mellett.

Perisic:
Januarban nagyon kozel voltam ahhoz, hogy ujra az Inter jatekosa legyek, de a PSV Eindhoven nem engedett el.
Ausilio es Marotta tudja hol vagyok, ha felkeresnek most a nyaron, meglatjuk mi tortenik.
SportItalia kiemeli, Perisic ezzel nyilt es vilagos uzenetet kuldott, visszaakar terni az Interbe.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Meg most is jobb jatekos mint Augusto a brazil inkabb hatvednek hasznos
Baggio85

Már írtam korábban, szerintem Perko teljesen jó megoldás lenne jobbra. LH tudna játszani, tanulni mellette és már nem is neki kellene vinni az egész oldalt, mint amikor itt volt, mert úgyis a bal oldalunk az erősebb, ami valószínűleg jövőre is több szerepet kap. Jól fejel, védekezni is tud, képzett, ismeri a közeget.
Nyilván a 37 évével nem rá fogjuk építeni a jövő csapatát, de szerintem nem lógna ki.
interfan

Baggio85 írta: 2026.06.28. 09:17 Már írtam korábban, szerintem Perko teljesen jó megoldás lenne jobbra. LH tudna játszani, tanulni mellette és már nem is neki kellene vinni az egész oldalt, mint amikor itt volt, mert úgyis a bal oldalunk az erősebb, ami valószínűleg jövőre is több szerepet kap. Jól fejel, védekezni is tud, képzett, ismeri a közeget.
Nyilván a 37 évével nem rá fogjuk építeni a jövő csapatát, de szerintem nem lógna ki.
LH-tol eppen szabadulni akarunk, cserebe Dioufra epitunk a hirek alapjan mint jobb WB.

Mondjuk ha valaki azt mondja, hogy Dumfries tavozik, es egy 38. eleteveben levo Perisic erkezik, haaat mit ne mondjak...
Inkabb a "humoros" kategoria, szoval azert ettol hatha kicsit "kreativabb" a szakmai vezetes.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2026.06.28. 09:22 [quote=Baggio85 post_id=190886 time=<a href="tel:1782631031">1782631031</a> user_id=60]
Már írtam korábban, szerintem Perko teljesen jó megoldás lenne jobbra. LH tudna játszani, tanulni mellette és már nem is neki kellene vinni az egész oldalt, mint amikor itt volt, mert úgyis a bal oldalunk az erősebb, ami valószínűleg jövőre is több szerepet kap. Jól fejel, védekezni is tud, képzett, ismeri a közeget.
LH-tol eppen szabadulni akarunk, cserebe Dioufra epitunk a hirek alapjan mint jobb WB.

Mondjuk ha valaki azt mondja, hogy Dumfries tavozik, es egy 38. eleteveben levo Perisic erkezik, haaat mit ne mondjak...
Inkabb a "humoros" kategoria, szoval azert ettol hatha kicsit "kreativabb" a szakmai vezetes.
[/quote]
Jó, hát nem jött össze a fiatalítás projekt… 😁
interfan

interfan írta: 2026.06.28. 09:22
Baggio85 írta: 2026.06.28. 09:17 Már írtam korábban, szerintem Perko teljesen jó megoldás lenne jobbra. LH tudna játszani, tanulni mellette és már nem is neki kellene vinni az egész oldalt, mint amikor itt volt, mert úgyis a bal oldalunk az erősebb, ami valószínűleg jövőre is több szerepet kap. Jól fejel, védekezni is tud, képzett, ismeri a közeget.

möszi írta: 2026.06.28. 09:35 Jó, hát nem jött össze a fiatalítás projekt… 😁

Na ja, ha mar az nem jott ossze, akkor terjunk vissza az alapokhoz, es a 40-es korosztalyhoz. :D
Semmi baj az eletkor, meg az sem, hogy Perisic a baloldalon jatszik, jo lesz o a jobboldalon is, hisz egy univerzalis korlatan zseni...

Kapust is keresunk, esetleg Handanovic vissza? :D
Csak 4 evvel idosebb mint Perisic, mikozbe o kapus masik meg az egyik legtobb futast igenylo WB poszt.
Ismeri a kozeget, ismeri az Intert, ismeri a bajnoksagot, nem kell beilleszkedi ido, es meg oltozoi vezer is, kell ennel tobb?
J.Martinez meg tanulhatna is tole.

De egy jo Brozovicnak is lejar a szerzodese, ingyen megszerezheto, 34 evesen, mindent ismer, jo lesz o is ide. :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

möszi írta: 2026.06.28. 09:35 LH-tol eppen szabadulni akarunk, cserebe Dioufra epitunk a hirek alapjan mint jobb WB.
LH nagy bukó, mikor jött, akkor se értettem mit akarunk vele, nem is ez a postja.
Diouf is hasonló, nem is értem mit akarunk egy ballábas játékossal RWB-ben, a világ vicce.

Elvileg van RWB-re 25-30 milliónk, abból ne hiszem el hogy nem találunk egy minőségit.
interfan

mike írta: 2026.06.28. 18:31 LH nagy bukó, mikor jött, akkor se értettem mit akarunk vele, nem is ez a postja.
Diouf is hasonló, nem is értem mit akarunk egy ballábas játékossal RWB-ben, a világ vicce.

Elvileg van RWB-re 25-30 milliónk, abból ne hiszem el hogy nem találunk egy minőségit.
Hat de ha volt Palestra kapcsan 45-50m, akkor masert nincs ennyi?
45-50m eurobol meg azert csak lehetne talalni minosegi jobb WB-t.
mike

interfan írta: 2026.06.28. 18:59
mike írta: 2026.06.28. 18:31 LH nagy bukó, mikor jött, akkor se értettem mit akarunk vele, nem is ez a postja.

Én úgy értettem, hogy kell 2 belső védő, legalább 1 RWB. Meg úgy látszik a kp-ra is akarunk még költeni (Jones sztori).
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ez a jones ennyit tud?
poolosok nincsenek annyira elajulva tole
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

R9. írta: 2026.06.28. 19:13 ez a jones ennyit tud?
Én se, Szoboszlai miatt (a divatdrukker nénikémet :D )
Elég sok pool meccset láttam, nem egy rossz iparos a fazon, de semmi extra.
Ilyen 40-et tuti nem adnék érte, úgy, hogy 1 éves szerződése van hátra.
interfan

mike írta: 2026.06.28. 19:04
interfan írta: 2026.06.28. 18:59

Én úgy értettem, hogy kell 2 belső védő, legalább 1 RWB. Meg úgy látszik a kp-ra is akarunk még költeni (Jones sztori).
Ja igen, ertheto, koszi.

Mondjuk ezekre a posztokra eddig is akartunk kolteni, ugy hogy Palestraert fizettunk volna 50m eurot.
Szoval ugymond a "budgetnek" meg kell lennie.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Maxence Lacroix-t olvastam a Chelsea kapcsán, így lehet hogy Chalobah valóban képbe kerülhet.
Nekem hasonló karakter, mint Solet, így neki is örülnék.
interfan

matyinter írta: 2026.06.28. 19:22
R9. írta: 2026.06.28. 19:13 ez a jones ennyit tud?
Én se, Szoboszlai miatt (a divatdrukker nénikémet :D )
Elég sok pool meccset láttam, nem egy rossz iparos a fazon, de semmi extra.
Ilyen 40-et tuti nem adnék érte, úgy, hogy 1 éves szerződése van hátra.
Hat ha Jones 40m, Camavinga meg 60m, akkor nalam nem is kerdes.
Szerintem Camavinga sokkal jobb jatekos attol, amennyire lehuzzak Madridban.
Neki is csak egy normalis kozeg kellene, es siman lehetne egy klasszis.

Ha volt 50m Palestrara, 60m Pazra, akkor most igazan lehetne ugyanugy 60m Camavingara.

Tchouameni is tavozni akar, igaz nala mar valoszinu a 60m is keves lenne, es hat ilyen 80m-nal mar nincs eselyunk.
mike

MLK írta: 2026.06.28. 20:10 Maxence Lacroix-t olvastam a Chelsea kapcsán, így lehet hogy Chalobah valóban képbe kerülhet.
Chalobah-t kerülgettük már korábban is, teljesen jó megoldás lenne.

RWB posztra ott lehetne a norvég Ryerson, 28 éves, ezt a posztot nyomta a Dortmundban is, 5 tüdeje van, rengeteg gólpasszal.
Adnám.
interfan

mike írta: 2026.06.29. 05:29 RWB posztra ott lehetne a norvég Ryerson, 28 éves, ezt a posztot nyomta a Dortmundban is, 5 tüdeje van, rengeteg gólpasszal.
Adnám.
En akit probalnek az Desire testvere, Guela Doue.
23 eves, Strasbourg egyik legjobbja volt, persze nyilvan Strasbourg, de a vedekezo statjai kiemelkedoek voltak bajnoksag szinten is, tamado statjai sem rosszak.
Egy probat en mindenkeppen tennek.

De nalam Kayode is ilyen lenne akit megprobalnek, tavaly sem ertettem miert nem ot hoztuk 18m euroert.
Valamint irta valaki Read nevet, 20 eves, o is sokat fejlodhet, megerhetne o is egy probat.
mike

interfan írta: 2026.06.29. 06:39
mike írta: 2026.06.29. 05:29 RWB posztra ott lehetne a norvég Ryerson, 28 éves, ezt a posztot nyomta a Dortmundban is, 5 tüdeje van, rengeteg gólpasszal.
Adnám.
23 eves, Strasbourg egyik legjobbja volt, persze nyilvan Strasbourg, de a vedekezo statjai kiemelkedoek voltak bajnoksag szinten is, tamado statjai sem rosszak.
Ha hiszed ha nem, Doué volt a másik akit nézegettem.
Ryerson, Doué, ilyen arcok felé kellene menni, nem Dodókkal, Gugákkal szarakodni.

Ha mi nem, elviszik őket mások.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Adnám.

De nalam Kayode is ilyen lenne akit megprobalnek, tavaly sem ertettem miert nem ot hoztuk 18m euroert.
Valamint irta valaki Read nevet, 20 eves, o is sokat fejlodhet, megerhetne o is egy probat.

Én írtam Readet. 😁 Doue vagy Kayode nálam is prioritás lenne, szóba sem került egyik sem gondolom...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lucky0 2026.06.29. 07:25-kor.
interfan

lucky0 írta: 2026.06.29. 07:12

Én írtam Rendet. 😁 Doue vagy Kayode nálam is prioritás lenne, szóba sem került egyik sem gondolom...
mike írta: 2026.06.29. 06:52 Ha hiszed ha nem, Doué volt a másik akit nézegettem.
Ryerson, Doué, ilyen arcok felé kellene menni, nem Dodókkal, Gugákkal szarakodni.

Ha mi nem, elviszik őket mások.
Na akkor egyet gondoltunk itt harman. Jo lenne ha Ausilioek is hasonloan gondolkoznanak.
Sokkal inkabb ez a vonal mint a Dodo, Norton Cuffy, meg ilyen noname Guga fele vonal...
Sot en ezt a neveljuk at a szelsotamadot WB-re elkepezelest sem biztos, hogy eroltetnem (Diaby, Ndoye).

Doue, Kayode, Read, ha fiatal.
Ha kicsit tapasztaltabb akkor akar Ryerson.

Jo lenne ezen a vonalon elindulni.
interfan

Gazzetta szerint Diaby, Dodo, Khalaili nevek maradtak a jobb WB posztra.

Diaby kapcsan viszont nehezkes az ugy, mivel csapata nem nyitott az eladasra.

Fiorentina 25m korul ker Dodo kapcsan.

Ezert a legolcsobb, es legegyszerubb megoldas a Gazzetta szerint Khalaili, akiert 20m-t ker a csapata, komoly verseny sincs erte, mivel csak az Inter es a Napoli erdeklodik.

Corsera szerint pedig mivel Jones megszerzese komoly akadalyokba utkozott a 40m ar miatt, ezert az Inter Pisilli fele fordulhat a KP megerositese erdekeben.

Nemet Sky szerint Stones tovabbra sem dontott a Bayern, Barcelona, Juventus, Napoli, Inter ajanlatai kozul.
MLK

mike írta: 2026.06.29. 05:29
MLK írta: 2026.06.28. 20:10 Maxence Lacroix-t olvastam a Chelsea kapcsán, így lehet hogy Chalobah valóban képbe kerülhet.
Chalobah-t kerülgettük már korábban is, teljesen jó megoldás lenne.

RWB posztra ott lehetne a norvég Ryerson, 28 éves, ezt a posztot nyomta a Dortmundban is, 5 tüdeje van, rengeteg gólpasszal.
Adnám.
MLK írta: 2026.06.10. 14:40 Ha fiatal, olasz, és jobblábas szélső kerestetik, akkor nekem Michael Kayode a listámon lenne. Bár támadóbb felfogásban nem tudom hogy menne neki, viszont bedobásból adhatna pár gólpasszt.

Ha a kor nem számít (nem olyan régen még Perisic is szóba került) akkor Konrad Laimer (29) is a listámon lenne (Contract expires: 30/06/2027). Vállalható áron el lehetne hozni egy évvel a lejáró szerződése előtt, 3 g/ 9a idén.
Vagy Julian Ryerson, 0g/ 15a idén. Ugyancsak a bundesligából.
...
:)
Lenne választási lehetőség, csak felkészültebb csapat kellene hozzá...

Cancelo átadólistás, hú de jó, igazoljuk le őt. Nagyot szólna, örülnének a drukkerek....
Palestra az idény védője lett, hú akkor igazoljuk le őt, igazi rájzing sztár....
Anan Khalili, de jó, van másik fiatal tehetség is a világon, még jó hogy a Napoli kinézte, nekünk meg pont jó lenne, akkor igazoljuk le őt.
Kayode? Olasz is, védő is, már van egy jó idénye is, de őt ciki lenne a PL-ből visszahozni, mikor nemrég még lehetőség lett volna apróért leigazolni, hú akkor őt ne igazoljuk le...
Vannak esetleg mások is? Jó kérdés, szólok a fiamnak, de most az is csak a vb meccseket nézi, nem hiszem, hogy tudna segíteni...
Meg amúgy is, nemrég hoztuk Henriquét, jó lesz ő még, csak türelem kell neki, mert egyébként eladni sem tudjuk és így hely sem lesz új igazolásnak a keretben...
Egyébként Stankót most extra áron el tudjuk adni, lesz rajta vagy 10 milliós haszon, cserébe meg tudunk a kp-ra és a szélre két Henriquét hozni, tehetségesek, egyik 27, másik 28 éves, ebbe a ligába pont jó korban lesznek, jó lesz így?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nem tudom hány évesre kell még öregednie Perisicnek, hogy már ne jöjjön elő a szokásos pletyka a visszatéréséről...
Nagyon unalmas már.
matyinter

PellerG írta: 2026.06.29. 09:59 Nem tudom hány évesre kell még öregednie Perisicnek, hogy már ne jöjjön elő a szokásos pletyka a visszatéréséről...
Nagyon unalmas már.
Én anno nagyon bírtam (általában, de nyilván nem mindig) De 50 éves, még, ha a válogatottban most is mutatja, hogy értékes, de azért ne már...
De az a kép, amikor Kvádrádót csicskítja, azt sosem felejtem :D
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Nálam Ritsu Doan is a listámon lenne rwb pozira, mondjuk már 28 éves, de az még talán pont beleférhet. Frankfurtból talán mozdítható lenne, rendelkezik a klasszik japán erősségekkel, pl fáradhatatlan, csupaszív, szimpatikus forma. Számai is korrektek.
mike

Atosz írta: 2026.06.29. 12:27 Nálam Ritsu Doan is a listámon lenne rwb pozira, mondjuk már 28 éves, de az még talán pont beleférhet. Frankfurtból talán mozdítható lenne, rendelkezik a klasszik japán erősségekkel, pl fáradhatatlan, csupaszív, szimpatikus forma. Számai is korrektek.
Ugyanaz a baj mint Dioufnál, mindkettő ballábas, ergo alkalmatlan RWB posztra.
Amúgy jó playa, de ő klasszik ballábas tükörszélső.
Atosz

mike írta: 2026.06.29. 13:06
Atosz írta: 2026.06.29. 12:27 Nálam Ritsu Doan is a listámon lenne rwb pozira, mondjuk már 28 éves, de az még talán pont beleférhet. Frankfurtból talán mozdítható lenne, rendelkezik a klasszik japán erősségekkel, pl fáradhatatlan, csupaszív, szimpatikus forma. Számai is korrektek.
Jaja, de a válogatottban elég jól szokott állni neki az rwb pozi, nyilván azért más a játékredszer. Viszont ha jobbos kell, akkor ott van Nakamura a másik oldalon. :D Csak ő védekezésben talán kevésbé fegyelmezett, meg jobb oldalon még nem láttam játszani. :D
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Egy kis háttérsztori.

Csóró Anan Khalailit teljesen szétszedik a neten. Amit tudni kell róla, hogy Izraelben született Haifában viszont palesztin felmenőkkel rendelkezik. Emiatt már a Maccabi Haifába játszva az Izraeliek kinézték zaklatták közben meg a Palesztinok is zaklatták izraeli állampolgársága miatt arabként. Elég megnézni az internetes fórumokat, azt írják mindenhol le a Palesztinok milyen szörnyű ember mert nem áll ki egyértelműen palesztina mellett, miközben az izraeli emberek nem akarjék befogadni pedig Ő magát izraelinek gondolja hisz ott született.

Pedig Izraelben nem egy palesztin-izraeli ember van és Ő volt az egyik kevés a sok ember közül aki kiállt a nyilvánosság elé a 2023. október 7-i terrortámadások és az azt követő gázai háború kirobbanása után.

Ezt mondta:
„Az ország állampolgára vagyok, és ugyanazt a valóságot élem meg, mint bárki más a világon, aki gyűlöli a háborút és nem szereti a vérontást. Sajnos ez nem olyasmi, amit mi dönthetünk el. Nagyon szomorúvá tesz, ami történik, mélyen elszomorít az ártatlan állampolgárok vérontása, és remélem, hamarosan véget ér. Bárcsak lenne bármilyen módom személy szerint megállítani ezt az egészet – higgyék el, egy percig sem haboznék. Sokkal jobb napokért imádkozom.”

A Palesztinok viszont a világ egészén főleg a futballszurkolók úgy élik meg ezen szavait, hogy ha nem Palesztinával akkor ellenük van holott Khalaili elmondta nem egyszer, hogy a gyilkosság az nincs rendben.
matyinter

Mennyire "gonosz" embernek tűnik,.ott rohadjon meg, ahol van...
Sajnos kurva gáz, hogy a fociban is bent van a politika/háború
PellerG

Ausilio nyilatkozata alapján 5-10 név is képben RWB posztra, de nem kell kapkodni.
Két belső védő fog érkezni a nyáron, Solet viszont nem elég meggyőző név jelenleg számunkra.
Stankovic és Massolin jövőjéről augusztus közepén dönt Chivu, számít e rájuk.
C.Jones valószínűleg nem jön, mert jelentős a különbség az Inter ajánlata és a Pool kérése között.
Anyagi okok miatt Camavinga sem opció, nem fér bele nekünk.
Pazért nem tettünk lépéseket, mivel tudtuk, hogy a Comonak vásárlási opciója van és élni is fognak vele.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... le-1012594

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... re-1012595
interfan

Volt itt azert ket erdekes Ausilio mondat:
Noi con Nico Paz non abbiamo mai fatto nulla, mai fatto nulla semplicemente perché stiamo lavorando su altro tipo di posizioni, ci sono altre necessità, altre priorità
Magyarul:
"Mi soha nem csinaltunk semmit Paz kapcsan, egyszeruen azert mert mi mas posztokon dolgozunk, mas igenyeink vannak, mas prioritasaink vannak".
Solet, come tanti altri calciatori, potrebbe essere un'opportunità, però non è l'unica e non sono poi così sicuro che possa essere lui
Magyarul:
"Solet sok mas jatekoshoz hasonloan, egy lehetoseg, de nem o az egyetlen, es nem vagyok benne biztos hogy o a megfelelo."
interfan

Gazzetta szerint mar Chalobah a fo celpont a KH posztra es nem Solet.

Low-cost KH neveket pedig jelenleg ertekeljuk.

Ujra megerositi a Gazzetta, mivel Diabyt nem akarjak eladni, Dodo ara pedig 25m felett van, ezert a legolcsobb, es legkonnyebben elerheto jatekos az Khalaili.
Nincs komoly erdeklodes erte, egyedul a Napoli mutatott kezdeti erdeklodest, ezert verseny sincs, 20m korul mozdihato.
Gazzetta szerint az Inter jelenleg megprobal mas megoldasokat is, de amennyiben nem tudunk mast igazolni, akkor vegul Khlaili fele vehetjuk az iranyt.
PellerG

PellerG írta: 2026.06.29. 23:24 Ausilio nyilatkozata alapján 5-10 név is képben RWB posztra, de nem kell kapkodni.
Két belső védő fog érkezni a nyáron, Solet viszont nem elég meggyőző név jelenleg számunkra.
Stankovic és Massolin jövőjéről augusztus közepén dönt Chivu, számít e rájuk.
C.Jones valószínűleg nem jön, mert jelentős a különbség az Inter ajánlata és a Pool kérése között.
Anyagi okok miatt Camavinga sem opció, nem fér bele nekünk.
Pazért nem tettünk lépéseket, mivel tudtuk, hogy a Comonak vásárlási opciója van és élni is fognak vele.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... le-1012594

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... re-1012595
Szintén elhangzott, hogy továbbra is 3-5-2 lesz a taktika 😵😵‍💫
Nem váratlan, de lassan már tényleg megnéznék egy 4-2-3-1-t pl.
interfan

PellerG írta: 2026.06.30. 08:31 Szintén elhangzott, hogy továbbra is 3-5-2 lesz a taktika 😵😵‍💫
De ezen van barki aki meglepodik?

Chivu ugy 86X mondta el, esze agaban nincs taktikat valtani, es hulye lett volna barmin is valtoztatni.
Ausilio tavaly is elmondta, Chivu egyertelmu volt, 3-5-2, es ehhez ker jatekosokat.

Ausilio mondata meg Pazrol szinten beszedes.

"Mi soha nem csinaltunk semmit Paz kapcsan, egyszeruen azert mert mi mas posztokon dolgozunk, mas igenyeink vannak, mas prioritasaink vannak".

Pontosan az amirol mi is beszeltunk itt a forumon, nincs posztja a 3-5-2-be.

Ez pedig szinten mindentol beszedesebb Ausilio reszlet:

"An attacking midfielder? An attacking midfielder doesn’t exist in a 3-5-2 system. You’re not the Inter coach, and the Inter coach plays 3-5-2, so there’s no place for a traditional No. 10."

Magyarul iranyito es 10-es jatekos nincs a 3-5-2-ben.
Te nem vagy az Inter edzoje, az Inter edzoje pedig 3-5-2 taktikat jatszik, amiben nincs hely egy 10-es jatekosnak.

https://x.com/EnjoyInter/status/2071679824406442242
MLK

interfan írta: 2026.06.30. 08:31 Gazzetta szerint mar Chalobah a fo celpont a KH posztra es nem Solet.

Low-cost KH neveket pedig jelenleg ertekeljuk.

Ujra megerositi a Gazzetta, mivel Diabyt nem akarjak eladni, Dodo ara pedig 25m felett van, ezert a legolcsobb, es legkonnyebben elerheto jatekos az Khalaili.
Nincs komoly erdeklodes erte, egyedul a Napoli mutatott kezdeti erdeklodest, ezert verseny sincs, 20m korul mozdihato.
Gazzetta szerint az Inter jelenleg megprobal mas megoldasokat is, de amennyiben nem tudunk mast igazolni, akkor vegul Khlaili fele vehetjuk az iranyt.
Solet mindenképpen képben volt, hiszen tettek érte ajánlatot. Az atletico se lesz akkora birka, hogy sokkal többet mondjanak érte, szóval lehet ő még terítéken, ha az az üzlet nem jön össze. Viszont, ha egy lépcsőfokkal nagyobb összegből kell védőt igazolni, akkor valóban előtérbe kerülhet Chalobah (de nekem ez azt is sejteti, hogy Bisseck, vagy Bastoni távozhat..)
Amit nem értek, hogy egy Aké-t miért nem tud(t)unk meggyőzni... Kevesebből meglenne.

Egyébként ha a chelsea-ből tudunk vásárolni, akkor Murahemovicra is futná. Szóval itt sem értem, nem látom a koncepciót.

Khalili meg nem olasz, és nála szerintem hátrány a fiatalsága. Egyébként, ha 20-ból meglenne (amit kétlek) a napoli, vagy akár mi, már rég aláírta volna az átigazolását.

A Dodo 25 milliója a durva. Mi meg egy Frattesit nem tudunk eladni...
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Szerintem eddig nem igazán tudjuk mit tud Chivu. Egy taktikai változtatás komoly gyakorlással jár, ezt a rizikót ő soha nem fogja bevállalni. Én őszintén szólva nem látom benne a rejtett edző tehetséget.
Érdekes hogy van egy 20 milliós játékosunk a RWB posztra aki nagyon nem jött be, erre nézünk egy 40-50 milliós játékost akit nem sikerül leigazolni, majd ezután visszatérünk egy újabb 20 milliós játékoshoz. Vegyünk mindjárt 2öt hátha valamelyik variáció bejön! De nehogy valakit felhozzunk az utánpótlásból! Túl sok pénzünk van!
PellerG

interfan írta: 2026.06.30. 08:39
PellerG írta: 2026.06.30. 08:31 Szintén elhangzott, hogy továbbra is 3-5-2 lesz a taktika 😵😵‍💫

Chivu ugy 86X mondta el, esze agaban nincs taktikat valtani, es hulye lett volna barmin is valtoztatni.
Ausilio tavaly is elmondta, Chivu egyertelmu volt, 3-5-2, es ehhez ker jatekosokat.
Akkor még egyszer: szívesen megnéznék már egy 4-2-3-1-t 7 év 3 védőzés után.
De tudjuk, hogy ennek még nincs itt az ideje nálunk.
interfan

PellerG írta: 2026.06.30. 10:58
interfan írta: 2026.06.30. 08:39

Akkor még egyszer: szívesen megnéznék már egy 4-2-3-1-t 7 év 3 védőzés után.
De tudjuk, hogy ennek még nincs itt az ideje nálunk.
Ausilio valasza meg erre ez: :D

"You’re not the Inter coach, and the Inter coach plays 3-5-2, so there’s no place for a traditional No. 10."

Azaz "Te nem vagy az Inter edzoje, az Inter edzoje pedig 3-5-2 taktikat jatszik, amiben nincs hely egy 10-es jatekosnak."

Visszaterve az irasodra, nyilvan sok mindent megneznek szivesen, de a taktika valtas meg a 4 vedo nem Chivuval lesz.

Most hogy ez jo, vagy rossz, dontse el mindenki.

Egy biztos, 7 ev alatt a 3-5-2 hozott nekunk:
- 3 Scudetto
- 3 Olasz Kupa
- 3 Olasz Szuperkupa
- 2 BL donto
- 1 EL donto
interfan

VInter101 írta: 2026.06.30. 09:44 Szerintem eddig nem igazán tudjuk mit tud Chivu. Egy taktikai változtatás komoly gyakorlással jár, ezt a rizikót ő soha nem fogja bevállalni. Én őszintén szólva nem látom benne a rejtett edző tehetséget.
Érdekes hogy van egy 20 milliós játékosunk a RWB posztra aki nagyon nem jött be, erre nézünk egy 40-50 milliós játékost akit nem sikerül leigazolni, majd ezután visszatérünk egy újabb 20 milliós játékoshoz. Vegyünk mindjárt 2öt hátha valamelyik variáció bejön! De nehogy valakit felhozzunk az utánpótlásból! Túl sok pénzünk van!
Abszolult igy van, Chivu ilyen edzo, ilyen szemelyiseg, ez szinten jo vagy sem, ez egyeni megiteles.
Az megint biztos, hogy a jateka, elkepzelese, mindene Olaszorszagban eredmenyes es sikeres volt az elso Interes eveben, Nemzetkozi szinten meg cserebe legalabb ennyire sikertelen.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Továbbra sem értem Diaby hogy jöhet szóba mint rwb.
Köze sincs a poszthoz, ő egy támadó szélső, sőt többször játszott csatárt is a Villaba, de ha jól rémlik mikor edző meccset nyomtunk a szaudi csapattal akkor is inkább csatár volt
Atosz

Stankov írta: 2026.06.30. 12:01 Továbbra sem értem Diaby hogy jöhet szóba mint rwb.
Köze sincs a poszthoz, ő egy támadó szélső, sőt többször játszott csatárt is a Villaba, de ha jól rémlik mikor edző meccset nyomtunk a szaudi csapattal akkor is inkább csatár volt
Ugyanez jár a fejemben vagy fél éve, mióta felmerült a neve. Az tuti, hogy a védekezéshez egy dekát sem konyít, szerintem légbőlkapott az egész sztori.
interfan

Kozben hivatalos DeVrij, Darmian, Acerbi, Sommer tavozasa is.
MLK

Atosz írta: 2026.06.29. 15:10
mike írta: 2026.06.29. 13:06
Jaja, de a válogatottban elég jól szokott állni neki az rwb pozi, nyilván azért más a játékredszer. Viszont ha jobbos kell, akkor ott van Nakamura a másik oldalon. :D Csak ő védekezésben talán kevésbé fegyelmezett, meg jobb oldalon még nem láttam játszani. :D
Csak emlegetni kellett:
https://www.fcinternews.it/mercato/naka ... er-1012617
mike

interfan írta: 2026.06.30. 12:38 Kozben hivatalos DeVrij, Darmian, Acerbi, Sommer tavozasa is.
Ezzel 145 év távozott:D
Mind a négynek nagy érdemei vannak itt, de ideje volt ezt meglépni.

Sok sikert nekik, bárhová is mennek.
interfan

Spanyol AS szerint mivel az elsodleges jeloltek elutasitottak a Realt, ezert most a Real Bastoni fele fordul.
AS szerint Bastoni a Barcelonara nyitott lett volna, kerdes a Realal kapcsolatban mit gondol.
Kiemelik, 60m euro korul lehet a vetelar, es az uzlet folyamatban van.

SportItalia szerint viszont semmilyen targyalas nincs, Bastoni nem akar a Realba igazolni, es az Inter jatekosa akar maradni.
Baggio85

interfan írta: 2026.06.30. 18:17 Spanyol AS szerint mivel az elsodleges jeloltek elutasitottak a Realt, ezert most a Real Bastoni fele fordul.
AS szerint Bastoni a Barcelonara nyitott lett volna, kerdes a Realal kapcsolatban mit gondol.

SportItalia szerint viszont semmilyen targyalas nincs, Bastoni nem akar a Realba igazolni, es az Inter jatekosa akar maradni.
A transfermarkton 65 milliót érő Bastoninak, akinek 2028ig szerződèse van, hogyan lehet 60 millió körül a vételára? :) Az eddig egyszezonos Palestra került annyiba. Ki ne találja valaki, hogy többet vagy ugyanannyit ér mint Basto.
interfan

Baggio85 írta: 2026.06.30. 18:45
interfan írta: 2026.06.30. 18:17 Spanyol AS szerint mivel az elsodleges jeloltek elutasitottak a Realt, ezert most a Real Bastoni fele fordul.

A transfermarkton 65 milliót érő Bastoninak, akinek 2028ig szerződèse van, hogyan lehet 60 millió körül a vételára? :) Az eddig egyszezonos Palestra került annyiba. Ki ne találja valaki, hogy többet vagy ugyanannyit ér mint Basto.
Ugy hogy a Barcelona es a Real sokalja a 70m euros arat Bastoniert. :D

Bezzeg mas er 150m eurot is. :D
Válasz küldése