A kapus sztorit lehet, mostmár úgy lennék vele, hogy nyomjuk bele a pénzt Suzukiba, a lowcost 2. számúakat hagyjuk a faszba, aztán majd meglátjuk mi lesz a többi poszton.
De mégegy Kepát elolvasok valahol…
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Imádom az Amerikai Pitét, főleg az első kettőt.
Majd azt mondjuk Anyádnak,hogy megettük az egészet
Sky szerint meg "e fatta" Provedel 3m euroert az Inter jatekosa.interfan írta: ↑2026.07.02. 10:57 Republica szerint Lotito felbontotta az egyeszseget, es visszautasitotta az Inter-Provedel uzletet.
Megemelte Provedel arat, ami legalabb 5m euro innentol, az Inter ezt az osszeget pedig nem fogja kifizetni.
Republica szerint az Inter Kepa fele fordult, es Kepa erkezhet a kapuba akire az Arsenal nem szamit, es szabadulni akarnak tole.
A Lazio még a 30+-os játékosokkal is legombol minket mindig...interfan írta: ↑2026.07.02. 20:30Sky szerint meg "e fatta" Provedel 3m euroert az Inter jatekosa.interfan írta: ↑2026.07.02. 10:57 Republica szerint Lotito felbontotta az egyeszseget, es visszautasitotta az Inter-Provedel uzletet.
Megemelte Provedel arat, ami legalabb 5m euro innentol, az Inter ezt az osszeget pedig nem fogja kifizetni.
Republica szerint az Inter Kepa fele fordult, es Kepa erkezhet a kapuba akire az Arsenal nem szamit, es szabadulni akarnak tole.
Romano szerint is "fake news" Kepa story, es Provedel az Interbe igazol.
Esélyük nincs leigazolni.internaZIOnaLe írta: ↑2026.07.02. 23:59 A Milan közben viszi Vandijk-ot. Nem csípem a palit, de tény a tudása nagyon ott van .
Nálunk meg megy a nagy semmi
Chalobah nagyon rendben van, de jó lenne kicsit alkudni:Dinterfan írta: ↑2026.07.03. 06:04 Sky es Di Marzio szerint az Inter hivatalos ajanlatot tesz Chalobah kapcsan.
Chelsea 35m eurot ker.
Romano is megerositi, Chalobah elfogadta az Inter ajanlatat, most a Chelseavel kell megegyezni.
SportItalia es a Gazzetta szerint is visszalepett a Napoli Khalaili ugyeben, nem
gyozte meg oket, es a Napoli szerint nem er a jatekos 25m eurot.
Schira szerint a jatekos nyitott az Interre, es 1,8m euros eves fizetest kaphat, 2031-ig szerzodessel.
Sky is megerositi, 25m eurot kernek erte, amennyiben ezt az Inter kifizeti, meglesz a jatekos.
Ugyanígy gondolom én is!!!!
Nem tanulunk a saját hibáinkból ezt tudjuk. Na de hogy egy nálunk már egyszer felsült játékost újra meg vegyünk mert máshol volt azóta egy-két közepesnek mondható szezonja... nevetséges és döbbenetes is egyben. Felkészül Lazaro, Buchanan vagy esetleg reaktiváljuk Jonathant?
Újabb sikeres Ausilio féle egyeztetések. Aké -> Fener Her we go.interfan írta: ↑2026.07.03. 13:42 Gazzetta szerint targyalasokat folytatunk Ake kapcsan.
Megtettuk a hivatalos ajanlatot neki, Chivu is kulon felvette vele a kapcsolatot, es biztositotta, hogy komoly szerepet szan neki.
TMW szerint az Inter ajanlatot tesz Bellanova kapcsan.
20m koruli osszeg, amennyiben nem jon ossze o sem, akkor Khalaili fele fordulunk.
Óriási , olyanok vagyunk az átigazolási piacon mint kezdő buzi a gőzfűrdőbenk.tomi880421 írta: ↑2026.07.03. 17:36Újabb sikeres Ausilio féle egyeztetések. Aké -> Fener Her we go.interfan írta: ↑2026.07.03. 13:42 Gazzetta szerint targyalasokat folytatunk Ake kapcsan.
Megtettuk a hivatalos ajanlatot neki, Chivu is kulon felvette vele a kapcsolatot, es biztositotta, hogy komoly szerepet szan neki.
20m koruli osszeg, amennyiben nem jon ossze o sem, akkor Khalaili fele fordulunk.![]()
Azért az kemény amikor egy Fener-el szemben sincs esélyünk.....k.tomi880421 írta: ↑2026.07.03. 17:36Újabb sikeres Ausilio féle egyeztetések. Aké -> Fener Her we go.interfan írta: ↑2026.07.03. 13:42 Gazzetta szerint targyalasokat folytatunk Ake kapcsan.
20m koruli osszeg, amennyiben nem jon ossze o sem, akkor Khalaili fele fordulunk.![]()
Bellanova....te jó ég....teljesen úgy érzem magam mintha egy Genova szint lennénk amikor a velünk komolyabban szóba került neveket olvasom.
mike írta: ↑2026.07.03. 06:54 Khalaili ? Nem tudom. Korábban már Lazaro és Buchanan is besült nálunk, pont ezen a poszton, és ugyanúgy alsóbb nyugat európai ligából érkezve. Ráadásul L Henrique is kuka RWB-ben, elég sokak hibázunk ide.
A videói alapján Khalaili tényleg ügyes, sőt nagyon is az, de 25 millió nagy kockázat nekünk szerintem, biztosan nem fizetnék érte ennyit. Értem hogy a Napoli miért sokallja ezt az árat.
HerfortBalazs írta: ↑2026.07.03. 10:06 Inkabb alljon be Zanetti vagy Maicon öregen.
Siralmasak ezek a nevek. Nekimenni a szezonnak egy Henrique-Khalaili kettőssel az eleg kemeny.
MLK írta: ↑2026.07.03. 08:37 Anan szerintem közel sem ér 25-öt, sőt. De kb ilyen üzlet keretében vettük, már kicsit idősebben Henriquét hasonló összegért. Úgy tűnik 20-ról indul a licit.
Hogy tudnak-e faragni az összegen, nem tudom, de az biztos, hogy egy kevéssé jól sikerült év után eladhatatlanok ezek a focisták.
Jó lenne valami opciós dologgal igazolni...
Palestrának örültem volna, de Dodó(k)nál nem szeretném, hogy kikössünk. Inkább maradjon a Diouf+Henrique páros, és kapjanak lehetőséget.
Egy már bizonyított, mondjuk 26-27 év körüli játékosért, meg nem akarnak kétszer ekkora összeget az asztalra tenni, mert nem megy az eladás...
Pont ez a lényeg, hogy a Liverpool nem akarja, hogy Van Dijk elmenjen. Alissont sem engedték el a Juventushoz, hiába egyezett meg velük és a kopasz edzőjükkel, aki volt már az edzője a Roma-nál...Salah és Robertson elmennek nyáron, tavaly Alexander-Arnold, nem akarnak több rutinos vezért elengedni.mike írta: ↑2026.07.03. 06:54Chalobah nagyon rendben van, de jó lenne kicsit alkudni:Dinterfan írta: ↑2026.07.03. 06:04 Sky es Di Marzio szerint az Inter hivatalos ajanlatot tesz Chalobah kapcsan.
Chelsea 35m eurot ker.
Romano is megerositi, Chalobah elfogadta az Inter ajanlatat, most a Chelseavel kell megegyezni.
SportItalia es a Gazzetta szerint is visszalepett a Napoli Khalaili ugyeben, nem
Schira szerint a jatekos nyitott az Interre, es 1,8m euros eves fizetest kaphat, 2031-ig szerzodessel.
Sky is megerositi, 25m eurot kernek erte, amennyiben ezt az Inter kifizeti, meglesz a jatekos.
Khalaili ? Nem tudom. Korábban már Lazaro és Buchanan is besült nálunk, pont ezen a poszton, és ugyanúgy alsóbb nyugat európai ligából érkezve. Ráadásul L Henrique is kuka RWB-ben, elég sokak hibázunk ide.
A videói alapján Khalaili tényleg ügyes, sőt nagyon is az, de 25 millió nagy kockázat nekünk szerintem, biztosan nem fizetnék érte ennyit. Értem hogy a Napoli miért sokallja ezt az árat.
Van Dijk két hét múlva 35 éves lesz, annyira nem sírok érte, nagy név, de nem véletlenül szabadul tőle a Pool, lehasználták.
Már csak az hiányzik, hogy Lotitóval alkudozzunk. Ugyanoda jutnánk vele mint az Atalantával. Chalobahnak nagyon örülnék, Ő amúgy nagyon illene a játékrendszerünkbe jobb oldalra szerintem. Nagyon hasonló a játékstílusa mint Bissecknek, Akanji mehetne középre és mögé kellene még egy játékost vásárolni.Anonym alkesz írta: ↑2026.07.03. 20:43Pont ez a lényeg, hogy a Liverpool nem akarja, hogy Van Dijk elmenjen. Alissont sem engedték el a Juventushoz, hiába egyezett meg velük és a kopasz edzőjükkel, aki volt már az edzője a Roma-nál...Salah és Robertson elmennek nyáron, tavaly Alexander-Arnold, nem akarnak több rutinos vezért elengedni.mike írta: ↑2026.07.03. 06:54Chalobah nagyon rendben van, de jó lenne kicsit alkudni:Dinterfan írta: ↑2026.07.03. 06:04 Sky es Di Marzio szerint az Inter hivatalos ajanlatot tesz Chalobah kapcsan.
Chelsea 35m eurot ker.
Khalaili ? Nem tudom. Korábban már Lazaro és Buchanan is besült nálunk, pont ezen a poszton, és ugyanúgy alsóbb nyugat európai ligából érkezve. Ráadásul L Henrique is kuka RWB-ben, elég sokak hibázunk ide.
Van Dijk két hét múlva 35 éves lesz, annyira nem sírok érte, nagy név, de nem véletlenül szabadul tőle a Pool, lehasználták.
A Milan is inkább Mario Gila felé fordult, aki nagyon jó védő. Nem értem mi miért nem akarjuk leigazolni....
Jobb mint bármelyik játékos aki eddig felmerült....
Annyiért már inkább kapust kellene venni...Nem is emlékszem mikor volt ennyire gyenge kapusunk a kezdőbe, mint aki jövőre lesz.k.tomi880421 írta: ↑2026.07.03. 21:12Már csak az hiányzik, hogy Lotitóval alkudozzunk. Ugyanoda jutnánk vele mint az Atalantával. Chalobahnak nagyon örülnék, Ő amúgy nagyon illene a játékrendszerünkbe jobb oldalra szerintem. Nagyon hasonló a játékstílusa mint Bissecknek, Akanji mehetne középre és mögé kellene még egy játékost vásárolni.Anonym alkesz írta: ↑2026.07.03. 20:43Pont ez a lényeg, hogy a Liverpool nem akarja, hogy Van Dijk elmenjen. Alissont sem engedték el a Juventushoz, hiába egyezett meg velük és a kopasz edzőjükkel, aki volt már az edzője a Roma-nál...Salah és Robertson elmennek nyáron, tavaly Alexander-Arnold, nem akarnak több rutinos vezért elengedni.mike írta: ↑2026.07.03. 06:54
Chalobah nagyon rendben van, de jó lenne kicsit alkudni:D
A Milan is inkább Mario Gila felé fordult, aki nagyon jó védő. Nem értem mi miért nem akarjuk leigazolni....
Ezt én is ugyanígy gondolom. Írtam is már előzőleg itt a fórumon, hogy szerintem soha nem volt még olyan gyenge kapusunk mint ami lesz jövőre de a vezetőség kérte Chivut, hogy Josep Martinez legyen a kezdő kapus amibe az edző beleegyezett míg már kb fix Provedel érkezése is így már nem várható újabb érkező kapus téren.Anonym alkesz írta: ↑2026.07.03. 21:52Annyiért már inkább kapust kellene venni...Nem is emlékszem mikor volt ennyire gyenge kapusunk a kezdőbe, mint aki jövőre lesz.k.tomi880421 írta: ↑2026.07.03. 21:12Már csak az hiányzik, hogy Lotitóval alkudozzunk. Ugyanoda jutnánk vele mint az Atalantával. Chalobahnak nagyon örülnék, Ő amúgy nagyon illene a játékrendszerünkbe jobb oldalra szerintem. Nagyon hasonló a játékstílusa mint Bissecknek, Akanji mehetne középre és mögé kellene még egy játékost vásárolni.Anonym alkesz írta: ↑2026.07.03. 20:43
Pont ez a lényeg, hogy a Liverpool nem akarja, hogy Van Dijk elmenjen. Alissont sem engedték el a Juventushoz, hiába egyezett meg velük és a kopasz edzőjükkel, aki volt már az edzője a Roma-nál...Salah és Robertson elmennek nyáron, tavaly Alexander-Arnold, nem akarnak több rutinos vezért elengedni.
Láthatjuk más klubok példáját, hogy egy rossz kapusra rámehet a teljes szezon...
Én még mindig úgy gondolom, Chalobah Bisseck helyére jön, akit a Bayern vinne.k.tomi880421 írta: ↑2026.07.03. 21:12Már csak az hiányzik, hogy Lotitóval alkudozzunk. Ugyanoda jutnánk vele mint az Atalantával. Chalobahnak nagyon örülnék, Ő amúgy nagyon illene a játékrendszerünkbe jobb oldalra szerintem. Nagyon hasonló a játékstílusa mint Bissecknek, Akanji mehetne középre és mögé kellene még egy játékost vásárolni.Anonym alkesz írta: ↑2026.07.03. 20:43Pont ez a lényeg, hogy a Liverpool nem akarja, hogy Van Dijk elmenjen. Alissont sem engedték el a Juventushoz, hiába egyezett meg velük és a kopasz edzőjükkel, aki volt már az edzője a Roma-nál...Salah és Robertson elmennek nyáron, tavaly Alexander-Arnold, nem akarnak több rutinos vezért elengedni.mike írta: ↑2026.07.03. 06:54
Chalobah nagyon rendben van, de jó lenne kicsit alkudni:D
Gila lett, maradhat?internaZIOnaLe írta: ↑2026.07.02. 23:59 A Milan közben viszi Vandijk-ot. Nem csípem a palit, de tény a tudása nagyon ott van .
Nálunk meg megy a nagy semmi
Egyebkent Gila szerintem nem rossz KH papiron.PellerG írta: ↑2026.07.03. 23:27Gila lett, maradhat?internaZIOnaLe írta: ↑2026.07.02. 23:59 A Milan közben viszi Vandijk-ot. Nem csípem a palit, de tény a tudása nagyon ott van .
Nálunk meg megy a nagy semmi![]()
Az oke, de mi oda is akarunk igazolni nem?
Bayernek mindenkeppen kell KH, lehet 2 is.MLK írta: ↑2026.07.04. 08:24 Azt nem tartom elképzelhetőnek, hogy a negyedik, kvázi beugró szerepkörre 30+ milliós, egyből magas fizetésű játékost hoznánk a védelembe.
Bissecket vagy Bastonit pénzzé akarják tenni....
Bisseck kellhet egyáltalán a Bayernnek?Brownt most igazolták le (ő bal oldalon játszik), de egyébként tele vannak védőkkel. Valaki figyeli esetleg az ő piaci mozgásaikat?
Köszönöminterfan írta: ↑2026.07.04. 08:50Bayernek mindenkeppen kell KH, lehet 2 is.
Kimet elakarjak adni, ahogy Itora sem szamitanak.
Gvardiol, Ruben Dias, Kounde voltak a jeloltek, de Gvardiol, es Dias mar nem sikerult, Kounde is kerdojeles.
Most Bremer kapcsan targyalnak a Juventussal, es Stonesnak is tettek ajanlatot.
Valamint O.Diomande, Tomas Araujo, Coulibaly, Ahanor, Branthwaite, Ordonez, Murillo, Lukeba, Bisseck is a jeloltek kozott van.
Inter két ikonjáról tisztelettel beszelj kérlek.kisnerra88 írta: ↑2026.07.04. 10:39 Bastoni hirek utan jo lenne minel hamarabb szabadulni egy ilyen arctol meg akar aron alul is , ha valaki fizet erte. A juve meccs ota mindenki ismeri mekkora troger, na most mar megjobban megerositette azthiszem. Majd a vegen lecsukjak, eltiltjak es penz sem lesz belole.
A masik lautaro , lathato hogy a vb-n sem a piza, lecce, cremonese szintu ellenfelek vannak. Most kene megvalni tole es ertelmesen visszaforgatni az arat.
Értem a pletykagyárakat (nem ellened szól!!!), de ha Csalóbá 35 milliója mellé odatesszük a 60+ misit ami elment nekik Pazra, akkor ebből hogy lesz uefas meccs? Ennyi bevétele nem volt a Comonak. Nem is nevezik ezeket a játékosokat, vagy mi a szándék? Fura….
Francesconak forumtarsunk irasa volt itt nem olyan reg errol:
Francesco írta: ↑2026.06.26. 18:36 Megy a matek Nico Paz és a 60 milla körül, de érdemes tisztázni, hogy az UEFA pénzügyi fenntarthatósági szabályai (FSR) nem úgy működnek, hogy ’kiveszünk 60 milliót a kasszából és kész’.
A lényeg az ún. Squad Cost Rule (70%-os szabály): a klub a teljes éves bevételének maximum 70%-át költheti a teljes keretre (játékosok/edzők fizetése + átigazolások éves amortizációja + ügynöki díjak).
Két dolog, amit sokan elfelejtenek:
1. Az amortizáció a kulcs: A 60 milliós vételárat nem egyben kell kigazdálkodni. Ha Paz 5 évre írt alá, az éves szinten ’csak’ 12 millió eurós terhet jelent a könyvelésben + a fizetése. Tehát a 60 milliós transzfer éves szinten kb. 15-18 millióba kerül a klubnak a 70%-os kereten belül, nem 60-ba.
2. Bevétel vs. Tulajdonos: Hiába a gazdag háttér (Djarum Group), az UEFA-t nem érdekli a tulajdonos pénztárcája. A Comónak saját bevételt kell felmutatnia (TV-s jogdíjak, jegyek, szponzorok). Ha a bevételük 150-200 millió körül mozog, akkor a 70%-os keretük 105-140 millió között van. Ebbe a keretbe simán beleférnek az ilyen nagy húzások, amíg a bérlista többi része rendben van.
Plusz ugye itt van viaszvásárlási opció meg egyéb opciók.
Mivel a vételár sokszor tartalmaz ilyen kikötéseket, a két klub közötti megállapodás nem csak pénzmozgás, hanem egyfajta „kockázatmegosztás”. Ez gyakran segít abban, hogy a vételár amortizációja kedvezőbb feltételekkel jelenjen meg a könyvekben.
A Como nemcsak egy játékost vett, hanem egy olyan eszközt, aminek a piaci értéke a Serie A-ban való szereplés alatt exponenciálisan nőhet. Az UEFA szemében ez már befektetésnek minősül, nem csak kiadásnak.
Köszi. Ezzel az történik, amit látunk: ha kellően korrumpálod az uefat, akkor van mozgástér és egyenlőbb lehetsz az egyenlőknél. Ehhez képest sokkal átláthatóbb és korrektebb az NFL. Mondjuk ott nem igazán férnek bele a csúszópénzek. Na mindegy is. Minden mercaton végigdühöngöm ezt a dolgot. Mekkora amúgy a Como stadionja? Mennyi a meccsbevételük átlagban, mondjuk a Milanhoz viszonyítva? Közben meg ezek lassan megvesznek mindenkit, mások meg (tradicionális olasz klubok) elsorvadnak.interfan írta: ↑2026.07.04. 17:52Francesconak forumtarsunk irasa volt itt nem olyan reg errol:
Francesco írta: ↑2026.06.26. 18:36 Megy a matek Nico Paz és a 60 milla körül, de érdemes tisztázni, hogy az UEFA pénzügyi fenntarthatósági szabályai (FSR) nem úgy működnek, hogy ’kiveszünk 60 milliót a kasszából és kész’.
A lényeg az ún. Squad Cost Rule (70%-os szabály): a klub a teljes éves bevételének maximum 70%-át költheti a teljes keretre (játékosok/edzők fizetése + átigazolások éves amortizációja + ügynöki díjak).
1. Az amortizáció a kulcs: A 60 milliós vételárat nem egyben kell kigazdálkodni. Ha Paz 5 évre írt alá, az éves szinten ’csak’ 12 millió eurós terhet jelent a könyvelésben + a fizetése. Tehát a 60 milliós transzfer éves szinten kb. 15-18 millióba kerül a klubnak a 70%-os kereten belül, nem 60-ba.
2. Bevétel vs. Tulajdonos: Hiába a gazdag háttér (Djarum Group), az UEFA-t nem érdekli a tulajdonos pénztárcája. A Comónak saját bevételt kell felmutatnia (TV-s jogdíjak, jegyek, szponzorok). Ha a bevételük 150-200 millió körül mozog, akkor a 70%-os keretük 105-140 millió között van. Ebbe a keretbe simán beleférnek az ilyen nagy húzások, amíg a bérlista többi része rendben van.
Mivel a vételár sokszor tartalmaz ilyen kikötéseket, a két klub közötti megállapodás nem csak pénzmozgás, hanem egyfajta „kockázatmegosztás”. Ez gyakran segít abban, hogy a vételár amortizációja kedvezőbb feltételekkel jelenjen meg a könyvekben.
A Como nemcsak egy játékost vett, hanem egy olyan eszközt, aminek a piaci értéke a Serie A-ban való szereplés alatt exponenciálisan nőhet. Az UEFA szemében ez már befektetésnek minősül, nem csak kiadásnak.
Ezen kivul lehet eladasok is lesznek, lasd Baturina, akiert azert komoly penzt is kaphatnak.
Volt egy iras valahol amit lattam, hogy a Como meg UEFA "szuz" ezert barmilyen szankcio csak jovore kaphat, mivel iden indul eloszor UEFA sorozatban, igy nincs is lehetoseg a korabbi evek miatt buntetest kiosztani.möszi írta: ↑2026.07.04. 18:11Köszi. Ezzel az történik, amit látunk: ha kellően korrumpálod az uefat, akkor van mozgástér és egyenlőbb lehetsz az egyenlőknél. Ehhez képest sokkal átláthatóbb és korrektebb az NFL. Mondjuk ott nem igazán férnek bele a csúszópénzek. Na mindegy is. Minden mercaton végigdühöngöm ezt a dolgot. Mekkora amúgy a Como stadionja? Mennyi a meccsbevételük átlagban, mondjuk a Milanhoz viszonyítva? Közben meg ezek lassan megvesznek mindenkit, mások meg (tradicionális olasz klubok) elsorvadnak.interfan írta: ↑2026.07.04. 17:52Francesconak forumtarsunk irasa volt itt nem olyan reg errol:
Ezen kivul lehet eladasok is lesznek, lasd Baturina, akiert azert komoly penzt is kaphatnak.
Ezt a posztot 17 órája írtad viszont az általad Fabrizio Romanora hivatkazó hírrel ellentétben Ő maga 15 órája rakta ezt a hírt ki:
Itt az eredeti cikk ami alapjan irtam:k.tomi880421 írta: ↑2026.07.04. 23:46Ezt a posztot 17 órája írtad viszont az általad Fabrizio Romanora hivatkazó hírrel ellentétben Ő maga 15 órája rakta ezt a hírt ki:
E szerint reggel Fabrizio Romano nem azt írta amit Te és nem akkor amikor Te írtad, hogy Chalobah igent mondott az Internek, hanem azt, hogy az ügynökei Milánóban vannak és tárgyalnak a személyes feltételekről.
Aztán délután jött egy frissítés az X-en Romanotól, hogy Chalobah nyitott az Inter ajánlatára és várja, hogy az Inter ajánlatott tegyen a Chelsenek.
15:48 perckor pedig újra Romano poszt az X-en, hogy a Como ajánlatát elutasította a Chelsea az Inter érdeklődésről pedig ugyanaz mondható el mint az előbb írottakról. Ausilio nem siet kb ennyi a lényeg. Még vár egy napot Mr. Balkán és a Como lerak egy újabb Chelsea által elfogadható ajánlatot.
Egy nyári mercato tulajdonképpen mindig erről szól szurkolói szemmel, hogy igazából semmit nem tudunk, hogy a színfelek mögött mi történik, csak találgatunk és valótlan(?) hírekre reagálunk egészen addig míg egyik vagy másik nem realizálódik (másik csapatnál
En azt gondolom, hogy ha lenne is valamilyen "szintlepes" ha nincs egy igazan szerencses sorsolasod, nekunk akkor is a 8 koze jutas a realisan maximum a BL-ben, de kis tulzassal egyben ez a minimum is.Baggio85 írta: ↑2026.07.05. 09:37Egy nyári mercato tulajdonképpen mindig erről szól szurkolói szemmel, hogy igazából semmit nem tudunk, hogy a színfelek mögött mi történik, csak találgatunk és valótlan(?) hírekre reagálunk egészen addig míg egyik vagy másik nem realizálódik (másik csapatnál) vagy el nem jön szeptember eleje.
Ezzel együtt nekem 2 dolog jut most eszembe:
1. Az aktuális olasz bajnoknál és kupagyőztesnél nyilván nem kellenek akkor változások, mint egy csapatnál, amelyik 4-5. stb. helyen végzett. De a JELENLEGI állapot, hírek szerint nálunk szintlépés nem nagyon lesz. Ez azt jelenti, hogy esélyesei leszünk a bajnokságnak, de nemzetközi szinten a BL legjobb 16ba vagy 8ba jutásnál nagyobb reményeink nem nagyon lehetnek.
2. Azért azt kb. tényleg mindenki tudja egy, de inkább 1.5-2 éve, hogy vannak posztok, ahol biztosan nagy változtatásokra és új emberekre lesz szükség. Ok, hogy 5 napja van mercato, de én azért ennél tudatosabb pótlását vártam volna el ezeknek a posztoknak, mert most kb. úgy néz ki, mintha tudtuk volna, hogy szükség lesz rá, de eddig nem csináltunk volna semmit, most próbálunk csak a lehetőségek között mérlegelni. Nekem ez eléggé meglepetés.