interfan írta: ↑2026.08.20. 12:09 Corsera bejelentette, az Oaktree eladja az Inter reszvenyeinek kisebbsegi reszet.
Elorehaladott targyalasok vannak egy meg nem nevezett vevovel.
Egyelore kerdes a szazalek, 40-49% kozott lehet.
Valamint a kesobbiekben a teljes tulajdont is megvehetne az uj befekteto.
A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
- interfan
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Inzaghi:
217 meccsed volt az Inter padjan, ha lehetseges lenne, melyik meccset jatszanad ujra?
Isztambuli BL dontot.
Nagyon kozel voltunk ahhoz, hogy sportertenelmi csodat tegyuk, az elmult evtized legerosebb csapata ellen.
Kritikusaid azt mondtak, csak egy taktikat tudsz jatszatni, majd Riyadhba mentel, es 4 vedovel jatszol, miert?
A taktika mindig a rendelkezesre allo jatekosoktol
fugg.
Nezd meg, mindenki kritizalt a sarga lapos csereim miatt, de nezz korbe, en 2018-ban kezdtem ezt el, ma meg mar szinte mindenki ezt csinalja.
Manapsag amilyen intenzitas van, ha 10 emberrel jatszol szinte garantalt veszitesz.
Mit gondolsz az Inter igazolasairol es penzugyi helyzeterol?
Negy csodalatos evet toltottem az Internel.
6 trofeat nyertunk, 2 BL dontot jatszottunk, es mindig versenykepesek maradtunk, meg akkor is, amikor komoly megszoritasok voltak a mercaton.
Sportszakmai vezetes fantasztikus munkat vegzett, egy osszeomlas szelen allo koltsegvetesbol hoztak ezt ki.
Soha semmit nem titkoltak elottem, en pedig a nehezseget nem mentsegnek tekintettem, hanem motivacionak.
Epitettunk, fejlesztettuk a jatekosokat, erteket teremtettunk, es egy meg erosebb Intert mentalitast adtunk az Internek.