https://store.inter.it/hu/newawaykit?fb ... _source=FB
Kicsit pizsama feeling de volt már rosszabb is.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Nekem bejön.Cupi írta: ↑2026.07.17. 09:16 Kijött az új idegenbeli mezünk.
https://store.inter.it/hu/newawaykit?fb ... _source=FB
Kicsit pizsama feeling de volt már rosszabb is.Mondjuk a címer rajta mintha az Olympique de Marseille lennénk.....
Az Internek nincs ellenfele a Serie A-ba.
Egy dologra kell csak figyelniuk, ne bizzak el magukat a konnyu meccsekken.
BL-ben cel a 8 koze jutas lehet.
Sok mulik persze a sorsolason, seruleseken, formaingadozason, de az Inter kerete minosegben alkalmas arra, hogy a BL-be a 8 koze jutasra eleg legyen.
Mas a szinvonal es a tempo a BL-ben, az Inter nincs hozzaszokva ehhez az iramhoz, sebesseghez, es tempohoz ami a BL-ben van.
PSG, Bayern, Arsenal, Bayern teljesen mas szintek, de erdemes lesz figyelni a Barcelonara es a Liverpoolra is, ezen csapatok kozul kerul majd ki a vegso gyoztes.
Ettol fuggetlenul az Internek egyertelmunek kell lennie, Scudetto cimvedes es BL 8 koze jutas, ez a minimum cel.
Az Inter jol igazolt, a szinvonal es a minoseg szerintem nem csokkent.
Jones olyan minosegu jatekos, aki hianyzott az Inter kozeppalyarol, es az a jatekos akire Chivunak szuksege volt.
Vedelem is teljes es nagyon eros. Stones erkezese igazi minoseget hoz, nem csak vedekezesben klasszis, hanem epitkezeseben is kivalo, nem veletlenul jatszott a kozeppalyan is a Cityben.
Egyedul Spence kapcsan vannak ketsegeim, hogy tudja e potolni Dumfriest. Itt erzek csak kockazatot az Inter kereteben.
Dumfries tamadojateka kimagaslo volt, es a kapu elott is jo donteseket hozott, kivalo beadasokkal is rendelkezett.
Csak a palya fogja megmondani, hogy Spence kepes e Dumfries szintjehez kozeliteni.
Be tudnád másolni hol mond olyat hogy vannak kétségei Spence kapcsán, meg hogy ott érez kockázatot?interfan írta: ↑2026.08.22. 07:17 Capello:
Az Internek nincs ellenfele a Serie A-ba.
Egy dologra kell csak figyelniuk, ne bizzak el magukat a konnyu meccsekken.
BL-ben cel a 8 koze jutas lehet.
Sok mulik persze a sorsolason, seruleseken, formaingadozason, de az Inter kerete minosegben alkalmas arra, hogy a BL-be a 8 koze jutasra eleg legyen.
Mas a szinvonal es a tempo a BL-ben, az Inter nincs hozzaszokva ehhez az iramhoz, sebesseghez, es tempohoz ami a BL-ben van.
PSG, Bayern, Arsenal, Bayern teljesen mas szintek, de erdemes lesz figyelni a Barcelonara es a Liverpoolra is, ezen csapatok kozul kerul majd ki a vegso gyoztes.
Ettol fuggetlenul az Internek egyertelmunek kell lennie, Scudetto cimvedes es BL 8 koze jutas, ez a minimum cel.
Az Inter jol igazolt, a szinvonal es a minoseg szerintem nem csokkent.
Jones olyan minosegu jatekos, aki hianyzott az Inter kozeppalyarol, es az a jatekos akire Chivunak szuksege volt.
Vedelem is teljes es nagyon eros. Stones erkezese igazi minoseget hoz, nem csak vedekezesben klasszis, hanem epitkezeseben is kivalo, nem veletlenul jatszott a kozeppalyan is a Cityben.
Egyedul Spence kapcsan vannak ketsegeim, hogy tudja e potolni Dumfriest. Itt erzek csak kockazatot az Inter kereteben.
Dumfries tamadojateka kimagaslo volt, es a kapu elott is jo donteseket hozott, kivalo beadasokkal is rendelkezett.
Csak a palya fogja megmondani, hogy Spence kepes e Dumfries szintjehez kozeliteni.
Áthoztam ide a témát, mert az átigazolások topicba már nem illett.interfan írta: ↑2026.08.26. 11:19
Nekem nem fontos a tulajdonos, de evek ota hallani, hogy az Oaktree elakarja adni az Intert.
(Legujabb pletykak mar konkret targyalasokat irtak)
Na most, hogy ez igaz, vagy sem, ezt nem tudjuk.
Ami biztos, hogy az Oaktree nem megvette az Intert, azaz nem akarta az Intert, hanem megkapta.
(Csunyan fogalmazva: a bank vitte a hazat a jelzalog miatt)
Innentol meg eros a realitas annak, hogy valoban tulakarnak adni az ugymond "hazon" minel nagyobb haszonnal.
Nyilvan egy jelentos felujitast is eszkozolve, mert az ertek csak igy tud novekedni.
Persze ilyen vilag vicce Chelsea agyrem penzkolteseket, es nem letezo "szakmai munkat" felhozni lehet peldanak jogosan.
Nalam ami fontosabb mint a tulajdonos, hogy ha mar annyi mindenen javitottunk, tanuljunk meg eladni is jol.
Mert ezen a teren van meg hova fejlodni.
Nyilvan nem lehet egyszerre mindenhol fejlodni, de remelem jovore pl ezen a teren fejlodunk.
A stadion is fontos valóban, de szerintem nem ott vagyunk igazán lemaradva a nemzetközi elittől.
Stadion bevetel kapcsan is vannak azert oriasi kulonbsegek.cuchu11 írta: ↑2026.08.26. 16:13A stadion is fontos valóban, de szerintem nem ott vagyunk igazán lemaradva a nemzetközi elittől.
Meccsnapi és jegybevételek: Inter ~80m, Barcelona, Bayern, Liverpool, Man.City sor ~100-125 m.
Több cikkben is döntő jelentőségűnek nevezik a stadion projektet,
szerintem viszont valójában nem ezen múlik az eladás.
Ebből a szempontból viszont nagyon is fontos lehet az új tulajdonos személye.interfan írta: ↑2026.08.26. 17:10 - Vegezetul pedig a Social media kovetesi szamok:
(X, Facebook, Tiktok, Instagram)
1. Real: 487m
2. Barcelona: 441m
3. MU: 239m
4. PSG: 208m
5. City: 187m
6. Liverpool: 179m
7. Juventus: 178m
8. Bayern: 165m
9. Chelsea: 156m
10. Arsenal: 118m
11. Tottenham: 112m
12. Atletico: 91,5m
13. Inter: 82m
14. Milan: 81m
15. Flamengo: 81m
16. Al-Nassr: 66m
17. Dortmund: 60m
18. Al Ahly: 54m
19. Galata: 54m
20. Roma: 43m
Ez persze mit befolyasol, de megis csak mutat valamit a klubok nepszerusegebol a vilagon, ez meg maris egy mutato a mezeladas, merchandise eladasokra.
Nem beszelve a szponzori szerzodesekrol.
Ha a Realtól meg a Liverpooltól megint kikapunk,de a többit hozzuk akkor tovább is megyünk.Festa írta: ↑2026.08.27. 18:42 Real Madrid, Liverpool, Dortmund, Club Brugge, Shakhtar, Feyenoord, Stuttgart e Bratislava per l'Inter - continua su: https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ino-101699
Kifejezetten jò sorsolás ez.Lesz egy Pozsonyi meccs is.Papiron lazább mint a tavalyi.
Mourinho az Inter ellen Szoboszlai az Inter ellen.
Lesznek jó meccsek,de most reális a 8ban maradni.
Nem gondolnam, hogy a tavalyitol konnyebb, mert ott volt 4 rettento konnyu ellenfelunk, ez iden maximum 1 csapat.Festa írta: ↑2026.08.27. 18:42 Real Madrid, Liverpool, Dortmund, Club Brugge, Shakhtar, Feyenoord, Stuttgart e Bratislava per l'Inter - continua su: https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ino-101699
Kifejezetten jò sorsolás ez.Lesz egy Pozsonyi meccs is.Papiron lazább mint a tavalyi.
Mourinho az Inter ellen Szoboszlai az Inter ellen.
Lesznek jó meccsek,de most reális a 8ban maradni.
Reál, Dortmund, Feyenoord, Pozsony az idegen, a többi hazai
sztem sajna nem lesz egyszeru, 5%-t kap a vendeg ami 1125 jegy kb (itt majd az inter club plus tagok es berletesek mehetnek erte)
Nekem van Pozsonyban ismerősöm, és tegnap beszéltem vele. Tavaly voltak BL meccsen és gondoltam rákérdezek.
En nem gondolom megugorhatatlan feladatnak a Realt, es ugy eleve a mi sorsolasunkat sem.
16 pont tavaly és tavalyelőtt is elég volt a Top 8-hoz.