Eltévesztetted a házszámot, neked a juve-fórumon a helyed.kisnerra88 írta: ↑2026.08.21. 13:26 Több forrás szerint is lautaro végre megegyezett a barcaval.
Nagyszerű ünnep lenne ez végre sok hazai és külföldi szurkoló számára is, ha igaz lenne. Évekkel ezelőtt meg kellett volna hozni ezt a lépést és már több hazai és nemzetközi kupán lenne.
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
DM22
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
-
möszi
Nem lehet szűrni a rosszindulatú chatbotokat a fórumon? Egyébként meghozni döntést szoktak, vagy esetleg így is helyes lenne: "meg kellett volna lépni ezt". Mindazonáltal a második fele is értelmetlen a mondatnak: ki lenne több hazai és nemzetközi kupán? Vagy azt akartad írni, hogy több kupánk lenne, ha Lautarot eladtuk volna már pár éve? Ezt mire alapozod? Ki termelte volna a gólokat helyette? Gólok nélkül pedig nem szokás meccseket nyerni. Szóval totálisan értelmetlen amit írsz, nyelvtanilag és vélelmezett tartalmában egyaránt. Kérlek, menjél és keress magadnak egy másik fórumot. Ahogy DM22 is javasolta a csalóknál jó helyed lenne...kisnerra88 írta: ↑2026.08.21. 13:26 Több forrás szerint is lautaro végre megegyezett a barcaval.
Nagyszerű ünnep lenne ez végre sok hazai és külföldi szurkoló számára is, ha igaz lenne. Évekkel ezelőtt meg kellett volna hozni ezt a lépést és már több hazai és nemzetközi kupán lenne.
- Baggio85
Az kb. tavaly látszott, amikor sérült volt, meg amikor visszatért, hogy ennek az Internek mennyire hiányozna Lautaro, ha nem lenne.
Nyilván vannak gyengepontjai, de kb. kinyírnák a csapatot, ha az utolsó 10 napban eladnák. Ez a csapat jelenleg azt nem bírná el.
Ettől függetlenül volt neki 2 érdekes nyilatkozata a közelmúltból. Az egyikben azt mondta, hogy kb. innen vonul vissza, csak akkor megy el, ha eladják. A másik viszont izgalmasabb volt, mert abban arról beszélt, hogy a klub vb után, ugye, ahol volt az ominózus interjúja, megfordult a fejében, hogy lehet, hogy tovább kell állnia, mert magában sem bízott már, ez miatt pszichológushoz kezdett járni, ami utólag jó döntésnek bizonyult.
Viszont az egészen biztos, hogy nem 100 millió alatt, inkább egy 20assal felette indul az alkudozás az esetében.
De szerintem nem fog semmi indulni...
Nyilván vannak gyengepontjai, de kb. kinyírnák a csapatot, ha az utolsó 10 napban eladnák. Ez a csapat jelenleg azt nem bírná el.
Ettől függetlenül volt neki 2 érdekes nyilatkozata a közelmúltból. Az egyikben azt mondta, hogy kb. innen vonul vissza, csak akkor megy el, ha eladják. A másik viszont izgalmasabb volt, mert abban arról beszélt, hogy a klub vb után, ugye, ahol volt az ominózus interjúja, megfordult a fejében, hogy lehet, hogy tovább kell állnia, mert magában sem bízott már, ez miatt pszichológushoz kezdett járni, ami utólag jó döntésnek bizonyult.
Viszont az egészen biztos, hogy nem 100 millió alatt, inkább egy 20assal felette indul az alkudozás az esetében.
De szerintem nem fog semmi indulni...
- interfan
Chivu:
Beszeltel Jonesal erkeze elott?
Ha egy edzo egy jatekost akar, megengedheti maganak, hogy beszeljen vele.
De miert kellene olyan dologkrol itt beszeljek, amit negyszemkozt csinalok?
Nem akarok ilyenrol beszelni.
Tagadom, hogy barmit is csinaltam, de ennek nem kellene semmifele titoknak vagy nagy dolognak nem kellene lennie.
A lenyeg az, hogy Jones itt van es megerkezett.
Nagyon orulok az erkezesenek, fontos jatekos lesz, es orulok, hogy sikerult egy ilyen minosegi jatekost idecsabitani, Jones rendelkezik a szukseges tulajdonsagokkal es minoseggel amire szuksegem van.
Stankovic valoban tavozik?
Nem beszelhetek kulon jatekosokrol.
Stankovic jelenleg az Inter tagja, es a tobbi kozeppalyassal egyutt kell versenyeznie a jatekpercekert.
Nem tudom sem megerositeni, sem cafolni a tavozasarol szolo pletykakat.
Zenga azt mondta, nincs az Interbe nemzetkozi szinten tenyezo kapus, mit gondolsz?
En mindig a szinvonalrol beszelek, ez a kapusokra is vonatkozik.
Ha nincsenek nemzetkozi szinten tenyezo kapusaid, akkor mindent meg kell tenni azert, hogy azza tegyuk oket.
Mi a kulonbseg Dumfries es Spence kozott?
Nem szoktam osszehasonlitgatni, ez nem lenne igazsasagos.
Van hova fejlodnie Spencenek, meg kell ertenie, hogy egy versenykepes keretbe kerult akik tovabbra is azok akarnak maradni.
Diouf?
Neki is van meg hova fejlodnie az uj posztjan.
Ha aprolekosan nezzuk a dolgokat, akkor mindig vannak hibak.
Viszont ez igaz tapasztaltabb jatekosokra is.
Engem az energia, es az intezitas erdekel a WB poszton, ez pedig mindketto megvan Dioufban.
Pavard?
Nagyszeru munkat vegzett egesz nyaron.
Magas szinvonalu felkeszulesi meccseken bizonyitott.
Nem kell mondanom, hogy mennyire fontos es mennyit er Pavard, neki nincs mit bizonyitania.
Pavard az Inter fontos resze.
Martinez erinthetetlen? Biztos hogy marad az Interben?
Martinez az Inter kapitanya, ilyen szintu jatekosokrol mindig sok szo esik a piacon.
Ragaszkodom Lautarhoz, sokaig marad o meg az Inter jatekosa, Lautaro az a jatekos, aki kore a jelenlegi, es a jovobeni Inter is epul es epulni fog.
-
R9.
Az interju hangvetele alapjan elozo evhez kepest egy sokkal magabiztosabb Chivut erzek.
- hvmetal
Viszont ha beszednéd a gyógyszereket végre, hamar rájönnél, hogy csak neked lenne ünnep, mert a sok hazai és nemzetközi szurkolók ezen csoportja csak a te fejedben létezett.kisnerra88 írta: ↑2026.08.21. 13:26 Több forrás szerint is lautaro végre megegyezett a barcaval.
- interfan
Marotta:
Meg csak beszelni sem erdemes errol, de egyertelmuen es magabiztosan kijelenthetem, szo sincs Martinez tavozasarol, Lautaro marad az Inter jatekosa.
- interfan
Chivu:
Alig varom, hogy vege legyen a mercatonak.
Az atigazolasi piac mentalis problemakat okozott nekem, es rengeteg stresszel jar.
- mike
- interfan
Egyebkent tenyleg mennyire igaz.
Regen az ember alig varta a mercatot, most meg evek ota egy dolgot varok, hogy vege legyen.
Legalabb sokan ugyanazt gondoljuk mint Chivu.
-
lisznyai
egy kapus kellene még. ( kukázni vhonnan)
- interfan
Sportmediaset szerint teljesen meghiusult a Henrique-Roma uzlet.
Ennek ket oka van:
- A Roma nem akart kotelezo opciot vallalni, csak sima opciot ami az Internek nem volt megfelelo.
- Henrique pedig legalabb annyi fizetest kert amit az Internel kap, ezt a Roma nem akarta megadni neki.
Sky szerint Stankovic visszautasitotta a vegleges tavozast, valamint a kolcsont is.
Mindenkeppen maradni akar, amennyiben nem kap eleg lehetoseget, januarban tavozik.
SportItalia szerint tovabbra is nyitott a Bonny-Fiorentina ugy, amennyiben Kean tavozik a Comoba.
Az Inter 20-25m eurot ker.
Ennek ket oka van:
- A Roma nem akart kotelezo opciot vallalni, csak sima opciot ami az Internek nem volt megfelelo.
- Henrique pedig legalabb annyi fizetest kert amit az Internel kap, ezt a Roma nem akarta megadni neki.
Sky szerint Stankovic visszautasitotta a vegleges tavozast, valamint a kolcsont is.
Mindenkeppen maradni akar, amennyiben nem kap eleg lehetoseget, januarban tavozik.
SportItalia szerint tovabbra is nyitott a Bonny-Fiorentina ugy, amennyiben Kean tavozik a Comoba.
Az Inter 20-25m eurot ker.
- interfan
Romano kozben bejelentette, Asllani az Al Jazira jatekosa.
2m kolcson + 6,5m euros opcio.
Az opcio kotelezove valik bizonyos feltetelek teljesulese eseten.
2m kolcson + 6,5m euros opcio.
Az opcio kotelezove valik bizonyos feltetelek teljesulese eseten.
-
cuchu11
- interfan
Realisabb mint Bonny.
Jo esellyel ot sem sikerul eladni, ahogy Henriquet sem.
Mar lassan az is "csoda", hogy a Frattesi-Asllani parostol osszesen kb 20m ertekben megtudtunk/tudunk szabadulni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.08.25. 20:22-kor.
- interfan
Sky viszont 1,5m kolcson + 5m euros opcios uzletrol ir.
Biasin is ezt az osszesen 6,5m euros osszeget erositi meg.
-
cuchu11
Mondjuk Bonnyt még nem írnám le.
Szerintem 4.számú csatárnak bőven jó.
Főleg, ha abból az aspektusból nézzük, hogy két szezonnal ezelőtt
a Taremi - Arnautovic - Correa sor állt rendelkezésre cserének...
Amúgy szombaton láttam rajta az akarást,
és a statisztika is ezt támassza alá
(Lautaro 108 m/perc, Bonny 124 m/perc).
- interfan
Ha mar eladni ugynezki nem sikerul, akkor valoban remeljuk az idei szezon sokkal jobban sikerult szamara mint a tavalyi.cuchu11 írta: ↑2026.08.25. 19:54Mondjuk Bonnyt még nem írnám le.
Szerintem 4.számú csatárnak bőven jó.
Főleg, ha abból az aspektusból nézzük, hogy két szezonnal ezelőtt
a Taremi - Arnautovic - Correa sor állt rendelkezésre cserének...
Amúgy szombaton láttam rajta az akarást,
és a statisztika is ezt támassza alá
(Lautaro 108 m/perc, Bonny 124 m/perc).
-
FEKA84
Szerintem ez nem is volt sehol kimondva, hogy eladó.
- interfan
Abszolult igaz.
Senkire nem mondtuk ki kb soha, hogy elado.
Meg az Asllani-Frattesi parosra sem.
Igaz az o tavozasukat nem hiszem, hogy sokan sajnaljak.
Szerintem a marado es uj kozeppalyasok mas es jobb minoseget is kepviselnek.
- interfan
Ha Asllani eladasa is sikerul, akkor a mercatos merlegunk az alabbi lesz:
- Erkezok:
Akanji 15m
Stankovic 23m
Jones 30m
Spence 30m
Stones 3,5m (alairasi)
Provedel 3m
Osszesen: 104,5m euro
- Tavozok:
Dumfries 20m
Frattesi 5 (+10m opcio)
Asllani 1,5m + 5m kotelezo opcio
Akinsanmiro 7,5m kotelezo opcio
Esposito 4m
Carboni 2,5m
Osszesen: 55,5m
Mercatos egyenleg: -49m euro
- Erkezok:
Akanji 15m
Stankovic 23m
Jones 30m
Spence 30m
Stones 3,5m (alairasi)
Provedel 3m
- Tavozok:
Dumfries 20m
Frattesi 5 (+10m opcio)
Esposito 4m
Carboni 2,5m
-
cuchu11
Úgy gondolom, a lehetőségekhez képest észszerűen lett átalakítva a keret.interfan írta: ↑2026.08.26. 07:45 Ha Asllani eladasa is sikerul, akkor a mercatos merlegunk az alabbi lesz:
- Erkezok:
Akanji 15m
Stankovic 23m
Jones 30m
Spence 30m
Stones 3,5m (alairasi)
Provedel 3m
- Tavozok:
Dumfries 20m
Frattesi 5 (+10m opcio)
Esposito 4m
Carboni 2,5m
Nagyon jó, hogy most már egy gyengébb BL idény után is
mínuszos mercatot tudunk zárni. Mindezt úgy, hogy a klub
most már tartósan nyereséges tud lenni.
Hatalmas előrelépés történt gazdasági téren az utolsó években.
Pár év alatt a pályán és gazdasági vonalon is egyeduralkodók lettünk Olaszországban.
Szerintem kiváló helyzetben vagyunk ahhoz, hogy a következő években több scudetto
is a klubnál landoljon.
- interfan
Jol osszefoglaltad.cuchu11 írta: ↑2026.08.26. 10:40Úgy gondolom, a lehetőségekhez képest észszerűen lett átalakítva a keret.interfan írta: ↑2026.08.26. 07:45 Ha Asllani eladasa is sikerul, akkor a mercatos merlegunk az alabbi lesz:
- Erkezok:
Akanji 15m
Stankovic 23m
Jones 30m
Spence 30m
Stones 3,5m (alairasi)
Provedel 3m
- Tavozok:
Dumfries 20m
Frattesi 5 (+10m opcio)
Esposito 4m
Carboni 2,5m
Nagyon jó, hogy most már egy gyengébb BL idény után is
mínuszos mercatot tudunk zárni. Mindezt úgy, hogy a klub
most már tartósan nyereséges tud lenni.
Hatalmas előrelépés történt gazdasági téren az utolsó években.
Pár év alatt a pályán és gazdasági vonalon is egyeduralkodók lettünk Olaszországban.
Szerintem kiváló helyzetben vagyunk ahhoz, hogy a következő években több scudetto
is a klubnál landoljon.
Hatha ezek a dolgok hozzajarulnak, hogy egy hosszutavon elkotelezett tulajdonos is erkezzen.
Nekem egy dolog "hianyzik", hogy eladni tovabbra sem igazan tudunk.
Remeljuk ezen is tudunk javitani a jovoben.
-
cuchu11
Többen leírtátok már, de igazándiból nem értem, hogy miért fontos nekünk egy új tulajdonos.
A klub nyereséges és az új tulajdonos is nyereséget akar majd.
Ergo ebben valószínű nem lenne változás.
Ellenben jöhet olyan új tulajdonos, aki minden bizonnyal jó befektető,
de a focihoz lövése sincs, és a vezetésével az eredményekben
visszaesés következhet be.
Gondolok itt például a Chelsea - Boehly és a Milan - Cardinale eredményekre.
Mind a két tulajdonos 2022/23 évtől irányít, és azóta
Chelsea 12.,6., 4. és 10 hely a bajnokságban, AC Milan 4., 2., 8. és 5.hely a bajnokságban.
Szóval szerintem az Inter - Oaktree felállás jelenleg kiválóan működik,
egy esetleges tulajdonosváltásban én elsősorban a kockázatot látom.
- interfan
Nekem nem fontos a tulajdonos, de evek ota hallani, hogy az Oaktree elakarja adni az Intert.cuchu11 írta: ↑2026.08.26. 11:14Többen leírtátok már, de igazándiból nem értem, hogy miért fontos nekünk egy új tulajdonos.
A klub nyereséges és az új tulajdonos is nyereséget akar majd.
Ergo ebben valószínű nem lenne változás.
Ellenben bőven jöhet olyan új tulajdonos, aki minden bizonnyal jó befektető,
de a focihoz lövése sincs, és a vezetésével az eredményekben
visszaesés következhet be.
Gondolok itt például a Chelsea - Boehly és a Milan - Cardinale eredményekre.
Mind a két tulajdonos 2022/23 évtől irányít, és azóta
Chelsea 12.,6., 4. és 10 hely a bajnokságban, AC Milan 4., 2., 8. és 5.hely a bajnokságban.
Szóval szerintem az Inter - Oaktree felállás jelenleg kiválóan működik,
egy esetleges tulajdonosváltásban én elsősorban a kockázatot látom.
(Legujabb pletykak mar konkret targyalasokat irtak)
Na most, hogy ez igaz, vagy sem, ezt nem tudjuk.
Ami biztos, hogy az Oaktree nem megvette az Intert, azaz nem akarta az Intert, hanem megkapta.
(Csunyan fogalmazva: a bank vitte a hazat a jelzalog miatt)
Innentol meg eros a realitas annak, hogy valoban tulakarnak adni az ugymond "hazon" minel nagyobb haszonnal.
Nyilvan egy jelentos felujitast is eszkozolve, mert az ertek csak igy tud novekedni.
Persze ilyen vilag vicce Chelsea agyrem penzkolteseket, es nem letezo "szakmai munkat" felhozni lehet peldanak jogosan.
Nalam ami fontosabb mint a tulajdonos, hogy ha mar annyi mindenen javitottunk, tanuljunk meg eladni is jol.
Mert ezen a teren van meg hova fejlodni.
Nyilvan nem lehet egyszerre mindenhol fejlodni, de remelem jovore pl ezen a teren fejlodunk.
-
P-Inter
Ha abból indulok ki, hogy a tavalyi L.H., Diouf, Sucic, Bonny, Esposito, Akanji vonalból nagyon az rajzolódik ki, hogy a Diouf, Sucic, Esposito, Akanji vonal nagyon "megérte" a pénzét, Bonny még kérdőjel, úgy a mostani mercatóval kapcsolatban még bizakodóbb vagyok. A Stanko-Jones-Spence hármasból alapból többet várok, és ha a fizetett összeget még melléjük teszem, ezek még akár még "remek" üzletek is lehetnek.
Elégedetlen nem vagyok, mert nyilvánvaló, hogy nem fér több a büdzsébe, így az, hogy most épp a kh vagy a kapus poszt volt fontosabb, képezze vita tárgyát.
Ui a tulajokhoz: nehezen hiszem el, hogy stadion nélkül bárki megvásárolja a klubot.
Elégedetlen nem vagyok, mert nyilvánvaló, hogy nem fér több a büdzsébe, így az, hogy most épp a kh vagy a kapus poszt volt fontosabb, képezze vita tárgyát.
Ui a tulajokhoz: nehezen hiszem el, hogy stadion nélkül bárki megvásárolja a klubot.
-
cuchu11
Teljesen ugyanezt érzem, én is bizakodó vagyok az új játékosokkal.P-Inter írta: ↑2026.08.26. 16:00 Ha abból indulok ki, hogy a tavalyi L.H., Diouf, Sucic, Bonny, Esposito, Akanji vonalból nagyon az rajzolódik ki, hogy a Diouf, Sucic, Esposito, Akanji vonal nagyon "megérte" a pénzét, Bonny még kérdőjel, úgy a mostani mercatóval kapcsolatban még bizakodóbb vagyok. A Stanko-Jones-Spence hármasból alapból többet várok, és ha a fizetett összeget még melléjük teszem, ezek még akár még "remek" üzletek is lehetnek.
- interfan
Gyakorlatilag a tavalyi U23-as csapat nagyreszet kiszortuk/eladtuk/kolcsonadtuk.
Koztuk a tavalyi kapitany Alexiou is tavozott.
Legtobb jatekos ingyen kolcson + 1/2m koruli opcioval tavozott, es sokaknal az Internek van lehetosege 2027 junius 30-ig a visszavasarlasra.
Tavozott a teljesseg igenye nelkul:
Topalovic, Cocchi, Alexiou, De Pieri, Stabile, Berenbruch, Spinacce, Maye, Zanchetta, Di Maggio.
Varhato meg Kamate eladasa, valamint Idrissou, Bovio kolcsonadasa.
Koztuk a tavalyi kapitany Alexiou is tavozott.
Legtobb jatekos ingyen kolcson + 1/2m koruli opcioval tavozott, es sokaknal az Internek van lehetosege 2027 junius 30-ig a visszavasarlasra.
Tavozott a teljesseg igenye nelkul:
Topalovic, Cocchi, Alexiou, De Pieri, Stabile, Berenbruch, Spinacce, Maye, Zanchetta, Di Maggio.
Varhato meg Kamate eladasa, valamint Idrissou, Bovio kolcsonadasa.
- interfan
Atigazolasi dijak, eladasi ertekek (tavozoknal), valamint Transfermarkt ertekek.
Eladasok:
- Frattesi:
leigazolasi osszeg: 31,5m
tm ertek leigazolaskor: 25m
eladasi osszeg: 15m
tm ertek eladaskor: 22m
- Dumfries:
leigazolasi osszeg: 14,2m
tm ertek leigazolaskor: 16m
eladasi osszeg: 20m
tm ertek eladaskor: 25m
- Asllani:
leigazolasi osszeg: 15,7m
tm ertek leigazolaskor: 10m
eladasi osszeg: 6,5m
tm ertek eladaskor: 12m
Erkezok:
- Provedel:
leigazolasi osszeg: 3m
tm ertek leigazolaskor: 3m
- Akanji:
leigazolasi osszeg: 15m
tm ertek leigazolaskor: 17m
- Spence:
leigazolasi osszeg: 30m
tm ertek leigazolaskor: 40m
- Stones:
leigazolasi osszeg: 3,5m alairasi penz
tm ertek leigazolaskor: 12m
- Jones:
tm ertek leigazolaskor: 35m
Eladasok:
- Frattesi:
leigazolasi osszeg: 31,5m
tm ertek leigazolaskor: 25m
eladasi osszeg: 15m
tm ertek eladaskor: 22m
- Dumfries:
leigazolasi osszeg: 14,2m
tm ertek leigazolaskor: 16m
eladasi osszeg: 20m
tm ertek eladaskor: 25m
- Asllani:
leigazolasi osszeg: 15,7m
tm ertek leigazolaskor: 10m
eladasi osszeg: 6,5m
tm ertek eladaskor: 12m
Erkezok:
- Provedel:
leigazolasi osszeg: 3m
tm ertek leigazolaskor: 3m
- Akanji:
leigazolasi osszeg: 15m
tm ertek leigazolaskor: 17m
- Spence:
tm ertek leigazolaskor: 40m
- Stones:
leigazolasi osszeg: 3,5m alairasi penz
tm ertek leigazolaskor: 12m
- Jones:
tm ertek leigazolaskor: 35m
- interfan
Megdolt minden idok legnagyobb eladasi bevetele egy mercaton belul.
A City iden bonuszokkal egyutt, kotelezo opciokkal 425 millio euroert adott el jatekost.
Ez a valaha volt abszolult rekord.
1. City: 425m (26/27)
2. Monaco: 380m (18/19)
3. Aston Villa: 360m (26/27)
4. Chelsea: 350m (25/26)
5. Bournemouth: 330m (25/26)
5. Atletico: 330m (19/20)
7. PSG: 310m (26/27)
8. Newcastle: 305m (26/27)
9. Benfica: 300m (22/23)
10. Dortmund: 300m (17/18)
Chelsea is felkerul 420m korul, ha meglesz a Jackson-Enzo Fernandez paros 200m koruli eladasa.
(Ez esetben 420m euro kornyeken allnak majd az idei nyaron)
Valamint a PSG is 365m eurora, ha hivatalos lesz Mbaye eladasa is a Villaba.
Legdurvabb az, hogy a City ugy adott el tobb mint 400m-ert jatekosokat, hogy egyik sem volt Rodrit leszamitva alapember.
Mondjuk a PSG 310m euros (365m ha Mbaye is hivatalos lesz) idei eladasa sem semmi, ugy hogy ezt az osszeget 4/5 db kiegeszito emberbol szedtek be (Ramos, Lee, Kolo Muani, Barcola + Mbaye).
Aston Villa szepen kiarusitott, elment a kezdobol D.Martinez, Digne, Konsa, Tielemans, Rogers, es most jo esellyel Watkins is.
11/6 alapembert eladni, azert ez se semmi.
Nem lennek Emery helyeben.
Olasz rekorder egyebkent a Juventus 220m (19/20).
Inter rekord ezen a teren nem meglepoen 21/22, amikor Hakimi es Lukaku is tavozott.
A City iden bonuszokkal egyutt, kotelezo opciokkal 425 millio euroert adott el jatekost.
Ez a valaha volt abszolult rekord.
1. City: 425m (26/27)
2. Monaco: 380m (18/19)
3. Aston Villa: 360m (26/27)
4. Chelsea: 350m (25/26)
5. Bournemouth: 330m (25/26)
5. Atletico: 330m (19/20)
7. PSG: 310m (26/27)
8. Newcastle: 305m (26/27)
9. Benfica: 300m (22/23)
10. Dortmund: 300m (17/18)
Chelsea is felkerul 420m korul, ha meglesz a Jackson-Enzo Fernandez paros 200m koruli eladasa.
(Ez esetben 420m euro kornyeken allnak majd az idei nyaron)
Valamint a PSG is 365m eurora, ha hivatalos lesz Mbaye eladasa is a Villaba.
Legdurvabb az, hogy a City ugy adott el tobb mint 400m-ert jatekosokat, hogy egyik sem volt Rodrit leszamitva alapember.
Mondjuk a PSG 310m euros (365m ha Mbaye is hivatalos lesz) idei eladasa sem semmi, ugy hogy ezt az osszeget 4/5 db kiegeszito emberbol szedtek be (Ramos, Lee, Kolo Muani, Barcola + Mbaye).
Aston Villa szepen kiarusitott, elment a kezdobol D.Martinez, Digne, Konsa, Tielemans, Rogers, es most jo esellyel Watkins is.
11/6 alapembert eladni, azert ez se semmi.
Nem lennek Emery helyeben.
Olasz rekorder egyebkent a Juventus 220m (19/20).
Inter rekord ezen a teren nem meglepoen 21/22, amikor Hakimi es Lukaku is tavozott.
- interfan
Sky szerint Massolin a Cagliari jatekosa lehet.
Ingyen kolcson + sima opcio.
Megerositi Romano is ezt a hirt.
Moretto es Romano szerint eladjuk Kamatet az Atleticoba.
Mar akar ma hivatalos lesz Kamate eladasa.
Szinten Romano szerint az Inter elakarta adni Henriquet, ajtot is mutattak neki.
Viszont a targyalasok a Romaval nem zarultak sikerrel, ezert hiaba elado a jatekos meg mindig, erdeklodes hianyaban valoszinuleg marad az Interben.
Romano szerint Henrique sikertelen eladasa miatt, otodik csatar sem fog erkezni az Interbe.
Ingyen kolcson + sima opcio.
Megerositi Romano is ezt a hirt.
Moretto es Romano szerint eladjuk Kamatet az Atleticoba.
Mar akar ma hivatalos lesz Kamate eladasa.
Szinten Romano szerint az Inter elakarta adni Henriquet, ajtot is mutattak neki.
Viszont a targyalasok a Romaval nem zarultak sikerrel, ezert hiaba elado a jatekos meg mindig, erdeklodes hianyaban valoszinuleg marad az Interben.
Romano szerint Henrique sikertelen eladasa miatt, otodik csatar sem fog erkezni az Interbe.