Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Hassel1984
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
" Végy egy jó kapust....." No comment....
-
matyinter
Na jó... ez szánalom eddig. Martinez, Akanji...
-
VInter101
Eddig nem néz ki jól! Álmosan játszik a csapat, fel kéne pörögni!!
- sly89
Lassan ki se kellene állni az első félidőre, ez mar kabaré. Kis Stankó is lehet többet ér elkezdi gyakorolni a szélső posztot akkor talán lenne eselye a kezdőbe kerülni.
-
matyinter
Kárlosznak úgy érzem tele lett a töke, és beb@szta, mint ló a lónak. Legalább egy szépítés.
-
FEKA84
A kis gól is gól 

-
Hassel1984
Akanji, Martinez marha gyenge. Mr. Szökkenő Szarvas Diouf meg egyszerűen botrányos. Szerencse hogy elsült Augusto bal lába....
-
FEKA84
Amúgy hiába a nyári Chivu nyilatkozat hogy C. Augusto KH lesz idén, eddig csak az eredeti posztján van.
Elhamarkodott volt

Elhamarkodott volt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FEKA84 2026.09.14. 22:15-kor.
- Festa
J.Martinez alaposan mellényúlt a másodiknál ,de az elsőnél kb ezt csinálta volna Sommer is.
0-2 lett elég gyors ütemben ahogy a Napoli és a Real ellen is,de most előbb álltunk fel eddig) a padlóról.
Jó lenne ha meglenne a 3 pont mert a Roma bombaformában és szombaton pont Gasperiniékhez megyünk.
Kiváncsi vagyok Lautaro,Dimarco és Curtis Jones mikor jön be a padról.
Az,hogy mekkora feszültség van azt jól mutatja Kolarov piros lapja.Lehet az,hogy minden meccsen más védőhármas van ezekben elkerülhető gólokban mutatkozik meg.
0-2 lett elég gyors ütemben ahogy a Napoli és a Real ellen is,de most előbb álltunk fel eddig) a padlóról.
Jó lenne ha meglenne a 3 pont mert a Roma bombaformában és szombaton pont Gasperiniékhez megyünk.
Kiváncsi vagyok Lautaro,Dimarco és Curtis Jones mikor jön be a padról.
Az,hogy mekkora feszültség van azt jól mutatja Kolarov piros lapja.Lehet az,hogy minden meccsen más védőhármas van ezekben elkerülhető gólokban mutatkozik meg.
- vaskalap
Ismét Pazza,de még hátra van 1 félidő.Én egy 1 gólos győzelemnek is örülnék.Kicsit úgy tünik nekem az Udine ellőtte a puskaporát az első negyedórában.
- Baggio85
Idény eleje van, van még idő, de a védelem romokban és hát igen, az nem segít rajta, hogy mindig más játszik hátul. Viszont, ha Martinez így folytatja, akkor ő sokáig nem fog sajnos játszani...
Azért az vicc, hogy ettől az Udinesetől ekkora pánik meg fejetlenség van a csapatban.
A Dimarco, Calha, Lautaro 3as hiányát meg ez a csapat nem bírja el, bármi lesz a vége.
Azért az vicc, hogy ettől az Udinesetől ekkora pánik meg fejetlenség van a csapatban.
A Dimarco, Calha, Lautaro 3as hiányát meg ez a csapat nem bírja el, bármi lesz a vége.
-
VInter101
Szokás szerint a védelemmel/védekezéssel van baj. Évek óta, javulás nem tapasztalható, ellenben egyre rosszabb.....
- lucky0
Nem hiszem el hogy az örmény helyett nem tudna játszani a kis Sztankó vagy Sucic. Nagyon nem ez a szint már szegény.
-
VInter101
Legalább a góllövés megy! Forza INTER!
-
FEKA84
- Festa
0-2-ről 4-2 van egy kis önbizalmunk azért.Bár nyilván sokkal jobb lenne trombózis után simább meccseket nézni,de tudjuk Inter not for everyone.
Nagyon dinamikus,de persze néha túl nyílt játékot játszunk.
- Cupi
Ez ilyen ujfajta taktika,hogy 2 golos elonyt adunk az ellenfelnek?
Bohockodos vedekezes mellett azert van tartasunk es onbizalom is szerencsere.
Bohockodos vedekezes mellett azert van tartasunk es onbizalom is szerencsere.
-
matyinter
Én már "várom" holnap Interfantól a gála kifejezést, de ez a második félidő tényleg hibátlan.
- Dan-i-nter
Stanko elég kedvtelenül játszik, viszont Curtis nagyon hamar közönség kedvenc lesz. Elegáns passzok, + nagyon dinamikus a mozgása.
Szerk: Ezzel a védelemmel nemzetközi szinten sehol nem leszünk idén se.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Dan-i-nter 2026.09.14. 22:35-kor.
- Festa
Nehéz is választani a gólok között,de ha nincs Carlos A gòlja akkor ki tudja mikor törik át a gát.
Szerintem CA a keret egyik legalulértékeltebb játékosa.Ancelotti se bírja,de az Internél mindig voltak ilyen Unsinged Herok mint pl Cruz vagy Palacio.Tudom csatárok,de nálunk hasznosak voltak,de a nemzeti csapatban valahogy rájuk nem számitottak.
Közben 5-3 lett.Martinez nem tehetett erről most.
Szerintem CA a keret egyik legalulértékeltebb játékosa.Ancelotti se bírja,de az Internél mindig voltak ilyen Unsinged Herok mint pl Cruz vagy Palacio.Tudom csatárok,de nálunk hasznosak voltak,de a nemzeti csapatban valahogy rájuk nem számitottak.
Közben 5-3 lett.Martinez nem tehetett erről most.
- vaskalap
8 gól,hát ez nem semmi.A ŕúgott góloknak örülök,de nem lebecsülve az ellenfelet,ettől az Udinesétől 3 gólt kapni,minden csak nem biztos védekezès.Ezen a téren van bőven teendő.
- Cupi
Roma ellen sem. Össze kell kapnunk a védekezést.Dan-i-nter írta: ↑Tegnap, 22:34
- Dan-i-nter
Remélhetőleg tényleg szezon eleji forma ez, mert rég volt ilyen botrányos védelmünk. Talán Roma elleni meccsen választ kapunk erre.
Gólok szépek voltak, Diouf meg lassan kb a liga gólpassz királya lesz.
Gólok szépek voltak, Diouf meg lassan kb a liga gólpassz királya lesz.
-
Tombi1986
Roma ellen Provedelnek kellene védenie.
Szerintem az is probléma, hogy a védelem sem bízik a spanyol kapusban így meg nem lesz egyszerű.
Örményt pedig el kellene felejteni, szerződést sem kellett volna vele hosszabbítani.
Remélem Stones sérülése nem súlyos
Szerintem az is probléma, hogy a védelem sem bízik a spanyol kapusban így meg nem lesz egyszerű.
Örményt pedig el kellene felejteni, szerződést sem kellett volna vele hosszabbítani.
Remélem Stones sérülése nem súlyos
- sly89
Barellának jót tett a karszalag, jól jatszott ma, Zielinskit is szamomra élmèny nézni.
A gólnaink nagyon latvanyosak voltak, de tényleg Augustoé volt a kulcs. Szerencsére ma csak 20 perc előnyt adtunk az ellenfélnek a szokasos 45-60 perc helyett, hátha lehet még faragni ebből.
Martinezt nem tudom hova tenni vannak klasszis megmozdulasai, aztán olyan hibát követ el, hogy rossz nézni.
Gratula a csapatnak, 0-2-től magasabb szintre kapcsoltak a srácok es bedarálták az Udinesét. Bár nem látok rá sok esélyt, de a vedelemmel Chivunak nagyon gyorsan kezdeni kell valamit.
Mikhynek már nem nagyon kellene pályára lépnie.
A gólnaink nagyon latvanyosak voltak, de tényleg Augustoé volt a kulcs. Szerencsére ma csak 20 perc előnyt adtunk az ellenfélnek a szokasos 45-60 perc helyett, hátha lehet még faragni ebből.
Martinezt nem tudom hova tenni vannak klasszis megmozdulasai, aztán olyan hibát követ el, hogy rossz nézni.
Gratula a csapatnak, 0-2-től magasabb szintre kapcsoltak a srácok es bedarálták az Udinesét. Bár nem látok rá sok esélyt, de a vedelemmel Chivunak nagyon gyorsan kezdeni kell valamit.
-
matyinter
Nekem ma nagyon tetszett a mostanában sokat szidott Barella, Thuram, illetve Carlos (nem csak a gólja miatt) nagy melót belerakott, illetve Jones csereként, okos, gyors játékos, szerintem ő jó igazolás lesz.
Másik vélemény,Stones és Akanji ne kezdjen együtt, mindkettő középen jó, játsszon Bisseck vagy Pavard ilyenkor jobb KH-t, illetve Provedelt is megnézném.
Illetve várom Spence-t, hogy mit tud, akármi is van vele...
Támadás ma nagyon rendben volt, és hogy klasszikust idézzek, a lényeg a 3 pont
Másik vélemény,Stones és Akanji ne kezdjen együtt, mindkettő középen jó, játsszon Bisseck vagy Pavard ilyenkor jobb KH-t, illetve Provedelt is megnézném.
Illetve várom Spence-t, hogy mit tud, akármi is van vele...
Támadás ma nagyon rendben volt, és hogy klasszikust idézzek, a lényeg a 3 pont
- Baggio85
Mondjuk az "okos" döntés volt, hogy a soha nem a gyorsaságáról, viszont utóbbi években a sérüléseiről annál inkább híres 32 éves Stonest hagytuk hátul 1 az 1ben versenyt futni Davis-szel. Meg is lett az eredménye. Combhajlító, kb. 2 hónap. Hátha lesz tavasszal is 4 meccse...
Legalább a védelemben kevesebb esélye lesz a változtatásra Chivunak, mert ez egyelőre hátul borzasztónak tűnik.
De 0-2ről újra felállni, azért azt mutatja, hogy van minőség ebben a csapatban, csak ahogy a keddi meccs mutatta, ez nem lesz mindig elég.
FORZA INTER!!!
Legalább a védelemben kevesebb esélye lesz a változtatásra Chivunak, mert ez egyelőre hátul borzasztónak tűnik.
De 0-2ről újra felállni, azért azt mutatja, hogy van minőség ebben a csapatban, csak ahogy a keddi meccs mutatta, ez nem lesz mindig elég.
FORZA INTER!!!
-
matyinter
Szerintem Curtis nagyon hamar fix kezdő lesz, csak még bele kell szoknia a taktikába, ez a felfogás, és egy Jones-Calha-Barella kezdő nagyobb csapatok ellen eléggé jól nézhet ki, Zselé és Sucic melléjük rotálva, Miki 20 perces jatékosnak, ha vezetunk. Kicsi Stanko szerintem csak kisebb kupa, vagy megnyert meccsenként fog néhány percet kapni.sly89 írta: ↑Tegnap, 22:49 Barellának jót tett a karszalag, jól jatszott ma, Zielinskit is szamomra élmèny nézni.
- Festa
Sucic tehetséges játékos.Tavaly villantott is egyet-egyet,de Curtis Jones ebben a formájában sokkal hasznosabb.
Egyszerűen látszik,hogy egy jobb iramú bajnokságból érkezett.Amennyiben kicsit még szokja a közeget akkor egyszerűen kirobbanthatatlan lesz a kezdőből.
Diouf meg hiába nyivákol,hogy ő alapvetően kp,mert Chivu megtalálta az igazi posztját.
Jár neki egy croissant.
Egyszerűen látszik,hogy egy jobb iramú bajnokságból érkezett.Amennyiben kicsit még szokja a közeget akkor egyszerűen kirobbanthatatlan lesz a kezdőből.
Diouf meg hiába nyivákol,hogy ő alapvetően kp,mert Chivu megtalálta az igazi posztját.
Jár neki egy croissant.
-
INTER-1908
Megneztem a golokat... hat en egyiket se adnam Martineznek...
1 nel uresen fejelt a srac 6 meterre a kaputol, legjobban a csapattarsa zavarta...
2 beleszurt a labdaba a srac aki szinten uren volt 5 meterre a kaputol...
3 megint hasonlo mint az elso legjobban a csapattarsa zavarta az udinese jatekosat...
Szoval a vedelem eddig eleg harmatos Martinez kiszolgaltatott volt a goloknal...
Tamadasban viszont szep golokat rugtunk es nagyon szepen jatszott a csapat...
Vedelmet ossze kell rakni es jonnek majd az izgalmas 1-0 / 2-1 es meccsek ahol lehet izgulni a 94. percben is
1 nel uresen fejelt a srac 6 meterre a kaputol, legjobban a csapattarsa zavarta...
2 beleszurt a labdaba a srac aki szinten uren volt 5 meterre a kaputol...
3 megint hasonlo mint az elso legjobban a csapattarsa zavarta az udinese jatekosat...
Szoval a vedelem eddig eleg harmatos Martinez kiszolgaltatott volt a goloknal...
Tamadasban viszont szep golokat rugtunk es nagyon szepen jatszott a csapat...
Vedelmet ossze kell rakni es jonnek majd az izgalmas 1-0 / 2-1 es meccsek ahol lehet izgulni a 94. percben is
- Festa
Szerintem majd a válogatott szünet után visszatér majd.Lehet Chivu nagyon azon vol,hogy senkinek ne sírjon a szája,de fel kell állítani egy pecking ordert és azt tartani hacsak nincs sérülés vagy eltiltás.Baggio85 írta: ↑Tegnap, 22:58 Mondjuk az "okos" döntés volt, hogy a soha nem a gyorsaságáról, viszont utóbbi években a sérüléseiről annál inkább híres 32 éves Stonest hagytuk hátul 1 az 1ben versenyt futni Davis-szel. Meg is lett az eredménye. Combhajlító, kb. 2 hónap. Hátha lesz tavasszal is 4 meccse...
FORZA INTER!!!
Bisseck ha néha belehibazik is a meccsekbe(tudom szidtam is néha) ,de megérdemli a bizalmat.
Most van a legkiegyensúlyozottabb keretünk az elmúlt 5-6 évben és ez persze feladat is ,mert ügyesen kell rotálni.
Most írt egy haverom aki Arsenalos ,hogy az ő “unalmas”meccseik helyett is inkább Inter meccset néz,mert ott sokkal több a gól.
-
matyinter
Egyébként ennyire bő keretünk, akár védelem, kp, csatársor régen volt értékelhető játékosokkal (akik nem csak bográcsoznak
) Nyilván nem mindenki világsztár, de sok a variáció, az biztos.