Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Festa »

P-Inter írta: 2026.09.15. 11:18 Hmm, szerintem Stanko maradni fog. Miki epizódszerep, Calha megsérülget, Piotr kérdőjeles nekem, van tutira Barella, Curtis, Sucic… Stanko nélkül soványnak tűnik a kp.
Zielenski szerintem Hakan hiányában az egyetlen kp aki tud registát is tud játszani.
Kifejezetten jól tartja a labdát és megvan a rugótechnikája viszont Curtis meg Niko többet fut ezért ez a hármas az alap nálam.Sucic,Miki és a kis Sztankovics pedig beugrásra kész.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Festa írta: 2026.09.16. 08:23
P-Inter írta: 2026.09.15. 11:18 Hmm, szerintem Stanko maradni fog. Miki epizódszerep, Calha megsérülget, Piotr kérdőjeles nekem, van tutira Barella, Curtis, Sucic… Stanko nélkül soványnak tűnik a kp.
Zielenski szerintem Hakan hiányában az egyetlen kp aki tud registát is tud játszani.
Kifejezetten jól tartja a labdát és megvan a rugótechnikája viszont Curtis meg Niko többet fut ezért ez a hármas az alap nálam.Sucic,Miki és a kis Sztankovics pedig beugrásra kész.
Csak meddig?

Nagyon ugynezki igazak voltak a nyari hirek, miszerint Chivu nem szamit ra, kolcsonadni akartuk, es megkertuk tavozzon.

Nevetsegesen keves lehetoseget kap, rossz latni ezt.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Ahogy írtam is, Mkhy helyzetét teljesen benéztem. Azt hittem sokkal többet lesz a pályán.
Calhánál viszont várhatóak voltak a sérülések, így Stankó ha akar valamit, harcolja ki a helyét, mert a lehetőség megvan benne. Hacsak nem rúgta el a pöttyöst Chivunál, lesz lehetősége játszani, de azért neki is tenni kell.
Sucic eddig amit mutatott, említésre sem méltó, tehát Barella+Zielinsky+Jones kezdő háromas mellett, neki is lehet lehetősége a bizonyításra. Bízom benne, hogy élni is fog vele.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Kapustémában, jelenleg nem törnék pálcát Martinez feje felett, mert az egész védelem katasztrófa eddig, úgy ahogy van.
Ha valakire ítéletet kell mondani, az egyelőre Chivu. Nagyon remélem, hogy pozitív változások lesznek mind a védők, mind a kapusposzton is, de most türelmesnek kell lenni.
(Ettől függetlenül tartom, hogy hiba volt a kapusposzt nem fő prioritásként kezelése az átigazolási időszakban.)
interfan

MLK írta: 2026.09.16. 08:38 Ahogy írtam is, Mkhy helyzetét teljesen benéztem. Azt hittem sokkal többet lesz a pályán.
Calhánál viszont várhatóak voltak a sérülések, így Stankó ha akar valamit, harcolja ki a helyét, mert a lehetőség megvan benne. Hacsak nem rúgta el a pöttyöst Chivunál, lesz lehetősége játszani, de azért neki is tenni kell.
Sucic eddig amit mutatott, említésre sem méltó, tehát Barella+Zielinsky+Jones kezdő háromas mellett, neki is lehet lehetősége a bizonyításra. Bízom benne, hogy élni is fog vele.
Kozeppalyasaink elerheto lejatszott jatekperce, eleherheto jatekperce, palyan toltott ido szazalekban:

1. Barella: 450/420 perc. 93%
2. Zielinski: 450/292 perc. 65%
3. Calhanoglu: 360/197 perc. 55%
4. Jones: 360/188 perc. 52%
5. Sucic: 450/176 perc. 39%
6. Mkhitaryan: 360/69 perc. 19%
7. Stankovic: 450/15 perc. 3%

Ebbol azert eleg vilagosan megmutatotkozik az eddigi tendencia:

- Barella kedvenc szavunkkak "agyon van hajtva". Osszes meccsen kezdo, 5/4 meccset vegig is jatszott.
93% palyan toltott ido rengeteg, eddig elkepzelhetetlen nelkule az Inter.
Tobbet jatszik mint tavaly, ot egyaltalan nem "rotaljuk" eddig.

- Zielinski kap boven lehetoseget, de o ugymond jolvan "rotalva". Tavaly is kb ugyanennyit jatszott.

- Calhanoglu kevesebbet jatszik egyelore mint tavaly, talan betudhato ez a serulesre hajlamos dolgai miatt.

- Jones egyre tobb lehetoseget kap, valoszinu nala ez meg tobb lesz.

- Sucic a tobbiekhez kepest joval kevesebb lehetoseget kap, es ugymond o tobbet kimarad a rotaciobol, szoval ranezve ez nem jo.
Tavalyhoz viszonyitva is kevesebb lehetoseget kapott egyelore.

- Mkhitaryan epizodszereplo. Szinten joval kevesebb szerepet kap eddig mint tavaly.

- Szegeny Stankovic pedig meg epizodszereplo sem, azzal a kemeny 3% palyan toltott idejevel.
O nem hogy kimarad a rotaciobol, o benne sincs egyaltalan.
Kinos ez igy. Remeljuk lesz valami valtozas, mert ez igy nagyon nem szep.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2026.09.16. 08:27
Csak meddig?

Nagyon ugynezki igazak voltak a nyari hirek, miszerint Chivu nem szamit ra, kolcsonadni akartuk, es megkertuk tavozzon.

Várjuk ki a végét. Miért kell pánikolni, már az elején?
Chivu sem hülye, Miki szerintem nem nagyon fog jövőben fontos meccsen játszani.
Nettó emberhátrány volt, amíg a pályán volt.

Ami nagyobb gond az a védekezés. Udine-től gáz 3 gólt kapni. Juve drukkerek is gúnyolódnak rajta (azt elfelejtik, hogy mi nyertünk közben, ők pedig nem - ráadásul 0:2-ről volt a fordítás).
Martinez is bizonytalan, de eddig Akanji nem váltotta meg a világot, Stones is megsérült…
Lehet megnéznék egy ilyen felállást is: Pavard, Bisseck, Bastoni
interfan

Tombi1986 írta: 2026.09.17. 05:47
interfan írta: 2026.09.16. 08:27

Csak meddig?

Várjuk ki a végét. Miért kell pánikolni, már az elején?
Chivu sem hülye, Miki szerintem nem nagyon fog jövőben fontos meccsen játszani.
Nettó emberhátrány volt, amíg a pályán volt.

Ami nagyobb gond az a védekezés. Udine-től gáz 3 gólt kapni. Juve drukkerek is gúnyolódnak rajta (azt elfelejtik, hogy mi nyertünk közben, ők pedig nem - ráadásul 0:2-ről volt a fordítás).
Martinez is bizonytalan, de eddig Akanji nem váltotta meg a világot, Stones is megsérült…
Lehet megnéznék egy ilyen felállást is: Pavard, Bisseck, Bastoni
Ugy legyen, es legyen igazad.
De eddig Stankovic nem hogy kimarad a rotaciobol, hanem egyszeruen nem is letezik.
Ez eddig kinos, de valtozzon, mert nagyon nem szep.
Itt a lehetoseg a Roma ellen, ha mar az Udinese ellen nem kapott ertekelheto lehetoseget.

Chivu egyebkent el is mondta, o neki sokkal inkabb egy 5-4, mint egy 1-0.
Latszik is ez a csapaton ez az edzoi felfogas.
Tavaly is kaptuk azert szepen a golokat a bajnoksagban, BL-ben meg aztan foleg.
Igaz rengeteg golt is lottunk a bajnoksagban, BL-ben sajnos annyira az sem ment.

Vedelem es a kapusposzt eddig erosen kilog lefele, remeljuk ezen nagyon gyorsan valtoztatunk, mert hosszutavon lehet a bajnoksagban eleg lesz (ha iden sem lesz eros rivalis), de a BL negyeddonto, meg meg nagyobb almokhoz ez nem biztos, hogy eleg lesz.

Jon a Roma, szinte ugyannyi golt rugtak mint mi, ellenben csak 1 golt kaptak, a mi 6 kapott golunkkal szemben.
Lehet most bizonyitani a vedelemnek es a kapusposztnak, hogy az eddigi gyenge teljesitmeny utan vegre elindulunk ezen a teren is felfele.
interfan

Festa írta: 2026.09.14. 08:27 Rómába megyünk “csúcsrangadóra”.
En azt gondolom, hogy nem a pontok tekinteteben lesz fontos a Roma elleni meccs.
Mert 3 pont elony, vagy 3 pont hatrany, esetleg egal a bajnoksag ezen korai szakaszan kis tulzassal mindegy.

Sokkal inkabb lelektanilag gondolom nagyon fontosnak ezt a Roma meccset.
Ket oldalrol is rank nezve:
- Egyik resze az, hogy ha vernenk a Romat, akkor elkezdenek ezt a nagy meccses tavalyi atkot elhagyni.
Mert ha vernek a Napoli-Roma parost, hiaba a Real elleni vereseg, akkor azert ez nem nezne ki rosszul.
(Tudom a Romat tavaly is vertuk)
Jatekosainknak is biztosan jot tenne, hogy ezeken a ki-ki meccseken is tudunk nyerni.
Valamint hosszutavon is sokat erhetne a BL-ben, mert ha akarunk valamit, akkor azert elobb-utobb jonnek a nagyok szembe.
(Lasd Real meccs is)
- Valamint az is, hogy magunknak is megmutatnank, hogy bizony lehet jo a Roma, lehet jol kezdtek, lehet itt Scudettorol beszelni, dehat ott van egy Inter.
Es a forditott lelektant se felejtsuk el, a Roma jatekosaira nezve.
Igy jo minden, ugy jo minden, Scudettorol irnak mint Roma esely, ne adja a jo eg ezt a jatekosok el is hiszik, de egy cimvedo Inter elleni vereseg konnyen visszahozhat mindenkit a foldre es a valosagba.
Onnantol meg ha nem hiszed el magadrol, hogy bajnok is lehetsz, akkor nem igazan ered el azt.
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

interfan írta: 2026.09.17. 06:19 Vedelem es a kapusposzt eddig erosen kilog lefele, remeljuk ezen nagyon gyorsan valtoztatunk, mert hosszutavon lehet a bajnoksagban eleg lesz (ha iden sem lesz eros rivalis), de a BL negyeddonto, meg meg nagyobb almokhoz ez nem biztos, hogy eleg lesz.
Sziasztok!
Ezt a véleményt nagyon osztom. Egyrészről örömteli, hogy a támadójátékunk jó, eredményes és szép. Ugyanakkor a catenaccio őshazájában ez az irgalmatlanul sok kapott gól nagyon nem fest jól. Az Inter DNS-ében benne van a védekezés és ezt nem szabad elfelejtenünk. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy bekkeljünk a meccseinken, de ez laza, hibákkal teli védekezés szerintem nem elfogadható. Különösen furcsa ez úgy, hogy egy egykori bekk az edzőnk és a védelmünkben bőven benne van a potenciál.

A kapusposzt pedig a másik Achilles sarkunk. Én amióta Interista vagyok, lassan 40 éve, mindig kiemelkedően jó, gyakran világklasszis kapusaink voltak: Zenga -> Pagliuca -> Peruzzi -> Toldo -> Julio Cesar -> Handanovic. A múltból talán csak Sebastian Frey volt, aki kilógott ebből a sorból. Handa óta viszont mintha meg akarnánk spórolni ezt a posztot. Onana még oké is volt arra az egy évre, de Sommer és a mostani Provedel, Martínez páros nekem inkább a toldozgatás-foldozgatás (inkább lenne Toldozgatás) szürke, középszerű kapusokkal. Én azt gondolom, hogy ideje lenne odatenni a pénzt egy valóban világklasszis, fiatal(!) kapusra, aki 8-10 évig megoldást jelenthetne.
Nyilván meg kell adni a lehetőséget Martíneznek és Provedelnek, de jövőre mindenképpen ez kellene, hogy legyen az egyik prioritás.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Elhunyt az Isteni Sandro Mazzola az FC INTERNAZIONALE ,és a GRANDE INTER valaha volt legnagyobb csillaga, a klubhűség ikonja. :( Nyugodjon békében !! Aki csak egyszer is láthatta Őt a pályán játszani az biztosan soha nem fogja elfeledni. Én először 1967-ben láttam játszani , azután még többször is, és elsősorban miatta lettem örök Interista.
A mai csapattól pedig elvárom ,hogy a Mazzola felejthetetlen emléke előtt tisztelegve a mai meccsen a lelküket is tegyék le a pályára , és megalkuvást nem tűrő, domináns játékkal hozzák el nekünk a nagyon fontos győzelmet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mazzola 2026.09.19. 08:38-kor.
interfan

Nem varhato komoly valtoztatas a mai meccsre.
A serult Calhanoglu helyen Zielinski kezdhet, valamint visszaterhet a serulesebol teljesen felepult Dimarco a kezdobe.
Tobbi poszton a legtobbet jatszo jatekosok kezdhetnek.
Egy kerdes van a hirek szerint, Diouf vagy Henrique. Gazzetta szerint Diouf kezd, FcInternews sajat forrasai szerint Henrique.

Varhato kezdo:

J.Martinez
Bisseck-Akanji-Bastoni
Diouf/Henrique-Barella-Zielinski-Jones-Dimarco
Thuram-Martinez

Hajra, most kell ma megmutatni mindenkinek, es behuzni a meccset.
Festa

Végre egy rangadò ahol remelem nem 0-2-ről indul a meccs.
A LH Vs Diouf az kb olyan verseny mintha választhatnék,hogy a Mekibe vagy a Gundelbe megyek ebédelni. ;)
A mai meccs után meg 3 hét szünet.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta: 2026.09.19. 08:40 Végre egy rangadò ahol remelem nem 0-2-ről indul a meccs.
Roma ellen 0-2-rol idegenben eselytelen,hogy nyerjunk szoval most ha lehet ne jatszunk ilyet. :D
Nehez meccs lesz es alapbol az x sem rossz de persze ugy alljunk neki nyerni fogunk. ;)
Forza Inter!
Festa

Cupi írta: 2026.09.19. 13:54
Festa írta: 2026.09.19. 08:40 Végre egy rangadò ahol remelem nem 0-2-ről indul a meccs.
Roma ellen 0-2-rol idegenben eselytelen,hogy nyerjunk szoval most ha lehet ne jatszunk ilyet. :D
Nehez meccs lesz es alapbol az x sem rossz de persze ugy alljunk neki nyerni fogunk. ;)
Forza Inter!
Cupi! Szombat reggel volt akkor 2-0.
A gyerek már nyerte az utánpótlásban 14-4-re Pécelen most az Interen a sor.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

A legjobb formában lévő Carlos Augusto kimarad
Akanji gyenge formában van!
Bastoni tenném középre,Carlost pedig bal oldalra.
interfan

tabi.csaba írta: 2026.09.19. 17:13 A legjobb formában lévő Carlos Augusto kimarad
Akanji gyenge formában van!
Bastoni tenném középre,Carlost pedig bal oldalra.
Dimarco teljesen felepult ezert vissza is tert a kezdobe azonnal.
Akanji meg kihagyhatatlan Chivunal.

Valtozas nincs, megkaptuk a legtobbet jatszo kezdot.
Lehet bizonyitani, es nyerni.
Lelektanilag nagyon fontos lenne egy gyozelem, hajra.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Ne legyen igazam, de Akanji megint hozni fogja a szokásos balfasz formáját.
Itt nem fér bele, hogy 2 gól előnyt adunk az ellenfélnek, mert akkor csúnya vége lesz a mai meccsnek.
Remélem a svájci összekapja magát.

Forza Inter!
Cupi

Ez a vedekezes nevettseges.....
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Gyors volt…
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Audipower írta: 2026.09.19. 18:01 Itt nem fér bele, hogy 2 gól előnyt adunk az ellenfélnek, mert akkor csúnya vége lesz a mai meccsnek.
Pedig nagyon úgy tűnik, ma is erre játszunk.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Apa kezdődik... 3 Romásra jutott 1 hátvéd, jó lenne itt megállni az ajandék gólokkal, mert itt nem biztos hogy tudunk 4-5 gólt lőni.
interfan

Cupi írta: 2026.09.19. 18:09 Ez a vedekezes nevettseges.....
Hihetetlen, hogy lehet ennyire szar a vedekezunk.
Hullagyenge az egesz szezonban, es mintha nem is erdekelne minket.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Sajna első 15 percet nem látom, de akkor ezek szerint hozzuk a szokásosat.
Cupi

interfan írta: 2026.09.19. 18:12
Az a vicc az edzo mellett a stabban is van aki vedo volt....hogy nem tudjak ezt osszerakni....
interfan

Dan-i-nter írta: 2026.09.19. 18:13 Sajna első 15 percet nem látom, de akkor ezek szerint hozzuk a szokásosat.
Annyi kulonbseggel, hogy meg a labdat se tudjuk megtartani...
Audipower

Semmi meglepő nem történt, Chivu megint jól összerakta a védekezést. Akanji és Bisseck csak kóvájogtak, mint gólyafos a levegőben.

Ezzel a védekezéssel nem várok sokat a csapattól.
Komolyabb csapatok ellen ez nagyon kevés lesz.

Dimarco letette lövésre a Romás támadónak mellel, majd mutogat. Teljes káosz van a fejekben.😐
interfan

Cupi írta: 2026.09.19. 18:16
interfan írta: 2026.09.19. 18:12
Az a vicc az edzo mellett a stabban is van aki vedo volt....hogy nem tudjak ezt osszerakni....
Tavaly is ez lett a vesztunk a BL-ben, a vedekezes hianya.
Na meg a "nagyobb" meccseken is sokszor a bajnoksagban.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Jó, hát ez Basto gólja volt, így nem lehet eladni a labdát ilyen helyzetben. Madridban is ebből kaptuk a gólt.
sly89

Én azt nem értem, miért kezdünk minden meccset úgy, mint aki azt sem tudja milyen rendezvenyen van.

Gondolom valami taktikai felkeszítes csak van a meccsek előtt. Kapkodunk, pontatlanok vagyunk.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Egyelore ez sima Roma, kozunk nincs a meccshez.
Barella lassan kikerulhetne a kezdobol
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Nem nagyon volt még 2 jó passzunk egymás után, ennek ellenére lehetne 1-1…
*1-2
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

HerfortBalazs írta: 2026.09.19. 18:31 Egyelore ez sima Roma, kozunk nincs a meccshez.
Barella lassan kikerulhetne a kezdobol
Azért Barella helyét megkérdőjelezni szerintem mindig nagyon vicces…
Dan-i-nter

Martinez lesen volt szoval amugy se ért volna semmit ha berúgja.
Audipower

Na ennyi volt, itt a vége.
Itt nem lesz Pazza Inter!
Totál szánalmas a csapat, nincs mit szépíteni.
Cupi

Balfasz brigad....legalabb ha szarul vedekezunk a helyzeteket miert nem hasznaljuk ki??????
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Barella hála az égnek akkora játékos, hogy sose megy vissza Kone-val, mert ő megteheti.
Dan-i-nter

Azert egy rendes visszajatszast tolhattak volna, mert ez erősen lesnek tűnt.
Baggio85

Ajándékba adjuk a gólokat az ellenfeleknek: Napolinak 2, Madridnak 2, Udinenek 1, Romanak 1. Nincs miről beszélni, ameddig így van.
Romaban egyébként ki lehet kapni, csak mi nekünk kell 36 kapuralövés 1 gólhoz, addig az ellenfeleknek elég megvárni, hogy odaadjuk a labdát...
sly89

A kapott 2 gól menetrendszerü, de itt nem tudom lesz- e pontszerzés, egyelőre a Roma jobbnak tűnik.

A védekezesünk kabaré, mind csapat szinten, mind egyénileg.
Audipower

Dan-i-nter írta: 2026.09.19. 18:43 Azert egy rendes visszajatszast tolhattak volna, mert ez erősen lesnek tűnt.
Sajnos nem ezen múlik. Nincs egy szintén a 2 csapat/edző.
Chivu megint bebizonyította, hogy nagy meccseken egy kalap szart sem ér.
Dan-i-nter

Audipower írta: 2026.09.19. 18:45 Sajnos nem ezen múlik. Nincs egy szintén a 2 csapat/edző.
Az a baj lassan nem csak nagy meccseken. Bajnokhoz nem méltó ez a balfaszkodás amit meccsek óta tolunk. Ráadásul papíron azért nem rossz a védelmünk szóval okát sem tudni hogy mi van idén.
Baggio85

Basto jöhet le szünetben, teljesen vakon van ma szegény. Év elején mondtam, ezt az Intert motivációval le lehet idén győzni. Pont ez látszik most. Mi elmentünk kirándulni Romába, ők meg rangadóként fogják fel a bajnok ellen.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Hármat cserélnék a szünetben:

Akanji -> Pavard
Zielinski -> Sucic
Thuram -> Esposito
interfan

Dan-i-nter írta: 2026.09.19. 18:48
Audipower írta: 2026.09.19. 18:45 Sajnos nem ezen múlik. Nincs egy szintén a 2 csapat/edző.
Az a baj lassan nem csak nagy meccseken. Bajnokhoz nem méltó ez a balfaszkodás amit meccsek óta tolunk. Ráadásul papíron azért nem rossz a védelmünk szóval okát sem tudni hogy mi van idén.
3,5 meccsen kaptunk 8 golt.
Nincs mirol beszelni igy.

Jon a "nagy" meccs, es nekunk vegunk.
Idei hullagyenge Napoli ellen is kepesek voltunk majdnem elbaltazni.
Interfan1000

Az a baj, hogy ide kellene valami keménykezű edző is, mert nevetséges h mennyien csak sétálnak, meg fegyelmezetlenek.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Ilyen rossz kapusunk mikor volt utoljára? Lehet a Madrid elleni bravúrok is inkább az ő szerencsétlenkedéseik miatt volt....
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

A védelmünk egy kalap szar. Akanji megye 2., Bastoni formán kívül, Bissecknek pedig előrefelé vannak jó dolgai de védekezésben gyenge. Emellett a kp sem szűr jól. Nem véletlen a sok gól amit kapunk. Ja és a kapusunk is enyhén szólva nem klasszis. Nagyjából ennyi.

Össze kell kapni magunkat. Egy döntetlenre jók lehetünk. Támadni kell! Forza Inter!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lucky0 2026.09.19. 18:55-kor.
Interfan1000

Ez a Curtis Jones is mekkora megváltó 30 millioért. :D
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

PellerG írta: 2026.09.19. 18:52 Hármat cserélnék a szünetben:

Akanji -> Pavard
Zielinski -> Sucic
Thuram -> Esposito
Meg ezt a szerencsétlent a kapuban. Kapunk még vagy kettőt vele a másodikban is.....
Baggio85

5 meccs, 8 kapott gól... Nem vállalok nagy kockázatot, ha azt mondom, hogy Acerbi ebből a védelemből lefelé biztosan nem lógna ki.
Válasz küldése