Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Komax

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Komax »

Ferguson 50 millió eurót kínált a fantasista-ért, heti fizetésként pedig 140.000 fonttal tenné a játékos számára is vonzóvá ajánlatát.

Tudjuk van az a pénz.

http://azzurri.blog.hu/2011/03/27/morat ... zerzeseert
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Ha Sneijder megy az nagy érvágás lenne. Megfelelö helyettest találni szinte lehetetlen! 50 millio nagyon sok pénz, de nem tudsz venni sehonnan ilyen kaliberü játékost(pont ezért kinálnak érte ennyit). Ha megy át kell állni megint egy uj játékrendszerre.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Inter101 írta:Ha Sneijder megy az nagy érvágás lenne. Megfelelö helyettest találni szinte lehetetlen! 50 millio nagyon sok pénz, de nem tudsz venni sehonnan ilyen kaliberü játékost(pont ezért kinálnak érte ennyit). Ha megy át kell állni megint egy uj játékrendszerre.

Ez így nem igaz. Már hogy ne lehetne megfelelő helyettest találni? Azért ne vicceljünk. Szerintem Vaart is megüti Snidling szintjét, mindkettőt nagyon imádom, és Vaartot szerintem bőven 50 alatt el lehetne hozni a Spurstől, nem mintha szóba jött volna, vagy nem mintha nem zokognék ha elmenne Wesley...
Sőt, ráadásul a MU-ban ott van Anderson is. Nagyon nagy szezont fut a kis brazil, ő is nagy kedvencem volt még a Portoban, nem is értem, miért kell oda még Sneijder is, nem hiszem, hogy Andersont padoztatni kéne, mondjuk kicsit visszább vonta Fergie, miután leigazolta a csatárok mögötti szerepkörből...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

R9. írta:Sneijder ha nem is játszik jól, maga a tudat h a pályán van az is rengeteget számít. Moratti el ne merje adni!

Vagy max ha jön Ganso és Sanchez is akkor talán...

Akkor se.Ilyen kaliberű irányító rajta kivül csak egy van a világon: Xavi.Ergo szerintem WEsley még jó pár évig pótolhatatlan lesz.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Inter101 írta:Ha Sneijder megy az nagy érvágás lenne. Megfelelö helyettest találni szinte lehetetlen! 50 millio nagyon sok pénz, de nem tudsz venni sehonnan ilyen kaliberü játékost(pont ezért kinálnak érte ennyit). Ha megy át kell állni megint egy uj játékrendszerre.

Így van, sztem se adjuk még el, majd ráérünk pénzt csinálni belőle ha 30 éves elmúlt.
Van der Vaart tényleg nagyon jó, de nem üti meg Sneijder szintjét.

Gansot meg remélem Leo tényleg idehozza.
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

R9. írta:Sneijder ha nem is játszik jól, maga a tudat h a pályán van az is rengeteget számít. Moratti el ne merje adni!

érdekes,hogy a flegmán játszó lesz.rommilesz hátul maicont semmiér nem adnád el,de a jó formában lévő világ legjobb írányitóját meg eladnád....
ha jön Ganso és Sanchez akkor se semmi pénzér...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

zanetti88 írta:

érdekes,hogy a flegmán játszó lesz.rommilesz hátul maicont semmiér nem adnád el,de a jó formában lévő világ legjobb írányitóját meg eladnád....
ha jön Ganso és Sanchez akkor se semmi pénzér...

a jó forma tavaly volt és ha tudnál olvasni akkor Moratti el ne merje adni!
ha meg tényleg eladja akkor meg jöjjön ganso és sanchez is
R9.

Viszont ez a Neymar nagyon komolyan űzi az ipart, hatalmas tehetség. Nagyon jó lenne őt megvenni de erre sztem jelenleg semmi esély...mindenkit nem lehet megszerezni
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

mindenki pótolható, ahogyan Sneijder is. ki tudja, hogy ha leigazolnánk Gansot ő mire lesz képes. lehet ütné Sneijder szintjét. viszont ezzel együtt én sem szeretném, ha eladnánk Sneijdert!!!! senki se értsen félre. de lesz az a pénz amiért Moratti elengedi. ebben biztos vagyok. heti 140.000es fizetés azért nem kevés és az 50 milla sem. Wesleyn fog mulni az egész, ha akarja tudja majd azt játszani mint anno ribery... és akkor meg sokra nem mennénk vele. de ne legyen igazam és remélem nem is lesz! :D
Inter101

Atosz írta:

Ez így nem igaz. Már hogy ne lehetne megfelelő helyettest találni? Azért ne vicceljünk. Szerintem Vaart is megüti Snidling szintjét, mindkettőt nagyon imádom, és Vaartot szerintem bőven 50 alatt el lehetne hozni a Spurstől, nem mintha szóba jött volna, vagy nem mintha nem zokognék ha elmenne Wesley...
Sőt, ráadásul a MU-ban ott van Anderson is. Nagyon nagy szezont fut a kis brazil, ő is nagy kedvencem volt még a Portoban, nem is értem, miért kell oda még Sneijder is, nem hiszem, hogy Andersont padoztatni kéne, mondjuk kicsit visszább vonta Fergie, miután leigazolta a csatárok mögötti szerepkörből...

Nem értek veled egyet! Vaart nem ugyanaz a szint(messze nem!!), ha jol tudom ő nem is irányitó, inkább amolyan visszavont támado. És a Tottenham nem fogja elengedni semmi pénzért, mert nagy terveket szövögetnek arrafelé, nem fogják eladni az egyik legjobbjukat! Anderson a cipöjét nem pucolhatná Sneijdernek(picit tulozva). Ha szerinted olyan könnyen potolhato akkor a MU miért fizetne ennyi pénzt(ráadásul szerinted náluk van egy hasonlo képességü focista)? Sneijder szintü focistát nem lehet venni(jelenleg)!!! Lehet hogy ez vagy az tudná potolni: ezekkel a véleméényekkel csak 1 baj van: a lehet!!! Ha Sneijder elmegy az egy nagyon komoly visszaesés lesz(mint kb Kaká elment a Milan-bol). 1 megoldás lenne át kéne állni valamilyen más játékrendszerre(ennek meg ki tudja mi lenne a vége).
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

inkább az a kérdés,hogy ő akar e maradni vagy sem.Moratti nem hülye,akkor adja el ha menni akar vagy Eto'o-Ibra üzletet csinálhat. Mikor a Real kölcsönadta volt valami cirkusz,hogy nem szívesen jött aztán nyert egy BL-t,VB 2.hely.
Nem hiszem,hogy sokáig marad a csapatnál.pótolni meg biztosan lehet,de inkább ne kelljen.
Moratti amúgy azt mondta nem eladó.Eddig jó.Szeptemberig biztos elválik.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Az igaz, hogy Wes nem akart jönni, de volt nem egy nyilatkozata, hogy egy szerető "családra" talált itt Milánó szebbik felén, és nagyon szívesen maradna :)
hvmetal

csak abból a családból közben elment Mourinho.Ettől ugyebár a szurkolónak nem változik a csapathoz való viszonya,de a milliomos focistáknak változhat.Érthető,ők is emberek,még ha futi Gallardora akkor is.
Mást nem igazán illett volna mondania amúgy sem. Sajnos van egy olyan érzésem,hogy nem mi leszünk neki az utsó nagy klubja és ha nem is most nyáron,jövőre távozik.
Aztán ne legyen igazam.

más:
pár hónapja olvastam,hogy Moratti nagy nyári igazolása a dortmundi sahin(vagy suhin,satin nem tudom) lehet. Ehhez képest még csak pletykaként sem hallani róla.mondjuk nem bánom.
Eden Hazardot meg csak 15millió körül kéne elhozni,mert azért 20éves nameg a Lillebe. Oda még Suazo,Rivas jó lenne.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Nso szerint (ami brazil lapok alapján írja) megvettük Ganso-t 35millió euroért, azért ez hihetetlen pénz egy 'tehetségért'. Bár Andy Caroll óta, meg úgy mostanában amik vannak mit várunk?
R9.

Hatalmas pénz, de Leo kurvára ért hozzá ne feledjük. Kaka, Thiago Silva, és Pato neve is hozzá fűződik. Sőt Thiago Silva nyilatkozta h mielőtt ment volna a bilanba, velünk tárgyalt, csak Leo telefonált neki és ment a bilanba...

Jó, Kaka most már hígabb lett és fos lett, de attól függetlenül nagyon durván játszott a bilanba. Ha Ganso hozza azt a szintet már megérte, de sztem sokkal nagyobb játékos lesz belőle! Hihetetlen milyen passzai vannak. Csak félek h sérülékeny lesz..
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Nekem nem tűnik sérülékenynek, nincs rossz fizikuma
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

hvmetal írta:Nem hiszem,hogy sokáig marad a csapatnál.pótolni meg biztosan lehet,de inkább ne kelljen.
Moratti amúgy azt mondta nem eladó.Eddig jó.Szeptemberig biztos elválik.

Én nem hinném, hogy távozna, vagy egyáltalán elvágyódna.

Már egyszer megégett a Madrid-dal, akkor megtapasztalhatta milyen az, amikor lekezelik.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Ganso ügynöke Milánóban van, ha jól értem. Newmar nevét is írogatják.
A támadószekció bivaly erős lesz jövőre, az bizonyos...Ganso mellé ha jön akár Alexis, akár Neymar, akár Alborno, akár Hazard, így is óriásit erősödünk...
Szerintem Monto meg Poli érkezéséről nincs miért csámcsogni, Cambiasso mellett Motta helye robbanthatatlan Leonál, cserének meg ott van Stanko.
Mariga ha már megy, akkor hozzuk fel Criestiget cserének. Élvezném a helyzetet, nem is kicsit.
Hátvédsoron Tabanout írogatják. Én örülnék neki, néztem miatta pár francia meccset, nem ügyetlen a srác...inkább szélső középpályás alkat, mint hátvéd: ő sem a védekezésről híres, de szerintem a japcsival karonöltve jól lehoznák a bal szárnyat akár 4-5 éven keresztül is (amióta Interista vagyok, ilyen Favallik, Womek játszanak ott, meg olyan játékosok, akiknek nem az az eredeti posztjuk...ideje hozni valami fotbalistát oda). Apropó: emlékeztek még Pierre Womera? :lol: :lol:
R9.

wome :D

Neymar tuti nem fog jönni, barca meg juve meg chelsea akarja őt, 30m az ára
sztem chelsea lesz a befutó de ki tudja?
ganso ügynöke meg ma jön milánóba ja, de elvileg mindkét klubbal tárgyal majd úgy olvastam :\

megnéznék jövőre egy

Sanchez - Sneijder - Ganso
__________Eto'o

4-est ott elől :D
Gabosska
Kapcsolat:

R9. írta:wome :D

Neymar tuti nem fog jönni, barca meg juve meg chelsea akarja őt, 30m az ára
sztem chelsea lesz a befutó de ki tudja?
ganso ügynöke meg ma jön milánóba ja, de elvileg mindkét klubbal tárgyal majd úgy olvastam :\

megnéznék jövőre egy

Sanchez - Sneijder - Ganso
__________Eto'o

4-est ott elől :D

Tudod mi szép ebben a négyesben? Egy hegedűs van köztük csupán: Snidling...nem mint a kuzinoknál, hogy az egséz támadószekció önfejű vezértörzsmester.

Ha reálisan nézem a dolgokat, ez a felállás nem jöhet létre. Costaignost azért most hozzuk és nem csak később, mert padra akarja Branca ültetni. Ezen esetben Pazzo/Miliro ék, Etoo meg szélső :?: :?
hvmetal

Milan Lucas,Ganso duóra van nagyon rácuppanva.Ganso jöjjön ide,Lucast még nem láttam,de ne legyen hülye,inkább menjen a Lazioba.Még megrugdosnák az edzésen :D
elég nagy luxus lenne,ha Pazzo,Milito egyszerre padoznának.Ha Ganso tényleg jön és mellette Sanchez is nehéz helyzetben lesz Leo. Na meg jön Castaignos,bár én őt ha kell nekik odaadnám a Lazionak,vagy a Genoanak legalább 1 fél évre,hadd játsszon csak.
Ganso(35millió)+Sanchez(min.25millió) = 60millió euró. Lehet valakik be lesznek áldozva.Ez azért a jelenlegi helyzetben egy olasz klubnak rohadt sok zsé. És még nem jött senki bal szélre :!:
mike

hvmetal írta:Ganso(35millió)+Sanchez(min.25millió) = 60millió euró. Lehet valakik be lesznek áldozva.Ez azért a jelenlegi helyzetben egy olasz klubnak rohadt sok zsé. És még nem jött senki bal szélre :!:

Ha Sanchez jön akkor tuti hogy Etoo marad a baloldalon, középen meg Pazzo és Milito harcolhat a centerposztért.
60 milkót szerintem sem költünk, csak akkor ha van nagyobb bevétel is (Maicon?,JC?,Sneijder?, de Wes mindenképp maradjon).
realevil

na de azt is nézzük, hogy nyáron senki sem jött. Pazzinit aproért vettük, de ettől még padozni tuti nem fog. most azért lehet költekezni mégha nem is eszetlenül. Ganso meg nagyon remélem nálunk köt ki. akár méltó utóda is lehetne Sneijdernek, ha ugy alakul.Castaignosrol azt olvastam, hogy a feyenoord még egy évig ott fogja tartani kölcsönben. mellesleg szerintem a javára válhat. még az is lehet, hogy Sanchez is a miénk lesz. akkor viszont brutál lesz a támado szekcio.

sőt beugrott, hogy mivan ha Moratti elengedi mondjuk 55 milláért Sneijdert és ebből veszünk egy Gansot + Sanchezt meg nyilván pótoljuk is egy kicsi lével. érdekes lesz a nyár...
Gabosska
Kapcsolat:

mike írta:
hvmetal írta:Ganso(35millió)+Sanchez(min.25millió) = 60millió euró. Lehet valakik be lesznek áldozva.Ez azért a jelenlegi helyzetben egy olasz klubnak rohadt sok zsé. És még nem jött senki bal szélre :!:

Ha Sanchez jön akkor tuti hogy Etoo marad a baloldalon, középen meg Pazzo és Milito harcolhat a centerposztért.
60 milkót szerintem sem költünk, csak akkor ha van nagyobb bevétel is (Maicon?,JC?,Sneijder?, de Wes mindenképp maradjon).

Ez a sor bővíthető. Ha marad Szamuráj meg szemezgetünk Tabanouval, azt jelenti, hogy Chivu bekerül középre (és marad, mert hosszabbítani fog). Jön Andreolli, tehát a Lucio-Samuel duóból egynek mennie kell. Lucio hosszabbít, így szerintem Samuel megy. -persze mindez csak akkor áll, ha hitelesek azok a cikkek, amelyek tényként kezelték télen, hogy Andreolli nyártól nálunk folytatja).
Emellett Muntariért is lehet pénz összekaparni, Marigaért, Militoért (ha Costaignos maradna), Pandevért, Biabianyért.

Viviano
Santon-Lucio-Béka-Szamuráj
Cambi-Motta
Sanchez-Snidling-Eto`o
Pazzo

Castelazzi
Zanetti-Chivu-Andreolli-Tabanou
Criestig-Stanko
Pandev-Coutinho-Costaignos
Milito

Szerintem ez a legsanszosabb.
Costaignost ha az új Henryként emlegetik, akkor nem kéne annyira idegen legyen neki a középre bevágó szélső posztja sem :?:
realevil

akkor ha jol értem szerinted a JC, Maicon, Muntari, Biabiany, Samuel, Mariga névsort eladjuk és inkább veszünk Sanchezt + Andreollit? :D

érdekes lenne :D főleg a hátvéd sor
arról meg nem is beszélve, ha jövöre is agyon sérül a védelem akkor milesz?! :P
Gabosska
Kapcsolat:

realevil írta:akkor ha jol értem szerinted a JC, Maicon, Muntari, Biabiany, Samuel, Mariga névsort eladjuk és inkább veszünk Sanchezt + Andreollit? :D

érdekes lenne :D főleg a hátvéd sor
arról meg nem is beszélve, ha jövöre is agyon sérül a védelem akkor milesz?! :P

Pontosítók: ezek közül adunk el párat, nem az egészet... :)
hvmetal

J.Cesar,Viviano,Orlandoni
Santon!,Samuel,Lucio,Ranocchia,Benedetti,Capitano,Taiwo/Bastos!,Andreolli!
Motta,Sneijder,Kharja,Cambiasso,Obi,Stanko,Ganso! Sanchez!,Parolo!
Eto'o,Milito,Pazzini,Destro

Castelazzi,Chivu,Maicon,Mariga,Muntari,Suazo,Pandev,Biabiany névsorból lehetne összeszedni egy kis pénzt.
Persze úgy sem megy mindenki,keret sem lehet 20fős,meg jobban örülnék,ha Maicon még itt maradna és hozná a szintjét,Pandevben is jóval több van,bár ha a Bayern beszalad egy 15milliós ajánlattal el kell adni.
Taiwo ingyen jöhetne bár nem hallani,hogy érdeklődnénk iránta. Ganso,Sanchez benne lenne vagy 60millióba,de 20-25öt összetudnánk szedni eladásokból. Coutinho mindenképp kölcsönbe,mert így jövőre sem lesz több lehetősége,ő pedig hatalmas játékos lehet. Destro,Santon,Benedetti pedig fiatal olasz tehetségek,simán vissza illetve fel lehetne őket hozni.
Így már zuhanna az átlagéletkor,lenne minőségi csere és az első lépés meglenne a jövő Interéhez.
zanetti88

nem tudom páran minek hozzátok még fel biabianyt,semmi közünk már hozzá....
tabanou gyereket meg remélem nem hozzuk ide,francia balhátvédből elég volt brechet....
ahogy írtátok ganso,sanchez kb60m lenne,szerintem ez simán megoldható
muntari,mariga,obinna 3asér jönne 1kis bevétel és akkor már nem is olyan húzos+ha valaki adna min 30milliót Cesarér vagy Maiconér akkor mehetnek
zanetti88

Gabosska írta:
mike írta:

Ez a sor bővíthető. Ha marad Szamuráj meg szemezgetünk Tabanouval, azt jelenti, hogy Chivu bekerül középre (és marad, mert hosszabbítani fog). Jön Andreolli, tehát a Lucio-Samuel duóból egynek mennie kell. Lucio hosszabbít, így szerintem Samuel megy. -persze mindez csak akkor áll, ha hitelesek azok a cikkek, amelyek tényként kezelték télen, hogy Andreolli nyártól nálunk folytatja).
Emellett Muntariért is lehet pénz összekaparni, Marigaért, Militoért (ha Costaignos maradna), Pandevért, Biabianyért.

Viviano
Santon-Lucio-Béka-Szamuráj
Cambi-Motta
Sanchez-Snidling-Eto`o
Pazzo

Castelazzi
Zanetti-Chivu-Andreolli-Tabanou
Criestig-Stanko
Pandev-Coutinho-Costaignos
Milito

Szerintem ez a legsanszosabb.
Costaignost ha az új Henryként emlegetik, akkor nem kéne annyira idegen legyen neki a középre bevágó szélső posztja sem :?:

Chivu nem fog szerintem középen maradni,Samuelt meg hülyeség lenne eladni...
Andreolli 50-50%ba van a chievoval,ő a visszavonuló mátrix helyére jön majd padozni....
Castaignos meg kölcsön kell adni 1kiscsapatnak,ahol folyamatosan játszhat
realevil

Castaignos valszeg marad a Feyenoordban még 1 évet kölcsönben. Chivu meg ugy is ott játszik ahol mondják. hát andreolli........ rá meg kiváncsi leszek mit alakit vagy mit nem. ha egyáltalán jön.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

mike írta:Santon-Lucio-Béka-Szamuráj

Szerintem azért a Santon Nagatomo szélsőpáros egyenlőre még nem olyan jó. Szvsz mindenképp kéne egy Maicon-szerű védő ha a brazil lelép. :)
R9.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=42749

megegyeztünk sanchezről az udinesevel
Gabosska
Kapcsolat:

R9. írta:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=42749

Ez ha igaz...én bíz, kiutazom az Anyaországba s erre koccintunk :o :lol: :lol:
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Gabosska írta:

Semmit nem értek a cikkből, de remélem igaz a hír. :D
hvmetal

hát jó lenne,de gondolom még nincs aláírva semmi.
Olvastam,hogy Ganso ügynöke Milánóban volt ma.Rólunk még nincs semmi új?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Gabosska írta:Ez a sor bővíthető. Ha marad Szamuráj meg szemezgetünk Tabanouval, azt jelenti, hogy Chivu bekerül középre (és marad, mert hosszabbítani fog). Jön Andreolli, tehát a Lucio-Samuel duóból egynek mennie kell. Lucio hosszabbít, így szerintem Samuel megy. -persze mindez csak akkor áll, ha hitelesek azok a cikkek, amelyek tényként kezelték télen, hogy Andreolli nyártól nálunk folytatja).

Samuel nehogy már elmenjen, nem megy sehova. Majd pont az a szerencsétlen Andreolli fogja kijátszani, persze.... :D Szerintem elég gyenge játékos, Samuel cipőjét nem pucolhatná, még 38 éves korában is jobb teljesítményt fog nyújtani mint az Andreolli valaha is szeretne. :)
Ilyen Tabanou-kat meg honnan szedtek? Te jó ég.... :shock:
Azt se értem, hogy Sneijdert minek kellene eladni ha jön Ganso? Simán megférnek együtt is a pályán, pénzt meg ne már az egyik legjobb játékosunkból akarjunk csinálni. :?
Meg ilyen "mégsemmitnemmutattaméstalánleszbelölemvalamidemármostmindenkirámvanizgulva" Castaignos miatt menjen Milito? Na ne már....
Sanchez tényleg nagyon jó lenne, remélem sikerül leigazolnunk. ;)
zanetti88

Audipower írta:
Gabosska írta:

Semmit nem értek a cikkből, de remélem igaz a hír. :D

hát én se értek belőle sokat :D
valami olyasmi,hogy már csak Sanchezen múlik...olaszba akar maradni
de hogy a bayern monaco mit keres a szövegbe azt nem értem :D
hvmetal

Cupi írta:
Gabosska írta:Ez a sor bővíthető. Ha marad Szamuráj meg szemezgetünk Tabanouval, azt jelenti, hogy Chivu bekerül középre (és marad, mert hosszabbítani fog). Jön Andreolli, tehát a Lucio-Samuel duóból egynek mennie kell. Lucio hosszabbít, így szerintem Samuel megy. -persze mindez csak akkor áll, ha hitelesek azok a cikkek, amelyek tényként kezelték télen, hogy Andreolli nyártól nálunk folytatja).

Samuel nehogy már elmenjen, nem megy sehova. Majd pont az a szerencsétlen Andreolli fogja kijátszani, persze.... :D Szerintem elég gyenge játékos, Samuel cipőjét nem pucolhatná, még 38 éves korában is jobb teljesítményt fog nyújtani mint az Andreolli valaha is szeretne. :)
Ilyen Tabanou-kat meg honnan szedtek? Te jó ég.... :shock:
Azt se értem, hogy Sneijdert minek kellene eladni ha jön Ganso? Simán megférnek együtt is a pályán, pénzt meg ne már az egyik legjobb játékosunkból akarjunk csinálni. :?
Meg ilyen "mégsemmitnemmutattaméstalánleszbelölemvalamidemármostmindenkirámvanizgulva" Castaignos miatt menjen Milito? Na ne már....
Sanchez tényleg nagyon jó lenne, remélem sikerül leigazolnunk. ;)

így így így 8-)
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Angol fordítását olvastam ennek, amiben az van, hogy a 2 klub megegyezett és minden a játékoson múlik már csak. Vagyis 98%, hogy jön, gondolom fizetéssel nem lesz baja és korábban azt is mondta, hogy Olaszországban akar maradni.
R9.

azért van ott a bayern, mert bayern-inter után történt a megegyezés vagy akkor szivárgott ki az infó vmi ilyesmi :D

egyébként simán hihetőnek tűnik már csak azért is mert sztem ezek már januárban megegyeztek vmiről, és moratti mindenképp akarja és ha vkit ő akar akkor az jönni fog :D

azért kemény lenne ha jönne ganso meg sanchez is...sőt neymarért is sorban állunk

de sztem bár ne így legyen, ez azzal fog járni h maicon -> real, sneijder -> mu
de remélem nem igaz
Inter101

Én láttam Castaignos-t játszani, és egyáltalán nem volt maradando élmény(ekkor még nem volt Inter játékos)! Én nem várok sokat töle! Remélem persze rám cáfol, de semmivel sem tünik erösebbnek Arnautovic-nál, azt meg tudjuk hogy végzödött. Ha jön Ganso és Sanchez szerintem valakit el fog adni Moratti és félek töle hogy Sneijder lesz az, öt lehet horribilis pénzért eladni, Maiconért max 20 at lehet kapni bár idén eléggé leértékelte magát(tavaly sem akart a Real 20at adni érte), egy kapusért sem fognak sok pénzt adni, nem beszélve Militorol aki meg nem fiatal. Aki sokat ér az Sneijder! Akiket felsoroltatok azok az emberek max pár milla összesen! És akkor még kéne a bal oldalra erösités, no meg a jobbra is ha Maicon nem kapja össze magát! Ez a nyár eseménydusabb lesz mint volt a tavalyi(na ez nem lesz nehéz), kezd egy kicsit öregedni a csapat!
hvmetal

R9. írta:azért van ott a bayern, mert bayern-inter után történt a megegyezés vagy akkor szivárgott ki az infó vmi ilyesmi :D

egyébként simán hihetőnek tűnik már csak azért is mert sztem ezek már januárban megegyeztek vmiről, és moratti mindenképp akarja és ha vkit ő akar akkor az jönni fog :D

azért kemény lenne ha jönne ganso meg sanchez is...sőt neymarért is sorban állunk

de sztem bár ne így legyen, ez azzal fog járni h maicon -> real, sneijder -> mu
de remélem nem igaz

Maicont,ha Santon nem kezdi azt mutatni amit 2éve,nem fogjuk tudni pótolni. Nem vágom,hogy vele mivan,menne vagy maradna,utóbbi meccseken mondjuk nem az jött le,hogy maradna.Ha nem lesz méltó utódja adott esetben akkor gáz van.
Sneijderrel megint ez a helyzet. Nélkülük azt a focit,ami legjobban fekszik a csapatnak játszhatjuk,csak sokkal gyengébben. Na meg nem tudom,Sanchezt hova álmodták meg,mennyire feküdne neki a jelenlegi taktika. Ganso ha jön,bár rohadt nagy tehetség,de benne van,hogy Pato,Coutinho eset,szoknia kell a ligát meg erősödnie.
Sneijder eladása nagy hiba lenne.Idén nem annyira penge mint tavaly,de nagy szükség van rá. Nélküle amíg valamelyik fiatal be nem érik akár visszazuhanhatunk a Mancini szintre.Az meg nem volna jó.
Meg különben is,tavaly alig költöttek,jött a bl pezó meg mi egy más. Csapat eszét eladni,2tehetségért hülyeség lenne.Buzi MU meg bekaphatja
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Akkor Sanchez és Henrique 90%-a a táskában? Jól hangzik.
Bal védő poszttal valamit kezdjünk a nyáron. Nagatomo nem tűnik nekem életbiztosításnak, Chivut megtartanám, de középre. Zanetti... El sem tudom képzelni az öreg meddig tudja még megfutni hétről hétre a szélt... Hihetetlen.
Santon. Hogy tolja mostanában a Cesenában? Jobb védőként kezdett a jómúltkor, azt tudom, mit nem adnék, ha magára találna...
Úgyhogy körül kell nézni a piacon, hogy mi a szitu szélsővédők terén. Maicon meg szerintem ezen a nyáron is nagy kérdőjel lesz...
mike

Ennek a Sanchez hírnek nagyon tudnék örülni, de míg alá nem írják a papírokat és be nem jelentik addig csak óvatosan :)
Castaignos tényleg jó lenne ha maradna még egy évet hollandban erősödni, ide nem fog még beférni.
Samuel innen sztem már csak haza fog menni, nagyon csípem, és nem is kéne elengedni.
Egy klasszis védekező kp remélem mindenképp jön, az fontos lenne.
Gabosska
Kapcsolat:

Hogy hogy hol olvastam tabanout? Az olasz lapok minden második nap megírják.
Amiután az ifik megnyerték a karnevál kupát vagy mit a hátamat, Moratti kijelentette, hogy van jövője az Internek, blablabla, sugallva, hogy fiatalít.
Picit kell gondolni az anyagiakra is Cupi: Samuel meg Chivu padon...egetverő fizetéssel. Ha Moratti valóban buta, ahogyan valaki írta, belemegy ebbe, másképp nem.
Andreolli: nem egy Samuel, de interista, olasz, fiatal, nem igényes úgy anyagilag mint játékszomj terén, elsőosztályú másodrendű csere.
Costaignos: ne játszodjuk újra, amit egyszer már Adrianoval eljátszodtunk. Amíg még pénzt lehet csinálni belőle, le kell passzolni. Amit idáig csinált Milito azt nem hogy Costaignos, Alibec is hozná. Csatárcserének inkább egy fiatal ambiciózus, akiből később pénzt lehet csinálni, mint egy motiválhatatlan vén róka, akinek még max két szezon van a lábában. (mert egy triplete után lehetetlen úgy motiválni valakit, mint azelőtt, akárki akármit mond.)
Nem mondtam, hogy el kell adni Sneijdert. Cikkeznek róla, Moratti beismerte hogy a MU minden követ megmozgat és belekalkulátam, milyen lenne...

PS: inkább hozzunk 8 millióért egy Tabanout meg egy Nagatomot akik jól elsülhetnek, mint 99ért egy Bastost. Mikor érünk már oda, hogy a megfigyelők olyan munkát végeznek, hogy nem akkor igazoljuk le milliárdokért a játékosokat, amikor egy nagycsapatban berobbantak, hanem még azelőbb, mi tesszük őket naggyá. Mikor?
realevil

Morattinak szerződést kell hosszabitania 1 évvel Sneijdernek!! :D és akkor az MU. leszáll a témárol.

egyébként nemhiszem, hogy olyan sok mercatobol jöttünk volna ki plusszosan. szoval szerintem Sneijder nem megy sehova. Ganso meg jönni fog. a BL gyözelemmel azért szert tettünk némi anyagi jellegü juttatásra és lehet, hogy eljött az ideje a visszaforgatásnak. csak pénzből lehet pénzt csinálni... Moratti tudja mit csinál!

a pénzügyi fairplay miatt meg nem nekünk kell aggodnunk, hanem spanyol és angol kluboknak. Barcánál is tavaly ota 60 millával nött az adósság. hol vagyunk mi a barca összesen több mint 300 M-hoz képest.
kisoff:
2010. 08. adósság:
Manchester United £716 millió
Chelsea £701 millió
Valencia C.F. £501 millió
Liverpool £351 millió
Real Madrid £296 millió
FC Barcelona £273 millió
AS Roma £271 millió
Schalke 04 £234 millió
Arsenal £203 millió
Fulham £198 millió
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realevil 2011.03.29. 08:44-kor.
Grimax

Hozzászólás Szerző: Grimax »

Amúgy ha nagyon olaszosítani akarnánk a jövőben a csapatot, akkor lehetne egy ilyen felállás:

Viviano

Santon-Andreolli-Ranocchia-Criscito

Crisetig-Motta

Ganso-Sanchez

Pazzini-Destro

9 olasszal :D Persze ez csak így érdekességként, nem raknám ki Luciot, Cambit, Eto'ot stb. :)
R9.

nem kell ennyi olasz, elég ha van 3 :D
Grimax

Hozzászólás Szerző: Grimax »

R9. írta:nem kell ennyi olasz, elég ha van 3 :D

Persze, már az is nagy eredménynek tűnik az eddigiekhez képest, hogy van 3 stabilnak mondható válogatott játékosunk.
mike

Gabosska írta: Amit idáig csinált Milito azt nem hogy Costaignos, Alibec is hozná.

Amit meg az előző szezonban, azt meg rajta kívűl még talán páran.
Nem értem miért kell leírni egyetlen rossz szezon után, tavaly mikor Eto'o idejött rengetegen szidták itt, meg el is akarták volna adni, aztán láttuk mi lett a kameruniból, top3 csatár jelenleg.
Diego sokat volt sérült idén, egy jó felkészüléssel simán klasszis támadó lesz, vérbeli gólvadász, simán van még 2-3 jó szezonja.
Centerposzt rendben van, Milito,Pazzo + ha kell Etoo is tud itt játszani,szélre kell csak igazolni.
Válasz küldése