Tommy írta:Lényeg az, hogy Te értesz hozzá.

Nem mondtam, hogy én értek hozzá, de annyira alapvető hibákat vét Leo a taktikai dolgokban, hogy egyszerűen nem hogy az Inter, de még egy Serie A-s csapat edzőjének is alkalmatlan.
Az AS Roma elleni kupameccs után kezdtem örülni, hogy megtanulta Leo, hogy mi az, hogy középpályás védekezés, de rá kellett jönnöm, hogy az csak néhány játékos(Zanetti,Stanko,Cambi és Wes) lelkesedésének volt köszönhető.
Azért ne egy Inter szintű csapat élén tanulja már meg, hogy mi az hogy szervezett védekezés, letámadás..stb. Itt nem 1-2 forintról, hanem súlyos € milliókról van szó, annak függvényében , hogy hogy szerepel a csapat.
Remélem Moratti is belátja, hogy ha lesz még egy ilyen szezonunk, egyetlen komoly játékos sem akar majd hozzánk igazolni és végleg megindul a csapat a lejtőn. Amúgy, ha Leo marad az edző csak ilyen sztárocskáknak kikiáltott Ganso meg Neymar félék fognak hozzánk jönni. Max. Tevez, de őt sztem a szíve is ide húzza a sok argentín miatt.
Felesleges nagy játékosokat igazolni, ha nincs egy vezér, aki összefogja, és megtanítja őket nagy dolgokért küzdeni.