A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Nia

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:Én meg 148 nap mulva 22! :D

Pfuu micsoda kor :) Tiszta öregember vagy már :)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Nia írta:
Tommy írta:Én meg 148 nap mulva 22! :D

Pfuu micsoda kor :) Tiszta öregember vagy már :)

megették már a kenyerük javát az tuti
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

off
Még tejszagotok van baz.. :lol:
on
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Komax írta:off
Még tejszagotok van baz.. :lol:
on

Akkor én meg se szólalok a korommal kapcsolatban. :) De van egy olyan érzésem hogy itt én vagyok a legfiatalabb. :)
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Na akkor fejezzük be itt sztem, és folytassuk a Sörsátorban!
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

"Nagyon sokat beszélgettem José Mourinhóval a kinevezésem előtt, és azóta is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot telefonon. Ő a Real Madrid edzője, mégis sokat segít nekem, amiért nagyon hálás vagyok" - nyilatkozta Leonardo.
Ez nagyon szimpatikus dolog. Az ex-Milanos tényleg jó munkát akar végezni és meghálálni a bizalmat. Dicséretes.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

NSO:
"Az 5–2-es siker azt jelenti, hogy Leonardo a kinevezése utáni első 13 bajnokiján 33 pontot gyűjtött, márpedig ennyire eredményes még egy edző sem volt új csapatánál „hivatalba lépése” után a Serie A-ban. A brazil éppen korábbi edzője, Fabio Capello rekordját döntötte meg, aki a 2004–2005-ös szezonban remek sorozattal mutatkozott be a Juventus kispadján – az első 13 fordulóban 32 pontot szerzett a „zebrákkal”."

Bevallom őszintén sokkal jobb Leo mint vártam, csak hamarabb el kellett volna küldeni a dagadt spanyolt, akkor lehet már most a bilan előtt lennénk.

Mindenesetre így tovább Leo !! ;)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Ez nagyon szép eredmény, csak így tovább!!! :)
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Amennyire elleneztem Leot annyira kedvelem most, és nem csak az eredmények miatt. Nagyon tetszik a hozzáállása, a játékosokkal való viszonya már amennyit mi látunk ebből, gondolok itt Zanettivel való ölelkezése gól, gólok után,a csapat is elfogadta és megkedvelte én úgy érzem. ;)

Forza Inter!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

jdanika írta:Amennyire elleneztem Leot annyira kedvelem most, és nem csak az eredmények miatt. Nagyon tetszik a hozzáállása, a játékosokkal való viszonya már amennyit mi látunk ebből, gondolok itt Zanettivel való ölelkezése gól, gólok után,a csapat is elfogadta és megkedvelte én úgy érzem. ;)

Forza Inter!

a meccsen is a nord éltette egyből fordult oda és integetett nekik
Nia

Kép

Előbb-utóbb majd ugrál is:)
Süti

Tegnap a csapaton kívül Leo-ban is csalódtam, nem tudott semmit sem tenni mérkőzés közben, csak a szokásos "gondolkozom tehát vagyok" állás.

Nem hinném, hogy vele olyan eredményeket érhetünk el, mint José-val, vagy korábban Mancini-vel.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Mancini eredményeit szerintem simán tudja hozni, de fél év hátránnyal indult, amit azért nagyon nehéz visszahozni. Ha vele kezdtük volna a szezont, most valószínűleg minden egészen máshogy állna.. az igazi kérdés, hogy Moratti mennyire lát Leoban fantáziát és megelégszik e az esetleges bajnoki címekkel, mert Leo jelenleg még nem képes Mourinho eredménylistáját megközelíteni.

Ettől függetlenül én nagyon kedvelem őt és hagynám a kispadon még egy évet dolgozni ha rajtam múlna!
hvmetal

most kirúgni szerencsétlent :?
éretlen,tapasztalatlan. volt mikor nagyon eltalálta a változtatást,volt mikor nem tudott mit kezdeni.
Mancinit azért ne emeljük magasságokba,mert csak szinte lekellett játszani 38meccset neki.Ibra nélkül akár gázosabb lehetett volna az a 2.megnyert bajnokság. Ő sokkal nagyobb tehetségnek indult.
Visszatérve Leohoz,szerintem a legjobb megoldás az lenne,ha előkapnánk 1 Mourinhot,Leo tanulhatna tőle+besegíthetne Brancának. nem hiszem,hogy majd nyáron annyit tanulna,hogy.. azért ő nem edzőnek indult.
én biztos szégyelleni fogom magam,ha kirúgjuk.
Mourinho sansztalan,sokkal jobb megszerezhető név meg nincs.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Véleményetek szerint kit akar Moratti edzőnek a nyáron?? Oké tudjuk hogy 2 név felröppent de én kizártnak tartom hogy Mourinho(elöbb lesz ö a ManCity edzöje, mint ujbol az Interé) vagy Guardiola(nemrég hosszabitott 1 évvel) jönne. Ha nem ők akkor ki?? Én nagyon nem szeretem de lehet hogy Van Gaal? Vagy ki?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Elsősorban az említetteket akarja, de a héten már (végre) felmerült Villas Boas neve is.
Rajtuk kívül még Spalletti az, aki minden edzőválságos időben felmerül nálunk, Moratti bírja őt.
Én egyenesen utálom.
Benítez hatás lenne vele, ebben több mint biztos vagyok.
Volt egy 4-2-3-1-es taktikája a Romával, azon nem változtatott sosem, a meccsekbe belenyúlni sem nagyon tudott, én tényleg hasonlóra számítanék tőle mint Rafaval teljesítettünk....
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Villas Boas és Spalletti is jó lenne, bár utóbbit nem kedvelem, de az olasz közeget nagyon ismeri.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

DSanton39 írta:Villas Boas és Spalletti is jó lenne, bár utóbbit nem kedvelem, de az olasz közeget nagyon ismeri.

Tudtommal Spalletti nyártól a Juve edzője, de lehet csak pletyka volt, de én mintha biztosra olvastam volna vhol.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

A Real Margitnál Di Stefano is basztatta JM-t,csak igy tovább....egyszer csak otthagyja őket mint eb a szarát. :evil:
Hát ha akkor lesz egy kis esélyünk rá!!!! ;)
Süti

A tegnapi Real győzelemmel kevesebb az esély rá, bebizonyította hogy képes a Barca-t is legyőzni, ez óriási fegyvertény, kíváncsi vagyok a BL-ben mit nyújt majd ellenük, ha kiejti a katalánokat, akkor nagy valószínűséggel marad.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Süti írta:képes a Barca-t is legyőzni,
Szerencsére ezt korábban már kék-feketében is megtette.

FORZA INTER!!!
mike

Süti írta:A tegnapi Real győzelemmel kevesebb az esély rá, bebizonyította hogy képes a Barca-t is legyőzni, ez óriási fegyvertény, kíváncsi vagyok a BL-ben mit nyújt majd ellenük, ha kiejti a katalánokat, akkor nagy valószínűséggel marad.

Szerintem mindenképp marad, annyira nem lehetnek idióták a realnál hogy a világ legjobb edzőjét kivágják.
Bl-t fog nyerni velük, ha nem idén akkor jövőre.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Guidolint pár helyen emlegetik a következő idényre az Inter padján.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Mou kijelentette, hogy marad Madridban.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Gondolhattuk, hogy nem fogja kijelenteni, hogy következő idénytől már nem a Madrid kispadján fog ülni, hanem esetleg az Interén. De am sztem sem fog eljönni onnan, ez a spanyol kupa győzelmével dőlt el végképp.
hvmetal

Gabosska írta:http://azzurri.blog.hu/2011/04/24/guardiola_ha_moratti_megkeresne_nem_tudnek_nemet_mondani

hát nem tudom.megértem,hogy szeretné nálunk dolgozni,nem holmi Barcánál :) , de őt nem tudom hova tenni. egy tökéletesen működő csapatnál van,akiknek a legtöbb klub,edző ellen elég a saját játékukat játszani. Viszont pl José ellen nem tudott mit csinálni. szerintem éretlen még,mint Leonardo. nálam a Guardiola vs Leonardo csatából Leo jönne ki jól. nem értem Morattit. Guardiola érkezése esetén biztos lenne vmi a dolgok mögött.esetleg egy Messi.
Süti

Guardiola nagyon drága lenne, és nem tudom mit játszatna a csapattal, merthogy a totális foci nem az olaszok műfaja, ez azért elég egyértelmű.

José nem jön, ez most már szinte biztos. Kár, de Morattiék majd kitalálnak valamit.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Nem tudni, hogy a Barca a játékát Guardiolanak köszönheti, avagy a háttérstábnak. Mindenesetre napjaink legkomplexebb gépezete a Barcelona.
Mou, Hiddink, Sir Alex kivételével nem tudom, van-e még elme, aki kifogna a Barcán. Azért valljuk be, Leo esetében jobb azt számolni, hogy ki nem tudja verni és nem azt, hogy ki tudja... :D

Totális fotbal: Mou egyik legnagyobb erénye, hogy képes azonosulni az adott bajnokság stílusával. Angliában ívelgetett, Olaszországban kontrázgatott, most meg Spanyolországban jóformán ívelésmentes spanyol focit játszik.
Hogy Guardiola képes-e azonosulni az olasz mentalítással, stílussal vagy nem, az kérdéses.
Hogy mire lenne képes Guardiola ha nem Messi meg Iniesta kell cirkáljon a pályán, hanem Pandev meg Kharja, az is kérdéses.

Én nyáron vagy hoznék Leo mellé egy nagy stratégát másodedzőnek vagy hoznék egy klasszis edzőt.

Van egy jelenség a román fociban, másutt nem nagyon találkoztam vele. A nagy csapatoknál van egy úgynevezett technikai igazgató, egy Benitez féle fenomén, akivel karöltve irányít az edző. Leo mellé kéne egy ilyen.

Én meglehet, hogy Leonak adnék még egy esélyt. Fogyatékos kerettel kellett varázsolnia, fizikailag padlóra küldött csapattal (és morálisan is).
Adjanak neki 60 milliót és baresi helyett jöjjön egy stratéga. Oszt jöhet a triplete :D :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

én meg villas boasnak adnék egy szerződést olyan feltételekkel h scudetto +3m euro, bl +5m euro
meg 40-50misiért elhoznánk a moutinho, hulk, rolando 3-ast meg akit akar és lets do it :D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

hvmetal írta:
Gabosska írta:http://azzurri.blog.hu/2011/04/24/guardiola_ha_moratti_megkeresne_nem_tudnek_nemet_mondani

hát nem tudom.megértem,hogy szeretné nálunk dolgozni,nem holmi Barcánál :) , de őt nem tudom hova tenni. egy tökéletesen működő csapatnál van,akiknek a legtöbb klub,edző ellen elég a saját játékukat játszani.
Ez lehet a probléma, hogy Pepnek könnyű, csak annyit kell mondania, hogy mennyetek ki a pályára és játszatok. Azt azért tegyük hozzá, egy hitehagyott (jóllakott) barcat vett át. Ronaldinho, Deco stb embereket lapátra tette. Már akkor ki akarta tenni Eto'ot is, azaz vérfrissítéssel kezdte.
Süti

Gabosska írta:baresi helyett jöjjön egy stratéga.

Érdekes hogy Baresi-t kitennéd a csapatból, és nem Leo-nak köszönnéd meg. (Van mit.)

Technikai igazgatónk meg nekünk is van, sőt team manager-ünk is.
PellerG

A héten már lehetett olvasni, de ma a meccs utáni nyilatkozatában megerősítette Villas Boas: a kivásárlási ára Portóból 15 M Euró!
Nem kevés....Az tutti. De minőséget képvisel egyértelműen, és akár 4-5 szezont is munkálkodhatna nálunk.
Viszont az erősítések rovására menne vszínűleg a kivásárlása.
Nia

mike

Nia írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/moratti-az-internek-szuksege-van-leonardora-2077286

"Leonardo marad az Inter edzője"

Nem örülök :roll:
Jobb szaki kellene ide.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Jó lenne egy Mourinho, Villas-Boas, Hiddink, Capello szintű edző, de ha ilyen szakemberek nem szerezhetők meg jelenleg, akkor meg inkább maradjon Leo. Nyáron pár friss játékossal, teljes felkészülési szezonnal képesek lehetünk megnyerni a bajnokságot.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Védekezés nélkül nem nyerünk az ég egy adta világon semmit! A Leo féle Inter meg nem tud védekezni sajnos. A Schalke ellenit amig élek nem felejtem el!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

e.szabi írta:Jó lenne egy Mourinho, Villas-Boas, Hiddink, Capello szintű edző, de ha ilyen szakemberek nem szerezhetők meg jelenleg, akkor meg inkább maradjon Leo. Nyáron pár friss játékossal, teljes felkészülési szezonnal képesek lehetünk megnyerni a bajnokságot.

Sztem Moratti is így gondolkozik,ha meg majd sikerük szerződtetni mondjuk ebből a 4esből valakit Leo minden hiszti nélkül félre áll.
Tetszik nem tetszik nagyon úgy tűnik marad a brazil motivátor,azt kijelenteni h tuti nem nyerünk semmit azért erős pl kupát idén is nyerhetünk vele.
Jövőre meg így is úgy is kemény lesz!fegyverkezik a Roma,Napoli,Juve.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Stankov írta:Jövőre meg így is úgy is kemény lesz!fegyverkezik a Roma,Napoli,Juve.
Ha Leo nem tud tovább lépni a következő idényben és a többiek valóban nagyon megerősödnek, akkor még nehezebb szezonunk lesz, mint az idei.

Persze az is lehet, hogy majd oda-vissza alázunk mindenkit... ;)

FORZA INTER!!!
hvmetal

nincsenek akkora edzői géniuszok a calcioban (többek között ennek tudhatóak be a sorozatos BL kudarcok) már.
Massari,Allegri,Del Neri,Reja,Guidolin stb átlag edzők. Annyi,hogy tapasztaltabbak.De Leonardo is folyamatosan gazdagodik tapasztalatokkal. nem várhatunk vele nemzetközi sikereket,de azért a ligában jók lehetünk. a keret adott,pihentebb lehet az ideinél és frissülhet. nekünk frissítenünk kell,többieknek meg csapatot összerakni.(juve,roma). ha más lehetőség nem lenne,én még jobban felhergelném a pöcsöket és Ancelotti,Leonardo duóval kezdetném a jövő évet. Pár cikket találtam,ahol arról volt szó,hogy Moratti meg is kereste... kifogják rúgni a Chelseatől és bár a merdánál volt meg roma b*zi,de többszörs BL győztes,bajnok edzőről van szó.vele szerintem simán vernénk az Allegri bandát(Ő sem valami nagy edző)
persze az igazi José lenne. Vagy Boassal próbálkoznék.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

hvmetal írta:nincsenek akkora edzői géniuszok a calcioban (többek között ennek tudhatóak be a sorozatos BL kudarcok) már.
Massari,Allegri,Del Neri,Reja,Guidolin stb átlag edzők.

Ezzel mondjuk totál nem értek egyet,az itt felsorolt edzők közül sokan egy Arsenal,Spurs,Pool' féle kerettel komolyabb eredményeket érnének el mint jelenlegi edzőik!Taktikailag az olaszok nagyon ott vannak,a különbség a játékosállományban van.Egy calcio-ba szereplő erősebb csapat(Udinese,Napoli,Roma,Lazio) 8-10 kiváló játékossal játszik végig egy szezont.Az élcsapatok (MI,és a merda)13-14.
Ez a szám a 2 spanyol Gigásznál 18-20
Angoloknál 1-6ig 20-25 itt még az is hozzá tartozik h ezt a szép számú játékos állományt fordulaton is tudja tartani sok kupa és erős tartalék bajnokságnak köszönhetően.
Fogalmazzunk úgy h nem egyenlőek a "feltételek"
Tavaly a Cselzki pl úgy állt ki ellenünk h hiányzott 3-4 alap ember kb így egál a két keret.
Bocs h hosszú lett és bocs az offért.
Tudom h Leo és az Inter viszonylatába nézted a dolgokat,de én csak erre az egy gondolatodra akartam reagálni.
hvmetal

sanszos,hogy többet tudnának elérni,de...úgy értem amikor pl ott volt 3 olasz a BL elődöntőben,azért a juvénál Capello,milánnál Ancelotti,nálunk pedig a nemzetközi focihoz eléggé értő Hector ült a padon. de José nélkül,lehet még mindig várnánk a BL sikerre.azért Allegri,Leonardo,Massari nem ez a szint.Mancino is megkapta nálunk az esélyt,most a Man citynél és hát nem véletlenül kellett váltani. olasz foci gyengülését akár rálehetne fogni arra is,hogy a nagyágyúk,már nem a calcioban dolgoznak. Capello,Ancelotti,Lippi,Mourinho,Cúper
szerintem megfelelő igazolásokkal,nyugodt légkörrel,egy jó felkészüléssel azért behúzhatjuk a brazillal is a scudettot. más terveink viszont nem nagyon lehetnek. ha pedig marad,benne van,hogy 1 nagyobb név van a háttérben aki majd jövő ilyenkor veszi át a csapatot. ez jobb esetben Mourinho,Boas,Capello,rosszabb esetben Guardiola lehet.
pozitívum is lehet Leonardo helyének megerősítése,mivel így Ganso,Neymar féle brazil zseniket könnyebben ide tudunk csábítani. azért,ha most tudnánk szerezni egy új Ronaldot,Rivaldot,de sanszos,hogy2nél több serleget nem szerezhetünk, én aláírnám. azt se feledjük,hogy az idei szezon úgy indult,hogy egy új Inter kezd épülni.ez gyakorlatilag az eredménykényszer miatt abbamaradt. Moratti terveit ezzel kapcsolatban nem tudjuk nagyon.
mondjuk arra kíváncsi leszek,hogy ha a brazil marad,ő is beleszólhat e az érkezőkbe,vagy azt Morattiék döntik majd el,esetleg valakinek építik a "várat" titokban jövő nyárra
na ez lett sok :D
Forza Inter és ha marad Forza Leo
hvmetal

Kiváncsi leszek amúgy Boas marad e ha szétszedik a Portot.
PellerG

Szerintem tényleg eldőlt a jövő évi edzőkérdés!
Moratti ugye megerősítette Leo-t, és szerintem vele kezdünk majd júli 8.-án.

-Sahin nyilatkozta a Realhoz igazolás előzményeiről, hogy Mou külön miatta utazott 1 napra Dortmundba, hogy ő a vágya a Real kp-ára, és hamar megegyeztek. Nem utazgatna a jövő évi keret alakítgatása miatt, ha benne lenne a levegőben, hogy nyártól mennie kell. Meg amúgy is, várható volt, hogy 1 év után még nem lép tőlük.

-Villas Boas is megerősítette a héten, hogy marad, és vele együtt az alapemberek is(Hulk, Falcao). Nem hiszem, hogy eljönne. Nagyon össze vannak téve, max kp-ára kell 1 ember nekik, és jövőre sztem simán elődöntőig mehetnek a BL-ben. Nagy lehetőség neki is és a Portonak is. Veszítenivalója nincs, 34 éves, max nyer 1 BL-t, de bajnokságot meg biztosan! :-) És utána mehet 1 nagy csapathoz.

-Guardióláról sok mindent írtak. Ha Barca BL-t nyer, új kihívások miatt hozzánk jöhet Baggióval....Aztán áll. ő mondta már, hogy 1 évet még biztos Barcás marad. Vele úgy vagyok, mint közületek is sokan, nem hiszem hogy jobb Leónál. És ami nekem az eddigi Moratti-szimpatizálós hírek után meglepő, de tegnap azt mondta róla, azért ezekben a Barca sikerekben Messi volt a jobb keze, úgy könnyebb....Tehát lehet ő is így gondolja, és a sajtó csak cikkezgetett hogy mennyire akarja Pep-et!

Nálam már csak Hiddink jöhetne szóba, de ő meg előbb megy a Chelseahez, vagy marad simán török kapitány, mint hogy most minket elvállaljon.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

hvmetal írta:Kiváncsi leszek amúgy Boas marad e ha szétszedik a Portot.

Ha Boas marad akkor nem szedik szét a Porto-t, ez tuti. Majd jövőre lesz a szétkapás, ha Boas is lelép onnan.
Leo meg....az sajnos elég sansz, hogy a BL-be nem sok esélyünk lesz vele, de ahogy írtátok egy jó mercato-val és Leo némi taktikai javulásával a scudetto meglehet. De bukhatunk is nagyot vele mert jövőre már csak az első 2 hely lesz automatikus BL főtábla, a 3. meg selejtezős, 4. meg már csak EL.... :? Nehéz és kemény idény elé nézünk, juve is kezd erősíteni (ha jól tudom 100 millát költhetnek játékosokra a nyáron) roma is, milan kiszórja az öregeket és jó pár új játékost vesz.....szóval lesz rizikó abban ha marad Leonardo az edzőnk. Nagyon remélem, hogy ha marad akkor a felkészülés alatt ráfekszik a védekezésre, már a középpályánál kezdve mert nevetségesen sok gólt kaptunk ebben a szezonban.
kiscivis

Azért az messze ne vegyük már készpénznek, hogy akár a Roma akár a Juve hatalmas összegeket fog majd elkölteni a nyáron.
Az a Juve amelyik feljutása óta a legtöbbet költötte a 3 nagy közül átigazolásokra, idén valószínűleg még az El-ről is lemarad, nemhogy a Blről. Ez nem csak nagy presztízsveszteség, de anyagilag is igencsak földhöz vágja őket. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, h bármilyen nagy játékos vonzónak tartsa őket, és az is érdekes, h ugyan miből akarnának finanszírozni egy 100 milliós mercatot. Elég arra gondolni, ha idén ki kell fizetniük az eddig lízingelt játékosokat (Matri, Pepe, Quagliarella). Lehet idén is össze-vissza válogatnak majd kölcösnjátékosokból, de az eddigi mercato-politikájukat tekintve én nem igen tartok tőlük.
A másik a Roma. Most biztos arrafelé sokan dörzsölgetik a markukat, h lesz új tulaj, dől majd a lé. Én ezt se veszem annyira biztosra, pláne, h ők se nagyon fognak Bl-ezni. (amúgy kupameccsen feltúnt másnak rajtam kívül, h a mezőnyjátékosok mezén az új címerük volt, Donién meg a régi? Tiszta igénytelen :D )
Cupi

kiscivis írta:Azért az messze ne vegyük már készpénznek, hogy akár a Roma akár a Juve hatalmas összegeket fog majd elkölteni a nyáron.

Kb. 1 hónapja Marotta nyilatkozta, hogy lesz 100 millájuk nyáron játékosokra és több komolyabb játékost is szeretnének venni. Az ok,hogy hihetetlen és az is ok, hogy nem lesznek még lehet EL-ben sem, szóval kérdés ki akar majd oda menni. ;) Románál nem beszéltek összegekről, ott csak annyi volt, hogy nyáron több új játékos is érkezni fog és jobben belenyúlnak a pénztárcájukba.
Bárhogy is lesz, szerintem keményebb lesz jövőre a bajnokság ami nem baj, csak nekünk is össze kell kapni magunkat.
kiscivis

Marrottát komolyan venni olyan, mint Lotitot :D
Cupi

kiscivis írta:Marrottát komolyan venni olyan, mint Lotitot :D

Ez jogos. :) Pedig Moggi is azt mondta, hogy Marotta igazat mond. :D ;)
kiscivis

Cupi írta:
kiscivis írta:Marrottát komolyan venni olyan, mint Lotitot :D

Ez jogos. :) Pedig Moggi is azt mondta, hogy Marotta igazat mond. :D ;)

:D
Válasz küldése