A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Nia

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Nia »

Cupi írta:Kb. 1 hónapja Marotta nyilatkozta, hogy lesz 100 millájuk nyáron játékosokra és több komolyabb játékost is szeretnének venni.

Szerintem még mindig a kártérítést várják csak :) Ez alapján nem mostanság erősödnek meg :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Szinte biztos vagyok benne, hogy Guardiola elhagyja a Barcát a döntő után!
Korábban, mivel cikkeztek Moratti Pep-rajongásáról, gondoltam hogy hozzánk jön majd.
Azóta viszont Leo meg lett erősítve, és Moratti is azt mondta, a Barca sikerek nem jönnének Messi nélkül....

A Chelseanél nagy a csönd az edzőváltás óta, sztem oda megy Pep, ezt tippelem!
A Barcát meg lehet hogy Luís Enrique vehetné át, szóbahozták már Atleticóval, Romával is, de még nem írt alá sehova.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

PellerG írta:Szinte biztos vagyok benne, hogy Guardiola elhagyja a Barcát a döntő után!

Én nem vagyok ebben olyan biztos.

Egy évvel hosszabított, és gondolom a minimum a döntőbe jutás volt, amit hozott is.

Jövő nyáron viszont megy szerintem, de nagy kérdés mi lesz majd a Barca-val a távozása után, ki merné átvenni a katalánokat.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Lehet ezért nem érkezett még senki hozzánk, mert még kérdéses az edző személye is?!?!?

Paris SG: szeretnék visszacsábítani Leonardót az Inter kispadjáról

A francia labdarúgó-bajnokság patinás csapata, a Paris Saint-Germain Leonardo visszacsábítására szeretné felhasználni új pénzügyi forrásai egy részét.

Hirdetés

A France Football is felkapta a kitartóan keringő pletykát, hozzátéve: Leonardo 2012-ig vezetőedzői szerződésben áll az olasz Interrel, és a lap megkeresésére semmilyen formában sem kívánta kommentálni az értesülést. A brazil csupán annyit közölt: egyelőre szabadságon van, és július 10-én veszi fel újra a munkát az Internél.

A 'L'Équipe értesülése szerint Leonardo valóban nyaral – Katarban, ott, ahonnan a PSG új befektetői érkeztek. A párizsi klub a szervezeti átalakítás jegyében általános menedzsernek kérné fel Leonardót, aki a jelenlegi vezetőedzővel, Antoine Kombouaréval együttműködve irányítaná a szakmai munkát.

Leonardo mindössze egy idényt (1996–97) húzott le játékosként a PSG-nél, ám azóta is időről időre szóba kerül a szerepvállalása a brazil futball iránt hagyományosan elkötelezett klubnál.

A France Football tudni véli, hogy az Internél is foglalkoznak a kérdéssel, és Leonardo távozási szándéka esetén Marcelo Bielsát kérnék fel vezetőedzőnek.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

internaZIOnaLe írta:A France Football tudni véli, hogy az Internél is foglalkoznak a kérdéssel, és Leonardo távozási szándéka esetén Marcelo Bielsát kérnék fel vezetőedzőnek.[/i]
Moratti már cáfolta is az egészet.
Süti

Komax írta:
internaZIOnaLe írta:A France Football tudni véli, hogy az Internél is foglalkoznak a kérdéssel, és Leonardo távozási szándéka esetén Marcelo Bielsát kérnék fel vezetőedzőnek.[/i]
Moratti már cáfolta is az egészet.

Nagyon hamar és egyértelműen kiállt Leo mellet, ami talán azt is jelentheti, hogy mégsem lesz edzőváltás. :roll:
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Leonardo állítolag 48órán belül dönt, francia lapok szerint a megállapodás már kész van, és leonardo is hajlik a psg-hez való szerződéshez.

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=274398

Leonardo távozása esetén pedig villas boas érkezhet, egy akadálya lehet a magas kivásárlási ára, ami 15m euro.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49612
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

nah ez király lenne ha villas boas váltaná :D
bár már megkedveltem leot
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Nekem az tetszene a legjobban, ha Leonardo itt vállalna igazgatói állást, és jönne edzőnek Villas-Boas, de ez nem fog megtörténni sajnos. És szerintem Leonardo kitölti a szerződését nálunk, azaz maradni fog a helyén.
interfan

Most már szinte minden egyes újság és hírportál lehozta, hogy leonardo távozni fog, pár napon belül hivatalos is lehet. Lehetséges utodként bielsát irják a legtöbb helyen, de tavaly is ez volt capellot írták mindenhol aztán jött rafa. 4 jelölt lehet ha megy leo.
Bielsa: akit aránylag könnyen meglehetne szerezni, és jönne is.

Villas Boas: akit a 15m euros záradék hátráltathat, maradni akar a portoba de elmondta ha érkezik komoly ajánlat eljön. Szerintem morattinak kikéne fizetni azt a pénzt, és elhozni őt.

Blanc: ő is kevésbé esélyesek kategória, de ő is jelölt.

Capello: az ő neve újra felmerült, de tavaly se jött azt mondta kérdezék meg morattit miért, akkor idén nem tudom mivel más a helyzet.

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=25845

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49635
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Villas-Boas sztem nem fog jönni, pedig ő kellene, ha hosszútávon is akar valamit elérni a csapat. Blanc sztem nem egy nagy eresztés, Bielsa-val a chilei válogatott eléggé szép focit játszott, de nincs klubedzői tapasztalata, Capello-t meg mindig is rühelltem, mert nézhetetlen focit játszat.
Moratti most már nem akar áldozni a csapatra, ez jól látszik.

15 M€ neki már sok pénz, pedig lenne miből. A tavalyi szezon bevételei(120 M€ a BL-ből stb....) nem tűnhettek el csak úgy.
Költekezni se nagyon költekezett. Megvettük Pazzini-t meg Nagatomo-t és Ranocchia-t kb. összesen vagy 40 M€-ért és annyi. Nem értem én ezt.

Most kellene a zsebbe nyúlni a pénzügyi fair play miatt, Moratti meg tojik egy nagyot az egészre. Ha akarunk valamit, akkor Sanchez-t vagy Tevez-t mindenképpen hozni kell előre.

Ha jönne Sanchez(30M€+Mariga),Banega(10M€), Maicon helyére Van Der Wiel(15-20M€) és Santon-t visszahoznánk már elég jó helyzetben lennénk. Durván 70M€ a kiadási oldal(Mariga-t is odavéve), amit lehetne csökkenteni eladásokkal: Maicon(20M€),Muntari(10M€),Chivu(5M€),Pandev(10M€),Cordoba(5M€). Szal kb. 20M€ mínuszban lennénk, ami azért nem olyan vészes sztem. Na de ez itt már off.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Ha nem jön Boas, akkor Leo maradjon. Vagy ha nem marad más megoldás, akkor legyen Baresi, egy ideje már együtt dolgozik a csapattal, lehet bevállna. A többi edző ugyanilyen zsákbamacska... :?
interfan

Olasz szakértők szerint is, ha megy leo a legjobb választás villas boas.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=25842

Ahogy írja a cikk pénzügyileg a legjobb megoldás bielsa lehet, de nem biztos hogy itt a pénzt kell néznie most morattinak. Boas 15m euro de kilehet azt fizetni, és ha elmegy leo ki is kell. Még azt említik meg hogy esetleg játékosokal lehetne csökkenteni ezt a 15m eurot.
interfan

Közbe maga leonardo is megszolalt a cikk szerint. Annyit nyilatkozott hogy most nem mondhat semmit. Doha után hazautazott brazíliába most ott tölti szabadságát.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49650
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Minden esetre,ha jönne Boas,akkor szinte biztos 1-2 portoi érkezése is.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

"I think contact has been made with Bielsa but not by me," Inter president Massimo Moratti declared on the sidelines of the Italian Oil Union (Unione Petrolifera) meeting currently taking place in Rome. Regarding Leonardo, Moratti said that "he has put a lot of effort and passion into being a coach but it certainly isn't what he aspires to do in the future. The best thing is that he follows his aspiration and that we look for a new coach." However, the president concluded by saying that "Leonardo might change his mind and perhaps we will too."

Nem vagyok bizakodó a következő idényt illetően...
interfan

Azt hiszem innentől kezdve gyakorlatilag eldölt, moratti szinte elismerte leo távozását.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49661
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/In ... 5227.shtml
http://www.corrieredellosport.it/calcio ... o+contatto
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=25869

Remélem ez a bielsa szál csak elterelés, hogy a sajtó ezzel foglalkozon. Persze lehet beválna, de nyugodtabb lennék ha boas venné át a csapatot. Morattinak most nem szabad sporolnia az a 15m boasért kikell adni.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Érdekes lehet ez a Bielsa vonal. A chilei csapatból kihozta azt ami bennük van, szépen és jól játszottak, az argentinoknál ez nem feltétlen mondható el, bár Maradonánál jobb volt :D Ettől függetlenül én rizikóznék, hiszen kb semmi tapasztalata az európai klubfocit tekintve (egy kisebb spanyol kalandtól eltekintve). Mindenki álma Villas Boas, én is megnézném mire lenne képes itt, de a lényeg, h minél hamarabb eldőljön az edző sorsa, h legyen ideje csapatot építeni.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... th-marcelo

Moratti elismerte,hogy felvette a kapcsolatot Bielsával.
Akit én támogatok.A csapatai nagyon fegyelmezetten védekeznek lásd Chile. Én neki örülnék.Majd meglátjuk mi lesz.
Villas Boas ha a szívére hallgat hozzánk jön,de ő most túlságosan is felkapott.Szerintem Bilesa jön.Akit Bl-hez kevésnek érzek,de ehhez szinte csak Mourinho elég.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Az hülyeség, hogy a BL-hez szinte csak Mourinho elég. Szerintem Bielsa, nem sokkal jelentene előrébb lépést Leo-val szemben. Európai tapasztalata szinte nincsen. Villas-Boas-ért Moratti helyében kicsengetném azt a 15m € körüli összeget.
interfan

Moratti még azt is mondta, értékelni fogja a lehetőségeket. Ami a csapatnak a legjobb olyan döntést hoz. Szót ejtett bielsárol is, de ne legyünk benne olyan biztosak hogy őt akarja, tavaly is legalább 1hónapig volt szó capellorol, aztán kiderült hogy elterelés és jön benitez ami nem igazán jött be, de ez már egy más téma. Szerintem boas lenne a legjobb, volt itt ismeri a játékosokat, mourinho mellett volt az olasz fociba is 1évig. Bielsat se írnám, le de nem tudni neki milyen lenne az olasz légkör, nincs klub csapat beli tapasztala komoly nagy klub csapat terén. Boas ott volt a porto, chelsea, inter mourinho mellett, valamit tud. Ez látszik is az eredményein a portoval minden rekordott megdöntött, és egy nagyon jó csapatott épített, kikell fizetni azt a 15m-t és elhozni.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

..lehet azért nem igazolunk,még senkit,mert kérdéses az edzői poszt...de lehet tévedek..
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nem lehet, ha nem biztos.

Egyébként nem értem, mi ez a türelmetlenkedés, még június közepe van, ki se nyitott a mercato, de már mindenki türelmetlenkedik, hogy mikor igazolunk már, vicc.
interfan

Hát igen nagyon valószínű hogy, azért nem érkezett senki, mert edző kérdés is van. De reméljük ez a kérdés, hamar megoldodik, és ha megy leo, akkor hamar lesz új edző.
Közben egy újabb cikk lehetséges edző terén: http://www.tuttomercatoweb.com/fiorenti ... l0LTkwNTM4

Az eddigi: bielsa, villas boas, blanc hármashoz mihajlovic és ranieri csatlakozott. Hát nem tudom de szerintem ranierit nem kéne eröltetni, mihajlovic is kérdéses.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ez az edző kérdés nehéz ügy. Okosan kell választania Morattinak mert ciki lenne ha megint új edzőt kapnánk karácsonyra....
Bielsa...európai klubcspatnál edzőként sok tapasztalata nincs, főleg egy Inter szintű csapatnál, de persze ki tudja mire lenne képes. Gyengébb Chile-ből kihozta a maxot, de a jóval erősebb Argentinokkal meg nem szerepelt valami jól.
R9.

remélem moratti nem rontja el a következő évet is, ott van boas mi a fszt kell ennyit variálnia?
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... k-2081820/

Kíváncsian várom a fejleményeket...:)
tomika431

lehet azért akarja vagyis erőlteti Moratti Bielsa-t mert a válogatottnál Sánchez az ő kezei alatt lett sztár,ő edzette és igy talán könnyebb lesz leigazolni:).de ki tudja..

én annak örülnék ha maradna Leó mint technikai igazgató és Boas lenne mint vezetőedző:)..jó kis páros lenne ez:)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

:shock: Azt hittem csak kacsa Leo távozása.

Nem kell tökölni: Ancelotti :D
Süti

R9. írta:ott van boas mi a fszt kell ennyit variálnia?

Gondolom azt, hogy 15 millió euró a kivásárlási ára, és a fizuja is több lenne mint Leo-nak. ;)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Komax írta::shock: Azt hittem csak kacsa Leo távozása.

Nem kell tökölni: Ancelotti :D

jó vicc.:) Hiddinknél nagyobb profi nem nagyobb van.Szerintem a törököktől egy jó ajánlattal ellehetne hozni.

Amúgy Bielsában van kockázat mert inkább csak nemzeti csapatokat irányított,de nekem nagyon szimpatikusan szigorú.
Abból a szempontból hasonlít Mourinhora,hogy tisztelik és egyben szeretik a játékosai. Elfogadnám.

Nem leszek népszerű,de lehet nem lenne gond ha Villas boas csak pár év múlva jönne.T3ehetséges,de ráfér még egy kis tapasztalat.
Nia

Leonardo megy,ez már tuti millió helyen le van hozva(tényként kezelik),az argentin meg 80-90 %,hogy jön.
R9.

Süti írta:
R9. írta:ott van boas mi a fszt kell ennyit variálnia?

Gondolom azt, hogy 15 millió euró a kivásárlási ára, és a fizuja is több lenne mint Leo-nak. ;)

és? :D morattinak az mi? :D olyan mint nekünk 10.000 ft :D
interfan

Egy hosszabb cikk foglalkozik villas bosal: http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=25920

A cikk kitér arra hogy elhozatala nehézkes lehet, de ő is szivesen jönne minden bizonnyal, volt itt ismeri a játékosokat. Benne lehet az is hogy bielsa az elterelés, és a háttérbe moratti boast akarja, ahogy írja a cikk boas lehet a legjobb megoldás.

Van ott az oldalon egy szavazás, több mint 60% villas boas szeretné leo helyére, bielsa mindössze 9%, mondjuk nem ez dönt, csak érdekesség ez, boast szeretné az interhez nagyon sok ember.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én őszintén bevallom, nagyon meglepett h megy Leo!
Most már nem számítottam rá, annyiszor erősítette meg a klub a döntő óta, és már a nyári újrakezdés is le van szervezve.
Emberként nagyon bírom, nagyon szimpatikus, de edzőnek még kevés. Védekezésünk nem volt, 0.
Ami nagyon tetszett, a Meazzában 100%-os bajnoki mérlege volt, a kupában is csak 1 Roma elleni X csúfított.

Bielsát anno nagyon rühelltem, 2002 pl, jó argentin keret, de semmi foci. Igaz mások is buktak velük már....
De Chile-meló miatt megkedveltem. Jól játszottak.
Egyik haverral beszéltünk még pár hete, milyen lenne kipróbálni egy latin edzőt. Domingos Pacienca, Boas, Jorge Jesús. Támadó foci lenne várható, de a védekezés sem feladott. Háát most ha tényleg Bielsa jön, kapnánk ebből valamit.

Ez a Villas Boas kérdés nehéz. Nálam egyértelmű favorit. Már télen is őt szerettem volna.
15 milla. Realitások: 2 éve alig adunk ki lét. Szinte semmi. Moratti spórol, foltozza a lyukakat.
Nem hiszem, hogy most hogy rájött tényleg kéne 2-3-4 új játékos, az erre szánt pénzből elvenne, és 15-t Boasra szánna.
Pedig szerintem 4-5 szezonra lenne egy jó edzőnk, aki valóban építené a csapatot.

Csak hát sztem a kérdés az, hogy Boas és mondjuk 1 jó játékos, vagy-akár-Bielsa és 3-4 is akár
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Ez a 15 VB-ért azért messze nem biztos,h annyi. Emlékszünk mindannyian, h a realtól is kb ennyit kértünk Mourinhoért, aztán kb a felében állt meg a licit.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Állitólag Bielsa nemet mondott nekünk! Remélem nem csinálunk hülyeséget, és a Villas-Boas-Hiddink kettősből kerül ki az edzőnk! Nincs a piacon igazán nagy edző , mert ez a 2 verzió is nagyon komplikált. Ilyen Ancelotti,Delio Rossi,Zenga,Gasperini féle edzők nem Interbe valók . Az lenne a legjobb ,ha Villas-Boast kivásárolnánk és hozna pár játékosát a Portoból,de erre momentán kevés esélyt látok.
tomika431

..szerintem meg Boas-t elfogjuk tudni hozni Portóból,ahogy Morattit ismerem ki fogja fizetni a 15 misit érte.Hisz nem semmiből volt Milánóban Boas,Moratti az új Mourinho-t látja benne és szerintem ezt megteszi az imádott csapatáért:)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Elvileg Bielsa IGENT MONDOTT NEKÜNK!!! Branca egyeztet vele és lehetséges hogy pár órán belül hivatalosan is bejelentik!

A cikkben megemlítik Zenga, Gasperini, Ancelotti edzőket is, de egyikre sincs nagy esély... mint ahogy Boas-t a kivásárlási ár, Hiddinket pedig a Chelsea-vel való tárgyalása miatt látják veszendőnek!
Süti

PellerG írta:Én őszintén bevallom, nagyon meglepett h megy Leo!

Ez a Villas Boas kérdés nehéz

1. Főleg úgy, hogy a klubbot is elhagyja, nem tölti be a sokak által várt sportvezetői tisztséget sem, ami az igazolásokban azért sokat számított volna.

2.Boas kinőtte a portugál ligát, de a 15 millió euró elvinné az átigazolásokra szánt összeg meghatározó részét, most úgy látom Moratti erre nem szívesen költene, inkább Bielsa-t választja.

Én Bielsa-t eddig nem nagyon ismertem, de itt egy idézet tőle, ami azért azt jelzi, hogy egy "rendkívül szerény" emberrel lehet majd dolgunk. :)

“ Every section of the media should get the same attention from me, from the capital's most prominent TV channel to the smallest newspaper in the provinces. ”
interfan

Azért még ne vegyük biztosra bielsát: http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=25931

Közel sem biztos az érkezése sőt, egy másik cikk alapján moratti, boast szeretné: http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=274706

Ez a bielsa rész csak az elterelés lehet, a cikk kitér arra a bizonyos 15m euróra, de írják hogy azt lehet csökkenteni, boas nagyon jó kapcsolatba van morattival és a porto vezetőségével is. Állítolag van valamilyen záradék boast szerződésébe, ami lehetővé teszi hogy nem 15m hanem jóval alacsonyabb áron távozhason.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2011.06.16. 11:31-kor.
tomika431

én nagyon örülnék,ha Boas érkezne...nekem ez a történet kezd hasonlitani arra,amikor Capello-t irták,hogy ő lesz a befutó,és lám Benitez érkezett.
interfan

Hát igen ez tényleg hasonlít a tavaly capello majd benitez ügyhez.
Közben újabb hír hozta le hogy bielsat nemet mondott: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49737

Egy hosszabb cikk pedig villas boasl foglalkozik, és azzal a bizonyos 15m záradékal, ami nem is biztos hogy annyi, és könnyen lehet csökkenteni: http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=25944
Nia

Úgy 1 hónapja olvastam valami külföldi újságba,hogy a Porto vezetője nem állna az útjába,persze ha kifizetik érte az összeget.De V.Boas azt mondta,hogy a Portoba képzeli el a következő évet is.Persze mondani mindent lehet.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Szerintem nincs garancia arra, hogy Boas nem égne be Benitezhez hasonlóan.
Egy olyan kamu bajnokságban állított rekordot, ahol három focicsapat van, a negyedik helyezett utáni csapatok költségvetése megegyezik a román focicsapatok költségvetésével. (mitöbb A Pacosban, Guimaraesben, Rio Aveban szereplő KEZDŐ játékosok román csapatokhoz igazolnak el... :lol: :lol: ). A Benfica meg Sporting kerete nagyságrendekkel gyengébb a Portoénál. Ennyit a portugál kalandról.

Europa Liga: kövezzetek meg, de én azt láttam, hogy a csapat a csatársor és középpálya eszméletlen lendülete, fizikai fölénye és egyes játékosok egyényi kreativítása, valamint motiváltsága miatt megy és nem azért, mert a csapatmunka, a jól szervezettség és a taktikus fotball gyümölcse beérett.

Kitűnő képességekkel megáldott edző, de kell még neki pár év ahhoz, hogy megérjen egy Inter szintű csapathoz. Mou érkeztével özönlöttek a sztárok az Interbe, Benitez meg Leo mellett mindneki el akar menni. Nincs garancia arra sem, hogy Boas miatt fognak hozzánk igazolni klasszisok. A másik meg: az elengedési záradéka nagyon sok. Ha kiváltjuk és nem válik be, annyit bukunk rajta, mintha elhoznánk Hiddinket, kitennénk, oszt Bielsat és őt is kitennénk. Vagy még többet.
Süti

Gabosska írta:Mou érkeztével özönlöttek a sztárok az Interbe

Ezt azért túlzásnak érzem.

Ha José valamiben nem alkotott maradandót az Inter-nél, akkor az igazolásokban.
R9.

miért? elhozta muntarit, quaresmát meg mancinit :DD:
Gabosska
Kapcsolat:

Süti írta:

Azért Schnidling, Etoo, Lucio, Milito, Motta nélkül az égvilágon semmit nem alakítottunk volna... nálam ők sztár kategória.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Gabosska írta:
Süti írta:

Azért Schnidling, Etoo, Lucio, Milito, Motta nélkül az égvilágon semmit nem alakítottunk volna... nálam ők sztár kategória.

Igen, csak ő Decot, meg Carvalhot akarta és nem Sneijdert meg Luciot, Milito meg Motta meg ha jól emlékszem már akkor biztos igazolások voltak mielött jött Mou, de ez nem tuti.
Gabosska
Kapcsolat:

Szerintem ha egy Delio Rossi az edzőnk, Sneijder, Etoo meg Lucio még álmukban sem gondolnak arra, hogy hozzánk igazoljanak.
Válasz küldése