A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

tomika431

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Gabosska írta:Szerintem ha egy Delio Rossi az edzőnk, Sneijder, Etoo meg Lucio még álmukban sem gondolnak arra, hogy hozzánk igazoljanak.

..háát gyanús...inkáb akkor C.Ancelotti:)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ancelotti nemet mondott a Milan miatt.
Bielsa úgy néz ki a bilbaói elnökjelölt embere, és ha nyer odamegy.
Ilyen Gasperinikkel ne vicceljünk már! Én elismerem, hogy szimpatikus, de ha más nem, mindig is 3 védővel játszott, ne nálunk tanulja 4 védőset, és nem akarok még egy Zaccheroni féle 3 védős rendszert nálunk!

Vicc: Gasperini, Delio Rossi, Ranieri
Jó edző, de neee: Ancelotti, Capello, Spalletti
Akiket elfogadnék: V.Boas, Hiddink, Bielsa, Pellegrini

Leot bírom, de így már semmiképp nem bíznám rá a csapatot, hogy ennyire bizonytalan magában, hogy edző vagy sportigazgató. Nem fér bele hogy mondjuk gyengébb szezonkezdet után rájön hogy mégis sportigazgató lenne, és akkor megint közben kell váltani.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Serse Fucking Cosmi-t !:D
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Bielsat a legtöbb hír lehozta hogy nem jön, a bilbaoba mehet de ide nem jön.
Villas Boas lehet továbbra is az első számú célpont: http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=25969
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49783

Az a bizonyos záradék lehet az akadály, azon megy most a vita, moratti kevesebbet akar fizetni érte.

Egy másik cikk pedig capelloval foglalkozik, ha boas nem jönne ő lehet a célpont: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49774

Hiddink valószínű a chealsebe megy így ő kilőve, szerintem azért ilyen delio rossi, ranieri, gasperini nevek nem az interbe valók. Persze jó edzők, de nem élcsapathoz valók. Nagyon hamar rendezni kell az edzőkérdést. Mert ha elmenne eto, sneijder, maicon és egy ranieri kaliberü edző érkezne bajba lennék, nem is kicsibe.
interfan

Moratti újra nyilatkozott, elmondta hogy nekünk egy komoly edzőre van szükségünk, nem pedig egy sport igazgatóra. Kérdezték leo aláirta e már a psg hez azt mondta talán. Tehát már csak a hivatalos bejelentés hiányzik.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49834

Közben újabb hirforrások hozták le, hogy villas boas az első számú jelölt.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49823

Reméljük jövő héten már köszönthetjük az új edzőt. Jelölt már egyre kevesebb van: villas boas, capello, gasperini, delio rossi, ranieri.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Delio Rossi, Ranieri kizárva akkor, legalábbis ha van egy kis esze a vezetőségnek, márpedig van, nem is oly kicsi. Aztán meg jön Mourinho. 8-)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta:Moratti újra nyilatkozott, elmondta hogy nekünk egy komoly edzőre van szükségünk, nem pedig egy sport igazgatóra. Kérdezték leo aláirta e már a psg hez azt mondta talán. Tehát már csak a hivatalos bejelentés hiányzik.

Szerintem Moratti rohadt mérges Leonardora és teljes joggal!!! Személy szerint örülök, hogy elmegy, nem Inter szintű "sportigazgató", de hogy ekkora egy tökfej legyen valaki - finoman fogalmazva -, mint Leonardo az vicc.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Szerintem Leonardo tudta, hogy bukni fog. Megjegyzem én is biztos voltam benne, hogy nem marad meg az állása még 1 évig és szezon közben tutira kirúgják.
Nem hittem benne, de úgy látom ő sem magában, ezért megelőzte a kudarcot.
Baggio85

Kép

A jelöltek! Nincs könnyű helyzetben Moratti, főleg, hogy olyan edzőt kéne találnia aki nem fél, meg 1 évig marad...
tomika431

Baggio85 írta:Kép

A jelöltek! Nincs könnyű helyzetben Moratti, főleg, hogy olyan edzőt kéne találnia aki nem fél, meg 1 évig marad...

hát igen,nem könnyü megfelelő edzőt találni.nekem ezek közül:Boas,Dunga,Delio Rossi,aki befuthat vagyis alkalmas lehet:)
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Deliot es Gaspot olyan nagyra tartjátok? Az tény, hogy nem tudni, hogyan sülnek majd el, ha sztárkerettel kell dolgozniuk és nem Lazio meg Genoa meg Palermo féle csapatokkal. Gasp támadófocit játszik, csak három védős rendszerben, ami nem megy a modern fociban. Delio meg...nem tudom, hogy csak Zamp készítette-e ki, de idén nem estem le a székről a Palermo teljesítményétől.

Szerintem mindkettő perpillanat jobb Boasnal, mert a tapasztalat beszél...
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Ha a BL-ben is meg akarjuk állni a helyünket, akkor közülük csak Hiddink, Capello és Boas lenne az alkalmas.
Delio Rossi? Mihajlovic? Dunga? ők szerintem még viccnek is rosszak...
tomika431

esetleg még Frank Riijkard,aki szóba jöhet:)
interfan

Leonardo hivatalosan is a psg hez mehet, a mai nap folyamán. A corriere lehozta hogy mihajlovic lesz az új edző, de ezt moratti cáfolta , kérdezték akkor ki jöhet, azt mondta a riporternek hogy túl kíváncsi. http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26034

A corriere hírei azért kevésbé hitelesek mint a gazzettaé, a gazzetta megerősítette hogy bielsa nem jön, a jelöltek pedig: capello, dunga, delio rossi, villas boas, zico, gasperini, hiddink, mihajlovic.
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/In ... 3331.shtml

Morattinak most nagyon észnél kell lennie, a harmadik rossz döntését nem hozhatja megy egy éven belül. Benitez, leonardo és most jön valaki. Tehát egy nagyon átgondolt, és jó döntést kell hoznia.
Boasal továbbra is a záradék az akadály, a porto 35m ért adná boast és fernandot: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49860
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Kisebb csoda, hogy Mourinho és Guardiola még nem jött szóba. :P :D

Tavaly azért lehetett sakkozni, hogy ki lehet majd a befutó edzőposztra Capello Benitez stb., de most gyakorlatilag minden nap más-más személy a tuti befutó. Az Én favoritjaim Boas, Hiddink, Ancelotti. Ebből kettőnek élő szerződése van, a harmadikra szinte semmi esély...igaz ma már ki nem adja el a lelkét?!(van az a pénz). Ranierit ne, Ő lúzer. Félek ha csak egy "mezei" serie a-s edzőt igazolunk akkor a klasszisainkban felélénkül a távozás gondolata.

Azért Leo is elmehet a picsába, miért nem lehetett már a kupadöntő után azt mondani hogy pá. Jó hogy nem az alapozás előtt találta ki hogy lelép. :evil:
tomika431

interfan írta:Leonardo hivatalosan is a psg hez mehet, a mai nap folyamán. A corriere lehozta hogy mihajlovic lesz az új edző, de ezt moratti cáfolta , kérdezték akkor ki jöhet, azt mondta a riporternek hogy túl kíváncsi. http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26034

A corriere hírei azért kevésbé hitelesek mint a gazzettaé, a gazzetta megerősítette hogy bielsa nem jön, a jelöltek pedig: capello, dunga, delio rossi, villas boas, zico, gasperini, hiddink, mihajlovic.
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/In ... 3331.shtml

Morattinak most nagyon észnél kell lennie, a harmadik rossz döntését nem hozhatja megy egy éven belül. Benitez, leonardo és most jön valaki. Tehát egy nagyon átgondolt, és jó döntést kell hoznia.
Boasal továbbra is a záradék az akadály, a porto 35m ért adná boast és fernandot: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49860

a porto 35m ért adná boast és fernandot-mondjuk ezt érdemes megfontolni.érkezik egy edző és egy játékos is:)
interfan

Egy nagyon jó cikk, foglalkozik a lehetséges új edzővel, hogy ki lehet az.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49813

A cikk megemlíti hogy bielsa nem jön, több okból is.
Az ex interesek zenga, mihajlovic, simeone még nem érettek meg az inter padjára.
Delio rossi, gasperini, ranieri ők nem inter szintű edzők, ranieri nagy csapatnál csak leszerepelt, a másik kettő meg talán nem véletlen, hogy nem volt még igazán nagy csapatnál. Ancelotti nem jönne, milános múltja miatt se, meg angliába akar maradni.
Capello rá akár lehet is esély, az angol sajtóval sose jött ki jól, egy világklasszis edző ez nem kérdés, de kérdés ő jönne e az interbe. Hiddink a chealsebe megy szinte biztos így ő kilőve. Mourinho meg guardiola maradnak a helyükön.
A cikk szerint is, mint ahogy a legtöbb szurkoló szerint is, a legjobb döntés villas boas lenne. Az ő neve nem csak pletyka kategória, dolgozott mourinho mellett itt is több mint egy évet, és vele több évre is lehetne tervezni. Moratti megpróbálja csökkenteni azt a 15m eurót, de vele talán egy minőségi edző érkezne.
tomika431

interfan írta:Egy nagyon jó cikk, foglalkozik a lehetséges új edzővel, hogy ki lehet az.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49813

A cikk megemlíti hogy bielsa nem jön, több okból is.
Az ex interesek zenga, mihajlovic, simeone még nem érettek meg az inter padjára.
Delio rossi, gasperini, ranieri ők nem inter szintű edzők, ranieri nagy csapatnál csak leszerepelt, a másik kettő meg talán nem véletlen, hogy nem volt még igazán nagy csapatnál. Ancelotti nem jönne, milános múltja miatt se, meg angliába akar maradni.
Capello rá akár lehet is esély, az angol sajtóval sose jött ki jól, egy világklasszis edző ez nem kérdés, de kérdés ő jönne e az interbe. Hiddink a chealsebe megy szinte biztos így ő kilőve. Mourinho meg guardiola maradnak a helyükön.
A cikk szerint is, mint ahogy a legtöbb szurkoló szerint is, a legjobb döntés villas boas lenne. Az ő neve nem csak pletyka kategória, dolgozott mourinho mellett itt is több mint egy évet, és vele több évre is lehetne tervezni. Moratti megpróbálja csökkenteni azt a 15m eurót, de vele talán egy minőségi edző érkezne.

Remélem Villas Boas lesz a befutó:)Jó lenne,ha az edző kérdés a jövőhéten végre tisztázódna,lehetne igazolni és összerakni a csapatot.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Komax írta: Az Én favoritjaim Boas, Hiddink, Ancelotti

Nálam is ez a sorrend.
Vásároljuk ki Boast - ennyi :D
Ha egy Sanchezre 30M nem sok akkor európa legtehetségesebb edzője is simán megér ennyit.

Hiddink álomszerű lenne, de nem hiszem hogy el lehetne hozni.

Ancelotti meg az egyik azok közül a volt milanos-juvés emberek közül akit sosem útáltam, korrekt ember és remek edző, inkább ő mint ilyen Ranieri,Mihajlovics félék....
Baggio85

"I'm not making any moves for coaches under contract." That was Massimo Moratti's reply...

Ez alapján 4 jelölt kilőve.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ranieri az szerintem csak poén, el nem hiszem, hogy komolyan felmerült volna Moratti fejében. ;)
Delio Rossi meg Gasperini sem való ide, Eto'o már venné is a repjegyét angiába....
Boas tényleg jó lenne, de azért azt ne felejtsük el, Ő is fiatal és sok rutinja még nincs, szóval ekőre ne bontsunk pezsgőt a bajnoki címra ha Ő lesz az edzőnk. De mondom Én is neki örülnék.
Capello meg nagy taktikus, jó edző, de tavaly csúnyán beszólogatott meg lekoptatott minket, na meg nála elég nagy feszülstég szokott lenni, keménykedik, a hangulat nem az igazi a csapatainál.
tomika431

én akiket ajánlanák Morattinak mint lehetséges edzők:
L.Blanc,L.V.Gaal,F.Riijkard,C.Ancelotti,V.Boas-bár kétlem hogy Moratti kifizeti a 15 misit érte...habár Morattinál sosem lehet tudni:)
RenciDavid

http://azzurri.blog.hu/2011/06/17/az_ol ... ter_edzoje

Mihajlovics nem lesz.
Olyannal nem tárgyal Moratti akinek szerződése van.

Mondjatok már neveket, hogy kinek nincs szerződése. Sok jó edzőt nem tudok...
Gabosska
Kapcsolat:

RenciDavid írta:http://azzurri.blog.hu/2011/06/17/az_olasz_sajto_osszeboronal_moratti_helyre_tesz_mihajlovic_sem_lesz_az_inter_edzoje

Mihajlovics nem lesz.
Olyannal nem tárgyal Moratti akinek szerződése van.

Mondjatok már neveket, hogy kinek nincs szerződése. Sok jó edzőt nem tudok...

Bölöni László :lol: :lol:
RenciDavid

Dunga?
Már a múltkor is szóba került.
Ancelottit egyébként elfelejthetjük, ő mondta pár hete, hogy ne is keressék, 1 évig nem vállal edzőséget.
Blazious

Hozzászólás Szerző: Blazious »

Van Gaal? Vele mi van, elvileg nincs csapata a bayern óta, de sztem nem lenne jó választás.
Dunga. egy patront talán megérne de necces
Quique SAnchez Flores, most neki sincs klubja. de spanyol, sztem ő sem az igazi.
Rijkaard, inkább ne, a galatánál is beégett.
Várhidi mester. Beniteznél rosszabb nem lehet, és ismeri az olasz focit :)
Gabosska
Kapcsolat:

Pellegrini, Schuster? :D
Delio azt nyilatkozta, hogy nincs kapcsolata sem velunk sem a Fioval.
Blazious

Pellegrini nem lenne rossz.
Lippi? :D
interfan

Nagyon nagy a káosz most, senki nem tudja mi lesz, egyedül talán moratti de ő se biztos. Ha tényleg csak olyan edzőt akar hozni, akinek nincs élő szerződése, akkor nem biztos hogy jól járunk. Akkor kilőve villas boas, capello, hiddink akik tényleg top edzők. Mihajlovicot nem sorolom ide, mert ő nem érett még meg az inter padra, a fionál se volt valami biztató. Azt hogy ranieri, gasperini, és delio rossi neve hogy merülhet fel nem is értem, ők nem inter szintű csapatba valók. Hiába mondja bárki, hogy nem dolgoztak még top csapatnál, annak meg is van az oka, ranieri is amikor nagy csapatnál volt sose nyert semmit szinte. Van gaal neve merült még fel, mint szabad edző. Ha ilyen gasperini, mihajlovic, delio rossi, ranieri szintű edző jön, akkor félő hogy nem fog jönni egy komolyabb név se, sőt az itt lévő top játékosok is mehetnek. Ez esetben, meg nem hogy a bajnoki cím hanem még a bl indulást is nehéz lenne elérni. Morattit pedig egyre jobban nem értem, nem látja hogy ide egy komoly név kell edzőnek, gondolok itt capello, hiddink, boas edzőkre, azt a 10m euró vagy kevesebb nem igaz hogy nem tudja kiadni. Nagyon érdekes most a helyzet, reméljük jól jövünk ki belőle.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Blazious írta:Lippi? :D

Ezt remélem csak poénból írtad. ;)
interfan

Sajnos egyre inkább úgy látszik, hogy elkel felejtsük az hogy top edző jön ide. Villas boas, capello, hiddink, moratti spórolni akar nem fog fizetni 5-10m eurót rájuk. Bielsa elutasított minket moratti mondta, tehát marad mihajlovic aki a fio vezetésével tárgyal, gasperini, delio rossi és ranieri. Hát ezek a nevek egyszerűn borzasztóak, nem értem morattit egy nagy csapat irányításához nagy edző kell, ezek a nevek pedig nem nagy edzők.
mike

tomika431 írta: V Boas - bár kétlem hogy Moratti kifizeti a 15 misit érte...

Jaja, ez abból a szempontból elég röhejes hogy egy nyomorék Muntari pont ennyibe került, és egy Boas-ért meg sajnálja ezt a pénzt :(
Remélem Dunga sem lesz, Delio Rossi, Gasperini - jesszusom , nem egy Lazio vagyunk, ne szórakozzunk már :oops:
Az edző a legfontosabb elem a csapatnál, remélem Morattinak lesz esze...
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Azért Van Gaalt ne felejtsétek el! Ő is nagy taktikus és SZERZŐDÉS NÉLKÜLI!!!

Én nem lepődnék meg rajta ha ő lenne a befutó! Na meg támadó focit játszat és meg tudja szervezni ennek ellenére a védelmet is!!!

Ő nem ma kezdte a szakmát és pont szabadúszó!!!!
mike

Na azt a disznófejűt inkább ne :mrgreen:
internaZIOnaLe

mike írta:Na azt a disznófejűt inkább ne :mrgreen:

Tőlem lehet körülmetélt oroszlánfóka képe is derékszögű gerinccel.. csak jól végezze a dolgát! :D
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Van Gaallal sok gáz lenne, hiába tapasztalt sikeres edző, emberileg nem könnyű.
Morattinak okosan kell dönteni, és mindent megtenni, hogy a kulcsjátékosok maradjanak.
internaZIOnaLe

Na Leo még munkába se állt a PSG-nél máris dolgozni kezdett!!! A pairok aláírása hiányzik csak és az első ember akit vinni akar magával az YUTO!!!! A kis japánt Tramulinas helyett akarja vinni, mert az említett játékost nehezen tudná csak megszerezni!!!

Ha ez igaz, akkor nagy patkány Leo!!! :evil:
PellerG

Van Gaal?! Nee már!
Barcában voltak érdekes alkotásai. Rivaldót is elüldözte, aki e legjobbjuk volt.
Bayernben csak pár "okos" döntése:

-Kraft a kezdőbe a semmiből a 2 éve válogatott formában védő Butt helyett
-Tymoschuk a padon, 1 évig jegelve
-Klose meccsenként 10 játszott perc
-állandó vita Riberyvel

Mindig voltak érthetetlen döntései. Szóval simán el tudom nála képzelni, hogy Zanetti állandó pados lesz, mivel már nem mai gyerek(Butt is ezért került padra), védelembe mondjuk Luci helyett felhozza Benedettit, aki lehet nem lesz annyira rossz, de kell neki 1-2 év több hibával mire belejön.

Nálam:
Boas, Blanc, Hiddink, Pellegrini(őt nem engedné a Malaga, 3 sztárt vettek már köv. szezonra, építkeznek)

Blanc a Bordónál és a válogatottnál is a 4-2-3-1-t játszatja, irányítóval, ez nálunk is feküdne, volt is játékosunk, Moratti mondta többször hogy bírja
tomika431

..ha olyan edző kell,amelyik csapat nélküli,akkor L.Blanc akit javasolni tudnék:)
interfan

A szurkolók nem kérdés villas boast szeretnék: http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26098

Minden szavazáson, hogy ki legyen az inter következő edzője, torony magasan vezet villas boas. Nem is értem moratti miért nem fizeti már ki az 15m érte, mihalovic a fioba se alkotott valami maradandót. 15m euró sok de egy minőségi edzőért megéri, muntarit vinné a galatasaray 7m adnának érte, a fele meg is lenne boas 15m euróráért.
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

tomika431 írta:..ha olyan edző kell,amelyik csapat nélküli,akkor L.Blanc akit javasolni tudnék:)

Blanc nem a francia válogatott szövetségi kapitánya? :roll:
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Az elmúlt hét nem hozott túl jó híreket...Nincs edzőnk és a két legfontosabb játékosunk távozása komolyan felmerült.
Utálom az uborkaszezont. :oops:
Szinte mindenen spórolni akarunk.Esküszöm Eto'ot is azért fogjuk eladni mert magas a fizetése.
Azért az elgondolkodtató,hogy Eto'o is Sneijder is hűségnyilatkozatot tett pár hete most meg már egyáltalán nem elképzelhetetlen a távozásuk.Félek tőle,hogy nem fogunk találni INTER padra való edzőt.Max egy Mihajlovics :)
Blazious

Napvilágot láttak olyan találgatások is, ami szerint azért nehéz edzőt találni, mert az Inter titokban már megállapodott Guardiolával, hogy 2012től ő lesz az edző. Egy évre pedig komoly szakembert nehéz találni, szóval Leo lehet hogy nagyon keresztbe tett most mindenkinek. Igy meg azért nehéz lenne megtartani a sztárokat, hogy idén csak átmeneti megoldás lenne az edző személye.

Guardiola meg necces, mennyire jó megoldás lenne, de Maradonánál azért biztos jobb, mert legalább Messi rendes helyét megtalálta a csapatban:)

Jut eszembe, Maradona is állás nélkül van, Zanetti és Cambi biztos örülne neki :D
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Blazious írta:Napvilágot láttak olyan találgatások is, ami szerint azért nehéz edzőt találni, mert az Inter titokban már megállapodott Guardiolával, hogy 2012től ő lesz az edző. Egy évre pedig komoly szakembert nehéz találni, szóval Leo lehet hogy nagyon keresztbe tett most mindenkinek. Igy meg azért nehéz lenne megtartani a sztárokat, hogy idén csak átmeneti megoldás lenne az edző személye.

Guardiola meg necces, mennyire jó megoldás lenne, de Maradonánál azért biztos jobb, mert legalább Messi rendes helyét megtalálta a csapatban:)

Jut eszembe, Maradona is állás nélkül van, Zanetti és Cambi biztos örülne neki :D

Ha Guevarat magukra tetováltatják, már a padra odaférnek:D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Blazious írta:Napvilágot láttak olyan találgatások is, ami szerint azért nehéz edzőt találni, mert az Inter titokban már megállapodott Guardiolával, hogy 2012től ő lesz az edző. Egy évre pedig komoly szakembert nehéz találni, szóval Leo lehet hogy nagyon keresztbe tett most mindenkinek. Igy meg azért nehéz lenne megtartani a sztárokat, hogy idén csak átmeneti megoldás lenne az edző személye.
Egyre több portál veszi át ezt a hírt. Ha van valóságtartalma, akkor ott van Baresi minek keresgélni, ha csak 1évre szólna a megbízás. Félek ebből közepes edző lesz. :?
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

internaZIOnaLe írta:Na Leo még munkába se állt a PSG-nél máris dolgozni kezdett!!! A pairok aláírása hiányzik csak és az első ember akit vinni akar magával az YUTO!!!! A kis japánt Tramulinas helyett akarja vinni, mert az említett játékost nehezen tudná csak megszerezni!!!

Ha ez igaz, akkor nagy patkány Leo!!! :evil:

de azért ha Villas-Boas jönne hozzánk, akkor ő azért hozzon magával pár embert a Portoból diszkontáron :D

és ugyanmár Yutonak mitől lenne bármi gondolata is elhagyni az Intert a PSGért...
Ha pedig ez az igazolás felmerült , akkor könnyen lehet hogy szélsővédőkkel tárgyalunk, ezért van szó arról, hogy Yutot elviszi, mert lenne valaki aki érkező a balszélre, aki mellett nem férne oda a kezdőbe!
interfan

Na valami történik úgynézki: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49961
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26115

Villas boas az első számú célpont még mindig, nem pedig mihajlovic ő csak alternatíva. 2 dolog hátráltatja még az üzletet, az egyik a chelsea mivel ők is szeretnék boast, de ebben az esetben hiddink érkezhetne. A másik meg az a 15m euró, de ezt a psg is kifizetheti egy részét, mert elvíték leot, tehát nem biztos hogy 15m kéne fizetni boasért nekünk.
Szóba jött még gasperini, ő akkor érkezhetne ha boas megy a chealseba, hiddink marad a törököknél, mihajlovic pedig nem jön. Máris jobban nézki a történet, de aztán kiderül mi lesz.
PellerG

Én már rendesen betojtam h tényleg Mihajlovics lesz nyártól! Bár még lehet, de a legutóbbi hírek már azok, hogy maradnia kell Firenzében.
Én nagyon bízom benne, hogy azért nincs bejelentés, és azért van viszonylag csönd most az újságírói pletykákon kívül, mert tényleg rámentünk Villas Boasra, és már szervezés van a háttérben!
Én nagyon csalódott lennék, ha nem a Boas, Blanc, Hiddink és mondjuk Capello 4-esből kerülne ki az edzőnk, de ha Gasperini vagy Delio Rossi jön, biztosra veszem, hogy legkésőbb novemberben újabb edzőváltás.
interfan

A gazzetta szerint, villas boas az első számú jelölt capelloval együtt: http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/In ... 3331.shtml

Közben a híroldalak is kezdik lehozni hogy boas van pole pozícioban: http://www.calciomercato.com/mercato/si ... igi-399516

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ter-sinisa
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=275190
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=275188

Nem értem teljesen ezt a cikket, de falcao is képbe van hogy vele lehetne csökkenteni azt a 15m eurót, ha boas nem hoza el őt vagy valami hasonlót ír.
mike

interfan írta:A gazzetta szerint, villas boas az első számú jelölt capelloval együtt

Nem értem teljesen ezt a cikket, de falcao is képbe van hogy vele lehetne csökkenteni azt a 15m eurót, ha boas nem hoza el őt vagy valami hasonlót ír.

Boas Boas Boas Boas :D
Hozzuk ide, ha kell fizessünk is érte, ő az igazi megoldás :)
Ér annyit mint bármelyik sztárjátékos aki szóbakerült, sőt, az edző a legfontosabb láncszem.

Capellót meg nemáár :evil:
Válasz küldése