A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

InterGyusz

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: InterGyusz »

Gasperinit kár így leírni!!! Mielőtt elhoztuk volna Mottát és Militot 5. lett a Genovával ! Támadó focival. Azért mert nem bizonyított még sztárklubban, nem kell leírni.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Közben moratti is megszólalt villas bosaról: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49977

Azt mondta ő egy jó megoldás lenne, de az ára magas ezen dolgoznak. Olyan cikkeket is olvasni, hogy a porto egy játékosal együtt adná legszívesebben.

De ahogy azt mindenhol írják, villas boas az első számú jelölt, a hétvégén morattiék megakarják oldani ezt az ügyet. Állítolag már volt találkozó boas és moratti között és boas szívesen jönne. A szurkolók meg boas mellett vannak olaszba is nem is kicsit, mindenki őt akarja már moratti is, valaminek már történie kell.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49970
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=49978
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26118
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26130
interfan

Érdekes ez a cikk: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/in ... ja-2082175

Talán nem véletlenül megy a tárgyalás, felmerült még guarin neve is. De ha van ilyen záradék, akkor 25-30m euróért hozhatunk egy top edzőt és egy klasszis játékost.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

nemtom mintha én úgy olvastam volna h 40m-t ajánlottunk falcaoért meg boasért de ők csak az egyiktől akarnak megválni
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

BOAS!! :) Remélem Moratti minél hamarabb bejelenti, akkor sztem sokunknak nyugodtabb nyara lesz. :)

R9:, ok, ha Falcao-t nem akarják Boas-sal elengedni, akkor jöjjön Hulk. :mrgreen:

Egyébként Moratti-t nem kell kritizálni. Általában megfontolt jó döntéseket szokott hozni, (a mostani szezonban volt néhány dolog amiben hibázott, de ő is csak ember.) nem zakkant meg az öreg. :) + Amennyit eddig tett a klubbért...
Blazious

Hozzászólás Szerző: Blazious »

Moratti nem hülye, hogy kidobjon 15 millát egy edzőért.
Edzőért nem szokás ekkora összegeket fizetni, ráadásul semmi sem garantálja, hogy VB majd hozza a sikereket, azért más a Portoval villantani és más az interben sztárokkal nagy nyomás alatt ugyanezt véghezvinni. (Bár megjegyzem a Porto kerete nem olyan nagyon sokkal gyengébb sztem az Interénél, fiatalokban vernek minket)
Mou-ért anno 7 milla körül kaptunk, pedig triplázás után voltunk (mondjuk ez Moratti részéről szép gesztus volt, amúgy nekik is 15öt kellett volna fizetniük)

Valószínűbb egy játékos + VB sok pénzért, én szívesebben látnám Fernandot Falcao helyett, Falcao max akkor ha Milito megy, de Pazzi+Milito mellé kicsit felesleges. Hulk sokoldalúbb, de ő meg pont hosszabbított, meg J.Rodriguez is.

Meg persze, ha megveszi 15milláért és nem jön be akkor bukó 15+fizetés+felmondási díj, és jót röhögnek rajtunk. Bár sztem ennyiért már kapna 2-3 év bizonyítási időt, mint Mancini.
interfan

Most ha moratti úgy akarja elhozni boast, hogy egy játékos és boas, a záradék értelmében akkor boas ingyen jöhet. A kérdés hogy ki lehet az a játékos, szerintem hulk vagy falcaoért kérnének 30-40m-t. Az újságok felhozták guarin és fernando nevét, az ő esetükben 15-20m-t kérnének szerintem. Tehát még ez lehet egy kérdés kit akar moratti.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

interfan írta:Most ha moratti úgy akarja elhozni boast, hogy egy játékos és boas, a záradék értelmében akkor boas ingyen jöhet. A kérdés hogy ki lehet az a játékos, szerintem hulk vagy falcaoért kérnének 30-40m-t. Az újságok felhozták guarin és fernando nevét, az ő esetükben 15-20m-t kérnének szerintem. Tehát még ez lehet egy kérdés kit akar moratti.

Jó kérdés, de ezt nem Moratti fogja egyedül eldönteni abba is biztosak lehetünk, ha jön Boas, ő neki lesz a legnagyobb beleszólása a mercatoba. De 15 misit nem fogunk érte kifizetni az is biztos.
interfan

Ellentmondásos hírek látnak napvilágot, egyes hírek szerint mihajlovic megkapta az engedélyt a távozásra a fiorentinátol, és ha portoval nem sikerül megegyezni villas boasrol, akkor mihajlovic lesz az új edző.

Más hírek szerint pedig, mihajlovic marad a fiorentinába a vezetőség se akarja elengedni és ő is maradni akar. http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26147

Ami még szinte világos lett, hogy az első számú célpont boas. Az ő érkezése meg egy játékosal lesz megvalósítható.
interfan

Nagyon nagy lehet most a kavarodás, morattiéknak van dolga ezen a hétvégén az biztos. http://www.calciomercato.com/rassegna-s ... llo-921000

A gazzetta szerint ami talán a leghitelesebb olasz sportnapilap, 3név maradt: boas, capello, hiddink. Boasrol még mindig a záradékon megy a tárgyalás, hiddinket a chelsea akarja nagyon és a törököktöl is nehéz lenne elhozni, capello pedig lenne egy alternatíva ha boas és hiddink nem sikerülne, moratti azt mondta hogy capello jó megoldás lenne. Tehát ez a hármas maradt, a hétvégén eldől ki lesz az, hétfőn pedig jöhet a hivatalos bejelentés. De ha egyikük se sikerülne, vészmegoldásként még mindig jelen van: mihajlovic, gasperini, delio rossi, zico, és dunga. Azért van némi különbség az első 3név között, és a vészmegoldások között. Morattinak okosan kell döntenie.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Mihajlovic decemberig nem fogja húzni.
Nem is értem, hogy merülhet fel a neve már sokadszor egy ekkora csapatnál.
Arról nem beszélve, hogy az ő személye senkit sem fog itt tartani azok közül akiknek felmerült a távozása (Sneijder, Eto, Maicon). Az ideigazolásra is nehéz lesz rávenni bárkit is, ha ő az edző.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

én nem rajongok Hiddinkért.nem tudom sokan mit látnak benne,már elnézést.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Gazzetta szavaztat a netes oldalán. Ez az állás:

Qualora Bielsa dovesse rifiutare la panchina nerazzurra, quale tra questi 8 tecnici dovrebbe scegliere Moratti?

Villas Boas (allenatore Porto)28.7%
Zico (ex d.t. del Flamengo)15.5%
Rossi (ex allenatore del Palermo)14.5%
Capello (c.t. Inghilterra)12.4%
Mihajlovic (allenatore della Fiorentina)11.3%
Gasperini (ex allenaotre del Genoa)8.2%
Hiddink (c.t. della Turchia)7.1%
Dunga (ex c.t. Brasile)2.2%

Numero votanti: 33884
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

tomika431 írta:én nem rajongok Hiddinkért.nem tudom sokan mit látnak benne,már elnézést.

Leoért hányan rajongtunk ? Főleg a múltja és most meg, nincs olyan fórumozó köztünk aki azt mondaná nem szimpatikus neki... senki se azért nem szeretné, hogy maradjon mert nem szereti, ha nem mert még nem érett meg egy ekkora csapat irányításhoz, de ha azt nézzük pontok tekintetébe hozta az elvárhatót, csak ugye a fontos meccseken rangadókon égett be, ami azért nem kellemes senkinek, Hiddink, Boas jó döntés. Mihaljovic ? később talán. még ne.
Blazious

jdanika írta:Leoért hányan rajongtunk ? Főleg a múltja és most meg, nincs olyan fórumozó köztünk aki azt mondaná nem szimpatikus neki...

Hát, amióta elmenne a PSG-hez nekem annyira nem szimpatikus. Moratti kiállt mellette, adott volna neki még 1 évet, ha bejön, többet is, ha nem, akkor VB/Gua 12 nyarán könnyebb célpont lett volna. Erre benyögi, hogy ő inkább sportigazgató lenne az újgazdag PSG-nél, mint edző az interben. Jó, valamilyen szinten megértem, de Moratti biztos nem örül, hogy így sz*ban hagyta. Én sem, pedig én kapásból megköszöntem volna a munkáját az év végén.

Igaz, nyilván ő tudja mi van az öltözőben, és sztem érzi, hogy nem neki való ez az edzősködés dolog, a schalke/milan után be is adta volna a lemondását, igaz az sem segített volna.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Morattinak okosan kell döntenie.

Nagyon okosan, mert Moratti-nak azt be kell látnia, hogy egy kiemelkdő edző nélkül mindent elveszít amit az elmúlt években felépített.

http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/17/Triplazas_es_kisules/
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

InterGyusz írta:Gasperinit kár így leírni!!! Mielőtt elhoztuk volna Mottát és Militot 5. lett a Genovával ! Támadó focival. Azért mert nem bizonyított még sztárklubban, nem kell leírni.

Ebben azért van valami, szerintem is. Nem tartom kizártnak, hogy edzőnek jön egy viszonylag "kisebb" név, eladunk pár jobb nevű játékost és 2-3 évre tervezve Moratti építkezni kezd. Persze megtörténhet, hogy minden egészen másképp lesz, szinte bármi előfordulhat, de a keret tele van idősödő játékosokkal, sokuktól 1-2 éven belül biztosan el kell majd búcsúznunk, bármennyire is szeretjük őket.

FORZA INTER!!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Én nem bánnék egy ilyen "építkezős" dolgot.Annak ellenére sem,hogy imádom mondjuk Zanettit és Dekit is(akibe azért még van 25-30 meccs egy idényben simán),az időt ők sem tudják kijátszani...csak a név kötelez és az embereknek nem jellemzője a türelem :)
Amúgy sem érdekelnek már a kupák(annyira),a Milan a Juve meg a looser AS Roma legyen mögöttünk azt jól van :lol: :mrgreen:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Blazious írta: Moratti nem hülye, hogy kidobjon 15 millát egy edzőért.Edzőért nem szokás ekkora összegeket fizetni, ráadásul semmi sem garantálja, hogy VB majd hozza a sikereket

Remélem mégis lesz olyan hülye :)
15 milla ment pl egy Muntarira is, mi garantálta hogy vele sikeresek leszünk ?
Mi garantálja hogy egy Sanchez beválik 30 millióért ?
semmi
Ha tényleg ennyi az ára ki kell fizetni, mert Boas hatalmas stratéga már most is.
interfan

Újabb hírek: http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=275293

Állítólag már nem lehet akkora probléma az a 15m euró, minden bizonnyal ő az első számú jelölt, mindenképen megpróbáljuk elhozni boast. Kérdés milyen áron, kifizetjük a 15m-t, vagy játékosok árán jön. Az is bizonyos már, ha nem sikerül boas, akkor mihajlovic lehet az új edző. A mai és a holnapi nap döntő lehet boas ügyében.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Edzőkérdéssel kapcsolatban nekem ugyanaz a véleményem, mint volt tavaly nyáron: a kérdés az, hogy a játékosok mennyire fogják odatenni magukat. Ez a csapat nem véletlen nyert meg mindent 2010-ben. A keret Olaszország legerősebb kerete, de a világon is TOP 5 simán. A tavalyi szezon jó példa volt, hogy mi van ha egy edző alatt ugyanazok a játékosok nem teszik oda magukat (Benitez) és mi van, ha megpróbálják legalább követni az utasításokat és odateszik magukat (Leonardo). Azért abban szerintem mindenki egyet ért, hogy a felsorolt nevek közül egyik sem gyengébb edző, mint Leonardo. Nem biztos, hogy 1-2 jobb nála, de nem is gyengébbek és ha Benitez és Leonardo (edző)szakmai felkészültségét nézzük, akkor ég és föld, és nem Leonardo javára... Na ehhez képest Leonardoval 2-3 meccset kivéve nem játszott rosszul a csapat, és ami a legfontosabb volt, hogy nagyjából hozták az eredményeket. Kivéve azokat a meccseket, ahova már EDZŐ kellett volna. De ez is azt mutatja, hogy ehhez a játékoskerethez nem feltétlenül egy erős kezű, eredményeit tekintve kimagasló edző kell, hanem akit a játékosok is elfogadnak. Úgyhogy persze, fontos az edző szerepe nagyon, de olyan valakit kell hozni, aki mellé a játékosok 100%-ban odaállnak, és hogy jövőre is hogyan végzünk majd, az a játékosok hozzáállásán fog múlni.
internazionale001

Hozzászólás Szerző: internazionale001 »

Csatlakozom! Boas Boas Boas :lol: hozza Falcaot és Hulkot is :P
Süti

Baggio85 írta:Ez a csapat nem véletlen nyert meg mindent 2010-ben.

Még nagyon az elején vagyunk, de a sajtóból és a nyialtkozatokból is az jön le nekem, hogy Moratti eléggé tanácstala
Baggio85

Süti írta:
Baggio85 írta:Ez a csapat nem véletlen nyert meg mindent 2010-ben.

Még nagyon az elején vagyunk, de a sajtóból és a nyialtkozatokból is az jön le nekem, hogy Moratti eléggé tanácstala

Nem csodálom, szerintem ez most kb. villámcsapásként érte, hogy Leonardo elmegy. Én nem bánom, sőt, de szerintem Moratti idén még annyira sem számolt edzőváltással, mint tavaly.
Süti

Baggio85 írta:Moratti idén még annyira sem számolt edzőváltással, mint tavaly.

Kellett volna, de az sem biztos, hogy meg akarta tartani Leonardo-t. Szerintem Leo válallta volna még egy évig biztosan...

Bielsa-n agyalok egy ideje. Személyes okokra hivatkozva nem jön, és a Bilbao-t emlegetik az argentinnal kapcsolatban.

Elképzelhető hogy Moratti tényleg megyeggyezett Guardiola-val, és egy évre nem akar senki sem olyan könnyen jönni.
interfan

Portugál lapok szerint villas boas marad a portoba: http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26166

Közben megszólalt boas ügynöke: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50024

Azt mondta hogy boas nincs milánóban, és nem tárgyal morattival. Továbbá hozátette hogy boas ha úgy alakul kész megkezdeni a szezont a portoval.

Ezek a hírek nem biztos hogy jók, az olasz lapok szerint érkezhet ha sikerül megállapodni vele, a portugálok szerint nem. Az ügynöke meg mennyire igaz amit mondott kérdéses. De ha nem jön boas, akkor mihajlovic lesz a befutó valószínűleg. Azt meg hogy moratti megállapodott guardiolaval, hát azért ne vegye senki biztosra, akkor úgyvan vele hogy ez az év kuka majd jövőre jön guardiola, hát nem hiszem hogy pont moratti lenne így vele. Ha meg igen akkor jön egy középszerű edző, és ez az év tényleg kuka lehet.
R9.

boas hétfőn kezdi meg a készülést a portoval, szóval ha holnap nem lesz még hivatalos akkor sztem elbúcsúzhatunk tőle... :\
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Szép egy héten vagyunk túl:
Wesley azt mondta, hogy isten tudja hol folytatom.
Eto'o azt mondta, hogy utolsó nagy szerződése előtt áll, van egy hónapja, hogy eldöntse, Anglia vagy Inter.
Gyakorlatilag semmiből jött hét elején az edzőkrízis.
Maicont már mindenki a realba látja.

Igen, erről álmodik minden szurkoló. :(
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Komax írta:Szép egy héten vagyunk túl:
Wesley azt mondta, hogy isten tudja hol folytatom.
Eto'o azt mondta, hogy utolsó nagy szerződése előtt áll, van egy hónapja, hogy eldöntse, Anglia vagy Inter.
Gyakorlatilag semmiből jött hét elején az edzőkrízis.
Maicont már mindenki a realba látja.

Igen, erről álmodik minden szurkoló. :(

A román sajtó meg attól hangos, hogy Lucionál több csapat kopogtat és az fogja eldönteni, hogy marad vagy megy, hogy ki lesz az edző. Amennyiben az elkövetkezendő héten ez nem derül ki, megy.

És ez még nem minden. Ha igaz a Guardiolas mese, akkor idén jön egy újabb gyenge edző, aki maximum a Scudettot képes behúzni, jövő szezonra meg jön Guardiola, aki könnyedén felsülhet. A beteg arc pár napja nyilatkozta, hogy a siker titka a Barcánál nem az ő stratéga mivolta, hanem a háttérstáb. Köszönjük szépen. Meglátjátok, hogy az újdonsült Roma edző is be fog sülni, attól hogy hozott magával a szakmai stábba három edzőt a katalánoktól, nem lesz itt semmiféle labdatartós játék, úgy fogják őket a Chievo kaliberű kis csapatok szarrá kontrázni, mint minket a Benitez éra alatt...
interfan

Ez az edzőkérdés most nagyon sok mindent eldönthet:
- ha jön egy komoly edző (boas, capello, hiddink) ők nem fognak 1évre aláírni. Hiddink inkább megy a chelseba vagy marad a törökönél, Capellot az angolok nem engedik, Boas ő marad mint reális esély, de ő nem fog 1éves szerződést aláírni. Boas se garancia a sikere, de ő ismeri a játékosokat itt, a nagy játékosaink is inkább maradnának, és szívesebben jönnének nagy nevek. Jose se az első évébe alkotott nagyot, boasnak is kéne 1-2év de minőségi top edző ő.

- ha jön egy középszerű edző (mihajlovic, ranieri, gasperini, delio rossi) ők aláírják az 1éves szerződést de, eto, lucio, sneijder maradása sokban függ az edzőtől. Tehát ők ebben az esetben nagy valószínűséggel távoznak. Ha elmegy maicon, eto, sneijder akkor végünk. Még ha csak 2is megy el az is sok, marad a bajnokságba a bl helyezésért való harc. Bl győzelem megy csak álom marad. A játékosoknak egy olyan edző kell (mint volt mourinho) akire felnéznek. Jön egy középszerű edző utána meg guardiola és csapatunk szétesett addigra.

Morattinak most nem guardiola szerződtetésén meg 1évre előre kell gondolkozni, hanem hogy most hozzon egy jó edző (mint boas) akivel van esély nagyot alkotni és egy időre megoldathat az edző probléma.
Blazious

Van még egy megoldás, hogy jön egy középszerű edző, aki viszont jól motivál + mögé egy minőségi asszisztens, aki kibogozza a taktikát (pl Henk Ten Cate), mert G. Baresi lehet ismeri a keretet, de nem hiszem, hogy akkora stratéga lenne.
interfan

Portugál lapok biztosra írják hogy boas elutasított minket, és nem érkezik. Az olasz lapok és oldalak körül most nagy a csend.
Közben nyilatkozott paolillo: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50037

Azt mondta, már nem kell sokat várni, az új edző kinevezésére. Nem árulta el hogy olasz vagy külföldi lesz, de hozzátette hogy egy fiatal tehetséges edző. Az igazolások pedig teljes mértékben az új edzőtől függnek.
interfan

A legtöbb portugál oldal lehozta már sajnos, hogy villas boas nem jön. Az ügynöke is azt mondta, nincsen semmilyen tárgyalás közte és moratti között. Boas visszaérkezik a nyaralásból és hétfőn kezdi a munkát a portonál.

Sajnos ez eldőlni látszik, tehát bielsa után a második edző aki nem érkezik. Boast szerette volna mindenki, de úgynézki mihajlovic lesz. Komolyabb edző név nem maradt, egyre valószínűbb mihajlovic érkezése, hát nem biztos hogy ezek a legjobb hírek. Tegnap és ma délelőtt úgy látszott hogy boas jön, moratti is elismerően nyilatkozott róla, erre most megkapjuk ezeket a híreket.
internazionale001

Hozzászólás Szerző: internazionale001 »

Szerintem meg jön és már aláírt! :D Fiatal, tehetséges edző más nagyon nincs... nem? :lol: A bulvár nagy úr... de majd kiderül :P Mihajlovicot nem akarom :shock:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

interfan írta:Azt mondta, már nem kell sokat várni, az új edző kinevezésére. Nem árulta el hogy olasz vagy külföldi lesz, de hozzátette hogy egy fiatal tehetséges edző. Az igazolások pedig teljes mértékben az új edzőtől függnek.

Szó szerint azt mondta,hogy ezen a héten eldől,és ha ott nem más az időszámítás...(mármint egy francia oldalon ahol olvastam)
Egyébként ebből én pont,hogy Mihajlovicot szűröm le...de...azt kell elfogadni aki lesz,egy évig minimum(vagy kevesebb ideig,de az már messze nagyon rossz).Amúgy jó előérzetem van,és ez legutóbb 2008-ban volt :)
R9.

remélem h tényleg jön boas, újságoknak már nem hiszek semmit
már megvettük cassanot meg gansot is gazzetta szerint :D mármint anno...
szóval csak az uficsálénak lehet hinni
sinisától az Isten mentsen meg minket... inkább blanc akkor már
interfan

Hiába a portugál újságok kavarása, mégis úgylátszik nem biztos hogy nem jön boas. Moratti mindenkép őt akarja, branca pedig portoba utazott hogy tárgyaljon a vezetőségel, boas pedig szívesen válalná az intert.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50066

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26188
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

VÉGRE!!

REMÉLEM ÍGY IS VAN.. HOLNAP MEG BEJELENTHETNÉK!!!!

De jó, hogy Branca hétvégén is melózik! :D:D:D :mrgreen:
kaleeFCInter

Hozzászólás Szerző: kaleeFCInter »

Boas kell a népnek!!!!!Nekem nagyon szimpatikus és hát a legnagyobb edzőtől tanulta a szakmát!!!!Guardiolat meg nem akarom itt látni, én egyáltalán nem szeretem, és nem is tartom túl jó edzőnek!!Így van nála a szakmai stáb felelős az eredményekért, meg az hogy egy olyan társulatot vezet akiket 5 éves koruk óta erre nevelnek!!!!

Boas kell és kész!!!!!!!Évekre...nem csak jövőre!!!!Pont
interfan

Közben a gazzetta, a corriere és az összes sportoldal megerősítette branca útját portoba. Boas mellett fernando ügyében is lesznek tárgyalások.
Valamint mihajlovic hivatalos oldalán jelentette be hogy marad a fiorentinában.

http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/In ... 3331.shtml
http://www.calciomercato.com/mercato/o- ... ter-445434
http://www.corrieredellosport.it/calcio ... illas+Boas
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=275381
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Látom nagy "Boas láz".. Nem tudom nekem erről Quaresma ugrik be, utoljára ő volt azaz ember akit mindenki követelt morattitól..

Boas tehetséges edző, de azér kicsit vicces, hogy egy szezon után sokan mourinhoval említik egy lapon, és világklasszis edzők közé sorolják.. Tehetséges, jó edző, de az hogy mit tud igazából majd egy nagycsapatnál dől el, simán bukhatunk vele is nagyot.. Az meg vicces hogy Delio Rossit és Gasperinit sokan hogy lekezelik, gasperinit José mialatt az edzőnk volt, többször is dícsérte, hogy mekkora taktikus, és milyen rohadt nehéz az ő csapata ellen játszani... Delio Rossi szintén nagy taktikus, mindent tud a fociról amit kell, és ahogy Gasperini ő is az előző csapatinál kiváló munkát végzett. Boas legalább akkora rizikó mint az eddig említett edzők..

Mihajlovicot én se akarom, bírom a palit nagyon, keménykezű edző, de van még hova fejlődnie.. Bár érdekes sokan mennyire ellene vannak, pedig leonál nem rosszabb edző, és milanos múltja sincsen, nem tett el kevesebbet az asztalra mint a brazil.. Persze ez nem azt jelenti, hogy őt akarom edzőnek, de azért akkor se omlana össze a világ ha végül ő lenne az új edzőnk.. Bl-ről meg szerintem ne nagyon álmodjunk.. Ahoz kurva nagy szerencse (jó sorsolás, kevés sérülés, kis bírói segítség stb.) kell. A reális cél a következő években, hogy megszerezzük a 2 csillagot, lehetőleg hamarébb mint a bilan, minél több olasz kupát nyerjünk (jó lenne ott is az ezüst csillagot megszerezni, 10 után jár, most 7-nél járunk..) és egy viszonylag (olasz szinten) fiatal csapatot építsünk, tehát lehetőleg 28 éven felüli játékost ne nagyon igazoljunk..
interfan

Közben megvoltak az első tárgyalások, branca és a porto vezetősége között tegnap este. A porto ragaszkodik a 15m euróhoz, az inter pedig nem akarja a teljes összeget kifizetni. Játékosok is szóba kerültek fernando, így lehet boas-fernando kettősért teszünk le ajánlatott, de az első számú cél boas, fernando csak ha lehetőség van akkor hozzuk el. A mai nap folyamán újra leülnek egymásal a felek, az olasz lapok szerint boas már közölte hogy elválalja az inter kispadját, a portugál hírek szerint meg maradni akar a portoba. Egy biztos boas még a nyaralását tölti, aminek az elkövetkező napokba vége lesz.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50073

Leonardo távozásának okait taglalta az egyik lap, (ami még nem hivatalos, de ennek oka hogy leo is még a szabadságán van, de már mindenki beismerte hogy megy) az egyik ok amit írtak hogy segítőjét agnelo castelazzit akarta baresi helyére, amit az inter nem akart, másik pedig hogy mindenkép szerette volna a kaka-maicon cserét.
Baggio85

Tommy írta:Látom nagy "Boas láz".. Nem tudom nekem erről Quaresma ugrik be, utoljára ő volt azaz ember akit mindenki követelt morattitól..

Boas tehetséges edző, de azér kicsit vicces, hogy egy szezon után sokan mourinhoval említik egy lapon, és világklasszis edzők közé sorolják.. Tehetséges, jó edző, de az hogy mit tud igazából majd egy nagycsapatnál dől el, simán bukhatunk vele is nagyot.. Az meg vicces hogy Delio Rossit és Gasperinit sokan hogy lekezelik, gasperinit José mialatt az edzőnk volt, többször is dícsérte, hogy mekkora taktikus, és milyen rohadt nehéz az ő csapata ellen játszani... Delio Rossi szintén nagy taktikus, mindent tud a fociról amit kell, és ahogy Gasperini ő is az előző csapatinál kiváló munkát végzett. Boas legalább akkora rizikó mint az eddig említett edzők..

Mihajlovicot én se akarom, bírom a palit nagyon, keménykezű edző, de van még hova fejlődnie.. Bár érdekes sokan mennyire ellene vannak, pedig leonál nem rosszabb edző, és milanos múltja sincsen, nem tett el kevesebbet az asztalra mint a brazil.. Persze ez nem azt jelenti, hogy őt akarom edzőnek, de azért akkor se omlana össze a világ ha végül ő lenne az új edzőnk.. Bl-ről meg szerintem ne nagyon álmodjunk.. Ahoz kurva nagy szerencse (jó sorsolás, kevés sérülés, kis bírói segítség stb.) kell. A reális cél a következő években, hogy megszerezzük a 2 csillagot, lehetőleg hamarébb mint a bilan, minél több olasz kupát nyerjünk (jó lenne ott is az ezüst csillagot megszerezni, 10 után jár, most 7-nél járunk..) és egy viszonylag (olasz szinten) fiatal csapatot építsünk, tehát lehetőleg 28 éven felüli játékost ne nagyon igazoljunk..

A Boas kérdésben teljesen egyet értünk. Nem vagyok híve annak, ami tavaly történt Benitez alatt (edzőbuktatás), mert ilyet senki ne csináljon Inter mezben! De pont azért, hogy ezt elkerüljük, lehet, hogy Morattinak érdemes lenne beszélni néhány olyan játékossal, akik már több éve itt vannak vagy a csapat magját alkotják (Zanetti, Cambiasso, Eto'o...), hogy nekik mi a véleményük, kit gondolnak úgy, hogy alkalmas lehet. Moratti majd kiválaszt egyet akivel kb 2 hetente egyszer találkozik, de a játékosok lesznek azok, akik nap, mint nap dolgozni fognak az új edzővel.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Azért azt ne felejtsük el, h a játékosok jól ismerik Villas Boast mivel Mourinhoval itt dolgozott és a legtöbb edzésen is jelen volt. Szerintem pont ő az akit nem akarnának megbuktatni! Csak kérdés ugye, h 33 éves az idősebb játékosok mennyivel fogadnák meg egy fiatalabb vezetőedző tanácsit. De én őszintén nem féltem Boast ettől a feladattól. 17 évesen elkezdte tanulni a szakmát legelőször ő is Sir Bobby Robson egyik segítője volt a Portonál, mint Mourinho. Majd ahova, ment Mourinho ment ő is. Szerintem azért csak ragadt rá vmi. Meg azért nézzük meg, h tavaly ez a Porto, h szerepelt....idén meg veretlenül nyerték meg a bajnokságot, az európa ligában majdnem mindenkin átgázoltak nem 1 csapatnak rúgtak egy laza 5-öst és ennek fejébe még a kupát is megnyerték. Plusz aki látta egyszer is ezt a Portot az látta, h igen szervezett csapat. Mindenesetre én remélem, h idejön és eltölt itt pár évet. Nem várom, h egyből nyerjen meg mindent. Sőt azt se várom, h az első évében nyerjen vmit, de azt viszont igen, h szervezett csapatott lássak kint a pályán Inter mezben és lássam a fejlődést. Ezt a csapatott valójában már vmilyen szinten át is kell építeni. Lassan minket fognak nyugdíjas klubként csúfolni.
tomika431

g.e.r.a írta:Azért azt ne felejtsük el, h a játékosok jól ismerik Villas Boast mivel Mourinhoval itt dolgozott és a legtöbb edzésen is jelen volt. Szerintem pont ő az akit nem akarnának megbuktatni! Csak kérdés ugye, h 33 éves az idősebb játékosok mennyivel fogadnák meg egy fiatalabb vezetőedző tanácsit. De én őszintén nem féltem Boast ettől a feladattól. 17 évesen elkezdte tanulni a szakmát legelőször ő is Sir Bobby Robson egyik segítője volt a Portonál, mint Mourinho. Majd ahova, ment Mourinho ment ő is. Szerintem azért csak ragadt rá vmi. Meg azért nézzük meg, h tavaly ez a Porto, h szerepelt....idén meg veretlenül nyerték meg a bajnokságot, az európa ligában majdnem mindenkin átgázoltak nem 1 csapatnak rúgtak egy laza 5-öst és ennek fejébe még a kupát is megnyerték. Plusz aki látta egyszer is ezt a Portot az látta, h igen szervezett csapat. Mindenesetre én remélem, h idejön és eltölt itt pár évet. Nem várom, h egyből nyerjen meg mindent. Sőt azt se várom, h az első évében nyerjen vmit, de azt viszont igen, h szervezett csapatott lássak kint a pályán Inter mezben és lássam a fejlődést. Ezt a csapatott valójában már vmilyen szinten át is kell építeni. Lassan minket fognak nyugdíjas klubként csúfolni.

így van.egyetértek.
interfan

Portugál lapok is megerősítették branca portoi tárgyalását, boas árát próbáljuk csökkenteni, szóba jött pár játékos legnagyobb esélyel guarin vagy fernando lehet aki érkezik boasal. A porto nagyon ragaszkodik boas árához, mai napon folytatodnak a tárgyalások.
tomika431

én is olvastam ilyesmit....örülnék,ha ma történne valami konkrétabb is..jó lenne a jövőhetet egy új edzővel kezdeni:)
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Mihajlovic lesz a csapat edzője 2 évre. :( Már a Corrieredellosport és a Calciomercato is lehozta.

http://www.calciomercato.com/inter/miha ... nni-121359

http://www.corrieredellosport.it/calcio ... r+due+anni

Mihajlovic-csal majd harcolhatunk a dobogóért meg az Olasz Kupáért, már alig várom. :?

Tevez nem fog jönni elvileg, Sanchez megy a Barca-ba, Nasri valszeg hosszabbít, szal nem állunk valami jól, hogy finoman fogalmazzak.

Az meg elég vicces, hogy Eto'o-Tevez cserét emlegetnek. Nehogy már csak akkor tudjunk venni egy játékost, ha eladunk egyet vagy elcseréljük rá. Mi nem a Catania vagyunk, hanem az Inter. Vajon hová tűnt a a tavalyi szezonból a 120 M€ bevétel????

A Barca simán kicsenget 35M€-t+Jeffren-t Sanchez-ért, mi meg a + 4M€-t is alig vagyunk hajlandóak kifizetni Nagatomo-ért. :shock:

Na meg a másik, hogy ha Branca minek ment el Porto-ba tárgyalni Boas-ért ,ha nem akarja kicsnegetni a 15M€-s kivásárlási árat, miért kell zsidóskodni???

Mihajlovic nem megoldás, semmivel sem jobb edző, mint Leo, de hát Moratti tudja.

Én eddig naívan azt hittem, hogy azért nem igazolunk majd nagy edzőt, mert csak 1 évre kell, mivel Guardiola jön majd 1 év múlva. Na mindegy ez van. Úgy látszik Moratti most már nem akar pénzt áldozni a csapatra.
tomika431

Audipower írta:Mihajlovic lesz a csapat edzője 2 évre. :( Már a Corrieredellosport és a Calciomercato is lehozta.

Mihajlovic-csal majd harcolhatunk a dobogóért meg az Olasz Kupáért, már alig várom. :?

Tevez nem fog jönni elvileg, Sanchez megy a Barca-ba, Nasri valszeg hosszabbít, szal nem állunk valami jól, hogy finoman fogalmazzak.

Az meg elég vicces, hogy Eto'o-Tevez cserét emlegetnek. Nehogy már csak akkor tudjunk venni egy játékost, ha eladunk egyet vagy elcseréljük rá. Mi nem a Catania vagyunk, hanem az Inter. Vajon hová tűnt a a tavalyi szezonból a 120 M€ bevétel????

A Barca simán kicsenget 35M€-t+Jeffren-t Sanchez-ért, mi meg a + 4M€-t is alig vagyunk hajlandóak kifizetni Nagatomo-ért. :shock:

Na meg a másik, hogy ha Branca minek ment el Porto-ba tárgyalni Boas-ért ,ha nem akarja kicsnegetni a 15M€-s kivásárlási árat, miért kell zsidóskodni???

Mihajlovic nem megoldás, semmivel sem jobb edző, mint Leo, de hát Moratti tudja.

Én eddig naívan azt hittem, hogy azért nem igazolunk majd nagy edzőt, mert csak 1 évre kell, mivel Guardiola jön majd 1 év múlva. Na mindegy ez van. Úgy látszik Moratti most már nem akar pénzt áldozni a csapatra.

én ennek őszintén megmondom nem örülök.Moratti vak vagy mi?nem látta hogy a Fiorentinával sem alkotott semmi maradandót..ne már.....ugy látszik a garaskodás elvitte az eszét,már bocsánat!
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Audipower írta:Mihajlovic lesz a csapat edzője 2 évre. :( Már a Corrieredellosport és a Calciomercato is lehozta.

Na ez az a két újság, amibe a legnagyobb kacsák szoktak lenni.
Majd ha Gazetta hozza ezt le el is hiszem.
Plusz, ha jól tudom ez a 2 újság nem is nagyon szimpatizál az Interrel.
Az meg, h nem vagyunk aktívak a játkos piacon az azért van, mert még edzőnk sincsen.
Addig minek vásárolni amíg nem tudjuk mik az edzőnk elképzelései? Amúgy is a Mercato Augusztus 31.-ig tart nem maradunk le senkiről. 35 millióért meg vigye Sanchezt azt aki akarja. Max, ha felét éri. Attól még, h ez a szezon nem úgy sikerült, ahogy a legtöbb Inter szurkoló elképzelte, attól még nem kell esztelenül költekezni. Nyugalom még rengeteg idő van.
Válasz küldése