Annyi pénzt Alexis nem ér. Azért el lehet hozni Giuseppét meg Banegát egy csomagban. És mennyivel jobban járunk.
Egy iskolázatlan ócska tahó iparos az edzőnk...hurrá.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
interfan írta:Hagyjuk már a corrieret, minden újság még a porugálok is lehozták hogy branca portoban van boasért. Egyedül a corriere erőltetti mihajlovicot már napok óta, a gazetta és minden oldal lehozta hogy boas a cél, és mihajlovic hivatalos oldalán is tudadta marad a fiorentinában. A calciomercato pedig csak a corrierétől vette át a cikket, ittvan egy másik cikk: a calciomercatorol http://www.calciomercato.com/rassegna-s ... re-349066l:
A gazzetta és minden újság boast írja, egyedül tényleg csak a corriere erőlteti mihajlovicot, sőt még a fiorentina elnöke is elmondta marad mihajlovic.
vaskalap írta:Hétfőre okosabbak leszünk,mert akkor jelentik be hivatalosan az új edzőt.Addig minden csak találgatás.
kiscivis írta:vaskalap írta:Hétfőre okosabbak leszünk,mert akkor jelentik be hivatalosan az új edzőt.Addig minden csak találgatás.
Sztem zárjuk le hétfőig a fórumot. Nem bírom ezt a bizonytalanságot
interfan írta:11m euró boasért és 5m egy játékosért fucilet írják.
R9. írta:kiscivis írta:vaskalap írta:Hétfőre okosabbak leszünk,mert akkor jelentik be hivatalosan az új edzőt.Addig minden csak találgatás.
Sztem zárjuk le hétfőig a fórumot. Nem bírom ezt a bizonytalanságot
támogatomfaszom itt percenként villas boas nemet mondott, rá fél percre már a mienk
tomika431 írta:..ugy néz ki,nem jön Boas.
Branca gela: "Villas Boas non allenerà l'Inter". E Moratti adesso...
http://www.fcinternews.it/
interfan írta:Sajnos ennyi volt, ahogy a cikk is írja az álomnak vége, boas nem lesz az inter edzője: http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26214
Pedig már olyan jól alakult az a 11m boasért és 5m fucile= 16m és jönnek.
De hát nem vége ennyi volt, hogy ezek után ki érkezik azt nem tudni, maradt gaspreini, delio rossi, mihajlovic (bár ő azt mondta marad a fioba).
R9. írta:de most boas nem akart jönni vagy pedig porto nem ment bele? mert ha 4m euron múlott .......
Dan-i-nter írta:Most akkor a pénz a gond, vagy Boas nem jönne? Csak, mert volt olyan hír is, miszerint ő szívesen lenne az edzőnk, ha a porto is belemegy. Ha a pénz a gond, akk. én fejbe lövöm magam. Nem igaz, hogy Moratti nem tudna letenni akár kétszer 15-t az asztalra, milliárdos basszus.![]()
Azért várjuk meg a hétfőt.
Dan-i-nter írta:Most akkor a pénz a gond, vagy Boas nem jönne? Csak, mert volt olyan hír is, miszerint ő szívesen lenne az edzőnk, ha a porto is belemegy. Ha a pénz a gond, akk. én fejbe lövöm magam. Nem igaz, hogy Moratti nem tudna letenni akár kétszer 15-t az asztalra, milliárdos basszus.![]()
Azért várjuk meg a hétfőt.
R9. írta:ja meg azt se számoljuk össze h hány milliót költött feleslegesensztem többet mint a felét
R9. írta:hagyjuk már a süket dumát h mennyit költött meg ienek, kit érdekel?
Tommy írta:Azért leonak is a kurva annyát! Jó nagy szarban hagyott minket itt.. Boasnál nem a kivásárlási ár a fő probléma szerintem, ha nem hogy maradni akar a portonál, korábban a chelseat is visszautasította..
MIhajlovic azért nem rosszabb edző mint Leo, de azt láthattuk ameddig a brazil volt az edzőnk, hogy egy zöldfülű edzővel komoly sikereket nem lehet elérni.. Hiddink tuti a chelseabe megy.. Capello mozdíthatatlan kb.
Megszerezhető klasszis edző nem nagyon van. Jöjjön Delio Rossi vagy Gasperini, nem klasszis edzők, de taktikailag fényévekkel jobb mindkettő mint Leo, scudetto pedig velük is meglehet.
Boas meg had égjen be a portoval jövőre a bl-ben.. Ő nem Mourinho 2. Fiatal, tehetséges edző, de klasszis edzőtől még ő is messze áll, ő szerződtetése is nagy rizikó lett volna, és ha hozzávesszük még, azt hogy 15 millioba került volna, és nem vált volna be, akkor kurva nagyot buktunk volna vele.