A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tommy

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Capello top5-ös edző.. Lehet nem szeretni, de vele azért kicsis az esély a bukásra, egy ilyen kerettel és erősítésekkel min. a scudettot behúzná az öreg..
Blazious

Hozzászólás Szerző: Blazious »

15 milla egy edzőért rengeteg pénz, sztem Mou tartja a rekordot 7 millával, szóval megértem Morattit, hogy nem akarja kifizetni, mert nagy bukta is lehet belőle.
Ha megveszi a Chelsea akkor onnan lehet 2 éven belül repül, aztán hozhatjuk ingyen. Moratti legalább valamennyire ésszel költ mostanában (vagy zsugoribb Dagobert bácsi lett, ki tudja), az ilyen orosz meg arab sejkek tényleg csak a szórakozást látják aktuális csapatuknál, Moratti viszont szívvel-lélekkel interes, ez azért sokat számít.

Capello jó edző, de nekem nem szimpatikus. Rengeteget beszólt az internek, és nem csak akkor amikor a riválisok padján ült. Az összes ellenséget megjárta, nem örülnék ha végül ő lenne.

Joachim Löw érdekes lenne, Moratti róla is szót ejtett. Valószínűleg nem elérhető, de neki adnék egy esélyt mindenképp. Németország gyakorlatilag már kijutott. a maradék meccsekre meg a pár barátságosra akár vihetné az interrel együtt is a válogatottat, bár ez nem szokás, és nyilván a német szövetség se ujjongana.
Blazious

Azért a Porto jól járt, hogy meghosszabította VB szerződését, valszeg hozhattuk volna olcsóbban, így mindenképpen kapnak érte 15 millát.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Kezd egyre kevesebb név maradni, spalletti kieset, boas megy a chealseba állítólag 4m fizetésért cserébe plusz a 15m. Bielsa kikerült a képből. Hiddinket is tagadta moratti, mint ahogy mihajlovicot is.
Tehát akik maradtak:
- Capello
- Gasperini
- Delio Rossi
- Mihajlovic egyes újságok (corriere) már napok óta ők írják, hiába a tagadás mind moratti, mind a fiorentina, mind mihajlovic oldaláról.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Capello egy sikeres edző más kérdés , hogy gyűlölöm. José is nyilatkozta róla, hogy mást sem csinál csak ordibál folyamatosan. Remélem nem jön....
interfan

Szerintem ha capellot eltudjuk hozni, akkor ő kell ide. Lehet hogy volt már sok ellenséges csapatnál, de az eredményei önmagukért beszélnek. A világ top edzői között van ez nem lehet kérdés, mivel boasra már nincs esély mert megy a chealsebe , hiddinket pedig a törökök nem engedik, így top edző capello maradt.
Ne akarja senki összehasonlítani a mihajlovic, delio rossi, gasperini hármast capelloval, mert nem egy szint. Ha van esély capellora elkel hozni, persze lehet jobb lett volna boas de annak az ügynek vége, mi nem fizetünk érte a chelsea igen. Hiddinket meg a törökök nem engedik, capello maradt meglátjuk mi lesz.
dmate

Hozzászólás Szerző: dmate »

minden elismerésem Capelloé, de szerintem ő már a múlt....és azt se hinném hogy egy évvel az eb előtt elengednék/eljönne.
4 millió euró miatt ugrott a legtehetségesebb edző nem hiszem el...most komolyan, eladunk egy középszar játékost és abból már visszajön az ára, szerintem nem ilyenen kellett volna garasoskodni!
Marad rossi, és gasperini. jó edzőnek tartom őket, de nemzetközi szinten kevés lesz mindkettő.
eddig optimista voltam, de van egy olyan érzésem hogy sajnos kezdünk visszatérni a 90-es évek vége/2000-es évek elejéhez "sikeresség" terén, annyi különbséggel hogy nem fogjuk úgy szórni a pénzt.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

ÉRtem én hogy sokallja a 15 misit Boasért az öreg, de nálam az csapja ki az biztit, hogy 11 VBért és 5 egy játékosért a portóból.. az nem volt neki sok!!!

Szóval ha csak az edzőt nézzük, akkor 4 misin mólott!!!

NA EZ CSAPJA KI NÁLAM A BIZTOSÍTÉKOT! Mert ha legalább 10 misin, akkor azt mondom.. oké... de így?!?!? :roll:
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

20recoba írta:Capello egy sikeres edző más kérdés , hogy gyűlölöm. José is nyilatkozta róla, hogy mást sem csinál csak ordibál folyamatosan. Remélem nem jön....

..ne is jöjjön,amiket nyilatkozgatott rólunk,idegbeteg ember.ha ő ide jön,pár játékosunk távozni fog az tuti.....inkább akkor már Joachim Löw..:))
interfan

Szerintem felejtsük el boast, nagy kár hogy nem jött senki nem örül neki, de nem fizetük ki vége, a chealsea megtette ezt. Teljesen mindegy már hogy 4 vagy 10m eurón múlott, mert nem adtuk meg a 15m amit a porto kért, a chelsea pedig igen.
Capelloval kapcsolatba, meg ha megnézzük a nyilatkozatokat, nem volt elutasítás eddig.
Moratti azt mondta először, hogy nem örülnének capellonak? Utána meg azt, hogy megvizsgálják a lehetőségeket, vele kapcsolatban.
Capello pedig annyit mondott, hogy nem tud semmiről, marbellán van az unokáival. A tv-t se nézi, így semmiről nem tud ebben az ügyben.

Szerintem sokkal inkább távoznának a nagy nevek, ha gasperini érkezne mint capellonál. Tavaly julio cesar és eto is azt mondta capello megfelelő lenne az inter vezetésére. Ő egy elismert, sikeres tapasztalt edző.
Blazious

internaZIOnaLe írta:ÉRtem én hogy sokallja a 15 misit Boasért az öreg, de nálam az csapja ki az biztit, hogy 11 VBért és 5 egy játékosért a portóból.. az nem volt neki sok!!!

Honnan veszitek, hogy 11+5 ért jött volna VB+Fucile?? Csak mert leadta pár újság? Fogalmunk sincs mennyi lett volna. Lehet hogy volt kitétel, hogy ha eladnak egy sztárt, akkor VB ingyen mehet, de ez se biztos, nem látunk bele a szerződésbe, ráadásul mit értünk sztár alatt?

Teljesen megértem Morattit, hogy nem dob ki 15 millát egy edzőre, aki ugyan kétségkívül tehetséges, az eredményei magáért beszélnek, van játéka a csapatának, DE ki tudja hogy produkál Olaszországban, nyomás alatt, amikor mindenki Mou-hoz hasonlítja, egy sztárcsapat élén. Mert a kettő között hatalmas a különbség. Ha bejön a Chelseanek, akkor pár év múlva Moratti is kiadja nyugodt szívvel a 15 misit, vagy elhozzuk ha Abramovics már megunta.
interfan

A corriere már már nevetséges, folyamatos mihajlovic mihajlovic mihajlovic, órákon belül bejelentik bla bla bla már kb 3-4 napja ezt írják egész nap. Moratti nyilatkozatát mi szerint nem jön, a fiorentina elnöke nyilatkozatát mi szerint nem jön, és mihajlovic nyilatkozatát mi szerint nem jön, le se hozzák hisz minek. Csak folyamatosan azt hogy ő lesz az inter edzője. Valaki vagy nagyon azt akarja az újságnál hogy ő legyen az inter edzője, vagy valamit tudnak ami a háttérbe van. De tényleg már nevetségesek, figyelmen kívül hagynak mindent, hogy minden érintett azt mondta hogy nem ő lesz az inter edzője, ők ezeket le se hozzák, csak azt hogy ő lesz az inter edzője.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta:Szerintem felejtsük el boast, nagy kár hogy nem jött senki nem örül neki, de nem fizetük ki vége, a chealsea megtette ezt. Teljesen mindegy már hogy 4 vagy 10m eurón múlott, mert nem adtuk meg a 15m amit a porto kért, a chelsea pedig igen

Ennyi, nem tudjuk mi volt, nem voltunk ott a tárgyalásokon, de ha tényleg ő volt az elsőszámú célpont és csak emiatt a 15M miatt nem hoztuk el akkor no comment . :oops:

Capello jó edző, de egyszerűen kiver tőle a víz, unszimpatikus egy pali.

Még korai, de egyáltalán nem tetszik amit tavaly nyár óta csinál a vezetőség.
Gyengének tűnünk....
mike

Blazious írta:15 milla egy edzőért rengeteg pénz, sztem Mou tartja a rekordot 7 millával, szóval megértem Morattit, hogy nem akarja kifizetni, mert nagy bukta is lehet belőle.

Mivvvan ????
Nem bántásból, de azért ne vicceljünk már, Dzsudzsák került kb ennyibe, nem ér meg ennyit nekünk a világ legtehetségesebb edzője ???
Behalok komonyan mondom ....

Akkor legyen tényleg Mihajlovics, ő legalább ingyen van :oops: :twisted:
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Mihajlovic sincs ingyen, élő szerződése van a Fiorentinával. aki ingyen van Delio Rossi, Gasperini.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

interfan írta:A corriere már már nevetséges, folyamatos mihajlovic mihajlovic mihajlovic, órákon belül bejelentik bla bla bla már kb 3-4 napja ezt írják egész nap. Moratti nyilatkozatát mi szerint nem jön, a fiorentina elnöke nyilatkozatát mi szerint nem jön, és mihajlovic nyilatkozatát mi szerint nem jön, le se hozzák hisz minek. Csak folyamatosan azt hogy ő lesz az inter edzője. Valaki vagy nagyon azt akarja az újságnál hogy ő legyen az inter edzője, vagy valamit tudnak ami a háttérbe van. De tényleg már nevetségesek, figyelmen kívül hagynak mindent, hogy minden érintett azt mondta hogy nem ő lesz az inter edzője, ők ezeket le se hozzák, csak azt hogy ő lesz az inter edzője.

Leonardo és Benitez esetében is mind2x leírták, hogy Mihajloviccsal megállapodtunk. Aztán semmi nem lett belőle akkor se.
Tudják, hogy nevetségesek lennénk vele és gondolom a Juvésok legszebb álma ha ő lenne az edzőnk....
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Kezd az az érzésem lenni edző ügyben,hogy két(most már sok)szék közül a pad alá esünk.Kezdetben nem is akartunk edzőt cserélni,de ahogy Leo ajánlata jött lépni kellett.Aztán a megkeresettek sorban visszamondtak minket,és már M.fizetni is hajlandó lett volna VB-ért persze nem 15m-t.Gondolom alkudoztunk,és a Cselszki,akinek szintén edző kell,beszart és inkább megadta a kért pénzt.Most a "nem kell kapkodni"politika vette át a terepet,de azért én inkább a kapkodást vélem felfedezni,annál is inkább,mert edző minél hamarabb kell,és a piac finoman fogalmazva is szűkös.
Blazious

mike írta:Blazious írta:
15 milla egy edzőért rengeteg pénz, sztem Mou tartja a rekordot 7 millával, szóval megértem Morattit, hogy nem akarja kifizetni, mert nagy bukta is lehet belőle.

Mivvvan ????
Nem bántásból, de azért ne vicceljünk már, Dzsudzsák került kb ennyibe, nem ér meg ennyit nekünk a világ legtehetségesebb edzője ???
Behalok komonyan mondom ....

Mourinho: 7 milla lelépési díj. Vilas-Boas: 15 millió? Na ne vicceljünk már...

Dzsudzsák megért ennyit az Anzhinak. Másnak a felét érte volna, a Lille-nek mondjuk 8 millát.
mike

Itt nem Dzsudzsi a lényeg, hanem hogy egy csúcskategóriás futballedzőért sajnáltunk 15 millát, amiből ha szerencsénbk van tudunk venni egy közepesen jó játékost, vagy még azt sem.
Én így értettem.

Meg egyébként Mourinho 7 millát ér? - nem hiszem :D
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

mike írta:Meg egyébként Mourinho 7 millát ér? - nem hiszem :D

madrid annyit fizetett érte nekünk....

Azért megértem Morattit is, nem szokás ennyit fizetni edzőkért és mivel fiatal és rutintalan, benne van a bukó. Ok tehetséges és ok jó lett volna, de az öreget is megértem.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

mike írta:Itt nem Dzsudzsi a lényeg, hanem hogy egy csúcskategóriás futballedzőért sajnáltunk 15 millát, amiből ha szerencsénbk van tudunk venni egy közepesen jó játékost, vagy még azt sem.
Én így értettem.

Meg egyébként Mourinho 7 millát ér? - nem hiszem :D

Hagyjuk már a csúcskategóriát. Amíg nem bizonyít egy neves bajnokságban, addig messze áll a csúcskategóriától. Advocaat meg Lucescu UEFA kupát nyertek és egyikük sem csúcskategória. A portugál bajnokság egy balettiskola. Elismerés amit az Euro Ligában véghez vittek, de a Villareral kivételével sztárcsapat ellen nem léptek páylára (Sevilla már messze nem az). 15y nem ér. Semmi garancia nincs arra, hogy nem bukik meg.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

A szappanopera következő epizódja...

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ger-andre-
interfan

Na közben egyre több hír jelenik meg capelloval kapcsolatban, állítólag capello igent mondott. Morattiék most meg azon dolgoznak, hogy felszabadítsák capellot a szerződése alól. Következő órákban újabb hírek jöhetnek.
http://www.calciomercato.com/mercato/in ... ato-382988
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... apello-for
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50213
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26302
Diego Milito 22
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Diego Milito 22 »

Szeretném kifejezni hálámat és gratulálni Morattinak, amiért nem volt hajlandó kifizetni azt a 15 milliót, amit Abramovics kész volt kifizetni a Portónak!
AVB volt az utolsó olyan komoly és hozzáértő jelölt a vezetőedzői posztra, akivel reális esély lehetett volna a nagyobb eredmények elérésére is. Ez a 15 millió később megtérülhetett volna, és lett volna egy kiváló edzőnk!!!
Jelenleg sem Hiddink, sem Capello nem szabad, ráadásul utóbbival nem volt mindig felhőtlen a viszony.
Most majd jön egy noname, vagy egy újabb "Benitez" (rosszabb esetben év közben akár több is), aki(k)nek (a gyenge szereplés esetén) ugyanúgy ki kell majd fizetni a lelépési díjat, és emellett komolyan vehető, erős csapatunk nemigen lesz, legalábbis a mostani jelek erre engednek következtetni.
Nagyon bosszant a dolog, mert Moratti is simán ki tudta volna fizetni ezt az összeget, és még új igazolásra is futotta volna!
Szerintem Moratti hatalmas hibát követett el azzal, hogy hagyta elúszni AVB-t!!!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ha Capello lesz (amire szerintem kicsi az esély) akkor nem valószínű, hogy szép focit fogunk játszani, de ha a játékosok beállnak a sorba, akkor eredmény az lesz!
tomika431

interfan írta:Na közben egyre több hír jelenik meg capelloval kapcsolatban, állítólag capello igent mondott. Morattiék most meg azon dolgoznak, hogy felszabadítsák capellot a szerződése alól. Következő órákban újabb hírek jöhetnek.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... apello-for
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50213
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26302

jajj..csak őt ne,kérem!!!!
tomika431

Diego Milito 22 írta:Szeretném kifejezni hálámat és gratulálni Morattinak, amiért nem volt hajlandó kifizetni azt a 15 milliót, amit Abramovics kész volt kifizetni a Portónak!
AVB volt az utolsó olyan komoly és hozzáértő jelölt a vezetőedzői posztra, akivel reális esély lehetett volna a nagyobb eredmények elérésére is. Ez a 15 millió később megtérülhetett volna, és lett volna egy kiváló edzőnk!!!
Jelenleg sem Hiddink, sem Capello nem szabad, ráadásul utóbbival nem volt mindig felhőtlen a viszony.
Most majd jön egy noname, vagy egy újabb "Benitez" (rosszabb esetben év közben akár több is), aki(k)nek (a gyenge szereplés esetén) ugyanúgy ki kell majd fizetni a lelépési díjat, és emellett komolyan vehető, erős csapatunk nemigen lesz, legalábbis a mostani jelek erre engednek következtetni.
Nagyon bosszant a dolog, mert Moratti is simán ki tudta volna fizetni ezt az összeget, és még új igazolásra is futotta volna!
Szerintem Moratti hatalmas hibát követett el azzal, hogy hagyta elúszni AVB-t!!!

igy van..egyetértek!
tomika431

..inkább akkor már M.Lippi mint Capello:)..de ez csak az én véleményem.
interfan

Branca nem sokat tétlenkedik, porto után marbellára utazott capelloval tárgyalni. Capello, az ügynöke aki a fia, és branca fognak leülni, capellot még 1évig köti szerződés az angolokhoz. Ezt próbálják valahogy megoldani, hogy miként tudna ez alól capello felszabadulni.
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?a ... l0LTU1MTI1
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Azért Capello a legprofibb edzők közül való és sztem kb telibeszrja, h hol volt eddig (az Interen kvül minden nagy olasz csapatnál). Boas jó arcnak tűnik, de ha Capello ingyen v Boas 15M-ért lehetőségek közül kell választani sztem nem kérdés, h Don Fabio ;)
Ja és Lippi még viccnek is rossz, 1x már beégett itt (de még jobban, mint Benitez :D ) másrészt inkább ő az, aki a Juvét szopkodja és az Intert fikázgatja állandóan!
mike

Gabosska írta:Hagyjuk már a csúcskategóriát. Amíg nem bizonyít egy neves bajnokságban

Ez a Boas zseni, ez már most látszik.
Remélem ha most nem is, majd a cseszki után ide jön mint José :-)

Capello jó edző, nem is kérdés, csak ne lenne annyira unszimpi : P
Mindenesetre inkább ő mint ilyen Mihajlovics, Delio Rossi féle szakbarbárok :D
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Nem ertem miert kell Morattit savazni, rengeteget koszonhet neki es csaladjanak ez a klub es biztos vagyok benne , hogy most is a a legjobbat akarja kihozni ebbol a szitubol...mert nagyon ugy tunik, hogy ez a Leo kilepes nem volt benne a forgatokonyvben, de akar meg jol is kijohetunk belole. Azzal mindenki tisztaban volt, hogy nem Leo lesz az uj Herrera, kar, hogy nem tudta par hettel korabbra idoziteni a lelepest. Amit eddig tudunk, hogy Bielsa utan Villas Boas volt a masodik jelolt,de ugy nez ki o sem jon ide. Az,hogy mi van a hatterben sose fog kiderulni, mert nem voltunk ott a targyalasokon es valoszinuleg nem fogjak nyilvanossagra hozni a beszelgeteseket...szerintem nem csak a penzen mult a dolog, az nem lehet, hogy Boas inkabb Angliaba akart menni?? Sok sikert neki es ha tenyleg akkora geniusz, akkor a jovoben majd a mi kispadunkon is kikot egyszer, mert eddig szinte kopirozza Jose utjat :) Ha igaz a hir es Branca Capelloval egyeztet, akkor Moratti tovabbra is a legjobb edzoket kerulgeti a piacon, de nem lesz egyszeru az angoloktol 1evvel az Eb elott kimozditani..remeljuk a heten megoldodik a kerdes es akarki is lesz az uj edzo, jovore vissza kell szerezni a scudettot ;)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nem értem mi ez a nagy Capello ellenesség. 1éve mindenki Őt akarta. Vele legalább nem vennénk zsákbamacskát. Boas 33éves, lesz még ideje leülni az Inter kispadjára, ha most nem is tudták elhozni.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

tomika431 írta:..inkább akkor már M.Lippi mint Capello:)..de ez csak az én véleményem.

Lippi szóba se kerüljön. Nem kicsit égett be, ráadásul jól össze is veszett mindenkivel, na meg Ő tényleg juve bérenc, elég csak arra gondolni, hogy a szar juvéból kis túlzással aki olasz volt az válogatott is volt nála....na meg a nálunk lévő beégése után osztott is minket a sajtón keresztül amikor csak tudott.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Jézusom.......el lehet mondani a véleményt sztem mindenkiről de azért ez.....
Gépházba ajánlani fogom h legyen Gumiszoba mintha régi fórumon lett volna,1-2 emberre ráférne
interfan

Teljes mértében corrierétől átvett cikk, semmi értelme a corriere csak lejáratja magát ezzel a mihajlovic ügyel, korábban írtam erről bővebben. De ami a lényeg hogy semmi jelentősége ennek.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Már szombaton is lehoztak egy "hétfőn bemutatják Mihajlovicsot" című írást.
Mocskos egy újság!
interfan

Capello és branca közt megvoltak az egyeztetések, capello állítólag jönne, de problémák merültek fel az angol szövetséghez kötő szerződésben. Hiába engedték el baldinit, aki capello bizalmi embere a romához, capellot nem akarják. Ezt a problémát próbálja most megoldani a vezetőség.
Mihajlovic a gazzetta szerint, csak mint egy vészmegoldás van jelen, de őt is nehezebb lenne elhozni, mivel ő is maradna meg a fio vezetősége is azt akarja maradjon.
A porto elnöke azt mondta, senki nem ajánlott még boasért 15m eurót, de érte már csak a chealsea van versenybe, mi nem fogunk annyit fizetni érte.
Hiddink szintén nagy valószínűséggel megy a chelseabe, nem mint edző de megy, vagy marad a törököknél így az inter ki is lett zárva.
Spalletti aki még szóba került, de őt se lenne egyszerű elhozni.
Ha egyikük se sikerülne, marad a 3 vészmegoldás: gasperini, delio rossi, mihajlovic.
Újabb hírek érkezhetnek órákon belül.
interfan

Hiába a corriere szánalmas kavarása, a fiorentina vezetősége is megerősítette marad mihajlovic. Tehát hiába ír bármit a corriere, innentől kezdve nagyon csekély az esély hogy mégis itt köt ki.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26319

Capelloval kapcsolatban pedig, továbbra is a szövetséghez szóló szerződésben van a probléma.
http://www.tuttomercatoweb.com/parma/?a ... dC0yODg2MA
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtMjYzMjI
interfan

A gazzetta szerint, nagyon nagyok a problémák, capello és az angol szövetség közt. A szövetség semmikép nem akarja elengedni, capello már állítólag beleegyezett hogy jön, de a szövetség nem. A tárgyalások továbbra is tartanak, ha nem sikerül meggyőzni a szövetséget, akkor capello neve is ugrik.
Marad ez esetben hiddink és spalletti. De mindkettő szintén nagyon nehéz, a szerződésből való felszabadítása. Az ingyenes vészmegoldások, pedig a legvégső esetben, jöhetnek szóba ők gasperini és delio rossi.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50242
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Egyik nem vállalja, másik drága, harmadikat nem engedik. Sszerintem legyen berlusconi, úgyis azt mondta, a tavalyi szezon után, hogy ha nem Leonardo ül a padon, hanem ő, 10 ponttal többet szerzett volna a milan. Akkor velünk 100 pont fölé menne a bajnokságban.
Nyers133

Hozzászólás Szerző: Nyers133 »

Álvaro Pereira, a Porto uruguayi középpályása kész tényként közli Facebook-oldalán, hogy André Villas-Boas elhagyta a tavasszal Európa-ligát, portugál bajnokságot és Portugál Kupát nyerő klubot, és megegyezett a Chelsea-vel.
„Villas-Boas elhagyott minket a Chelsea-ért. Ez sem tör meg minket, erősebbek leszünk, mint valaha" – írta Pereira. A hivatalos bejelentés hétfő este vagy kedden várható.

Azért ez komoly :)
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ch ... at-2082562
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

graziejosé írta:Egyik nem vállalja, másik drága, harmadikat nem engedik. Sszerintem legyen berlusconi, úgyis azt mondta, a tavalyi szezon után, hogy ha nem Leonardo ül a padon, hanem ő, 10 ponttal többet szerzett volna a milan. Akkor velünk 100 pont fölé menne a bajnokságban.

Arra befizetnék. :mrgreen: Vele együtt jöhetne Moggi is, mondjuk másodedzőnek. :lol:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Saját véleményem:

Én nagyon nagyra tartom már most Villas Boast. Már télen őt szerettem volna, mikor Benítez végre lapátra került. Az Academica óta figyelemmel kísérem mit alkot tőlünk és Moutól elkerülve.

Sajnálom ezt a 15 millás záradékot. De én mást sejtek a dolgok alakulása mögött....
Nyilván, az igazat majd csak kis idő múlva(mikor már lesz edzőnk, vagy Boas sorsa is eldől már) tudjuk meg, vagy még akkor sem majd.
Amint vége lett a portói-melónak, és Branca bejelentette h. nem jön Villas, rögtön hozzátette h. nem csak a pénz miatt, van más dolog is a háttérben, valami nyomós ok. Akkor arra gondoltam(persze még mindig lehet, és lehet h. csak az újságok kavarnak), h. az a célja, h. jövőre hasonló bravúrt vigyen véghez a Portóval, mint anno Mou. Nagy motiváció azért egy Barca elleni Szuperkupa-döntő, aztán BL-szereplés. Lehetett már többször hallani, h. José Angliát javasolja neki, mindenképp oda menjen Portugália után. Én azt hiszem, h. nem ez a kivásárlási ár megadása volt(lehet) a fő oka annak, h. nem hozzánk jön, hanem az egyéni ambíciói. Hogy ő is a Premiert erőltetné. Tény, én is hallgatnék a mesteremre, és egy ilyen előd tanácsára, de....
Szóval tudja h. gondban vagyunk, újjáépítés előtt, a szurkolók nagy része őt szeretné, korábban volt már nálunk, szerették, ismeri a csapatot, a közeget. És mégis a Chelsea mellett döntene....Pedig ismeri Morattit, tudja h. itt meg lenne becsülve, kapna egy nagy csapatot, ahol már járt, és rábízták volna a csapatot évekre.
interfan

Na úgynézki capello se jön, ő jönne de a szövetség nem engedi. Hiddink esélytelen, a sky értesülési szerint gasperinivel holnap lesz tárgyalás, így maradt ő. Talán holnap többet tudunk majd.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

de capellonak nincs 4m eurós kivásárlási ára? én úgy tudom
interfan

Capello és branca találkozója sikeres volt, capello igent mondott. Elválalta az inter kispadját, 1éves szerződésben egyeztek meg, mivel jövőre capello vissza szeretne vonulni az edzősködéstől. Az angol szövetség válasza viszont egyértelmű nem volt, de a végső válasz a holnapi nap folyamán érkezik.

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26344
interfan

Hiddink ügynöke elmondta, hogy moratti vele nem lépett kapcsolatba. A törökökel ha sikerül megegyezni, akkor hiddink mérlegeli majd az ajánlatot.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50282
Válasz küldése