A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

RenciDavid

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Leonardo azt nyilatkozta, hogy nem akarta elhagyni az Intert.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... main-talks
RenciDavid

RenciDavid írta:Leonardo azt nyilatkozta, hogy nem akarta elhagyni az Intert.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... main-talks

http://azzurri.blog.hu/2011/07/08/leona ... _az_intert
RenciDavid

Bielsa lett a Bilbao edzője. Egyre inkább azt érzem, hogy mi tényleg 1 évre kereshettünk edzőt mert már megvan a következő. Bielsa egyébként mi másért nem vállalta el? Csak arra tudok gondolni amit az újságok is írtak, hogy 1 évre nem akart jönni.
Blazious

Hozzászólás Szerző: Blazious »

Elképzelhető, hogy benne van az egy éves dolog, de ő azt mondta, hogy a Bilbao már megkereste korábban, és ő igent mondott. Ő még a régi fajta úriember, mint Hiddink, aki nem hagyta ott a törököket 1 évvel az eb előtt, a szava ér valamit.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Szomorú ami Sneider ügyben zajlik. Tényleg évek óta irányítót kerestünk,erre végre megvan 2 év után elpasszoljuk. De miért? Azért mert idejött egy genovai senki aki csak a Napoli és Udinese által fantasztikusan bevált 3-4-3 -at hajlandó játszatni a csapattal és abba nincs helye írányítónak. A Top 12 európai csapat edzői ezek szerint hülyék ,hogy 4-4-2 vagy 4-2-3-1 -et erőlteti. Nekem,olyan szaga van a dolognak mint amikor a Dagadt Pincér Benitez munkába állt és a kitalálta,hogy feltolt védelemmel játszunk. Egy dolgot ne felejtsünk el ,volt egy Grande Inter 2 éve kiváló felállással 4-2-3-1 -el ugyebár. Nem azt kellene folytatni inkább és arra koncentrálni,hogy Milito,Maicon,Sneider a régi fényében ragyogjon? Nekem ugyanazok a benyomásom,mint tavaly,hogy megint az új edző fel akarja forgatni az egész csapatot,ahelyett,hogy követné Mourinhot és egy igazi motivátor lenne!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

segogabor írta:Szomorú ami Sneider ügyben zajlik. Tényleg évek óta irányítót kerestünk,erre végre megvan 2 év után elpasszoljuk.

lemaradtam valamiről?? lehet hogy nem olvasok elég foci-bulvár cikket?
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

"az új edző fel akarja forgatni az egész csapatot" a csapat játékán már nincs szerintem mit felforgatni. Én se szeretem a 3 védős rendszereket, de 1. még nem is biztos, hogy abban játszunk, 2. a 3 védős rendszerbe is be lehet tenni egy irányítót, ha szükséges, és akkor nem 3-4-3 hanem pl. 3-4-1-2.

+ egy jó edzővel igenis működőképes lehet a felállás, csak kell két jó fizikumú szélső, aki néha visszazár védekezni.
egy edző sincs, aki pont ugyanúgy csinálna mindent, mint az elődje. Rádadásul milyen lehetne a játékosoknak, hogy elmegy Mou, jön egy másik, aki pont ugyanazt a taktikát játszatja. Nem lenne számukra ua, sőt, ha azt vesszük milyen motiválatlan volt mindenki az előző szezon elején, bele is fásultak volna szerintem.
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

Azt mondja meg vki pls h Ivan Juric mit tevékenykedik nálunk? Gondolom Gasp hozta magával a stábjába, de ott milyen szerepet tölt be? Vagy Sneijder helyére hoztuk? :D
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

gabesz írta:Azt mondja meg vki pls h Ivan Juric mit tevékenykedik nálunk? Gondolom Gasp hozta magával a stábjába, de ott milyen szerepet tölt be? Vagy Sneijder helyére hoztuk? :D

A képeket látva először azt gondoltam, hogy csak benézett egy edzésre, de most már segédedzőként dolgozik nálunk!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Nagyon furcsa helyzet állt elő, kicsit ezt összegezném a jelenlegi helyzetet. Nem hiszem, hogy sokan gondolták, hogy szeptember közepére egy lehetséges edző váltás áll fen, de bármennyire is rosszul hangzik komolyan a képben van. A következő 2-3 meccs döntő lehet, de egyes hírek szerint ha nem nyerünk a roma ellen gasp repül. Ez akármennyire rosszul néz ki, de egy edző nem engedheti meg magának, hogy egy inter szintű csapat padján 4verességel kezd. Gasperini egyértelműen egy köztes megoldás, nem véletlenül kapott 1éves szerződést. De a legjobb az lenne ha beindulna a szekér és jönnének a győzelmek, és hátha elér valamit nyárig aztán meglátjuk.

De ha továbbra is maradnak a vereségek, akkor minden hírportál szerint távozik gasp. Az hogy kijöhetne az szintén egy ideiglenes megoldás lehet, emlékezzünk vissza nyáron nem akartunk fizetni nagy pénzeket, boasért 15m, capelloért 8m, hiddinkért 6m. A hírek szerint ranieri, delio rossi, baggio aki egyértelműen guardiola érkezésének elő jele lenne, valamint zenga neve aki képbe került, meg persze a legfurább benitez de hát ez inkább pletyka már mint benitez.
Nagyon érdekes a helyzet, mivel egyértelmű nyáron érkezik egy nagy név a padra, és addig vagy marad gasp, vagy jön egy hasonló kaliberü edző. Nyáron lejár capello, hiddink és guardiola szerződése is, továbbá mou ha elér valami komolyat a realal szinte biztos távozik, és ahogy mindenki mondja az ő szíve továbbra is az interé.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

A törökök elleni mérkőzést nem láttam, de érdekes hogy Gasp Moratti vagy a sajtó nyomására változtatott a felálláson.

A mi 4-3-3-unk ötlettelen, és nem csak most, hanem José idejében is sokszor annak bizonyult.

Tudom sokan "rettegnek" a 3 védős rendszertől, de én azt reméltem Gasp tovább kitart mellette, mert támadásban láttam benne fantáziát.

És az elmúlt meccsek nem csak Gasp számlájára írhatók, a csapat mélyen tudása alatt teljesített.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Süti írta:A mi 4-3-3-unk ötlettelen, és nem csak most, hanem José idejében is sokszor annak bizonyult.

Lehet hogy néha ötlettelen de eredményes, és BL serleget tudtunk nyerni vele, 3 védővel játszó csapat még a BL főtábláján sem nagyon volt, szerintem nem véletlenül.
Már Gasp bejelentésénél fáztam ettől a 3 védőtől, úgy néz ki kár is volt rá energiát pazarolni.
Süti

mike írta:fáztam ettől a 3 védőtől, úgy néz ki kár is volt rá energiát pazarolni.

Az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy nem volt jó választás, de azért legyünk türelmesek.

Zanetti is nyilatkozta mellette állnak. (Mi mást mondhatott volna?)

Én még nem írnám le a 3 védős játékot, eddig nem ment, de lehet még javítani rajta...
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ha láttad volna a törökök ellenit tudnád hogy a 3 védős rendszernek annyi, 4-3-1-2-őt játszottunk és a védekezéssel nem is volt gond, csak a támadások befejezésével. ha ezek után a Roma ellen visszavált 3-4-3-ra meg is érdemli hogy menesszék.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

DSanton39 írta:4-3-1-2-őt játszottunk és a védekezéssel nem is volt gond

Amellett, hogy én is a 4 védős felállást támogatom, azért abból nem indulnék ki, hogy egy olyan csapat ellen, amelyik a félpályát alig akarta átlépni, és ha át is lépte, akkor azt max. 3 emberrel tette (kivéve egy szögletet, abból egyből gólt is kaptunk...), az ellen a védekezéssel nem is volt gond. Szerintem ha volt meccs idén, mikor lehetett volna 3-4-3-at játszani, akkor az a szerdai volt. Bár azt sose fogom megérteni, hogy egy Inter szintű csapat hazai pályán egy török csapat ellen miért 1 klasszikus csatárral áll fel. De ez már megint más téma...
interfan

Összegezném a jelenlegi helyzet:
- Gasp most még kap pár meccset, a válogatott meccsek miatti szünetig. Ezeken a meccseken nagyon kell bizonyítania mert ma is összeült a vezetés moratti, branca és gasp. Moratti érthetően nagyon elégedetlen, tehát gaspnak a következő 2 meccsen muszály győzelemre vezetni a csapatott. Ha sikerül élnie az bizalomal és szépen jönnek a győzelmek, akkor elcsitul ez az edző kérdés.

Viszont ha nem, további vereségek, valamint döntetlenek jönnek akkor gasp repül.
- A szóbajött nevek pedig: delio rossi, ranieri, cuper, ancelotti, van gaal, valamint figo vagy zenga akik baresivel együtt vennék át a csapatott.
Ancelotti és van gaal kevésbé esélyes, mivel valószínű ők nem írnának alá egy nyárig szóló szerződést. A sajtó amibe egyetért az az, hogy nyáron érkezik valami komoly név a padra.

Reméljük morrattinak a legjobb döntést sikerül meghozni, és végre jönnek az eredmények és elindulunk felfelé.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

vártam már az összefoglalód ;)

az a baj moratti mostanában jó döntést nem hozott..
én mindenképpen figo-baresit tenném oda
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

A felsorolt nevek közül Cuper, Ancelotti, van Gaal lenne a jó szerintem, ilyen sorrendben. Ancelotti és van Gaal nyárig szinte tuti nem írnának alá, már ha tényleg akarunk valami sztáredzőt hozni nyáron... szóval maradna Cuper. Figo szerintem azért nem lenne jó, mert 0 edzői tapasztalat. Ráadásul ennek a csapatnak a felével együtt játszott, szóval nem tudom mennyire vennék komolyan az utasításait.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Figo. :D :D

Ne vicceljünk már, annyi köze van ez edzősködéshez mint itt nekünk. :lol:

Ide komoly szakember kell, ha akarunk valamit.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Ha ma megnéz egy El Clásicót, a Barcelonának vagy a Real Madridnak szurkol?
– Én mindig, minden körülmények között az Internek szurkolok...

Luis Figo
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Tommy írta:Figo. :D :D

Ha nyáron tényleg jönne egy komoly név a padra(Guardiola vagy Hiddink), akkor sztem a lehető legjobb választás nyárig Delio Rossi lenne. 4-2-3-1-et játszatott pl. a Lazio-nál vagy a Palermo-nál is nem is rosszul, nekünk meg nagyon feküdne ez a felállás. Megint lenne a régi beton védelem és gyilkos kontrák, de hiányzik ez. :(

Rainieri félék meg remélem csak viccből kerülnek elő, mert ő nem lenne előrelépés Gasp-hoz képest.
Ancelotti,Cúper és Van Gaal pedig nem hinném, hogy idejönnének bohóckodni alig több, mint fél évre szal ők felejtősek.

Figo-t nem kellene erőltetni kb. ugyanaz lenne, mint Leonardo-val. A játékosok szeretnék, az elején lenne pár szép győzelem, utána meg semmi. Komoly taktikai felkészültség nélkül nem érne el eredményt. Jöhetne megint a Bl-ben egy csúnya égés, bár ahhoz még tovább is kell jutni a csoportból.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én ugyanígy gondolom, ha valóban váltás lesz a padon, és cak nyárig gondolkozunk, akkor mindenképpen Delio Rossi.
Mindkét taktikája passzol hozzánk, bizonyított már a Laziónál, és egy gyengébb Palermónál is.
Ismeri az olasz mezőnyt, nem milanos vagy juvés multú.

Ranieri félő hogy itt ragadna, elején szállítja az eredményeket, de 1 év után mindenhol kufullad és összeesnek a csapatai, emellett nekem nem is szimpatikus, én úgy könyveltem el őt, ahogy José leírta egyszer("közel a hetvenhez címek nélkül" :) )

Van Gaal egy berögzött idegbajos. A Bayernesek is nyilatkozták miután elküldték, hogy milyen merev gondolkodású volt, és minden nagyon monoton volt vele.
A Barcát kicsinálta, Rivaldot kiiktatta, Riquelmét simán nem használta, stb....Ilyeneket minden helyén eljátszik, ha megtenné mondjuk Zanettivel, pfff....
R9.

Tommy írta:Figo. :D :D

gasperini is taktikai zseni
be is bizonyította :D
figo nem 1 komoly edző alatt edzett, látja h mivan és imádja az Intert.. nem véletlenül mondott nemet mikor josé hívta a divatcsapatba

Baresivel ketten jók lennének.

Ő lehetne a mi Guardiolánk
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Azért elég szomorú lenne, ha Figo-t neveznék ki edzőnek. (Akkor már inkább Baresit).

A Róma is kinevezte Montellát edzőnek, aztán láthattuk mi lett. Akkor már inkább Delio Rossi.
RenciDavid

Dan-i-nter írta:Azért elég szomorú lenne, ha Figo-t neveznék ki edzőnek. (Akkor már inkább Baresit).

A Róma is kinevezte Montellát edzőnek, aztán láthattuk mi lett. Akkor már inkább Delio Rossi.

A Barca meg anno kinevezte Guardiolát, abból is láthattuk mi lett :)

Nem lehet tudni, hogy Figo mennyire tehetséges, de ha csak nyárig kell valaki akkor ő ideális megoldás lehet.
Süti

R9. írta:figo lehetne a mi Guardiolánk

Neki azért egy kicsit jobb kerete van, meg van egy Messi-je. :)
interfan

Döntő meccs lesz a mai gasperini jövőjével kapcsolatban:
- Ha nyerünk akkor kicsit megnyugszik a csapat, de továbbra se nyugodhatna meg teljesen gasp.
- De ha esetleg döntetlen vagy vereség lesz a mai meccs, akkor már nincs kérdés gasp repül.
- Aki pedig az új edző lehet nyárig, az vagy ranieri vagy pedig a figo+baresi kettős. Egyértelműen csak nyárig terveznénk bárki is érkezne, nagyon valószínű moratti tudja ki érkezik nyáron.
Audipower

Süti írta:
R9. írta:figo lehetne a mi Guardiolánk

Neki azért egy kicsit jobb kerete van, meg van egy Messi-je. :)

Na meg a másik, hogy jó pár évig volt a Barca B edzője, ahol ugyanaz a taktika, mint a nagycsapatnál.
Audipower

interfan írta:Döntő meccs lesz a mai gasperini jövőjével kapcsolatban:
- Ha nyerünk akkor kicsit megnyugszik a csapat, de továbbra se nyugodhatna meg teljesen gasp.
- De ha esetleg döntetlen vagy vereség lesz a mai meccs, akkor már nincs kérdés gasp repül.
- Aki pedig az új edző lehet nyárig, az vagy ranieri vagy pedig a figo+baresi kettős. Egyértelműen csak nyárig terveznénk bárki is érkezne, nagyon valószínű moratti tudja ki érkezik nyáron.

Ha Ranieri és a Figo,Baresi kettős között kell választani, akkor nálam az utóbbi. Ranieri egy szerencsétlen pojáca. Semmi taktikai érzéke nincs, meccs közben nem tud váltani, nem mellékesen 4-4-2-t játszat, ami nekünk megint nem feküdne. Mint ahogy Mou is mondta róla: "70-hez közel címek nélkül" :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

interfan írta:Döntő meccs lesz a mai gasperini jövőjével kapcsolatban:

remélem Joca megunja a madridi majomkodást és visszatér.Guardiola nagy kockáztat.Még lehet amúgy Capello is szerintem.
interfan

A sky szerint az éjszaka még megbeszélés lesz a vezetőségnél, a döntés az holnap várható. 4 név van képben ilyen sorrendbe, legesélyesebb ranieri, utánna delio rossi, figo, és még van egy 4ik edző is de azt nem tudni ki aki még képbe van.
Audipower

interfan írta:A sky szerint az éjszaka még megbeszélés lesz a vezetőségnél, a döntés az holnap várható. 4 név van képben ilyen sorrendbe, legesélyesebb ranieri, utánna delio rossi, figo, és még van egy 4ik edző is de azt nem tudni ki aki még képbe van.

Ha Ranieri a legesélyesebb, akkor nem várok sok jót. Ha ő lesz az új edző, még az is lehet, hogy jövőre Serie B-s Inter meccseket fogok nézni. :?

Delio Rossi 4-2-3-1-et játszatott a Palermo-val és a Lazio-val is, így célszerű lenne őt leigazolni a padra. Ahogy emlékszem sehol sem vallott szégyent, de balszerencséjére kifogta a Serie A 2 legidiótább elnökét Zamparini-t és Lotito-t.

Figo nagy lutri lenne, de ő legalább 4 védős rendszert alkalmazna,nagy valószínűséggel 4-2-3-1-et vagy 4-3-3-at. A másik előnye lenne, hogy a játékosok nagyobb része ismeri.

A 4. edző sztem Ancelotti, de ő nem hinném, hogy jönne a Milan-os múltja miatt, bár Leo-ról is ugyanezt gondoltam és tudjuk mi lett.
R9.

lehet visszajön leo -.- :D
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

R9. írta:lehet visszajön leo -.- :D

maradnia kellett volna, ha tényleg igaz ez a Pep pletyka, hogy jövőre ő jön, ezt az egy évet simán lehozta volna . Persze lehet, ő is vágyott a PSG-hez.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Mattheust éppen most rúgták ki a bolgároktól. Ha ő nem vállalja akkor még ott van a mindent tudó szent táblás bajusz.
Még mindig nem értem, hogy lehetett ezt a gobbo Gasperinit kinevezni. Senkiházi zebrabérenc.
interfan

A legtöbb hírportál szerint, moratti meghozta döntését és gasp repül. Aki pedig érkezik minden bizonnyal ranieri. Nagyon nehéz helyzetbe volt-van moratti, mivel szombaton már bajnoki, utána bl, és újra bajnoki. Bologna, cska, napoli, az ideális váltás a válogatott meccsek miatti szünetbe lenne, de nem engedhetjük meg magunknak hogy addig várunk, mivel ha folytatodik a gasp féle borzalom, akkor nem csak a bajnokságba kerülünk hatalmas hátrányba, hanem a bl ből való továbbjutás is nagyon nehéz lesz. Ezért moratti a hírek szerint még a mai napon kirúgja gaspot, mivel nagyon gyorsan kell cselekedni. Egyik lehetőség hogy erre a 3meccsre baresi irányítja a csapatott, és csak utána jön ranieri. Másik pedig hogy azonnal leül ranieri a padra. Órákon belül okosabbak leszünk.

Egy kis magány vélemény, mindenki leírja ranierit, igaz nem egy mourinho de megnézzük első évébe jó volt a juvénál is meg a románál is. A romát pedig majdnem bajnoki címig vezette, ne írjuk le előre őt. Gasperini is megosztotta a szurkolokat, és most kiderült annak lett igaza aki nem hitt benne. Ranieri ettől már csak jobb lehet, és talán sikerül összekapnia a csapatott.
Meglátjuk mi lesz, várjuk az új híreket.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Hát én bíztam Gaspban, meg direkt nem is írtam eddig semmit, mert meg adtam neki az esélyt, de a tegnap este után már én is azt mondom h mindenféleképpen menjen. De az h Ranieri jön, hát nem tudom, tényleg meg kell adni az esélyt mindenkinek, de hát nem örülök neki, nagyon nem bírom őt, nem sok jót tudok elképzelni vele se. Nyáron reménykedek h Mou visszatér, mert én Guardiolának se örülnék, de ez már csak a személyes véleményem, Ranierinél ő is jobb.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta:Egy kis magány vélemény, mindenki leírja ranierit, igaz nem egy mourinho de megnézzük első évébe jó volt a juvénál is meg a románál is. A romát pedig majdnem bajnoki címig vezette, ne írjuk le előre őt. Gasperini is megosztotta a szurkolokat, és most kiderült annak lett igaza aki nem hitt benne. Ranieri ettől már csak jobb lehet, és talán sikerül összekapnia a csapatott.

Igen van ebben is valami amit írsz, de azért Én tartani fogok gomb szemű Ranieri-től. Nem egy nyertes tipus a csávó és neki is vannak bőven megmagyarázhatatlan cseréi, taktikai húzásai. :?
Na meg a kérdés az, hogy ok most ideiglenes edzőt keresünk nyárig, de ha elkúrjuk ezt az évet és nemzetközi szereplést érő helyen sem végzünk akkor vajon milyen tapasztalt és minőségi edző jön majd szívesen hozzánk a nyáron??
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Cupi írta:
interfan írta:Egy kis magány vélemény, mindenki leírja ranierit, igaz nem egy mourinho de megnézzük első évébe jó volt a juvénál is meg a románál is. A romát pedig majdnem bajnoki címig vezette, ne írjuk le előre őt. Gasperini is megosztotta a szurkolokat, és most kiderült annak lett igaza aki nem hitt benne. Ranieri ettől már csak jobb lehet, és talán sikerül összekapnia a csapatott.

Igen van ebben is valami amit írsz, de azért Én tartani fogok gomb szemű Ranieri-től. Nem egy nyertes tipus a csávó és neki is vannak bőven megmagyarázhatatlan cseréi, taktikai húzásai. :?
Na meg a kérdés az, hogy ok most ideiglenes edzőt keresünk nyárig, de ha elkúrjuk ezt az évet és nemzetközi szereplést érő helyen sem végzünk akkor vajon milyen tapasztalt és minőségi edző jön majd szívesen hozzánk a nyáron??

Tartani Mourinho-n kívül mindenkitől tartok.Bár azt is vallom,hogy vannak meglepetések,de senki sem életbiztosítás(még Mou sem,de...).Ahogy tegnap írtam,már sok mindenkit el bírnék viselni.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Cupi írta: ha elkúrjuk ezt az évet és nemzetközi szereplést érő helyen sem végzünk
Oké, eddig pocsék a szezon, de azért döbbenet lenne, ha az Európa Ligába sem jutnánk be. Tovább megyek, szerintem az első háromban ott leszünk, ha még időben pozitívba fordulnak a dolgok. Igaz, a helyzet jelenleg botrányos, de még csak 3 forduló ment le. Megjegyzem, az EL egy valóban nagy formátumú mester idecsábításához lehet, hogy kevés is lenne.

FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta:A legtöbb hírportál szerint, moratti meghozta döntését és gasp repül. Aki pedig érkezik minden bizonnyal ranieri. Nagyon nehéz helyzetbe volt-van moratti, mivel szombaton már bajnoki, utána bl, és újra bajnoki. Bologna, cska, napoli, az ideális váltás a válogatott meccsek miatti szünetbe lenne, de nem engedhetjük meg magunknak hogy addig várunk, mivel ha folytatodik a gasp féle borzalom, akkor nem csak a bajnokságba kerülünk hatalmas hátrányba, hanem a bl ből való továbbjutás is nagyon nehéz lesz. Ezért moratti a hírek szerint még a mai napon kirúgja gaspot, mivel nagyon gyorsan kell cselekedni. Egyik lehetőség hogy erre a 3meccsre baresi irányítja a csapatott, és csak utána jön ranieri. Másik pedig hogy azonnal leül ranieri a padra. Órákon belül okosabbak leszünk.

Egy kis magány vélemény, mindenki leírja ranierit, igaz nem egy mourinho de megnézzük első évébe jó volt a juvénál is meg a románál is. A romát pedig majdnem bajnoki címig vezette, ne írjuk le előre őt. Gasperini is megosztotta a szurkolokat, és most kiderült annak lett igaza aki nem hitt benne. Ranieri ettől már csak jobb lehet, és talán sikerül összekapnia a csapatott.

Interfan remélem jól olvastad a híreket.
Bár benned még nem csalódtam.
Nem lehet tovább várni.Most még visszajöhetünk a gödörből ha megtörténik a váltás.Ranieri és jobb mint ez a "Debil Pongrácz" doktor.Aztán meglátjuk jövőre ki jön.
tulajdonképpen nem is az edző személye számít hanem az,hogy játszunk egy állandó kezdővel és állandó taktikával!!!
Én a Baresi ideglenes kinevezését, sem tartom rossz ötletnek.
Amikor Zarate tőle kért tanácsot az az mutatta,hogy benne jobban bíznak mint Gasp.
interfan

Na most már a hírek szerint, csak a hivatalos bejelentés hiányzik, arról hogy gasp és az inter útjai elválnak.
Ranieri és figo pedig készen áll az új munkára, várják moratti hivását. Ranieri a legesélyesebb, ha valami dolog folytán mégse ő jönne akkor figo és baresi veszi át a csapatott.
Közben moratti is elég egyértelmű választ adott, kérdezték gasp marad e az interbe, moratti pedig azt mondta hogy nem hiszem. Szóval már tényleg csak a hivatalos bejelentés hiányzik.

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=33877
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=58852
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=58858
interfan

Már nem nagyon van kérdés, appianoba edzés van gasperini és személyzete nélkül, tehát már nem ő az edzőnk. Várjuk a hivatalos bejelentést.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=58862
interfan

A legújabb hírek arról szolnak, hogy amíg nincs meg a döntés az utódról. Ez valószínű hétvégéig fog tartani, addig baresi veszi át a csapat irányítását.
interfan

Na megvan a hivatalos bejelentés is, gasperini már nem az inter edzője. A baresi bernazzini kettős veszi át a csapatott ideiglenesen.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=58858
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Én Dellio Rossinak örülnék a legjobban!!!!!
Jó edző, szerintem jobban tud motiválni mint Ranieri.
Nagyon szimpatikus volt, mikor a Palermot megvertük az Olasz kupa döntőn már tudta, hogy menni kell, és sírt. Csupaszív edző
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta:Egyik lehetőség hogy erre a 3meccsre baresi irányítja a csapatott, és csak utána jön ranieri. Másik pedig hogy azonnal leül ranieri a padra.

Jesszusom, csak ezt a bukott lúzer Ranierit neeeee :evil:
Mindenütt besült, roma, juve stb
Akkor inkább Cúper, vagy Baresi+Figo.
Cúper szerintem jönne, mert nagyon kikerült a rivaldafényből, és itt újra alkothatna.

Egyébként meg röhejes ami nálunk folyik José távozás óta.
Látható hogy ehhez a csapathoz, ilyen játékosokhoz igazi sztáredző kell, mi meg bénázunk ilyen középszerű szakbarbárokkal.....
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Hat akkor ennyi volt a Gasp korszak,nem sokaig tartott..az egyetlen gyozelmunket a Celtic ellen legalabb eloben lathattam :lol: Remelem okos dontest hoz Moratti es a jatekosok is osszeszedik magukat, innen mar tenyleg nincs lejjebb :twisted:

Forza Inter!!!
interfan

Nagy munka folyhat a háttérben most:
- Ranieri és az inter között délelőtt volt az első kapcsolat felvétel, de a hírek szerint délután tárgyalás várható a felek között.
- Továbbá lehetőség még a figo+baresi kettős, ez egy házon belüli megoldás lenne.
- Valamint zenga is képben van még, és delio rossi is de rá a legkisebb az esély.
- Moratti viszont azt nyilatkozta hogy nem házon belüli megoldás lesz, tehát a baresi+figo kettős ezek szerint nem valószínű. Ez egyre inkább ranieri felé utal.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta:Nagy munka folyhat a háttérben most:
- Ranieri és az inter között délelőtt volt az első kapcsolat felvétel, de a hírek szerint délután tárgyalás várható a felek között.
- Továbbá lehetőség még a figo+baresi kettős, ez egy házon belüli megoldás lenne.
- Valamint zenga is képben van még, és delio rossi is de rá a legkisebb az esély.
- Moratti viszont azt nyilatkozta hogy nem házon belüli megoldás lesz, tehát a baresi+figo kettős ezek szerint nem valószínű. Ez egyre inkább ranieri felé utal.

Majd meglátjuk,hogy Ranieri lesz vagy más.Mindenestre most bizakodó vagyok.Mert ennél rosszabb mint ami eddig volt.Nem lehet.
Zenga Inter kötödése van és a cataniánál ha nem is ért el kimagasló eredményt,de jó munkát végzett.

A lényeg bárki is lesz az edző nem kell félni a 3-4-3.
Hallottam,hogy tegnap cambiasso arra buzdított,hogy játszunk mégis 4 hátvéddel.Lehet őt kéne kinevezni. ;)
Válasz küldése